Author Topic: Fernando Santos  (Read 192499 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

guest4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #3460 on: May 18, 2009, 13:14:40 »
Εαν κατέβαινε με το γνωστό επιτυχημένο αμυντικογενές σχήμα και την προοδευτική
αύξηση της επιθετικότητας, τακτική η οποία μας έφερε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα,
σήμερα θα μιλούσαμε από άλλη βάση.
Επίσης η έλλειψη πάγκου και Γκαρσία φανήκανε.
Συχαρητήρια στον προπονητή και στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας.

bagos1

• Guest
« Reply #3461 on: May 18, 2009, 13:17:09 »
Δοκάρι και μέσα........είσαι θεός, μαέστρος ο κορυφαίος, δοκάρι και έξω είσαι ταγάρι, looser............τα έχει αυτά η μοίρα των προπονητών

Callahan

• Guest
« Reply #3462 on: May 18, 2009, 13:34:35 »
Εαν κατέβαινε με το γνωστό επιτυχημένο αμυντικογενές σχήμα και την προοδευτική
αύξηση της επιθετικότητας, τακτική η οποία μας έφερε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα,
σήμερα θα μιλούσαμε από άλλη βάση.
Επίσης η έλλειψη πάγκου και Γκαρσία φανήκανε.
Συχαρητήρια στον προπονητή και στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών μας.

Μέσα είσαι.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3463 on: May 18, 2009, 15:57:28 »
οχι εγω θα κραξω...εισαι λαθος ρε σαντος που καθεσαι και παιρνεις στα σοβαρα εμενα...εισαι πολυ λαθος...

εγω ειμαι οπαδος και λεω οτι θελω 5 φορ μεσα στην τουμπα...θελω να ξεκινας με 2-3-5...ετσι γουσταρω ετσι την ειδα

εσυ εισαι προπονητης και πρεπει να με παιρνεις στο ψιλο...και ξερεις γιατι; γιατι αμα κανεις αυτο που σου λεω εγω τοτε θα τ'ακουσεις
απο μενα(μεχρι και μπουκαλια πεταω) γιατι εχασες...γιατι εγω ειμαι οπαδος και θελω παντα την νικη και τπτ αλλο...

γι'αυτο φερναντο ξεκινας οπως νομιζεις εσυ...και οχι οπως σου λεω εγω...ξεκινα με τον μπαλαφα και με τον μουμιν αν ετσι νομιζεις.

τρελαθηκα ναι.τρελαθηκα γιατι καταλαβα οτι το κλιμα της θεσσαλονικης αναγκασε τον σαντος να ξεκινησει με 2 φορ...τεραστιο λαθος στον
χθεσινο αγωνα

4-5-1(κατα προτιμηση ιδια ενδεκαδα με αυτη που τελειωσε στο τυρι)...το ματς να το πας στην μιση ευκαιρια που αν σου κατσει κερδισες...

και ας σε σταυρωνει μετα ο καθε ζαγορας καμορας ξερολας...αυτοι κι εγω και ο καθενας μη επαγγελματιας προπονητης ειναι ασχετοι...εσυ
εισαι σχετικος και δεν πρεπει να με ακους...

υ.γ κυριολεκτω σε οτι λεω,πιστευω οτι ο σαντος επηρρεαστηκε απο το κλιμα και κατεβηκε με 2 φορ...και για να το τελειωνω δεν κραζω αλλα

δεν θελω να το ξαναδω αυτο.αν ειναι ετσι η φαση,γιατι ειπαμε...εγω ειμαι ασχετος κι εσυ σχετικος...
« Last Edit: May 18, 2009, 16:04:33 by gianniwths4 »

chiltsid

• Guest
« Reply #3464 on: May 18, 2009, 16:07:09 »
αν επηρεαζόταν απο το κλιμα ρε γιαννιωτη,δεν θα επαιζε και στην λαρισα με 4-4-2,το ιδιο συστημα προτιμησε,γιατι ο  ΠΑΟΚ επρεπε να κανει ευκαιριες.
με το 4-5-1 το οποιο βρισκω και εγω πως ταιριαζει πιο πολυ στον ΠΑΟΚ,ο ΠΑΟΚ κανει 2 αντε με το ζορι 3 ευκαιριες.
ο Σαντος πολυ καλα εκανε που κατέβηκε επιθετικα,ηταν λογικο πως θα μας κανουν ευκαιριες,αλλα και οτι θα κανουμε κ μεις,δυστυχως το χανουμι οτι ευκαιρια εκανε,τις εκμεταλλευοταν,ενω εμεις οχι.

