liako
Δεν είμαι δικηγόρος του Σάντος.
Του καταλογίζω την εμμονή του με το παιχνίδι με τα άκρα
Το οτί δεν παίζει με κάθετη μπαλιά ο ΠΑΟΚ ποτέ.
Και η ομάδα δεν έχει κίνηση στο χόρταρι.
Ακόμα και η εμμονή του με το 4-3-3 με την περιοχή να μην γέμιζει με έναν Σάλμον/Ιλιεφ/Αθανασιάδη κλπ.Το Έκανε 4-4-1-1 και πάλι η περιοχή της αντίπαλης ομάδας είναι αδεια απο επιθετικούς.
Ολα αυτά τα παραπάνω θεωρώ οτι έχουν καταντίσει τον ΠΑΟΚ μια ομάδα προβλέψιμη μια ομάδα που επιτίθεται με συγκεκριμένο τρόπο.Η ανυπαρξία των αντίπαλων προπονητών μας έχουνε σώσει απο τα χειρότερα.
Εντάξει.Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει κάποια στοιχεία δουλευεί κάποιους αυτοματισμους (Δές μετα το γκολ που φάγαμε πόσο όμορφα γυρίζαμε σε κατι επιθέσεις την μπάλα που σημαίνει οτι αυτά τα έχουν δοθυλέωει έστω μια φορα!).
Εγω προσωπικά είμαι αντίθετος με τις αλλαγές προπονητών .Θεωρώ οτι ένας κοουτς πρέπει να μένει 1.5 χρόνο τουλάχιστον.Στην τελική ο στόχος του δεν είναι να καταστρέψει μια ομάδα.
Αυτό που λέω εδώ μέσα απο χ8ές είναι οτι το παιχνίδι το έχασες απο λάθη παικτών.Απο παίκτες το χθεσινό ματς δεν το έχασες απο προπονητή.Οτι και να λένε το ΧΘΕΣΙΝΟ δεν στο έχασε ο Σάντος.
Θα σου πώ ένα παράδειγμα επειδη καποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι ο Χαραλάμπους πχ μας κρέμασε.
Στην φάση του γκολ του ογκουνσοτο με το οφσαιτ.Ο ΠΑΟΚ παίζει το οφσαιτ ψηλά ΠΡΑΓΜΑ που το πέρασε ο Σάντος στο παιχνίδι του.Υπάρχει όμως ένας παίκτης που ξεχνιέται και κρεμάει όλη την ομάδα.
Οταν ας πούμε εμένα ο προπονητής μου πχ μου έλεγε να ανεβαίνω γα το οφσαίτ και γω έξυνα τα @@ μου δεν μπορώ να δώσω το φταίξμο στο προπονητη.Δεν έχει λογική.Έκανε την μπαλια το ΄χαφ στην πλάτη μου και γώ έιτε απο ξενύχτη είτε απο κουράγια πες κοιτούσα το βουνό.Σε άλλο παιχίδι στο κόρνερ έχασα τον παίκτη και έπεσα τόσο άτσαλα μετα που κέρδισε πέναλτυ.Δεν χάσαμε απο προπονητή χάσαμε απο μαλακία του Ντάβιτς.

.
Μιλαώ ΜΟΝΟ για το χθεσινό ματς.Ετσί.
Και κάτι ακόμα.Το τσαγάνο και ο τσαμπουκάς είναι στον παίκτη.Κάποιοι μπορουν να παίξουν μόνο με σφαλιάρες.Κάποιοι το έχουνε μέσα τους.Δεν στο δίνει ο προπονητής αυτό.Δεν μπορέι να σου μάθει να πονας την φανέλα.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τοπικο ή ομαδα του σχολείου.Οταν βλέπω τον Μπαλαφα να είναι αδιάφορος δεν το καταλογίζω στον Σάντος.το μοναδικό που θα τον καταλογίσω είναι οτι θα τον βάλει και στο άλλο ματς.Το να έχεις το νού σου στο μάτς είναι κάτι αδερφέ μου που δεν μπορει να στο λύσει ο προπονητής.
Πιστέυω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην προετοιμασία τοων καλοκαιρίων.Ο προπονητης έχει 40 μέρες να δημιουργήσει το σύστημα και να το τεσταρει σε φιλικά παιχνίδια.¨Ενας κοοτς με έλεγε οτι στα φιλικά δεν κοιτάς το ταμπλο κοιτάς την ισοροπία μέσα στην ομάδα και με τις σημειώσεις σου καταλήγεις σε προσθήκες.Κοιτάς να δουλευέι το σύστημα να δημιουργήσει μια συνοχή ένα solid ας πούμε σύνολο.40 μέρες τακτική σε ένα απομωνομένο ξενοδοχείο είναι διαφορέτικο απο το βίντεο που θα κάνεις στην σουρωτη κάθε Δευτέρα και με την πίεση της κυριακής.
ΚΑι το λέω αυτό γιατι έιμαι της άποψης οτι η τακτική της άμυνας και της επίθεσης έιναι αυτη που σε κερδίζει τα παιχνίδια οταν δεν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις έναν γκολτζη που θα σε κάνει την μισή φάση γκολ.Με την σωστή τακτική μπορεις να βγάλεις 3 παίκτες σε τετ α τετ όπως επίσης να κλειδώσεις μια αντίπαλη ομάδα.
Σου ξαναλέω οτι δεν είμαι δικηγόρος του και σε άλλα ματς ζήτησα και γώ να φύγει.Αλλα έχω την εντύπωση οτι μάλλον περισσότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν..