Author Topic: Fernando Santos  (Read 192514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #1660 on: April 08, 2008, 00:59:51 »
εγω θα ηθελα να βγαλει η διοικηση ανακοινωση και να λεει πανω κατω τα εξης
".....Εχουμε εναν συγκεκριμενο σχεδιασμο θα τον ακολουθησουμε πιστα.......οσοι
δεν αντεχουν τους καλουμε να ερθουν στο γηπεδο οταν αυτοι πιστευουν οτι
αξιζει δηλαδη οτα πλεον η ομαδα στεκετε γερα στα ποδια της οικονομικα και αγωνιστικα
μεχρι τοτε θα πορευτουμε με αυτους που αν και πονανε τα ματια τους πιστευουν απο τωρα οτι ο στοχος θα επιτευχθει......."

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1661 on: April 08, 2008, 01:13:40 »
γιατι το γαμας φιλε μου makptol?
γινε κι εσυ τωρα προβατο μπορεις!μαζι με το ολοσωμο μαγιο (για προβατο ενοειται)θα σε δωσουμε κι ενα γουοκι τοκι να επικοινωνεις απευθειας με ζαγορ να του δινεις οδηγιες ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1662 on: April 08, 2008, 01:18:21 »
αδερφε makptol σε λιγες μερες θα γινει απολογιστικη συνεντευξη τυπου...να εισαι σιγουρος οτι ξερουν τη θα μας πουν γιατι δεν μας λενε ψεμματα....παντως οταν θα αναφερονται στα οικονομικα ολοι θα περιμενουν να τελειωσει και να μπει στα αγωνιστικα....αυτη ηταν η μεγαλη μας νικη φετος.....που βεβαια τα λαμογια οι δημοσιογραφοι την περνανε στο ντουκου....ο ΠΑΟΚ ειναι ελευθερος και αργα η γρηγορα θα φτιαξει και ομαδα...τη να μασισω...εφαγα κλεφτες και κλεφτες στη μαπα μεχρι να ερθει η μερα που θα ειμαι ελευθερος...οσο για την κοινη γνωμη ποτε δεν την εδωσα μεγαλη σημασια-5 πρωτοσελιδα και 5 καναλια μας φτιαχνουν την επικαιροτητα μας και τη γνωμη μας...ξερεις γιατι; γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο σχολειο και μαθενεις γραμματα οσο ποιο ενεργος εισαι και οποιος καταλαβε καταλαβε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

mayrosaris

• Guest
« Reply #1663 on: April 08, 2008, 01:25:31 »
Akoma kai o Santos na fygei de diafwnoume oloi oti xreiazomaste
metagrafes, ara as katsoume na skeftoyme psyxraima kai na
kanoyme mia aplh diapistwsh oi paiktes poy paizoyn sth sygkekrimenh
stigmh mporoun na pane ton PAOK mexri thn 5 thesh. Isws me allon
proponhth na thn pairnane , an kai egw pisteyw oti kai o Santos
eftase konta (xamena penalti me ofh, gayro kai xanthi), mporei na
eixe parei tous pontous kai  na epaize akomh gia thn 5ada, emena
proswpika de me endiaferei thelw na paw psilotera. Perimenw thn
epomenh xronia me aisiodoxia, thn aisiodoxia den mporei na th sterhsei
kanenas apo mena oute ta radiofwna oute oi proponhtofagoi.

makptol

• Guest
« Reply #1664 on: April 08, 2008, 01:32:21 »
ρε παιδια τρελενομαι ειμαι 46 χρονων ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ στον ΠΑΟΚ..............επιτελους πρωτη
φορα βλεπω κατι καθαρο γνησιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ απο διοικητικης πλευρας αλλα βλεπω οτι εξ αιτιας
της αγωνιστικης πτωσης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
να πει να χαλασει κατι πολυ ωραιο που παει να γινει.............ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ
ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ απο δημοσιογραφους μεχρι παραγοντες πανε να σπασουνε την ενοτητα των
ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που σε τετοιο βαθμο(σχεδον 100%) συμβαινει πρωτη φορα.............
εγω αναρωτιεμαι αν δεν ερχοτανε αυτα τα 6.5 εκ ευρω απο διαρκειας χορηγιες κλπ.... που κακα τα ψεματα
η προσωπικοτητα του Ζαγορ τα εφερε.......κανενας αλλος δεν θα μπορουσε να το κανει...........
τωρα θα χρωστουσαμε και της μιχαλους ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ...................ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.....και αν δεν
τον χωνευουμε - ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ  ας το κανουμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ..............

