Author Topic: Fernando Santos  (Read 197902 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #1560 on: March 29, 2008, 21:02:35 »
Prosopika "kyrhttw monomerh katapaysh toy pyros enantion toy Santos" poy EYXOMAI NA ANAGKASTW na einai monimh.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1561 on: March 29, 2008, 21:04:46 »
Μπα, δε μ'αρεσει αυτός...Κάνας άλλος;

μαρτσελο λιπι γουσταρεις???ψαχνει και ομαδα!!!! 8) 8) 8) 8) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

parizianos

• Guest
« Reply #1562 on: March 29, 2008, 21:09:09 »
Ξέρω κι εγώ, μωρέ; Λίγο φλώρος μου φαίνεται...

Κάνας πιο ντόπιος, πιο μάγκας δεν υπάρχει; (κάπου το πάω εγώ, αλλά θα με καταλάβετε, οπότε το "κόβω").

parizianos

• Guest
« Reply #1563 on: March 29, 2008, 21:14:55 »
Εξαρχής να αναφέρω πως είμαι εναντίον του Σάντος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Συνεχίζω:

Πάντως, υπερβάλλει αναφορικά με την κριτική του στους παίκτες. Εντάξει, δεν έχουμε 30 μπεκενμπάουερ στην ομάδα, αλλά όλοι είναι σαρδέλες; Όλοι είναι αστακοί; Κανείς πιτσιρικάς δεν αξίζει;

Μου άρεσε που μοιάζει να έχει αρχίδια, αλλά ΚΑΝΕΙΣ πια δεν αξίζει; Τί σκατά; Σε 30 νοματέους δε βρέθηκε ούτε ένας;

Υπάρχει πιθανότητα (πολύ μικρή έως ανύπαρκτη κατά τη γνώμη μου) να έχει δίκιο: πως, δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να αξίζει να παίζει έστω και δανεικός σε ομάδα β' κατηγορίας (λέμε τώρα). Αλλά, κύριε Σάντος, πώς θέλετε να παίζουν τσαμπουκαλεμένα αυτοί οι παίκτες όταν τους υποτιμάτε;

Όσοι από εσάς, αδέρφια, δουλεύετε, το ξέρετε καλά: όταν το αφεντικό σε υποτιμά αλλά δε σε απολύει, τότε κι εσύ παίζεις με το πουλί σου αδιαφορώντας για το αν θα κλείσει η εταιρία που δουλεύεις ή για το αν θα μείνουν ικανοποιημένοι οι πελάτες...

Τέλος πάντων, ξαναλέω πως το να χτίζει κανείς μια ομάδα από την αρχή είναι ονειρεμένο (βλέπε Football Manager), αλλά με τί λεφτά; Με τί όρεξη; Με τί ΣΥΝΤΑΓΗ; Το έχει ξανακάνει αυτό ο κύριος Σάντος;

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1564 on: March 29, 2008, 21:33:03 »
Prosopika "kyrhttw monomerh katapaysh toy pyros enantion toy Santos" poy EYXOMAI NA ANAGKASTW na einai monimh.
8elw na agiasw kai den m' afhnoyn oi diavoloi  ;D
« Last Edit: March 29, 2008, 22:04:38 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
« Reply #1565 on: March 29, 2008, 21:55:32 »

Κάνας πιο ντόπιος, πιο μάγκας δεν υπάρχει; (κάπου το πάω εγώ, αλλά θα με καταλάβετε, οπότε το "κόβω").

κανας αγιορειτης μηπως σε κανει........ ;)

JamaicaN

• Guest
« Reply #1566 on: March 29, 2008, 21:59:44 »
re mages opoios thelei na dioikisei xwnei to paketo pairnei tis metoxes kai fernei opoion proponiti goustarei...

Alliws sebasmo stis epiloges tou Skylou, i opoia leei FERNANDO SANTOS

telos

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1567 on: March 29, 2008, 22:18:54 »
Παρακαλώ στο θέμα μας Fernando Santos

Και κόψτε τα υπονοούμενα για άλλους προπονητές την στιγμή που δεν ασχολούνται οι ίδιοι με την ομάδα, δεν είναι ώρα να βγουν οι υποστηρικτές του και να αρχίσει πάλι εμφύλιος
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

guest4

• Guest
« Reply #1568 on: March 29, 2008, 22:57:18 »

mazi sou!

oso gia ta paidia edw mesa pou lene oti o kosmos strefetai enantion
tou santou logw twn radiofwnwn kai genika twn mme, na pw oti
den akouw kanena radiofwno kai de diabazw kamia efimerida.
Krinw ton santo ap' to apotelesma.
allwste oloi krinontai ek tou apotelesmatos.

Tou anagnwrizw omws tin eilikrineia pou eixe stin sunenteuksi tou.
Htan polu kali i sunenteuksi tou.
Me epeise gia tis protheseis tou.
kai empisteuomai ton zagor.

Ekexeiria loipon.

ps. Pisteuw oti m' autin tin sunenteuksi kerdise kai ton auriano agwna.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1569 on: March 29, 2008, 23:23:52 »

Otan tha figei o Santos, tha erthei o Rehagel.
PAOK KAI KSERO PSOMI

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1570 on: March 29, 2008, 23:26:47 »
Prosopika auti i synenteuxi prosthese allo ena litharaki stin asximi gnomi pou exo gia ton Santos . Exei pei oti den exoume kalous paixtes  ,axristous nearous paixtes alla se 2 xronia apo tora tha diekdikoume protathlima...

Episis egine i megali dilosi oti tou xronou tha DIEKDIKISOUME tin exodo stin Europi . Thymizo oti exodo stin Europi diekdikoun oi 6-7 protoi mias kai vgainoun 5 . Ara tou xronou an vgoume 6 k de vgoume Europi tha eimaste entos stoxon!
Megaleia diladi kyrie Santos

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1571 on: March 30, 2008, 00:50:00 »
οι στόχοι που λέει και ξανά λέει ο Σαντος είναι οι στόχοι που έχουν τεθεί μαζί με την διοίκηση....φέτος η χρονια είναι μια μεγάλη προετοιμασία-του χρόνου η έξοδος στην ευρώπη και τον τρίτο χρόνο η δυάδα....αυτό είναι το πλάνο που έχει μπει...και θα κριθουν ολοι εκ του αποτελεσματος.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1572 on: March 30, 2008, 01:12:32 »
για σκεφτειτε και το ενδεχομενο να ειχε καθησει ο παρασχος μεχρι τωρα και να επρεπε να ψαχνουμε προπονητη το καλοκαιρι παλι κι αιντε να μαθει κι ο καινουριος τους παιχτες κι αιντε να καναμε και με εκεινον ενα χρονο υπομονη να τον κρινουμε κι αιντε τρεχα γυρευε.......τουλαχιστον τωρα ειδαμε το αγωνιστικο προσωπο σχεδον ολων των παιχτων ειδαμε και καποια κοληματα του σαντος και αναμενουμε να δουμε το καινουριο ξεκινημα το καλοκαιρι και τι ροστερ θα εχουμε.αλλα επαναλαμβανω για ακομη μια φορα ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1573 on: March 30, 2008, 09:52:42 »
Εξαρχής να αναφέρω πως είμαι εναντίον του Σάντος, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Συνεχίζω:

Πάντως, υπερβάλλει αναφορικά με την κριτική του στους παίκτες. Εντάξει, δεν έχουμε 30 μπεκενμπάουερ στην ομάδα, αλλά όλοι είναι σαρδέλες; Όλοι είναι αστακοί; Κανείς πιτσιρικάς δεν αξίζει;

Μου άρεσε που μοιάζει να έχει αρχίδια, αλλά ΚΑΝΕΙΣ πια δεν αξίζει; Τί σκατά; Σε 30 νοματέους δε βρέθηκε ούτε ένας;

Υπάρχει πιθανότητα (πολύ μικρή έως ανύπαρκτη κατά τη γνώμη μου) να έχει δίκιο: πως, δηλαδή, δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να αξίζει να παίζει έστω και δανεικός σε ομάδα β' κατηγορίας (λέμε τώρα). Αλλά, κύριε Σάντος, πώς θέλετε να παίζουν τσαμπουκαλεμένα αυτοί οι παίκτες όταν τους υποτιμάτε;

Όσοι από εσάς, αδέρφια, δουλεύετε, το ξέρετε καλά: όταν το αφεντικό σε υποτιμά αλλά δε σε απολύει, τότε κι εσύ παίζεις με το πουλί σου αδιαφορώντας για το αν θα κλείσει η εταιρία που δουλεύεις ή για το αν θα μείνουν ικανοποιημένοι οι πελάτες...

