Author Topic: Fernando Santos  (Read 192468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pirate

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #1440 on: March 23, 2008, 14:29:52 »
Για αρχή θα ήθελα να πω ότι όποιος ανακαλύψει μέθοδο μέτρησης του Παοκτσιδιλίκη του καθενός μας να μας το πει να μετρηθούμε όλοι μας και όσοι δεν πιάσουν την βάση να πάρουν τον μπούλο .
Είναι δυνατόν για να εκφράσεις άποψη να πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι παραπάνω Παοκτσης και ποιος όχι?
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική και έχουμε τους ίδιους στόχους για την ομάδα μας.
Άλλος πιστεύει το Α άλλος το Β, το να δέχομαι απειλές τύπου I am watching you από μέλη του forum είναι αν μη τι άλλο μαλακία.
Τώρα για τον Σάντος και όποιος κάνει κριτική σε αυτόν ρίχνει μομφή στον Ζαγοράκη και θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ αυτό και αν είναι μαλακία.
Στο κάτω κάτω και ο Ζαγοράκης άνθρωπος είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει λάθος.
Ποιος από μας δεν έκανε λάθη στην επαγγελματική ή στην προσωπική του ζωή για να μην κάνει ο Ζαγοράκης.
Στα πεπραγμένα του Σάντος τώρα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από το έργο του στον ΠΑΟΚ:
1.   Είδαμε κάποια βελτίωση στους 9 μήνες που είναι στην ομάδα?
2.   Έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες? (Μπαλάφας, Κνόλ, Λάκης)
3.   Η χρήση παιχτών σε ξένες για αυτούς  θέσεις έβλαψε την ομάδα? (Ηλιάδης δεξί μπακ, Ιλιεφ σεντερ φορ, Λάζαρος στα χαφ)
4.   Δηλώσεις κατά καιρούς καταρράκωσαν το ηθικό της ομάδας? (σαρδέλες, Μπασινάς Κατσουράνης κλπ.)
5.   Εάν  τα ματς με Τελη και Λεβαδειακό στην Τούμπα δεν τα παίρναμε στο 90 φεύγα, με -4 βαθμούς  σήμερα θα μιλάγαμε από άλλη βάση?
Στην τελική είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας όσον αφορά δημιουργία παιχνιδιού, ανάπτυξη και αυτοματισμούς?
Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν δίνει ένας προπονητής στην ομάδα?
Εντάξει φταίει το υλικό, όμως η Ξανθη η Λαρισα ο Αστέρας που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν καλύτερο υλικό?
Άντε και φταίνε οι παίχτες άντε και τους διώχνουμε όλους μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι του χρόνου μετά από 10 αγώνες δεν θα ήμαστε στην ίδια κατάσταση.
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι σε 2 χρόνια θα χτυπάμε πρωτάθλημα μόνο που δεν το βλέπω.
Αρχίστε τώρα τους χλευασμούς ότι θέλουμε το κακό της ομάδας ότι πολεμάμε τον Ζαγοράκη και τα άλλα τα γραφικά.
Εγώ την άποψη μου θα την λέω και θα είμαι εκεί και πάλη στην Τούμπα κάνοντας το ταξίδι για να φωνάξω για την ομάδα μου γιατί κανένας δεν είναι παραπάνω Παοκτσης από τον άλλον

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1441 on: March 23, 2008, 14:51:22 »
επιτελους αποκαλυφθηκε η απατη που λεγεται σαντος απο εμας φυσικα που ειμαστε σε θεση να κρινουμε την αξια των προπονητων και τις επιλογες τους, αφου και μεις προπονητες ειμαστε κ μαλιστα καλυτεροι απλα δεν εχουμε καλες δημοσιες σχεσεις γιαυτο δε προχωρησε η καριερα. εγω συγκεκριμενα και μετα απο 5 μπυρες και ενω φωναζω με γυρισμενη τη πλατη στο γηπεδο ΠΑΟΚ σαγαπω και οταν θα πεθανω, πολυ καλυτερα το διαβαζω το παιχνιδι απο το καρπουζα που προπονει τους παιχτες καθε μερα ξενερωτος.

