Author Topic: Fernando Santos  (Read 196189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #980 on: January 31, 2008, 14:46:51 »
Mhpws BIANCONERO kaneis a8ela soy ayto gia to opoio kathgoreis toys alloys? Mhpws kapelwneis ton arxhgo? Eisai sto myalo toy? Egw exw apopsh gi ayto poy soy lew alla den 8a to pw dhmosia edw mesa. 

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #981 on: January 31, 2008, 15:00:30 »
Ο ρόλος του φόρουμ ποιος είναι;
Ας μας απαντήσουν και οι μοντς. Εγώ πάντως αυτά που γράφω εδώ μέσα, τα λέω και με την παρέα μου. Και με αυτή την ψυχολογία γράφω εδώ μέσα.
Και ξέρω ότι είμαι άλλο ένα ανώνυμο μέλος του φόρουμ. Γι'αυτό γράφω ό,τι γράφω με τον τρόπο που το γράφω. Δεν σκοπεύω να ασκήσω πολιτική στα κοινά του ΠΑΟΚ μέσω του φόρουμ.
Αν δεν μπορείς να το δεχτείς αυτό, τότε κάποιος από τους δυο μας έχει καταλάβει λάθος το ρόλο του φόρουμ. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα να σταματήσω να γράφω εγώ, αν έχω παρεξηγήσει κάτι.
Έχουμε καταντήσει να φοβομάστε το κράξιμο αν αναφέρουμε ονόματα (βλ. Άγγελος) ή γράψουμε κάτι που πάει κόντρα στο ρεύμα (που περνάει ποιος αλήθεια; )

Δεν ξέρω αν εννοούσες εμένα ή αν εκφράζω κι άλλους. Αλλά πολλοί μας έχουν ζαλίσει ότι κάνουμε κακό αν ασκούμε κριτική στον σάντο.
Που στην τελική θεωρώ πολύ τίμια τη θέση όσων κάνουν κριτική. Για τον απλούστατο λόγο ότι κρίνουν το έργο του βάσει του πλέον αντικειμενικού κριτηρίου: των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεων.
Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο (πρόσφατο) παρελθόν με άλλους προπονητές και άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #982 on: January 31, 2008, 15:02:15 »
Μάλιστα. Στη συνέχεια θα κατηγορηθούνε κάποιοι ότι φταίνε γιατί με την κουβέντα εδώ μέσα παρέσυραν τον πρόεδρο σε βεβιασμένες ενέργειες. Πάντως, αν τις επόμενες εβδομάδες το κάρο δε λέει να ξεκολλήσει, λέω αν, ο πρόεδρος θα είναι στη δυσκολότερη φάση της θητείας του.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #983 on: January 31, 2008, 15:33:50 »
An ksekolisei omws poianou ergo tha einai? Tou Santos h twn metagrafwn?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

BIANCONERO

• Guest
« Reply #984 on: January 31, 2008, 16:03:19 »
Οχι Πανο...δεν υποκαθιστω κανεναν Αρχηγο!! (οσο εγωιστικο και αν ακουγεται αυτο) . Μπορει να εχεις τις οποιες πληροφοριες (...και εγω μπορει να εχω αντιθετες)...αλλα οσο ειναι πληροφοριες και οχι δηλωσεις προς τα εξω ισχυει οτι ο Π.Α.Ο.Κ. εχει προπονητη! Και αυτη τη θεση της διοικησης στηριζω με το να μην μιλαω!! Αυτη τη σταση Ζαγορακη στηριζω...Οταν βγει να πει κατι αλλο , ακομα και αν διαφωνησω με αυτο, παλι θα στηριξω την οποια αποφαση του. Εγω ετσι το καταλαβαινω το στηριζω!! Το : "στηριζω, αλλα για το καλο του κανω μεχρι και επανασταση εναντιον του" δεν το πιανω!

