Author Topic: Fernando Santos  (Read 192035 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #3660 on: August 10, 2009, 12:16:14 »
Βασικά δεν είχα και μεγάλο πρόβλημα με τον τύπο αν και συνέχεια άκουγα αρκετούς να τον κράζουν για λόγους αδιάφορους.

Και μόνο που ο ΠΑΟΚ πέρυσι έκανε την πορεία που έκανε μετά από τόσα χρόνια μου αρκεί, ειδικά που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη ξανά.

Αλλά πιστεύω πως έχει κόμπλεξ με μερικούς παίχτες μας και προσπαθεί να τους "καταστρέψει"
Καταρχάς ότι νέο υλικό είχαμε από τις δεύτερες ομάδες μας το έδιωξε, όλες οι ομάδες έχουν βγάλει παίχτες από τις δεύτερες ομάδες τους και εμείς αντί να τους βοηθάμε τους διώχνουμε σε άλλες ομάδες.. διώχνουμε τα ΠΑΟΚια και παίρνουμε άλλους.
Έκανε κάποιες μεταγραφές για να τελειώσει παίχτες που δεν ήθελε σε άμυνα και κέντρο.

Τελευταία φορά μου την έδωσε στον αγώνα με την ρέγκα στην Τούμπα.
Αγώνας που θα έπρεπε να μπούμε και να κάνουμε μέσα πάρτι κόντεψε να αποκλειστεί η ομάδα.

Αν και κολλημένος με τον Κονσεϊσάο, σε εκείνο το ματς έπρεπε να έχει γίνει αλλαγή από την αρχή αλλά δεν τον έβγαζε..
Τον κουτσιανικούλη για τον πάγκο τον πήρε;; 1,2 μύρια δώσαμε για πάγκο; Μπήκε το παλικάρι μέσα έπαιξε μερικά λεπτά και έβγαλε μάτια όσες φορές πήρε μπάλα..

Γενικά δεν ξέρω αν μπορεί να μας κάνει περισσότερο καλό η κακό φέτος ο Σάντος..
Έχω δει διάφορα στον τρόπο που σκέφτεται και πράττει που δεν ξέρω αν θα μας βγει σε καλό..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
« Reply #3661 on: August 10, 2009, 12:21:28 »
μπορουμε αθελα μας να κανουμε πολυ κακο στον ΠΑΟΚ αν τσιμπαμε σε ολα αυτα που λενε οι κοπριες των ΜΜΕ
.....ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ........
ΣΤΙΓΜΥΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΜΠΑ ΠΑΟΚ-βαλερεγκα .....ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΚΡΑΖΕ
ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ "Ε ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ " ΜΟΛΙΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΕΡΤΖΙΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ
ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ? ΜΟΥΓΚΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ .....ΜΕΤΑ "ΒΑΛΕ ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΕΣΑ " ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ......ΜΟΛΙΣ ΧΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΛΕΕΙ "ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΟ ΑΣΧΕΤΕ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗ" ....
εχουμε πολλα τετοια λουλουδια στην κερκιδα αλλα ευτυχως η συντριπτικη πλειοψηφεια τουλαχιστον στο γηπεδο στηριξε και
χειροκροτησε στο τελος.......

Diego-4

• Guest
« Reply #3662 on: August 10, 2009, 12:26:42 »
Quote from: ThassosPAOK link=topic=7373.msg281717#msg281717
date=1249895774]
Τον κουτσιανικούλη για τον πάγκο τον πήρε;; 1,2 μύρια δώσαμε για πάγκο; Μπήκε το παλικάρι μέσα έπαιξε μερικά λεπτά και έβγαλε μάτια όσες φορές πήρε μπάλα..

Τον θέλεις βασικό για να τον κάψεις ? 1-2 μαλακίες να κάνει το παλικάρι , έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά απο τον ΠΑΟΚ..Εδώ λίγο θέλεις ακόμη για να κάψεις τον Παπάζογλου.
Μάθε πρώτα εσύ σαν λαός να μην γκρινιάζεις και να μην βγάζεις απο την κερκίδα εκείνα τα τρομερά επιφωνήματα "ΩΩΩΩΩχχχχ" ,"ΑΑΑΑΑΑΑΑ" ,"ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ" και μετά βλέπουμε.

Γενικά δεν ξέρω αν μπορεί να μας κάνει περισσότερο καλό η κακό φέτος ο Σάντος..
Έχω δει διάφορα στον τρόπο που σκέφτεται και πράττει που δεν ξέρω αν θα μας βγει σε καλό..

