Author Topic: Fernando Santos  (Read 192516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #4120 on: September 21, 2009, 15:44:07 »
Καλά ρε Μάκη, άλλο σου γράφει το παιδί, άλλα λες. Στο θέμα μας. Έκανε λάθη και χτες. Δεν είναι ο καλύτερος προπονητής που είχαμε, αλλά τουλάχιστον είναι τέτοιος και όχι αλμπάνης και δεν το παίζει και προφήτης.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4121 on: September 21, 2009, 16:20:44 »
φταις σαντος...φταις

φταις που ζητας σοβαρ μπακ και σου δινουν τον αραμπατζη και τον λινο
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΛΙΝΟ?Ο ΛΙΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ?ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΝΟ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΚΟΜΑ?
φταις που εχεις παικτες που δεν θες και καθεσαι και σου τους επιβαλλει ο ζησης
ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΣ ΣΟΒΑΡΑ Ή ΕΙΡΩΝΙΚΑ? ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΤΕ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΘΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΡΥΖΑ.
φταις που ηθελες δεκαρι και δεν αντεδρασες που δεν σου εφεραν κανεναν
ΓΙΑ ΠΙΟ ΔΕΚΑΡΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ? ΞΕΡΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ? ΞΕΡΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ? ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΣΕΝΑ?
φταις που ζητησες εναν χριστιανο να σου βαζει γκολ μπροστα και εμεινες με τον μουσλι
ΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ? ΞΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΣΟΥ?
φταις και εσυ εαν πιστευεις και το λες κιολας οτι η ομαδα με αυτους παικτες μπορει να κανει πρωταθλητισμο
ΕΓΩ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΔΕΛΕΣ, ΦΙΕΤΟ ΞΙΦΙΑΣ Ή ΚΤΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Ε-Ω-Σ Τ-Ω-Ρ-Α ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

veron

• Guest
« Reply #4122 on: September 21, 2009, 16:26:50 »
Ημουν απο τους υποστηρικτες του.. Γραφω ημουν γιατι διαπιστωνω πως μετα τον χτεσινο αγωνα (ημουν και εγω εκει..) δεν ειμαι!!
Τα αδελφια εδω θα το θυμαστε...

Ο λογος που πλεον δεν ειμαι ειναι εξαιρετικα απλος, δεν εχει να κανει με την δικη μου προπονητικη διατριβη ως κλασικος οπαδικος προπονητης της εξεδρας, με καμμια αναλυση περι συστηματων, διαχειρισης ροστερ, διαχειρισης κρισεων, τραυματισμων, προετοιμασιας, εκγυμνασης και ολα αυτα τα ωραια τα οποια δε μπορω να σχολιασω..
Οχι γιατι δεν εχω αποψη αλλα επειδη η αποψη μου αν και εμπεριστατωμενη δεν εχει τις αναλογες παραστασεις καθως δυστυχως δεν ημουν ποτε αθλητης ουτε προπονητης..

Ενα εχω να πω γιατι πλεον μετα απο 2 χρονια αυτο βλεπω πλεον ξεκαθαρα...
Ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα ψυχολογιας οσα χρονια εγω τον υποστηριζω οσα χρονια ειμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ..Λοιπον απλα καθαρα και ξαστερα..Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει προπονητη που να μεταδιδει την ψυχολογια που αρμοζει στην ομαδα μας. Μπορει να ειναι καλος σε αλλα πραγματα κλπ κ αυτο αναγνωριζα και υποστηριζα μεχρι χτες αλλα...

Ο ΠΑΟΚ απλα και ξαστερα χτες μετα το 1-0 ΕΠΡΕΠΕ να ΠΑΤΗΣΕΙ το ΓΑΥΡΟ απλα επειδη ειναι ΠΑΟΚ επειδη το γηπεδο ηταν ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ επειδη επειδη επειδη 1000 επειδη σε οποιον ενδιαφερεται μπορω να πω..ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ

2 και ΜΟΝΟ 2 τινα μπορει να συμβαινουν!