δεν νομιζω με τιποτα πως ο σαντος επιρεαστηκε απο το κλιμα.δηλαδη 30 αγωνιστικες δεν επιρεαστηκε,τωρα θα επιρεαστει,μικραινεις τον προπονητη σου με αυτο.

δεν εκανε κανενα λαθος ο μηχανικος στο στησιμο της ομαδας,ουτε στις αλλαγες του,απλα την ομαδα τις λείπει ενα κλικ για να παιρνει τα ντερμππι.

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #3465 on: May 18, 2009, 16:22:59 »
Οποιος μετα το σημερινο ματς κραξει Σαντος ειναι μαλακας.
φιλε north ο καθένας λέει τι γνώμη του δημοκρατικά
και από την δικη του λογική είναι άδικο να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους που έχουν άλλη άποψη
για μένα από την στιγμή που πληρώνεις εισιτήριο και τον προπονητή μπορεί να κανεις και τον ξέρω όλα και ότι θες
οι άλλοι είναι επαγγελματίες  απλά κάνουν την δουλειά
το έχω ξανά πει για μένα ο santos ούτε ζεστη μου κάνει ούτε κρύο
και τελευταίος να είναι ΠΑΟΚ εγώ μαζί του θα είμαι
απλός πρέπει να γελάμε με όλα αυτά που λένε μερικοί "προπονιτες" τις κερκίδες μήπως  ο santos δεν ήθελε να κερδίσει το χάνουμι τι να κάνει ο φουκαράς να μπει μέσα και να κάνει το γκολ μονο στου μια σέντρα ακριβειας έκανε το χάνουμι και βρήκε το  κεφάλι του μπλάνκο εμείς σκοτώσαμε ότι πουλί πετούσε στην τούμπα
φέτος κάναμε υπέρβαση και είναι άδικο να κατηγορούμε τον santos και σίγουρα δεν είναι τελείως αλλιώς δεν θα ήταν στον ΠΑΟΚ
εγώ είμαι υπέρ τις κριτικής αλλα πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουμε τον κάθε santos στο τέλος και όχι σε μια αποτυχία
ο santos δεν ξέρω αν είναι καλός η κακός είναι όμως σοβαρός μετρημένος δεν λέει ποτε μαλακίες και αυτό εμενα μου κάνει να τον βλέπω στο πάγκο του ΠΑΟΚ
« Last Edit: May 18, 2009, 16:29:32 by makis »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #3466 on: May 18, 2009, 16:42:00 »
chilt αυτη ειναι μια γνωμη που μου στριφογυρναει στο μυαλο ολο το βραδυ...μπορει και να μικραινω τον σαντος αν και δεν εχω τετοια προθεση με αυτα που λεω.βασικα σε εμενα ο σαντος φαινεται ανθρωπος και οχι μηχανη και μπορει να κανει και τετοιου ειδους λαθη.

απλα και εφοσον εχει μεινει μονο ενα ματς,εχω καταληξει στο συμπερασμα πως οταν κλεισουν τα ραδια στην θεσσαλονικη τοτε θα εχει
γινει ενα απο τα μεγαλυτερα καλα στον ΠΑΟΚ

μην γυριζουμε την πλατη σε αυτο...η ζημια που γινεται ειναι ανυπολογιστη...

chiltsid

• Guest
« Reply #3467 on: May 18, 2009, 16:55:39 »
εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο με τα ραδιοφωνα,απλα ο μιστερ μας εχει δειξει και αυτο ενα απο τα μεγαλα συν του σαν προπονητης,πως δεν τα δίνει σημασια.
απο την αλλη ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα του,στο επικοινωνιακο.

