Author Topic: Fernando Santos  (Read 192480 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #2820 on: February 10, 2009, 21:48:05 »
epic  Ο Γεωργίου δανεικός πήγε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2821 on: February 10, 2009, 21:54:57 »
Εγώ νομίζω ότι θα έπρεπε να είναι δεδομένο για όλους μας ότι είναι το καλύτερο υλικό της τελευταίας 15ετίας. Συγκρίσιμο ίσως μόνο με το 2001.
Όπως και οι υπόλοιπες συνθήκες εργασίας του Σάντος είναι οι καλύτερες που είχε οποιοσδήποτε προπονητής την τελευταία 15ετία.

Τώρα αν καταφέρει μια απ'τα ίδια παρόλα αυτά, θα τον πούμε καλούτσικο-μέτριο-αδιάφορο. Πάντως έναν χρόνο αφού φύγει (όποτε φύγει εννοώ) δεν θα τον θυμάμαι και δεν θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.
Αν πάλι σου πάρει πρωτάθλημα ή σε βγάλει C.L., τότε δύσκολα να βρεις κάτι αρνητικό να πεις.

Με βάση όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Εγώ θεωρώ ότι όποιος περιμένει του χρόνου να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, δηλαδή να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε μέσα-έξω εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι αφελέστατος.
Όπως επίσης πιστεύω ότι δύσκολα θα βρούμε ξανά τόσο χάλια την αεκ και το βάζελο.

Κανείς δεν πρόκειται να κατηγορήσει τον σάντος επειδή δεν πήρε το πρωτάθλημα. Με τον ΠΑΟΚ των τελευταίων 15 ετών.
Και ναι πράγματι η αεκ έχει σαφώς καλύτερους και περισσότερους παίκτες. Μην ξεχνάτε όμως ότι μέχρι πριν 2 αγωνιστικές δεν μπορούσε να κερδίσει κανέναν. Και φτάνοντας προχθές τις 11 ισοπαλίες έγινε η πρώτη ομάδα του ΠΟΚ που φτάνει αυτόν τον αριθμό από τότε που καθιερώθηκε το 3-1-0.

Δεν θέλετε να τα δείτε αυτά. Μην τα βλέπετε. Αλλά δεν θα παρθεί εδώ κάποια απόφαση για τον σάντος. Συζήτηση κάνουμε. Μην δίνετε στο φόρουμ διαφορετική διάσταση από αυτή που πρέπει να έχει.
Αυτά τα γράφω γιατί μερικοί φαίνεται να θεωρούν ύψιστη υποχρέωση τους να υπερασπιστούν τον σάντος.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #2822 on: February 10, 2009, 22:01:18 »
το κακο της υποθεσης αδερφε λιακο δεν ειναι αυτοι που θεωρουν οτι εχουν υψιστη υποχρεωση να τον υπερασπιστουν
το κακο ειναι αυτοι που θεωρουν οτι εχουν υψιστη υποχρεωση να τον κραξουν..νομιζωντας οτι ετσι θα κερδισουν κατι.
δεν καταλαβαινουν οτι μονο κακο προκαλουν...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #2823 on: February 10, 2009, 22:12:49 »
@davids
Το γνωριζω αυτο. Εκει κολλουσε το "πρωην" και το emoticon που εβαλα, μιας και το θεωρω αυτο το δανεισμο εντελως λανθασμενο.

@koutsg4
Eπετρεψε μου να μπορω να εκφραζω την αποψη μου για ο,τι νομιζω.
Και εγω πιστευω οτι αυτοι που λιβανιζουν τον Σαντος, κανουν τεραστια ζημια στον ΠΑΟΚ και στο πρεστιζ του. Δεν ισχυριζομαι ομως οτι δε πρεπει να εκφερουν αποψη.
Ακομα κι αν αυτη ειναι κοπυ/παιηστ θεωριες, τα ιδια και τα ιδια "θα δειτε", "η διοικηση ξερει" (το αλαθητο του Παπα εχει;), "ειμαστε δευτ.. τριτοι" (και οχι π.χ. τερματισαμε τριτοι), γιατι να κερδιζουμε τα ντερμπυ και να χανουμε τα μικρα, θαρρεις και υπαρχει τετοιος κανονας στο ποδοσφαιρο: ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ, ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ! ΤΕΛΟΣ! Ο,τι να'ναι αρκει να ωραιοποιησουμε την κατασταση δλδ...
Στην πραγματικοτητα ομως, η λογικη επιτασσει, παντα με αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης, να ειμαστε πολυ πιο κουμπωμενοι απ'οτι θα επρεπε βασει της αξιας των παικτων. (Αξια που αναγνωριζουν λιγο-πολυ και αντιπαλοι οπαδοι, θα ηθελα να σημειωσω).
Και αυτο ειναι εργο Σαντος.
« Last Edit: February 10, 2009, 22:33:38 by epic »
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2824 on: February 10, 2009, 22:13:12 »