@ liako....α. δεν εννοουσα εσενα.....β. δε νομιζω οτι το φορουμ ειναι για να κανουμε παρειστικες κουβεντες.....γ. καλο θα ειναι να σκεφτομαστε και τις συνεπειες καποιων απο αυτα που λεμε. Καταλαβαινω το γιατι και με ποια λογικη μπηκαν καποιοι στο τρυπακι του σχολιασμου και της κουβεντας καφενειου. Δεν ξερω ομως αν ολοι αυτοι (εσεις αν θες..) εχουν συνειδητοποιησει τη ζημια που μπορει να γινει οσο συνεχιζεται αυτο. Οσο δεν μιλουσε κανεις ειχαμε ησυχια...καλη ψυχολογια...γεμματη Τουμπα....Προχθες στην θ5 τελειωσε το ματς και ολοι γκρινιαζαν για τον προπονητη....το θεμα συνεχιστηκε και στα ραδια...και στις παρεες μας...ετσι ειχαμε ενα μετωπο στη θ4 που τονιζε με συνθηματα οτι θα ειναι διπλα στην ομαδα ("εμεις μαζι για μια ζωη") και απο την αλλη αυτη η γκρινια στην 5 που με εκανε να ακουω παντου γυρω μου την ατακα "δεν προκειται να πατησω με τον Αρη"!!!!
Αυτα φερνει αυτο το κλιμα που δημιουργειτε...(δυστυχως το ακουσα σημερα και απο το στομα σου HOMO...και δεν γινεται Πανο ουτε να βγαινει ο Ζαγορακης να ανεβαζει το ηθικο του κοσμου με συνεντευξεις καθε βδομαδα, ουτε μετα απο καθε ηττα να αναστηλλωνεται το ευθραυστο ηθικο πολλων με εναν νεο Γκαβρανσιτς!) Αυτο ακριβως λοιπον δεν ηθελα να δω και εδω μεσα ...για αυτο λεω οσα λεω για το θεμα Σαντος...και αφου καποιοι ειχατε αποφασισει να μην πατησετε με τον Αρη (ασχετα αν αλλαξατε τωρα γνωμη λογω μεταγραφων) να ειστε σιγουροι οτι θα το κανετε καποια στιγμη αργοτερα! Μπορει να πηρε παραταση αλλα θα γινει...και τοτε ο Π.Α.Ο.Κ. θα ξαναπαιξει μπροστα σε 7-8.000 κοσμου. Και θα ειναι ενα τραγικο πισωγυρισμα...και θα δωσει και θαρρος σε ολους αυτους που πολεμουν την προσπαθεια που γινεται ΚΑΙ να συνεχισουν με ακομα καλυτερο ηθικο την προσπαθεια αλλα ΚΑΙ να τονισουν οσο πιο δυνατα γινεται οτι ο Ζαγορακης εχει χασει πλεον τη στηριξη του κοσμου! Δε νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι θα ακουστου αυτα στην πρωτη αδεια Τουμπα! Και το οτι το σαρακι εφτασε τοσο ψηλα που χτυπησε και εσενα Πανο (εγω ηλπιζα ο "ιος" να εχει εξαπλωθει προς το παρων ΜΟΝΟ σε πιο χαλαρους και περιστασιακους ΠΑΟΚτσηδες καθως και σ αυτους των Ραδιοφωνων) σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα απ οτι φοβομουν!
Ακομα και αν παρολα αυτα ομως μεινετε ολοι εσεις "πιστοι" μετα απο ολα αυτα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχει επηρεαστει παρα πολυς κοσμος με ολη αυτη την ατμοσφαιρα! Αυτο δεν ειναι αλλωστε και ο σκοπος της προπαγανδας που εχει ξεκινησει απο τη μερα που μπηκε μπροστα ο Ζαγορακης? Να επηρεαστουν οσο πιο πολλοι γινεται, να μειωσουν τη συμμετοχη και εν τελει να ξεφουσκωσει η γιγαντια προσπαθεια που αρχισε? Οταν θα εχουμε μεινει οπως παλι οι 5-10.000 "τρελλοι" ολα θα εχουν χαθει....και αυτο δεν προκειται να αντιστραφει. Ουτε θα υπαρχει κατι για να ξαναφερεις ολους τους αλλους (την ηρεμη πλειοψηφια) πισω! Ουτε καν τη διαθεση να συνεχιζουν να παλευουν μονοι οι ηρωες αυτοι που τη δυσκολη στιγμη του καλοκαιριου εβαλαν τα στηθη τους μπροστα και δε φοβηθηκαν τιποτε μονο και μονο επειδη ηξεραν οτι εχουν ενεν ολοκληρο Λαο ενωμενο πισω τους!!

Βαλτε τα λοιπον σημερα με τον Σαντος...μεθαυριο με τις μεταγραφες...την αλλη με το Γλου που βοηθησε...την παρααλλη ισως με καποιον διοικητικο συνεργατη δεν ξερω κι εγω με ποιον αλλο...! ΠΑΝΤΑ "για το καλο του Π.Α.Ο.Κ."   ...   παντα  "για να προστατεψουμε το Θοδωρη"!!
Προσωπικα και συγνωμη αν σας χαλαω τη φαση, σημερα ειμαι πιο στεναχωρημενος απο οτι ειμουν την κυριακη μετα απο 3 συνεχομενες ηττες...ουτε καν σκεφτομαι πλεον τον καθε Γκαβρανσιτς η Μουσλιμοβιτς...το μονο που ΦΟΒΑΜΑΙ ειναι να μην δω να καταστρεφεται - μετα απο αρκετο ισως καιρο - και αυτη η προσπαθεια απο τον ιδιο το λαο του Π.Α.Ο.Κ. Τον πιο αυτοκαταστροφικο λαο της Ευρωπης...το λαο που Χανει κοσμο απο τον κοσμο του!
Συγνωμη που στεναχωρησα τοσους πολλους με αυτα που με καλη προθεση ειπα! Ισως για το καλο ΚΑΙ το δικο μου, οπως εκλεισα για παντα ραδια και λοιπα ΜΜΕ εξω απο εμενα, να πρεπει να απομακρυνθω λιγο και απο εδω! Ισως να κανω περισσοτερο κακο απο οτι καλο τελικα...Ισως οσα λεω να ειναι μπουρδες...ισως απλα να μην μπορω να εκφραστω οσο καλα πρεπει για σας εξηγησω τι εννοω...τι προβλεπω...τι φοβαμαι! Θα σταματησω λοιπον να εκφραζω τις σκεψεις μου ανοιχτα...θα κρατησω τις σκεψεις μου μακρυα και θα προσπαθησω να πεισω τον εαυτο μου οτι οσα ασχημα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν ειναι αποκυημα της φαντασιας μου. Οτι ο κοσμος θα συνεχισει να στηριζει ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ...ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ... Να στε καλα, και συγνωμη μεσα απο την καρδια μου σε οσους στεναχωρησα!

