Author Topic: Fernando Santos  (Read 192128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4280 on: September 24, 2009, 23:49:58 »
Κανεις λαθος αποστολε δεν υπαρχει κωλοτουμπα.Περσυ ηταν μια διαφορετικη χρονια,κανεις ακομα και τωρα δεν αμφισβητει τις γνωσεις του και την αξια και ονομα του στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο αλλα περσυ ειχε καταφερει να κανει μια ομαδα σοβαρη,σφιχτη,με αριστο κλιμα που το σπουδαιοτερο ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ παντου(πλην ντερμπυ ,που αν παρει τα αλλα 24 στα @@ μου βασικα αυτην την εποχη).Φετος εχουν γινει τα αποδυτηρια ντελλο,η ομαδα ειναι χαλαρη,ασοβαρη και κυριως δυσκολευεται να καρδισει.Εκει τον κρινω και στις αστειες δηλωσεις του.Δεν γινετε να σκιζουν ολοι παικτες ,παε και ο σαντος να ειναι στο απυροβλητο.Κατεχει μια θεσει που παιρνει αποφασεις και εχει τεραστιες ευθηνες.Πιστευω οτι το ειπα απλα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4281 on: September 25, 2009, 00:08:11 »
Ολοι εσείς που απο ότι βλέπω δεν είστε και λίγοι έχετε ξεσκίσει τον Σάντος εδώ τις τελευταίες μέρες, που ήσασταν τόσο καιρό? Πού ήσασταν πέρισι? Γιατί δεν τα λέγατε αυτά και πέρισι? Ρε τίποτα, ο Έλληνας έτσι είναι βάσει αποτελέσματος κρίνει και λέει κάθε φορά. Κάτσαν τα στραβά βγήκαν όλοι να μας αναλύσουν οτι ο Σάντος δεν ταιριάζει με το DNA του ΠΑΟΚτση το φτάσαμε σε βιολογικό επίπεδο το θέμα. Πέρισι που κέρδιζε το ένα ματς πίσω από το άλλο ούτε μαθήματα χημείας ούτε μαθήματα βιολογίας είχαμε. Κάποιοι μάλιστα τον αποθεώναν κιόλας και κάποιοι άλλοι απλά δεν λέγαν τίποτα. Μόλις ήρθε η κρίση, ξεσπαθώσανε όλοι. Οι μεν κάνανε κωλοτούμπες 360 μοιρών, οι δε θυμήθηκαν οτι ποτέ δεν γούσταραν τον Σάντος. Τότε που τα πράγματα τραβούσαν όμως δεν είχαν τα άντερα να πουν δεν τον γουστάρω, δεν έχει το DNA του ΠΑΟΚτση....
Λοιπόν για να τελειώνουμε, η χρονιά πρέπει να βγεί με τον Σάντος, να δούμε την ομάδα κάποια στιγμή πλήρη να παίζει, να δούμε τι ταμείο κάνουμε στο τέλος, τι λάθη γίναν τι μπορεί να αλλάξει και αν νομίζουν οι Ζαγοράκηδες πως η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη και οτι για αυτό φταίει κυρίως ο Σάντος, ή οτι απλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν μαζί του ας τον αλλάξουν. Τώρα αυτά περι DNA παοκτσήδικο και ιστορίες, πάτε φέρτε τον Άγγελο το ΠΑΟΚτσάκι άμα είναι να τελειώνουμε... Να ησυχάσουμε επιτέλους. Όσο για τα ντέρμπυ και τις περηφάνιες μας έκανε μαθήματα και ο κύριος Καρπετόπουλος από ό,τι διάβασα. Κερδίζει λέει ο Σάντος τις Λειβαδιές αλλά χάνει τα ντέρμπυ. Ενώ 30 χρόνια που κέρδιζε ο ΠΑΟΚ τον γάυρο και τελείωνε εκεί η χρονιά του, και έχανε από το κάθε λιμό είδαμε χαίρι και προκοπή. Αυτό θέλουν να σε έχουν. Το γραφικό μαο μαο που κερδίζει μια φορά το χρόνο τον γάυρο και έχει ικανοποιηθεί.... Μια χαρά τους πήγαινε τότε. Και έκανε και υποδέιξεις ο κ Καρπετόπουλος να διώξει γρήγορα ο Ζαγοράκης τον Σάντος. Μάλιστα. Και μόνο για αυτό αν ήμουν Ζαγοράκης μη σου πω θα κρατούσα τον Σάντος άλλα 5 χρόνια για πλάκα.