τωρα που ανακαλυφθηκε η απατη να κανουμε καμπανια να ενημερωσουμε την ευρωπη οπου οι βλακες ακομα δεν εχουν καταλαβει οτι ο σαντος κανει λαθος αλλαγες. ειναι τοσο τρομπες αυτοι οι ξενοι, εδω εμας κοβει το ματι μας....

επισης περισσοτερο κοβει το ματι μας και απο αυτο του ζαγορακη. κ τι παει να πει αρχηγος εθνικης ελλαδας, MVP EURO και ολα αυτα. εγω κ απ αυτον καλυτερα το ξερω το τοπι. δε μπορει θα συνεχιζω να κραζω μπας και αλλαξει αποψη.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ολοι οσοι απαξιωνετε ετσι ενα καταξιωμενο προπονητη. δεν εκανε αυτη την αλλαγη, δεν χρησιμοποιει αυτον το παιχτη κ λοιπα επιχειρηματα ειναι αστεια. αυτος ξερει καλυτερα, ελεος ειναι επαγγελματιας με ονομα κ μεις οπαδοι. βλεπετε πρωταθληματα εξωτερικου. συμφωνειτε παντα με τις αλλαγες που κανουν δλδ?

καταλαβαινω μονο οσους λενε τον κρινω απο τα αποτελεσματα και μονο γιατι ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. απλα δε παμε καλα. σαυτο συμφωνω και γω κ ολοι.

ομως επειδη δεν ειμαστε επαγγελματιες δε μπορει να ειμαστε σιγουροι οτι γιαυτο που βλεπουμε φταιει ο προπονητης και να τον κραζουμε και να δημιουργουμε προβλημα στην ομαδα. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1442 on: March 23, 2008, 15:17:24 »
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ολοι οσοι απαξιωνετε ετσι ενα καταξιωμενο προπονητη.
Kataksiwmenos apo pote?? ola kala re paidia me to santos kai oles oi apopseis dektes, alla auto to 'kataksiwmenos' pou lene merikoi apo pou akribws bghke? Opou phge o an8rwpos ton soutarane. Kataksiwsh legetai auto?

Telos pantwn, nomizw pws h mourmoura me ton santos prepei na stamathsei giati th dedomenh xronikh stigmh den eksuphretei tipota. O santos 8a einai ston pagko ths omadas kai thn epomenh periodo, h omada den diekdikei tipota gia fetos, opote kalo 8a htan na hremhsei to klima gia na ksekinhsei nwris o programmatismos gia tou xronou. Me grinies twra dinoume trofh sta mme na asxolountai me ton PAOK. As afhsoume loipon ton kurio santos ushxo na kanei ta koummanta tou kai tou xronou pali edw eimaste.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1443 on: March 23, 2008, 15:31:21 »
Τώρα για τον Σάντος και όποιος κάνει κριτική σε αυτόν ρίχνει μομφή στον Ζαγοράκη και θέλει να διαλύσει τον ΠΑΟΚ αυτό και αν είναι μαλακία.

Είναι κριτική όταν κάποιος λέει ότι με τον Σαντος προπονητή κινδυνεύει η εξυγίανση που προσπαθεί να κάνει ο Ζαγοράκης;;;

Είναι κριτική όταν κάποιος λέει ότι τα διαρκείας και γενικότερα η στήριξη στον Ζαγοράκη θα είναι μικρότερη του χρόνου ελέω Σάντος;;;

Μήπως εγώ έχω πρόβλημα και δεν γνωρίζω καλά την ελληνική γλώσσα;;;;

Θα τρελαθούμε τελείως;;;

