Author Topic: Fernando Santos  (Read 192577 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #4360 on: September 28, 2009, 15:46:38 »
Απο τους σαντικους θα ακους "τα βλεπετε τωρα?και σας χαλουσε ο σαντος"
και απο τους αντισαντικους "η ομαδα του σαντος ειναι,τι φταιει η προπονηταρα η καινουργια.." και μετα απο ενα χρονο "ουστ,δεν κανεις εισαι λιγος,φερτε αλλον"
και ουτω καθ εξης στον αιωνα τον απαντα..

ΑΝ ειναι να ειμαστε Σαντικοι και ΑντιΣαντικοι..καηκαμαν!!!
ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4361 on: September 28, 2009, 16:00:53 »
ο ζαγορακης ειμαι σιγουρος πως δεν διωχνει τον σαντος επειδη ξερει οτι σαν υλικο υπολοιπομαστε κατα πολυ απο τους 2 του κεντρου και λιγο λιγοτερο απο την αεκ για αυτο και δεν τον διωχνει....και βεβαια ο λογος ειναι οτι δεν εχουμε τα φραγκα που εχουν αυτοι....επισης θα σκεφτεται οτι μολις επιστρεψουν οι τραυματιες τα πραγματα θα βελτιωθουν.....

επισης θα θεωρει οτι ο τροπος παιχνιδιου του σαντος ειναι ο καλυτερος για την ομαδα αυτη τη στιγμη με βαση το υλικο....

και βεβαια ελπιζει οτι play offs και ουεφα θα βγουμε....αλλιως σιγουρα θα τον διωξει....

θα ηθελα ομως να ακουσω την αποψη του προεδου για τους πολλους τραυματισμους....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4362 on: September 28, 2009, 16:14:18 »
Vocκ ainda estα aqui?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4363 on: September 28, 2009, 16:21:45 »
Απο τους σαντικους θα ακους "τα βλεπετε τωρα?και σας χαλουσε ο σαντος"
και απο τους αντισαντικους "η ομαδα του σαντος ειναι,τι φταιει η προπονηταρα η καινουργια.." και μετα απο ενα χρονο "ουστ,δεν κανεις εισαι λιγος,φερτε αλλον"
και ουτω καθ εξης στον αιωνα τον απαντα..

ΑΝ ειναι να ειμαστε Σαντικοι και ΑντιΣαντικοι..καηκαμαν!!!
ΠΑΟΚ
εχουμε καει ηδη δασκαλε...

ðáëáëüò

• Guest
« Reply #4364 on: September 28, 2009, 19:37:00 »
το ίδιο χάλια ποδοσφαιρο έπαιζες και πέρσι...έβαζες ένα γκολ - όταν τύχαινε και το έβαζες πρώτος και νωρίς - και ταμπουρωνόσουν πίσω - έφτανες στο 80 , στο 85 ή και στο 90 και είχες έναν Μπακαγιόκο, ή έναν Αθανασιάδη και σε ξελάσπωνε...είχες έναν Βερόν που το πρώτο εξάμηνο έδινε της ασίστ στο ξανθό ταγάρι και έβαζε τα γκολ...είχες ΑΣΤΡΟ (κωλοφαρδία την λέω εγώ), φέτος όλα πηγαίνουν από την αντίθετη μεριά, το τριετές πλάνο γίνεται ο εφιάλτης μας, και ο "βασιλιάς" αποδεικνύεται ότι είναι γυμνός....λάθος επιλογές από διοίκηση και προπονητή...και η χρονιά φαίνεται να είναι χαμένη πριν την παρέλαση...όλοι μιλάνε για "ηλεκτροσόκ" αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιον να έχει τα @ρχήδι@ να πάρει μια πρωτοβουλία να αλλάξει κατι...μοιρολατρικά αναμένουμε τα χειρότερα....και εσύ λαέ κάνε οικονομία από το υστέρημά σου να αγοράσεις εκ νέου μετοχές...σε πια άλλη ομάδα γίνονται αυτά άραγε???...