αποστολε ψαξε το τοπικ

σπανια μιλησα για σαντος...πολυ σπανια...και συνηθως τον υπερασπιζομαι.ψιλοαδικος εισαι αν εννοεις εμενα.την γνωμη μου λεω για καποιον που εχει 2 χρονια στην ομαδα και τον τριτο αντι να παμε προς τα μπροστα γυριζουμε προς τα πισω.γιατι εσυ που λες για τελος της χρονιας...ηδη ειμαστε εξω απο τους 2 στοχους που ειχαμε θεσει εξαρχης...καποιος θα φταιει και δεν γινεται να φταινε ολοι εκτος απο αυτον...

κανεις σε ομαδα που λεει πως εχει στοχο τιτλους δεν ειναι στο απυροβλητο...οποιος κι αν ειναι ρε πουστη μου...δλδ ολοι εδω μεσα εχω καταλαβει εχουμε συμπαθειες ειτε σε παικτες ειτε σε προπονητες...και οταν ακουμε κατι στραβο γι'αυτους ψαχνουμε να μανουριασουμε(στα λογια).ολοι ομως ανεξαιρετως γιατι στο μυαλο μου φερνω πολλα τοπικ και διαφορετικα ατομα να υπερασπιζονται το υποκειμενο του τοπικ...ΠΑΟΚ πανω απ'ολα και blue dicks...

ε οχι ρε μαγκες.νταξει μπορει να κανουμε λαθος μπορει να ειμαστε αμπαλοι αλλα εχουμε μια γνωμη και την λεμε...μου πηρε 2 και κατι χρονια να καταλαβω τι καπνο φουμαρει ο προπονητης μας και το λεω.τοσο κακο ειναι;

και δεν μιλαω ουτε για τακτικες ουτε για συστηματα ουτε για τιποτα αλλο...ο ΠΑΟΚ ειναι φυσει επιθετικη ομαδα και ο σαντος ειναι φυσει αμυντικογενης...πως να το κανουμε ρε μαγκες δεν μας ταιριαζει...οσοι νομιζετε πως κανει οκ δεκτη η γνωμη σας...προσωπικα ουτε σκοπο να κραξω σε κανα γηπεδο εχω ουτε να κοψω τον ΠΑΟΚ...μια γαμημενη γνωμη λεω...

υ.γ οι μονοι προπονητες που εγω γουσταρα τον ΠΑΟΚ που εβλεπα ηταν ο χααν στην πρωτη  θητεια του και ο μπαγιεβιτς το λαμογιο...κανενας
ανθρωπος που τον ΠΑΟΚ τον βλεπει αγιο ορος  δεν ειναι σοβαρος προπονητης κατα την ταπεινη μου γνωμη ξανα...

το ξαναλεω οτι αν πηρες αφορμη η ακομα και αιτια απο εμενα να γραψεις...εισαι πραγματικα πολυ αδικος

υ.γ2 κολοτουμπες εγω δεν κανω...αν καταφερει να με αποστωμοσει ο εν λογω εγω θα βαψω ασπρομαυρα ολα τα γιαννενα...μακαρι και απο το στομα σας στου θεου το αυτι...απλα εγω δεν τον πιστευω

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4282 on: September 25, 2009, 00:09:11 »
Εγώ βλέπω ότι καλή πορεία δεν κάνει προς το παρόν ΑΛΛΑ ούτε σε ένα ματς δεν είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο.Ε ρε και πάρει μπρος και πάει τρένο η ομάδα , θα έχουμε πολύ κωλοτούμπα...Αλλά τότε θα είναι δοκάρι και μέσα , όχι δοκάρι και έξω...

ενταξει και περσι σε πολυ λιγα ματς ειμασταν καλυτεροι απο τον αντιπαλο αλλα παιρναμε τα αποτελεσματα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4283 on: September 25, 2009, 00:28:29 »
Κάποιος πριν καιρό δήλωσε "ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 10 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΙΣ 9" και φέτος "ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ 2οι ΠΕΡΙΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΝΑΣΙΟΝΑΛ 2η ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ" και "Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.."