Φτάνει πια με αυτό το θέμα. Πάει έληξε. Ο Ζαγόρ μίλησε και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι τουμπεκί για την ώρα. του χρόνου θα έχουμε την ευκαιρία, αν τα σκατώσει ο Σάντος, να τον φάμε ζωντανό!!! Μέχρι τότε ας μιλήσουμε για άλλα θέματα όπως για το μπάσκετ που είναι υπό διάλυση, το βόλλευ που είναι υπό διάλυση, για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάψει να χρωστάει χρήματα που τον κρατάνε δέσμιο, κλπ κλπ κλπ

Αφήστε τον Σάντος ήσυχο μέχρι να αρχίσει η νεά σαιζόν. Μετά ξεσκίστε τον
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1444 on: March 23, 2008, 15:44:50 »

Opou phge o an8rwpos ton soutarane. Kataksiwsh legetai auto?

το 90% των αλλαγων προπονητων παγκοσμιως πρεπει να ναι επειτα απο απολυση του προπονητη κ οχι απο παραιτηση. για να σταματησει και αυτη η καραμελα οπου πηγε το διωξανε

zorbas1

• Guest
« Reply #1445 on: March 23, 2008, 18:19:47 »
τι ειπε ο σαντος οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα τι  λεει ,σοβαρα συμβαινει αυτο?? πωπω αμαν ρε παιδια...και ο σναουντερ οτι δεν εχουμε τελικη πασα μας λειπει το γκολ τοσες ευκαιρειες ρε γαμωτο μια να μην μπει μεσα ..
μας κοροιδευυν δεν καταλαβαινεται..

manos4

• Guest
« Reply #1446 on: March 23, 2008, 18:26:11 »
nai ; kaiti proteinis esy ; na toys ektelesoyme ;

manos4

• Guest
« Reply #1447 on: March 23, 2008, 18:29:46 »
3/3 post na fugei o santos o teo den ton diwxnei ti na kamoyme...

zorbas1

• Guest
« Reply #1448 on: March 23, 2008, 18:37:20 »
Υπαρχουν και πιο απλες λυσεις δεν συμφωνεις??
Αφήστε τον Σάντος ήσυχο μέχρι να αρχίσει η νεά σαιζόν. Μετά ξεσκίστε τον λεει ο tsag.... μηπως ειναι αργα μετα φιλε μου οπως με τον Παρασχο??
ο καινουργιος που θα ερθει θα θελει πιστωση χρονου και αυτος ... οι μεγαλες αποφασεις ειναι για τους μεγαλους ανδρες η μηπως οχι??

DimNaoussa

• Guest
« Reply #1449 on: March 23, 2008, 18:40:19 »
Mipws o santos mas poulaei trela re...lew egw twra..(dhlwsh gia to mats me veroia..)

manos4

• Guest
« Reply #1450 on: March 23, 2008, 19:02:41 »
Αφήστε τον Σάντος ήσυχο μέχρι να αρχίσει η νεά σαιζόν. Μετά ξεσκίστε τον λεει ο tsag.... μηπως ειναι αργα μετα φιλε μου οπως με τον Παρασχο??
ο καινουργιος που θα ερθει θα θελει πιστωση χρονου και αυτος ... οι μεγαλες αποφασεις ειναι για τους μεγαλους ανδρες η μηπως οχι??
ayton poy ennoeis thn apofash toy sto thema santos tsampa xaliese
.....ektos an ues na ta xwseis kai ston zagoraki......

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1451 on: March 23, 2008, 19:14:02 »
Θελω να σημειωσω καποια πραγματα που ειναι αξιοσημείωτα σε σχεση με τις ντροπιαστικές και πολλες ηττες του ΠΑΟΚ φετος. Θρασυβουλας -ΠΑΟΚ αποκλεισμος της ξεφτιλας αλλα ο θρασυβουλας ειναι πλεον στα ημιτελικα του θεσμου! Εργοτελης -ΠΑΟΚ ηττα ξεφτιλας αλλα ο Τελης εχει 5 ματς αν δεν απατωμαι αητηττος.ΠΑΟΚ -ΤΡΙΠΟΛΗ 0-1 αλλα η ομαδα αν και χωρις προφανως μεγαλη μπαλα δεν αξιζε την ηττα με τιποτα και ητανε για να παρει τον αγωνα. Ο αστερας απο την αλλη εχει μεγαλυτερο budget απο εμας ενω ταυτοχρονα εχει νικησει τους 4 μεγαλους στην εδρα του. Γρια-ΠΑΟΚ αθλια εμφανιση αλλα η συνολικη αγωνιστικη εικονα της γριας και η ποιοτητα των παικτων της δεν εχει καμια διαφορα απο του ΠΑΟΚ συνεπως δεν αποτελει εκπληξη για μενα.Η βαθμολογικη διαφορα μεταξυ μας ειναι καθαρα λογω Τουμπας και κοσμου.ΠΑΟΚ-ξανθη ενας απο τους τρεις!! αγωνες των χαμενων πεναλτυ.Τι αλλο να πεις?Οφη- ΠΑΟΚ ο δευτερος απο τους τρεις.ΠΑΟΚ-gay ο αλλος απο τους τρεις. Η ομαδα κατα την γνωμη μου κινηθηκε σε ρηχα νερα αλλα καθολου περα των δυνατοτητων της. Επι Σαντος ενω εχασε σε δυο χρονιες τους δυο πρωτους σκορερ του πρωταθληματος σκοραρε αρκετα απο τα ακρα σε καποιους αγωνες και πηρε καποιους βαθμους στον πρωτο γυρο ανασας.Απο την αλλη επι Σαντος εγινε σοβαρη συζητηση ΚΑΙ απο εμας για το εμψυχο δυναμικο της ομαδας και ειδαμε μια πραγματικοτητα ξεκαθαρη. Οτι δεν κανει σε πολυ μεγαλο βαθμο.Το τυρι, το σκουληκι ο αστερας εχει πιο καλο δυναμικο ενω υπαρχουν και ιδιαιτερα πετυχημενες πορειες επιπεδου ξανθης που απο την αλλη εκθετουν τον Σαντος.Ο νιονιος ξεκινησε ηδη απο περσυ με κεκτημενη ταχυτητα και ειχε τον ιδιο στοχο με περσυ εχοντας σταθερη διοικηση και προπονητη και σκελετο ομαδας. Με ολα αυτα πολλα εκ των οποιων μπορει να ειναι και περιτα αυτο που θελω να πω ειναι οτι κατα την γνωμη μου ο Σαντος φετος δεν μπορει να κριθει. Εχει στο ενεργητικο του ηδη πολλα αρνητικα ρεκορ απο φετος αλλα εγω απο ολα τα ματς που ειδα στην Τουμπα πραγματικα δεν μπορουσα να βγαλω κανενα συμπερασμα απο ποιον σκελετο μπορουσες να ξεκινησεις σε αυτην την ομαδα.Οποιος και να επαιζε μετα απο ελαχιστο χρονικο διαστημα σε απογοήτευε ενω σταθεροτητα στην αποδοση δεν παρουσιασε κανενας.Συνεπως δεχομενος οτι απο εμενα ο Σαντος ξερει απειρως περισσοτερη μπαλα δεν μπορει παρα να εβλεπε το ιδιο. Το μονο που μπορω να καταλογισω στον Σαντος στα σιγουρα  ειναι για φετος οτι ειναι πολυ γκαντεμης ρε αδερφακι μου. Ολες οι μισοπεθαμενες ομαδες αναστενονταν λιγο πριν τον ΠΑΟΚ ή με τον ΠΑΟΚ ενω και οι παικτες μας γαμησανε το κλιμα με την γκαντεμια τους στα πεναλτυ. Η χρονια τελειωνει με αρνητικα ρεκορ αλλα και με θετικα οπως τα sold out  στην Τουμπα και τα διαρκειας. και τα ταξιδια του κοσμου μας οπου θελανε να τον αφησουν. Απο του χρονου κρινονται ολοι: Διοικηση, Προπονητης, Παικτες αυστηροτερα και στηριζεται η ΠΑΟΚΑΡΑ μας δυναμικοτερα!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1452 on: March 23, 2008, 21:29:37 »
αυτο εδω που γραφει ο συγκεκριμενος,ειναι ο λογος που καποιοι ειναι καχυποπτοι με το να κραζουνε νεα μελη τον σαντος
οπως και το κριτικη στον σαντος σημαινει κριτικη στον ζαγορακη.
λοιπον για να ξηγηθουμε.ολοι εδω και τεσσερις βδομαδες λεμε τα ιδια.αναλογα την αποψη του καθενος βεβαια.
αυτο ειναι το μεγαλυτερο χτυπημα στην διοιηκηση.καταφεραμε να διχογνωμουμε για το αγωνιστικο ξεχνωντας
πολλα και σημαντικα πραγματα που γινανε φετος.μπορω να τα γραψω ολα,αλλα δεν το κανω.θα'θελα να τα θυμηθειτε μονοι σας
και μετα βαλτε τα στην ζυγαρια.και αναρωτηθειτε αν συνολικα η ΠΑΕ εκανε βηματα μπροστα.αν μετα το ζυγι βγαλετε θετικο
προσημο απλα περιμενετε την νεα χρονια.παρτε διαρκειας,παρτε μετοχες και αρχιστε επιτελους να ελπιζετε ξανα
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ακομα αυτο που θελουμε αλλα προκειται να γινει.και θα τον βοηθησουμε εμεις να γινει
αν βγαλετε αρνητικο προσημο για μενα παιζουν δυο εκδοχες.η ειστε καναπεδακηδες η ειστε αλλοθρησκοι
αν ειστε το πρωτο αρχιστε κι εσεις να ελπιζετε.αν δεν θελετε να βοηθησετε οικονομικα,τουλαχιστον παρτε λιγο απο την πιστη των αλλων
και καντε για λιγο καιρο κρατει.αν ειστε το δευτερο το μπουλο απο δω μεσα
ελπιζω να μην αδικω κανεναν.αν το κανω δεν θελω να με παρεξηγησετε.
υ.γ σορρυ για το οφφ τοπικ

kestrel

• Guest
« Reply #1453 on: March 23, 2008, 21:38:49 »
 ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

τουτεστιν ο καλος προπονητης οτι παιχτες και να εχει οφειλει να τους κανει ομαδα αν θελει να λεγετε καλος

Λυπαμαι που θα το πω γιατι θα αναγκαστω να σκαλισω παλιες πληγες αλλα ο μοναδικος που πετυχε κατι τετοιο στον ΠΑΟΚ ηταν ο Αγγελος
Απλα ειχε ταβανι ο αγγελος που νομιζαμε, λανθασμενα, οτι ειμασταν ετοιμοι να περασουμε πριν απο 3 χρονια.

chiltsid

• Guest
« Reply #1454 on: March 23, 2008, 21:49:53 »
ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

τουτεστιν ο καλος προπονητης οτι παιχτες και να εχει οφειλει να τους κανει ομαδα αν θελει να λεγετε καλος

ego tha kratiso mono avto aderfe,ta ypoloipa den xreiazontai.avti einai oli h ousia gia fetos.

zorbas1

• Guest
« Reply #1455 on: March 23, 2008, 22:58:05 »
αυτο εδω που γραφει ο συγκεκριμενος,ειναι ο λογος που καποιοι ειναι καχυποπτοι με το να κραζουνε νεα μελη τον σαντος
οπως και το κριτικη στον σαντος σημαινει κριτικη στον ζαγορακη.
λοιπον για να ξηγηθουμε.ολοι εδω και τεσσερις βδομαδες λεμε τα ιδια.αναλογα την αποψη του καθενος βεβαια.
αυτο ειναι το μεγαλυτερο χτυπημα στην διοιηκηση.καταφεραμε να διχογνωμουμε για το αγωνιστικο ξεχνωντας
πολλα και σημαντικα πραγματα που γινανε φετος.μπορω να τα γραψω ολα,αλλα δεν το κανω.θα'θελα να τα θυμηθειτε μονοι σας
και μετα βαλτε τα στην ζυγαρια.και αναρωτηθειτε αν συνολικα η ΠΑΕ εκανε βηματα μπροστα.αν μετα το ζυγι βγαλετε θετικο
προσημο απλα περιμενετε την νεα χρονια.παρτε διαρκειας,παρτε μετοχες και αρχιστε επιτελους να ελπιζετε ξανα
ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ακομα αυτο που θελουμε αλλα προκειται να γινει.και θα τον βοηθησουμε εμεις να γινει
αν βγαλετε αρνητικο προσημο για μενα παιζουν δυο εκδοχες.η ειστε καναπεδακηδες η ειστε αλλοθρησκοι
αν ειστε το πρωτο αρχιστε κι εσεις να ελπιζετε.αν δεν θελετε να βοηθησετε οικονομικα,τουλαχιστον παρτε λιγο απο την πιστη των αλλων
και καντε για λιγο καιρο κρατει.αν ειστε το δευτερο το μπουλο απο δω μεσα
ελπιζω να μην αδικω κανεναν.αν το κανω δεν θελω να με παρεξηγησετε.
υ.γ σορρυ για το οφφ τοπικ
Αγαπητε γιαννιωτη
Δεν θελω να αντιδiκhσω μαζι σου γιατι ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε αλλα το να βλεπουμε παντου κατασκοπους δεν ειναι το σωστο και πρεπων σε παραθετω αυτα που γραφει καποιος αλλοσ φιλος

ο PIRATE
(Για αρχή θα ήθελα να πω ότι όποιος ανακαλύψει μέθοδο μέτρησης του ΠΑΟΚτσιδιλίκη του καθενός μας να μας το πει να μετρηθούμε όλοι μας και όσοι δεν πιάσουν την βάση να πάρουν τον μπούλο .
Είναι δυνατόν για να εκφράσεις άποψη να πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης και ποιος όχι?
Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική και έχουμε τους ίδιους στόχους για την ομάδα μας.
Άλλος πιστεύει το Α άλλος το Β, το να δέχομαι απειλές τύπου I am watching you από μέλη του forum είναι αν μη τι άλλο μαλακία.
Στο κάτω κάτω και ο Ζαγοράκης άνθρωπος είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει λάθος.
Ποιος από μας δεν έκανε λάθη στην επαγγελματική ή στην προσωπική του ζωή για να μην κάνει ο Ζαγοράκης.
Στα πεπραγμένα του Σάντος τώρα από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα από το έργο του στον ΠΑΟΚ:
1.   Είδαμε κάποια βελτίωση στους 9 μήνες που είναι στην ομάδα?
2.   Έχει εμμονές με συγκεκριμένους παίχτες? (Μπαλάφας, Κνόλ, Λάκης)
3.   Η χρήση παιχτών σε ξένες για αυτούς  θέσεις έβλαψε την ομάδα? (Ηλιάδης δεξί μπακ, Ιλιεφ σεντερ φορ, Λάζαρος στα χαφ)
4.   Δηλώσεις κατά καιρούς καταρράκωσαν το ηθικό της ομάδας? (σαρδέλες, Μπασινάς Κατσουράνης κλπ.)
5.   Εάν  τα ματς με Τελη και Λεβαδειακό στην Τούμπα δεν τα παίρναμε στο 90 φεύγα, με -4 βαθμούς  σήμερα θα μιλάγαμε από άλλη βάση?
Στην τελική είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας όσον αφορά δημιουργία παιχνιδιού, ανάπτυξη και αυτοματισμούς?
Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν δίνει ένας προπονητής στην ομάδα?
Εντάξει φταίει το υλικό, όμως η Ξανθη η Λαρισα ο Αστέρας που έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν καλύτερο υλικό?
Άντε και φταίνε οι παίχτες άντε και τους διώχνουμε όλους μπορεί κανείς να μου εγγυηθεί ότι του χρόνου μετά από 10 αγώνες δεν θα ήμαστε στην ίδια κατάσταση.
Και εγώ θέλω να πιστεύω ότι σε 2 χρόνια θα χτυπάμε πρωτάθλημα μόνο που δεν το βλέπω.
Αρχίστε τώρα τους χλευασμούς ότι θέλουμε το κακό της ομάδας ότι πολεμάμε τον Ζαγοράκη και τα άλλα τα γραφικά.
Εγώ την άποψη μου θα την λέω και θα είμαι εκεί και πάλη στην Τούμπα κάνοντας το ταξίδι για να φωνάξω για την ομάδα μου γιατί κανένας δεν είναι παραπάνω ΠΑΟΚτσης από τον άλλον)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1456 on: March 23, 2008, 23:06:00 »
wraia.twra pes moy ti ennoeis me thn frash tis megales apofaseis tis pairnoyn megaloi andres.se poion anaferesai gia na katalavw
kai thn oysia toy post poy kanw thn katalaves?ki an nai pros ta poy klineis?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1457 on: March 23, 2008, 23:17:48 »
1. 8ewrw genika swsto to na kaneis makras diarkeias symvolaia se paixtes h proponhtes,poy empisteyesai, wste na toys "deseis".Fysika ayto synepagetai panta ena risko.

2. Eidika se proponhtes genika prepei na dinetai pistwsh xronoy wste na paroysiasoyn ergo.

3. Den exw vrei poy8ena dhlwsh Santos h Zagorakh poy leei oti se periptwsh "diazygioy" 8a parei o Santos mono ta dedoyleymena. Proswpika egw den 8ymamai pote na dhlwse kaneis apo toys 2 dhmosia kati tetoio. Ws fhmh to 8ymamai na ksekinaei kai na anaferetai apo orismenoys apo pio palia kai na epanalamvanetai shmera opws apo toys filoys King kai Djcobra. Epsaksa alla den vrhka kanena sxetiko link. Isa isa ena link apo to balla.gr vrhka poy elege to anti8eto.8amoy peis twra einai sovaro site to balla.gr? Oxi gia yto exw epefylakseis. Na 8ymhsw pws kai me ton Anastasiadh kykloforoyse h fhmh "den xreiazomaste symvolaia, o logos moy symvolaio klp" alla h prosfygh, ta ekswdika gia kataptwsh ths eggyhtikhs klp alla edeiksan sth synexeia.
Parakalw opoion exei kapoio link poy na symfwnei kai na apodeiknyei ayta poy lene oi filoi king kai DjCobra na mas ta steiloyn wste na kseroyme kai emeis ti akrivws paizei.

Δε καταλαβαίνω την εμμονή στον Πορτογάλο. ΔΕ ΚΑΝΕΙ ο άνθρωπος. Το έχουν καταλάβει και οι πέτρες

Κάθετε στο συμβόλαιο φίλε και δεν φεύγει. Για να φύγει πρέπει να ρίξεις 1,5 εκατ. ευρώπουλα
και που να τα βρείς:

Gia alli mia fora loipon...

STO SYMBOLEO TOU SANTOS DEN YPARXEI RITRA GIA OTAN EINAI FYGEI.
TO EXEI PEI KAI O IDIOS, TO EXEI PEI KAI O ZAGORAKIS.

