Author Topic: Fernando Santos  (Read 197236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4340 on: September 28, 2009, 00:31:05 »
εχουμε να κερδισουμε εναν μηνα..........

Ακριβώς. Η ομάδα κάνει κοiλiα, περνάει αγωνιστική κρίση... Ποιος σας είπε ότι όλα θα είναι ρόδινα, όλα θα είναι όπως πέρυσι, ότι θα είμαστε στη μια νίκη μετά την άλλη συνεχώς... Κανεις. Aσε που με δυο σωστά sfurigmata θα ήμασταν στο 3-1-1 στο πρωτάθλημα τώρα, αλλα τελοσπάντων.... Είπαμε, κλασικοί Έλληνες, στα καλά Santos μείνε για πάντα, είσαι θεός, τι τύχη να σε έχουμε, στην πρώτη αγωνιστική κρίση, διωξτον, φέρε άλλον, κανε, δείξε.. Λες και έχουμε υπογράψει κάνα συμβόλαιο ότι θα νικάμε συνεχεια... Και το χειρότερο είναι ότι έτσι δεν κάνετε και κριτική στα πραγματικά λάθη που έγιναν από όλους φέτος το καλοκαίρι. Τα ρίχνετε όλα γενικώς στον Santos. Ο οποιος έκανε λάθη για τα οποια θα έπρεπε να τα ακούσει, αλλα μονο αυτά δεν λέτε. Αλλα δεν πρόκειται να σας τα αναλύσω εγώ. Εσείς απλά κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, κράξτε με άναρθρες κραυγές....
 Τελοσπάντων τζάμπα τα γράφω, η νοοτροπία σας δεν έχει αλλάξει ούτε χιλιοστό, παραμυθάκι και λόγια του αέρα όσα λέγατε όλοι σας όλα αυτά τα δυο χρονια. Όλοι σας όμως. Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαι απλά γιατί δεν μιλάω με αυτούς που νόμιζα ότι μιλάω. Τα θέλετε όλα εδώ και τώρα, δεν έχετε υπομονή, και δεν έχετε και σωστή κρίση κατά τη γνώμη μου. Ποτε δεν θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά. ΠΟΤΕ. Ομάδα της φάπας θα είναι εις τον αιώνα τον απαντα.  Αλλα τι σας λέω τώρα e? ΠΑΟΚ ρε να πούμε, ΠΑΟΚ είσαι, με το στόμα στραβό...

Y.g. Ζαγοράκη άλλαξε τον. Κανε αυτό που θέλει ο λαός. Aσε που το είπε και ο Kαρπετοπουλος, μας έκανε μαθήματα για τη χαμένη περηφάνια του Παοκτσή, που το μονο που πρέπει να τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει τον γαύρο και τίποτε άλλο....

northeagle_4

• Guest
« Reply #4341 on: September 28, 2009, 00:36:41 »
στο ξαναεξηγησα και πριν μια σελιδα τι εννοω και οτι δεν τον απαξιωνω,εν παση περιπτωση το αποτελεσμα ειναι ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4342 on: September 28, 2009, 00:58:27 »
"Αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να λάβουν ή όχι υπόψιν τη γνώμη μου, αλλά θεωρώ ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, αλλά άλλα πλέι οφ δεν θα παίξω.
Ο άνθρωπος είναι όντως ειλικρινής και τα λέει έξω απ' τα δόντια. Εμείς δεν ακούμε.  ;D

Απόστολε σεβαστή η γνώμη σου αλλά προσωπικά τη θεωρώ "δογματισμό". Η δική μου είναι πως δεν θα μεγαλώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ επειδή ανέχεται τον κάθε αποτυχημένο και του δίνει απεριόριστη πίστωση χρόνου. Η μία φάπα διαδέχεται την άλλη και δεν τρέχει κάστανο. Αυτό δεν συμβαίνει σε καμιά μεγάλη ομάδα του κόσμου.