Εγώ θεωρώ ότι όποιος περιμένει του χρόνου να χτυπήσουμε πρωτάθλημα, δηλαδή να πηγαίνουμε και να κερδίζουμε μέσα-έξω εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι αφελέστατος.
Όπως επίσης πιστεύω ότι δύσκολα θα βρούμε ξανά τόσο χάλια την αεκ και το βάζελο.

τα ίδια θα έλεγες πιστεύω και πέρσι...ότι οποιος θα πίστευε ότι θα ήμασταν για 20 αγώνες δεύτερη και θα πηγαίναμε τρίτη μετά από ήττα στην αθηνα από το βάζελο,θα ήταν το ίδιο αφελής....όσο για τα χαλια των βάζελων και των χανουμιών...κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και κάθε χρόνο εμφανίζονται και χειρότεροι....η πλακα είναι... ότι όσο χαλια και να είναι, έχουν για πλακα 55 με 60 βαθμούς...που εμείς αν τους φτάσουμε φέτος θα είναι ρεκόρ δεκαετίας και βάλε...βήμα-βήμα θα γίνει ο ΠΑΟΚ πρώτος όπως τον θέλουμε...και δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν ακόμη Παοκτσήδες που δεν το βλέπουν ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για την κορυφή και βγάζουν άγχος...εγώ είμαι  χαλαρός...γιατί ξέρω ότι κουμαντάρουν τον ΠΑΟΚ μπαλαδόφατσες.......δικαιολογώ μονο τους Παοκτσήδες που ακούνε ράδια να γκρινιάζουν...γιατί αυτά τους γαμάνε το μυαλό....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

makptol

• Guest
« Reply #2825 on: February 10, 2009, 22:16:33 »
Πραγματικά γούμενο που θες!!!!
Τίποτα άλλο...

ξεχναμε γρηγορα φαινετε αλλα ευτυχως εχουμε ζαγορ και αν μας ακουγε ηδη θα ειχαμε αλλαξει 3 προπονητες ακομη .....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #2826 on: February 10, 2009, 23:01:54 »
τώρα πείτε με σκουλήκι πείτε με γαύρο στα αρχίδια μου!πια επιτυχία ρε αδερφέ ??που νίκησε τον βουλή με τι την ψυχή στο στόμα??η την ισοπαλία μέσα στις σέρρες??για μήπως την ισοπαλία στην τούμπα με αστέρα που η γριά τον έκανε τσόντα μέσα στην tripoli??ας νικούσε ο βάζελος γριά erogteli tripoli στην έδρα του και ας νικούσε η αεκ λεβαδειακό θρασύβουλο πανσερραϊκό θα σε έλεγα εγώ που θα ήσουνα πάλι!!

"Ας νικουσε" ο ενας σε 3-4 ματς ακομη και "ας νικουσε" ο αλλος σε 2-3 ματς ακομη, και αν κερδιζαμε κι εμεις τα 3 ντερμπυ εκτος τωρα θα πηγαιναμε για τιτλο! Καλα ρε, εχετε χαζεψει εντελως μερικοι; Δηλαδη εχετε στερεψει τοσο απο επιχειρηματα που για να αποδειξετε οτι και καλα ο Σαντος ειναι αχρηστος λετε οτι ΑΝ οι αλλοι δεν ηταν αυτοι που ειναι (δηλαδη σε μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πραγματικοτητα) θα ημασταν πολυ πισω τους;  ???