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #985 on: January 31, 2008, 16:48:11 »
bianconero συμφωνω με αυτα που λες ωστοσο μη σε παιρνει τοσο απο κατω... ειναι παγκοσμιο δεδομενο οτι η στηριξη ομαδων απο τους φιλαθλους εχει αμεση σχεση με την πορεια της ομαδας αυτο δε προκειται να αλλαξει. ο ΠΑΟΚ παρουσιαζει κακιστο προσωπο στα περισσοτερα παιχνιδια φετος και πολυς κοσμος δυστυχως εχει αρχισει τη γκρινια...
αυτο δεν εκπλησσει κανεναν πιστευω και κυριως δεν εκπλησσει τη διοικηση. αυτος ειναι και ο λογος που παλευει για μεταγραφες και που εχει ενα προπονητη με 500.000 ενω φετος ο μονος της σκοπος ειναι η οικονομικη εξυγιανση. Γιατι εξυγιανση χωρις αξιοπρεπη αγωνιστικη πορεια αρα και παρουσια φιλαθλων αρα και εσοδα δεν υφισταται.
Παρολο που προσωπικα δε συμφωνω κατα 90% με την κριτικη που ακουγεται δε μπορω να κακισω καποιον που εχει στηριξει την ομαδα αλλα πλεον δεν αντεχει αυτο το θεαμα, το οποιο σε συνδυασμο με την αγαπη του για το ΠΑΟΚ γινεται αρκετα ψυχοφθορο και γιαυτο δε θα παει στο γηπεδο με το σκουληκι. ειναι λογικο.
αρα θα ελεγα οτι θα πρεπει σημερα να μαστε χαρουμενοι για τις μεταγραφες γι αυτο το λογο. γιατι αυξανονται οι πιθανοτητες καλης αγωνιστικης πορειας μειωσης της μουρμουρας για το σαντος και συνεχιζομενης στηριξης του κοσμου...

chiltsid

• Guest
« Reply #986 on: January 31, 2008, 16:59:48 »
@BIANCONERO :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
aderfe mou symmerizomai tis skepseis sou,fantazou h katastasi edo sto foroum den exei ksefygei akoma,se alla mesa einai poly xeirotera.
evxomai kapoia atoma na diabasoun kala to keimeno sou kai na allaksoun stasi,oxi na min kanoun kritiki,alla ston tropo pou kanoun.
den mporeis na kleisis kanenos to stoma,einai dikaioma tou na pei thn gnomi tou,alla avto pou tha pei prepei na skeftei tis epiptoseis tou.
na min to leei gia na ikanopoihsei ton diko tou egoismo kai etsi sgxronos na kanei kako se avto pou agapaei,alla na to pei,me tetoio tropo,oste na pei thn gnomi tou,na askisei kritiki alla na min kanei kako kai dimiourgisei katastasis,tpu parelthontos.
dystixos dyskola pistevo tha allaksoun kapoia pramata se thema nootropias tou kosmou.

Poet

• Guest
« Reply #987 on: January 31, 2008, 18:04:44 »
Το θέμα μας είναι Fernando Santos. Επανερχόμαστε στο θέμα. Σήμερα έπινα καφέ με 2 πρώην προπονητές ποδοσφαίρου ομάδων Α' Εθνικής, όχι του ΠΑΟΚ. Έτυχε να είναι φίλοι, είχα εγώ ραντεβού για καφέ με τον έναν και πέτυχα και τον άλλον εκεί.

Τί έγινε ρε παιδιά; για πείτε καμμιά κουβέντα γιατί έχουμε τρελλαθεί; Πώς τον βλέπετε τον Σάντος; Τί γνώμη έχετε;

O Σάντος είναι καλός προπονητής, όχι τίποτα το εξαιρετικό αλλά αρκετά καλός. Εξ'άλλου καλοί προπονητές πέρασαν απο τον ΠΑΟΚ πολλοί ακόμα και το διάστημα που τους άλλαζε ανά 3μηνο.

και γιατί η ομάδα είναι τόσο χάλια;

Η ομάδα είναι τόσο χάλια γιατί το υλικό δεν είναι τόσο καλό, και γιατί πλέον έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν μπορείς να φανταστείς τί σκατοκατάσταση είναι να έχει η ομάδα ψυχολογικό πρόβλημα.

Μιλάνε μεταξύ τους ... Μην μου λές για ψυχολογικό πρόβλημα, έχω τρελλαθεί. Διαβάζεις εφημερίδες; Πάω απ'το κακό στο χειρότερο.

Χώνομαι εγώ ... Καλά εσύ μην μιλάς, τρώς πολύ ξύλο φίλε ... κουνάει το κεφάλι του.

και να σκεφτείς έχω την καλύτερη ομάδα και δεν μπορώ να σταυρώσω νίκη. Τώρα τελευταία είναι ταρίφα και το σκόρ ... 2-1. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, παίζουμε, κάνουμε ευκαιρίες και στο τέλος μιά μαλακία στην άμυνα και την αρπάξαμε. Με αποκορύφωμα την Κυριακή, προηγούμαστε, μιά μαλακία στην άμυνα 1-1. Στο β' τους παίζουμε μονότερμα, ένα στημένο 1-2 και στο 91 πέναλτυ υπέρ μας και το βγάζει έξω. Αυτό που έζησα καλύτερα να μην το ζήσει άνθρωπος.

Τέλος πάντων, για πές; Στον ΠΑΟΚ γιατί δεν μπορούμε να δούμε χαϊρι; Οι παίκτες ακόμα και άχρηστοι να είναι δεν έπρεπε να έχουν μιά διαφορά ρε παιδί μου, μιά βελτίωση.

Ε όχι και δεν μπορείτε να δείτε. Δεν το βλέπετε εσείς. Υπάρχει βελτίωση στους παίκτες σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική.

Πετάγεται ο άλλος

Στον αγώνα με την Ξάνθη κάνατε τόσες ευκαιρίες όσες δεν κάνατε σε όλο το πρωτάθλημα. Άμα όμως δεν θέλει η πουτάνα η μπάλλα να μπεί, σου παίζει άσχημα παιχνίδια.

Δεν μου λές; Αυτό με τις σαρδέλλες και τους αστακούς πώς το είδατε;

Κοίτα. Αυτά είναι για να τα λές μέσα στα αποδυτήρια. Μάλιστα όχι σε όλους μαζικά, μόνο σε συγκεκριμμένους. Ο κάθε παίκτης έχει το κουμπί του και τον τρόπο του. Άλλος θέλει καλόπιασμα, άλλος θέλει τσίτωμα, άλλος θέλει να του δώσεις κουράγιο, να δείξεις ότι τον πιστεύεις. Ο κάθε παίκτης είναι μιά προσωπικότητα, και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι είναι παιδάκια, έχουν τα μισά μας και λιγότερα χρόνια. Είναι σπίτι προπόνηση, προπόνηση σπίτι. Δεν τα λές αυτά δημόσια. Τους γαμάς. Τους κόβεις τα ποδάρια. Ξέρεις πότε τα λές αυτά; Όταν θέλεις να βγάλεις τον κώλο σου απ'έξω. Όταν βλέπεις την στραβή να έρχεται και δεν θέλεις να σε κατηγορήσουν εσένα, τότε κάνεις τέτοιες μαλακίες.

Και τί γίνεται τώρα;

Τώρα, γάμησέ τα. Ο ΠΑΟΚ έχει εκτός απο πραγματικό πρόβλημα και ψυχολογικό πρόβλημα. το ψυχολογικό πρόβλημα είναι δύσκολη κατάσταση. Ο Σάντος αυτή τη στιγμή είναι σε πανικό. Δεν σου βγαίνουν οι επιλογές, τα αλλάζεις τα κάνεις αλλιώς δεν σου ξαναβγαίνουν, αρχίζεις και τρελλαίνεσαι. Δεν πρόκειται να ξεπεραστεί αν δεν πάρει μερικά θετικά αποτελέσματα. Είναι τέλμα.

Σήμερα κλείνουμε δύο παίκτες ... Γκάβρανσιτς και Μουσλίμοβιτς. Είναι ενδεκαδάτοι. Θα βοηθήσουν την ψυχολογία.

Έχετε πάρει και τον Βερόν. Είναι άλογο Αργεντίνος και αυτοί δεν καταλαβαίνουν και πολλά. Ο Γκάβρανσιτς είναι ωραίος. Ποιόν Μουσλίμοβιτς εννοείς;

Εεεε ... δύο είναι Βόσνιοι, ο ένας είναι μέσος και ο άλλος επιθετικός. Ο δικός μας είναι ο επιθετικός, αυτός που μας έβαλε γκόλ στην Εθνική Ελλάδος.

Δεν τον ξέρω, αλλά για να παίζει Εθνική Βοσνίας θα είναι καλός παίκτης. Ο Βρύζας τον έφερε;

Ναί

Είναι μεγάλο πλεονέκτημα αυτό για τον Ζαγοράκη. Έχει τον Πουρλιοτόπουλο, έχει τον Βρύζα, βάζει δικούς του ανθρώπους και έτσι είναι σίγουρος ότι δεν θα φάει τρύπημα. Τουλάχιστον θα ξέρει για έναν παίκτη που θα πληρώσει 1 εκ. θα είναι παίκτης του εκατομμυρίου δεν θα είναι των 100 χιλιάδων και θα τον έχουν υπερτιμολογήσει τα λαμόγια.

Βέβαια υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να φέρει έναν παίκτη των 100 χιλ. και να βγεί παλτό, αλλά θα ξέρει ότι αυτό οφείλεται σε λάθος και όχι σε πρόθεση να φαγωθούν λεφτά. Είναι πολύ σημαντικό για τον Ζαγοράκη να έχει τέτοιους συνεργάτες.