απλα τα πλαι οφφ,ειναι 6 ματς,ειναι μια εντελως διαφορετικη διοργανωση απο οτι το πρωταθλημα,ο σαντος στήνει διαφορετικα την ομαδα,την στηνει για να κανει ευκαιριες,να βαλει γκολ,γιατι οποιος βαλει πρωτος γκολ συνηθως κλειδωνει το ματς,απλα οι παικτες μας μπροστα,σπαταλνε πολλες ευκαιριες.
δεν ειναι δηλαδη σαν το πρωταθλημα που αμα παρεις το Χ στο ντερμπι,δεν τρεχει και τιποτα γιατι εχεις κι αλλα ματς.
εδω πρεπει να κερδίσεις,πρεπει να βαλεις γκολ,δυστυχως οι παικτες μας δεν μπορεσαν να τα κανουν αυτο.
τα πλαι οφφ τελικα ειναι ενα καλο μαθημα για την ομαδα,για το τι την περιμενει του χρονου στην ευρωπη.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #3468 on: May 18, 2009, 18:17:24 »
γιαννιωτη αυτο που λες μικραινει τον προπονητη του ΠΑΟΚ(των εκαστοτε προπονητη).ειναι μικρος ενας προπονητης που ακουει τον κοσμο και επηρεαζεται.δεν νομιζω ο σαντος να ακουσε η να ακουσει ποτε τον κοσμο.κι ειναι κατι πολυ θετικο αυτο

χθες εκανε λαθη ο σαντος.λαθος να πιστευει οτι μαλεζας-κοντρερας μπορουν να ανταπεξελθουν με τζιμπουρ-μπλανκο μπροστα ειδικα με τον τροπο που επαιζε η αεκ αφου δεν προλαβαιναν ιβιτς και βερον να βοηθησουν.ο τροπος που επαιξε η αεκ ηταν αναμενομενος αφου σε ολα τα ντερμπι ετσι καταβαινει

ρισκαρε στην επαναληψη και πραγματικα εκλεισε την αεκ στα καρε της ειδικα με βιερινια αριστερα και γυρνωντας τον σορλεν στην φυσικη του θεση κανοντας το συστημα καθαρο 4-4-2

fatal_invasion

• Guest
« Reply #3469 on: May 18, 2009, 18:55:45 »
η αλλαγές η μια βγήκες και έπρεπε κατά την γνώμη μου αν θες να paris το παιχνίδι τι μου ρίχνεις τον αναστασάκο
ναι ο αναστασάκος είναι κουλός δε μπορεί να βάλει γκολ.
Όλα σχετικά είναι.

Αν τα γκολ που είχε βάλει ο Αναστασάκος τα έβαζε στην αρχή θα μιλούσαμε για παιχταρά,θα τον θεοποιούσαμε στη θέση του Μούσλι.

Ο μπακαγιόκος που έχει προσφέρει πολλά παραπάνω ακόμα μερικοί λένε αναμπουμπούλας και λοιπές μαλακίες.Απλά έτυχε τα γκολ να τα βάλει μεσούσης της περιόδου.

Ο αθανασιάδης ξαφνικά έγινε παικταράς επειδή σκόραρε στο ματς με τον Θρασύβουλο και επειδή έκανε σσ στα σκουλίκια.

Οι παίκτες κρίνονται βάση του τι προσφέρουν στην ομάδα.Όχι του τί παίρνουν.

Ε ο καθένας ό,τι θέλει λέει.

Ο ΠΑΟΚσής κρίνει, ανάλογα με του τί του πλασάρουν και με το ποιος είναι εφετζής.
Τα ίδια στο μπάσκετ με το Βασιλειάδη και τον Μούλα.
Τα ίδια στο Handball με τον Τσακίρη που τον ξέρουν όλοι,επειδή έχει μαλλί και κάνει νοήματα στην εξέδρα,Και άλλοι παίκτες που προσφέρουν στην ομάδα δε ξέρουμε ούτε καν αν παίζουν σε αυτή.

Πολύ άδικο αυτό για τους παίκτες,σε οποιοδήποτε άθλημα.
Έχω γερό κόλλημα με αυτό το θέμα.

Και επειδή μόλις διαπίστωσα ότι είμαι off topic ας ποστάρω και τίποτα σχετικό.
Σάντος Προχώρα και γράψε μας όλους στα @@ σου.
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ.