Και εγώ αυτό σκέφτομαι.....Θα αντέξει και φέτος ο ΠΑΟΚ τους 20.000 προπονητές με ψυχολογικά προβλήματα που έχουν θέση στην κερκίδα ?

date=1249895774]
Βασικά δεν είχα και μεγάλο πρόβλημα με τον τύπο αν και συνέχεια άκουγα αρκετούς να τον κράζουν για λόγους αδιάφορους.

Που να είχες κιόλας!

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3663 on: August 10, 2009, 12:44:10 »
makptol, αυτούς θα τους βρεις παντού και θα υπάρχουν πάντα.. εδώ βρίζουν κάποιον παίχτη και μετά από δύο λεπτά αν κάνει κάτι καλό τον κάνουν βασιλιά.. ούτε αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν..
Ο Κονσεϊσάο στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν για έξω.. από τους λίγους αγώνες (μπορεί και ο μοναδικός) που δεν μου άρεσε στο γήπεδο.

Diego-4, αν είναι έτσι να μην τον έπαιρνε.. δεν τον πήρε για να φοβάται να τον βάλει μέσα.
Αν ήθελε να δώσει 1,2 εκατομμύρια για να τον έχει στον πάγκο μήπως και τον "χαλάσει", ας τα έδινε για 2-3 παίχτες και να τους έχει συνέχεια μέσα, σαν ομάδα δεν τα έχουμε για πέταμα τα λεφτά.. δεν μας τρέχουν από τα μπατζάκια..
Λάθη όλοι κάνουν, δεν υπάρχει παίχτης που να μην κάνει έστω και ένα λάθος κάποια φορά.
Αυτό δεν είναι κράξιμο, σπάνια κράζω την ομάδα μου.
Παράπονο είναι για μερικές λάθος κινήσεις που πιστεύω εγώ πως έκανε.. πιστεύω μπορούμε να έχουμε μία Α γνώμη σαν λαός μίας ομάδας και να μπορούμε να τις εκφράσουμε εδώ μέσα ελεύθερα όταν είναι σε κάποιο επίπεδο και όχι παπαρολογίες και ασυναρτησίες.
Το αν εσένα δεν σε προβληματίζει η εμφάνιση της ομάδας σε μερικούς αγώνες και ο τρόπος αντίδρασης του προπονητή δεν μπορώ να σου πω κάτι.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Diego-4

• Guest
« Reply #3664 on: August 10, 2009, 12:45:44 »
Προσπαθώ να δώ το θέμα απο την Ψυχιατρική του πλευρά...Έχω αλλάξει ρότα !

kospatras

• Guest
« Reply #3665 on: August 10, 2009, 12:49:11 »
fuck μπαγιεβιτς

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3666 on: August 10, 2009, 12:51:57 »
Προσπαθώ να δώ το θέμα απο την Ψυχιατρική του πλευρά...Έχω αλλάξει ρότα !

Δηλαδή όποιος δεν έχει την ίδια γνώμη μαζί σου είναι για τον ψυχίατρο;; :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Diego-4

• Guest
« Reply #3667 on: August 10, 2009, 13:02:28 »
Όχι φίλε μου , μη τρελένεσαι ... Έρευνα κάνω !
Μην παρεξηγήσε , σε παρακαλω.

asas

• Guest
« Reply #3668 on: August 10, 2009, 13:10:25 »
Diego αν διαβάσεις φιλε όλες τις μαλακιες και μη που εχουμε γραψει κατα καιρους η πτυχιακή σου και 10 θα παρει και θα εκδοθει με χορηγο το προζακ και την μαλαματήνα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3669 on: August 10, 2009, 13:55:05 »
Αφού αρχίσαμε τα ψυχολογικά και τις προσβολές ας πω κι εγώ τη μαλακία μου

Φόβος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο φόβος είναι ένα βασικό συναίσθημα που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου. Είναι ένας μηχανισμός που μας προστατεύει. Όταν όμως ο φόβος συνεχίζει να υφίσταται, ενώ δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, τότε μετατρέπεται σε φοβία και γίνεται εμπόδιο στην φυσιολογική αντιμετώπιση της καθημερινότητας του ατόμου.

