Author Topic: Fernando Santos  (Read 192717 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DIMITRITCI

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #1380 on: March 18, 2008, 15:54:20 »
SANDOS TA MYALA MAS REEEEE LYPHSOUMAS

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1381 on: March 18, 2008, 16:00:10 »
Σκέψου θετικά, δεν ξαναγίνεται αυτό που συμβαίνει φέτος. Όλα εναντίον μας δεν πρόκειται να ξαναεξελιχθούν. Όλα θα πάνε καλά, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Ενωμένοι να είμαστε μόνο.
αδερφε εμενα δεν με νοιαζει το πρωτο που λες.δεν θα με νοιαζει αν του χρονου η χρονια ειναι ολοιδια με την φετινη
(χειροτερη δεν νομιζω να γινει).αλλα παροτι συμφωνω στο δευτερο με τρομαζει η ιδεα του να μην υπαρχει ενοτητα
αγωνιστικα η διοιηκηση πηρε και θα παρει τις αποφασεις της.για τον α η β λογο.συμφωνω διαφωνω
εμενα αυτη η διοιηκηση μου εχει μιλησει στην καρδια μου.η θεση η δικια μου ειναι στα τσιμεντα
και δεν μου πεφτει λογος στο ποιος ειναι ο προπονητης ο μασερ κι ο φροντιστης,οταν βρισκομαι εκει.
αλλα τις σκεψεις μου και τις οποιες διαφωνιες μου τις λεω εκει που ξερω οτι δεν θα κανουν κακο
και δεν θελω ποτε να μου ζητησει,εμενα τον οπαδο,τη γνωμη μου η δοιηκηση.οχι απο ευθυνοφοβια
αλλα απο ασχετοσυνη.οσοι το θελουν αυτο για μενα ειναι επιεικως ηλιθιοι
και επειδη καποιοι μπορει να σκεφτονται οτι επειδη πληρωνουν εχουν και λογο
ενα εχω να τους πω.οταν προσφερεις κατι σε καποιον που αγαπας και σεβεσαι δεν ζητας ανταλλαγματα αργοτερα
ετσι την βλεπω εγω την δουλεια.μπορει να ειμαι και μαλακας
υ.γ οφφ τοπικ ειμαι αλλα για τον σαντος τα εγραψα μετα τον αγωνα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1382 on: March 18, 2008, 16:10:55 »
επισης αναρωτιεμαι ποσο ποιο καλοι ποδοσφαιριστες θα αποκτηθουν το καλοκαιρι σε σχεση με αυτους που εχουμε τωρα με δεδομενη την οικονομικη στενοτητα που υπαρχει????

ποσο περισσοτερο καλος ποδοσφαιριστης μπορει να ειναι π.χ. ο μασμανιδης απ τον ιλιεφ που δεν τον χρησιμοποιουν ουτε στην 18αδα της γερμανικης ομαδας????

ηθελα να ηξερα πραγματικα ποιες ειναι οι σκεψεις του ζαγορακη για τον σαντος και πως βλεπει το γεγονος οτι δεν καταφερε να αξιοποιησει καθολου το φετινο υλικο.....

τελος παντων το καλοκαιρακι θα παρουμε το διαρκειας μας προχωραμε και ελπιζουμε......

Ψυχραιμία φίλε μου! Ο Βερόν ήταν δηλαδή σε καλύτερη μοίρα όταν ήρθε; Εμένα δε μου γέμιζε το μάτι.
Το ότι τον θέλουνε τον Μασμανίδη πίσω στην ομάδα που έπαιζε οι οπαδοί της, ενώ αυτή πάει για Ευρώπη, δε σου λέει κάτι;
Και άποψή μου ο Μασμανίδης και καλύτερος ποδοσφαιριστής και πιο χρήσιμος στον προπονητή του είναι από τον αργό Ίλιεφ. Άσε την ηλικία του.
Τέσπα, στο θέμα μας, η γνώμη μου είναι γνωστή: Στήριξη στις επιλογές Ζαγοράκη.
« Last Edit: March 18, 2008, 16:22:19 by egoist »

