Ζητώ συγγνώμη από το forum που τόλμησα να εκφράσω τη γνώμη μου και να φανταστώ ότι θα μπορούσε να γίνει μία συζήτηση χωρίς χαρακτηρισμούς.
Κι εδώ και στο άλλο topic το σχετικό με την πίπα από τον βύντρα διαβάζω ότι είμαι πανηγυρτζής, ότι κάνω κακό στον ΠΑΟΚ, ότι ακούω ραπτόπουλο!!, ότι τα μυαλά μου πετάνε και πρέπει να προσγειωθώ, ότι μου χρειάζεται γούμενος, ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου, ότι παίζω πολύ pro, ότι είμαι μίζερος, ότι πότισε το μυαλό μου η προπαγάνδα κατά του Σάντος, ότι νοσταλγώ τον Άγγελο, ότι είμαι αιθεροβάμων, ότι ζητάω ανέφικτα πράγματα σε λίγους μήνες, ότι καλά έκανα που χαλάστηκα γιατί θα φύγω από το γήπεδο για να μείνει μέσα το γνήσιο αλάνι και διάφορα άλλα όμορφα.
Ναι ξέρω πως δεν τα είπατε όλα για μένα, αλλά έχω τη μύγα και μυγιάστηκα...
Κι όλα αυτά γιατί απλά εγώ σε αντίθεση με σας έχω αποκτήσει σύννεφα που μου κρύβουν τα όνειρα που έκανα και μου τη λέτε εσείς που βλέπετε καθαρά. Μαγκιά σας και μακάρι να καθαρίσουν και τα δικά μου για να ξαναδώ όνειρα, παρά να συννεφιάσει και για σας. Αλλά είναι κωμικό κάποιοι να με κριτικάρουν χωρίς να καταλαβαίνουν καν τι λέω και να επαναλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια.
Με δυο κουβέντες για όσους καταλαβαίνουν.
Αν θέλετε να είμαστε ρεαλιστές τότε του χρόνου και με αυξημένο το μπάτζετ, πάλι τέταρτοι θα βγούμε. Μια ζωή θα έχουν καλύτερο και ποιοτικότερο υλικό οι άλλοι, συν τα κονέ που εμείς δεν θα έχουμε ποτέ.
Άρα ρεαλιστικά πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ, ούτε να το διεκδικήσουμε καν. Μάλλον έτσι αν το σκεφτούμε δεν θα έπρεπε να το διεκδικήσουμε ποτέ στην ιστορία μας... ρεαλιστικά
Ποτέ δεν μπορείς επικρατήσεις έναντι κάποιου που τον θαυμάζεις ή τον θεωρείς ανώτερο. Αν θεωρείς το ποκ σημαντικά ποδοσφαιρικά μεγέθη και τα σέβεσαι, μια ζωή θα σε πηδάνε. Αν τους θεωρείς σκουπίδια τότε τους ξεφτιλίζεις. Βλέπε Παντελάκη, Άγγελο, Λόραντ κτλ αλλά κυρίως βλέπε μέσα σου. Τη μέρα που θα θαυμάσεις αντίπαλο οπαδό και την κερκίδα θα σου πάρει για πλάκα και θα σε κυνηγήσει.
Η Λάρισα, ο Ηρακλής κι ο Πανιώνιος δεν έχουν καλύτερο υλικό από μας. Κανείς όμως από αυτούς δεν θα χάσει και δεν έχασε με τον τρόπο που χάσαμε εμείς. Και στο βάζελο και στην κούλα
Κάντε μία ερώτηση στον εαυτό σας, όπως την έκανα πριν λίγο καιρό κι εγώ. Αν δεν είχαμε τον Ζαγοράκη πρόεδρο, τι γνώμη θα είχατε για τον Σάντος και τι όραμα θα σας έδιναν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας εδώ και τόσο καιρό;
Και τέλος εγώ δεν θέλω να φύγει ο Σάντος. Θέλω να μείνει και να τελειώσει το πλάνο του. Απλά δεν θα τα καταπιώ όλα μέχρι το τέλος της τριετίας. Η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός που πλάθεται μέρα με τη μέρα ο χαρακτήρας της. Το κάθε κομμάτι της δίνει και παίρνει. Μέσα σε αυτά και ο Σάντος. Όπως αυτός ήρθε να δώσει στον ΠΑΟΚ τις γνώσεις του και μας ζητά εμπιστοσύνη δείχνοντάς μας για 2 χρόνια το "δεν βλέπεται με τίποτα" παιχνίδι του, έτσι κι αυτός να πάρει λίγο από ΠΑΟΚτσή "δεν ανέχομαι να φοβάσαι σε κανένα γήπεδο"
Αυτό είναι που απαιτώ. Να πάρει λίγο από ΠΑΟΚ κι αυτός. Όσο δεν παίρνει, τόσο μου δείχνει ότι απαξιεί. Και τόσο με συννεφιάζει τα μυαλά μου και τα όνειρά μου.
Τόσο απλά. Δεν έχω σκοπό να συννεφιάσω κανέναν. Κι αν θέλετε κόβω και τη κουβέντα να μη σας τη χαλάω. Δώστε τώρα κι άλλα να γουστάρετε.
Εγώ θα κλειστώ στο καβούκι μου και θα περιμένω να κράξω τον Σάντος αν δεν κερδίσουμε τη Λειβαδιά. Αν νικήσουμε όμως θα βγω να πω για τους παιχταράδες που έφερε ο Ζήσης. Μέχρι τότε θα βάλω ν' ακούσω λίγο ραπτόπουλο και λίγο ζαγόρα και θα διαβάσω κανένα άρθρο της μισοχυσιάς και του πούστη γκόμενού του. Λέω να παίξω και κανένα μάνατζερ να γουστάρω να περάσει η ώρα. Και θα ετοιμάσω σαν γνήσιος πανηγυρτζής και αιθεροβάμων και ένα κείμενο για τον ΠΑΟΚ του champion's league, σε περίπτωση που νικήσουμε με δύο γκολ διαφορά. Αν όμως δεν κερδίσουμε θα χαρίσω το διαρκείας μου γιατί δεν θα ξαναπατήσω γήπεδο