Συμπέρασμα όλων αυτών και μήνυμα προς όλους: Αν τα έλεγε αυτά κάποιος που άνηκε στο σωματείο μας πριν 20 χρόνια δε θα προλάβαινε να βγει απο την αίθουσα τύπου..

http://paok-kordelio.gr/index2.html

σωστος!!  :thumbok:

δεν κρατιεμαι αλλο...

ουτε δηλωσεις ψαχνω απο τον δον ουτε συστηματα ουτε τακτικες...2 και κατι χρονια ειναι στον ΠΑΟΚ και μας εχει δειξει τι καπνο φουμαρει σαν ανθρωπος

ο σαντος ειναι αντιΠΑΟΚτσης...ειναι ρεαλιστης υπολογιζει τα παντα ολα πριν κανει το οτιδηποτε και φοβαται να ρισκαρει.στην σιγουρια του να μην χασει στηριζεται και προσπαθει να κλεψει την νικη

ο ΠΑΟΚτσης ειναι το ακριβως αντιθετο λογω dna.δεν υπολογιζει ποτε που παει και εκει που παει τι θα βρει...δεν παει με την σιγουρια και την καβαντζα,δεν ειναι ρεαλιστης,τρελα πουλαει σε αλλοθρησκους σε βαθμο που οι πιο πολλοι απο δαυτους να τον κοιτανε
με φοβο και το ρισκο ειναι φυση του...

ναι ειναι λαθος να φυγει τωρα...ας τελειωσει η χρονια πρωτα...αλλα κατ'εμε θα ειναι μεγαλυτερο λαθος να μεινει και του χρονου...προσωπικη γνωμη ειναι αυτη,που βγηκε μετα το αχαστο απο τον καθενα δοκιμο προπονητη της κερκιδας,ματς με τον ολιεμπιακο...αυτο το ματς για να το εχανες μονο ο σαντος θα επρεπε να ησουνα....και επειδη και ο ιδιος το δηλωσε για να παρεις τιτλους πρεπει να παρεις και τετοια ματς...και επειδη αυτος δεν μπορει...το καλοκαιρι με το καλο οτι κι αν πετυχει η δεν πετυχει φετος για μενα πρεπει να τον στειλουν σπιτακι του...

στοχος μας ειναι οι τιτλοι...και με αυτον προπονητη δεν γινεται αυτο που θελουμε...

υ.γ πριν πειτε οτιδηποτε να ξερετε οτι ημουν και θα παραμεινω μεχρι το τελος της χρονιας υποστηρικτης του προπονητη του ΠΑΟΚ

και αν μεινει παλι θα ειμαι...απλα δεν μπορω να πνιξω και τι νιωθω για αυτον...στο φορουμ οχι στο γηπεδο...

υ.γ2 το dna του ΠΑΟΚτση οσο κι αν γινεται τεραστια προσπαθεια να αλλαξει...δεν αλλαζει...

σωστοτερος!!!!  :thumbok: :thumbok:

Ρε τίποτα, ο Έλληνας έτσι είναι βάσει αποτελέσματος κρίνει και λέει κάθε φορά.

Λαθος. Το ποδοσφαιρο σε ολο τον πλανητη ειναι βασει αποτελεσματος. Καλως ή κακως ετσι ειναι. Τα παντα εκει κρινονται. Εκτος αν εχεις ενα προπονητη που ειλικρινα βλεπεις οτι το εχει αλλα δε του καθεται και τον στηριζεις (πχ Arsene Wenger περσυ). Με τον Σαντος αυτο φυσικα δε παιζει, οποτε του μενουν τα αποτελεσματα

Ειμαι 1000% κατα της αλλαγης προπονητη αυτη την εποχη. Οχι μονο στον ΠΑΟΚ, σε οποιοαδηποτε ομαδα στην ευρωπη. Να το πω και αλλιως, ΟΠΟΙΟΝ και να παρεις τωρα, δε θα πετυχει παραπανω απο τον Σαντος στο τελος της χρονιας. Δε θα το αναλυσω, οποιος ασχολειται με το αθλημα καταλαβαινει τι λεω.
Ο κ. Σαντος εθεσε ενα στοχο για φετος. Αυτος, οχι εμεις, οχι οι δημοσιογραφοι. Εχει 30 παιχνιδια να τον πραγματοποιησει. Περιμενουμε...

