Author Topic: Fernando Santos  (Read 192587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4180 on: September 22, 2009, 14:59:42 »
Ρε bro τα χουμε πει και κατ΄ιδίαν 4-4-2 στα Play off για να αποδήξει ότι λόγω παικτών παίζει αμυντικά, δήλωση που έκανε σε δημοσιογράφους, στο καπάκι δηλώνει ότι ξεκινάει την προετοιμασία της νέας χρονιά από τα Play off πράγμα για τον οποίο τον κατηγορεί και ο Ζαγοράκης, δεν παρατάς μια πιθανή διάκριση για να αποδήξεις ότι με αυτούς δε μπορώ να παίξω κάτι άλλο.
Ξεκινάς τη νέα χρονιά έχοντας δουλέψει με 11,5 παίκτες και πρίν ξεκινήσει το ματς με ρέγκα ξανακαλύπτεις το κόλο σου λέγοντας ότι δεν έχεις τους παίκτες που θα ήθελες, δήλωσει που διαψεύδει ο πρόεδρος σου, και έχεις χάσει όλη την χρονιά πριν καν αρχίσει.
Απο τις δηλώσεις του διακρίνω μια τάση να καλύπτει ότι κινείτε γύρο από το προσωπό του
και ξαναλέω αυτή την συζήτηση θα ήθελα να την κάνω τέλη μαρτίου,όταν και θα ειχα χάσει κάποιον στόχο δυστηχώς όμως έχω καταλήξει σε ένα τέλμα από τον σεπτέμβριοο όπου δυστηχώς εγώ βλέπω μόνο έναν αεροπορικό προορισμό.
Ξαναλέω ότι φυσικά οι παίκτεσ μας είναι εξίσου υπέυθυνοι, όμως δε χρειάζεσε τον μέσι ή το ρονάλντο για να αποκλίσεις τα θερμοκήπια, και μένω σε αυτό γιατί κατ εμέ είναί ιστορικά απο τα ματς που σε πήγαν πίσω ίσως και περισσότερο χρόνο από αυτόν που νομίζουμε.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4181 on: September 22, 2009, 15:01:36 »
δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει το συστημα....δηλαδη η μπαρτσα που παιζει 4-3-3 παιζει αμυντικα ??? ???

πολυ λιγες ομαδες στην ευρωπη παιζουν 4-4-2 πλεον ειδικα ρομβο...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #4182 on: September 22, 2009, 15:02:05 »
Οπως και να εχει Δικεφαλε προσπαθησε να φανταστεις ποσο δυσκολο ειναι να συνεχισει ο κοσμος να βοηθαει την ομαδα (για μένα κατα 50% λιγοτερο απο τα περσυνα απο εδω και περα) αν δε δει τουλαχιστον καποιες κινησεις δραστικες στο αγωνιστικο τμημα. Για μενα η ομαδα αυτη χωρις δραστικες επεμβασεις δεν μπορει να περπατησει μεχρι τον Δεκεμβριο που ξεκινανε οι μεταγραφες. Το κλιμα εντος και εκτος ομαδας ειναι αθλιο και τα κακα αποτελεσματα θα ακολουθησουν με μαθηματικη ακριβεια.Οσο για τους στοχους της ομαδας φταινε ολοι αλλα το ζητημα ειναι οτι χωρις οραμα στον ΠΑΟΚ δεν γινεται τιποτα. Και οραμα σημερα δεν υπαρχει. Μην ξεχνας μεγαλη στηριξη, μεγαλη προσπαθεια απο τον κοσμο, αντιστοιχη μεγαλη απογοητευση. Πρεπει κατι να γινει οπωσδηποτε. Εχθες μου ελεγε φιλος που ηταν στην προπονηση οτι ο Κονσεισαο κοροιδευε αντι να προπονειται ενω ο Βερον ειναι παντελως αδιαφορος. Διακοπη συμβολαιου κυριοι, ή κατι το οποιο θα δειξει στον κοσμο οτι καποιοι κανανε λαθη πληρωνουνε.Οσο για τον Σαντος δεν ειναι μονο το αθλιο ματς με τον gay ειναι και οι αργοπορημενες του αντιδρασεις με τον Αστερα ειναι και η Χερενφεν ειναι τα play off ειναι πολλα και συνεχομενα. Δεν ξερω αλλα ωφειλουνε να δωσουνε ενα οραμα και ναι το χρωστανε στον κοσμο που τους στηριξε οσο κανεναν.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #4183 on: September 22, 2009, 15:13:17 »
Συμφωνώ ότι πήγαμε πολύ πίσω με τον αποκλεισμό.
Συμφωνώ ότι ο συγκεκριμένος προπονητής δεν είναι αυτός που θέλουμε σε βάθος χρόνου, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ συστατικό του προγραμματισμού της διοίκησης.
Τα υπόλοιπα τα είπαμε.
Η διοίκηση πρέπει επιτέλους να διοικήσει και να φροντίσει να αποφασίσει άμεσα.