1) Οι παικτες ειναι κοτες: αδικαιολογητη οπισθοχωρηση μετα το 1-0 στην εδρα σου που εβραζε στην αρχη του αγωνα και μετα το γκολ..ελεος ακομα δε μπορω να το διανοηθω.. :( :( :(

2) Οι παικτες εχουν μαθει να ειναι κοτες: Ο προπονητης ειναι εκεινος που τους εχει μαθει να διαχειριζονται ματς με αυτον τον τροπο.

Το 2ο ενδεχομενο ειναι προφανως λαθος Σαντος!!
Αλλα και το 1ο λαθος Σαντος ειναι!! Αν δε φταιει ο προπονητης για το οτι οι παικτες του ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΣΙΔΕΡΑ ποιος φταιει;;;;;
« Last Edit: September 21, 2009, 16:33:17 by veron »

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4123 on: September 21, 2009, 16:32:01 »
+ 1

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4124 on: September 21, 2009, 17:44:57 »
δεν θελω γαμω την τρελα μου να κριτικαρω προπονητες και ειδικα εσενα .αλλα γιατι την πουταν την αμυνα την εχεις κανει μπουρδελο. γιατι. πηρες αριστερο μπακ για να τον κανεις σεντερ μπακ .εχεις μαλεζα μπιζερα εξω οταν διαλαλεις ολη την εβδομαδα οτι φοβασαι τα κορμια των γαβρων στα στημενα λογω υψους. και τρως γκολ απο κεφαλιες. γιατι γαμω την τρελα μου.επισης η μεγαλη ομαδα παιρνει και κανα ντερμπυ . εστω και στην τυχη και την γκινια που επικαλεισαι. αλλα την τυχη την προκαλεις δεν σου καθεταιαλλα ολα ειναι θεμα νοοτροπιας , σε εχει κερδισει ο αλλος πριν μπεις μεσα.κριμα

Ο Σάντος φταίει όμως γιατί δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ φαντασία στο παιχνίδι του, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ εκπλήξεις στις 11άδες/αλλαγές που παρατάσσει με αποτέλεσμα ακόμα και νέοι προπονητές να τον διαβάζουν εύκολα, και κυρίως φταίει γιατί από τη στιγμή που πιστέψει ότι ο αντίπαλος είναι ανώτερος αποφασίζει να παίξει φουλ άμυνα, ούτε καν κλεφτοπόλεμο! Είναι δηλαδή και θέμα νοοτροπίας, νοοτροπίας που τόσο θέλει να αλλάξει εδώ και 2 χρόνια...
Να σε πω πχ τί με πειράζει.
Βλέπεις βρε άνθρωπε ότι ο Τοροσίδης σε έχει κάνει γιογιο από αριστερά, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Βάλε παίκτη να βοηθάει τον Λίνο ή βάλε τον Σαβίνι αριστερά και τον Μαλεζά στο κέντρο... ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Πάλεψέ το. Βλέπεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι δεν βγαίνει η άμυνα και δεν αλλάζεις τίποτα... Σε αυτό φταίει ο προπονητής.
Άλλο παράδειγμα.
Έχεις τον Κούτσια που τρέχει σφαίρα.
Κάνε ρε άνθρωπε ΕΝΑ σύστημα να βγαίνει μόνος του είτε στα πλάγια είτε στον άξονα...
Και να πεις ότι δεν τον πήγε το ματς;
Μετά το 1-0 ο γαύρος έδωσε ΠΟΛΛΟΥΣ χώρους, αλλά εμείς δεν είχαμε τον στοιχειώδη ΤΡΟΠΟ να τους αξιοποιήσουμε γιατί κοιτούσαμε το πίσω αντί το μπροστά... 

ps:αλήθεια οι αλλαγές στο 82 και 87 τι νόημα ειχαν?

Συμφωνώ με όλους.