apostolos

• Guest
« Reply #1665 on: April 08, 2008, 04:34:40 »
Kati gia ton giatro pou ediwkse o Portogallos apo o,ti leei toulaxiston o babis....
Fainetai oti den eimaste sunepeis se auta pou leme. Kalokairi erxetai o Zagorakis. Syswmos o kosmos tou PAOK:
ALLAKSE KAI TA PLAKAKIAAAAAAAAAAAA....

Pairnoun siga siga ton boulo diaforoi...Na mh sas ta thymizw...Kalws h kakws allakse h diohkhsh kai arxise na kshlwnei dioti etsi ekrine...Sunama o kosmos tou PAOK exei zhthsei: ALLAKSE KAI TA PLAKAKIAAAAAAAAAAAAA....
Kathe fore pou ena proswpo efeuge arxizan, ki auto egine polu melethmena apo diaforous radiopateres, oi thewries sunomwsias....Pws, giati, axa, ara, nato, ta vlepeis....klp....

Apofasiste ti thelete: Thelete na anakateueste sto ergo ths dioikhshs h na tous afhsete to phdalio na kanoun o,ti nomizoun?
Nai h oxi? Mporei sto ergo ths dioikhshs na sumperilambanontai polla pou den mas aresoun, px o Santos, h tade epilogh paikth, h tade allagh gumnasth....E den ginetai re paidia kathe fora pou kati den mas kathete kala, na arxizei to xwsimo....Giati auto giati ekeino, auto eprepe na kanoun to na to allo.... Afhste tous hsuxous kai stamathste pia me ton Santos exei arxisei na katantaei grafiko pleon...Peftoume se duo alla megala athlhmata, kai prwto thema o Santos, ti nootropia re einai auth....

Merikoi de, postaroun mono gia ton Santos edw kai kana dimhno toulaxiston, allo thema den exoun piasei oute mish fora, oute gia asteio, dikaiwma tous men, alla egw to vriskw eksairetika empathes.....

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1666 on: April 08, 2008, 07:06:06 »
εφαγα κλεφτες και κλεφτες στη μαπα μεχρι να ερθει η μερα που θα ειμαι ελευθερος...οσο για την κοινη γνωμη ποτε δεν την εδωσα μεγαλη σημασια-5 πρωτοσελιδα και 5 καναλια μας φτιαχνουν την επικαιροτητα μας και τη γνωμη μας...ξερεις γιατι; γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο σχολειο και μαθενεις γραμματα οσο ποιο ενεργος εισαι και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Μερικες φορες λενε μια εικονα χιλιες λεξεις. Ο Bozik ειπε 3 σειρες με εκατομυρια εικονες...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1667 on: April 08, 2008, 10:35:58 »
ρε παιδια τρελενομαι ειμαι 46 χρονων ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ στον ΠΑΟΚ..............επιτελους πρωτη
φορα βλεπω κατι καθαρο γνησιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ απο διοικητικης πλευρας αλλα βλεπω οτι εξ αιτιας
της αγωνιστικης πτωσης ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
να πει να χαλασει κατι πολυ ωραιο που παει να γινει.............ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ
ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ απο δημοσιογραφους μεχρι παραγοντες πανε να σπασουνε την ενοτητα των
ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που σε τετοιο βαθμο(σχεδον 100%) συμβαινει πρωτη φορα.............
εγω αναρωτιεμαι αν δεν ερχοτανε αυτα τα 6.5 εκ ευρω απο διαρκειας χορηγιες κλπ.... που κακα τα ψεματα
η προσωπικοτητα του Ζαγορ τα εφερε.......κανενας αλλος δεν θα μπορουσε να το κανει...........