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #2827 on: February 10, 2009, 23:12:27 »
να μάθεις να ακούς την αλήθεια!!κοίτα πόσους βαθμούς είχε τέτοιο καιρό βάζελος και χάνουμι για τον γαύρο ούτε καν μιλάω !!!Αν η 3 του ροκ πηγαίνανε όπως πέρσι τώρα θα ήμασταν απλά 4 με διαφορα 10 βαθμόν από τον 3 !!!Ότι κάναμε και τα τελευταία χρονια δηλαδή με παράσχω και καραγεωργίου(εκτος από πέρσι και πρόπερσι)
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #2828 on: February 10, 2009, 23:15:24 »
 Σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη όποια άποψη κι αν έχουν
« Last Edit: February 10, 2009, 23:53:22 by arwstos »

makptol

• Guest
« Reply #2829 on: February 10, 2009, 23:21:39 »
να μάθεις να ακούς την αλήθεια!!κοίτα πόσους βαθμούς είχε τέτοιο καιρό βάζελος και χάνουμι για τον γαύρο ούτε καν μιλάω !!!Αν η 3 του ροκ πηγαίνανε όπως πέρσι τώρα θα ήμασταν απλά 4 με διαφορα 10 βαθμόν από τον 3 !!!Ότι κάναμε και τα τελευταία χρονια δηλαδή με παράσχω και καραγεωργίου(εκτος από πέρσι και πρόπερσι)

Τι λες φιλε μου τωρα εχουμε 40 βαθμους και με αυτους σε ολο το πρωταθλημα δεν ειχαμε αυτους τους τους βαθμους....ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΕΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΕ ΑΔΙΚΑ  ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ............

giannis80

• Guest
« Reply #2830 on: February 10, 2009, 23:34:45 »
Έχουμε χάσει το δάσος, πως το λένε,και κοιτάμε το δέντρο.Ρε παιδιά,τα πράματα είναι απλά.Θα εκφέρω προσωπική άποψη που πιστεύω όμως τη συμμερίζονται πολλοί.Το θέμα δεν είναι αν ο Σάντος είναι καλός ή κακός προπονητής,αν τον στηρίζουμε ή όχι.Και καλός προπονητής είναι και τον στηρίζουμε και κανείς δεν λέει να σηκωθεί να φύγει (εδώ που τα λέμε,και όλοι να λέγαμε ''διώξτον'', το αφεντικό της διοίκησης δεν θα τον έδιωχνε).Αυτό που πειράζει πολλούς, είναι η προσέγγιση,η αντιμετώπιση,το στυλ παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στα 3 εκτός στην αθήνα.Πάρτε το Ολυμπιακός-πανσερραικός και το παναθηναίκός-ΠΑΟΚ.Βλέπετε καμία διαφορά στην προσέγγιση του παιχνιδιού των σερρών από αυτήν του ΠΑΟΚ?Εγώ όχι.Το σέντερ φορ στη σέντρα, οι άλλοι 10 στο 1/4, να κρατήσουμε το 0 στο πρώτο για να μεταφερθεί άγχος στον αντίπαλο και στο Β' να χτυπήσουμε άμα μας κάτσει (αυτά διάβασα εγώ).Θαρρείς και ακούω τα Δριμύκλαβα να έρχονται να παίξουν στην ΤΟΥΜΠΑ.Κούραση?Εντάξει,να το δεχτώ.Και γιατί δεν το χτυπάς στο πρώτο ημίχρονο να κάνεις κανά 0-1 και μετά να το διαχειριστείς ανάλογα με τις δυνάμεις σου?Με τη γριά δεν κέρδισες,αλλά εγώ έφυγα ευχαριστημένος από το γήπεδο.Αφού είχαμε κατασκηνώσει στο Β' στην περιοχή τους,εκεί λύσσα να ισοφαρίσουμε,σέντρες ο κονσεισάο,κάθετες ο ίβιτς,τα ίδια ο λάκης από δεξιά.Στη φυλή.Με το που έγινε το 1-1,η ομάδα ανέβηκε 40 μέτρα.Ξαφνικά βλέπεις τον μαλεζά σε ρόλο αριστερού εξτρέμ να κάνει έφοδο και τον γκαρσία ακριβώς έξω από την μεγάλη περιοχή.Έβαλες και το δεύτερο φορ,σέντρα,γκολ.Αυτό μας πειράζει.Η προσέγγιση του παιχνιδιού με τους μεγάλους της αθήνας.Στο Πόρτο-Σπόρτινγκ,ως προπονητής της σπόρτινγκ δηλαδή ο Σάντος έτσι έπαιζε?Αμφιβάλλω.Διαβάζω,ο Σάντος λέει οτι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να έχουν την σωστή νοοτροπία κτλ.Θεωρεί ο Σάντος τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα ή νομίζει είμαστε το ρίο άβε της ελλάδας?Αυτός είναι ο μεγάλος μου προβληματισμός όσον αφορά τον προπονητή του ΠΑΟΚ.Ούτε αν είναι ή δεν είναι καλός,ούτε αν τον στηρίζουμε ή όχι.Φοβάμαι δηλαδή μήπως θεωρεί πόρτο-σπόρτινγκ-μπενφικα = γαύρος-βάζελος-αεκ και όλοι οι άλλοι στο ίδιο καζάνι.Συζήτηση κάνουμε πάντα και είμαστε εδώ για να εκφέρουμε γνώμες και προβληματισμούς.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #2831 on: February 10, 2009, 23:42:57 »
Billys: Πάρε μια 10-ήμερη και συ για να ηρεμήσεις.
ετσι δεν θα μιλάς εδώ πέρα, το έχεις κανει επανελημμένα,πολύ εύκολα χρησιμοποιείς άσχημες βρισιές,
αυτά σε forum όπως το "μετροσπορτ", όχι εδώ.
« Last Edit: February 11, 2009, 07:23:06 by BillYpoglwssioS »
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #2832 on: February 10, 2009, 23:57:13 »
οκ ακουστηκες...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2833 on: February 10, 2009, 23:59:49 »
με μια ηττα πουτανα γιναμε  :( :(
που και να μην μας κρατουσε καυλωμενους η ομαδα μεχρι τωρα δηλαδη...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #2834 on: February 11, 2009, 00:06:31 »
συμπτώματα λαου πανηγυρτζή...άμα τα αποβάλουμε μπορεί να δούμε και καμια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα αντίπαλο μας στην ΤΟΥΜΠΑ...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #2835 on: February 11, 2009, 00:29:21 »