Α ρε σεις,τι ήθελα να πω.
Φταίει ο Σάντος που δε ρισκάρει και παίζει σαν κότα με 1 επιθετικό.
Ναι ρε μαλάκες ξεκολλάτε,φταίει και που ρίσκαρε με την Αεκ με 2 επιθετικούς.

Ε για όλα ο Σάντος φταίει.Άντε παρατήστε μας και αλλάξτε και θύρα μερικοί.Δε μπορώ να τα ακούω αυτά στη 4.

maik.PAOK
δεν έχω τίποτα μαζί σου,απλά με έδωσες αφορμή να γράψω.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #3470 on: May 18, 2009, 22:53:43 »
παιδια τοσο καιρο ακουω μην κραζετε τον Σαντος μην το ενα μην το αλλο επειδη σε βγαλε 2ο, ε και ΠΑΟΚ εισαι..600,000 ευρω παιρνει πρεπει να του ασκειται και καλοπροαιρετη κριτικη.εγω ομως δεν μπορω να μην τον κραξω αφου την Κυριακη με 26 βαθμους Κελσιου με φορουσε δερματινο  ;D  ;D..οτι και να πω ειναι λιγο..παντως τωρα σοβαρα τον Μπακα δεν επρεπε να τον βγαλει και επρεπε να αλλαξει τροπο παιχνιδιου αφου οι σεντρες ειδε οτι δεν μας καθονταν..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3471 on: May 18, 2009, 22:54:18 »
εγώ το ida ως εξής
η αλλαγές η μια βγήκες και έπρεπε κατά την γνώμη μου αν θες να paris το παιχνίδι τι μου ρίχνεις τον αναστασάκο τι να κάνει το XXXXXXXX ρίξε αθανασιάδη
και βλέπεις επί περίπου 70 λεπτά η σέντρες δεν βγαίνουν κάτι πρέπει να αλλάξεις να σπάσεις την άμυνα τους
αλλα εσύ συνεχίζεις
εγώ υποστηρίζω τον σάντος αλλα εχτές "χαθος" αλλαγές έκανε και ότι έχει διάλυση τον μικρό

φρόνιμα....

ωραία μιλάς για τον παικτη του ΠΑΟΚ που έχει κάνει ότι μπορεί για την ομάδα μας...που στη τελική έχει κάνει το αυτονόητο που πρεπει να κάνει καθε επαγγελματιας ποδοσφαιριστής = = = > να τιμήσει με τον ιδρώτα του το ψωμί που βγάζει, και αυτό τουλάχιστον ο Αναστασακος το έχει κανει με το παραπάνω.
ωραίο χαρακτηρισμό ρε φιλε...
σου φταίει τόσο πολύ ο Αναστασάκος, τόσο πολύ δεν έχει βοηθήσει, τόσο αχρηστος σου έχει αποδειχτεί... ώστε να δικαιώνεσαι εσυ να τον χαρακτηρίζεις όπως σου καυλώσει..
για συνελθετε  >:(
« Last Edit: May 18, 2009, 23:00:05 by spartiatis »

northeagle_4

• Guest
« Reply #3472 on: May 19, 2009, 11:03:05 »
makis :Τα ελληνικα μου ειναι καλα και για αυτο εγραψα οποιος "ΚΡΑΞΕΙ",αλλο λεω την γνωμη μου και αλλο κραζω.

Κατα τα αλλα και εγω πιστευω ολη την χρονια οτι το 4-5-1(4-3-3) μας ταιριαζει πιο πολυ και ειμαστε πολυ πιο ισοροπημενη ομαδα αλλα ο Φερναντο ξερει καλυτερα γιατι αν ακουγε εμας η ομαδα θα ηταν 5-6 φετος.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #3473 on: May 19, 2009, 13:12:49 »
η αλλαγές η μια βγήκες και έπρεπε κατά την γνώμη μου αν θες να paris το παιχνίδι τι μου ρίχνεις τον αναστασάκο
Ο αθανασιάδης ξαφνικά έγινε παικταράς επειδή σκόραρε στο ματς με τον Θρασύβουλο και επειδή έκανε σσ στα σκουλίκια.
υπερβαλεις...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3474 on: May 20, 2009, 22:09:53 »
Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά αγωνιστικά και ψυχολογικά για τα Play off. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή.