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4365 on: September 28, 2009, 20:24:24 »
Δεν ξενερωνω -  τον ΠΑΟΚ ξεχρεωνω.

εσυ παντως κανε οτι γουσταρεις.

Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

giannis80

• Guest
« Reply #4366 on: September 28, 2009, 20:32:53 »
Aς την ετοιμάσει την ομάδα για πλέι οφ (μην πει κανείς πως θα μπούμε κτλ, ε και ποιος θα μπει?η καβάλα ή ο αστέρας), να χτυπήσει δυνατά και το κύπελλο και ας κριθεί στο τέλος της 3ετιας ο άνθρωπος.Δεν βλέπω τι μπορεί να αλλάξει με άλλον.Και στην τελική, αν και ο ίδιος είναι υπέυθυνος για την προετοιμασία που έφερε τους τραυματισμούς, δεν είδαμε ποτέ μέχρι τώρα την ομάδα που έχει στο μυαλό του.Εγώ μέχρι να δω τους :
Χαλκια,Σνάουτσερ, Κοντρέρας,Μαλεζά, Σαβίνι ή Λίνο δεν με νοιάζει, Βιτόλο, Σορλέν, Φωτάκη, Βιερίνια, Σέρτζιο(κούτσια), Μούσλι (σε αυτούς αλλάξτε φιλομένο με σορλέν ή φωτάκη όταν παίζουμε με λιμά στην ΤΟΥΜΠΑ), θα του δίνω πίστωση χρόνου.Γιατί πιστεύω οτι αυτό το σχεδίασε με τον Βρύζα και τους πιστεύω σε αυτόν τον σχεδιασμό.Και στην τελική, 1 ημίχρονο το παίξαμε και βάλαμε 3 γκολ σε 10 λεπτά.

giannis80

• Guest
« Reply #4367 on: September 28, 2009, 20:38:28 »
Κι ακόμα περισσότερο, εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη που τον στηρίζει γιατί δεν πιστεύω οτι βάζει τον εγωισμό του πάνω από την ομάδα.Και δεν ξενερώνω επίσης,και μετοχές θα ξαναγοράσω και διαρκείας ξανά του χρόνου, γιατί πολύ απλά εμπιστεύομαι τον άνθρωπο που κάνει κουμάντο.Κριτική θα του κάνω,αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εμπιστεύομαι.Την άποψη μου για τον προπονητή την έχω εκφράσει, δεν χρειάζεται ξανά,αλλά η μεγάλη διαφορά είναι οτι ο Ζαγοράκης έχει παίξει επαγγελματικά, κι εγώ όχι.Άρα κάτι περισσότερο θα ξέρει για να τον κρατάει.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4368 on: September 28, 2009, 22:22:34 »
το ίδιο χάλια ποδοσφαιρο έπαιζες και πέρσι...έβαζες ένα γκολ - όταν τύχαινε και το έβαζες πρώτος και νωρίς - και ταμπουρωνόσουν πίσω - έφτανες στο 80 , στο 85 ή και στο 90 και είχες έναν Μπακαγιόκο, ή έναν Αθανασιάδη και σε ξελάσπωνε...είχες έναν Βερόν που το πρώτο εξάμηνο έδινε της ασίστ στο ξανθό ταγάρι και έβαζε τα γκολ...είχες ΑΣΤΡΟ (κωλοφαρδία την λέω εγώ), φέτος όλα πηγαίνουν από την αντίθετη μεριά, το τριετές πλάνο γίνεται ο εφιάλτης μας, και ο "βασιλιάς" αποδεικνύεται ότι είναι γυμνός....λάθος επιλογές από διοίκηση και προπονητή...και η χρονιά φαίνεται να είναι χαμένη πριν την παρέλαση...όλοι μιλάνε για "ηλεκτροσόκ" αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποιον να έχει τα @ρχήδι@ να πάρει μια πρωτοβουλία να αλλάξει κατι...μοιρολατρικά αναμένουμε τα χειρότερα....και εσύ λαέ κάνε οικονομία από το υστέρημά σου να αγοράσεις εκ νέου μετοχές...σε πια άλλη ομάδα γίνονται αυτά άραγε???...