@koutsg4
Eπετρεψε μου να μπορω να εκφραζω την αποψη μου για ο,τι νομιζω.

ρε παιδια αφηστε τη μιζερια με τον σαντος επιτελους.αλλοι θα τον κρινουν και θα πραξουν αναλογως,γιατι σαν αυτους δεν γνωριζει κανενας απο μας το ποδοσφαιρο.
καλο ειναι να λεμε τις αποψεις μας αλλα προσωπικα πιστευω οτι το εχετε παραγαμησει με τον σαντος
υπαρχουν αλλα τοπικ που μπορουμε να κριτικαρουμε οσο θελουμε γιατι εκεινα μας αντιπροσωπευουν σαν οπαδους..οπως μαζικοτητα κερκιδας-συνθηματα κτλ.
εκτος κι αν εσεις που κρινετε τον σαντος εχετε σπουδασει προπονητες...τοτε παω πασο.
επειδη δεν μ αρεσει να εχω κοντρες με αλλα μελη και ποσο μαλλον να τις δημιουργω,αδερφε epic βλεπεις οτι λεω καλο ειναι να ακουγονται ολες οι αποψεις και ποτε δεν σε ειπα να μην εχεις αποψη
φιλικα ;)

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2836 on: February 11, 2009, 00:57:27 »
Φάγατε σπυριά και γεμίσατε 3 σελίδες στο αμαρτωλό ανούσια. Συζητάτε ρε παίδες για την πορεία των άλλων ομάδων φέτος και για την ομάδα του 2001. Ενώ συμφωνήσατε μέσα στις άκρες. Το υλικό είναι αυτό φέτος τι να κάνουμε. Παρελθόν το ματς με τον βάζελο. Πάμε στην συνέχεια.

Ον τοπικ.

Θα μου άρεσε να έβλεπα στην ομάδα νέα πρόσωπα χωρίς απαραίτητα να κατέβουμε με την β ομάδα. Ένα μικρό πάντρεμα στην 11άδα με άπειρους - έμπειρους, σαρδέλα καλλονής - αστακούς. Θα ήθελα μαζί με τον Μαλεζά και τον πιτσιρίκο να κερδίζαμε και έναν αναγενημένο ηλιάδη έναν μπαλάφα ή εναν βαγγελή (βασικά ξέχασα ρεκόρ στο ατομικό πρόγραμμα έχεις ρε σκύλε). Να φρεσκαριστούμε ομαλά λίγο χωρις ρίσκα και αλχημείες.