Στον κοσμο αλλος κανενας

giannis80

• Guest
« Reply #4284 on: September 25, 2009, 00:39:25 »
Συμφωνούμε όλοι νομίζω οτι θα είναι λάθος ενδεχόμενη απομάκρυνση του Σάντος τώρα.Και στην τελική, είναι πολύ νωρίς ακόμα.Έχουμε κύπελλο, play-offs, κτλ.Ας την πάει την ομάδα μέχρι τέλος ο Σάντος που την ξέρει.Όποιος και να ρθει αν τον διώξουμε,και καλύτερος από τον Σάντος να είναι,θα καεί.
Υ.Γ. Με φυσιολογικές διατησίες, και με τέτοιον ΠΑΟΚ αγωνιστικά 3 πόντους από την κορυφή θα είμασταν σήμερα.Απλά, σε 3 μέρες τελειώσανε το πρωτάθλημα από την 4η αγωνιστική.Οι 2 νταβατζήδες του ποδοσφαίρου.

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #4285 on: September 25, 2009, 00:44:23 »
νομιζεις

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4286 on: September 25, 2009, 00:50:39 »
Ασχετο με το Σάντος (δεν θέλω να γράψω δεν εχει νοημα εδω μέσα πια)

Θα ήθελα να ρωτησω μερικα αλλανια εδω μέσα.

Επειδή έγω είχα καιρο να μπω στο φόρουμ , διαβαζω κατι για κλίκες και ιντριγκες στα αποδυτήρια.

Για πείτε λίγο ποιος έχει πλακωθει με ποιον, ποτε ακριβώς σε ποιο ακριβώς μέρος του προπονητικού?

Και για όσους ξέρουνε απ εξω και ανακατωτα με κάθε λεπτομέρεια το τι πιστεύει μέσα του για την ομάδα ο Γκαρσία και επειδή μάλλον τον γνωρίζουνε προσωπικά ή του κάνουν ψυχοθεραπεία και τους λέει όλες τις σκέψεις του, ρωτήστε λίγο ρε αλανιάρηδες ποια είναι πιο μαλακα τα Predator ή τα F50?