Ανακτήθηκε από "http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A6%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%82"

Πέρα από τα ψυχολογικά τώρα...
Με θλίβει πραγματικά που κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει και να καταλάβει τι γράφει ο άλλος. Μόλις κάτι γράψεις για τον Σάντος συνειρμικά μπαίνεις στο μεγάλο τσουβάλι των εχθρών και του "Σάντος φύγε" και αρχίζεις να απαντάς σε μαλακίες για το ποιος είσαι εσύ που εκφράζεις τέτοια γνώμη και άλλες πίπες.
Όποιος κάνει τον κόπο να διαβάσει αυτό που έγραψα θα καταλάβει εύκολα θέλω να πιστεύω πως πέρα από όποιες ενστάσεις ή προβληματισμούς το κεντρικό νόημα όσων έγραψα είναι πως αν αποφασίσει η διοίκηση να ανανεώσει τον Σάντος εγώ θα είμαι ο πιο ήρεμος άνθρωπος στον κόσμο, γιατί τους εμπιστεύομαι απόλυτα. Και θα είμαι σίγουρος για το μέλλον μας.

Από αυτό το σημείο μέχρι του "μην ανανεώνετε ρε τον Σάντος να ούμ" που μου καταλογίζετε έχει χιλιόμετρα απόσταση την οποία καλύπτετε με ευκολία μερικοί επειδή δεν θέλετε να καταλάβετε τον άλλον αλλά κρίνετε με προκατάληψη την όποια αντίθετη γνώμη.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές της ενότητας ούτε από φοβικά σύνδρομα. Έχει ανάγκη από υγεία και από την αλήθεια. Όσο υπάρχει υγεία στην ομάδα και ο κόσμος μαθαίνει την αλήθεια δεν μπορεί να μας κλονίσει τίποτα απολύτως. Και αυτή η διοίκηση είναι ο ορισμός της υγείας και των καθαρών εξηγήσεων. Άρα δεν χρειάζεται "στρατιώτες" και "προστάτες" που θα φιμώνουν κάθε αντίθετη άποψη. Αντιθέτως της κάνουν κακό όλοι αυτοί γιατί δημιουργούν αντίδραση όταν για να υπερασπιστούν τη διοίκηση στο μυαλό τους κάνουν το άσπρο μαύρο.

Εσύ που όταν ο Σάντος τα κάνει σκατά και το βλέπει όλος ο κόσμος προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο πως είναι τρελός κάνεις μεγαλύτερη ζημιά στη διοίκηση από μένα που θα πω ρε Σαντος έκανες μια μαλακία σε αυτό το ματς. Γιατί στη πρώτη περίπτωση δημιουργείς πολέμιους του Σάντος αφού ξεκινάς από ψέμμα και προκαλείς αντίδραση. Ενώ αν πεις την αλήθεια δεν προκαλείς την αντιπάθεια του άλλου. Ίσα ίσα που συνειρμικά σκέφτεται τα υπόλοιπα καλά του προπονητή.

Έτσι λοιπόν στην περίπτωση Βερόν αν προσπαθήσεις να πεις πως τον θέλει και τον υπολογίζει και πως ποτέ δεν του έδειξε το αντίθετο πουλάς τρέλα και δημιουργείς άμυνα στο μυαλό κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου. Η άμυνα αυτή προκαλεί αντιπάθεια στον προπονητή γιατί γεννά ερωτήματα.
Ενώ αν πεις καθαρά και χωρίς φόβο την αλήθεια πως δεν τον γουστάρει και γούστο και καπέλο του τότε η καθαρή αυτή ξήγα δεν προκαλεί αντίδραση για τον προπονητή, αλλά σκέψη για το σκεπτικό της επιλογής του. Μετά σκέφτεσαι πως αυτός ξέρει και καταλήγεις να τον στηρίξεις.

Τώρα βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και βάλτε κι άλλες περιπτωσεις στην ίδια συζήτηση. Σε όλες θα καταλήξετε πως προτιμάτε να δώσει συνέντευξη τύπου ο προπονητής και να πει πως τον Αθανασιάδη δεν τον υπολογίζω, δεν μου κάνει κτλ όσο κι αν μας πονάει παρά να μας πει πως βεβαίως τον υπολογίζω και να μην τον χρησιμοποιεί καθόλου και να τον δίνει δανεικό (θυμηθείτε τι είπε πέρυσι για τον Ηλιάδη και τον έβαλε μετά στο 92)