babis36 αν είναι δύσκολο για τον κόσμο να βοηθήσει τώρα, στην πρώτη στραβή, τότε τί να πω... Ευτυχώς που μερικοί σχεδιάζουν εκδρομή στη Ν. Σμύρνη...

υγ/ διαφωνώ ότι δεν έχουμε στόχους.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4184 on: September 22, 2009, 16:45:10 »
Ο καθένας έχει τους λόγους του να είναι υπέρ ή κατά της παραμονής του Σάντος. Έχω κι εγώ τους δικούς μου λόγους να είμαι κατά της παραμονής που μπορεί να διαφέρουν από έναν άλλον που πιστεύει το ίδιο. Είναι δύο λόγοι και θέλω να τους πω.

Καταρχήν δεν κάνω κωλοτούμπες όπως το εννοείς φίλε Απόστολε. Η γνώμη μου για τον Σάντος είναι αρνητική εδώ και πολύ καιρό. Όταν ο Ζαγοράκης ανακοίνωσε τη πρόθεσή του για επέκταση της συνεργασίας για άλλα 2 χρόνια δεν πέταξα από τη χαρά μου, αλλά δεν είμαι τόσο περήφανος και ισχυρογνώμων ώστε να κράξω για να επιβάλλω τη γνώμη μου. Αντίθετα προσπάθησα καταρχήν να καταλάβω το σκεπτικό της διοίκησης και τα όποια θετικά. Το σεβάστηκα και επικρότησα μία κίνηση που γινόταν για συγκεκριμένους λόγους.

Αυτό δεν σημαίνει πως από δω και πέρα θα καταπιώ τα πάντα και δεν θα ξαναμιλήσω. Από τότε μέχρι τώρα γίνανε πράγματα και θαύματα με κορυφή μία ντροπιαστική δήλωση του προπονητή. Για μένα όμως το γυαλί έσπασε νωρίτερα οριστικά.

Απελπίστηκα! Όχι επειδή έπαιξε ο τάδε ή ο δείνα, όχι γιατί παραγκωνίστηκε ο Χ και Ψ αγαπημένος μου παίχτης, ούτε γιατί η ομάδα δεν κερδίζει ούτε τη ψαραγορά, ούτε γιατί παίζει σαν Λεβαδειακός.

Το είπα και μετά το ματς της Τρίπολης. Και 0-4 να τους παίρναμε για μένα εκείνο το ματς ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση του ότι ο Σάντος δεν έχει προσωπικότητα να διαχειριστεί τα αποδυτήρια. Από την ενδεκάδα που κατέβασε, που έδειξε παγιδευμένο σε κλίκες προπονητή! Αυτός είναι ο ένας λόγος για τον οποίο πιστεύω πως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον ΠΑΟΚ.

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος για μένα είναι αυτός που έχω πει καμιά πενηνταριά φορές από πέρυσι, με αφορμή κάθε του δήλωση. Δεν ανέχομαι από κανέναν να μειώνει τον ΠΑΟΚ. Κανείς μα κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να μιλάει υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ. Πείτε το ρεαλισμό! Καρφί δεν μου καίγεται. Εγώ δεν τον δέχομαι αυτόν τον ρεαλισμό.

Συνοψίζοντας λοιπόν για μένα ο προπονητής Σάντος δεν μπορεί να πετύχει στον ΠΑΟΚ για δυο βασικούς λόγους:
1. Γιατί τον θεωρεί μικρή ομάδα.
2. Γιατί δεν έχει τ' αρχίδια να επιβληθεί σε παίχτες με μεγάλη προσωπικότητα.

Το πρώτο δεν αλλάζει ποτέ και το αφήνω στην άκρη. Δικαίωμά του είναι να νομίζει ό,τι θέλει. Ή και να μη το νομίζει να τον συμφέρει να το λέει για να φανεί η δουλειά του περισσότερο. Μία 3η θέση π.χ. να φαίνεται σαν άθλος αξεπέραστος σαν να είσαι σκουλήκι, παρά σαν κάτι φυσιολογικό για ΕΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΟΚ.