Όσο για το κράξιμο δεν καταλαβαίνω επιτέλους γιατί έχει "δαιμονοποιηθεί". Ό,τι πιο φυσιολογικό όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Σε κάθε μεγάλη ομάδα του κόσμου στις συνεχείς πίπες ο κόσμος κράζει. Από που κι ως που ισχύει το ότι δεν θα μεγαλώσουμε αν κράζουμε; Στη Ρεάλ δεν κουνούσανε μαντήλια εδώ και τρία χρόνια σε Σούστερ, Ράμος και σία; Στη Μπάρτσα δεν έκραζε το γήπεδο κάθε αγωνιστική πρόπερσι τον Ράικαρντ και τους παίχτες; Στη Σεβίλλη δεν κράζανε φέτος από τα φιλικά προετοιμασίας; Στη Γιουβέντους δεν κράζανε πέρυσι σε κάθε προπόνηση τον Ρανιέρι από τον Μάρτιο και μετά; Στη Μάντσεστερ Γιουν. δε κράξανε πρόπερσι τον Φέργκιουσον στις πρώτες αγωνιστικές; Στη Μπάγερν δεν έκραζαν εν χορώ τον Κλίνσμαν όλη τη χρονιά; Στην Ίντερ δεν σφύριζαν τον Μουρίνιο στο προπονητικό κέντρο; Στη Μίλαν δεν κράζουν άγρια παίχτες και προπονητή σήμερα;

Τι μικρές ομάδες οι παραπάνω... Σαν αυτές θα καταντήσουμε αν κράζουμε  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #4343 on: September 28, 2009, 01:22:31 »
Η δική μου είναι πως δεν θα μεγαλώσει ποτέ ο ΠΑΟΚ επειδή ανέχεται τον κάθε αποτυχημένο και του δίνει απεριόριστη πίστωση χρόνου.

Τι έκανε λέει? Επειδή για πρώτη φορα στα χρονικά σε αυτό το σύλλογο έμεινε κάποιος πάνω από 6 μήνες η ένα χρόνο θα μου πεις ότι αυτή είναι μια συνηθισμένη πρακτική για τον ΠΑΟΚ η οποια μάλιστα τον οδηγεί στην καταστροφή?  E, θα τρελαθούμε τελείως ρε σεις. Ας γυρίσουμε λοιπόν στις εποχές του αλλάζω προπονητή κάθε 4 mats η κάθε 6 μήνες... Μπας και μεγαλώσει ο σύλλογος επιτέλους... Αυτά δεν λέγαμε όλοι ότι πρέπει να αλλάξουν?  Δεν λέγαμε ότι πρέπει να υπάρξει ένα πλάνο το οποιο να τελειώσει μέσα σε μια ορισμένη χρονική περίοδο και να κάνουμε τότε τη σούμα? Δεν είπαμε ότι γουστάρουμε που υπάρχει κάποιος επιτέλους μη αναλώσιμος? Οποιος και να είναι αυτός, εγώ δεν κάνω το δικηγόρο του Santos τώρα, κάνω τον αντι-δικηγορο του προπονητοφαγου.... Πάλι στα ίδια θα γυρίσουμε, με την πρώτη αγωνιστική κρίση φέρε άλλον?
Στο θέμα της γενικότερης φιλοσοφίας είμαστε τρομερά ασυνεπείς, δεν το συζητάω δηλαδή. Φτάσαμε να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ ανέχεται τον κάθε αποτυχημένο... Ποιος ο ΠΑΟΚ, που άλλαζε μια ζωή τους προπoνητες σαν τα πουκάμισα. Που δεν ξέραν οι παίκτες τι τους γίνεται. Τώρα που κάποιος κλείνει 2 χρονια μέσα σε ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο και με με την πρώτη κρίση ο ΠΑΟΚ ανέχεται τον αποτυχημένο...
Αυτόν που σε έβγαλε δεύτερο με το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία σου εκτος από τη χρονια που πήρες πρωτάθλημα... Αποτυχημένος... Φτάσαμε να λέμε και ανακρίβειες εδώ πέρα. Και ύστερα εγώ είμαι ο δογματικός....
Τελοσπάντων... Φάτον Ζαγοράκη, φάτον να ησυχάσουμε. Και τον επόμενο αν στα επόμενα 6 mats δεν πάει καλά φάτον κι αυτόν. Και τον μεθεπόμενο... Είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ, αποτυχημένοι όλοι. Μικραίνουν τον σύλλογο που έχει βαρεθεί να σηκώνει κύπελλα και πρωταθλήματα.

mpougatsas

• Guest
« Reply #4344 on: September 28, 2009, 01:41:20 »
Πάντως ο santos είναι ο πρώτος προπονητής που είχε την ευκαιρία να δουλέψει στον ΠΑΟΚ σ ένα υγιές περιβάλόν.. η περσινή πορεία δεν οφείλεται μόνο σ αυτόν αλλά κυρίως στην συσπείρωση του κόσμου που προήλθε λόγω Ζαγοράκη. Αυτήν πρέπει να διαφυλάξουμε κι όχι τον ίδιο τον Σάντος

