Author Topic: Fernando Santos  (Read 197506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #1860 on: April 19, 2008, 13:00:00 »
συμφωνω με τον liako....ειδικα απο τη στιγμη που φετος δεν εγινε απολυτως τιποτα....το σχεδιο που υπηρχε πηγε μια χρονια πισω....(γιατι αποκλειεται το σχεδιο να ηταν η υποτιμηση σχεδον ολων των ποδοσφαιριστων και η αντικατασταση τους με αλλους 10).....οποτε ειναι σαν να ξαναρχιζουμε απο την αρχη....αυτο θα μπορουσε να γινει με αλλον προπονητη χωρις καμμια φθορα και με περισσοτερη αισιοδοξια απ τον κοσμο....

τελος παντων εγω προσωπικα απ το γηπεδο θα στηριξω οσο μπορω την αποφαση ζαγορακη(οχι τον σαντος)...χωρις γκρινια,και χωρις μιζερια...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1861 on: April 19, 2008, 13:08:55 »
η λύση είναι απλή....πριν αρχίσει το παιχνίδι γράφουμε οποιο θέμα θέλουμε για ψηφοφορία....μετά το τέλος του αγώνα βγαίνουμε από τις θύρες παίρνουμε το ερωτηματολόγιο και ψηφίζουμε...θα καθυστερήσουμε λίγο να φύγουμε αλλα τι να λέει, δεν θα φάμε  δακρυγόνα...μετά μαζεύουν όλες τις απαντήσεις μας οι γλάστρες απο την διοικηση που τους στηρίζουμε όταν θα κανουν αυτο που γουσταρουμε...ανακοινωνουν μετα τη θελει ο λαος και το εφαρμοζουν οι μαλακες που θα τρεχουν για μας και θα τους λεμε διοικηση....ο ΠΑΟΚ θελει καλπη με αρχιδια...το συνθημα του μελλοντος...ποια αναρχια και μαλακιες...το πολιτευμα ΠΑΟΚ το ξερετε; το ακροαριστεροδεξιο οπως μπαινεις;
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

apostolos

• Guest
« Reply #1862 on: April 19, 2008, 13:18:54 »
An h dynamikh tou kosmou meiwthei mono kai mono logw enos proponhth pou kai kala to 90% den ton thelei, ena pososto gia to opoio polu amfivallw apla pio polu fasaria kanoun oi polemioi den shmainei oti einai kai tosoi polloi, tote thn exoume poutsisei...Ayto eleipe kathe fora pou o kosmos den goustarei kati na meiwnetai kai h dunamikh h h sthriksh...An einai etsi ths plakas sthriksh dineis kai ths plakas kosmos eisai....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1863 on: April 19, 2008, 13:21:26 »
Etsi einai. Den sthrizeis oute thn omada oute kai thn dioikhsh (opws lene oloi) alla tis
proswpikes sou epiloges
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giannis80