Αηδία -4-

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4287 on: September 25, 2009, 00:53:09 »
Aνεξάρτητα από την γνώμη που ο καθένας έχει για τον σάντος ή για οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό θέμα της ομάδας νομίζω συμφωνούμε όλοι πως αυτοί που κάνουνε κουμάντο και λίγο παραπάνω μπάλλα ξέρουνε άλλα και αγαπάνε τον σύλλογο εξ ίσου με τον καθένα μας. Η μεγαλύτερη μαλακία που θα μπορούσαμε να κάνουμε θα τανε να μην τους αφήσουμε να αποφασίσουν αυτοί ό,τι αυτοί πιστέυουν καλύτερο για την ομάδα και να προσπαθούμε να περάσουμε την (όποια) γραμμή μας. Επιτέλους ας χαμηλώσουμε τον τόνο της κριτικής μας και ας κρατήσουμε τις απόψεις μας για τα καφενεία,τα φόρουμ και τους φιλους μας. Τόσος εγωισμός ποτέ δεν έβγαλε κανέναν σε καλό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #4288 on: September 25, 2009, 00:54:10 »
Επισης ειναι ψεμα οτι τελειωσαν ολα απο τωρα και ψαχνουμε δικαιολογιες οτι και καλα ο στοχος πρωταθλητισμος χαθηκε.Παιξαμε 4 ματς εχουμε αλλα 26,μια χαρα προλαβαινεις να ανατρεψεις την κατασταση.Τα 2 λαμογια του ποκ δεν αποτελουν καμια δικαιολογια υπηρχαν και περσυ και πριν 30 χρονια.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4289 on: September 25, 2009, 01:37:27 »
Για πείτε λίγο ποιος έχει πλακωθει με ποιον, ποτε ακριβώς σε ποιο ακριβώς μέρος του προπονητικού?
Και για όσους ξέρουνε απ εξω και ανακατωτα με κάθε λεπτομέρεια το τι πιστεύει μέσα του για την ομάδα ο Γκαρσία και επειδή μάλλον τον γνωρίζουνε προσωπικά ή του κάνουν ψυχοθεραπεία και τους λέει όλες τις σκέψεις του, ρωτήστε λίγο ρε αλανιάρηδες ποια είναι πιο μαλακα τα Predator ή τα F50?
Αηδία -4-
Όχι ρε φίλε μην αηδιάζεις. Δεν έγινε τίποτα απολύτως στα αποδυτήρια. Απλά κάποιοι μαλάκες σαν κι εμένα έχουν μεγάλη φαντασία και βγάζουν σενάρια από το στομάχι τους.
Μην αγχώνεσαι! Ούτε ο Γκαρσία είναι χαλασμένος και δεν γουστάρει τον προπονητή, ούτε ο Βερόν τελειωμένος, ούτε ο Κονσεϊσάο προφασίστηκε τραυματισμό για να μη παίξει στο πιο σοβαρό ματς της χρονιάς, ούτε τίποτα απ' όλες τις αηδίες που λέγονται.
Άλλωστε ούτε ο Ζαγοράκης το δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως υπάρχει πρόβλημα, ούτε ο Βρύζας πριν το ματς με τον Αστέρα μίλησε για πρόβλημα πειθαρχίας, ούτε ο Σάντος είπε πριν δυο εβδομάδες πως κάποιοι δεν κάθονται στον πάγκο και δημιουργούν πρόβλημα.
Το μόνο που ισχύει είναι πως ο Σάντος έχει τα αποδυτήρια σούζα και κάποια ζώα σαν κι εμένα που ακούνε πολύ ράδιο τρώνε ό,τι τους ταΐσουν και σας χαλάνε τη ζαχαρένια γράφοντάς τα εδώ μέσα.
Ζητώ συγγνώμη που χαλάω το άριστο κλίμα της ομάδας και σας αηδιάζω.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που προτιμά να εθελοτυφλεί ή να θεωρεί πως το κουκούλωμα των στραβών είναι καλό. Ο καθένας με την άποψή του. Αλλά αφήστε μας να πιστεύουμε κάποιοι πως αυτά πρέπει να βγαίνουν στη φόρα για να σπάει το κακό σπυρί. Αν ο κόσμος μάθαινε τον Ιούνιο πως ο προπονητής δεν γουστάρει τον Χ παίχτη π.χ. και πως είναι καλύτερο να φύγει, τότε ο κόσμος θα έλεγε τότε αυτά που λέει και τώρα στη διοίκηση δηλαδή "κάντε ότι γουστάρετε" κι έτσι αυτά που γίνονται τώρα θα τα λύναμε τότε που φοβόταν τις "αντιδράσεις" του κόσμου και μετέθεσαν λανθασμένα το πρόβλημα. Τώρα θα παίζαμε σε ομίλους πιθανότατα κια δεν θα είχε φθαρεί τελείως ο προπονητής.
Για μένα πάντως ξεγυμνώθηκε για να τα λέμε επιτέλους όλα, αλλά έστω να κάνω σκόντο και να πούμε πως απλά του φόρτωσαν χωρίς ευθύνη του μεγάλα προβλήματα και τον έφθειραν άδικα. Το ίδιο κάνει για την ουσία που είναι ο ΠΑΟΚ κι όχι ο Σάντος ή ο Χ παίχτης.

Όποιος ξεχνάει εύκολα και κατηγορεί τους άλλους πως πλάθουν σενάρια μπορεί να πάει στα αντίστοιχα topics των Χ παιχτών και να τσεκάρει ημερομηνίες που ειπώθηκαν κάποια πράγματα.

Τώρα να μιλήσω λίγο για το ζουμί. Ο Σάντος μένει απ' ότι φαίνεται και μάλλον μένουν και οι παίχτες, από αυτά που φαίνεται να δήλωσε ο Ζαγοράκης στην ομιλία του προς τους παίχτες. Λέω φαίνεται γιατί τις τελευταίες μέρες δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις και ποιον όχι. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε δεν έγινε ηλεκτροσόκ και αυτό στο δικό μου φαντασιόπληκτο μυαλό σημαίνει πως ο Σάντος μένει μέχρι νεοτέρας και υπό στενή επιτήρηση.