Κοίτα, για τον Βρύζα είχα μιά επιφύλαξη. Είναι νέος σ'αυτή τη θέση, θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε τέτοια καθήκοντα, έχει τέτοιες ικανότητες;

Δεν χρειάζονται τόσο ιδιαίτερες ικανότητες όσο φαντάζεσαι. Ένας που έπαιξε μπάλλα σε υψηλό επίπεδο, στην Ελλάδα, στο Εξωτερικό, έχει τις ικανότητες, έχει κάνει και τις γνωριμίες του τόσο καιρό έξω. Εξ'άλλου νομίζεις δεν το δούλευε ο Βρύζας στο μυαλό του την τελευταία διετία τί θα κάνει όταν κρεμάσει τα παπούτσια; Όχι απλά το δούλευε, το ήξερε. Έκανε λοιπόν τα κονέ του απο πιό μπροστά. Θα είναι καλός, μη μασάς.

Ελπίζω με τις προσθήκες λοιπόν να πάρουμε κανένα θετικό αποτέλεσμα και να αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα άμεσα, γιατί αν δεν αλλάξει, θα πάει η πούτσα σύννεφο!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #988 on: January 31, 2008, 18:18:40 »
poli endiaferon poet afta pou mas meteferes

alla ego prosopika diakaiologo kai pali ton santos gia tis sardeles ktl

opos eidame, me ton vazelo itan laspi, tora me tis metagrafes gia na doume ti tha deixoun.
an exoun ta arxidia as paixoun pali san kotopoula.

"και μην ξεχνάς ότι οι περισσότεροι είναι παιδάκια, έχουν τα μισά μας και λιγότερα χρόνια"
nai alla exoun stin tsepi osa lefta esy kai go mazi den tha vgaloume pote sti zoi mas
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #989 on: January 31, 2008, 18:21:00 »
to na anafereis esto kai ena dialogo kapoion allon atomon,psilothetiko gia zagoraki,vryza,santos..poet nomizo ekanes ypervasi.
den to perimena.
stin arxi otan to diavaza..skeftomai kana mpineliki tha exei gi ayto to evale o poet. :D

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #990 on: January 31, 2008, 18:55:05 »
εγώ στηρίζω τι διοίκηση, αν θέλει τον santos μαζί της
αν δεν τον θέλει πάλι μαζί της
αλλα δεν μπορώ να τις υποδείξω τι θα κάνει, ουτε θα κανω τον ξερολα
ΤΟΥΜΠΕΚΊ KAI YΠOMONH!

p.s όσοι περιμένουν ήττα με το σκουλήκι για να αρχίζουν να κράζουν
μάλλον θα περιμένουν για πολύ καιρό!!!

πιστεύεις οτι υπάρχει παοκτσής που να θέλει να χάσουμε απο τον άρη για να κράξει τον σάντος? Μάλλον έχεις μπερδευτεί φίλε, αν νομίζεις οτι όσοι σήμερα κάνουν υπομονή για να κράξουν αύριο που η διοίκηση πιθανώς δεν θα θέλει τον σάντος, είναι περισσότερο παοκτσήδες απο όσους κράζουν σήμερα επειδή δεν βλέπουν ούτε 1 βήμα αγωνιστικής προόδου

φιλαράκι η κατάλαβες λάθος η δεν το μετέφερα εγώ σωστά
εγώ δεν λέω ότι υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να χάσουμε από τον αρη αλλα σε ενδεχομενη ήττα  περιμένουν την στραβή για να κράξουν και εσύ πες μου ότι δεν είναι έτσι.
 "ΠΑΟΚομετρο" δεν έβαλα,  και αυτοί που κάνουν σήμερα υπομονή δεν πρόκειται να φωναζουν αύριο, απλός θα στηρίξουν οποιαδήποτε κίνηση τις διοίκησις.
Το κραξιμο ειναι προνομιο αλλων

Εσύ αν νομίζεις ότι το αγωνιστικό είναι το νούμερο ένα πρόβλημα του ΠΑΟΚ κανε όση κριτική θέλεις!
Niente incontri....Solo scontri

Poet

• Guest
« Reply #991 on: January 31, 2008, 19:05:44 »
to na anafereis esto kai ena dialogo kapoion allon atomon,psilothetiko gia zagoraki,vryza,santos..poet nomizo ekanes ypervasi.
den to perimena.
stin arxi otan to diavaza..skeftomai kana mpineliki tha exei gi ayto to evale o poet. :D
Έγραψα αυτά ακρίβώς που είπαμε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώνομαι diegito. Μακάρι να είναι ο Σάντος προπονητάρα και να με κάνει ρόμπα και να κάνει την ΠΑΟΚάρα μας μεγάλη. Οι φοβίες μου είναι για το αντίθετο.

Ξέχασα ένα κομμάτι μόνο της συζήτησης που αφορούσε τον Fernandes. Το βάζω εδώ.

Η αναφορά έγινε απο τον έναν απο τους δύο που είπε, στη φάση που λέγαμε για τα στραβά αποτελέσματα ...

