nai ; kaiti proteinis esy ; na toys ektelesoyme ;
Υπαρχουν και πιο απλες λυσεις δεν συμφωνεις??
Αφήστε τον Σάντος ήσυχο μέχρι να αρχίσει η νεά σαιζόν. Μετά ξεσκίστε τον λεει ο tsag.... μηπως ειναι αργα μετα φιλε μου οπως με τον Παρασχο??
ο καινουργιος που θα ερθει θα θελει πιστωση χρονου και αυτος ... οι μεγαλες αποφασεις ειναι για τους μεγαλους ανδρες η μηπως οχι??
αυτο εδω που γραφει ο συγκεκριμενος,ειναι ο λογος που καποιοι ειναι καχυποπτοι με το να κραζουνε νεα μελη τον σαντος
οπως και το κριτικη στον σαντος σημαινει κριτικη στον ζαγορακη.
λοιπον για να ξηγηθουμε.ολοι εδω και τεσσερις βδομαδες λεμε τα ιδια.αναλογα την αποψη του καθενος βεβαια.
αυτο ειναι το μεγαλυτερο χτυπημα στην διοιηκηση.καταφεραμε να διχογνωμουμε για το αγωνιστικο ξεχνωντας
πολλα και σημαντικα πραγματα που γινανε φετος.μπορω να τα γραψω ολα,αλλα δεν το κανω.θα'θελα να τα θυμηθειτε μονοι σας
και μετα βαλτε τα στην ζυγαρια.και αναρωτηθειτε αν συνολικα η ΠΑΕ εκανε βηματα μπροστα.αν μετα το ζυγι βγαλετε θετικο
προσημο απλα περιμενετε την νεα χρονια.παρτε διαρκειας,παρτε μετοχες και αρχιστε επιτελους να ελπιζετε ξανα
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ακομα αυτο που θελουμε αλλα προκειται να γινει.και θα τον βοηθησουμε εμεις να γινει
αν βγαλετε αρνητικο προσημο για μενα παιζουν δυο εκδοχες.η ειστε καναπεδακηδες η ειστε αλλοθρησκοι
αν ειστε το πρωτο αρχιστε κι εσεις να ελπιζετε.αν δεν θελετε να βοηθησετε οικονομικα,τουλαχιστον παρτε λιγο απο την πιστη των αλλων
και καντε για λιγο καιρο κρατει.αν ειστε το δευτερο το μπουλο απο δω μεσα
ελπιζω να μην αδικω κανεναν.αν το κανω δεν θελω να με παρεξηγησετε.
υ.γ σορρυ για το οφφ τοπικ
Αγαπητε γιαννιωτη
Δεν θελω να αντιδiκhσω μαζι σου γιατι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα το να βλεπουμε παντου κατασκοπους δεν ειναι το σωστο και πρεπων σε παραθετω αυτα που γραφει καποιος αλλοσ φιλος
ο PIRATE
(Για αρχή θα ήθελα να πω ότι όποιος ανακαλύψει μέθοδο μέτρησης του ΠΑΟΚτσιδιλίκη του καθενός μας να μας το πει να μετρηθούμε όλοι μας και όσοι δεν πιάσουν την βάση να πάρουν τον μπούλο .
Είναι δυνατόν για να εκφράσεις άποψη να πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης και ποιος όχι?
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική και έχουμε τους ίδιους στόχους για την ομάδα μας.
Άλλος πιστεύει το Α άλλος το Β, το να δέχομαι απειλές τύπου I am watching you από μέλη του forum είναι αν μη τι άλλο μαλακία.
Τώρα για τον Σάντος και όποιος κάνει κριτική σε αυτόν ρίχνει μομφή στον Ζαγοράκη και θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ αυτό και αν είναι μαλακία.
Στο κάτω κάτω και ο Ζαγοράκης άνθρωπος είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει λάθος.
Ποιος από μας δεν έκανε λάθη στην επαγγελματική ή στην προσωπική του ζωή για να μην κάνει ο Ζαγοράκης.
Στα πεπραγμένα του Σάντος τώρα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από το έργο του στον ΠΑΟΚ:
1. Είδαμε κάποια βελτίωση στους 9 μήνες που είναι στην ομάδα?
2. Έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες? (Μπαλάφας, Κνόλ, Λάκης)
3. Η χρήση παιχτών σε ξένες για αυτούς θέσεις έβλαψε την ομάδα? (Ηλιάδης δεξί μπακ, Ιλιεφ σεντερ φορ, Λάζαρος στα χαφ)
4. Δηλώσεις κατά καιρούς καταρράκωσαν το ηθικό της ομάδας? (σαρδέλες, Μπασινάς Κατσουράνης κλπ.)
5. Εάν τα ματς με Τελη και Λεβαδειακό στην Τούμπα δεν τα παίρναμε στο 90 φεύγα, με -4 βαθμούς σήμερα θα μιλάγαμε από άλλη βάση?
Στην τελική είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας όσον αφορά δημιουργία παιχνιδιού, ανάπτυξη και αυτοματισμούς?
Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν δίνει ένας προπονητής στην ομάδα?
Εντάξει φταίει το υλικό, όμως η Ξανθη η Λαρισα ο Αστέρας που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν καλύτερο υλικό?
Άντε και φταίνε οι παίχτες άντε και τους διώχνουμε όλους μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι του χρόνου μετά από 10 αγώνες δεν θα ήμαστε στην ίδια κατάσταση.
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι σε 2 χρόνια θα χτυπάμε πρωτάθλημα μόνο που δεν το βλέπω.
Αρχίστε τώρα τους χλευασμούς ότι θέλουμε το κακό της ομάδας ότι πολεμάμε τον Ζαγοράκη και τα άλλα τα γραφικά.
Εγώ την άποψη μου θα την λέω και θα είμαι εκεί και πάλη στην Τούμπα κάνοντας το ταξίδι για να φωνάξω για την ομάδα μου γιατί κανένας δεν είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης από τον άλλον)