Είχα πει πως θα σεβαστώ την όποια απόφαση της διοίκησης γιατί τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Το είπα επειδή θεωρούσα πως θα μείνει ο Σάντος και επειδή εγώ δεν συμφωνούσα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η γνώμη μου δεν έχει σημασία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Θα το κατάπινα με πλήρη επίγνωση του ότι δεν ξέρω καλύτερα.
Αυτό όμως ισχύει και για όσους είναι υπέρ της παραμονής του Σάντος και της επέκτασης της συνεργασίας και δεν ξέρω εγώ. Οφείλουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ να σεβαστούν την όποια απόφαση της διοίκησης και να μη πέσουν στη λούμπα του ότι τον έφαγε τον Σάντος μία "μερίδα οπαδών". Δεν πάει έτσι!
Τον Σάντος θα τον φάνε όπως φαίνεται μόνο τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στο άμεσο μέλλον, αν δεν καταφέρει να τα αλλάξει.

Μείνει ή φεύγει πρέπει να σεβαστούμε την όποια απόφαση. Μέχρι τότε να μη καταπίνουμε όμως ό,τι δεν μας αρέσει και να φωνάζουμε δυνατά αυτό που μας αρέσει και όταν νικάμε. Αυτό είναι οπαδός. Δεν υπάρχει κωλοτούμπα. Υπάρχουν νίκες και ήττες της ομάδας. Αυτά μετράνε κι όχι οι θεωρίες για το τι θα γίνει στο μέλλον αν θα κάτσει 10 χρόνια ο προπονητής. Δεν χωράει εγωισμός πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ ανάλογα με το πόσο γουστάρει κάποιος ή όχι τον Σάντος.

Αλλά να το κάνουν όλοι αυτό επαναλαμβάνω. Γιατί αν τον διώξουμε τελικά να μη βγει κανένας υπέρμαχος να πει πως τη διοίκηση την "ανάγκασαν κάποιοι" τη διοίκηση να το κάνει, ενώ αν μείνει το έκανε η διοίκηση χωρίς να ακούσει κανέναν άλλον. Ό,τι νά ναι

Κύριε Σάντος νίκες και μπάλα είναι το μήνυμα που παίρνεις. Νίκες έστω. Όλα τ' άλλα είναι υψηλές θεωρίες.
« Last Edit: September 25, 2009, 01:56:01 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #4290 on: September 25, 2009, 02:05:28 »
Γιαννιώτη αφορμή όντως για να γράψω πήρα από το κείμενο σου, αλλα δεν αναφέρομαι σε σένα αποκλειστικά, μιλάω για την γενική εικόνα που έχουν πάρει τα πράγματα... Από σένα κράτησα την φράση με το DNA του Παοκτσή, ούτε κάνω προσωπική επίθεση σε σένα η και κανέναν άλλο, dεν τα χω με κανέναν προσωπικά. Αυτό μας έλειπε... Απλά παρατηρώ μια γενικότερη νοοτροπία με την οποια είμαι κάθετα αντιθετος. Και την αντίθεση μου αυτή δεν θα σταματήσω να την εκφράζω λεπτό, εξάλλου αυτός είναι κι ο στόχος του forum. Ούτε τον ΠΑΟΚ πρόκειται να σώσουμε από εδώ μέσα, ούτε στο Ζαγοράκη να λέμε τι θα κάνει. Με την τριβή, την ανταλλαγή αποψεων, ίσως και σε έντονο ύφος καμια φορα ακόμα, πάντα κάτι καλο μπορεί να βγαίνει. Sorry αν φάνηκε ότι σε αδικώ, αλλα πραγματικά δεν υπάρχει κάτι προσωπικό ούτε με σένα ούτε με κάποιον άλλον συγκεκριμένα...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4291 on: September 25, 2009, 14:47:21 »
Ολοι εσείς που απο ότι βλέπω δεν είστε και λίγοι έχετε ξεσκίσει τον Σάντος εδώ τις τελευταίες μέρες, που ήσασταν τόσο καιρό? Πού ήσασταν πέρισι? Γιατί δεν τα λέγατε αυτά και πέρισι? Ρε τίποτα, ο Έλληνας έτσι είναι βάσει αποτελέσματος κρίνει και λέει κάθε φορά. Κάτσαν τα στραβά βγήκαν όλοι να μας αναλύσουν οτι ο Σάντος δεν ταιριάζει με το DNA του ΠΑΟΚτση το φτάσαμε σε βιολογικό επίπεδο το θέμα.
μισο λεπτο γιατι πιστευω και γω οτι εισαι λαθος φιλε apostole,
η κριτικη ακομα και το <<ξεσκισμα>> οπως αποκαλεις στο φερναντο οτι και να λεμε εχει βαση.ακομη και μεις που θελουμε για προπονητη το σαντος,θα ηταν λαθος αν δε βγαιναμε να του αποδωσουμε ευθυνες για τις μεγαλες αποτυχιες με χερενφειν και gay.
μονο το αποτελεσμα μετραει.και προφανως το ξερεις οτι αυτο ειναι στην πραγματικοτητα που σωζει τον προπονητη μας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
« Reply #4292 on: September 25, 2009, 15:02:34 »
Εγώ βλέπω ότι καλή πορεία δεν κάνει προς το παρόν ΑΛΛΑ ούτε σε ένα ματς δεν είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο.Ε ρε και πάρει μπρος και πάει τρένο η ομάδα , θα έχουμε πολύ κωλοτούμπα...Αλλά τότε θα είναι δοκάρι και μέσα , όχι δοκάρι και έξω...