Ο Σάντος άλλαξε και δοκίμασε πράγματα στα Play off που δεν του βγήκαν για διάφορους λόγους, όχι όλους με δική του ευθύνη. Είχαμε κοράκια, γκαντεμιά, αλλά είχαμε και λάθη και κολλήματα. Εμένα μου άρεσε που ρίσκαρε, αλλά σημασία έχει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα που δεν του βγήκαν μπορούμε να παραπονεθούμε πως πειραματίστηκε σε μία σειρά κρισιμότατων αγώνων για τον ΠΑΟΚ.
Αν του έβγαινε θα λέγαμε πως ο τολμών νικά και άλλα χαζά.

Κανένας δρόμος δεν είναι ορθός. Μόνο αυτός που σε φέρνει στην επιτυχία. Και ο Φερνάντο Σάντος βάδισε λάθος δρόμο στα play off.

Θα μου πεις και τι έγινε. Χάσαμε κανένα στόχο και δεν το ξέρουμε; Όχι ρε παιδιά, δεν ήταν αυτοσκοπός η 2η ή 3η θέση. Αλλά να μην τονίσουμε πως ο προπονητής μας σε μία σειρά κρίσιμων αγώνων δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα; Ε, πως να το κάνουμε το έκανε.

Δεκτές οι αντιρρήσεις αλλά όχι οι βρισιές.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Callahan

• Guest
« Reply #3475 on: May 20, 2009, 22:17:34 »
Η ομάδα από την προετημασία, χτίστηκε πάνω στο 4-5-1. Αυτό άλλαξε ο Σάντος και ρουφάμε σαν τρελοί στα play off.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3476 on: May 20, 2009, 22:19:49 »
Μου φαίνεται ...χωρις να είμαι σίγουρος οτι το 4-5-1 που λές .....το ψιλοκράζανε στα ράδια, εδωμ εκει..... μου φαίνεται...

zagorakis

• Guest
« Reply #3477 on: May 20, 2009, 22:22:55 »
Σάντος: «Δεν μας ήθελαν ψηλά στα πλέι οφ»

Σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας, όχι μόνο του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (3-1), αλλά και γενικότερα, άφησε ο Φερνάντο Σάντος. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν «τραβηγμένη» απόφαση την αποβολή του Ολιβιέ Σορλέν και διαμαρτύρονται για το μη καταλογισμό φάουλ σε χέρι του Παντελή Καφέ στη φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ.

«Είναι άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόση προσπάθεια για τόσους μήνες να μπαίνει στα play-offs, για τα οποία έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας, και να διαπιστώνει ότι κάποιοι δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Κάτι τέτοιο φάνηκε. Σε όλα τα παιχνίδια βλέπουμε τι γίνεται. Αν έβγαιναν σε όλα τα ματς κόκκινες κάρτες σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα τελείωνε κανένα ματς. Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχοντας αριθμητική υπεροχή και όντας πολύ καλή και έμπειρη ομάδα είχε συνέχεια τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι ποδοσφαιριστές μου πάλεψαν, αλλά κέρδισε η ΑΕΚ και της αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί ότι ο κ. Κάκος είχε προηγούμενα με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Δεν ξέρω και δεν θέλω να το σχολιάσω αυτό».

Όσον αφορά στα λάθη της ομάδας του, είπε: «Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε πολύ κραυγαλέα λάθη, τουλάχιστον στην έδρα μας. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα με τη μίνι προετοιμασία που κάναμε στην Ξάνθη. Η ομάδα παίζει στα ντέρμπι της Αθήνας με μεγάλη νευρικότητα. Θέλουμε να δείξουμε ότι έχουμε μία ηρεμία, την οποία τελικά δεν διαθέτουμε και εξαιτίας αυτού του γεγονότος κάνουμε αυτά τα λάθη, που δεν είναι φυσιολογικά. Κι όμως σε αυτά τα ντέρμπι γίνονται».