έχετε και έναν τερματοφύλακα ...

Ρε σύ μ'αυτό το παιδί δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει. Γίνεται φάση με τον Παναθηναϊκό, η μπάλα είναι στον αέρα και βλέπει ότι θα σκάσει μέσα στην περιοχή. Βλέπει τον Σαλπιγγίδη να τρέχει, κάνει κίνηση 4 μέτρα να βγεί έξω απ'την εστία. Βλέπει ότι ο αμυντικός δεν προλαβαίνει τον Σαλπιγγίδη και θα είναι τέτ-α-τέτ. Αντί να βγεί γρήγορα προς τα εκεί που θα σκάσει η μπάλλα, να είναι όσο το δυνατόν πιό κοντά στον επιθετικό και αν μπορέσει να την μπλοκάρει κι'όλας ή έστω να του μικραίνει την εστία, κάνει βήματα πίσω, απο τον φόβο του. Ευτυχώς που ο Σαλπιγγίδης έκανε πλασεδάκι πάνω του και μας το έκανε δώρο.

Και αν προσέξεις και στην απόκρουση τη σπάει την μπάλλα, κάνει κίνησει που δεν πρέπει να την κάνει τερματοφύλακας γιατί μπορεί να συνεχιστεί η φάση και να σου κάνουν γκόλ. Δεν ήταν κίνηση τερματοφύλακα αυτή.

Εγώ πάντως θα σού πώ κάτι ... απο τότε που έφερε ο Πορτογάλλος άλλον προπονητή τερματοφυλάκων, ο Φερνάντες έπεσε κατακόρυφα.

Το έπιασες ... αυτό είναι. Μην το ψάχνεις, αυτό είναι. Χθές μιλούσα με τον Καραβέλλη

Τον προπονητή τερματοφυλάκων που έφυγε.

Ναί. Πολύ απλά ο Καραβέλης του είχε βρεί το κουμπί του. Αυτός αν και Πορτογάλλος και μιλάνε την ίδια γλώσσα, δεν κατόρθωσε ακόμα να τον βρεί τον παίκτη, να βρεί τον τρόπο του.

Μα ρε σύ, ειδικά τον Φερνάντες τον πρόσεξα. Το καλοκαίρι στα φιλικά ήταν άλλος παίκτης. Τον έβλεπα ακόμα και την προθέρμανση που έκανε. Έκανε ασκήσεις που τις έβλεπα πρώτη φορά. Έβλεπα να δουλεύει τα πόδια του, ακόμα και στην προθέρμανση δεν έκανε μονάχα απλή προθέρμανση, έκανε ειδικές ασκήσεις για τα πόδια.

thomas

• Guest

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #993 on: January 31, 2008, 20:49:32 »
den to perimena.
Έγραψα αυτά ακρίβώς που είπαμε για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν με ενδιαφέρει να επιβεβαιώνομαι diegito. Μακάρι να είναι ο Σάντος προπονητάρα και να με κάνει ρόμπα και να κάνει την ΠΑΟΚάρα μας μεγάλη. Οι φοβίες μου είναι για το αντίθετο.

Ξέχασα ένα κομμάτι μόνο της συζήτησης που αφορούσε τον Fernandes. Το βάζω εδώ.

Η αναφορά έγινε απο τον έναν απο τους δύο που είπε, στη φάση που λέγαμε για τα στραβά αποτελέσματα ...

έχετε και έναν τερματοφύλακα ...

Ρε σύ μ'αυτό το παιδί δεν μπορώ να καταλάβω τί συμβαίνει. Γίνεται φάση με τον Παναθηναϊκό, η μπάλα είναι στον αέρα και βλέπει ότι θα σκάσει μέσα στην περιοχή. Βλέπει τον Σαλπιγγίδη να τρέχει, κάνει κίνηση 4 μέτρα να βγεί έξω απ'την εστία. Βλέπει ότι ο αμυντικός δεν προλαβαίνει τον Σαλπιγγίδη και θα είναι τέτ-α-τέτ. Αντί να βγεί γρήγορα προς τα εκεί που θα σκάσει η μπάλλα, να είναι όσο το δυνατόν πιό κοντά στον επιθετικό και αν μπορέσει να την μπλοκάρει κι'όλας ή έστω να του μικραίνει την εστία, κάνει βήματα πίσω, απο τον φόβο του. Ευτυχώς που ο Σαλπιγγίδης έκανε πλασεδάκι πάνω του και μας το έκανε δώρο.

Και αν προσέξεις και στην απόκρουση τη σπάει την μπάλλα, κάνει κίνησει που δεν πρέπει να την κάνει τερματοφύλακας γιατί μπορεί να συνεχιστεί η φάση και να σου κάνουν γκόλ. Δεν ήταν κίνηση τερματοφύλακα αυτή.

Εγώ πάντως θα σού πώ κάτι ... απο τότε που έφερε ο Πορτογάλλος άλλον προπονητή τερματοφυλάκων, ο Φερνάντες έπεσε κατακόρυφα.