τα ειπες ολα ετσι ακριβως ειναι ασε που οποιος να ερθει μετα απο 2 εβδομαδες θα αρχισει το κραξιμο απο τα αστερια των
ραδιοφωνων....ο αγγελος καποια απο τα καλα που ειπε ειναι "ο ΠΑΟΚ πρεπει να φυγει απο την θεσσαλονικη για να προχωρηση
μπροστα εδω ειναι αρρωστημενη η κατασταση" και ειχε διαχρονικα δικαιο αποδυκνειεται καθε στιγμη αυτο ειμαστε ικανοι να φαμε τις σαρκες μας τοση παρανοια υπαρχει ειναι θαυμα που ο ζαγορ αντεχει ακομα.....μακαρι να αντεξει χρονια(ξερω καποιοι
στεναχωριονται με αυτην την ευχη) και να μην γυρισουμε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΥ.....

mpougatsas

• Guest
« Reply #4293 on: September 25, 2009, 18:31:00 »
να ξεκαθαρίσω και γω τη άποψη μου.. καταρχήν συμφωνώ οτι η διοίκηση είναι αρμόδια για ν αποφασίσει για το αν και το πότε πρέπει τελικα να αντικατασταθεί γνωρίζοντας παραπάνω από μας πράγματα και καταστάσεις.
Παρ όλα αυτά εγώ σαν οπαδός της ομάδας που προπονεί και λέγεται ΠΑΟΚ έχω να του καταλογίσω το εξής.. 6 ντέρμπι την πρώτη χρονιά, άλλα 6+4 τη δεύτερη και 1 φέτος (6+6+4+1=17!!!)  τα χασε ΟΛΑ! και λέω όλα γιατί εγω τουλάχιστον οταν γυρνάω απ την Τούμπα μετά απο ισοπαλία νιώθω σα να χουμε χάσει. Αν προσθέσουμε και τους δυο αποκλεισμούς.. πέρισι στο κύπελλο και φέτος στο γιουρόπα καπ έχουμε 17+2+2=21 αγώνες να μετράμε 1νίκη και αυτή χωρίς αντίκρισμα, αφου τελικά αποκλειστήκαμε. Και για να προλάβω μερικούς που θα πούνε για κάκους,κουκουλάκιδες,παμπορίδηδες κτλ  να πω οτι αυτό είναι κάτι που το αφήνω στην άκρη γιατί αυτοί υπήρχαν,υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν πριν και μετά από τον Σάντος και τον κάθε προπονητή στον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Όσο κι αν οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια (γιατί όντως του αναγνωρίζω οτι πλέον μέσα από δουλειά και προγραματισμό η ομάδα έχει αποκτήσει μηχανισμούς και αγωνιστική πειθαρχία που φαίνονται στο γήπεδο)  αυτά τα μάτς είναι όλη η ουσία!!! όσο συνεχίζει να τα χάνει λοιπόν για μένα είναι ακατάλληλος για προπονητής στον ΠΑΟΚ. αυτά.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4294 on: September 25, 2009, 18:44:22 »
mpougatsa
και εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι 17 mats τα έχασε ο προπονητής μονο του...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

