Είχα γράψει πρίν κανένα 2μηνο στο τόπικ "Στόχος του ΠΑΟΚ..." , οτι φετινός στόχος είναι να μην γίνουν τα αρχίδια του Ζαγοράκη φούσκες.Ο Alamanas είχε γράψει , "στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση του ΠΑΟΚ...".Πιστεύω οτι και οι δύο λέμε το ίδιο πράγμα , διότι το ένα είναι στενά συνυφασμένο με το άλλο.Καλό το αγωνιστικό , κανείς δεν είναι περηφανος για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα , αλλα δεν πρέπει να ξεφεύγουμε απο τους κύριους στόχους μας.Για μένα λοιπόν το δάσος είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει απο τον βραχνά των χρεών και κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο με την συνεχή στήριξη προς την ομάδα με κάθε τρόπο (αγορά μετοχών , διαρκείας , εισητήρια κτλ).
Θα συμφωνίσω με τον univ σε αυτό που έγραψε..Θέλω πρώτα τον ΠΑΟΚ καθαρό οικονομικά και μετά πρωταθλητή.Καλός ή κακός ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει την στόμφα της μεγάλης ομάδας.Παραμένουμε η 4η ομάδα στην Ελλάδα , αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου απαισιόδοξος για φέτος.Πιστεύω οτι ειδικά μετά τον Νοέμβριο , οπου θα δούμε επιτέλους μία 11άδα , την 11άδα που πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ (και αναφερόμαι σε τραυματισμούς βασικών παικτών και όχι στις επιλογές του προπονητή για τον καταρτισμό της 11άδας) , θα δείξουμε την πραγματική μας αξία.
Το θέμα είναι οτι έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς , είναι δύο παιχνίδια που μόνο με νίκη παραμένουμε σε πορεία πρωταθλητισμού.Στήριξη στην ομάδα , αυτούς έχουμε με αυτούς πορευόμαστε , αυτοί μας κάνανε περίφανους πέρυσι , αυτοί φοράνε την φανέλα με τον δικέφαλο.Ας το δεχθούμε όλοι μας λοιπόν , οτι αυτή η ομάδα έχει τον Ίβιτς , τον Σάντος και οποιοδήποτε άλλον κάθεται στραβά στο μάτι του οποιουδήποτε.Περνάμε κρίση , περνάμε μία δύσκολη φάση την οποία μπορούμε να την ξεπεράσουμε πιο εύκολα ενωμένοι.Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη την άποψη και την κριτική κανενός , έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας.Για όσους δεν μπορούν να τα καταλάβουν όλα αυτά λυπάμε....
Στήριξη σε διοικηση , Σάντος , παίκτες.Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί ! Όσοι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα , υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το κρίνουν καλύτερα απο τον οποιοδήποτε..Στηρίζουμε οτιδήποτε υπάρχει σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ακόμα και αν θύγεται ο εγωισμός μας.