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4345 on: September 28, 2009, 01:44:09 »
Ας τον κρατήσουν, ας μείνει να κριθεί τον Μάη, ας γίνουν όλα όπως τα λες.
Αλλά ρε φίλε αυτό το επιχείρημα ότι δεν έχουμε βαρεθεί να σηκώνουμε πρωταθλήματα και κύπελλα για ποιο λόγο το χρησιμοποιείς; Δηλαδή επειδή δεν μάθαμε να τα σηκώνουμε σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε ανοχή στις πίπες; Μήπως να το ευχαριστιόμαστε κιόλας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό με τίποτα. Αν αυτό το "επιχείρημα" δεν μικραίνει τον ΠΑΟΚ, τότε τι ακριβώς τον μικραίνει;

Εσύ έχεις κολλήσει στο αν πρέπει να μείνει ο Σάντος για να κριθεί στο τέλος και έτσι είναι το σωστό κτλ Εγώ δεν στέκομαι καν σε αυτό. Εμένα με νοιάζει πως κάθε μέρα που περνάει και αυτός ο προπονητής κάθεται στον πάγκο, δεν φθείρεται αυτός αλλά ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας, που απ' τη μια στιγμή στην άλλη την ακούνε για κάθε τι. Κυρίως φθείρεται ο ΠΑΟΚ.

Εμένα με πονάει που ο ΠΑΟΚ ξεφτιλίζεται ρε φίλε. Στ' αρχίδια μου πότε είναι το σωστό και το δίκαιο να κριθεί ο κάθε Σάντος. Στ' αρχίδια μου αν τον αδικήσουμε. Τι καθόμαστε και συζητάμε ρε Απόστολε;

Δηλαδή ο ΠΑΟΚ σε λίγο καιρό με τον Σάντος θα κερδίζει και θα κυνηγάει στόχους; Θα κάνει πρωταθλητισμό; Το πιστεύεις; Αυτό έχει σημασία ρε φίλε. Τίποτε άλλο. Μίλα μου γι' αυτό κι όχι πότε πρέπει να τον κρίνω ή να γκρινιάξω. Κάνε με να μοιραστώ την αισιοδοξία σου αν θες. Δεν γκρινιάζω ρε φίλε όμως, πονάω πως να το κάνουμε;

Τι δεύτερος και ρεκόρ μου λες τώρα; Σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι δέκατος κι εκτός Ευρώπης. Σήμερα ο ΠΑΟΚ προκαλεί οίκτο. Σήμερα που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει 2 νίκες σε 9 επίσημους αγώνες και από τα play off 4 νίκες σε 15 επίσημους αγώνες.

ΠΑΟΚ είμαστε ρε πούστη μου. Δεν γίνεται να έχουμε 2/9 και να μη μιλάμε. ΠΑΟΚ είμαστε όχι Πανθρακικός. Έλεος!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ 3 POSTS ΝΑ ΛΕΩ ΦΥΓΕ ΣΑΝΤΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΒΡΥΖΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ.
ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΣΑΝΤΟΣ ΦΥΓΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ! ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ. SORRY
« Last Edit: September 28, 2009, 02:06:17 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #4346 on: September 28, 2009, 02:58:56 »
Θεωρώ ντροπή για τον ΠΑΟΚ να μπαίνουμε στην διαδικασία να ακούμε αναλύσεις του τύπου... κλείσαμε τους διαδρόμους... πήραμε πρωτοβουλίες κλπ. κλπ. είναι ντροπή οταν αυτή η ψύχραιμη ανάλυση (λες και δεν έγινε τίποτα) αφορά παιχνίδι Ατρόμητου-ΠΑΟΚ!!! Έπρεπε μετά απο τέτοια αποτελέσματα να ντρέπεται ο προπονητής του ΠΑΟΚ να βγεί για δηλώσεις.

Πραγματι δεν ειναι κατασταση. Απομακρυνετε τον Σαντος , τερμα η ασυλια . Οι μεγαλες ομαδες με οποιον προπονητη κ να ναι παιρνουν τα ματς τυπου Ατρομητου. Ειμεθα στην Ελλαδα δεν ειμεθα στο εξωτερικο, για ασυλιες και πιστωσεις, αφου κανενα νοημα δεν εχουν .Ο ισχυρος επικρατει. ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #4347 on: September 28, 2009, 03:19:48 »
Απλή ερώτηση:
Αν διώξουμε τον Σάντος και πάρουμε κάποιον άλλον (όποιος και αν είναι αυτός) πιστεύετε ότι θα βγούμε πάνω από 4οι?
Αν κρατήσουμε τον Σάντος πιστεύετε ότι μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ θα βγει κάτω από 5ος?