KLEISTE TA RADIA ORISMENOI. MONO ETSI THA BREITE THN PSIXIKI SAS IREMIA.
...KAI EPITELOUS..MHN DIAVAZETE ATHLITIKH MAKEDONIAS THRAKIS!!
Eleos dld.. Min leme synexeia ta idia pragmata.

ps: Gia megalo xroniko diasthma proswpika den pisteya kai thn timh toy symvolaioy toy Santos 8ewrwntas to radio arvyla. Telika peisthka oti einai kapoy ekei (alloi lene 500k, alloi 600k, alloi 700k, alloi symperilamvanoyn thn amoivh twn synergatwn toy, alloi oxi. Peisthka oti kapoy ekei prepei na einai giati oydepote diapseys8hke kati tetoio apo thn PAE kai afeteroy giati se kapoio sovaro site diavasa oti sthn Benfica epairne 1M. )

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

zorbas1

• Guest
« Reply #1458 on: March 23, 2008, 23:33:21 »
Φυσικα αναφερομαι στον Ζαγορακη και στο συμβουλιο ποος θελεις να παρει μια αποφαση οσο ειναι νωρις  μηπως εγω και εσυ??
μπορει να ειναι καλος προπονητης αλλα σε μας δεν εδειξε ΤΙΠΟΤΑ ειναι ετσι??
δεν εβαλε μεσα στην ομαδα εστω και εναν παικτη πως θα τον κρινουμε θελω και θελεις να δουμε ενα θετικο στοιχειο που ειναι ομως
ενα παιχνιδι στοιχειοδως καλο τοσους μηνες
γιαυτο μιλαω μηπως χασουμε ακομη μια χρονια θα ειναι κριμα για τον κοσμο
φιλικα Zorbas..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1459 on: March 23, 2008, 23:58:41 »
λοιπον.οπως εγραψα και πριν μην κοιτας μονο το αγωνιστικο και κρινεις μια διοικηση.αν το κανεις για μενα εισαι το λιγοτερο
προκατειλημενος απεναντι της.το περισσοτερο εμπαθης.και για μενα λαθη δεν κανει μονο αυτος που δεν παιρνει
αποφασεις.και μεγαλος ειναι αυτος που αναγνωριζει τα λαθη του.
και παμε στον σαντος.υπαρχει ενα δεδομενο κατα του.τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα.ολοι ποναμε μ'αυτο.ολοι την ψαχνουμε
λιγο παραπανω.κι εγω πλεον δεν ειμαι σιγουρος μαζι του.υπαρχουν απο την αλλη ομως αλλα δυο δεδομενα
πρωτον δεν πας μπροστα με το να αλλαζεις συνεχως προπονητες(παντως δεν ειναι απολυτο).και δευτερον δεν αποφασιζουμε εμεις.
η διοικηση το κανει.και εκει υπαρχουν αλλα δυο δεδομενα.πρωτον η διοικηση ξερει μπαλα.δευτερον η διοικηση αποδεικνυει
καθημερινα οτι θελει το καλο του ΠΑΟΚ.οποτε ερχομαστε ξανα στο προηγουμενο που εγραψα.την στηριζουμε και κανουμε τουμπεκι
η δεν την στηριζουμε.εγω ειμαι της αποψης οτι οι συγκεκριμενοι ανθρωποι  ειναι η τελευταια ελπιδα του ΠΑΟΚ
αν εμεις το καψουμε κι αυτο το χαρτι,για αγωνιστικους και μονο λογους,τοτε...
αν ειναι λαθος η εμμονη στον σαντος θα το δουμε προσεχως.δεν ειναι λογος αυτος ομως για μιρλα οταν το καραβι εχει ηδη ξεκολησει απο
τον βουρκο.δεν θελω να βγαινω μια ζωη ουεφα με γουμενο διοικηση.
υ.γ εβαλε χθες τον ηλιαδη αντι του μπαλαφα.ταλε κουαλε ισως και λιγο χειροτερος.