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από αλήθειες και όσο οι υπέυθυνοι παίρνουν τις αποφάσεις τους και όπως βγαίνει ο Θόδωρος και λέει αυτό είναι το σωστό γιατί εγώ ξέρω και μη μιλάτε, έτσι να κάνουν όλοι και πάντα. Ο λαός μπορεί να διαφωνήσει αλλά πάντα θα το σέβεται.
« Last Edit: August 10, 2009, 14:18:23 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

apostolos

• Guest
« Reply #3670 on: August 10, 2009, 14:14:21 »
Για τις αλήθειες που λες PAOKCURE πάντως επίτρεψέ μου να διαφωνώ κάθετα. Εσύ μπορεί να τις αντέχεις και να τις προτιμάς κι εγώ το ίδιο αλλά πίστεψέ με είμαστε μια θλιβερή μειοψηφία...
Ο Σάντος το πρώτο του μεγάλο επικοινωνιακό λάθος το οποίο ακόμα πληρώνει το έκανε όταν μίλησε για σαρδέλες. Εκεί άρχισε η μεγάλη αμφισβήτηση, το κράξιμο, όλα εκεί αρχίσανε. 2 χρόνια έχουν περάσει κι ακόμα αυτό ακούμε. Τι κι αν είχε δίκιο? Κανείς δεν το μετράει αυτό, τώρα όλοι οι ξυπνιτζήδες λένε "Αντε Σάντος χωρίς σαρδέλες είσαι δείξε μας τι αξίζεις" και άλλα παλαβά.... Ο κόσμος δυστυχώς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ακούει αλήθειες. Να βγει ο Σάντος να πει δεν θέλω τον Αθανασιάδη ή δεν μου κάνει ή είναι λίγος? Κάηκε η γούνα του.... Έχει αποδειχτεί αυτό και δυστυχώς όλοι καταλήγουν όχι στο να λένε ψέμματα, αλλά με διπλωματία να αποφεύγουν να λένε φόρα παρτίδα αυτό που πρέπει, δεν αρέσει η αλήθεια στον κόσμο....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #3671 on: August 10, 2009, 16:00:38 »
ειχα γραψει και παλιοτερα οτι ο σαντος την πρωτη χρονια(που ηταν η 2η) εφτιαχνε αμυνα για να κερδιζει με μισο-0 φετος φτιαχνει επιθεση και αυτο ηταν ολοφανερο στα πρωτα λεπτα του παιχνιδιου με την ρεγγα.η ομαδα ειχε τρελη αναπτυξει και οτι ωρα ηθελε εμπαινε στην περιοχη.δεν θα αναλυσω γιατι δεν ηρθε το γκολ.ουτε γιατι στραβωσε το παιχνιδι.
δεν ξερω αλλα η γνωμη μου ,βαση αυτων που βλεπω, ειναι οτι η ομαδαρα μας ειναι σε πολυ καλο δρομο.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ.
ΠΑΟΚ παντου!!!

ive4

• Guest
« Reply #3672 on: August 10, 2009, 21:52:29 »
έχω αμφιβολίες για αυτό που λες ότι φτιάχνει επίθεση. Με έναν στράικερ και όλοι οι άλλοι επιθετικοί να παίζουν στην περιφέρεια μόνο η Μπαρτσελόνα κατάφερνε να βάζει πολλά γκολ. Και δεν έχεις τον Μέσι, αλλά τον Ίβιτς που απλά περπατάει στο γήπεδο.
Το θετικό είναι ότι τουλάχιστον φέτος λογικά θα έχουμε και γκολ με σούτ εκτός περιοχής λόγω Φωτάκη και Κουτσιανικούλη. Αλλά αν χρειαστεί Μπακαγιόκος και Αθανασιάδης, δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά τόσο καλά ο Παπάζογλου.
(Άλλο ένα μάθημα προπονητικής τελείωσε. Να χαμε να λέγαμε.)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3673 on: August 10, 2009, 22:26:13 »
Μικρη διευκρινηση:
Το αν μια ομαδα παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο το καθοριζει ο τροπος παιχνιδιου της, οχι το ποσους strikers εχει στην 11αδα. 
Το κλασσικο 4-4-2 μαλλον προς καταργηση παει. Ολες οι μεγαλες ομαδες προτιμουν να παιζουν με ενα επιθετικο περιοχης και σχεδον ολη την υπολοιπη ομαδα, πλην των κεντρικων αμυντικων, να συμμετεχει ενεργα στην επιθεση.
Στον κοσμο αλλος κανενας