Το έπιασες ... αυτό είναι. Μην το ψάχνεις, αυτό είναι. Χθές μιλούσα με τον Καραβέλλη

Τον προπονητή τερματοφυλάκων που έφυγε.

Ναί. Πολύ απλά ο Καραβέλης του είχε βρεί το κουμπί του. Αυτός αν και Πορτογάλλος και μιλάνε την ίδια γλώσσα, δεν κατόρθωσε ακόμα να τον βρεί τον παίκτη, να βρεί τον τρόπο του.

Μα ρε σύ, ειδικά τον Φερνάντες τον πρόσεξα. Το καλοκαίρι στα φιλικά ήταν άλλος παίκτης. Τον έβλεπα ακόμα και την προθέρμανση που έκανε. Έκανε ασκήσεις που τις έβλεπα πρώτη φορά. Έβλεπα να δουλεύει τα πόδια του, ακόμα και στην προθέρμανση δεν έκανε μονάχα απλή προθέρμανση, έκανε ειδικές ασκήσεις για τα πόδια.

@Poet exoume diafwnhsei kapoies fores alla epitelous me epivainewneis!!! toso kairo lew oti o Daniel den einai kala agwnistika. vasika den einai kala psyxologika, enw to myalo tou den vrisketai sthn Thessalonikh...
kai akoma 2 la8h gia to paixnidi me ton Pana8inaiko prosti8emena se ayto pou eipes. sto dokari tou Ivancits den eide kan thn mpala. ayta ta sout einai gia proponhsh kyriolektika.
osoi gnwrizoun apo proponhseis termatofylakwn, mia askhsh einai sout apo makrynh apostash... o Ivancits htan sthn katallhlh 8esh... apla thn stelneis korner, aytos den katalabe kan ti egine!!!
kai to 2o la8os einai sto deytero hmixrono kai pali me ton Ivancits. kanei ADYNAMO sout eksw apo thn perioxh, o Daniel pairnei 8esh alla ta xeria tou ta exei entelws la8os me apotelesma h mpala na fygei korner me kindyno na mpei kai goal, apo thn allh malista gwnia!!!

pragmatika tragiko!!! paidakia 6 kai 10 xronw tetoia la8h den ta kanoun!!!

oso gia ayto pou eipes gia ton Santos kai tis amfivolies sou? to exw tonhsei apo thn prwth stigmh... me osous an8rwpous exw milhsei den mou exoun pei ta kalytera logia. den exei kataferei kati, ektos apo ergasia se omades "eynooumenes". kai epimenw na tonizw oti 8elei na faei kapoious paixtes...

chiltsid

• Guest
« Reply #994 on: January 31, 2008, 20:55:27 »
Οχι Πανο...δεν υποκαθιστω κανεναν Αρχηγο!! (οσο εγωιστικο και αν ακουγεται αυτο) . Μπορει να εχεις τις οποιες πληροφοριες (...και εγω μπορει να εχω αντιθετες)...αλλα οσο ειναι πληροφοριες και οχι δηλωσεις προς τα εξω ισχυει οτι ο Π.Α.Ο.Κ. εχει προπονητη! Και αυτη τη θεση της διοικησης στηριζω με το να μην μιλαω!! Αυτη τη σταση Ζαγορακη στηριζω...Οταν βγει να πει κατι αλλο , ακομα και αν διαφωνησω με αυτο, παλι θα στηριξω την οποια αποφαση του. Εγω ετσι το καταλαβαινω το στηριζω!! Το : "στηριζω, αλλα για το καλο του κανω μεχρι και επανασταση εναντιον του" δεν το πιανω!