θα βγεις ουεφα στο τελος ακομα και με σαντος..αμα δεν βγουμε ας παρει τον πουλο..για ποιο ψηλα θες φραγκα που δεν τα χεις παει και τελειωσε....30 χρονια η ιδια δουλεια.....

για το χαλια ποδοσφαιρο συμφωνω....αλλα το ποδοσφαιρο που θα παιξεις το καθοριζει και το υλικο σου....

θαυματα δεν γινονται...μονο υπομονη χρειαζεται....ειτε με τον σαντος ειτε χωρις....
« Last Edit: September 28, 2009, 22:44:07 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #4369 on: September 29, 2009, 01:27:32 »
Δεν ξενερωνω -  τον ΠΑΟΚ ξεχρεωνω.

πολύ σωστός φίλε.. άντε να σκεφτόμαστε περισσότεροι έτσι κι όλα καλά θα πάνε

και βάζω και τον εαυτό μου μέσα γιατί μια ξενέρα την έχουμε φάει όλοι όπως και νάχει αν σκεφτείς τι περιμέναμε για φέτος και που είμαστε τελικά.

ευκαιρία να ασχοληθούμε και λιγο με τα θέματα κερκίδας που είναι και το πόστο μας και να τους αφήσουμε ήσυχους στο αγωνιστικό να την βρούν την άκρη μόνοι τους.Η υπερβολική κριτική άλλωστε πολλές φορές δεν κάνει καλό,όσο καλοπροαίρετη κι αν είναι, ειδικά οταν γίνεται κι από άτομα που δεν γνωρίζουν επ ακριβώς την κατάσταση.

να το αντιστρέψω λίγο για να γελάσουμε..
φαντάζεστε να βγαινε ο santos στη συνέντευξη μετά απ αγώνα και να μας τα χωνε για θέματα κερκίδας  :)

ε, δεν τον είπαν καλά τον τρελογιατρό, δεν είχαν διάρκεια.. και στον συχρονισμό στους πυρσούς πολή κακό το τάιμινκ κι η θεματολογία γενικά μονότονη..όλο γαμώ τον πειραιά και γαμώ τον πειραιά και τίποτ' άλλο.. μου φαίνεται πρέπει ν άλλάξει ο οργανωτής.. μια αλλαγή προσώπων θα κανε καλό..  ;D ;D

gabriello

• Guest
« Reply #4370 on: September 29, 2009, 01:37:54 »
βασικα ολα αυτα ειναι τελειως φιλολογικα...αν ερθει η γρια στο γηπεδο και μας ριξει δυο γκολ προφανως ο σαντος θα μετραει μερες αν οχι ωρες...δυστυχως η ευτυχως τα αποτελεσματα ειναι αυτα που μετρανε και ειδικα τα τοπικα ντερμπυ θα ειναι αυτα που θα καθορισουν το μελλον του στην ομαδα(ασχετα αν δεν πρεπει να γινει κατι τετοιο αλλα τελικα θα γινει)

mpougatsas

• Guest
« Reply #4371 on: September 29, 2009, 02:26:02 »
εντάξει, ας είμαστε και λίγο αισιόδοξοι, δεν πειράζει. ονειροπόλοι ας μην είμαστε να λέμε για πρωταθλήματα κτλ σε μια χρονιά που ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο

υγ.πιθανότητες υπάρχουν πάντα αλλά το λογικό είναι αυτό που λέει ο gabriello, μάχη με συμπολίτες για είσοδο στα πλεί οφ και μετά βλέπουμε, ανάλογα και το πως θα μαστε

ive4

• Guest
« Reply #4372 on: September 29, 2009, 08:22:53 »
Δεν ξενερωνω -  τον ΠΑΟΚ ξεχρεωνω.

εσυ παντως κανε οτι γουσταρεις.