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1383 on: March 18, 2008, 16:20:08 »
Stirixi ston Zagoraki! Prosopika to monopati na dioxoume 7-8 paiktes einai pagida. Giati me ta oikonomika mas apokleietai na paroume 7-8 protoklassatous paiktes. Akoma k na paroume apokleietai OLOI na piasoun kai na desoun amesos. Ara mporei na ftasoume pali konta ston Dekemvri k na leme  ''den peirazei tha doume apo tou xronou giati i omada einai kainouria'' .
De ginetai etsi douleia.
Kratas ena kormo kai apo kei k pera kaneis prosthikes

ore4

• Guest
« Reply #1384 on: March 18, 2008, 16:29:57 »
aderfia upomoni.kati kserei o zagor.kai apo ti stigmi pou eipe pws apo tou xronou kai i dioikisi perimenei na dei to ergo tou proponiti simainei pws xtupise kampanaki.

chiltsid

• Guest
« Reply #1385 on: March 18, 2008, 17:44:54 »
symfono apolyta me paokcure kai xairomai para poly pou edo mesa ginontai syzitisis me epipedo kai den prospathei o kathenas na perasei mono to diko tou.
@sabbath file ego pistevo opoios paiktis kai na erthei den xreiazete na einai oposdipote to megalo onoma h protoklasatos.tin sosti nootropia na exei,epaggelmatias na einai kai na niothi ligo.
diladi mporei na paroume leo ego enan allon mpalafa(tyxaio to pira)alla anti na krybete piso apo tous antipalous,na zitaei mpala,otan kanei to lathos na skyliazei gia na to diorthosei.
einai sigouro oti den prokeitai na kanoume metagrafares to kalokairi,oi logoi einai profanis,alla toulaxiston tha einai afthartoi avtoi pou tha rthoun.

sorry gia to off topic

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1386 on: March 18, 2008, 18:28:38 »

Enstash:
Apo poy prokyptei oti se 3 xronia paixtes ediwksan 7 proponhtes?
Aggelos, Frigger, Karageorgioy, Kwstikos Dumitrescu, Voykotic, Parasxos
Poios apo aytoys diwx8hke apo paixtes?Kai apo poioys paixtes? katarxhn den nomizw ektos apo Vaggelh, Lazaro kai Fernandez yparxei kanenas allos poy na eixe kai toys 7 proponhtes?
Ennow oti to roster allakse poly se mia trietia, alloi hr8an alloi efygan, den yphrkse pote enas monimos pyrhnas-klika poy na exei dynamh na diwxnei kapoion proponhth.

Epishs osoi 8a h8elan na fygei o Santos de nomizw pws eriksan thn oloklhrwtikh ey8ynh ston Santos, de nomizw na eipan pote: O Santos einai kakos proponhths, na fygei, enw oi paixtes einai kaloi as meinoyn.

@HOMO

δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι υπαρχουν κλικες παιχτων που διωχνει τους προπονητες με συνομωσιες και τετοια χολιγουντιανα, αν κ φυσικα υπηρχαν φωνες που ελεγαν περυσι παπαριες για ζαγορακη κ τετοια...

τελοσπαντων για μενα οτι οι παιχτες εδιωχναν προπονητες συνισταται στο οτι με δεδομενο οτι ειμαστε για κλαματα τα 3 τελευταια χρονια, οποτε η ψυχολογια των παιχτων επεφτε και αρχιζε η γκρινια και το κακο κλιμα, αυτη η δυσφορια των παιχτων μεταφεροταν και προς το προσωπο του προπονητη ειτε αυτο συνεπαγεται ελειψη διαθεσης για δουλεια στην προπονηση ειτε αντιεπαγγελματικης νοοτροπιας στο γηπεδο.

δεδομενου επισης οτι οι προπονητες που ειχαμε δεν ουτε το ονομα ουτε το βιογραφικο ουτε την προσωπικοτητα να απορροφησουν τις πιεσεις του κοσμου απο τα κακα αποτελεσματα, η στηριξη της διοικησης στο προσωπο τους ηταν ισχνη, με αποτελεσμα αυτο να το καταλαβαινουν οι παιχτες και να συνεχιζουν να συμπεριφερονται αντιεπαγγελματικα μεχρι να εκδιωχθει ο προπονητης.