Προσωπικά θεωρώ ότι ο Σάντος το ματς το έχασε μόνος του. Και δε λέω ότι φταίει που δεν μπήκε π.χ το δοκάρι του Φιλομένο αλλά ρε φίλε δεν βλέπεις τι γίνεται μέσα στο ματς? Βγες και πες έχω πρόβλημα στο κοουτσάρισμα. Και το στήσιμό σου σήμερα ήταν δυστυχώς λάθος. Ξέρω, μετά χριστόν προφήτες γινόμαστε όλοι αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Φερνάντο μόνος σου έχασες το ματς σήμερα. Και θα μπορούσες να γίνεις ήρωας
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4125 on: September 21, 2009, 17:48:58 »
Φερνάντο μόνος σου έχασες το ματς σήμερα. Και θα μπορούσες να γίνεις ήρωας

Wait until spring...PAOK-ini  :-\

euboia4

• Guest
« Reply #4126 on: September 21, 2009, 18:05:32 »
μα πως κατεβασε την ομαδα ετσι-πριν το παιχνιδι ολοι λεγαμε οτι μακαρι να κατεβει ετσι
μα γιατι δεν εβαλε ποιο νωρις ιβιτς και κονσεισαο-εαν τους εβαζε ποιο νωρις, χωρις να ειμαι μαντης, μαλλον θα τον βριζαμε παλι γιατι εβαλε τον συμπατριωτη του και το κρεας μεσα και πως με αυτους τους παιχτες θα γυρνουσε το ματς
η αμυντικη γραμμη με Αραμπατζη,Τσιριλο,Σαβινι και Λινο ειναι απο τις χειροτερες στο πρωταθλημα.Χωρις ιδιαιτερη πιεση και με προβλεπομενες επιθεσεις του γαυρου δεν ειχαν ουτε την ψυχραιμια και φοβαμε ουτε την ικανοτητα να ανταπεξελθουν στον ρολο τους
Ο Σαντος πρεπει να μεινει μεχρι το καλοκαιρι και μετα να γινει ταμειο
Εαν η χρονια ειναι αποτυχια τοτε τον πουλο
Αλλα ολοι πρεπει να κριθουν τοτε

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #4127 on: September 21, 2009, 18:29:15 »
Είπα να μη γράψω μέχρι την επόμενη Κυριακή αλλά δεν αντέχω άλλο. Για να μπορεί να κρίνει κάποιος πρέπει να γνωρίζει (αλλά να ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ) κάποια δεδομένα και όχι να κρίνει ΜΟΝΟ από το αποτέλεσμα. Γιατί τότε θα βλέπει το δέντρο και θα χάνει το δάσος. Για παράδειγμα:

Ξέρουμε τι γίνεται στα αποδυτήρια ή όχι; Ξέρουμε ποιές είναι οι σχέσεις των παικτών με τον προπονητή και μεταξύ τους; Ξέρουμε αν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια; Ξέρουμε αν κάποιοι από τους παικτες έχουν στραβώσει και γιατί; Ξέρουμε αν η διοίκηση έχει προβλήματα με κάποια πρόσωπα; Ξέρουμε αν η διοίκηση θεωρεί ότι έκανε λάθη στο σχεδιασμό; Ξέρουμε...; Ξέρουμε...; Ξέρουμε....; κι όταν λέω ξέρουμε εννοώ αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ και όχι αν το έγραψε ο τάδε κονδυλοφόρος ή αν το είπε ο δείνα ραδιοφωνατζής.

Επειδή λοιπόν πιστεύω ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, καλό είναι να μην χωρίζουμε, ελαφρά τη καρδία, την ομάδα σε αποδιοπομπαίους τράγους και ιερές αγελάδες. Λίγο ψυχραιμία χρειάζεται και φυσικά υπομονή. Η Ρώμη δεν κτίστηκε σε μία ημέρα.