με 4 εκ ευρώ στην χειρότερη περίπτωση θα ξεχρεώναμε πιο γρήγορα πάντως..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4373 on: September 29, 2009, 11:01:08 »
Άσε που εμείς είμαστε τα κορόιδα που ξεχρεώνουν χρέη λοποδυτών. Και η ομάδα δεν βοήθησε φέτος καθόλου τον αγώνα μας. Και για να είμαι ον τόπικ, τεράστια η ευθύνη του Σάντος για τα αποτελέσματα. Πήρε ρίσκα και δεν του βγήκαν. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Χρησιμοποιώ τα ίδια κριτήρια με αυτά που χρησιμοποιούσα πέρυσι. Αλλά δεν βλέπω να τον αλλάζει ο Ζαγοράκης, παρεκτός κι αν χάσουμε και από άλλους τρεις τέσσερις τυφλούς κι ανάπηρους.

Diego-4

• Guest
« Reply #4374 on: September 29, 2009, 12:10:29 »
Είχα γράψει πρίν κανένα 2μηνο στο τόπικ "Στόχος του ΠΑΟΚ..." , οτι φετινός στόχος είναι να μην γίνουν τα αρχίδια του Ζαγοράκη φούσκες.Ο Alamanas είχε γράψει , "στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση του ΠΑΟΚ...".Πιστεύω οτι και οι δύο λέμε το ίδιο πράγμα , διότι το ένα είναι στενά συνυφασμένο με το άλλο.Καλό το αγωνιστικό , κανείς δεν είναι περηφανος για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα , αλλα δεν πρέπει να ξεφεύγουμε απο τους κύριους στόχους μας.Για μένα λοιπόν το δάσος είναι οτι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεφύγει απο τον βραχνά των χρεών και κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο με την συνεχή στήριξη προς την ομάδα με κάθε τρόπο (αγορά μετοχών , διαρκείας , εισητήρια κτλ).
Θα συμφωνίσω με τον univ σε αυτό που έγραψε..Θέλω πρώτα τον ΠΑΟΚ καθαρό οικονομικά και μετά πρωταθλητή.Καλός ή κακός ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει την στόμφα της μεγάλης ομάδας.Παραμένουμε η 4η ομάδα στην Ελλάδα , αν και εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου απαισιόδοξος για φέτος.Πιστεύω οτι ειδικά μετά τον Νοέμβριο , οπου θα δούμε επιτέλους μία 11άδα , την 11άδα που πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ (και αναφερόμαι σε τραυματισμούς βασικών παικτών και όχι στις επιλογές του προπονητή για τον καταρτισμό της 11άδας) , θα δείξουμε την πραγματική μας αξία.
Το θέμα είναι οτι έχουμε μπροστά μας δύο τελικούς , είναι δύο παιχνίδια που μόνο με νίκη παραμένουμε σε πορεία πρωταθλητισμού.Στήριξη στην ομάδα , αυτούς έχουμε με αυτούς πορευόμαστε , αυτοί μας κάνανε περίφανους πέρυσι , αυτοί φοράνε την φανέλα με τον δικέφαλο.Ας το δεχθούμε όλοι μας λοιπόν , οτι αυτή η ομάδα έχει τον Ίβιτς , τον Σάντος και οποιοδήποτε άλλον κάθεται στραβά στο μάτι του οποιουδήποτε.Περνάμε κρίση , περνάμε μία δύσκολη φάση την οποία μπορούμε να την ξεπεράσουμε πιο εύκολα ενωμένοι.Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη την άποψη και την κριτική κανενός , έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας.Για όσους δεν μπορούν να τα καταλάβουν όλα αυτά λυπάμε....
Στήριξη σε διοικηση , Σάντος , παίκτες.Προχωράμε ενωμένοι και δυνατοί ! Όσοι δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα , υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το κρίνουν καλύτερα απο τον οποιοδήποτε..Στηρίζουμε οτιδήποτε υπάρχει σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ακόμα και αν θύγεται ο εγωισμός μας.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4375 on: September 29, 2009, 13:57:09 »
Εγώ πιστεύω πως όταν μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε το όνομα Ζαγοράκης από το όνομα Σάντος, τότε θα δούμε τα πράγματα πολύ απλούστερα απ' όσο δείχνουν. Έχουμε ψιλοχάσει τη μπάλα και μιλάμε στο topic του προπονητή για οικονομική εξυγίανση και άλλα θέματα που δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τον προπονητή. Αντί να κοιτάμε το έκτρωμα που παρουσιάζεται μέσα στο γήπεδο, συζητάμε για χίλια δυο άσχετα, τα οποία είναι δουλειά της διοίκησης.