αυτο εχουν συνηθισει να κανουν, και αυτο κανουν και τωρα. το επισημανα και για το ματς με τον αστερα. για μενα ευτυχως υπαρχει η στηριξη του ζαγορ στο σαντος, γιατι μονο με την παραμονη του, θα μαθουν οι παιχτες να συμπεριφερονται επαγγελματικα να καταλαβουν οτι ο μονος τροπος να νικανε ειναι να συνεχισουν να προσπαθουν και να σταματησουν να διωχνουν προπονητες με την απο πανω εννοια.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1387 on: March 18, 2008, 18:52:19 »
Ωραία εξηγήστε σου εσέις που δεν παρεξηγήσατε. Σε χρονιά εξυγίανσης δώσαμε σε ένα τύπο απο την πορτογαλια 8 καταστάρικα. Αλλά ο τύπος αυτός δεν φταίει για το χάλι της άμυνας, δεν φταίει για το χάλι της επίθεσης, δεν φταίει για το χάλι στο τέρμα, δεν φταίει για το χάλι της ψυχολογίας, δεν φταίει για τις μεταγραφές που δεν βγήκανε. Πείτε μου εσείς για ποιο λόγο παίρνει 8 κατοστάρικα και ποιες είναι οι ευθύνες του

ETSI AKRIBWS einai ta pragmata. H PAE metraei kai to 5euro gia na antapeksel8ei sta xreh ths omadas, kai enas manabhs portogalos tsepwnei 8 katostarika to xrono gia na ton pinei apo tous telides kai tous asteres. Ama htane tzampa o kurios santos na kaname toumpeki kai upomonh. Otan omws ta arpazei xontra, kai apaithseis 8a exoume kai eu8unes 8a rixnoume, giati ta dika mas fraga masoulaei o kur-santos kai mas dinei ta kakala tou. Oloi 8eloun ena proponhth na meinei kairo kai na xtisei mia omada, alla autos o proponhths 8a prepei kai na to katexei to a8lhma. Kai otan opou phges se diwksane me tis klwtsies, den pei8eis oti to katexeis to a8lhma fernando.
Στον κοσμο αλλος κανενας

makptol

• Guest
« Reply #1388 on: March 18, 2008, 18:59:54 »
etsi einai me tetoioys paiktarades poy exoyme na mhn phgainoyme kala...//
eksaloy perasame to eksamino prepei na allaksoyme proponiti.../.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1389 on: March 18, 2008, 21:00:21 »
εγω ξερω ενα πραγμα..σαντος αγορι μου εισαι μακραν ο χειροτερος προπονητης σε επιδοσεις εκτος εδρας αγωνων απο το 1959-60...και κατι αλλο. πολλοι εδω μεσα σαν τον homo paokus και τον azazel απο την αρχη ειχαμε αρνητικη αποψη. δν γιναμε τωρα μαντεις...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1390 on: March 18, 2008, 22:39:54 »
An pas stis prwtes selides tha deis pws kai egw eimouna arnitikos otan itan na erthei o portogalos (kai alloi polloi ektos apo mena), alla akoma kai twra pou kontevw na bgalw spiria me ton lakama, den milaw.. Kai den prokeite na katsw na tou kanw ypsili kritiki gia ta olofanera lathoi pou kanei kathe, ma kathe agonistiki kai na pw "sikw fyge". Auto kanoun ta MME. Ekei xtipane ton PAOK mou. Stin megaliteri epilogi tou thodorou.. ton Santos. Den tha kanw loipon kai egw ta idia. Oloi vlepoume ta lathoi tou, alla egw mexri na ton diwxei o thodoros tha lew thelw Santos kai as einai kai malakas an thes. Xeri boitheias pantws sta mounopana pou poleman ton PAOK mou me auton ton emeso kai poustiko tropo egw den tha dwsw. Stin teliki goustarw pou tsantizomai kai tsakonomai gia tis malakies tou portogalou kai to agonistiko genikotera... Auto gia mena einai i megaliteri allagi pou eida gia fetos kai den tin allazw gia kanenan pousti pou perimenei stin gonia na ekragw kai na tou anoixw ton dromo diaplata wste na bgalei tin xoli tou kai na polemisei oti agapaw pio poly.

