Για πείτε λίγο ποιος έχει πλακωθει με ποιον, ποτε ακριβώς σε ποιο ακριβώς μέρος του προπονητικού?
Και για όσους ξέρουνε απ εξω και ανακατωτα με κάθε λεπτομέρεια το τι πιστεύει μέσα του για την ομάδα ο Γκαρσία και επειδή μάλλον τον γνωρίζουνε προσωπικά ή του κάνουν ψυχοθεραπεία και τους λέει όλες τις σκέψεις του, ρωτήστε λίγο ρε αλανιάρηδες ποια είναι πιο μαλακα τα Predator ή τα F50?
Αηδία -4-
Όχι ρε φίλε μην αηδιάζεις. Δεν έγινε τίποτα απολύτως στα αποδυτήρια. Απλά κάποιοι μαλάκες σαν κι εμένα έχουν μεγάλη φαντασία και βγάζουν σενάρια από το στομάχι τους.
Μην αγχώνεσαι! Ούτε ο Γκαρσία είναι χαλασμένος και δεν γουστάρει τον προπονητή, ούτε ο Βερόν τελειωμένος, ούτε ο Κονσεϊσάο προφασίστηκε τραυματισμό για να μη παίξει στο πιο σοβαρό ματς της χρονιάς, ούτε τίποτα απ' όλες τις αηδίες που λέγονται.
Άλλωστε ούτε ο Ζαγοράκης το δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως υπάρχει πρόβλημα, ούτε ο Βρύζας πριν το ματς με τον Αστέρα μίλησε για πρόβλημα πειθαρχίας, ούτε ο Σάντος είπε πριν δυο εβδομάδες πως κάποιοι δεν κάθονται στον πάγκο και δημιουργούν πρόβλημα.
Το μόνο που ισχύει είναι πως ο Σάντος έχει τα αποδυτήρια σούζα και κάποια ζώα σαν κι εμένα που ακούνε πολύ ράδιο τρώνε ό,τι τους ταΐσουν και σας χαλάνε τη ζαχαρένια γράφοντάς τα εδώ μέσα.
Ζητώ συγγνώμη που χαλάω το άριστο κλίμα της ομάδας και σας αηδιάζω.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν που προτιμά να εθελοτυφλεί ή να θεωρεί πως το κουκούλωμα των στραβών είναι καλό. Ο καθένας με την άποψή του. Αλλά αφήστε μας να πιστεύουμε κάποιοι πως αυτά πρέπει να βγαίνουν στη φόρα για να σπάει το κακό σπυρί. Αν ο κόσμος μάθαινε τον Ιούνιο πως ο προπονητής δεν γουστάρει τον Χ παίχτη π.χ. και πως είναι καλύτερο να φύγει, τότε ο κόσμος θα έλεγε τότε αυτά που λέει και τώρα στη διοίκηση δηλαδή
"κάντε ότι γουστάρετε" κι έτσι αυτά που γίνονται τώρα θα τα λύναμε τότε που φοβόταν τις "αντιδράσεις" του κόσμου και μετέθεσαν λανθασμένα το πρόβλημα. Τώρα θα παίζαμε σε ομίλους πιθανότατα κια δεν θα είχε φθαρεί τελείως ο προπονητής.
Για μένα πάντως ξεγυμνώθηκε για να τα λέμε επιτέλους όλα, αλλά έστω να κάνω σκόντο και να πούμε πως απλά του φόρτωσαν χωρίς ευθύνη του μεγάλα προβλήματα και τον έφθειραν άδικα. Το ίδιο κάνει για την ουσία που είναι ο ΠΑΟΚ κι όχι ο Σάντος ή ο Χ παίχτης.
Όποιος ξεχνάει εύκολα και κατηγορεί τους άλλους πως πλάθουν σενάρια μπορεί να πάει στα αντίστοιχα topics των Χ παιχτών και να τσεκάρει ημερομηνίες που ειπώθηκαν κάποια πράγματα.
Τώρα να μιλήσω λίγο για το ζουμί. Ο Σάντος μένει απ' ότι φαίνεται και μάλλον μένουν και οι παίχτες, από αυτά που φαίνεται να δήλωσε ο Ζαγοράκης στην ομιλία του προς τους παίχτες. Λέω φαίνεται γιατί τις τελευταίες μέρες δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις και ποιον όχι. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ τότε δεν έγινε ηλεκτροσόκ και αυτό στο δικό μου φαντασιόπληκτο μυαλό σημαίνει πως ο Σάντος μένει μέχρι νεοτέρας και υπό στενή επιτήρηση.
Είχα πει πως θα σεβαστώ την όποια απόφαση της διοίκησης γιατί τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Το είπα επειδή θεωρούσα πως θα μείνει ο Σάντος και επειδή εγώ δεν συμφωνούσα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως η γνώμη μου δεν έχει σημασία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Θα το κατάπινα με πλήρη επίγνωση του ότι δεν ξέρω καλύτερα.
Αυτό όμως ισχύει και για όσους είναι υπέρ της παραμονής του Σάντος και της επέκτασης της συνεργασίας και δεν ξέρω εγώ. Οφείλουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ να σεβαστούν την όποια απόφαση της διοίκησης και να μη πέσουν στη λούμπα του ότι τον έφαγε τον Σάντος μία "μερίδα οπαδών". Δεν πάει έτσι!
Τον Σάντος θα τον φάνε όπως φαίνεται μόνο τα αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας στο άμεσο μέλλον, αν δεν καταφέρει να τα αλλάξει.
Μείνει ή φεύγει πρέπει να σεβαστούμε την όποια απόφαση. Μέχρι τότε να μη καταπίνουμε όμως ό,τι δεν μας αρέσει και να φωνάζουμε δυνατά αυτό που μας αρέσει και όταν νικάμε. Αυτό είναι οπαδός. Δεν υπάρχει κωλοτούμπα. Υπάρχουν νίκες και ήττες της ομάδας. Αυτά μετράνε κι όχι οι θεωρίες για το τι θα γίνει στο μέλλον αν θα κάτσει 10 χρόνια ο προπονητής. Δεν χωράει εγωισμός πάνω από το καλό του ΠΑΟΚ ανάλογα με το πόσο γουστάρει κάποιος ή όχι τον Σάντος.
Αλλά να το κάνουν όλοι αυτό επαναλαμβάνω. Γιατί αν τον διώξουμε τελικά να μη βγει κανένας υπέρμαχος να πει πως τη διοίκηση την "ανάγκασαν κάποιοι" τη διοίκηση να το κάνει, ενώ αν μείνει το έκανε η διοίκηση χωρίς να ακούσει κανέναν άλλον. Ό,τι νά ναι
Κύριε Σάντος νίκες και μπάλα είναι το μήνυμα που παίρνεις. Νίκες έστω. Όλα τ' άλλα είναι υψηλές θεωρίες.