No difference, βλέπουμε τον Μαιο. Ώστε κι'αλλιώς η χρονιά είναι διαδικαστικού χαρακτήρα πλέον για τα όνειρα μας και το πως θέλουμε (αλλά και πρέπει να είναι) τον ΠΑΟΚ.
oooooooo PAOKara exo trela...

kp-83

• Guest
« Reply #4348 on: September 28, 2009, 03:52:50 »
Λοιπόν για να μην τα ισοπεδόνουμε όλα δεν φταίει  μόνο ο Σάντος για το ως τώρα φετινό χάλι!!!!Φταίνε και οι παίκτες δεν χρειάζεται προπονητή για να κερδίσεις τον νεοφώτιστο ατρόμητο λίγο εγωισμό λίγη τσίπα και προσπάθεια θέλει.Φταίει  και η διοίκηση με κάποιες όχι τόσο καλές επιλογές που έκανε στις μεταγραφές και οι πολλοί τραυματησμοί!!!Από τους 11 που ξεκίνησαν σήμερα την αγωνιστηκότητα το πάθος την νοοτροποία νικητή και τα αρχίδια για να πάρουν τον ΠΑΟΚ στις πλάτες τους την είδα μόνο από τους Γκαρσία και Κονσεισάο!!!!!Θετικός ήταν και ο Μαλεζάς με τον Βιερίνια ή μάλλον δεν ήταν χώμα όπως οι άλλοι!!!!!Το αν πρέπει να παρθούν κεφάλια γιατί κάποιοι λέει χαλάνε το κλίμα σμφωνώ αλλά δεν μπορώ να βλέπω πρώην ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα μας!!!Και αναφέρομαι για τον Ίβιτς για τον Τσιρίλο και τον Αραμπατζή!!!!!Εγώ με το λίγο ποδόσφαιρο που βλέπω αν θεωρήσω αληθές αυτό που ακούγεται ότι ο Γκαρσία ο Κονσεισάο θέλουν να φάνε τον Σάντος και είναι οι κορυφαίοι στο παιχνίδι, μόνο αυτοί μου δείχνουν ότι θέλουν να κερδίσουν!!!! τότε οι άλλοι παίκτες τι σκατά θέλουν κάνουν;;;;Τα χαιδεμένα παιδιά του προπονητή Ίβιτς Τσιρίλο που τα έχει σχεδόν πάντα ενδεκάδα και αποστολή είχαν πάθος σήμερα;;;;Ο φωτάκης στα χαφ που ήταν;;;;;Στο πρώτο μέρος όσο ήταν ο Σορλέν στα χαφ μαζί με τον Γκαρσία είμασταν υποφερτοί μόλις βγήκε αναγκαστηκά ο Γάλλος, κρατούσε το κέντρο ο Παυλάρας μόνος του γιατί οι άλλο 2 ήταν αλλού ανύπαρκτοι παίζαμε με 2 παίκτες λιγότερο!!!!!Τι να λέμε τώρα!!!!Μοιρέο ήταν να ήμασταν χειρότεροι από ότι στο πρώτο ημίχρονο γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη!!!!Ποιος Ίβιτς;;;;Ποιος Ταιρίλο;;;Ποιος Φωτάκης;;;Ποιος Αραμπατζής;;; (αυτός έπρεπε να έχει φάει 3 κίτρινες!!!!).Αν η μισή σου και παραπάνω ενδεκάδα είναι χώμα οι παίκτες σου δεν εχουν την μαγκιά να το παρουν το παιχνίδι βάλε και τις απουσίες και το κοράκι και το χ που πήραν πολύ τους είναι!!!!!