μπραβο πολυ σωστος

rounos

• Guest
« Reply #1668 on: April 08, 2008, 11:01:36 »
Την κοβω τη δουλεια,στη πρωτη στραβη του χρονου να "αγκαλιαζομαστε" ΠΑΛΙ στις κερκιδες μεταξυ μας.Και εμενα δε μου γεμιζει το ματι να πω την αληθεια,αλλα εμαθα στη ζωη μου να κανω υπομονη -πλεον-.Οσο για γιατρους,υπαλληλους,δικηγορους κλπ. ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΕΟ.Η λαμογια και η σαπιλα στον ΠΑΟΚ δεν ηταν μονο στη διοικηση.Αφου τα ξερετε,γιατι τρελαινεστε οταν σουταρουν καποιον?
Για τον Σαντος,και για την προηγουμενη του καριερα,επειδη πολλοι λενε οτι τον διωξαν απο βαζελο,εκεινη την χρονια ο βαζελος εκανε το νταμπλ,με παιχτες που διαλεξε αυτος,και με προετοιμασια που εκανε αυτος.Και στην τελικη και ο Φεργκιουσον να ερχοταν,με τραγικες συνθηκες,δεν θα καταφερνε και αυτος τιποτα.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1669 on: April 08, 2008, 11:04:55 »
δλδ πιστεύεται ότι δεν πρέπει να ελπίζουμε ότι από τη νέα χρονιά θα έρθει ο Φέργκιουσον?
ούτε δλδ ένας Μουρίνιο?
 ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1670 on: April 08, 2008, 11:27:52 »
(...),επειδη πολλοι λενε οτι τον διωξαν απο βαζελο,εκεινη την χρονια ο βαζελος εκανε το νταμπλ,με παιχτες που διαλεξε αυτος,και με προετοιμασια που εκανε αυτος.

ε,ωραια, και μεις αυτο απαιτησαμε: Να παρει ο Σαντος το νταμπλ με παιχτες που διαλεξε ο Παρασχος και προετοιμασια που εκανε ο Παρασχος! ;D :D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

rounos

• Guest
« Reply #1671 on: April 08, 2008, 11:33:44 »
Δε γινετε :D.Γιατι τους παιχτες δεν τους διαλεξε ο Παρασχος,και γιατι αν κρινω απο τις 7αρες,μαλλον ψιλοαποτυχια θα ηταν η προετοιμασια που εκανε μπουαχαχαχα  ;D.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1672 on: April 08, 2008, 14:02:50 »
Μέχρι τώρα ήμουν της άποψης πως αν έγραφα κάτι υπέρ του Σάντος θα προκαλούσα αντίδραση ενός που δεν τον γουστάρει και μετά θα απαντούσε κάποιος άλλος και θα γινόταν το σώσε. Δεν ήθελα από τη πλευρά μου να συνεχίζω και στο paokworld αυτά που λεγόταν όλη μέρα "στον αέρα της πόλης".
Έτσι πολλές φορές κρατήθηκα. Φοβόμουν ότι η γκρίνια για τον Σάντος που τη χρησιμοποιούν οι δημοσιοβλάχοι για να τρυπήσουν τον Ζαγοράκη θα μας έκανε κακό.
Τώρα που πλέον το κακό έγινε και ο κάθε δημοσιοβλάχος πέτυχε το σκοπό του και πλέον θα μπορεί όλο το καλοκαίρι να προσβάλλει άμεσα τον Ζαγοράκη και να βρίσκει θετική ανταπόκριση, τώρα που και "οπαδοί" του ΠΑΟΚ βάλλουν ανοιχτά κατά του Ζαγοράκη, εγώ από τη πλευρά μου δεν έχω κανένα λόγο να μη συμμετέχω σε συζήτηση με τα παιδιά που κράζουν τον Σάντος.
Άσχετα αν ο Σάντος είναι ο προπονητής που μπορεί να ξεπεράσει τον Άγγελο σε πρόκληση διχόνοιας στο λαό! Ας ελπίσουμε να πάει καλά του χρόνου και να μη γίνει αυτό.

Εγώ την πεποίθησή μου για το ότι θα πάμε καλά του χρόνου δεν τη βασίζω σε αυτά που βλέπω, αλλά σε αυτά που δεν βλέπω. Γιατί αυτό που βλέπω κι εγώ, όπως κι όλοι είναι το χάλι. Βλέπω ότι η ομάδα γίνεται κάθε αγωνιστική χειρότερη. Βλέπω πως δεν υπάρχει βελτίωση ούτε ομαδική, αλλά ούτε και κάποιου παίχτη. Αυτό όμως το χάλι δεν μου δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά μου.