• Guest
« Reply #1864 on: April 19, 2008, 13:46:53 »
Θεωρώ οτι έχοντας παίξει μπάσκετ αρκετά χρόνια,ξέρω περισσότερα πράγματα για αγωνιστικά,για θέματα προπονητών κτλ από κάποιον που δεν έχει παίξει.Υπάρχει ένας προπονητής σε τεχνικό επιτελείο ομάδας Α1, τον οποίο τον είχα 4 χρόνια προπονητή και ο οποίος μας χαρακτήριζε στις προπονήσεις ''πιο ηλίθιους και από έναν ανόητο μπαμπουίνο''.Υπάρχει και κάποιος άλλος,πάλι σε τεχνικό επιτελείο ομάδας της Α1 (τώρα δεν είναι,ήταν μέχρι ένα σημείο φέτος) ο οποίος ήταν χαχα χουχουχου στις προπονήσεις,γέλια,αστειάκια κτλ.Με τον πρώτο βγήκαμε πρώτοι,με τον δεύτερο πήραμε το μπούλο.Αν με έβαζες πρόεδρο σε ομάδα μπάσκετ και με έβαζες να διαλέξω προπονητή,θα διάλεγα αυτόν που μας έλεγε ηλίθιους γιατί ακριβώς τον ξέρω σαν προπονητή και ξέρω τι έχει να δώσει.Ο Ζαγοράκης ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα για αγωνιστικά θέματα από όλους μας εδώ μέσα,γιατί έχει παίξει ποδόσφαιρο,έχει συνεργαστεί με διάφορους προπονητές.Το να επιμένει τόσο πολύ στον Σάντος,ε κάτι περισσότερο θα ξέρει από όλους εμάς που θέλουμε τον άγγελο πίσω,που δεν βλέπουμε χαϊρι με σάντος κτλ κτλ.Δηλαδή ρε μα΄γκες,δεν σας κάνει εντύπωση που ο σάντος σε 29 συνεντεύξεις τύπου αναφέρει μία λέξη συνέχεια?Σχέδιο,σχέδιο,σχέδιο.Δεν σας έκανε καθόλου εντύπωση οτι χθες είπε περί αλλαγής DNA?Κάνουμε 3 καλές εμφανίσεις φέτος,παίρνουμε τα πάνω μας και με τις μεταγραφές και πάνε τα ποδοσφαιριστάκια και περπατάνε στον εργοτέλη.Εκεί δηλαδή που πρέπει να δείξουν την σωστή νοοτροπία,να πάρουνε το διπλό να ανέβουν περισσότερο,αυτοί τα ξύνανε.Τελοσπάντων,τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά.Όποιος θέλει να στηρίξει,στηρίζει.Όποιος δεν θέλει γιατί είναι ο σάντος,δε θα τον σκοτώσουμε κιόλας.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1865 on: April 19, 2008, 13:57:29 »
File de diafonei kaneis oti o Thodoris xerei perissoterea apo mas stin mpalla. Kai o Santos xerei perissotera apo mas.
Kai o Damilos tis Kalamarias xerei perissotera . Oloi osoi asxolountai epaggelmatika me to thema xeroun perissotera.
Auto omos de simainei oti den kanoun pote lathi.
Kai o Parasxos einai kalyteros proponitis apo mena k sena . Giati ton dioxame tote?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1866 on: April 19, 2008, 14:00:12 »
δεν τον διωξαμε εμεις ρε αδερφε τον παρασχο(ο κοσμος)...ο Ζαγορακης τον εδιωξε που ξερει καλυτερη μπαλα απο τον παρασχο ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1867 on: April 19, 2008, 14:14:17 »
η λύση είναι απλή....πριν αρχίσει το παιχνίδι γράφουμε οποιο θέμα θέλουμε για ψηφοφορία....μετά το τέλος του αγώνα βγαίνουμε από τις θύρες παίρνουμε το ερωτηματολόγιο και ψηφίζουμε...θα καθυστερήσουμε λίγο να φύγουμε αλλα τι να λέει, δεν θα φάμε  δακρυγόνα...μετά μαζεύουν όλες τις απαντήσεις μας οι γλάστρες απο την διοικηση που τους στηρίζουμε όταν θα κανουν αυτο που γουσταρουμε...ανακοινωνουν μετα τη θελει ο λαος και το εφαρμοζουν οι μαλακες που θα τρεχουν για μας και θα τους λεμε διοικηση....ο ΠΑΟΚ θελει καλπη με αρχιδια...το συνθημα του μελλοντος...ποια αναρχια και μαλακιες...το πολιτευμα ΠΑΟΚ το ξερετε; το ακροαριστεροδεξιο οπως μπαινεις;

κοιτα φιλε bozik νομιζω πως εισαι λιγο αδικος....εγω  ραδιοφωνα δεν ακουω και δεν ξερω τι παιζεται εκει και δεν με ενδιαφερει....αλλα... οσων αφορα στο γηπεδο τουλαχιστον για το προσωπο του σαντος 90 λεπτα με την αεκ αν εξαιρεσουμε τους μαλακες που πηγαν πισω απο το παγκο και τον βριζανε δεν ακουστηκε τιποτα αλλο...αντε και ενα συνθημα στο τελος...ολο το κραξιμο οι παικτες το φαγανε....