Πέρα από αυτό αν συγκρίνουμε με πέρισι εγώ βλέπω να έχουμε χειρότερη ομάδα και χειρότερες επιλογές και οι ως τώρα μεταγραφές που κάναμε δεν μας βοήθησαν καθόλου!!!!Εξαιρώ τον Βιερίνια Βιτόλο και Σορλέν!!!!Ο τσιρίλο είναι χειρότερος του Αντώνιο ο Σαβίνι δεν είναι καλύτερος του Δάρλα και ο Φωτάκης δεν είναι καλύτερος του Βερόν του περσινινού ενάμιση γύρου!!!!Επίσης ο Κουτσιανιούλης δείχνει ανέτοιμος δεν έχει βοηθήσει όσο περιμέναμε και σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι σήμερα είναι καλήτερος του Σέρτζιο και διακιούτε φανέλα βασικού!!!Μάλλον δικαιώνεται ο Σάντος που τον είχε παγκο και έβαζε τον Σέρτζιο!!!!Και εγώ έκανα λάθος που έκραζα γιατί δεν παίζει ο μίκρος!!!!!Όπως και ο Παπάζογλου δεν μπορεί ούτε τον Μούσλι ούτε τον Φιλομένο να αντικαταστήσει άσχετα αν είναι τιμωρημένος και δεν έπαιξε σήμερα και μάλλον δεν θα παίξει και στον επομενο αγώνα!!!!Σε αυτά όλα αν προσθέσουμε τους πολλούς τραυματίες που έχουμε και το γεγονός ότι για μένα ο Αραμπατζής και Ίβιτς δεν μπορουν να ανήκουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ικτροί απαράδεκτοι μπορούμε να καταλάβουμε το σημερινό μας χάλι.Άρα λοιπόν εγώ περιμένω να επανέλθουν οι τραυματιες Κοντρέρας Σνάουτσερ Μουσλιμοβιτς Φιλομένο Βιτόλο και να δω την περσινί αργή (είδαμε και τον γρήγορο φωτάκη και κουτσιανικούλη τι διαφορά έκαναν!!!) σταθερή σκληρή ομάδα που δεν έτρωγε γκολ και μπροστά προσπαθούσε με 2-3 ευκαιρίες να πάρει το ματς!!!!Ας παίξει το περσινό 451 με χαλκιά σναουτσερ κοντρέρας μαλεζά σαβίνι άμυνα στα χαφ Γκαρσία η Βιτόλο Σορλέν Βερόν (πόσο χειρότερος να είναι ο αδιάφορος Βερόν σε σχεση με τον Ίβιτς;;;;)ή Φωτάκη Σέρτζιο Βιερίνια και Μούσλι να μπορέσουμε να πάρουμε καμιά νίκη να ανέβει η ψυχολογία και η βαθμολογική συγκομιδή και ας μπολιάσει σταδιακά τον Κουτσιανικούλη και τον Φιλομένο......
Το επιθετικό ποδόσφαίρο το ποδόσφαιρο κατοχής και τα συναφή τα ακούω βερεσέ ας παίξει όπως πέρσι πάνω στην ίδια λογική και φιλοσοφία γιατί μας βλέπω και έξω απ τα πλει οφ!!!!

apostolos

• Guest
« Reply #4349 on: September 28, 2009, 05:03:09 »
PAOKCURE. Καταρχάς κακώς που την ακούει ο Bρυζας και ο Ζαγοράκης. Ένα αυτό.
Κατά δεύτερον. Ο πόνος που λες είναι κάτι που αισθανόμαστε όλοι. Απλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να τα βλέπω τα πράγματα σαν να βλέπω έναν πινακα από απόσταση 5 μέτρων, αντί 15 εκατοστών. Από τα 5 μετρα βλέπω ένα τριετές πλάνο το οποιο εμπνεύστηκε ο ίδιος ο Ζαγοράκης. Μέσα σε αυτό το πλάνο υπήρχαν μια επιλογή ενός προπονητή, που είναι καθαρά προσωπική επιλογή του προεδρου, κάποιες μεταγραφές, μια γενικότερη φιλοσοφία κλπ. Μέσα σε αυτή την τριετία, υπήρχαν κάκιστες στιγμές, υπήρχαν και αρκετά καλές. Δημιουργήθηκαν προσδοκίες, όνειρα κλπ.  Παρόλα αυτά όμως για μένα το πλάνο είναι κάτι το γενικότερο, κάτι το μεγαλύτερο, από ένα κακό αγωνιστικά τρίμηνο, το οποιο μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα, η μιας πολύ καλής χρονιας όπως η περυσινή. Όταν βλέπεις μονο 5-6 αγώνες μαζεμένους βλέπεις τον πινακα από κοντά, και θα πάρεις αποφάσεις με βάση αυτή την εικόνα. Εγώ απλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το δει έτσι η διοίκηση, αυτό λέω όλο. Αυτοί έθεσαν το πλάνο, αυτοί κάναν τις κινήσεις και για μένα πρέπει να παραμείνουν στο σχέδιο και ο,τι βγει.
Η περυσινή χρονια αν δεν ήταν τόσο καλή και ήταν λίγο χειρότερη ίσως φέτος να είχαμε άλλες προσδοκίες, παρόλα αυτά το σχέδιο θα έπρεπε να είναι αυτό που είναι ούτως η άλλως.
 Τώρα εγώ θα δεχτώ ότι ο Santos φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το τραγικό ξεκίνημα, τους πολλούς τραυματισμούς, την αποτυχία στην Ευρώπη. Πέρυσι πιστώθηκε μια πολύ καλή χρονια και φέτος αν είμαι σοβαρός και οργανωμένος πρέπει να τον αφήσω σαν διοίκηση να συμμαζέψει αυτό που ο ίδιος έχει δημιουργήσει σαν σύνολο και σαν αγωνιστική εικόνα.
Αν τώρα υπάρχουν αλλα θέματα, προσωπικά, κόντρες με παίκτες, σαπίλα στα αποδυτήρια και δεν ξέρω εγώ τι, αν έχει χαθεί ο έλεγχος, an δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί του, πάλι σαν διοίκηση οφείλω να τα γνωρίζω, να τα καθαρίσω και να φροντίσω να πληρώσει ο υπεύθυνος οποιος και να είναι αυτός. Προπονητής, η κάποιοι παίκτες. Η και τα δυο.  Εδώ δεν διαφωνώ. Υπάρχουν όμως θέματα? Τα ξέρουμε εμείς? Μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι φταίει? Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα. Και επειδή κρίνω μονο από αυτά που βλέπω και καταλαβαίνω, πραγματικά νομίζω ότι τα πράγματα μπορούν να διορθωθούν.
Δεν είναι θέμα προσωπολατρίας με τον Santos. Χέστηκα για το άτομο Fernando Santos. Και τον επόμενο που θα έρθει εγώ είμαι που θα τον στηρίζω από την αρχή μέχρι το τέλος γιατί ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποτελεί θεσμό, θέλει στήριξη και γιατί πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει ανάγκη από συγκεκριμένη δουλειά σε βάθος χρόνου, σταθερότητα και όχι συνεχώς αρπαχτές.