Στο δικό μου το μυαλό το τίποτα που παρουσιάζει η ομάδα είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο Σάντος δεν φταίει. Πριν αρχίσετε να βρίζετε, παρακαλώ όποιον έχει χώρο στο μυαλό του για να βάλει μέσα και να επεξεργαστεί και μια άλλη άποψη, ας το κάνει. Κι ας συζητήσουμε πάνω σε αυτή τη βάση. Όποιος είναι τόσο βέβαιος για το δίκιο του, θα μου απαντήσει με τα χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα και δεν θα έχει ουσία.

Έλεγα λοιπόν ότι ο Σάντος μπορεί να είναι κακός προπονητής, αλλά δεν είναι τόσο κακός ώστε να παρουσιάζει τέτοια άθλια εικόνα. Μπορεί να μην έχει καταλάβει που βρίσκεται όπως λέτε, αλλά δεν μπορεί να ξεφτιλίζει έτσι την καριέρα του. Στο παντελώς αστείο και παιδικό επιχείρημα ότι τον έχουν διώξει από παντού, η απάντηση είναι πως όλους μα όλους τους προπονητές τους διώχνουν οι ομάδες τους ή δεν τους ανανεώνουν το συμβόλαιο, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων προδοσίας. Είναι γελοίο να λες πως τον έδιωξαν από παντού, όταν δεν υπάρχει προπονητής που να μην έχει εκδιωχθεί από όλες τις προηγούμενες ομάδες του.

Λέω λοιπόν πως αν ο ΠΑΟΚ είχε εμένα τον άσχετο προπονητή, ή αν θέλετε τον Σούλη τον Παπαδόπουλο δεν θα πήγαινε χειρότερα. Και ο Σάντος δεν είναι άσχετος. Κακός μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι, αλλά άσχετος και χθεσινός δεν είναι. Έχει ένα όνομα, το οποίο πληρώνεται ανάλογα. Καλώς ή κακώς, δεν το εξετάζω.

Πως λοιπόν παρουσιάζει αυτό το τόσο μεγάλο χάλι;
Και κυρίως γιατί τον καλύπτει ο Ζαγοράκης;

Αν απαντήσει κάποιος ότι για οποιονδήποτε λόγο ο Ζαγοράκης δεν βάζει πάνω απ' όλα το καλό του ΠΑΟΚ και βάζει εγωισμούς, χρήματα αποζημίωσης (που δεν υφίσταται), ή ο,τιδήποτε άλλο, τότε δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε σε εκατό χρόνια και ας το κόψουμε εδώ.

Αν όμως δεχτούμε το γεγονός ότι ούτε ο Μπάμπης ο Τεννές που μας νίκησε θα μπορούσε να παρουσιάσει τέτοιο έκτρωμα δεν θα αναζητούσε και άλλες εξηγήσεις;

Εγώ σπάω το κεφάλι μου να βρω μια εξήγηση για να απαντά σε όλα τα ερωτήματά μου. Αν βρεθεί εξήγηση που να απαντά σε όλα τότε θα την αποδεχτώ.
Π.χ. η ομάδα σέρνεται χειρότερα από ποτέ - φταίει ο Σάντος; Ναι - Είναι ο χειρότερος προπονητής που είχαμε από όλους τους προηγούμενους; Όχι - Άρα την απορρίπτω, ακριβώς γιατί παίζουμε χειρότερα από πριν! Άρα κάτι άλλο παίζεται, βαθύτερα.
Το υλικό της ομάδας είναι το χειρότερο των τελευταίων χρόνων; - Ίσως, αλλά σίγουρα δεν είναι για να παίζει τόσο άθλια - Άρα, φταίει ο Σάντος - Θα συμφωνούσα μαζί σας ότι φταίει αυτός, αν δεν έπαιζε τόσο άθλια σε τόσα εύκολα παιχνίδια και αν δεν είχε κάνει ο ΠΑΟΚ κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Αυτό μου δείχνει ότι οι παίχτες δεν έχουν διάθεση σε όλα τα ματς. Άρα πάλι κάτι παίζεται σε άλλο επίπεδο
Το ότι του Σάντος του φταίνε όλα, σημαίνει ότι προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά του; - Θα έλεγα ναι, μόνο αν δεν εμπιστευόμουν τον άνθρωπο στον οποίο τα λέει, το αφεντικό του, ο οποίος συμφωνεί μαζί του. Γιατί ο Σάντος με τις δηλώσεις του, αν δικαιολογούνταν σε κάποιον δεν θα είμασταν εμείς, αλλά ο Ζαγοράκης πρώτιστα. Ασχέτως αν κάποιες δηλώσεις του δεν βρήκαν σύμφωνη τη διοίκηση, σε πρώτη φάση δύο πρώην συμπαίχτες των σαρδέλων μας, συμφωνούν πως χρειάζεται ξήλωμα το σάπιο υπόβαθρο του αγωνιστικού μας τμήματος, με τα δεκάδες που σημαίνει αυτό.

Έχω κάνει δεκάδες παρόμοιες σκέψεις. Όλες μου δείχνουν τον Σάντος υπαίτιο σε πρώτο χρόνο, αλλά δεν με καλύπτουν πλήρως.

Μόνο μία εξήγηση με καλύπτει πλήρως και απαντά σε όλες τις απορίες, αν συνυπολογίσουμε και την άποψη των αρμοδίων, πως δεν χρειάζεται αλλαγή προπονητή πριν αλλάξει το ρόστερ και κάνει προετοιμασία:
Η μόνη εξήγηση είναι πως στον ΠΑΟΚ υπήρχε σαπίλα σε όλα μα όλα τα επίπεδα. Ο ΠΑΟΚ είχε γεμίσει με κλέφτες, βολεμένους και μέτριους. Από αυτή την κατάσταση δεν είναι δυνατό να έχει ξεφύγει όλο το αγωνιστικό τμήμα. Από γιατρούς, από ακαδημίες ως και πάνω απ' όλα τους παίχτες.
Αυτούς που μάθανε να χάνουν και να μη τρέχει τίποτα, γιατί ο λαός θα έκραζε τον κλέφτη και ο κλέφτης θα έδιωχνε τον προπονητή για ξεκάρφωμα. Που αν τους πίεζε ο προπονητής λίγο παραπάνω θα χάνανε για να τον εκβιάσουν. Αυτούς που το μυαλό τους είναι σε μεταγραφή συνεχώς και που βλέπουν τον ΠΑΟΚ μικρό για να χωρέσει το ταλέντο τους.

Αυτό ΑΝ (λέω αν γιατί το παραθέτω ως εκδοχή για σκέψη και όχι ως διαπιστωμένη αλήθεια) ισχύει δεν είναι λογικό να δοθεί περιθώριο στον προπονητή να διώξει τη σαβούρα, να χτίσει την ομάδα από την αρχή σε στέρεες βάσεις και μετά να κριθεί η ικανότητά του;
Γιατί να μην ισχύει το σκούπισέ τα όλα και στο αγωνιστικό; Με ποια λογική το αγωνιστικό τμήμα απέφυγε τη σήψη και τη παρακμή των προηγούμενων ετών και δεν είναι κατάλοιπο;
Αυτό πιστεύει και η διοίκηση και γι΄αυτό ζήτησε υπομονή. Γιατί προτεραιότητα είχαν όλα τα υπόλοιπα, διοικητικά και οικονομικά, να μπούνε σε μια σειρά.

Σκεφτείτε το μάγκες και λίγο έτσι, καλοπροαίρετα...

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1673 on: April 08, 2008, 14:40:55 »
PAOKCURE, δε βλεπω το λογο να μη συμμετεχεις σε μια συζητηση που εχει φτασει τις 88 σελιδες. δε θα αλλαξεις κανενος την αποψη αλλα θα ειπωθουν καποια πραγματα που καποιοι ανθρωποι θα τα σκεφτουν τουλαχιστο. οταν η συζητηση γινεται σοβαρα και ομορφα τοτε ολοι οι συμμετεχοντες μπορουν πραγματικα να σκεφτουν την αποψη του αλλου και οχι απλα να απαντανε δικηγοριστικα.
αυτα που λες σημερα τα λεγα χθες με τον azazel ηρεμα και ωραια και ετσι κ οι 2 νομιζω σκεφτομασταν τι λεει ο αλλος. οταν ο διαλογος ειναι ηρεμος ειναι κ παραγωγικος