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4128 on: September 21, 2009, 18:32:59 »
το μπατζετ ειναι δεδομενο που κυμαινεται και τι αυξομειωσεις μπορουν να υπαρξουν.αρα καλυτερους παιχτες ειναι πολυ δυσκολο σε αυτα τα λεφτα να παρουμε.
το δεδομενο ειναι οτι με εσενα ψιλοφτασαμε ταβανι και επειδη πραγματικα εχεις στα χερια σου οτι καλυτερο μπορουμε να σου προσφερουμε μπορεις πολυ απλα να σηκωθεις και να φυγεις.
τετοια δηλωση με την χθεσινη μονο ο φριγκερ μπορουσε να κανει,ο οποιος με αναλογες δηλωσεις το μονο που εκανε ξεκαθαρο ηταν οτι δεν υπηρχε προθεση να παραιτηθει.
εφοσον ο προπονητης βγαινει και κανει δηλωσεις οτι θα πρεπει να ειμαστε περηφανοι για την ομαδα:
1) μετα 2 χρονια και βαλε( + ποσες φορες ηρθε αντιμετωπος με την τωρινη του ομαδα) και δεν εχει καταλαβει που βρισκεται
2) καταλαβαινουμε ολοι οτι η τακτικη και αυτα που θα ζηταει απο την ομαδα θα ειναι αναλογη με χθεσινα.μονο που αυτα φτανουν για να νικας τις μικρομεσαιες ομαδες

η μονη λυση ειναι να τον ευχαριστησουμε με μια ανακοινωση και να λυσει το συμβολαιο του (οπως ολοι αφηνουν να εννοηθει χωρις καμια αποζημιωση).αυτα περι 2012 μονο εφιαλτες προκαλουν.οχι σε ακομη μια χαμενη χρονια που μολις αρχισε
« Last Edit: September 21, 2009, 18:40:53 by tolis_pt »

Offline simon

• Αποστολή
  • **
« Reply #4129 on: September 21, 2009, 18:42:04 »
αν ο ζαγορ ενδωσει και κανει αυτο που θελουν οι προπονητες της θυρας 1 γυρναμε 3 χρονια πισω στο αγωνιστικο
και πλεον μπαινουμε στην γνωστη διαδικασια 3 προπονητες το χρονο και εχει ο θεος .......

βγάλε επιτέλους τον σκασμό ρε καραγκιόζη!! έχεις κουράσει βρε μαλάκα.άντε που τα βλέπεις όλα θετικά. προσωπολάτρη του κώλου. και η υπομονή έχει τα όρια της.
 Απλά απαράδεκτος.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #4130 on: September 21, 2009, 18:58:36 »
 :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4131 on: September 21, 2009, 19:03:38 »
ήρεμα ρε simon

moutsouris2

• Guest
« Reply #4132 on: September 21, 2009, 19:08:12 »
Δεν έχω τη διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν φίλο μέσα στο forum. Διαβάζω όλων τις απόψεις, και είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, όλους τους θεωρώ Παοκτσήδες όσο τουλάχιστο είμαι και εγώ. Προπονητής δεν είμαι και ούτε σκοπεύω να γίνω. Δυστυχώς χθες ήμουν από αυτούς που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα νεύρα τους στο γήπεδο. Μετά από δύο χρόνια με προπονητή τον κ.Σάντος, έβρισα στο γήπεδο τον "προπονητή" του ΠΑΟΚ. Στην 5 είχα χθες την τύχη να γνωρίσω δύο παλικάρια που ήρθαν από Κόρινθο. Η αγάπη τους για την ομάδα και το πάθος τους πραγματικά με "τρέλαναν". Όταν έγινε το 1-2 γυρίζω και τους βλέπω. Το πως ένιωσα καλύτερα ας το αφήσω. Μετά το τέλος του αγώνα με ρωτούσαν διάφορα γύρω από την ομάδα. Τί φταίει, γιατί, πως, τί θα γίνει από δω και πέρα. Αν κάποιος το γνωρίζει ας μας ενημερώσει. Το χειρότερο απ' όλα ήταν όταν ο γιός μου (13 χρονών) έβαλε τα κλάμματα και με ρωτούσε, εγώ πότε θα δω νίκη με τον γαύρο;
Αυτό είναι το μόνο που έχω να καταλογήσω στην διοίκηση της ομάδας μου και κυρίως στον κ.Σάντος.
ΠΟΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ;
Καληνύχτα κ.Σάντος!!!