Τέλος, για τα κύπελλα και πρωταθλήματα που δεν έχει πάρει αυτός ο σύλλογος είναι ακριβώς αυτό, το μέγεθος σου είναι κολοσσιαιο και τα έπαθλα σου πενιχρά σε σχέση με αυτό που είσαι. Aρα κάτι φταίει όλες αυτές τις δεκαετίες που δεν τα κατάφερες. Κάτι δεν έκανες καλά. Μήπως να ακολουθήσουμε μια φορα και ένα αλλου τύπου πλάνο, με περισσότερη ψυχραιμία, χωρίς κραυγές, χωρίς αλλαγή απόψεων κάθε λίγο με βάση τα εκάστοτε αποτελέσματα? Χωρίς τρικυμία και παρορμητισμό? Να το δούμε λίγο σε μακροχρόνια βάση το θέμα?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4350 on: September 28, 2009, 05:54:55 »
Το σιουρο ειναι οτι δεν φταιει μονο ο Σαντος. Αλλα ως προπονητης δεν δειχνει ικανος να κανει κινησεις που θα αλλαξουν τα πραγματα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stelukos

• Guest
« Reply #4351 on: September 28, 2009, 06:52:37 »
αποστολε τα είπες οπως τα σκεφτομαι και εγω. επισης κιουρ βρισκω δικαια και σε σενα.

ακομα και αν ξεφτιλιζεται ο ΠΑΟΚ, την συγκεριμενη περιοδο, πρεπει να δουμε ρε αδερφια ποιο ειναι το συμφερον της ομάδας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΥ;; (τουλαχιστον μεχρι τον μαη;; ).

θεωρω πως οχι.

ο λογος ειναι το παραδειγμα με τους πινακες του αποστολου και η περσινη χρονια του δον;

μονο ενωμενοι αδερφια...
μονο ενωμενοι....
« Last Edit: September 28, 2009, 07:14:00 by stelukos »

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4352 on: September 28, 2009, 10:02:00 »
Καταφερε να καταστρεψει την πιο φιλοδοξη χρονια της τελευταιας 10ετιας.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #4353 on: September 28, 2009, 14:14:22 »
Ρε παιδια.
Κανουμε ενα μεγαλο λαθος πιστευω.

Ποια αγωνιστική κριση?
Ο Σαντος το ειχε πει ξεκαθαρα στην αρχη της προετοιμασιας. Δεν θα αλλαξει αγωνιστικο προσωπο ο ΠΑΟΚ, θα εχει το ιδιο προφιλ με την τελευταια σεζον.