Τώρα για θέμα ανανεώσεων 2 ποδοσφαιριστές έχεις που αποφασίζουνε τι παραπάνω θα ήθελες για πρόεδρο και διευθυντή?

Τα πάντα ολα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2837 on: February 11, 2009, 00:59:10 »
Ζητώ συγγνώμη από το forum που τόλμησα να εκφράσω τη γνώμη μου και να φανταστώ ότι θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς.
Κι εδώ και στο άλλο topic το σχετικό με την πίπα από τον βύντρα διαβάζω ότι είμαι πανηγυρτζής, ότι κάνω κακό στον ΠΑΟΚ, ότι ακούω ραπτόπουλο!!, ότι τα μυαλά μου πετάνε και πρέπει να προσγειωθώ, ότι μου χρειάζεται γούμενος, ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου, ότι παίζω πολύ pro, ότι είμαι μίζερος, ότι πότισε το μυαλό μου η προπαγάνδα κατά του Σάντος, ότι νοσταλγώ τον Άγγελο, ότι είμαι αιθεροβάμων, ότι ζητάω ανέφικτα πράγματα σε λίγους μήνες, ότι καλά έκανα που χαλάστηκα γιατί θα φύγω από το γήπεδο για να μείνει μέσα το γνήσιο αλάνι και διάφορα άλλα όμορφα.
Ναι ξέρω πως δεν τα είπατε όλα για μένα, αλλά έχω τη μύγα και μυγιάστηκα...

Κι όλα αυτά γιατί απλά εγώ σε αντίθεση με σας έχω αποκτήσει σύννεφα που μου κρύβουν τα όνειρα που έκανα και μου τη λέτε εσείς που βλέπετε καθαρά. Μαγκιά σας και μακάρι να καθαρίσουν και τα δικά μου για να ξαναδώ όνειρα, παρά να συννεφιάσει και για σας. Αλλά είναι κωμικό κάποιοι να με κριτικάρουν χωρίς να καταλαβαίνουν καν τι λέω και να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια.

Με δυο κουβέντες για όσους καταλαβαίνουν.
Αν θέλετε να είμαστε ρεαλιστές τότε του χρόνου και με αυξημένο το μπάτζετ, πάλι τέταρτοι θα βγούμε. Μια ζωή θα έχουν καλύτερο και ποιοτικότερο υλικό οι άλλοι, συν τα κονέ που εμείς δεν θα έχουμε ποτέ.
Άρα ρεαλιστικά πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ, ούτε να το διεκδικήσουμε καν. Μάλλον έτσι αν το σκεφτούμε δεν θα έπρεπε να το διεκδικήσουμε ποτέ στην ιστορία μας... ρεαλιστικά

Ποτέ δεν μπορείς επικρατήσεις έναντι κάποιου που τον θαυμάζεις ή τον θεωρείς ανώτερο. Αν θεωρείς το ποκ σημαντικά ποδοσφαιρικά μεγέθη και τα σέβεσαι, μια ζωή θα σε πηδάνε. Αν τους θεωρείς σκουπίδια τότε τους ξεφτιλίζεις. Βλέπε Παντελάκη, Άγγελο, Λόραντ κτλ αλλά κυρίως βλέπε μέσα σου. Τη μέρα που θα θαυμάσεις αντίπαλο οπαδό και την κερκίδα θα σου πάρει για πλάκα και θα σε κυνηγήσει.

Η Λάρισα, ο Ηρακλής κι ο Πανιώνιος δεν έχουν καλύτερο υλικό από μας. Κανείς όμως από αυτούς δεν θα χάσει και δεν έχασε με τον τρόπο που χάσαμε εμείς. Και στο βάζελο και στην κούλα

Κάντε μία ερώτηση στον εαυτό σας, όπως την έκανα πριν λίγο καιρό κι εγώ. Αν δεν είχαμε τον Ζαγοράκη πρόεδρο, τι γνώμη θα είχατε για τον Σάντος και τι όραμα θα σας έδιναν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας εδώ και τόσο καιρό;