Η οικονομική στενότητα ήταν δεδομένο πρόβλημα. Δεν προέκυψε για να το λέμε ως δικαιολογία. Με αυτό το δεδομένο μπήκε στόχος ο πρωταθλητισμός. Ο Σάντος όταν ήρθε ήξερε όλα τα δεδομένα και τον ρώτησαν αν μπορεί με αυτά να κάνει σε 3 χρόνια πρωταθλητισμό. Τα δεδομένα ήταν πως προερχόμασταν από τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας μας και υπήρχε χάος στην ομάδα και πως υπήρχε λόγω κλεφτών οικονομική στενότητα. Τον ρώτησαν και είπε ναι γίνεται και θα το κάνω. Δεν του είπαν πως σε 3 χρόνια θα πάρεις παιχταράδες καλύτερους του ποκ. Άρα ούτε για πλάκα δεν αποτελεί δικαιολογία. Αν δεν γίνεται αυτό να έλεγε τότε στο Μόναχο στον Ζαγοράκη πως αυτά που ζητάς ρε Θόδωρε δεν γίνονται και βρες άλλον "μάγο" να τα κάνει. Από τη στιγμή που δέχτηκε οφείλει να το κάνει πράξη.

Αν τον τρίτο χρόνο που είναι εδώ η ομάδα δεν έχει στόμφα πρωταθλήτριας ο προπονητής φταίει γιατί δεν κατάφερε να τη μεταγγίσει τη στόμφα, παρόλο που το πλάνο αυτό προέβλεπε για φέτος. Δεν γίνεται να λέμε πως μετά τη λαίλαπα γούμενου δεν πρέπει να περιμένουμε πρωταθλητισμό σε 3 χρόνια. Αφού το είπε ο Ζαγοράκης πως είναι δυνατό, τότε εγώ πιστεύω πως γίνεται να κάνουμε πρωταθλητισμό σε 3 χρόνια από τον γούμενο, γιατί αυτός ξέρει και το έθεσε στόχο. Άρα κάποιος φταίει που δεν έγινε.

Δεν γίνεται να κρίνουμε όπως βολεύει για να δικαιολογούμε τις αποτυχίες. Κρίνουμε τους στόχους της διοίκησης. Η διοίκηση είπε πως φέτος θα κάνουμε πρωταθλητισμό. Αν βλέπει κανένας να κάνουμε πρωταθλητισμό να μας το πει κι εμάς. Αν δεν είμασταν έτοιμοι και είναι νωρίς, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να βγούνε και να πούνε "κύριοι αυτό που σας είπαμε άλλαξε, για τον α και β λόγο δεν θα κάνουμε φέτος πρωταθλητισμό, αλλά σε 2-3 χρόνια". Από τη στιγμή που δεν μας είπαν κάτι άλλο, προπονητής και παίχτες κρίνονται πάνω σε αυτό το πλάνο.

Πέρυσι όλοι είπαν ότι η 2η θέση έτυχε. Ε λοιπόν ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει κάθε χρόνο ανοδική πορεία και να κάνει πρωταθλητισμό βάσει πλάνου κι όχι να τυχαίνει.

