@ΗΟΜΟ
Το βράδυ έρχεται. Μπορείτε όσοι θέλετε να ζητήσετε συγγνώμη να μαζευτείτε και να τον υποδεχτείτε με καμία ανθοδέσμη

Πλάκα κάνω και μη μπριζώνεστε άδικα.
Πέρα από τη πλάκα τώρα δεν χρειάζεται κανένα συγγνώμη κυρίως από σένα, γιατί φίλε όσες επιφυλάξεις και να είχες ποτέ μα ποτέ δεν τις εξωτερίκευσες, βάζοντας πάνω από τον εγωισμό σου το καλό του ΠΑΟΚ. Όχι απλά δεν έβγαζες κιχ στο γήπεδο ενώ μέσα σου πονούσες, αλλά ούτε καν εδώ που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα το έκανες.
Σε αντίθεση π.χ. με μένα που δεν αντέχω και τα λέω.
Για να το εξηγήσω και στους υπολοίπους, με τον ΗΟΜΟ έχουμε μία ιστορία που τη διασκεδάζω αφάνταστα και δείχνει τη παράνοια του οπαδού. Τον πρώτο χρόνο ο ΗΟΜΟ δεν έβλεπε τίποτα καλό στον Σάντος και προσπαθούσε να με πείσει πως δεν κάνει, ενώ εγώ τον υπερασπιζόμουν με πάθος και προσπαθούσα να τον πείσω για το αντίθετο.
Αυτά όλα σε μεταξύ μας συζητήσεις και μόνο.
Τη περασμένη χρονιά αλλάξαμε εντελώς απόψεις. Εγώ άρχισα να έχω ενστάσεις για τον Σάντος και ο ΗΟΜΟ προσπαθούσε να με κάνει να δω τα πολλά καλά του προπονητή μας, που έβλεπε αυτός.
Ψυχασθένεια σκέτη!
Πολλοί θα πείτε πως έτσι είναι με τις καφενειακές συζητήσεις όσων δεν ξέρουν κτλ γνωστά και χιλιοειπωμένα, αλλά δεν με νοιάζουν αυτά.
Για μένα αυτό είναι ένα παράδειγμα υγιούς προβληματισμού δύο ανθρώπων που "καίγονται" για τη πρόοδο της ομάδας και τη ψάχνουν να ηρεμήσουν απλά, χωρίς να έχουν τη ψευδαίσθηση πως ξέρουν καλύτερα από τους υπευθύνους.
Είμαι περίεργος να δω τι θα λέμε φέτος φίλε... Αν και σε κόβω ήδη για μεγάλο fan του Φερνάντο...
Εγώ πάντως όπως έχω πει και στο πρόσφατο άτυπο Meeting
με μάρτυρες πολλούς από δω μέσα, πιστεύω ακράδαντα ότι ο Σάντος θα μας παρουσιάσει φέτος έναν αποτελεσματικό ΠΑΟΚ όπως πέρυσι με τη διαφορά όμως πως θα είναι και πολύ ελκυστικός. Είμαι σίγουρος από τις κινήσεις μας στο μεταγραφικό παζάρι και από το ότι επιτέλους θα παίξει το αγαπημένο του 4-3-3.
Εκτός αν ξεκινήσει με Σορλέν αριστερό εξτρέμ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