Τέλος πάντων, ξαναλέω πως το να χτίζει κανείς μια ομάδα από την αρχή είναι ονειρεμένο (βλέπε Football Manager), αλλά με τί λεφτά; Με τί όρεξη; Με τί ΣΥΝΤΑΓΗ; Το έχει ξανακάνει αυτό ο κύριος Σάντος;

Σε αυτό υπάρχουν 2 όψεις όμως. Η άλλη λέει ότι πάιζεις μπαλάρα και τον βγάζεις μαλάκα. Τον κάνεις ρόμπα σε όλο τον κόσμο.

Απλά αν φοράμε παρωπίδες είναι λογικό να βλέπουμε μόνο την μία όψη. Αυτήν που έχουμε μπροστά μας.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1574 on: April 01, 2008, 01:50:35 »
loipon mages mou....

eimai apo ta atoma pou tou ekatse asxima oli i poreia i proponitiki tou santos ston PAOK mas.... den mou gemise to mati opws mallon kai stous perisoterous....eimai poli epifilaktikos gia tou xronou.....

ena prama omws pou siniditopoiw mera me tin mera einai ena....kaka ta psemata kanenas proponitis me tetoia omada den tha kataferne na paiksei aksiologi mpala mesa se 20 paixnidia....

auto pantws to thetiko pou mporw na katalogisw ston portogalo....einai oti telika ipirkse ENAS kai ennow auton pou epeise kai tha proxorisei se ena pliri kseskartarisma tou roster....dld den thimamai pote allwte me to teleiwma tis xronias na feugoun (apo ti deixnoun te gegonota) ena karavi savoura....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #1575 on: April 01, 2008, 10:02:02 »
Με λένε ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω....
PAOK is a Social Movement!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1576 on: April 01, 2008, 10:10:24 »
Πάντως θα πω κάτι στους φίλους που δεν τους κάθεται καλά ο Σάντος.
Μπορείτε να του καταλογίσετε 1000 πράγματα, αλλά έλλειψη προσωπικότητας ποτέ.
Αν ήταν άλλος θα έβαζε νερό στο κρασί του για να είναι περισσότερο αρεστός, αυτός όμως εκεί, βράχος στις πεποιθήσεις του.
Αυτό θα το πείτε ξεροκεφαλιά κάποιοι, αλλά βαθιά μέσα σας τον σεβόσαστε γι' αυτό, ενώ αν άγονταν και φέρονταν από επιθυμίες οπαδών θα έπεφτε (κι άλλο) στα μάτια σας.

Άντε τώρα να περάσει ήσυχα η βδομάδα μέχρι την Κυριακή, όταν θα ξαναρχίσετε να τον σκίζετε για πολλοστή φορά.  :)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1577 on: April 01, 2008, 12:26:08 »
Τι στο διάολο? Γιατί διώξανε τον Σάντος από τώρα?

Ας περίμεναν τουλάχιστον να τελειώσει η χρονιά...
Η γκρίνια μερικών έπιασε τόπο τελικά...

edit tsakalaki

Που το διάβασες αυτο πάλι ρε φίλε; Σήμερα είναι 1/4
εύχομαι να μην έφαγες παπά.

Αυτό για τους υπόλοιπους
« Last Edit: April 01, 2008, 12:28:59 by tsakalaki »
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1578 on: April 01, 2008, 12:28:33 »
 :P :P :P :P  δεν ψαρώνουμε βρε!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1579 on: April 01, 2008, 12:29:44 »
Ψάρωσα εγώ φίλε ... Το άκουσα στο ράδιο πριν λίγο.

Ξέχασα τελείως ότι είναι πρωταπριλιά.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Πω πω ρόμπα έγινα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...