MAKRIA APO TON PAOK MAS KARIOLIDES. Santos re goustarw na xw! Santos giati etsi mou pe o proedros. Opoios to katalavainei exei kalos. Gia olous tous allous sta paparia mou. LAMOGIA.
« Last Edit: March 18, 2008, 22:49:53 by king »

Offline geros

• Αποστολή
  • **
« Reply #1391 on: March 19, 2008, 01:07:35 »
Με συγχωρείς king  αλλά νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος όταν λες πως ο Σάντος είναι η μεγαλύτερη επιλογή του Ζαγοράκη.
Αυτή είναι νομίζω η υπουλη προπαγάνδα που θέλουν να περάσουν τα ΜΜΕ, οτι δηλαδή ο Ζαγοράκης θα κριθελι μόνο από συτή την επιλογή, ή οτι αν αποτύχει ο Σάντος τότε αυτόματα θα βγει αποτυχημένος ο Ζαγοράκης,

δε πρέπει να ξεχνάμε είτε είμαστε υπερ του Σαντος είτε κατά (αλήθεια τι ηλίθιος και ανούσιος διαχωρισμος) οτι η επιλογή προπονητη, η επιλογη σεντερ φορ ή η οποιαδήποτε αγωνιστική επιλογή πολύ λιγη σημασία έχουν για τη σημερινη χρονιά

ίσως βέβαια να εννοείς επιλογή σε σχέση με το αγωνιστικο κομμάτι, οπότε ολα τα προηγούμενα ακυρα για σένα αλλά ισχύουν γενικότερα

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #1392 on: March 19, 2008, 01:55:27 »
paidia na sas kanw mia erwtisi!!mipos lew mipos gia paradigma o mpalafas i o kathe mpalafas exei katalabei oti apo tou xronou tha einai stin kerkida kai tha kitai ton agwna kai theli na diwksi ton santos kai kanei tetoies emfanisis???
Kai emeis ta fortonoume ola adika ston portogalo!!

Gamiete o Thrilos kai o pireas

kostas4

• Guest
« Reply #1393 on: March 19, 2008, 02:02:16 »
+1

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1394 on: March 19, 2008, 03:00:37 »
Conspiratione?

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1395 on: March 19, 2008, 12:27:30 »
Με συγχωρείς king  αλλά νομίζω ότι κάνεις ένα λάθος όταν λες πως ο Σάντος είναι η μεγαλύτερη επιλογή του Ζαγοράκη.
Αυτή είναι νομίζω η υπουλη προπαγάνδα που θέλουν να περάσουν τα ΜΜΕ, οτι δηλαδή ο Ζαγοράκης θα κριθελι μόνο από συτή την επιλογή, ή οτι αν αποτύχει ο Σάντος τότε αυτόματα θα βγει αποτυχημένος ο Ζαγοράκης,

δε πρέπει να ξεχνάμε είτε είμαστε υπερ του Σαντος είτε κατά (αλήθεια τι ηλίθιος και ανούσιος διαχωρισμος) οτι η επιλογή προπονητη, η επιλογη σεντερ φορ ή η οποιαδήποτε αγωνιστική επιλογή πολύ λιγη σημασία έχουν για τη σημερινη χρονιά

ίσως βέβαια να εννοείς επιλογή σε σχέση με το αγωνιστικο κομμάτι, οπότε ολα τα προηγούμενα ακυρα για σένα αλλά ισχύουν γενικότερα

H megaliteri epilogi tou gia to agonistiko kommati. Auto ennousa.
Gia ta dioikitika ti na tou pei kaneis allwste... As itan kai alloi toso nikokirides..  ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1396 on: March 19, 2008, 12:53:38 »

Enstash:
Apo poy prokyptei oti se 3 xronia paixtes ediwksan 7 proponhtes?
Aggelos, Frigger, Karageorgioy, Kwstikos Dumitrescu, Voykotic, Parasxos
Poios apo aytoys diwx8hke apo paixtes?Kai apo poioys paixtes? katarxhn den nomizw ektos apo Vaggelh, Lazaro kai Fernandez yparxei kanenas allos poy na eixe kai toys 7 proponhtes?
Ennow oti to roster allakse poly se mia trietia, alloi hr8an alloi efygan, den yphrkse pote enas monimos pyrhnas-klika poy na exei dynamh na diwxnei kapoion proponhth.

Epishs osoi 8a h8elan na fygei o Santos de nomizw pws eriksan thn oloklhrwtikh ey8ynh ston Santos, de nomizw na eipan pote: O Santos einai kakos proponhths, na fygei, enw oi paixtes einai kaloi as meinoyn.

@HOMO

δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι υπαρχουν κλικες παιχτων που διωχνει τους προπονητες με συνομωσιες και τετοια χολιγουντιανα, αν κ φυσικα υπηρχαν φωνες που ελεγαν περυσι παπαριες για ζαγορακη κ τετοια...

τελοσπαντων για μενα οτι οι παιχτες εδιωχναν προπονητες συνισταται στο οτι με δεδομενο οτι ειμαστε για κλαματα τα 3 τελευταια χρονια, οποτε η ψυχολογια των παιχτων επεφτε και αρχιζε η γκρινια και το κακο κλιμα, αυτη η δυσφορια των παιχτων μεταφεροταν και προς το προσωπο του προπονητη ειτε αυτο συνεπαγεται ελειψη διαθεσης για δουλεια στην προπονηση ειτε αντιεπαγγελματικης νοοτροπιας στο γηπεδο.

δεδομενου επισης οτι οι προπονητες που ειχαμε δεν ουτε το ονομα ουτε το βιογραφικο ουτε την προσωπικοτητα να απορροφησουν τις πιεσεις του κοσμου απο τα κακα αποτελεσματα, η στηριξη της διοικησης στο προσωπο τους ηταν ισχνη, με αποτελεσμα αυτο να το καταλαβαινουν οι παιχτες και να συνεχιζουν να συμπεριφερονται αντιεπαγγελματικα μεχρι να εκδιωχθει ο προπονητης.

αυτο εχουν συνηθισει να κανουν, και αυτο κανουν και τωρα. το επισημανα και για το ματς με τον αστερα. για μενα ευτυχως υπαρχει η στηριξη του ζαγορ στο σαντος, γιατι μονο με την παραμονη του, θα μαθουν οι παιχτες να συμπεριφερονται επαγγελματικα να καταλαβουν οτι ο μονος τροπος να νικανε ειναι να συνεχισουν να προσπαθουν και να σταματησουν να διωχνουν προπονητες με την απο πανω εννοια.

Profanws den dexomai ws dedomena osa les.Den vlepw poy8ena apodeikseis. Allwste onomazeis paparies ayta poy akoysthkan perysi gia Zagorakh. Giati tote ki egw na mhn genikeysw legontas pws ola ayta einai paparies?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1397 on: March 19, 2008, 13:20:36 »
δεν καταλαβαινω γιατι εξαπτεσαι μαλλον δε καταλαβες τι ειπα.
δε σου ειπα να δεχθεις αυτο που εγραψα αλλα παπαριες δεν ειναι σιγουρα, εγω δε χαρακτηρισα τπτ απο αυτα που ειπες εσυ παπαριες.
παπαριες ειπα οτι ηταν κατι θεωριες που ακουγαμε περυσι οτι ο ζαγορακης εχει κλικα, τρωει παιχτες προπονητες κτλ. δε καταλαβαινω γιατι εσυ υπερασπιζεσαι αυτες τις παπαριες....σου φαινονται πιο λογικες απο αυτα που εγραψα εγω???

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1398 on: March 19, 2008, 13:41:19 »
File dave, paranohses!
Prwton: poy eides na eksaptomai?Eipa poly kyrile otidn dexomai ayta poy les ws dedomena
Deyteron:Fysika kai DEN eipa pws ayta poy les einai paparies! Vghke perysi to radio arvyla pws o zagorakhs kanei klika kai 8elei na faei paixtes proponhtes.Fysika ta akoysa kai gw!Fysika den ta pistepsa!Omoiws den pisteyw antistoixa ayto poy isxyristhke o Valantis, ta 8ewrw radio arvyla.
Triton: Kai gw exw akoysei aythn thn epoxh polla alla den ta anaparagw poly apla giati prwta apo ola den exw apodeikseis. Ase poy ki alh8ia na hksera pws htan, den kserw se ti 8a eksyphretoyse na ta anaparagw.
Elpizw pws twra ly8hke h parakshghsh!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1399 on: March 19, 2008, 13:48:09 »
οκ, no problem!