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1674 on: April 08, 2008, 14:49:09 »
Δυστυχώς φίλε PAOKCURE έχει τρυπηθεί πλέον και από εμάς τους ίδιους το όλο το εγχείρημα...Μιλάνε ειρωνικά για τον προπονητή του ΠΑΟΚ που για μένα είναι θεσμός με ότι αυτό συνεπάγεται..Ειδικά η μόδα στα ράδια είναι να υποτιμούν το λεγόμενο "σχέδιο" της διοίκησης-προπονητή..Και συμφωνώ πως από το καλοκαίρι και μέτα ο ευθύς πόλεμος στο Ζαγοράκη θα είναι γεγονός..Ηδη είναι...Απλά ξέρεις τι γίνεται? Βλέποντας το συμπολίτη να προοδεύει τελευταίως σε αγωνιστικό επίπεδο (κυρίως λόγω προπονητή), οι 
συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες...Κατανοήτο..Εγώ εκεί βασίζω κυρίως την τρέλλα ορισμένων και το κόλλημα με τον προπονητή..Και εμένα δε μαρέσει ο εν λόγω προπονητής...ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ...Και η ασυλία προέρχεται είτε απο προσωπολατρείες είται από την ατμόσφαιρα της πόλης της παρέας..

Ο Σάντος είναι στυγνός επαγγέλματιας και ας το παραδεχτούμε. Θέλουμε τέτοιους προπονητές η δημοσιοσχετίστες? Θέλουμε αλήθεια επιτέλους η παραμύθια περί γωνιακού μαγαζιου? Δεν καταλαβαίνουμε πως τόσα χρόνια οι εναλλαγές προπονητών κάνανε την ομάδα μπουρδέλο? Θέλουμε σχέδιο- ή πυροτεχνήματα και εμφανίσεις άρπα-κόλα?

Ας χωνέψουμε επιτέλους πως πρέπει να λειτουργήσουμε σε επαγγελματικά πλαίσια πρωτα εμείς οι οπαδοί...Να ξεφύγουμε από τα όρια της πόλης...ΠΑΟΚ του ελληνισμού και όχι μόνο σε στενά-φοβικά πλαίσια της Θεσσαλονίκης. 
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1675 on: April 08, 2008, 15:05:33 »
διαγραψτε απ τη μνημη σας την φετινη χρονια και πειτε οτι ο σαντος ανελαβε τωρα....ετσι κι αλλιως σαν να ξεκιναμε απ την αρχη ειναι.....φετος δεν εγινε τιποτα..... ;D ;D ;D

ειναι η μονη λυση να τον συμπαθησετε.... ;) ;) ;)εγω αυτο θα κανω και θα ειμαι ηρεμος!!!! :tsigaro: :rasta: :tikitaka:
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1676 on: April 08, 2008, 18:01:05 »
mpravo re PAOKCURE poli wraia ta egrapses.....

egw an kai evrisa polles fores ton santos edw mesa eipa kai pali oti den eimai apo autous pou krazoun kai kanoun kako stin omada....apla meta apo tetoies apokardiotikes emfaniseis kai oxi ittes .....SKAS....kai erxesai edw na ta vgaleis kai petagete o makptol kai se leei ageliko kai gia to agio oros....gamiseta diladi.....

loipon PAOKCURE, tha simfwnisw se auta pou eipes peri sapilas tosa xronia kai oti oi pektes potistikan apo autin tin sapila...sigoura einai ena thema auto....pisteuw oti exei megalo meridio euthinis auto to prama...na prosthesw pantws oti eftaige kai i ellipsi STOXOU KAI AGWNISTIKIS PIESIS GIA THN OMADA....kai ti ennow....

otan les kai simfwnw oti oi pektes proerxontan kai megalwsan se ena athlio diikitiko perivalon....ksekinisan tin nea xronia me parasxo 6-7 anousies metagrafes, me 7ara apo y' ethniki kai ME tin dikaiologia tis eksigiansis (gia tous paiktes ennow, oti sto pisw meros tou mualou tous eixan to de variese mas kaliptei i eksigiansi pou ginete gia ta xalia pou paizoume) opote den ipirxe piesi stous paiktes na paiksoun.....

twra o santos exei meridio euthinis sto oti den evale tin omada se enan agwnistiko stoxo....kalifthike kai autos pisw apo tin eksigiansi pou poli swsta ginete kai epese kai se orismenes ATIXESTATES dilwseis kai axriastes kai mazi me auta pou proaneferes kai prosthesa EKATSE KAI I APAKSIWSI TWN IDI XAVALETZIDWN PODOSFERISTWN kai skasane autes oi kakistes emfaniseis....