Να μιλήσουμε όμως λίγο για το δεύτερο. Το δεύτερο είναι η απάντηση αν το σκεφτείτε σε όλα αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι είμασταν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γιατί έπαιζαν οι προσωπικότητες και καθόταν στον πάγκο οι υπόλοιποι.
Φέτος που θα έπρεπε να καθήσουν βάσει ποδοσφαιρικής λογικής οι μεγάλες προσωπικότητες στον πάγκο ο Σάντος τα έκανε θάλασσα. Μη μπορώντας να το διαχειριστεί ζήτησε από τη διοίκηση να πουλήσει Γκαρσία-Βερόν καταρχήν. Από αυτό και μόνο έπρεπε η διοίκηση να θορυβηθεί. Δεν μπορέσαμε να τους πουλήσουμε και έγινε φυσιολογικά μπάχαλο η ομάδα. Γιατί επιτέλους να θυμόμαστε και λίγο τα γεγονότα, ο Βερόν έμαθε από τον Κόλκα σε συνέντευξη πως έκανε κακή χρονιά και έμεινε κάγκελο, ενώ ο Γκαρσία από τις εφημερίδες ότι συζητιέται η πώλησή του.

Αυτό ήταν η βόμβα στα αποδυτήρια. Ο προπονητής δεν φέρθηκε αντρίκια στους παίχτες του και αυτό δεν επηρρέασε μόνο τους δύο ενδιαφερόμενους αλλά και τους υπόλοιπους. Το χειρότερο ήταν ότι κατάλαβαν οι παίχτες ότι ο προπονητής μέσω δημοσιογράφων περνάει τις θέσεις του για να γίνει η δουλειά του πιο εύκολη. Τότε βρήκαν εξήγηση και πολλές περίεργες τουλάχιστον βαθμολογήσεις παιχτών.

Παράλληλα στα αποδυτήρια υπήρχαν παιδιά και αποπαίδια. Παίχτες με έντονη προσωπικότητα όπως ο Κονσεϊσάο, ο Ίβιτς και από τις μεταγραφές ο Τσιρίλο δεν έβγαιναν ποτέ ακόμα και με χάλια απόδοση. Θυμηθείτε τα φιλικά.
Οι υπόλοιποι με ένα μέτριο ματς τους έτρωγε η μαρμάγκα. Αυτό έγινε με τον Μαλεζά. Αυτό έγινε με τον Φιλομένο. Το ίδιο και με τον Κουτσιανικούλη. Γι' αυτόν το γραφείο τύπου του Σάντος ούρλιαζε πως από του χρόνου θα είναι έτοιμος να παίξει. Για να μην έχει το νταλκά ο προπονητής. Αλλά έλα που ο αρχηγός σερνότανε και ο πιτσιρικάς βγήκε mvp με τη Λειβαδιά. Άσε που ξοδεύτηκαν 2 εκατομμύρια οπότε όλος ο κόσμος στην αξιοποίησή του είχε τα μάτια του. Όχι όπως τον Κλάους που έφυγε συστημένος και δεν ακούστηκε κιχ! Άλλη μια καυτή πατάτα λοιπόν. Και πέρυσι γινόταν αδικίες και με πολλούς άλλους, με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον Μπακαγιόκο. Όπου περνούσε ήταν άτεγκτος σε θέματα πειθαρχίας ο προπονητής κι όπου δεν περνούσε αρνάκι.
Για τον Σάντος είναι πιο εύκολο να αφήσει στον πάγκο τον Μαλεζά απ' ότι τον Τσιρίλο. Τον Κουτσιανικούλη από τον Κονσεϊσαό.
Επειδή όμως άρχισαν να δυσαρεστούνται ακόμα και αυτοί προσπάθησε να τους ψήσει με τα λόγια. Γι' αυτό η εικοσάλεπτη κουβέντα με τον Μαλεζά, γι' αυτό και η έξτρα προπόνηση στον Κουτσιανικούλη.

Το κακό όμως φέτος είναι πως οι παίχτες τον έμαθαν από πέρυσι. Τα ίδια έλεγε πέρυσι και για τον Ηλιάδη και για τον Αθανασιάδη και τελικά τους έστειλε. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ο Μαλεζάς π.χ. να μην τον πιστέψει φέτος.

Μόνο με τον Κονσεϊσάο δεν φταίει γιατί εκεί τον πούλησε ο παίχτης με τη συμπεριφορά του. Ο Σάντος τον χρειαζόταν για βοηθό στο κουμάντο των αποδυτηρίων και αυτός φέρθηκε χειρότερα από τον καθένα. Ο Ζαγοράκης κι ο Βρύζας ήξεραν από πέρυσι την αδυναμία του προπονητή στην επιβολή στα αποδυτήρια και γι' αυτό και ανανέωσαν τον Κονσεϊσαό. Αυτός όμως τους πούλησε όλους από εγωισμό.

Για μένα λοιπόν ο προπονητής δεν έχει τα κότσια να επιβληθεί στα αποδυτήρια και κάνει πολιτική στην ενδεκάδα και στα συστήματα. Όταν ένας προπονητής όλη τη βδομάδα δεν σκέπτεται πως θα γαμήσει τον αντίπαλο, αλλά πως θα χωρέσει όλα τα προβλήματά του στην ενδεκάδα, τότε το παιχνίδι χάθηκε.

Παρόλα αυτά εγώ θα πω κάτι. Μη με πείτε κωλοτούμπα μετά, αλλά να καταλαβαινόμαστε. Οι λόγοι που λέτε παραπάνω για τους οποίους δεν πρέπει τώρα να αλλάξει ο προπονητής είναι όλοι πολύ σοβαροί και σωστοί. Αν αποφασίσει η διοίκηση να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι θα έχει λάβει αυτούς τους λόγους που λέτε πολύ σοβαρά υπόψη. Αν λοιπόν το κάνει και πω ΟΚ καλά έκανε δεν σημαίνει ότι κατάπια όλα τα παραπάνω που είπα και τα ξέχασα. Σημαίνει πως τους εμπιστεύομαι πως αφού τα ζύγισαν όλα μα όλα, πήραν την καλύτερη απόφαση για τον ΠΑΟΚ. Και όταν βγω να πω κανέναν καλό λόγο για τον προπονητή θα με πειράξει να με πει κάποιος κωλοτούμπα. Δηλαδή για να μην είμαι κωλοτούμπας πρέπει να βρίζω τον Σάντος κάθε μέρα; Όχι ρε παιδιά!

Αν όμως τον κρατήσει η διοίκηση θεωρώ πως η καλύτερη κίνηση που θα έχει να κάνει, θα είναι να του πάρει έναν βοηθό. Έναν πραγματικό μάγκα ΠΑΟΚτσή που θα κάνει τον κακό μπάτσο και θα επιβάλλει εκείνος τα θέλω του προπονητή. Έναν πραγματικό συνοδοιπόρο του Σάντος στη θέση του Κονσεϊσάο που απέτυχε. Αυτό θα ελευθερώσει τον προπονητή και θα τον κάνει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και όχι στη "πολιτική". Αλλιώς οι τυχόν νίκες θα είναι προσωρινές αναλαμπές.
« Last Edit: September 22, 2009, 17:15:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

baron

• Guest
« Reply #4185 on: September 22, 2009, 17:20:04 »
Ναι ρε PAOKCURE αλλα...

δεν θέλω Παοκτζή στον Pangko. θέλω προπονητή.

Τι θα με κανεις εμενα τώρα πες μου?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4186 on: September 22, 2009, 17:23:24 »
Φίλε μου άλλοι αποφασίζουν κι εγώ τουλάχιστον τους εμπιστεύομαι πως θα κάνουν το καλύτερο. Εμείς τι άλλο να κάνουμε εκτός να λέμε αυτά που μας πειράζουν και να περιμένουμε να δούμε πράξεις και τα αποτελέσματα αυτών των πράξεων.

baron

• Guest
« Reply #4187 on: September 22, 2009, 17:31:49 »
Αυτοί που αποφασίζουν πρέπει να αποφασίζουν για το καλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο santos είναι αυτός που είναι. Ένας εργαζόμενος ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. Ώρα να φύγει.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ. Όταν κάποιοι φώναζαν να φύγει (εγώ δηλ.) κράζατε. Τώρα το κλίμα αντιστρέφεται. ΟΜΩΣ είναι η λάθος στιγμή. Προπονητή στέλνεις στο διάολο:

1. ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ SEASON
2. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

και τα δυο δεν συμβαίνουν. Καταπίνουμε λοιπόν την απογοήτευση μας και περιμένουμε.

Διαφωνώ αδελφέ στο ΠΑΟΚΤΖΗΣ στον pangko. θέλω ΞΕΝΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΥΛΙΚΟ από το εξωτερικό. Άντε για να μην ξεπεταχτούν οι γνωστοί άγνωστοι εδώ μέσα με τις φράσεις "Αναστασιάδης" και αλλα περίεργα...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4188 on: September 22, 2009, 17:34:26 »
Εχει χασει τον μπουσουλα στα αποδυτηρια.. αντιδραει ο Κονσεισαο στιν αλλαγη.. προστιμο.. δεν ερχεται Ολανδια.. και βασικος στην Τριπολη.. ωραια πραματα...
Αντιδραει ο Γκαρσια προχτες και αντι να τον τουμπεκιασει να καθισει κατω καθεται και του εξηγει γιατι τον εβγαλε.. λες και χρειαζοτανε... βγαινει ο Βιερινια στο 89 μουρμουραει και αυτος.. απο ολους μεχρι τωρα την πληρωνει ο Βερον... χωρις να γνωριζουμε τι πραγματικα εχει γινει με την παρτη του(επειδη δεν ηθελε να παει στον Εργοτελη ολα αυτα?)
Με τετοιο κλιμα και τετοια γκρινια στα αποδυτηρια δεν παμε πουθενα...

Ο Σαντος δυστυχως πλεον δεν μπορει να το διαχειριστει... εχασε και τον Κονσεισαο που ηταν ο ανθρωπος του εκει.. και πλεον που θα οδηγησει αυτο δεν ξερω...

Η γραμμη απο τους μεγαλοδημοσιογραφους του ΠΑΟΚ αρχιζει και φαινεται.. δειτε σημερα τι λεει ο Κολκας στιν Εξεδρα http://www.exedrasports.gr/default.aspx?pid=78&cid=105&aid=38135 4 παιχτες δημιουργουνε προβλημα καλυτερα να φυγουν αυτοι και να μεινει ο Σαντος.. και αν δεν γινεται να φυγουν να προπονουνται με την Β ομαδα(2εκ ευρω συμβολαια να καθονται ετσι)
Ολο τον Αυγουστο που ειχαμε τον χρονο για αλλαγες τιποτα... 20 Σεπτεμβρη μας επιασε η πρεμουρα.

Και εγω ειμαι απο αυτους που δεν πανε τον Σαντος προπονητικα(ανεκαθεν ουτε στην αεκ οταν ηταν ουτε σε Μπενφικα Σπορτινγκ) αλλα θεωρω οτι θα ειναι λαθος η απομακρυνση του τωρα.. να ερθει ποιος? ο Τεριμ? ε και? λετε να κανουμε κανα 10 στα 10 στα επομενα ματς.. και να βαζουμε ενα τσουβαλι γκολ καθε Κυριακη? δεν νομιζω.. ειναι η χειροτερη περιοδος για αλλαγη προπονητη.. παραδεχεσαι οτι εχεις χασει ολους τους στοχους.. πετας λευκη πετσετα.. και περιμενεις τον αλλον Μαιο παλι.. κριμα γιατι ξεκινησαμε με πολλα ονειρα φετος...

Οσο φταιει ο Πορτογαλος... αλλο τοσο και περισσοτερο φταινε οι παιχτες.. και η διοικηση.. οτι και αν αποφασισει η διοικηση θα το σεβαστω.. αλλα πρεπει να γινει γρηγορα και ξεκαθαρα... φημες του στυλ γκρινιαζετε.. παραιτουμαι που βγαινουν ολο και πιο συχνα τωρα τελευταια για τον Ζαγορακη ειναι τουλαχιστον για γελια!
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΠΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΣΑΝΤΟΣ? αμα το αφησουμε να αιωρειτε το θεμα μας βλεπω να σκοτωνομαστε καθε βδομαδα ειτε κερδιζουμε(θα βγαινουν αυτοι που γουσταρουν τον Δον) ειτε χανουμε(ολοι οι υπολοιποι)
« Last Edit: September 22, 2009, 17:44:13 by biv »

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4189 on: September 22, 2009, 17:39:00 »
Ωραίος ο πότης.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4190 on: September 22, 2009, 17:42:44 »
ωραία τα λέει ο Biv! 

(και ο Cure Παραπάνω)

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #4191 on: September 22, 2009, 17:50:32 »
Καρντάση PAOKCURE, όλα αυτά που αναφέρεις τα γνωρίζεις ως γεγονότα ή αποτελούν ένα σενάριο που ξεπηδάει από το αποτέλεσμα;

Γιατί  αν συμβαίνει το δεύτερο τότε κανείς δεν μου βεβαιώνει ότι Βερόν και Γκαρσία ζήτησε ο Σάντος να φύγουν και όχι η Διοίκηση. Το εν λόγω σενάριο (επαναλαμβάνω εάν είναι σενάριο και όχι γνώση γεγονότων) "δένει" με τις απόψεις σου για τον προπονητή μας και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, και από αυτό ξεπηδάει απόλυτη ευθύνη του προπονητή και μηδενική ευθύνη της διοίκησης.

Η διοίκση όμως καλείται να πάρει αποφάσεις και μερικές φορες αυτές πρέπει να είναι και γενναίες. Εφόσον, λοιπόν, η διοίκηση διάλεξε να πορευθεί στηρίζοντας τον προπονητή, τότε δεν περιμένει την τελευταία μέρα των μεταγραφών για να μπει στη λογική των αποδεσμεύσεων ή των πωλήσεων. Στέλνει Βερόν και Γκαρσία και όποιον άλλον της υποδείξει ο "εκλεκτός" και αυτόματα περνάει την ευθύνη σε αυτόν.

Εγώ προσωπικά δεν είδα κάτι τετοιο. Το αντίθετο είδα μάλιστα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4192 on: September 22, 2009, 18:02:12 »
ωραία τα λέει ο Biv! 

(και ο Cure Παραπάνω)

Συμφωνώ με τους δυο τους επίσης αδερφέ. Είναι μία προσέγγιση που στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα και πρέπει όλα τα αδέρφια να διαβάσουν με προσοχή για να καταλάβουν τι παίζεται...

Το θέμα τώρα είναι ότι πρέπει να βρεθεί λύση για αυτό το πολύπλοκο θέμα που για μένα δημιουργήθηκε εξαιτίας της ανικανότητας του Σάντος να επιβληθεί στα όνοματα, αλλά μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και η διοίκηση, ίσως μεγαλύτερη από τον Σάντος. Παρόλα αυτά για μένα διοίκηση και προπονητής πρέπει να μείνουν, είναι η λιγότερο καταστροφική λύση για την ομάδα σε αυτή την φάση.

Και θα πρέπει η διοίκηση απο εδώ και μπρός να ''διαβάζει'' γρηγορότερα αυτού του είδους τα θέματα και να τα αντιμετωπίζει άμεσα. Είναι ένα καλό μαθημα αυτό που έγινε γιατί όσο θα δυναμώνουμε και θα έρχονται προσωπικότητες στην ομάδα τέτοιου είδους προβλήματα θα παρουσιάζονται ξανά και ξανά αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι...

Είμαι σίγουρος ότι από αυτη την κρίση θα βγούμε δυνατότεροι. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε στη κορυφή και τα λάθη που κάνουμε τώρα είναι μάθημα για το μέλλον που είμαι σίγουρος ότι θα είναι όπως το ονειρευόμαστε.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4193 on: September 22, 2009, 18:04:50 »
νομίζω ότι ξεχνάμε πως η διοίκηση που έχουμε δεν έχει εμπειρία από παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν...
ναι ήταν ποδοσφαιριστές και ίσος να έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά στο παρελθόν μέσα στα αποδυτήρια αλλα είναι διαφορετικό να είσαι παρατηρητής σε ένα πρόβλημα και άλλο να είσαι πρωταγωνιστής και να κρίνονται οι αποφάσεις από σένα...
είμαι σίγουρος ότι στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους η διοίκηση θα είναι πολύ πιο έμπειρη και δεν θα ξαναπέσει στα ίδια λάθη που ίσος έκανε φέτος...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #4194 on: September 22, 2009, 18:13:38 »
'Ετσι ακριβώς ας στηρίξουμε την διοίκηση και τον προπονητή για την ώρα και ας περιμένουμε το τέλος της χρονιάς για να τους κρίνουμε. Από ότι φαίνεται μαθαίνουν ακόμη και είναι λογικό..

Απλά η διοίκηση πρέπει δυστυχώς να πάρει κάποιες δυσκολές αποφάσεις άμεσα. Ελπίζω να δείξει κότσια και να τα καταφέρει...
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4195 on: September 22, 2009, 18:26:45 »
Να πάρω πάσα από το Post του biv και να ξεκαθαρίσω κάτι πολύ σημαντικό, γιατί μετά θα έχουμε πάλι συζητήσεις για κωλοτούμπες. Το άρθρο του Κόλκα και η γραμμή η λύση να φύγουν 4 παίχτες που δημιουργεί πρόβλημα στον Σάντος είναι κωμική και γελοία. Πρέπει να είσαι πολύ μεγάλος μαλάκας για υποστηρίζεις ελαφρά τη καρδία πως 4 παίχτες πρέπει να τελειώσουν στεγνά για να στηριχθεί ο προπονητής.

Η διοίκηση πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον κι όχι να διώξει 4 παίχτες για να σώσει τη χρονιά. Η απόφαση πρέπει να αφορά τον ΠΑΟΚ του 2011-12. Ο ΠΑΟΚ τότε με τον Σάντος προπονητή τι παίχτες θα έχει; Παιχτάκια της σειράς που θα κάθονται σούζα ή προσωπικότητες; Κι αν έχει όπως είναι το λογικό προσωπικότητες πως θα τις διαχειριστεί ο προπονητής; Αυτό εννοώ όταν λέω πως πρέπει να σκεφτεί τα πάντα. Όχι πως θα προχωρήσει τον Οκτώβριο η ομάδα, αλλά στην ομάδα πρωταθλητισμού του μέλλοντος αν ο Σάντος θα διαχειριστεί 20 ισάξιους παίχτες σωστά, χωρίς να ζήσουμε τα ίδια.

Σε καμιά ομάδα δεν πετανε λεφτά τελειώνοντας παίχτες για να στηρίξουν τον προπονητή. Εκτός του μαλάκα του βάζελου. Μη φτάνουμε σε πατέντες αυτών των ανύπαρκτων.

Το γραφείο τύπου του Σάντος το καταλαβαίνουμε όλοι πως έχει μεγάλο ζόρι να μείνει ο προπονητής. Γι' αυτό και κατανοούμε τον πόνο του. Σήμερα μάλιστα στη ραδιοφωνική του εκπομπή κατηγορούσε τη διοίκηση για το κλίμα στα αποδυτήρια και σε ερώτηση τρελαμένου ακροατή για το αν καταλαβαίνει τι λέει επέμενε πως ο προπονητής δεν είναι υπεύθυνος για τα αποδυτήρια, αλλά η διοίκηση!!!

Η διοίκηση ίσως έκανε λάθος στο θέμα Γκαρσία και στο ότι δεν μπόρεσε να πουλήσει τον Βερόν. Οπότε φυσικά φταίει κι αυτή. Αλλά το θέμα είναι πως φταίνει όλοι: Διοίκηση, προπονητής, παίχτες αλλά ποιος να αλλάξει; Διοίκηση δεν αλλάζει γιατί μαζί της είμαστε στα πάντα και μένει το δίλημμα προπονητής ή παίχτες; Θα δείξει το επόμενο διάστημα

Αλλά ο ΠΑΟΚ όποιον και να θυσιάσει πρέπει να είναι σίγουρος. Πραγματικά πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά σε κάτι τέτοια φαίνονται οι ηγέτες. Αν δωθεί η σωστή λύση σε αυτό θα πετάξουμε ψηλά ακόμη και φέτος. Αν όχι το πρόβλημα μπορεί να λυθεί το καλοκαίρι. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου και γι' αυτό ας το σκεφτούν με την ησυχία τους και χωρίς πανικό. Ο λαός μαζί τους είναι, να το ξέρουν

Φίλε GTGipas δεν μιλάω με σενάρια αλλά με γεγονότα. Και δεν τα λέω τώρα. Τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι και χάνουμε την ουσία μπαίνοντας σε ανούσιες κουβέντες για το που το ξέρεις και που το άκουσες. Βασικά όταν λες γεγονότα τι εννοείς, αν ήμουν μπροστά στη συζήτηση των 3 για να ακούσω ότι ο Σάντος ζήτησε να φύγουν; Όχι δεν ήμουν φυσικά.

Και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μπροστά. Δεν υπάρχουν μυστικά στον ΠΑΟΚ πια. Όλοι ξέρουν ποιο είναι το πρόβλημα στα αποδυτήρια. Τώρα αντί να συζητάμε για το τι θα γίνει στο μέλλον, αν αρχίσουμε τη κουβέντα που ξέρεις ότι ο Σάντος δεν θέλει τον Γκαρσία και τον Βερόν ή ότι ο Κονσεϊσάο έχει στραβώσει κτλ κτλ τότε νιώθω ότι γυρίζω ένα χρόνο πίσω και δεν μπορώ ειλικρινά.