MetroStar

• Guest
« Reply #3674 on: August 11, 2009, 13:10:21 »
Ο Σάντος είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Αν όχι ο Σάντος ίσως ο Κετσπάγια να ήταν καλός. Αλλά μην ακούω για πισωγυρίσματα τύπου Αναστασιάδη και επιστροφή στη μιζέρια. Αν φύγει ο Σάντος μόνο άλλο μεγάλο όνομα από την Ευρώπη μπορεί να καλύψει το κενό του.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3675 on: August 11, 2009, 14:20:22 »
Συμφωνώ με την άποψη του nik που λέει πως ο Σάντος φέτος "φτιάχνει" την επίθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάει μπακ τύπου Σεϊταρίδη και εξάρι τύπου Βιτόλο.
Γιατί όπως πέρυσι η άμυνα ξεκινούσε με το ασφυκτικό πρέσινγκ του Μουσλίμοβιτς που δεν επέτρεπε στους αντιπάλους να οργανώσουν σωστή επίθεση, έτσι και η ανάπτυξη της ομάδας και η επιθετικόητά της θα ξεκινάει από πίσω, από τις πρώτες μπαλιές ακόμη.

Ο Σάντος μας υποσχέθηκε τη πιο γρήγορη ομάδα πριν από 2 χρόνια και δεν μας είπε ψέματα. Για να το κάνει αυτό έπρεπε να χτίσει πέρυσι τα θεμέλια από πίσω. Για να παίξεις όμως γρήγορα πρέπει να παίζεις σωστά τη μπάλα και να κινείσαι χωρίς αυτήν πολύ.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται και όλες οι κινήσεις μας. Γι' αυτό και πρέπει να του δωθούν όλα τα εφόδια, για να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του, στο πλαίσιο βέβαια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Οπότε ας κάνει την ομάδα όπως την έχει στο μυαλό του και βάσει αυτής να κριθεί. Όχι να του επιβάλλονται παίχτες γιατί τότε θα σου πει τι θέλεις να σου κάνω που μου επέβαλλες τον τάδε;

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα δούμε κάτι πολύ ωραίο στο τέλος. Αυτό λέει η λογική. Και όταν όντως τα καταφέρει να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό που να μας δίνει όραμα για το μέλλον, τότε να μείνει και άλλα 3 και 13 χρόνια στην ομάδα μας.

Πάντως ό,τι και να γίνει φέτος, με αυτούς που έχουμε να αποφασίζουν ένα είναι σίγουρο. Πως ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται και θα έχει την καλύτερη δυνατή λύση στον πάγκο και τα επόμενα χρόνια. Ακόμη στην αρχή της πτήσης είμαστε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
« Reply #3676 on: August 11, 2009, 21:52:36 »
Ο Σάντος είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος που θα μπορούσε να έχει ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Αν όχι ο Σάντος ίσως ο Κετσπάγια να ήταν καλός. Αλλά μην ακούω για πισωγυρίσματα τύπου Αναστασιάδη και επιστροφή στη μιζέρια. Αν φύγει ο Σάντος μόνο άλλο μεγάλο όνομα από την Ευρώπη μπορεί να καλύψει το κενό του.

Η υπόνοια ότι ο Αναστασιάδης ήταν μιζέρια, είναι τελείως άκυρη. Δε θα φύγει ο Σάντος, αλλά ας έχουμε έναν σεβασμό σε όσους μας πήγαν ψηλά και μάλιστα με άθλιες διοικήσεις και απλήρωτους παίκτες. 

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #3677 on: August 11, 2009, 22:08:39 »
+10
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3678 on: August 11, 2009, 22:20:00 »
Συμφωνώ με την άποψη του nik που λέει πως ο Σάντος φέτος "φτιάχνει" την επίθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ζητάει μπακ τύπου Σεϊταρίδη και εξάρι τύπου Βιτόλο.
Γιατί όπως πέρυσι η άμυνα ξεκινούσε με το ασφυκτικό πρέσινγκ του Μουσλίμοβιτς που δεν επέτρεπε στους αντιπάλους να οργανώσουν σωστή επίθεση, έτσι και η ανάπτυξη της ομάδας και η επιθετικόητά της θα ξεκινάει από πίσω, από τις πρώτες μπαλιές ακόμη.

Ο Σάντος μας υποσχέθηκε τη πιο γρήγορη ομάδα πριν από 2 χρόνια και δεν μας είπε ψέματα. Για να το κάνει αυτό έπρεπε να χτίσει πέρυσι τα θεμέλια από πίσω. Για να παίξεις όμως γρήγορα πρέπει να παίζεις σωστά τη μπάλα και να κινείσαι χωρίς αυτήν πολύ.