Επίσης ένας ακόμη διαχωρισμός είναι της κριτικής από την αχαριστία. Όποιος κρίνει δεν είναι αχάριστος. Καμιά φορά η κριτική κάνει μεγαλύτερο καλό από το χειροκρότημα. Άλλο να ζητάς εξηγήσεις γιατί απέτυχε το πλάνο και άλλο να εθελοτυφλείς και να παριστάνεις πως ποτέ δεν άκουσες πως φέτος θα κάναμε πρωταθλητισμό και να βρίσκεις δικαιολογίες. Δικαιολογίες που ισχύουν αλλά που δεν τις επικαλέστηκε κανείς όταν ανακοίνωνε το πλάνο.

Τέλος αν ο Ζαγοράκης έχει τόσο ευπαθή αρχίδια που φουσκώνουν με το λαό να έχει εξαντλήσει τα διαρκείας, να αγοράζει μετοχές, να μη μιλάει μέσα στο γήπεδο σε συνεχή κλαρίνα και να διαμαρτύρεται μετά συνεχή κλαρίνα, τότε μάλλον βλέπει πολύ λάθος τα πράγματα. Στο μεταξύ έχουμε κι εμείς αρχίδια και μας τα έχει πρήξει ο προπονητής μας εδώ και 2 χρόνια. Τα δικά μας δεν τα σκέφτεται κανείς επιτέλους; ;D
« Last Edit: September 29, 2009, 14:10:11 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4376 on: September 29, 2009, 14:48:22 »
Εγώ για ένατοπαιχνίδι είδα την ομάδα να μην μπορεί να αλλάξει τρεις πάσες. Όσες απουσίες και να υπάρχουν δεν δικαιολογείται η ομάδα να κάνει ευκαιρίες μόνο από κλεψίματα επί των αντιπάλων, αν δεν κλέψουμε την μπάλα την αντίπαλη εστία την βλέπουμε με το κυάλι. Επίσης όποιος είδε το κυριακάτικο παιχνίδι, μπορεί να μου πει στα 20-30 πλάγια που κερδίσαμε αν βάλαμε την μπάλα μέσα στο γήπεδο σωστά?? Ο σαβίνι ιδίως όλα τα σε όλα τα πλάγια έδινε την μπάλα σε ατρόμητους, όχι ότι ο αραμπατζής έκανε κάτι διαφορετικό βέβαια. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την αισιοδοξία αρκετών συνπαοκτσήδων σχετικά με τις επιστροφές λόγω των τραυματισμών. Θα σταματήσουν δηλαδή οι καμινάδες???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4377 on: September 29, 2009, 15:14:42 »
και εσύ λαέ κάνε οικονομία από το υστέρημά σου να αγοράσεις εκ νέου μετοχές...σε πια άλλη ομάδα γίνονται αυτά άραγε???...

Εγώ πιστεύω πως όταν μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε το όνομα Ζαγοράκης από το όνομα Σάντος, τότε θα δούμε τα πράγματα πολύ απλούστερα απ' όσο δείχνουν....

..Θέλω πρώτα τον ΠΑΟΚ καθαρό οικονομικά και μετά πρωταθλητή.Καλός ή κακός ακόμα δεν έχουμε αποκτήσει την στόμφα της μεγάλης ομάδας...

Καλα τα λετε. Εγώ για τον παλαλο το ειπα για να μην μπερδευουμε το αγωνιστικο-προπονητη με την εξυγιανση.
Το αν θα παρουμε πρωταθλημα δεν εξαρταται απο εμας.
Το να ξεχρεωσουμε τον ΠΑΟΚ ομως απο μας εξαρταται.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4378 on: September 30, 2009, 11:15:10 »
Το κατάλαβα univ όπως κατάλαβα απόλυτα και τον Diego-4 που θέτει ως προτεραιότητα την οικονομική εξυγίανση.
Απλά θέλω να τονίσω πως είναι χωρίς λογική να πιστέψει κάποιος πως θα σταματήσει να στέκεται αρωγός της διοίκησης επειδή δεν γουστάρει τον Σάντος. Δεν υπάρχουν αυτά. Οι μόνοι που θα σταματήσουν να πληρώνουν και να υποστηρίζουν είναι αυτοί που έψαχναν αφορμές να το κάνουν.
Έχω έναν μπακάλη στη γειτονιά που μια Δευτέρα πήγε να πάρει μετοχές (δεν ξέρω αλλά στοιχηματίζω ότι καμιά δεκαπέντε ευρώ έδωσε γιατί είναι σφίχτης) και από την Τρίτη άρχισε να βρίσκει λάθη στον Ζαγοράκη. Φαίνεται ήθελε να πείσει τον εαυτό του να μη ξανακάνει τέτοιο κακό στη τσέπη του. Ε αυτός είναι χαμένη περίπτωση. Μπράβο θα μου πεις που έδωσε έστω κι αυτά. Αλλά αυτός δεν θα ξαναδώσει, όπως και οι άλλοι σαν κι αυτόν.