Στην ερώτηση για πού αποδίδει την κακή πορεία της ομάδας του στα πλέι οφ, συγκριτικά με αυτή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, απάντησε: «Για την πορεία μας στα πλέι οφ έπαιξε μεγάλο ρόλο το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Παίξαμε πολύ καλά και ο τρόπος που τελικά χάσαμε εκείνο το ματς μάς επηρέασε. Αυτό όμως δεν υποβαθμίζει τη μεγάλη προσπάθεια και την εξαιρετική δουλειά που κάναμε. Δεν υποτιμήσαμε τα πλέι οφ, αλλά δεν θεωρούμε πως η πορεία μας σε αυτό το μίνι τουρνουά υποβαθμίζει την πορεία μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μας μένουν ακόμη δύο παιχνίδια, είμαστε επαγγελματίες, αντιπροσωπεύουμε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και πρέπει να διατηρήσουμε την ίδια αποφασιστικότητα, θέληση και νοοτροπία».

http://www.sport-fm.gr/article/177558

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #3478 on: May 20, 2009, 22:26:54 »
Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι η ομάδα δεν προετοιμάστηκε σωστά αγωνιστικά και ψυχολογικά για τα Play off. Αυτό είναι ευθύνη του προπονητή.

Ο Σάντος άλλαξε και δοκίμασε πράγματα στα Play off που δεν του βγήκαν για διάφορους λόγους, όχι όλους με δική του ευθύνη. Είχαμε κοράκια, γκαντεμιά, αλλά είχαμε και λάθη και κολλήματα. Εμένα μου άρεσε που ρίσκαρε, αλλά σημασία έχει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα που δεν του βγήκαν μπορούμε να παραπονεθούμε πως πειραματίστηκε σε μία σειρά κρισιμότατων αγώνων για τον ΠΑΟΚ.
Αν του έβγαινε θα λέγαμε πως ο τολμών νικά και άλλα χαζά.

Κανένας δρόμος δεν είναι ορθός. Μόνο αυτός που σε φέρνει στην επιτυχία. Και ο Φερνάντο Σάντος βάδισε λάθος δρόμο στα play off.

Θα μου πεις και τι έγινε. Χάσαμε κανένα στόχο και δεν το ξέρουμε; Όχι ρε παιδιά, δεν ήταν αυτοσκοπός η 2η ή 3η θέση. Αλλά να μην τονίσουμε πως ο προπονητής μας σε μία σειρά κρίσιμων αγώνων δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα; Ε, πως να το κάνουμε το έκανε.

Δεκτές οι αντιρρήσεις αλλά όχι οι βρισιές.

H κριτική σου είναι άδικη κ εκ του αποτελέσματος, χωρίς να λαμβάνει υπ΄όψιν της τον παράγοντα διαιτησία

Μετά χριστόν προφήτες πολλοί μπορούμε να γίνουμε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #3479 on: May 20, 2009, 22:33:55 »
Δεν είναι κακό να είσαι μετά Χριστόν προφήτης σε ένα forum. Οπαδός είμαι, όχι διπλωματούχος προπονητής. Δεν μπορώ να υποδεικνύω στον προπονητή από πριν πιο είναι το σωστό. Φυσικά κρίνω το αποτέλεσμα και αυτά που είδα και θεωρώ πως άσχετα με τα κοράκια η αεκ τελικά ήταν πολύ καλύτερη ομάδα.
Αν σκεφτείς το τι ήταν η αεκ πριν έξι μήνες και τι είναι τώρα, σε πειράζει όσο να 'ναι.

Επίσης θα φορεθεί πολύ το ότι ο Σάντος επηρρεάστηκε από όσους τον κράζανε για αμυντικογενή σε ράδια και φόρα. Μην τον ρίχνετε τόσο χαμηλά τον προπονητή μας ρε παιδιά.

Διευκρίνιση. Μη με τσουβαλιάζετε στο Σάντος φύγε. Δεν θέλω να φύγει, θέλω να μείνει να συνεχίσει να δουλεύει σοβαρά και με πρόγραμμα, απλά τη γνώμη μου είπα. Είμαι υπέρ του να δίδεται χρόνος σε προπονητές.
Το κόβω τώρα γιατί κάθε μήνυμα που γράφω είναι σαν να κράζω και δεν είναι έτσι.
« Last Edit: May 20, 2009, 22:41:28 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω