Author Topic: Fernando Santos  (Read 199167 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #1080 on: March 01, 2008, 22:40:31 »
Mhpws 8a eprepe na eishgh8ei thn proslhpsh skoupidiarh, na petaksei eksw ta skoupidia?  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

polaret

• Guest
« Reply #1081 on: March 02, 2008, 00:47:10 »
Ρε αντε καντε καμια δουλεια μερικοι ,οπως λεμε δεν βριζουμε τον προπονητη κοφτε και το βρισιμο στους παικτες ειναι δυνατον να φταιει μονο ο ενας απο τους δυο προφανως και οι δυο φταινε οποτε κριτικη για κανενα αφου ετσι θελετε

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1082 on: March 02, 2008, 01:56:51 »
μερικοι μου φαινεται δεν παιρνεται παραδειγματα κι απο αλλες ομαδες.αιντε γιουρια να διωξουμε τον σαντος οπως εκανε τη μαλακια ο νικολαιδης στο αεκακι κι εδιωξε τον φερερ.μπουρου μπουρου τα γιδια οι δημοσιογραφοι και οι προπονητες της εξεδρας τσιμπα ενα αρχιδι τωρα οπαδε της αεκ και φαε κωστενογλου.ετσι θελεται να καταντησουμε παλι? να μας ερχεται ο καθε απιθανος καθε εξη μηνες?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1083 on: March 02, 2008, 02:04:54 »
Δηλαδή αν ερχόταν στην αεκ ο καπελο, θα είχαμε δικαίωμα να κράξουμε?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1084 on: March 02, 2008, 02:08:27 »
Οχι

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #1085 on: March 02, 2008, 02:11:32 »
Εγώ πιστεύω πως επειδή είμαστε οι μόνοι μαζί με την διοίκηση που προσφέρουμε φέτος, έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και τους παίκτες και τον προπονητη. Μπράβο στις νίκες κράξιμο στις ξεφτίλες.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #1086 on: March 02, 2008, 02:16:33 »
Εγω πιστευω ολα με μετρο,οχι απαθεια σιγουρα.Αφου τα ξερεις ρε Αζαζελ,ο Σαντος τι παρελαβε ? αστον ως του χρονου,ηρθαν 2 παικτες κατι αλλαζει αλλα λογικο ειναι να εχεις ελειψη σταθεροτητας.Οι παικτες κρινοντε το καλοκαιρι ΟΛΟΙ ,ξερει ο αλλος ποιοι κανουν και ποιοι οχι μετα το καλοκαιρι κραξε αυτους που φευγουν

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1087 on: March 02, 2008, 02:27:33 »
εγω λεω να ξαναπαρουμε τον καταγεωργιου παλι . αλλωστε ειναι και παοκτσης οπως πολυ σωστα ειπε κι ενα αλλος εδω μεσα πριν το ματς με τον τελη.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #1088 on: March 02, 2008, 02:39:54 »
η μαλλον τον μπακαλη της γειτονιας μου.μονο και μονο τα φριδια του αμα βλεπουν οι παιχτες στα αποδυτηρια θα ψαρωνουν και θα παιζουν καλυτερα.τι συστηματα και μαλακιες. ;D

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1089 on: March 02, 2008, 03:30:33 »
re mages mi masate toulaxiston xaneis me sistima ;D ;D

Offline dimcyp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1090 on: March 02, 2008, 06:47:00 »
Pantos egw apogoiteftika me to Santos.
Ti mafiozos kai malakies.
Rikse kana dio (paiktes) sto limani me tsimento sta podia... meta na deis pathos pou tha xoun. ;D

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1091 on: March 02, 2008, 07:21:03 »
Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ @@

ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ - ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ - ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

aetopoulo

• Guest
« Reply #1092 on: March 02, 2008, 10:16:11 »
Υπομένουμε καρτερικά, υποφέρουμε και ανεχόμαστε, στηρίζουμε την ομάδα όσο ποτε τα τελευταία χρόνια, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη, συνεχίζουμε να ματώνουμε στην κερκίδα και να είμαστε εκεί με οποιδήποτε αποτέλεσμα. Πάθος, αγάπη τρέλλα για την ομάδα ατελείωτα.
ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΗΔΕΝ. Ξεφτίλες η μία πίσω από την άλλη.

Η περιφάνια κ. Σάντος είναι ένα αναικτήμιτο στοιχείο στον άνθρωπο και ειδικά σε εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες. Κάτι το οποίο βέβαια εσύ δεν έχεις. Εσένα όχι σαρδέλες αλλα και Γαρίδες Ταυλάνδης να σου φέρουνε δεν πρόκειτε να φτιάξεις σύνολο. Γιατί απλούστατα πιστεύω πώς δεν ταιριάζεις σε αυτή την ομάδα. Δεν έχεις αυτό το κάτι. Αν είσουν λίγο περίφανος και όχι τόσο εγωιστής ίσως να μπορούσες να τα καταφέρεις. Απέχεις όμως χιλιόμετρα από το κλίμα της ομάδας και δεν έχεις την ικανότητα να πάρεις από τους παίχτες σου αυτό που μπορούν να σου δώσουν.
Μας μιλισες για ποιότητα και ειλικρινά παραλίγο θα την έτρωγα και εγώ την καραμέλα. Σίγουρα δεν είναι και οι καλύτεροι για την ιστορία του ΠΑΟΚ αυτοί που έχουμε αλλά, δεν είναι και χειρότεροι απο αυτούς του Εργοτέλη κ. Σάντος ούτε χειρότεροι από αυτούς του Λεβαδειακού της Βέροιας τους οποίους τους κέρδισε ο κόσμος μέσα στην Τούμπα. Για ποιά ποιότητα μας μιλάς από την στιγμή που είσαι ο ίδιος ανίκανος να κάνεις έστω και μία σωστή αλλαγή; Παίζεις ακόμη με Μπαλάφα και Χαραλάμπους και μας μιλάς για ποιότητα; Συνεχίζεις να αγνοείς τον Ιλιεφ και του έχεις βάλει το πιστόλι στο κρόταφο η θα τον βγάλεις στο 45-60 η θα τον βάλεις στο 83; Εξαφάνισες τον Μπαιάνο λές και έφταιγε αυτός για το χάλι της ομάδος, εξαφάνισες τον Ηλιάδη ίσως τον μοναδικό που θα μπορούσε να κάνει την βρόμικη δουλειά στο κέντρο, εξαφάνισες τον Ορφανό, τον Βαγγελή και μας παίζεις ακόμη με τον Μπαλάφα; Κλά από τους 4 τερματοφύλακες που έχουμε αυτό το φετινό ράκος είναι ο καλύτερος που έχουμε;

Κριτική θα σε κάνουμε, έχουμε το απόλυτο δικαίωμα κ. Σάντος, άλλωστε εμείς σε πληρώνουμε.
Κατάφερες να φτιάξεις μία ομάδα που είναι ψιχολογικά ράκος, και κατάφερες να φτιάξεις μία ομάδα που αποτελείτε από 14 παίχτες. Πές μου εσύ πως περιμένεις εσύ να τους ανεβάσεις το ηθικό στις προπονήσης και πώς θέλεις εσύ να καταφέρεις να φτιάξεις ΟΜΑΔΑ και κάνεις αυτούς τους παίχτες να πιστέψουν πώς θα τους δώσεις την ευκαιρία από την στιγμή που οι μέν γνωρίζουν πώς δεν θα τους δώσεις και είναι με το διαβατήριο στο χέρι τις και οι δέν γνωρίζουν πως αυτοί θα πέξουν ότι και να γίνει. Μόνο εσύ και ο Φερναντέζ στοιχίσατε σε αυτές τις σαρδέλες φέτος 10 πόντους. Μέτρα κ. Σάντος.
Α και για να μήν ξεχνιόμαστε χτες έχασες 3-0.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1093 on: March 02, 2008, 10:32:48 »
Σάντος προχώρα ακάθεκτος,
και γραψε εμάς τους προπονηταράρες στα @@ σου.

Κάνε ότι καταλαβαίνεις για να δώ τουλάχιστον από του χρόνου
μιά ομάδα μέσα στο γήπεδο που θα φτασω στο σημείο να την χειροκροτήσω και στην ήττα.

Εχω φάει αμέτρητες σφαλιάρες μέχρι τώρα, θα αντέξω και τις τελευταίες

ΧΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΜΑΣ ΕΜΑΣ

telika DEN tis ante3es tis teleytaies sfaliares , etsi?
an einai na mpaineis ka8e 3 mhnes gia kra3imo..............
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

aetopoulo

• Guest
« Reply #1094 on: March 02, 2008, 10:50:21 »
Μπίλλυ τι σε ενόχλησε;
H κριτική που έχει δικαίωμα να κάνει ο κάθε ένας ή  ότι δεν έχω τον χρόνο να μπαίνω συχνά.
Αλλωστε δεν είναι 3 μήνες μην υπερβάλεις γιατί θα με είχατε διαγράψει.

Μηπως το Forum δεν δέχεται πλέον αυτούς που κάνουν κριτική;
Και δεν κατάλαβα ρε Μπίλλυ γιατί πρέπει να συμφωνούμε όλοι στα ίδια.

Ναί δεν άντεξα άλλο αν και είπα και θα το ξαναπώ πως θα τον ανεχτώ ακόμη.
Το ξέρουμε και το βλέπουμε όμως όλοι και δεν χρειάζεται να είμαστε προπονηταράδες για αυτό, πως ο άνθρωπος έχει χωρίσει τις σαρδέλες σε δύο στρατόπεδα.
Τώρα εσύ αν νομίζεις πώς πρέπει κάτι χαραλαμπιδες κάτι λαλακιδες και κάτι μπαλάφιδες πρέπει να πέζουν στην ομάδα συνεχώς δίχως να δίνεται η ευκαιρία και σε κάποιον άλλο είναι δικαίωμά σου και σεβαστή η άποψή σου.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ

oxi bre matia mou, den me enoxlise tipota, allh douleia den eixa.
mia para8esh tosodoulikh ekana apla.anhsyxisa mhpws h sfaliara
htan poio dynath ap'to anamenomeno kai eixame zhmies, alla apo oti
blepw ola enta3h einai. good old days..........
« Last Edit: March 02, 2008, 11:04:16 by BillYpoglwssioS »

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1095 on: March 02, 2008, 11:05:30 »
Αντε ρε Τεο διώξε τον Σάντος να τελειώνουμε ΡΩΤΑ και τον ΡΑπτόπουλο Ποιοις πρέπει να έρθει να πούμε στον ΠΑΟΚ

να τελειώνουμε.Φερτε τον Κάμπος τον υπέροχο.

Και Οταν θα κάνει και ΤΣαφ ο μελισσης στην άμυνα μας Εγω θα τα βάλω με τον βοηθο προπονητή.

Αντι να κοιτάμε πως θα τους δώσουμε να καταλάβουν οτι για να παίξεις στον ΠΑΟΚ πρέπει να ξεχωρίζεις απο 1000 ποδοσφαιριστές που παλεύουν για να φορέσουν αυτη την φανέλα....

Ο Σάντος θα φυγει θα παέι σε καμια benfika ξέρω εγώ. Ο Χαραλάμπους τα ίδια θα κάνει. Ο Μπαλάφας ΠΑΛΙ δεν θα μπορεί.

Bebo

• Guest
« Reply #1096 on: March 02, 2008, 11:12:31 »
Δεν κάνει για ΠΑΟΚ. Αλλά αν τον διώξει ο ΤΕΟ θα έχει εκείνος την ευθύνη γιατί δεν τον άφησε να δουλέψει 3 χρόνια. Να μείνει 3 χρόνια.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #1097 on: March 02, 2008, 12:43:08 »
Φίλε Davids4,
δεν έχω τίποτα προσωπικό με σάντο. Αν φύγει από τον ΠΑΟΚ, μακάρι να πάει και στην τσέλσι ο άνθρωπος και να πάρει την πρεμιερσιπ και το τσάμπιο λινγκ.
Αυτό δεν θα αλλάξει αυτό που βλέπω 6 μήνες τώρα ούτε την άποψη μου για το τι μπορεί να προσφέρει στο σημερινό ΠΑΟΚ.
Όσο για τον Μπαλάφα, έχεις παίξει και με μεσήλικες Μάρκο και Κούτση στη δύση της καριέρας τους αλλά αυτό το συνεχιζόμενο χάλι ποτέ...

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1098 on: March 02, 2008, 13:21:28 »
liako

Δεν είμαι δικηγόρος του Σάντος.

Του καταλογίζω την εμμονή του με το παιχνίδι με τα άκρα

Το οτί δεν παίζει με κάθετη μπαλιά ο ΠΑΟΚ ποτέ.

Και η ομάδα δεν έχει κίνηση στο χόρταρι.

Ακόμα και η εμμονή του με το 4-3-3 με την περιοχή να μην γέμιζει με έναν Σάλμον/Ιλιεφ/Αθανασιάδη κλπ.Το Έκανε 4-4-1-1 και πάλι η περιοχή της αντίπαλης ομάδας είναι αδεια απο επιθετικούς.

Ολα αυτά τα παραπάνω θεωρώ οτι έχουν καταντίσει τον ΠΑΟΚ μια ομάδα προβλέψιμη μια ομάδα που επιτίθεται με συγκεκριμένο τρόπο.Η ανυπαρξία των αντίπαλων προπονητών μας έχουνε σώσει απο τα χειρότερα.

Εντάξει.Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει κάποια στοιχεία δουλευεί κάποιους αυτοματισμους (Δές μετα το γκολ που φάγαμε πόσο όμορφα γυρίζαμε σε κατι επιθέσεις την μπάλα που σημαίνει οτι αυτά τα έχουν δοθυλέωει έστω μια φορα!).

Εγω προσωπικά είμαι αντίθετος με τις αλλαγές προπονητών .Θεωρώ οτι ένας κοουτς πρέπει να μένει 1.5 χρόνο τουλάχιστον.Στην τελική ο στόχος του δεν είναι να καταστρέψει μια ομάδα.

Αυτό που λέω εδώ μέσα απο χ8ές είναι οτι το παιχνίδι το έχασες απο λάθη παικτών.Απο παίκτες το χθεσινό ματς δεν το έχασες απο προπονητή.Οτι και να λένε το ΧΘΕΣΙΝΟ δεν στο έχασε ο Σάντος.

Θα σου πώ ένα παράδειγμα επειδη καποιοι δεν καταλαβαίνουν οτι ο Χαραλάμπους πχ μας κρέμασε.

Στην φάση του γκολ του ογκουνσοτο με το οφσαιτ.Ο ΠΑΟΚ παίζει το οφσαιτ ψηλά ΠΡΑΓΜΑ που το πέρασε ο Σάντος στο παιχνίδι του.Υπάρχει όμως ένας παίκτης που ξεχνιέται και κρεμάει όλη την ομάδα.
Οταν ας πούμε εμένα ο προπονητής μου πχ μου έλεγε να ανεβαίνω γα το οφσαίτ και γω έξυνα τα @@ μου δεν μπορώ να δώσω το φταίξμο στο προπονητη.Δεν έχει λογική.Έκανε την μπαλια το ΄χαφ στην πλάτη μου και γώ έιτε απο ξενύχτη είτε απο κουράγια πες κοιτούσα το βουνό.Σε άλλο παιχίδι στο κόρνερ έχασα τον παίκτη και έπεσα τόσο άτσαλα μετα που κέρδισε πέναλτυ.Δεν χάσαμε απο προπονητή χάσαμε απο μαλακία του Ντάβιτς. ;D.

Μιλαώ ΜΟΝΟ για το χθεσινό ματς.Ετσί.

Και κάτι ακόμα.Το τσαγάνο και ο τσαμπουκάς είναι στον παίκτη.Κάποιοι μπορουν να παίξουν μόνο με σφαλιάρες.Κάποιοι το έχουνε μέσα τους.Δεν στο δίνει ο προπονητής αυτό.Δεν μπορέι να σου μάθει να πονας την φανέλα.Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τοπικο ή ομαδα του σχολείου.Οταν βλέπω τον Μπαλαφα να είναι αδιάφορος δεν το καταλογίζω στον Σάντος.το μοναδικό που θα τον καταλογίσω είναι οτι θα τον βάλει και στο άλλο ματς.Το να έχεις το νού σου στο μάτς είναι κάτι αδερφέ μου που δεν μπορει να στο λύσει ο προπονητής.

Πιστέυω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ στην προετοιμασία τοων καλοκαιρίων.Ο προπονητης έχει 40 μέρες να δημιουργήσει το σύστημα και να το τεσταρει σε φιλικά παιχνίδια.¨Ενας κοοτς με έλεγε οτι στα φιλικά δεν κοιτάς το ταμπλο κοιτάς την ισοροπία μέσα στην ομάδα και με τις σημειώσεις σου καταλήγεις σε προσθήκες.Κοιτάς να δουλευέι το σύστημα να δημιουργήσει μια συνοχή ένα solid ας πούμε σύνολο.40 μέρες τακτική σε ένα απομωνομένο ξενοδοχείο είναι διαφορέτικο απο το βίντεο που θα κάνεις στην σουρωτη κάθε Δευτέρα και με την πίεση της κυριακής.

ΚΑι το λέω αυτό γιατι έιμαι της άποψης οτι η τακτική της άμυνας και της επίθεσης έιναι αυτη που σε κερδίζει τα παιχνίδια οταν δεν έχεις την δυνατότητα να αγοράσεις έναν γκολτζη που θα σε κάνει την μισή φάση γκολ.Με την σωστή τακτική μπορεις να βγάλεις 3 παίκτες σε τετ α τετ όπως επίσης να κλειδώσεις μια αντίπαλη ομάδα.

Σου ξαναλέω οτι δεν είμαι δικηγόρος του και σε άλλα ματς ζήτησα και γώ να φύγει.Αλλα έχω την εντύπωση οτι μάλλον περισσότερα προβλήματα θα δημιουργηθούν..

Hect0r

• Guest
« Reply #1099 on: March 02, 2008, 13:38:13 »
+fono poli me tn Davids4
Aderfia to pio eukolo eine na diwkseis tn proponiti...
I omada omws dn prokeite na ftiaksei...to exume dokimasei polles fores tn sigkekrimeno tropo alla ta matia mas ponane akoma...

-Merikoi lene oti stirizume Santos...lathos...stirizume Paok opos oi perissoteroi edo mesa