Και τέλος εγώ δεν θέλω να φύγει ο Σάντος. Θέλω να μείνει και να τελειώσει το πλάνο του. Απλά δεν θα τα καταπιώ όλα μέχρι το τέλος της τριετίας. Η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός που πλάθεται μέρα με τη μέρα ο χαρακτήρας της. Το κάθε κομμάτι της δίνει και παίρνει. Μέσα σε αυτά και ο Σάντος. Όπως αυτός ήρθε να δώσει στον ΠΑΟΚ τις γνώσεις του και μας ζητά εμπιστοσύνη δείχνοντάς μας για 2 χρόνια το "δεν βλέπεται με τίποτα" παιχνίδι του, έτσι κι αυτός να πάρει λίγο από ΠΑΟΚτσή "δεν ανέχομαι να φοβάσαι σε κανένα γήπεδο"

Αυτό είναι που απαιτώ. Να πάρει λίγο από ΠΑΟΚ κι αυτός. Όσο δεν παίρνει, τόσο μου δείχνει ότι απαξιεί. Και τόσο με συννεφιάζει τα μυαλά μου και τα όνειρά μου.
Τόσο απλά. Δεν έχω σκοπό να συννεφιάσω κανέναν. Κι αν θέλετε κόβω και τη κουβέντα να μη σας τη χαλάω. Δώστε τώρα κι άλλα να γουστάρετε.

Εγώ θα κλειστώ στο καβούκι μου και θα περιμένω να κράξω τον Σάντος αν δεν κερδίσουμε τη Λειβαδιά. Αν νικήσουμε όμως θα βγω να πω για τους παιχταράδες που έφερε ο Ζήσης. Μέχρι τότε θα βάλω ν' ακούσω λίγο ραπτόπουλο και λίγο ζαγόρα και θα διαβάσω κανένα άρθρο της μισοχυσιάς και του πούστη γκόμενού του. Λέω να παίξω και κανένα μάνατζερ να γουστάρω να περάσει η ώρα. Και θα ετοιμάσω σαν γνήσιος πανηγυρτζής και αιθεροβάμων και ένα κείμενο για τον ΠΑΟΚ του champion's league, σε περίπτωση που νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά. Αν όμως δεν κερδίσουμε θα χαρίσω το διαρκείας μου γιατί δεν θα ξαναπατήσω γήπεδο ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2838 on: February 11, 2009, 01:55:26 »
Σε είπα μία φορά σόρρυ πήγαινε στον άλλον, σου ξαναείπα και δευτερη με φαίνεται , ε τρίτη όσο και να μ ειρωνεύεσαι με την μύγα δεν σε λέω.

Μου αρέσει αρκετά να κερδίζω πράματα απο συζητήσεις και κόντρες. Και σήμερα κατάλαβα οτι είναι μαλακία να γράφω για ποδόσφαιρα εδώ μέσα. Τι και αν έχω κάποια άλλη άποψη ή να συμφωνώ με κάποιον. Καλύτερα να τα συζητάς ωραία και όμορφα με τον κολλητό σου, για μένα τουλάχιστον. Σε αυτο έφταιξα εγώ.

Αουτ. Μονο για την Σία.

Και το χω παρεξηγήσει το μάνατζερ. Είναι ωραίος εξομοιωτής.

apostolos

• Guest
« Reply #2839 on: February 11, 2009, 02:19:43 »
Θα το ξαναρωτήσω..

Γιατί μετά από κάθε στραβό αποτέλεσμα, δεν παίρνει φωτιά το τόπικ του Ζαγοράκη ή του Βρύζα και παίρνει πάντα και μόνο αυτό?

Αυτοί δεν έχουν ευθύνη για την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδος? Αυτοί δεν στηρίζουν στο κάτω κάτω με μανία τον Σάντος? Μαζί του δεν στήσαν την ομάδα και την φιλοσοφία της από το καλοκαίρι? Με συνεργασία δεν γίνονται οι μεταγραφές? Εύθύνες για την εικόνα μόνο ο Σάντος έχει?

Άντε να κάνουμε διπλό στη Λιβαδειά γιατί δεν τα βλέπω καθόλου καλά τα πράγματα....

Τελικά όλη αυτή η φαινομενική στήριξη και η υπομονή και η πίστη είναι πολύ της πλάκας ιστορία, μα πολύ της πλάκας....Ένα φου της κάνεις και καταρέει σαν χάρτινος πύργος....