Αν θες πες ότι είναι σενάρια και άστα να πάνε
« Last Edit: September 22, 2009, 18:33:54 by PAOKCURE »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4196 on: September 22, 2009, 18:32:33 »
πρέπει όμως και εμείς από την στιγμή που ξέρουμε ότι αυτός είναι ο προπονητής που θα έχουμε και φέτος κάποιοι που πάνε και κράζουν τον Santos στο γήπεδο η στα radio η όπου αλλου μπορούν να έχουν φωνή, να το σταματήσουν μονοι τους...
γιατί όταν καταλαβαίνουν οι ποδοσφαιριστές ότι ο προπονητής είναι αντιπαθείς στον κόσμο τότε και ο παίχτης που δεν τον goutarei παίρνει και αυτός αέρα και κάνει τα δικά του χωρίς αν τον υπολογίζει γιατί ξέρει ότι θα έχει την συμπαράσταση του κόσμου
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4197 on: September 22, 2009, 21:17:10 »
Αληθεύει πως στην δηλώσεις μετά τον αγώνα είπε πως ο Λαός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι υπερήφανος γιατί τα έδωσαν όλα και κάτι σχετικά;;;

Αν ναι.. ξανά λέω έχει σύνδρομο ΤΕΝ ΚΑΤΕ... διαγωνισμό μαλακίας κάνουν μου φαίνεται οι δυο τους...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

giannis80

• Guest
« Reply #4198 on: September 22, 2009, 22:23:24 »
Αν κερδίσουμε αύριο, για να έχω κάτι να αισιοδοξώ για φέτος θέλω να τους δω να πανηγυρίσουν όλοι μαζί και με τον προπονητή τους.Με πειράζει πολύ αυτό που επικρατεί στα αποδυτήρια όπως λέγεται,δεν με νοιάζει ποιος είναι υπέυθυνος,απλά θέλω να διορθωθεί.Δεν φανταζόμουνα ποτέ οτι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θα γίνουν κλίκες, λάτιν,έλληνες και παπαριές, όπως γίνεται κάθε χρόνο στο γάυρο αλλά τα πάντα τα επισκιάζει η παρουσία του προέδρου τους.Έλεγε κάποτε ο Άγγελος οτι μες στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι η Παναγία, ο Θεός κτλ, και αναρωτιόμουνα τι έλεγε ο άνθρωπος.Τις τελευταίες μέρες κατάλαβα.
Τέλος, θεωρώ λάθος ενδεχόμενη απομάκρυνση του προπονητή τώρα όσο κι αν μου γυρίζει τα μυαλά η αγωνιστική νοοτροπία του ΠΑΟΚ με Σάντος προπονητή.Δεν νομίζω οτι θα κερδίσουμε κάτι,ίσα ίσα μπορεί να καεί κι ο επόμενος ακόμα κι αν είναι καλύτερος του Σάντος.Εκτός αν αποφάσισουμε να ''χάσουμε'' αυτήν την χρονιά όπως έγινε περίπου με Παράσχο-Σάντος.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4199 on: September 22, 2009, 22:39:46 »
Ο Τιμούρ Κετσπάγια μπορεί να απομακρύνθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον Ολυμπιακό, αλλά όπως φαίνεται δεν θα μείνει για καιρό χωρίς ομάδα, καθώς ήδη έχει δεχθεί ανεπίσημη κρούση από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που πηγάζουν από την Κύπρο, άνθρωπος που φέρεται να ενεργεί για λογαριασμό του «Δικέφαλου» ζήτησε από τον Κετσπάγια να περιμένει κρούση από τους Θεσσαλονικείς.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η ενδεχόμενη αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος, που είναι υπό καθεστώς... επιτήρησης από την διοίκηση, έφερε πολλά σενάρια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όνομα του 41χρονου κόουτς είναι μέσα στους υποψήφιους για την θέση του προπονητή, όμως δεν είναι το πιο... δυνατό.

Ο λόγος έχει να κάνει με την επιθυμία του Βασίλη Γκαγκάτση να φέρει στην τεχνική ηγεσία των Μακεδόνων, τον ομοσπονδιακό προπονητή της Τουρκίας, Φατίχ Τερίμ.

Πάντως, από την στιγμή που η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζει, προς το παρόν, τον Φερνάντο Σάντος και του δίνει μία ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι υπάρχει επίσημη λίστα.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=199558

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κλαιω για τιμουρ...

παντως η προπονητολογια αρχισε....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...