mpougatsas

• Guest
« Reply #4295 on: September 25, 2009, 18:48:10 »
δεν είπα οτι τα χασε μόνος του.. τα έχασε όμως.
και οι προπονητές καλώς ή κακώς κρίνονται εκ του αποτελέσματος

υ.γ.20 είναι,όχι 17  :-\ (άντε να βγάλουμε την ισοπαλία στην ολανδία. πες 19)

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4296 on: September 25, 2009, 18:55:10 »
με την ίδια λογική
η ομάδα δεν μπορούσε να κερδίσει εκτος έδρας κανένα mats και πέρυσι κέρδισε στις περισσότερες έδρες με αυτόν τον προπονητή

αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να "στοχοποιουμε" τον προπονητή
η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης όπως και οι παίχτες και η διοίκηση

η σκέψη μου είναι ότι η ομάδα είναι σαν την οικογένεια...
αυτοί οι ανθρώπου είναι όλη μέρα κάθε μέρα μαζί
όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να κάτσουν να συζητήσουν να βρούν λύση και να προσπαθήσουν να βγούν από την κρίση
όταν κάποιος έχει πρόβλημα με το παιδί του η τον πατέρα του δεν τον διώχνει από το σπίτι, προσπαθούν να βρούν λύση για το πρόβλημα
ΕΓΩ προσωπικά έτσι θέλω να λειτουργεί η ομάδα μου

(μπουγάτσα δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα γενικό είναι αυτό που γράφω)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

chiltsid

• Guest
« Reply #4297 on: September 25, 2009, 19:01:51 »
το νουμερο ειναι τρομακτικο για μενα,αλλα ειναι μια αληθεια που κανεις δεν μπορει να αμφισβητήσει.
οπως καταλογιζουμε στους παικτες και στον προπονητη,πως περυσι καταφεραν ευκολα ή δυσκολα να κερδισουν τα λεγομενα μικρα ματς,ετσι πρεπει να παραδεχτουμε πως στα μεγαλα και σημαντικα ματς,ηταν ΟΛΟΙ κατωτεροι των περιστασεων,ειναι μια αληθεια δυστυχώς.
αν και φετος δεν αλλαξει κατι σε αυτο το κομματι,τοτε δεν μπορουμε με τον σαντος να γινουμε μεγαλη ομαδα,αυτο ειναι δεδομενο για μενα.
δεν θα φταιει μονο αυτος,αλλα αυτος δεν θα εχει καταφερει να περασει στους παικτες την σωστη νοοτροπια.
επισης φετος προστεθηκαν κι αλλα προβληματα εκτος απο την νοοτροπια στα μεγαλα ματς.
δυσκολο το εργο του προπονητη,εδω θα φανει αν μπορει να μετατρεψει στην πραξη τα λεγομενα του στην συνεντευξη πριν λιγο καιρο.

εχουμε αλλους 26 αγωνες,μικρα κ μεγαλα ματς,κανενας στοχος δεν εχει χαθει ακομα στο πρωταθλημα,στο χερι του/τους ειναι να αλλαξουν την κατασταση.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4298 on: September 25, 2009, 19:12:22 »
O προπονητης Σαντος ειναι τελειωμενος ηδη...Δυστυχως, οι παιχτες θα κανουνε οτι πρεπει την κυριακη για να τον διωξουν.

Το ματς με νιονιο εμενα δε με ξεγελαει, παει και τελειωσε...

Μακαρι να μεινει ο προπονητης, αλλα φοβαμαι οτι εχει χασει πλεον το παιχνιδι.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

stelukos

• Guest
« Reply #4299 on: September 25, 2009, 19:17:20 »
αυτο που λες αιρον πολυ το φοβάμαι