tespa....egw entaksei mexri stigmis o santos de mou xei deiksei tipota apo auta pou vlepw PAOKCURE alla sigoura mporei na exei kanei polla apo auta pou de vlepoume....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1677 on: April 08, 2008, 18:22:55 »
babis36 για το γιατρό νομίζω ότι κανεις λάθος και ήταν απόφαση τις διοίκησις προς τον εκσυγχρονισμό του ιατρικού τιμ τις ομάδας.....για τους παίκτες δεν είπε ότι είναι άχρηστοι...αλλα με δικά του λόγια ότι πρέπει να ξέρουμε ότι δεν είναι του μεγέθους ΠΑΟΚ...λάθος για μένα γιατί δεν χρειαζόταν να το πει,το ξέρουμε....για τον κόσμο δεν νομίζω να μίλησε κάπου αρνητικά,συνήθως μιλάει για την νοοτροπία τις ομάδας και το βάρος τις φανέλας του ΠΑΟΚ....όσο για το σχέδιο που λες στο τέλος, είναι αυτό συμφωνήθηκε με την διοίκηση και του ζητήθηκε να εφαρμόσει....πρώτη χρονια μεγάλη προετοιμασία και ξεκαθάρισμα υλικού...δεύτερη χρονια το όυεφα...και τρίτη σφήνα στο ποκ....για μένα το εγκληματικό του λάθος είναι ότι κατάλαβαν οι παίκτες τον στόχο τις πρώτης χρονιας...και ότι  για πολλούς είναι λίγα τα ψωμιά τους στον ΠΑΟΚ...εκεί για μένα τελειωσε η χρονια...γιατί ο παίκτης μετά νιώθει ανασφάλεια και στο τέλος όταν καταλαβαίνει ότι τελειώνει γίνεται μισθοφόρος....και σε αυτό φταίει και οι διοίκηση με κατι ανακοινωσεις.

Ωραιο ποστ φιλε μου, ετσι ακριβως ειναι, ιδιως τα σημεια που εχω σημαδεψει. Οι αμπαλοι καταλαβαν οτι πνεουν τα λοισθια και απο εκει και επειτα στα @@ τους οτι και να γινει.

Ο Σαντος παραειναι ειληκρινης!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1678 on: April 08, 2008, 18:51:16 »
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΖΑΓΟΡ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.....και αν δεν
τον χωνευουμε - ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ  ας το κανουμε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ  ΑΛΛΙΩΣ..............

Γιατί να μην ισχύει το σκούπισέ τα όλα και στο αγωνιστικό; Με ποια λογική το αγωνιστικό τμήμα απέφυγε τη σήψη και τη παρακμή των προηγούμενων ετών και δεν είναι κατάλοιπο;
Αυτό πιστεύει και η διοίκηση και γι΄αυτό ζήτησε υπομονή. Γιατί προτεραιότητα είχαν όλα τα υπόλοιπα, διοικητικά και οικονομικά, να μπούνε σε μια σειρά.

Σκεφτείτε το μάγκες και λίγο έτσι, καλοπροαίρετα...
[

εφαγα κλεφτες και κλεφτες στη μαπα μεχρι να ερθει η μερα που θα ειμαι ελευθερος...οσο για την κοινη γνωμη ποτε δεν την εδωσα μεγαλη σημασια-5 πρωτοσελιδα και 5 καναλια μας φτιαχνουν την επικαιροτητα μας και τη γνωμη μας...ξερεις γιατι; γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλο σχολειο και μαθενεις γραμματα οσο ποιο ενεργος εισαι και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Ολα τα λεφτα τα παραπανω!!!
Χαιρομαι που εδω μεσα δεν μασαμε απο ραδιοφωνα, ραδιοπαραγωγους, πουστροκαναλα κλπ.

Να μην ξεχναμε οτι ο πολεμος που δεχεται ο ΣΚΥΛΟΣ και κατ επεκταση η ομαδα μας μπορει να προερχεται απο φιλους, συγγενεις απο αυτους που πηρανε τον μπουλο και οπωσδηποτε απο αλλοθρησκους.