Σε αυτό το πλαίσιο γίνονται και όλες οι κινήσεις μας. Γι' αυτό και πρέπει να του δωθούν όλα τα εφόδια, για να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του, στο πλαίσιο βέβαια των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Οπότε ας κάνει την ομάδα όπως την έχει στο μυαλό του και βάσει αυτής να κριθεί. Όχι να του επιβάλλονται παίχτες γιατί τότε θα σου πει τι θέλεις να σου κάνω που μου επέβαλλες τον τάδε;

Πιστεύω ακράδαντα ότι θα δούμε κάτι πολύ ωραίο στο τέλος. Αυτό λέει η λογική. Και όταν όντως τα καταφέρει να παρουσιάσει έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό που να μας δίνει όραμα για το μέλλον, τότε να μείνει και άλλα 3 και 13 χρόνια στην ομάδα μας.

Πάντως ό,τι και να γίνει φέτος, με αυτούς που έχουμε να αποφασίζουν ένα είναι σίγουρο. Πως ο ΠΑΟΚ δεν χάνεται και θα έχει την καλύτερη δυνατή λύση στον πάγκο και τα επόμενα χρόνια. Ακόμη στην αρχή της πτήσης είμαστε

Καλά τα λές, πάντως όσο γρήγορη και να είναι η ομάδα αν οι 8 στις 10 επιθέσεις της ομάδας ξεκινάνε 10-15 έξω από την περιοχή μας το ποσοστό αναχαίτησής τους θα είναι τεράστιο. Στο μάτς με την βαλερένγκα στην τούμπα όλοι η μεσαία γραμή και το φορ ήταν αργοί, στο πρώτο εικοσάλεπτο όμως που πιέζαμε ψηλά και κλέβαμε ψηλά την μπάλα ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός και δεν φαινόταν ότι η ομάδα ήταν αργή, μόλις οπισθοχωρήσαμε λίγα μέτρα, κι ό ίβιτς αργός φαινόταν και ο σορλέν με τον σέρτζιο αργοί γιατί πάντα τροφοδοτούνταν πριν την σέντρα. Ο κονσεισάο μάλιστα την πούλησε και δύο φορές επικύνδυνα. Αν αυτά τα χαφ όλα χρειάζεται να διανύσουν 50-60 μέτρα για να βρεθούν στην επιθεση φαίνεται καθαρα το μειονέκτημα τους που είναι αργοί, όταν όμως ο σέρτζιο την παιρνει την μπαλα 20 μέτρα έξω από την περιοχή, κάνει την σέντρα την σωστή, προλαβαίνει ο ίβιτς και γίνεται δεύτερος φόρ παίρνει την κεφαλιά που παέι στο δοκάρι, και όχι μόνο αυτό είναι και ο σορλέν μέσα στην περιοχή που παίρνει το ριμπάουντ αλλά είναι οφσάιτ. Όταν κλέβει την μπάλα ο πάμπλο 10 μέτρα πάνω από την σέντρα, κάνει την κάθετη στον φωτάκη που σουτάρει εξεπαφής και το χάνει. Ακόμα και ο βιερίνια και ο κουτσιανικούλης να μπούνε μέσα στην ενδεκάδα, αν παίρνουν την μπάλα πίσω από την σέντρα, το πολύ πολύ μόνο αυτοί να βρεθούν στην αντίπαλη περιοχή, οι άλλοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3679 on: August 12, 2009, 13:18:31 »
Τα Χριστουγεννα του 2008 ο Alamana85  μου εξηγουσε οτι ο Σαντος χτιζει πρωτα την αμυνα. Η αμυνα ειναι αυτη που δινει τους πρωτους βαθμους και αυτη που θεμελιωνει την σταθερη ομαδα. Δικαιωθηκε πανηγυρικα, αφου φανηκε οτι πρωτιστος στοχος ηταν η δημιουργια χαλυβδινης αμυνας. Λογικα λοιπον και φετος αυτο που περιμεναμε ολοι ειναι η επιθεση,οι αδυναμιες γνωστες απο περυσι, φανηκε και απο τις φετινες μεταγραφικες κινησεις.
Αφου λοιπον ειναι κοινα αποδεκτο οτι ο Σαντος εστρωσε την αμυνα, εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ δειχνει να πειραματιζεται παλι. Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω τις αποψεις σας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