bagos1

• Guest
« Reply #4133 on: September 21, 2009, 19:39:20 »
ο Σαντος έχει χασει πλεον καθε ελεγχο και σεβασμο αναμεσα στους παικτες αλλα την δεδομενη χρονικη στιγμη μια αντικατασταση του θα μας παει λογικα αρκετα πίσω, ας κοιταξουνε καπιοι να τα βρουν εστω και προσωρινά και το καλοκαιρι ειναι κοντά.
Για εμενα το ειπα και χτες ναι φταιει ο σαντος αλλα αυτοί οι παίκτες λίγο εγωισμό δεν έχουνε???βρώμισε σαρδέλα τα αποδυτήρια

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4134 on: September 21, 2009, 19:46:02 »
Εγω δεν θα κρινω τον Σαντος ποδοσφαιρικα, αλλα καποιος πρεπει να του πει να σταματησει να λεει μ@λακιες.
Ακου "πρεπει να αισθανονται υπερηφανοι οι οπαδοι μας απο την ομαδα".

O PAOKCURE εχει δικαιο που λεει οτι ο Σαντος θεωρει τον ΠΑΟΚ πολυ μικρο μεγεθος εν συγκρισει με τους 3 της χαβουζας. Απο τα λεγομενα του Σαντος αυτο το συμπερασμα βγαινει.

Το να αποδοκιμασεις τον προπονητη σου, εχεις δικαιωμα να το κανεις γιατι στο κατω-κατω της γραφης εσυ τον πληρωνεις. ΤΟ ΟΥΟΥΟΥ, το γιουχα δλδ στεκεται οπως και να το κανουμε.

Το να του πετας ομως ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ και ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ με νερο στην μαπα, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ειμαι καθετα αντιθετος προς αυτο.

Υ.Γ. 1.
ΓΑΥΡΟΙ, ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ!

Υ.Γ.2.
ΚΑΚΟ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4135 on: September 21, 2009, 19:56:32 »
@makptol
Μάκη ελπίζω όταν ηρεμήσεις να διαβάσεις ξανά αυτά που θα σου γράψω και θέλω απλά να προσπαθήσεις να το δεις πέρα από τα ψευτοδιλλήματα "Σάντος ή γούμενος". Ακόμη κι αν διαφωνείς σε όλα μαζί μου θα ήθελα να σου δώσω να καταλάβεις πως σκέπτομαι, όχι μόνο εγώ και άλλοι πολλοί, αλλά μόνο για μένα θέλω να μιλήσω για να μη προβάλλω τη γνώμη μου ως κάποιο είδους θέσφατο.

Με ρώτησες αν θα κρατούσα πάνω από 2 βδομάδες πριν κράξω τον επόμενο μετά τον Σάντος. Με αδικείς φίλε. Ίσως έκραζα και με την πρόσληψη αν ανακοινωνόταν ο Κετσπάγια π.χ., αλλά στη πράξη έχω δείξει πολλή υπομονή με όλους που πέρασαν. Τον πρώτο χρόνο κατάπινα τα πάντα δίνοντας απεριόριστο χρόνο στον Σάντος να στρώσει την ομάδα. Πρώτος εγώ έλεγα ότι όσοι χτυπούν τον Σάντος θέλουν στην ουσία να χτυπήσουν τον Ζαγοράκη. Όλα αυτά στην αρχή. Γιατί χρειαζόταν να δουλέψει και μετά να κριθεί.

Εγώ άρχισα προσωπικά να τον κράζω από τα μέσα της χρονιάς, γιατί βεβαιώθηκα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να κάνει κανένα καλό στον ΠΑΟΚ. Ούτε για το κωλοποδόσφαιρό του, ούτε για τίποτα. Αυτά θα τα κατάπινα. Αλλά για το πως έβλεπε τον ΠΑΟΚ. Όταν κατάλαβα πως θεωρεί τον ΠΑΟΚ μικρή ομάδα τελείωσε για μένα.

Πέρυσι το placebo της 2ης θέσης που δεν είχε όμως οικονομικό αντίκρυσμα ή ευρωπαϊκό εισιτήριο έδωσε άλλοθι στη νοοτροπία του. Ξεγυμνώθηκε όμως φίλε και στα Play off και φέτος που έχουμε γαμηθεί στα κλαρίνα, που έχει κάνει μπάχαλο τα αποδυτήρια, που έχει κάνει γελοία προετοιμασία και όλοι πέφτουν σαν στρατιώτες στο μέτωπο.

Το χειρότερο που έκανε όμως φέτος αυτός ο προπονητής είναι που μας έδειξε τι πραγματικά πιστεύει για τον ΠΑΟΚ. Τι Νασιονάλ μας είπε, τι ότι πάμε για 4οι, τι ότι με τους παίχτες που μου δώσανε δεν μπορώ να παίξω μπάλα με αποκορύφωμα το ότι θα πρέπει να είμαστε περήφανοι που κοντράραμε στα ίσα τους πούστηδες και χάσαμε από ατυχία. Αυτός ο προπονητής μπορεί να είναι όνομα ή καθηγητής, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά δουλειά. Δεν κολλάει ρε παιδί μου.

Η συνηθισμένη επιχειρηματολογία ότι πριν δυο χρόνια είχαμε γούμενο και τώρα ζητάμε να δούμε τη Μπάρτσα είναι για γέλια. Επειδή ζήσαμε την κατάρα δεν σημαίνει ότι θα βγάζουμε τη γλώσσα γλύφοντας ευχαριστημένοι ξεροκόμματα. Ο ΠΑΟΚτσής δεν θέλει να δει τη Μπάρτσα, αλλά θέλει να δει την ομάδα του να παίζει σαν ΠΑΟΚ και να πάρει ελπίδα για το μέλλον. Αν βλέπει κι ακούει όλα αυτά χάνεται η ελπίδα. Ο petrovgr το θέτει τέλεια το ζήτημα. Μην έχουμε τις ελάχιστες απαιτήσεις λόγω παρελθόντος. Να κοιτάμε μπροστά. Ανάμεσα στο έκτρωμα του Σάντος και τη Μπάρτσα υπάρχουν πολλά άλλα.

Και επιτέλους ο Ζαγοράκης και ο Σάντος δεν είναι σιαμαίοι για να μένουν και να φεύγουν μαζί.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιράνθρωπος που θα κάνει λάθος επιλογή προπονητή. Μη σου πω πως δεν έκανε και λάθος, γιατί έφερε ένα αναγνωρισμένο όνομα που ήξερε. Απλά δεν κόλλησε το πράγμα. Δεν είναι κακό αυτό. Συμβαίνει παντού. Μέχρι κι ο Βενγκέρ έχει αποτύχει πριν την Άρσεναλ.

Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε. Αυτός πρώτος πρέπει να δώσει τη λύση. Ο Σάντος το βλέπεις κι εδώ μέσα ή προκαλεί οργή ή αδέρφια όπως ο bane, o egoist, o rabbitweed, o AK4, o babis36 και πολλούς άλλους που ξέρουμε χρόνια πόσο ΠΑΟΚτσήδες είναι τους διώχνει από το γήπεδο. Μιλάω μόνο για όσους το δήλωσαν πως το κόβω δεν αντέχω. Πόσοι ακόμα είναι σε αυτή την κατάσταση ή πόσοι δεν το είπαν; Αυτό είναι έγκλημα φίλε! Δεν μιλάμε για φυτά που άκουσαν Μύρτσο και Ραπτόπουλο. Μιλάμε για ΠΑΟΚτσήδες πετσιά που έχουν δώσει τα πάντα. Τους ξέρουμε όλους έναν προς έναν και όταν το λένε αυτοί κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στην ομάδα.

Το όπλο μας είναι η ενότητα. Παραπάνω κι από τον όποιο Ζαγοράκη. Ο Σάντος όχι απλώς διχάζει τον κόσμο, αλλά τον διαλύει σε κομμάτια. Αυτός και μόνο είναι λόγος να φύγει. Όλα τ' άλλα περί προπονητή που θα δουλέψει χρόνια είναι δευτερεύοντα. Ας μη βρούμε ποτέ κανέναν παρά να ζούμε αυτό το μαρτύριο.

Στο κάτω κάτω για κάθε Άρσεναλ και για κάθε Μάντσεστερ που έχουν χρόνια τους ίδιους προπονητές υπάρχει μία Γιουβέντους, μία Ίντερ, μία Τσέλσι, μία Ρεάλ και πάνω απ' όλα μία Μπαρτσελώνα που δεν κράτησαν προπονητή πάνω από δύο χρόνια και έχουν ομαδάρες.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα για όλους μας. Ο εγωισμός δεν οδηγεί πουθενά.

Όλα φιλικά Μάκη και χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης.
« Last Edit: September 21, 2009, 20:11:04 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #4136 on: September 21, 2009, 20:06:17 »
Αυτος μπορει να ειναι ευχαριστημενος με την αγωνιστηκη κατασταση τησ ομαδας  και με τα αποτελεσμα-τα μεχρι τωρα. εμεις οχι. προφανως δεν μπορει να δωσει αλλα...... τι μενει λοιπον?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4137 on: September 21, 2009, 20:06:59 »
Πάντως αδέρφια αν δούμε το θέμα τεχνοκρατικά η κατάσταση είναι de facto Lose lose situation...

εξηγούμαι:
ο Ζαγοράκης διώχνει Σάντο και παίρνει όποιον αποφασίσουν, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί χρόνο να συνέλθει...η χρονιά θα χαθεί! Μονο από τύχη (για την οποία δε φημιζόμαστε) ίσως τη σώσουμε την παρτίδα.
Ο Ζαγοράκης κρατάει Σάντο και τον στηρίζει...Οι παίκτες μουτρώνουν, την βλέπουν αλλιώς και δε δίνουν το 100% πάλι...ο ΠΑΟΚ πάλι να χάσει έχει!
Ο Ζαγοράκης κρατάει Σάντο και σουτάρει 3-4...ο ΠΑΟΚ αποδυναμώνεται!

δε ξέρω τι να πω! Γενναίες αποφάσεις χρειάζονται και χρειάζονται άμεσα.

πάντως χαλέμαι με αυτό το ζήτημα! ο ΠΑΟΚ παίζει 2 ματς με 2 κουτσούς, οι πιθανότητες αν παίξουν καθαρά (θα βάλει ίβιτς) οι παίκτες είναι να τα πάρουμε...οπότε ο Σάντο μένει, ως πότε θα έχουμε πάλι τα ίδια σε μια διαφαινόμενη νέα μαλακία?
αν τα χάσουμε έχουμε χάσει και το τρένο...και το Σάντο προφανώς!

δε βλέπω ειλικρινά κέρδος για τον ΠΑΟΚ με το να προχωράμε ως έχει απλά περιμένοντας τι θα γίνει! το βλέποντας και κάνοντας δε ταιριάζει εδώ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4138 on: September 21, 2009, 20:18:54 »
Θα έπρεπε να το γράψω στο Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ αλλά αφού το άνοιξες το θέμα θα το πω εδώ.
Δε νομίζω να πιστεύει κανείς μας πως αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα φέτος. Οπότε το καλύτερο θα ήταν να γίνει αυτό που έγινε με Παράσχο-Σάντος.
Να έρθει ένας προπονητής που θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του να μάθει την ομάδα, να δουλέψει με τους πολλούς πιτσιρικάδες με σκοπό του χρόνου να μπούμε επιτέλους σαν ΠΑΟΚ.

Ας έχουμε στόχο το uefa και το κύπελλο.

Αρκεί να γίνει σωστή επιλογή προπονητή και το μέλλον του ΠΑΟΚ δεν τελειώνει σε ένα ή δύο χρόνια.

Κάποιοι θα πούνε πως θα τον φάμε κι αυτόν. Η απάντηση είναι πως αν γαμηθεί στα κλαρίνα ας τον φάμε. Ανέφερα παραπάνω ομαδάρες που το κάνουν χωρίς αγωνιστικό κόστος. Από το να τρελαθούμε στα κλαρίνα ας αλλάζουμε προπονητή, μέχρι να έρθει ένας που να αξίζει.
Άντε γιατί κούρασε αυτό το παραμύθι με τη μακρόχρονη παραμονή προπονητών που δεν συμβαίνει πουθενά. Ένα 5% των ομάδων το ακολουθεί και πρέπει σώνει και καλά να ακολουθήσουμε τη μαγική συνταγή. Έλεος!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #4139 on: September 21, 2009, 20:24:25 »
Τα περισσότερα ποστ εδώ μέσα από τη λήξη του αγώνα και μετά δείχνουν την ασυνέπεια που χαρακτηρίζει τους περισσότερους από σας... Αρκεί κανείς να ψάξει λίγες σελίδες μόνο πιο πίσω... Συγχαρητήρια για τη γενναία απόφαση Ζαγοράκη να ανανεώσει, διθύραμβοι κλπ κλπ και τώρα φωτογραφίες με αεροπλάνα... Γενικώς όπου φυσάει ο άνεμος και κριτική εκ του ασφαλούς η οποία φυσικά κριτική είναι και της πλάκας και με αφήνει παγερά αδιάφορο.... Πως να πάρω στα σοβαρά την κριτική κάποιου που άλλα λέει πριν, άλλα τώρα και άλλα θα λέει άυριο, όπως τον βολεύει κάθε φορά....Τώρα βρίζουμε Σάντος? Βρίζουμε. Πριν 2 μήνες ήταν οκ ο Σάντος? Ήταν οκ.

Κάποιος έγραψε πιο πάνω να φύγει για να μην πάει ΑΛΛΗ μια χρονιά χαμένη... Μάλιστα. Δηλαδή πήγε και η περισινή χαμένη? Για να ξέρουμε τι λέμε... Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τεράστια λάθη στην προετοιμασία και όπως φαίνεται, με λάθη στην συνεννόηση για τις μεταγραφές με αποτέλεσμα μια τραγική άμυνα. Τεράστιες οι ευθύνες του Σάντος για όλα αυτά, τεράστιες και των Βρύζα Ζαγοράκη. Αν υπάρχει πρόβλημα ασυννενοησίας μεταξύ τους τότε ας κάνουν κάτι ακόμα και απομάκρυνσή του ας γίνει, πώς όμως με προβλήματα ασυνεννοησίας ο Ζαγοράκης τον στήριξε πριν ενάμιση μήνα? Αυτό δεν το καταλαβαίνω.... Αν πάλι είναι θέμα τραυματισμών ή συγκυριών τότε θα δείξει. Αν έχει χάσει τον έλεγχο στα αποδυτήρια τότε επίσης είναι πολύ σοβαρό και ή κάποιοι παίκτες θα πρέπει να την πληρώσουν ή ο προπονητής...Δεν ξέρω υποθετικά μιλάω.... Αν εσείς ξέρετε τι συμβαίνει που βάζετε αεροπλανάκια και κράζετε με τον κουτάλι να μας πείτε και μας να μάθουμε... Όχι απλά επειδή είναι της μοδός.... Και επίσης όσοι θέλετε το κεφάλι του εδώ και τώρα να μας πείτε και ποιος να έρθει τζαστ φορ δε ρεκορντ..... Για να δούμε σε λίγους μήνες ποιος θα κράζει πρώτος πρώτος πάλι.....

Υ.γ. PAOKCURE αυτό τώρα που έγραψες να έρθει κάποιος να δουλέψει με τους πιτσιρικάδες το εννοείς? Σοβαρά μιλάμε τώρα? Εδώ εσείς δεν αντέχατε πέρισι που βγήκατε δεύτεροι θα ανεχτείτε τον ΠΑΟΚ ακαδημία να δουλευει με παιδάκια κι ό,τι βγει?