νομιζω οτι ο κοσμος στη συντρηπτικη πλειοψηφεια στηριζει τις οποιες αποφασεις της διοικησης και δειχνει φοβερη ωριμοτητα σαυτο το θεμα.....αν ηταν διαφορετικες οι συνθηκες ο σαντος με τα αποτελεσματα αυτα θα ειχε αναγκαστει να αλλαξει χωρα μετα το 0-4.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1868 on: April 19, 2008, 14:17:40 »
εάν είναι έτσι...τότε δεν μπορεί να λέμε ότι η στήριξη στην διοίκηση θα μειωθεί λογο Σαντος...από που βγαίνει το συμπέρασμα...από αυτούς που δεν έρχονται και τώρα στο γήπεδο....

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1869 on: April 19, 2008, 14:40:17 »
κοιτα πολλα θα εξαρτηθουν και απο τις μεταγραφες και απο το αν παμε καλουτσικα στα φιλικα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1870 on: April 19, 2008, 15:42:01 »
Εγώ πάντως ό,τι έγραψα το έγραψα ως διαπίστωση, και ασχέτως προσωπικής γνώμης για τον σάντο (την οποία έχω γράψει πολλάκις).

Μακάρι να ισχύσουν αυτά που λέτε. Και να έχουμε 20 χιλιάδες διαρκείας του χρόνου. Και να καλυφτεί από εμάς η αύξηση Μ.Κ.
Ως πρόβλεψη σήμερα πιστεύω ότι αυτό δεν θα γίνει. Εν μέρει έχετε δίκιο ότι δεν είναι σωστό αν δεν γίνει.
Εγώ δεν υποστηρίζω κάποια άποψη, ούτε προσπαθώ να πείσω υπέρ της μιας ή της αλλης άποψης.
Απλά θεωρώ δεδομένο ότι η μεγάλη πλειοψηφία συνδέει άμεσα την αγωνιστική εικόνα της ομάδας με την επιλογή του να τη στηρίξει ή όχι. Αυτούς δεν νομίζω να τους πείσει ο ζαγοράκης με σάντος να αγοράσουν διαρκείας. Οπότε εκτιμώ ότι ταβάνι αποτελεί ο περσινός αριθμός. Εδώ θα 'μαστε σε λίγο καιρό και θα δούμε. Πολύ δε περισσότερο που φέτος θα ξεκινήσει η πώληση των διαρκείας τον Μάϊο!

JamaicaN

• Guest
« Reply #1871 on: April 19, 2008, 20:23:55 »
An h dynamikh tou kosmou meiwthei mono kai mono logw enos proponhth pou kai kala to 90% den ton thelei, ena pososto gia to opoio polu amfivallw apla pio polu fasaria kanoun oi polemioi den shmainei oti einai kai tosoi polloi, tote thn exoume poutsisei...Ayto eleipe kathe fora pou o kosmos den goustarei kati na meiwnetai kai h dunamikh h h sthriksh...An einai etsi ths plakas sthriksh dineis kai ths plakas kosmos eisai....
:thumbok:

renos

• Guest
« Reply #1872 on: April 20, 2008, 08:25:06 »
 :ambulance:
Επειδή θέλω σελίδες για την πλήρη (αρνητική) άποψή μου για τον Σάντος, την ανέβασα στο setpaokfree.blogspot.com. Το ότι στηρίζουμε και πρέπει να στηρίζουμε τον Θόδωρη Ζαγοράκη δε μας αφαιρεί το δικαίωμα να κρίνουμε τις αποφάσεις του. Η τυφλή προσωπολατρεία είναι κάτι που στο παρελθόν έχουμε πληρώσει.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα & όλους!!
Renos - Πειραιάς.

edit tsakalaki
Φίλε μου έχεις δικαίωμα στην άποψη αλλά μην την ποστάρεις παντού, το άλλο ποστ διαγράφηκε.
« Last Edit: April 20, 2008, 11:42:13 by tsakalaki »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #1873 on: April 20, 2008, 11:38:13 »
Ο Σάντος είναι ο Προπονητής μας. Αυτόν έχουμε, Αυτόν εμπιστευόμαστε.
Αυτόν στηρίζει ο Ζαγοράκης και όλη η Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτόν στηρίζει και ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1874 on: April 20, 2008, 12:05:12 »
1. Den nomizw oti 8a meiw8ei h sthriksh ston Zagorakh logw Santos. DEN einai svsto na ginei kai de nomizw oti 8a ginei.
2. Proswpika nomizw oti o Zagorakhs 8a mas pei thn plhrh alh8eia, 8a katalavoyme ton tropo skepshs toy  gia to agonistiko prosopo ths omadas me8ayrio Megalh Trith.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1875 on: April 20, 2008, 12:31:31 »
Epixeirimata typou ''ton thelei o Zagorakis ara ki emeis den isxyoun.''
Na thymiso oti o Thodoris exei k ton Mpalafa stin omada. Auto de simainei oti den einai ampalos.
O Thodoris to kalokairi de tha dioxei olous tous paiktes. Tha kratisei arketous kyrios k gia oikonomikous logous. De mporoume na tous dioxoume olous. De simainei omos oti oloi osoi meinoun xeroun mpalla. Tha meinoun kai polloi ampaloi.
Xexorizo to thema proponiti apo to thema proedrou. O PAOK mas exei ton kalytero proedro kai genika dioikisi pou tha mporouse na eixe pote. Ton stirizoume mexri telous.
Apo kei kai pera kritiki gia OLOUS tous ergazomenous (to tonizo ergazomenous) tha kanoume. Eidika otan apodedeigmena den exoun dosei TIPOTA se ena xrono. 

apostolos

• Guest
« Reply #1876 on: April 20, 2008, 13:19:40 »
Edw peftoume sto basket ki eseis ekei me ton Santos, to bioli sas, to problhma tou aiwna gia ton PAOK, o Santos, ai sixtir pia re, ai sixtir...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1877 on: April 20, 2008, 14:30:20 »
Kala re Apostole. Mporoume na skeftoume kai 2 kai 3 pragmata parallila! Ti na kanoume diladi ? Na pao na kano proponisi kai tin Tetarti na eimai etoimos na mpo sto gipedo gia na kerdisoume to skouliki? Ola mas apasxoloun giati o PAOK mas fetos xeftylistike kai diasyrthike se podosfairo kai basket.
Giauti tin xeftila kapoioi exoun euthyni.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1878 on: April 20, 2008, 15:50:55 »
ξεχασες και το βολευ....... και η ευθυνη για την χρεοκοπια και που εχουμε αναγκαστει να παιζουμε με αυτους τους πεκτες σε ολα τα αθληματα, εκτος απο το κρατος ειναι του κατσαρη που επετρεψε ολα τα τμητατα να τα ριμαξουν κλεφτες(ποιος ειναι ο κατσαρης; ο προεδρος του α.σ)....το ταβανι σου  με τους καλυτερους προπονητες στον πλανητη θα ηταν πεμπτο-εκτος στη μπαλα....8-9 στο μπασκετ...6-7 στο βολευ....αυτα.
« Last Edit: April 20, 2008, 15:58:20 by bozik »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1879 on: April 20, 2008, 16:05:55 »
paidia as mhn 3efeygoyme apo to 8ema mas.

FERNANDO SANTOS
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