Author Topic: Fernando Santos  (Read 196202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #3540 on: May 23, 2009, 10:50:04 »
Óýìöùíá ìå ôï ãåñìáíéêü Kicker, Ýêëåéóå óôïõò ¢ñáâåò o ÂÝëãïò ðñïðïíçôÞò Åñéê ÃêÝñåôò (ìå 250.000€ ìçíéáßïò  :o)

http://www.kicker.de/news/fussball/intligen/startseite/artikel/509072/

ÕÃ. ìåôñïõëÜêç ãáìéÝóå
ÕÃ2. ñáðôüðïõëå ãáìéÝóå åðßóçò
« Last Edit: May 23, 2009, 10:55:26 by Zeitgeist »

makptol

• Guest
« Reply #3541 on: May 23, 2009, 10:54:32 »
oxi ñå öéëå ï óêïõëçêáñáêçò-ìåôñïõëáêçò ôçí åðïìåíç ìåñá åãñáøå

http://www.metrosport.gr/archives/21721
"ÕÃ3: ÖåñíÜíôï, ôï Ýóùóåò Þ ìÜëëïí óå øéëïóþóáìå. Äåí “ôñþù” ðïõ Ýëåãå êáé ï óõã÷ùñåìÝíïò."

ðïóï ìá ðïóï êáèçêé åéíáé ï ôõðïò......

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #3542 on: May 23, 2009, 14:43:27 »
Πόσο βλάκας μπορεί να είσαι ρε Πετρουλάκη απορώ . Φαντάσου αυτούς που σε διαβάζουν κιόλας . Δεν πρέπει να χρησιμοποιείς λόγια του συγχωρεμένου γιατί αυτός ήταν παντελονάτος και εσύ είσαι με φουστίτσα
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #3543 on: May 25, 2009, 03:49:46 »
Όταν έφυγε ο Παρασίδης ο κύριος αυτός βγήκε στις 3 η ώρα με κλαμένο ύφος, και στις 4 η ώρα χαχάνιζε με τον Κόντη στον αέρα με το γνωστό γλοιώδες ύφος του "χαχαχα ωραίο το αστειάκι αυτό" (όσοι τον έχουν ακούσει έστω και λίγα λεπτά καταλαβαίνουν). Θα πουλούσε τα πάντα για πέντε παραπάνω φυλλάδες ή πέντε παραπάνω ακροατές.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #3544 on: May 31, 2009, 22:41:43 »
http://www.sport-fm.gr/article/179121

ÁíáëõôéêÜ ç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ:

ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò: «¹ôáí Ýíá ôõðéêü ðáé÷íßäé óå ìéá óåæüí ðïõ åðéôÝëïõò ôåëåßùóå, èÝëù íá äþóù óõã÷áñçôÞñéá óôïõò ðáßêôåò ìïõ ãéá ôçí ðñïóðÜèåéÜ ðïõ Ýêáíáí, ðïõ Þôáí ðïëý êáëÞ áðü ôçí áñ÷Þ ôçò ÷ñïíéÜò êáé óôïõò öéëÜèëïõò ãéá ôç óôÞñéîç ðïõ ìáò ðñïóÝöåñáí. ÐëÝïí ìáò ìÝíåé Ýíá äéÜóôçìá 29 çìåñþí ãéá íá îåêïõñáóôïýìå êáé íá îåêéíÞóïõìå ôçí ðñïóðÜèåéá ãéá ôç íÝá ÷ñïíéÜ».

Ó÷åôéêÜ ìå ôï ðïéïé èá åßíáé áõôïß ðïõ è’ áðï÷ùñÞóïõí: «Èá ãßíåé ãíùóôü ôçí êáôÜëëçëç óôéãìÞ, ïé áðïöÜóåéò ìáò Ý÷ïõí ðáñèåß, îÝñïõìå ôé èÝëïõìå êáé óå ëßãåò ìÝñåò èá ôï êÜíïõìå ãíùóôü óôïõò ðÜíôåò».

Ãéá ôï ôñéåôÝò ðëÜíï ðïõ õðÜñ÷åé: «Ï ÐÁÏÊ èÝëåé íá åßíáé êïíôÜ óôéò ïìÜäåò ôçò ÁèÞíáò, üðùò ëÝåé êáé ôï ðëÜíï ôñéþí ÷ñüíùí ðïõ Ý÷ïõìå êÜíåé».
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

northeagle_4

• Guest
« Reply #3545 on: June 01, 2009, 07:57:05 »
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο για φετος και προσδοκαμε ακομα περισσοτερα συντομα !!! καθολη την διαρκεια της χρονια εκανε λιγα λαθη,εστησε την ομαδα και δικαιωθηκε πληρως.Με εκανε και παλι εντυπωση η σταθεροτητα του και προσηλωση στο πλανο,επισης το οτι ειναι υπερβολικα ρεαλιστης μπορει εμας τους οπαδους να μας σπαει τα @@  ;D ;D ;D  αλλα για την ομαδα μονο καλο μπορει να βγει !!!
 Ευγε Φερναντο !!!

Diego-4

• Guest
« Reply #3546 on: June 01, 2009, 09:36:09 »
OΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΕΣΤΡΟ !

makptol

• Guest
« Reply #3547 on: June 01, 2009, 09:42:37 »
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο για φετος και προσδοκαμε ακομα περισσοτερα συντομα !!! καθολη την διαρκεια της χρονια εκανε λιγα λαθη,εστησε την ομαδα και δικαιωθηκε πληρως.Με εκανε και παλι εντυπωση η σταθεροτητα του και προσηλωση στο πλανο,επισης το οτι ειναι υπερβολικα ρεαλιστης μπορει εμας τους οπαδους να μας σπαει τα @@  ;D ;D ;D  αλλα για την ομαδα μονο καλο μπορει να βγει !!!
 Ευγε Φερναντο !!!

αδερφε ετσι ακριβως ειναι μπραβο σαντος.....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #3548 on: June 02, 2009, 09:27:21 »
Ευχαριστούμε για αυτά που μας χάρισες φέτος... Του χρόνου πάμε για καλύτερα.. εμείς θα βγάζουμε τις κόκκινες του χρόνου ρε!!!!!!!!

Αλλά γιατί τον Μπάκα ρε αδερφέ;;; :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

ÁÑÐÁÊÔÉÊÏ-4

• Guest
« Reply #3549 on: June 05, 2009, 22:03:19 »
Θα ήθελα να διατυπώσω μια άποψη χώρις να θεωρώ τον εαυτό μου ειδικό.Εκνευρίζομαι που ακούω αυτούς τους Μουρινιοδημοσιογράφους να λένε τον Σάντος κολλημένο αμυντικογενή και γιατί δεν έπαιξε 4-4-2.Η δική μου άποψη είναι ότι ο προπονητής απλούστατα ο προπονητής αφού γνωρίζει καλύτερα απ όλους ήξερε ότι πλην του Πάμπλο κανένα άλλο αμυντικό χαφ μας δεν μπορεί να κρατήσει μόνος στο κέντρο έτσι ώστε την θέση του αμυντικού χαφ να την πάρει ένας δεύτερος επιθετικός.Στο ματς με τα τυριά στα πλέι οφ με την πίεση που υπήρχε κατεβήκαμε με 4-4-2 χωρίς τον Πάμπλο , κερδίσαμε το ματς αλλά τα τυριά είχαν αρκετές ευκαιρίες , οι ειδήμονες τότε τον αποθέωναν!Με το αεκάκι όμως κάναμε το ίδιο και παραλίγο να τρώγαμε 2 γκόλ πριν το ημίχρονο...Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά γιαιτί νομίζω ότι τους βολεύει να έχουμε κάποιον να κράζουμε στα ραδιόφωνα της πόλης???

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #3550 on: June 29, 2009, 12:13:58 »
Ειναι γνωστο οτι απο περυσι τον Ιανουριο 2008 εκανα κριτικη στον Σαντος σε διαφορα πραγματα.
Σε πολλα με διεψευσε...
Εδω και καιρο σκεφτομαι λοιπον να ψαξω τα παλια μου ποστ και να ζητησω συγνωμη σε ολα οσα επεσα εξω. Συνεχως το αναβαλλω, δεν ειναι και πολυ ευκολο το ψαξιμο.
Τερμα τα ψεμματα ομως, εστω και τωρα ηρθε η ωρα:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ
Αυτο που με τυπτει κυριως δεν ειχα τολμησει ποτε να το πω δημοσια, μονο σε 3-4 φιλους κατ' ιδιαν: Νομισα οτι ο Σαντος ειναι τουριστας που επιασε κοροιδο το Ζαγορακη και "εκατσε" πανω στο συμβολαιο του. Με αλλα λογια αμφισβητουσα την εντιμοτητα του. Λοιπον,
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #3551 on: June 29, 2009, 13:53:19 »
Καλά ρε συ, πιάνεται κορόιδο ο Ζαγοράκλας;; Χρωστάς νομίζω ένα συγνώμη και στον Τεό  :D

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #3552 on: June 29, 2009, 14:13:55 »
 :spray:
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #3553 on: June 29, 2009, 15:11:07 »
Πολλοί κάναμε λάθος στην κριτική μας για τον Σάντος. Εγώ πρώτος δεν έχανα ευκαιρία να τον θάψω. Δε μετανιώνω για όλα όσα είπα . Για κάποια έιχαμε δίκιο. Πράγματι κάναμε άθλια χρόνια πρόπερσι και είχε μερίδιο και ο Σάντος σε αυτό. Όπως έχει μεγάλο μερίδιο για την πετυχημένη χρονιά πέρσι. Όπως έχει ευθύνη και για την τρααγική εικόνα στα ντέρμπυ. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο-μαύρο. Έχει πολλά καλά αλλά έχει και κάποια άσχημα. Μακάρι φέτος να πάμε ακόμα καλύτερα. Τον εμπιστεύομαι πάνω απ'όλα γιατί τον εμπιστεύεται ο Θοδωρής

northeagle_4

• Guest
« Reply #3554 on: June 29, 2009, 15:18:36 »
Για μενα η πρωτη χρονια οσο επωδυνη και αν ηταν ,αποδειχθηκε η πιο χρησιμη για αυτα που ειδαμε περσυ και τα καλυτερα που ερχονται.
 οταν ακουστηκε οτι θα ερθει ειχα ξενερωσει με την ζωη μου για τον φερναντο και ειπα θα το βουλωσω με το που υπογραψει.....
  Τελικα μερα με την μερα μηνα με τον μηνα με κερδιζε και πλεον τον θεωρω μεγαλο δασκαλο και προπονητη.Επισης επειδη το τυπακι μπορει να το κρυβει αλλα εχει μεγαλη τρελλα μου εγινε και συμπαθης ,εχω καψουρα με τα τρελλακια προπονητες (αγγελος ,σαντος,κοσμι κτλ)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3555 on: June 29, 2009, 16:41:19 »
Δεν έχει σχέση με το αν ξέρεις μπάλα ή όχι. Και γω μπάσκετ δεν σκαμπάζω αλλα το τι είναι ένας προπονητης καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι (καποιος το χει πει αυτο προσφατα?) μια ομάδα για να χτιστεί και να πάρει μέταλλο πρέπει να δεθεί και να έχει μια αρχη και ένα τέλος. Διδάσκει ο ΠΑΟΚ νοοτροπία ευρωπαικής ομάδας.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3556 on: June 29, 2009, 21:10:02 »
@ΗΟΜΟ
Το βράδυ έρχεται. Μπορείτε όσοι θέλετε να ζητήσετε συγγνώμη να μαζευτείτε και να τον υποδεχτείτε με καμία ανθοδέσμη  :P

Πλάκα κάνω και μη μπριζώνεστε άδικα.

Πέρα από τη πλάκα τώρα δεν χρειάζεται κανένα συγγνώμη κυρίως από σένα, γιατί φίλε όσες επιφυλάξεις και να είχες ποτέ μα ποτέ δεν τις εξωτερίκευσες, βάζοντας πάνω από τον εγωισμό σου το καλό του ΠΑΟΚ. Όχι απλά δεν έβγαζες κιχ στο γήπεδο ενώ μέσα σου πονούσες, αλλά ούτε καν εδώ που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα το έκανες.
Σε αντίθεση π.χ. με μένα που δεν αντέχω και τα λέω.

Για να το εξηγήσω και στους υπολοίπους, με τον ΗΟΜΟ έχουμε μία ιστορία που τη διασκεδάζω αφάνταστα και δείχνει τη παράνοια του οπαδού. Τον πρώτο χρόνο ο ΗΟΜΟ δεν έβλεπε τίποτα καλό στον Σάντος και προσπαθούσε να με πείσει πως δεν κάνει, ενώ εγώ τον υπερασπιζόμουν με πάθος και προσπαθούσα να τον πείσω για το αντίθετο.
Αυτά όλα σε μεταξύ μας συζητήσεις και μόνο.
Τη περασμένη χρονιά αλλάξαμε εντελώς απόψεις. Εγώ άρχισα να έχω ενστάσεις για τον Σάντος και ο ΗΟΜΟ προσπαθούσε να με κάνει να δω τα πολλά καλά του προπονητή μας, που έβλεπε αυτός.

Ψυχασθένεια σκέτη!
Πολλοί θα πείτε πως έτσι είναι με τις καφενειακές συζητήσεις όσων δεν ξέρουν κτλ γνωστά και χιλιοειπωμένα, αλλά δεν με νοιάζουν αυτά.
Για μένα αυτό είναι ένα παράδειγμα υγιούς προβληματισμού δύο ανθρώπων που "καίγονται" για τη πρόοδο της ομάδας και τη ψάχνουν να ηρεμήσουν απλά, χωρίς να έχουν τη ψευδαίσθηση πως ξέρουν καλύτερα από τους υπευθύνους.

Είμαι περίεργος να δω τι θα λέμε φέτος φίλε... Αν και σε κόβω ήδη για μεγάλο fan του Φερνάντο...

Εγώ πάντως όπως έχω πει και στο πρόσφατο άτυπο Meeting με μάρτυρες πολλούς από δω μέσα, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Σάντος θα μας παρουσιάσει φέτος έναν αποτελεσματικό ΠΑΟΚ όπως πέρυσι με τη διαφορά όμως πως θα είναι και πολύ ελκυστικός. Είμαι σίγουρος από τις κινήσεις μας στο μεταγραφικό παζάρι και από το ότι επιτέλους θα παίξει το αγαπημένο του 4-3-3.
Εκτός αν ξεκινήσει με Σορλέν αριστερό εξτρέμ  ;D ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

giannis80

• Guest
« Reply #3557 on: June 29, 2009, 21:38:13 »
Βλέπω τα ποστ του PAOKCURE για το υλικό του ΠΑΟΚ στο τοπικ των μεταγραφών και λέω από μέσα μου, θα γράψει και στο τοπικ του προπονητή αυτός,δεν θα γράψει?Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη σκέψη,τσουπ με επιβεβαιώνει.
Δον, έχεις το καλύτερο υλικό της τελευταίας 25ετιας στον ΠΑΟΚ. Σου έχουμε εμπιστοσύνη.Απλά.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3558 on: June 29, 2009, 22:18:48 »
Δον....

Γαμησε τους τις μανες...........!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #3559 on: June 29, 2009, 22:31:57 »

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......