ΜΑγκες εγω πιστευω αγωνιστικά ειμαστε το ιδιο με περσι, δεν βλεπουμε κατι διαφορετικο.
Την ιδια μπαλα βλεπουμε. Συμφωνω οτι Δεν ειμαστε ουτε ενα κλικ καλυτεροι απο περσι , ειμαστε ακριβως το ιδιο.
ΑΠλα περσι τις λιγες φασεις τις καναμε γκολ ενω τωρα οχι.

Στην τριπολη χασαμε το ματς απο ατομικο λαθος του τσιριλο και οχι συνολικα απτην ομαδα. Για οσους πουν οτι γυρισε πισω η ομαδα. ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ.

Με πανιωνιο μας ακυρωσε κανονικοτατο γκολ. Δεν δικαιολογω ουτε λεω οτι παιξαμε καλη μπαλα. Αλλα δεν καναμε τπτ διαφορετικο απο περυσι. Δεν μπορει κανεις να το ισχυριστει αυτό οτι περσι παιζαμε διαφορετικα....και ο σαντος το ειπε οτι ετσι θα παιζουμε και φετος.

Περυσι ολο κ ολο 2 ματς παιξαμε καλη μπαλα. Τα υπολοιπα τα πηραμε με αυτην την φιλοσοφια. Το οτι δεν θελουμε αυτον τον αγωνιστικο τροπο, οτι δεν ταιριαζει στην ομαδα αυτο το στυλ του σαντος στην ομάδα κλπ ειναι αλλη συζητηση.

Η ομαδα δεν ειναι κακη, η ομαδα ειναι οτι και περσι. Ακριβως ιδια φιλοσοφια. Μας το ειχε πει πριν αρχισει η σεζον ο σαντος, γιατι δεν κραξαμε τοτε?

Θα επρεπε σιγουρα να ειμαστε στο +4. Πιστευω δεν θα εκραζε κανεις αν ειχαμε 10 βαθμους.

Ετσι τα αντιμετωπιζει ολα τα παιχνιδια και δεν προκειται να αλλαξει.

Διαφωνειτε σε αυτα που γραφω?
Αυτος ειναι ο σαντος και δεν αλλαζει.

Εξαλου σε ολες τις δηλωσεις του ηταν ψιλοευχαριστημενος. Ετσι επρεπε να παιξουμε ετσι παιξαμε,ειμασταν σωστοι, παιξαμε σωστα στον αγωνα κλπ
Αυτη την φιλοσοφια εφαρμωσε περσι, αυτην και φετος. (ο ιδιος ειπε οτι θα ειναι ιδια η ομαδα, δεν σου ειπε ψεμματα) Περσι του βγηκε. Φετος δεν μας βγαινει μεχρι τωρα. Στην συνεχεια δεν ξερουμε.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #4354 on: September 28, 2009, 14:18:23 »
όσο περνάνε οι αγωνιστικές πάντως θα "κατεφερουν" οι παίχτες να μαζέψουν τα βρισίδια και τις φωνές... όταν δεν μπορείς να κανεις ένα control, μια σωστή πασα στα 2 μετρα , να παίξεις με μυαλό, να μην κανεις 3 τάκλιν σε 10 λεπτά για mars κίτρινη, όταν όταν όταν όταν στο τέλος θα γίνω τρελός υποστηριχτής santos και θα πετάξω κάνα καλαμπόκι σε ποδοσφαιριστή...έχουμε λαλήσει πλέον 2 μήνες..πονοκέφαλος κάθε δευτερα..
My Own WoRST ENeMy.....

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4355 on: September 28, 2009, 14:57:09 »
Ρε παιδια.
Κανουμε ενα μεγαλο λαθος πιστευω.

Ποια αγωνιστική κριση?
Ο Σαντος το ειχε πει ξεκαθαρα στην αρχη της προετοιμασιας. Δεν θα αλλαξει αγωνιστικο προσωπο ο ΠΑΟΚ, θα εχει το ιδιο προφιλ με την τελευταια σεζον.

ΜΑγκες εγω πιστευω αγωνιστικά ειμαστε το ιδιο με περσι, δεν βλεπουμε κατι διαφορετικο.
Την ιδια μπαλα βλεπουμε. Συμφωνω οτι Δεν ειμαστε ουτε ενα κλικ καλυτεροι απο περσι , ειμαστε ακριβως το ιδιο.
ΑΠλα περσι τις λιγες φασεις τις καναμε γκολ ενω τωρα οχι.