Ειμαι ενας απο αυτους που οταν ηρθε ο ΣΚΥΛΟΣ, ελεγα: "Αλλαξε τα ΟΛΑ, ακομη και τα ΠΛΑΚΑΚΙΑ" το εννοουσα και το εννοω!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1679 on: April 08, 2008, 19:28:39 »
Κοιταξτε ρε μαγκες. Ας πουμε οτι βγαινω εγω και λεω οτι ο Σαντος δεν κανει για τον ΠΑΟΚ (Πραγμα που οι moderator μπορουν να το επιβεβαιωσουν οτι δεν το έκανα απο την αρχη της χρονιας ποτε παρα μονο μετα το ματς με τον Λεβαδειακο με συγκεκριμενη λογικη της οικονομικης καταρχην ζημιας του στην ομαδα παρα της προσφορας του).Θα ρωτησετε ευλογως και ποιος εισαι εσυ ρε μεγαλε που τα λες ολα αυτα? Με τι εμπειριες, εργο, κριτικη ικανοτητα, αξιοπιστια κτλ κτλ.Και ετσι ειναι ρε μαγκες εγω ειμαι ενας οπαδος οπως ολοι μας. Οταν ομως τα ιδια πραματα τα λεει και ο ΓΧ  με την σταση του αλλα και με τα λογια του για τον προπονητη τοτε το πραγμα ειναι σοβαρο. Ο ΓΧ ειναι ο παιχτης με την μεγαλυτερη προσφορα στον ΠΑΟΚ την τελευταια δεκαετια, με δεικτη ποδοσφαιρικης νοημοσυνης υψηλο και παιχτης οπαδος ισως κατα τον μαλακα τον πανουτσο και ο μοναδικος. Ενταξει ο γιατρος λαμογιο των προηγουμενων διοικησεων, ο γυμναστης ανεπαρκης των προηγουμενων διοικησεων, οι παικτες ολοι διαβρωμενοι απο τους προηγουμενους κλεφτες, οι φιλαθλοι μας με λαθος νοοτροπια μια και η σωστη ειναι του Σαντος αλλα και ο ΓΧ τι σκατα ειναι ρε πουστη μου? Ασχετος? Διαβρωμένος απο τους προηγουμενους? Βλακας? Κομπλεξικος?Αμπαλος? σκουληκι? ;D

Υ.Γ 1. IRON το οτι τρυπαει καποιος απο εδω μεσα τον προπονητη του ΠΑΟΚ και το ολο εγχειρημα του Ζαγορ (εκτος αλλοθρησκων που μπαινοβγαινουν σαν κομπλεξικοι που ειναι) δεν το δεχομαι και το θεωρω λαθος σου χοντρο. Αυτα που λεγονται εδω μεσα ειναι μεταξυ της οικογενειας μας και παρα εξω καταπινουμαι το σκατο και τον υπερασπιζομαστε.Αν δεν λεγονται ουτε στην οικογενεια οι αντιρρησεις μας τοτε καποια στιγμη θα γινουν εκρηξη απο πολλους απο εμας σε λαθος τοπο και χρονο

Υ.Γ 2 Μακαρι να βγω λαθος αλλα αν φαμε καμια τριαρα απο την κολοαεκ θα γινει της πουτανας και βλεπω τον Σαντος να φευγει απο την πισω πορτα και για παντα. Δεν το εχει καταλαβει αλλα ακομα απο αυτους τους παικτες κρεμεται για να τερματισει χωρις να τον κυνηγαει ολη η Θεσσαλονικη σε αυτο το κολοπρωταθλημα εστω και ενα μηνα νωριτερα απο τους αλλους

Υ.Γ 3 PAOKCURE αν αυτες οι σαρδελες εχουν 2 με 4 μηνες να πληρωθουνε οπως λεγετε να δω με τι λεφτα θα πληρωθουνε οι καινουργιοι 5-6 ή κατα αλλους 9-10 εστω και ελευθεροι. Ειδικα αν ο απολυμενος απο την ΠΑΕ δικηγορος κανει καμια πατατα και χασει και την εκδικαση της υποθεσης Σικαμπαλα στο CAS. Γιατι σε αντιθεση με αυτα που λες μια προκαταβολη παντα την δεινεις αλλα και εκτος αυτου αυτοι οι παικτες ερχονται με καποιες εγγυησεις οτι θα παρουν τα χρηματα τους.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα