Εγώ χθες συγκινήθηκα που τον είδα να πανηγυρίζει με τέτοιον τρόπο! Αυτό μετράει για μένα περισσότερο από συστήματα, από επιθετικό ποδόσφαιρο, από επιλογές παιχτών και από κάθε τι άλλο σχετικό με έναν είτε προπονητή, είτε παίχτη, γενικά σε όποιον υπηρετεί τον ΠΑΟΚ.
Θέλω να είναι ψυχάκιας με την ομάδα! Να παθιάζεται όπως παθιαζόμαστε όλοι εμείς! Να τρελαίνεται για τον ΠΑΟΚ!
Ο χθεσινός του πανηγυρισμός έσβησε μέσα μου ό,τι έχει πει σε δηλώσεις του κατά καιρούς.
Θα μου πεις πως είμαι ο κλασικός ΠΑΟΚτσής που γουστάρει το ΠΑΟΚτσηδιλίκι. Μπορεί και να είμαι έτσι. Αλλά δε νομίζω πως ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως στις δηλώσεις να το έκανε λίγο (δικαιολογημένα όμως μετά τη στήριξη του λαού στη Σουρωτή), αλλά ο πανηγυρισμός του είναι αυθεντικός ενός ανθρώπου που δεν θέλει να αποτύχει στον ΠΑΟΚ. Αυτό εμένα με κάνει αισιόδοξο.
Το όνειρό μου είναι όπως το έχω πει εκατοντάδες φορές είναι ένας προπονητής της αξίας του Σάντος να νιώσει τον ΠΑΟΚ. Να τον καταλάβει. Με δεδομένη αυτή την αξία του, αν μπει μέσα στη ψυχή μας έστω και λίγο, τότε όλοι και κυρίως η ομάδα θα έχει μόνο κέρδη. Ο ΠΑΟΚ είναι πάθος, περισσότερο από λογική. Αν παθιαστεί ο Χ Σάντος με τον ΠΑΟΚ, τότε καμία λογική δεν θα μας ορίσει που θα φτάσουμε.
Αν το έχει κάποιος σε βίντεο θα παρακαλούσα πολύ να το ανεβάσει, γιατί είναι καλό να ανατρέχουμε σε αυτό στο μέλλον. Κυρίως όσοι σαν εμένα δεν τρελαίνονται με τη πάρτη του, αν βλέπω αυτόν τον πανηγυρισμό θα τον λατρεύω με τη μία. Θα γλιτώνετε κι απ' τη μουρμούρα μου. Όποιος λοιπόν το ανεβάσει θα επιτελέσει έργο στο forum.