Θεωρώ οτι έχοντας παίξει μπάσκετ αρκετά χρόνια,ξέρω περισσότερα πράγματα για αγωνιστικά,για θέματα προπονητών κτλ από κάποιον που δεν έχει παίξει.Υπάρχει ένας προπονητής σε τεχνικό επιτελείο ομάδας Α1, τον οποίο τον είχα 4 χρόνια προπονητή και ο οποίος μας χαρακτήριζε στις προπονήσεις ''πιο ηλίθιους και από έναν ανόητο μπαμπουίνο''.Υπάρχει και κάποιος άλλος,πάλι σε τεχνικό επιτελείο ομάδας της Α1 (τώρα δεν είναι,ήταν μέχρι ένα σημείο φέτος) ο οποίος ήταν χαχα χουχουχου στις προπονήσεις,γέλια,αστειάκια κτλ.Με τον πρώτο βγήκαμε πρώτοι,με τον δεύτερο πήραμε το μπούλο.Αν με έβαζες πρόεδρο σε ομάδα μπάσκετ και με έβαζες να διαλέξω προπονητή,θα διάλεγα αυτόν που μας έλεγε ηλίθιους γιατί ακριβώς τον ξέρω σαν προπονητή και ξέρω τι έχει να δώσει.Ο Ζαγοράκης ξέρει πολύ περισσότερα πράγματα για αγωνιστικά θέματα από όλους μας εδώ μέσα,γιατί έχει παίξει ποδόσφαιρο,έχει συνεργαστεί με διάφορους προπονητές.Το να επιμένει τόσο πολύ στον Σάντος,ε κάτι περισσότερο θα ξέρει από όλους εμάς που θέλουμε τον άγγελο πίσω,που δεν βλέπουμε χαϊρι με σάντος κτλ κτλ.Δηλαδή ρε μα΄γκες,δεν σας κάνει εντύπωση που ο σάντος σε 29 συνεντεύξεις τύπου αναφέρει μία λέξη συνέχεια?Σχέδιο,σχέδιο,σχέδιο.Δεν σας έκανε καθόλου εντύπωση οτι χθες είπε περί αλλαγής DNA?Κάνουμε 3 καλές εμφανίσεις φέτος,παίρνουμε τα πάνω μας και με τις μεταγραφές και πάνε τα ποδοσφαιριστάκια και περπατάνε στον εργοτέλη.Εκεί δηλαδή που πρέπει να δείξουν την σωστή νοοτροπία,να πάρουνε το διπλό να ανέβουν περισσότερο,αυτοί τα ξύνανε.Τελοσπάντων,τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά.Όποιος θέλει να στηρίξει,στηρίζει.Όποιος δεν θέλει γιατί είναι ο σάντος,δε θα τον σκοτώσουμε κιόλας.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.