Ο κίνδυνος όμως που υπάρχει είναι ο εξής: να φθείρει η παρουσία του Σάντος μακροπρόθεσμα το λαό ψυχικά και να τον απομακρύνει από την ομάδα. Να βγαίνουν μετά διάφοροι και να λένε γιατί να δώσω λεφτά για να πληρώσω τον Σάντος; Αυτό βέβαια μόνο αν να συνεχιστούν οι ήττες. Αλλά αυτό δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει γιατί αν η ομάδα δεν αλλάξει πρόσωπο θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση δεν θα το επιτρέψει να συρθεί πολύ και θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4379 on: September 30, 2009, 16:04:09 »
Για πείτε λίγο ποιος έχει πλακωθει με ποιον, ποτε ακριβώς σε ποιο ακριβώς μέρος του προπονητικού?
Και για όσους ξέρουνε απ εξω και ανακατωτα με κάθε λεπτομέρεια το τι πιστεύει μέσα του για την ομάδα ο Γκαρσία και επειδή μάλλον τον γνωρίζουνε προσωπικά ή του κάνουν ψυχοθεραπεία και τους λέει όλες τις σκέψεις του, ρωτήστε λίγο ρε αλανιάρηδες ποια είναι πιο μαλακα τα Predator ή τα F50?
Αηδία -4-
Όχι ρε φίλε μην αηδιάζεις. Δεν έγινε τίποτα απολύτως στα αποδυτήρια. Απλά κάποιοι μαλάκες σαν κι εμένα έχουν μεγάλη φαντασία και βγάζουν σενάρια από το στομάχι τους.
Μην αγχώνεσαι! Ούτε ο Γκαρσία είναι χαλασμένος και δεν γουστάρει τον προπονητή, ούτε ο Βερόν τελειωμένος, ούτε ο Κονσεϊσάο προφασίστηκε τραυματισμό για να μη παίξει στο πιο σοβαρό ματς της χρονιάς, ούτε τίποτα απ' όλες τις αηδίες που λέγονται.
Άλλωστε ούτε ο Ζαγοράκης το δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως υπάρχει πρόβλημα, ούτε ο Βρύζας πριν το ματς με τον Αστέρα μίλησε για πρόβλημα πειθαρχίας, ούτε ο Σάντος είπε πριν δυο εβδομάδες πως κάποιοι δεν κάθονται στον πάγκο και δημιουργούν πρόβλημα.
Το μόνο που ισχύει είναι πως ο Σάντος έχει τα αποδυτήρια σούζα και κάποια ζώα σαν κι εμένα που ακούνε πολύ ράδιο τρώνε ό,τι τους ταΐσουν και σας χαλάνε τη ζαχαρένια γράφοντάς τα εδώ μέσα.
Ζητώ συγγνώμη που χαλάω το άριστο κλίμα της ομάδας και σας αηδιάζω.

Να γραψω να μην γραψω?

Τελικα εαν είναι κάποιος να μ απαντήσει χωρις ειρωνία ποιος είπε ποιον κάτι στην Σουρωτη θα το εκτιμουσα.

ΝΤΑΒΙΝΤΣ 4