Στην τριπολη χασαμε το ματς απο ατομικο λαθος του τσιριλο και οχι συνολικα απτην ομαδα. Για οσους πουν οτι γυρισε πισω η ομαδα. ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ.

Με πανιωνιο μας ακυρωσε κανονικοτατο γκολ. Δεν δικαιολογω ουτε λεω οτι παιξαμε καλη μπαλα. Αλλα δεν καναμε τπτ διαφορετικο απο περυσι. Δεν μπορει κανεις να το ισχυριστει αυτό οτι περσι παιζαμε διαφορετικα....και ο σαντος το ειπε οτι ετσι θα παιζουμε και φετος.

Περυσι ολο κ ολο 2 ματς παιξαμε καλη μπαλα. Τα υπολοιπα τα πηραμε με αυτην την φιλοσοφια. Το οτι δεν θελουμε αυτον τον αγωνιστικο τροπο, οτι δεν ταιριαζει στην ομαδα αυτο το στυλ του σαντος στην ομάδα κλπ ειναι αλλη συζητηση.

Η ομαδα δεν ειναι κακη, η ομαδα ειναι οτι και περσι. Ακριβως ιδια φιλοσοφια. Μας το ειχε πει πριν αρχισει η σεζον ο σαντος, γιατι δεν κραξαμε τοτε?

Θα επρεπε σιγουρα να ειμαστε στο +4. Πιστευω δεν θα εκραζε κανεις αν ειχαμε 10 βαθμους.

Ετσι τα αντιμετωπιζει ολα τα παιχνιδια και δεν προκειται να αλλαξει.

Διαφωνειτε σε αυτα που γραφω?
Αυτος ειναι ο σαντος και δεν αλλαζει.

Εξαλου σε ολες τις δηλωσεις του ηταν ψιλοευχαριστημενος. Ετσι επρεπε να παιξουμε ετσι παιξαμε,ειμασταν σωστοι, παιξαμε σωστα στον αγωνα κλπ
Αυτη την φιλοσοφια εφαρμωσε περσι, αυτην και φετος. (ο ιδιος ειπε οτι θα ειναι ιδια η ομαδα, δεν σου ειπε ψεμματα) Περσι του βγηκε. Φετος δεν μας βγαινει μεχρι τωρα. Στην συνεχεια δεν ξερουμε.
εγω παντως συμφωνω με την αποψη σου απολυτα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4356 on: September 28, 2009, 15:30:07 »
συμφωνω με chuck....απλα περσι δεν ειχες τους τραυματισμους στην αμυνα,ειχες τον μουσλιμοβιτς που στην αρχη σκοραρε,και τον μπακαγιοκο που μας εσωζε στο 90....

και η αεκ επι εποχης σαντος ακριβως το ιδιο ηταν....μετριο βαρετο ποδοσφαιρο αλλα στιβαρη ομαδα που πολυ δυσκολα δεχοταν γκολ και χαλια στα ντερμπι....

βεβαια το τι ομαδα θα φτιαξεις το καθοριζουν και οι παικτες....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #4357 on: September 28, 2009, 15:35:26 »
Ναι μονο που εχοουμε μια 11αδα τραυματιες........

Εχω διαφωνω καθετα διοτι βλεπω να αλλαζει ο ΠΑΟΚ....απλα θελει λιγο υπομονη.....ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ δεν ΕΙΜΑΣΤΕ καλοι ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ..... αν κερδιζαμε δεν θα μιλουσαμε με τοση απαισιοδοξια.....

Εγω βλεπω τον ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ (Αν και το ξερω οτι θα με θεωρησετε αρρωστο) πραγματικα το πιστευω....και θα ηθελα να μου πει καποιος ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......?????δεν λεω ποια ειναι ποιο τυχερη  Η ΠΟΙΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ αλλα ποια ομαδα παιζει καλυτερη ΜΠΑΛΑ....?????ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4358 on: September 28, 2009, 15:41:24 »
κοιτα αλλο πραγμα παιζω καλο ποδοσφαιρο και αλλο παιρνω τα αποτελεσμα....π.χ. περσι και πρωταθλημα να παιρναμε κανεις δεν θα λεγε οτι ο ΠΑΟΚ επαιζε καλο ποδοσφαιρο....κατι π.χ. οπως η λιμοζ στο μπασκετ επι μαλκοβιτς πριν μια 15ετια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
« Reply #4359 on: September 28, 2009, 15:43:36 »
ασχετα με το οτι δεν παιζουμε καλη μπαλα μεγαλο προβλημα ειναι Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
 ΟΙ ΓΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ 50-50.......