@ liako....α. δεν εννοουσα εσενα.....β. δε νομιζω οτι το φορουμ ειναι για να κανουμε παρειστικες κουβεντες.....γ. καλο θα ειναι να σκεφτομαστε και τις συνεπειες καποιων απο αυτα που λεμε. Καταλαβαινω το γιατι και με ποια λογικη μπηκαν καποιοι στο τρυπακι του σχολιασμου και της κουβεντας καφενειου. Δεν ξερω ομως αν ολοι αυτοι (εσεις αν θες..) εχουν συνειδητοποιησει τη ζημια που μπορει να γινει οσο συνεχιζεται αυτο. Οσο δεν μιλουσε κανεις ειχαμε ησυχια...καλη ψυχολογια...γεμματη Τουμπα....Προχθες στην θ5 τελειωσε το ματς και ολοι γκρινιαζαν για τον προπονητη....το θεμα συνεχιστηκε και στα ραδια...και στις παρεες μας...ετσι ειχαμε ενα μετωπο στη θ4 που τονιζε με συνθηματα οτι θα ειναι διπλα στην ομαδα ("εμεις μαζι για μια ζωη") και απο την αλλη αυτη η γκρινια στην 5 που με εκανε να ακουω παντου γυρω μου την ατακα "δεν προκειται να πατησω με τον Αρη"!!!!
Αυτα φερνει αυτο το κλιμα που δημιουργειτε...(δυστυχως το ακουσα σημερα και απο το στομα σου HOMO...και δεν γινεται Πανο ουτε να βγαινει ο Ζαγορακης να ανεβαζει το ηθικο του κοσμου με συνεντευξεις καθε βδομαδα, ουτε μετα απο καθε ηττα να αναστηλλωνεται το ευθραυστο ηθικο πολλων με εναν νεο Γκαβρανσιτς!) Αυτο ακριβως λοιπον δεν ηθελα να δω και εδω μεσα ...για αυτο λεω οσα λεω για το θεμα Σαντος...και αφου καποιοι ειχατε αποφασισει να μην πατησετε με τον Αρη (ασχετα αν αλλαξατε τωρα γνωμη λογω μεταγραφων) να ειστε σιγουροι οτι θα το κανετε καποια στιγμη αργοτερα! Μπορει να πηρε παραταση αλλα θα γινει...και τοτε ο Π.Α.Ο.Κ. θα ξαναπαιξει μπροστα σε 7-8.000 κοσμου. Και θα ειναι ενα τραγικο πισωγυρισμα...και θα δωσει και θαρρος σε ολους αυτους που πολεμουν την προσπαθεια που γινεται ΚΑΙ να συνεχισουν με ακομα καλυτερο ηθικο την προσπαθεια αλλα ΚΑΙ να τονισουν οσο πιο δυνατα γινεται οτι ο Ζαγορακης εχει χασει πλεον τη στηριξη του κοσμου! Δε νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι θα ακουστου αυτα στην πρωτη αδεια Τουμπα! Και το οτι το σαρακι εφτασε τοσο ψηλα που χτυπησε και εσενα Πανο (εγω ηλπιζα ο "ιος" να εχει εξαπλωθει προς το παρων ΜΟΝΟ σε πιο χαλαρους και περιστασιακους ΠΑΟΚτσηδες καθως και σ αυτους των Ραδιοφωνων) σημαινει οτι τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα απ οτι φοβομουν!
Ακομα και αν παρολα αυτα ομως μεινετε ολοι εσεις "πιστοι" μετα απο ολα αυτα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα εχει επηρεαστει παρα πολυς κοσμος με ολη αυτη την ατμοσφαιρα! Αυτο δεν ειναι αλλωστε και ο σκοπος της προπαγανδας που εχει ξεκινησει απο τη μερα που μπηκε μπροστα ο Ζαγορακης? Να επηρεαστουν οσο πιο πολλοι γινεται, να μειωσουν τη συμμετοχη και εν τελει να ξεφουσκωσει η γιγαντια προσπαθεια που αρχισε? Οταν θα εχουμε μεινει οπως παλι οι 5-10.000 "τρελλοι" ολα θα εχουν χαθει....και αυτο δεν προκειται να αντιστραφει. Ουτε θα υπαρχει κατι για να ξαναφερεις ολους τους αλλους (την ηρεμη πλειοψηφια) πισω! Ουτε καν τη διαθεση να συνεχιζουν να παλευουν μονοι οι ηρωες αυτοι που τη δυσκολη στιγμη του καλοκαιριου εβαλαν τα στηθη τους μπροστα και δε φοβηθηκαν τιποτε μονο και μονο επειδη ηξεραν οτι εχουν ενεν ολοκληρο Λαο ενωμενο πισω τους!!

Βαλτε τα λοιπον σημερα με τον Σαντος...μεθαυριο με τις μεταγραφες...την αλλη με το Γλου που βοηθησε...την παρααλλη ισως με καποιον διοικητικο συνεργατη δεν ξερω κι εγω με ποιον αλλο...! ΠΑΝΤΑ "για το καλο του Π.Α.Ο.Κ."   ...   παντα  "για να προστατεψουμε το Θοδωρη"!!
Προσωπικα και συγνωμη αν σας χαλαω τη φαση, σημερα ειμαι πιο στεναχωρημενος απο οτι ειμουν την κυριακη μετα απο 3 συνεχομενες ηττες...ουτε καν σκεφτομαι πλεον τον καθε Γκαβρανσιτς η Μουσλιμοβιτς...το μονο που ΦΟΒΑΜΑΙ ειναι να μην δω να καταστρεφεται - μετα απο αρκετο ισως καιρο - και αυτη η προσπαθεια απο τον ιδιο το λαο του Π.Α.Ο.Κ. Τον πιο αυτοκαταστροφικο λαο της Ευρωπης...το λαο που Χανει κοσμο απο τον κοσμο του!
Συγνωμη που στεναχωρησα τοσους πολλους με αυτα που με καλη προθεση ειπα! Ισως για το καλο ΚΑΙ το δικο μου, οπως εκλεισα για παντα ραδια και λοιπα ΜΜΕ εξω απο εμενα, να πρεπει να απομακρυνθω λιγο και απο εδω! Ισως να κανω περισσοτερο κακο απο οτι καλο τελικα...Ισως οσα λεω να ειναι μπουρδες...ισως απλα να μην μπορω να εκφραστω οσο καλα πρεπει για σας εξηγησω τι εννοω...τι προβλεπω...τι φοβαμαι! Θα σταματησω λοιπον να εκφραζω τις σκεψεις μου ανοιχτα...θα κρατησω τις σκεψεις μου μακρυα και θα προσπαθησω να πεισω τον εαυτο μου οτι οσα ασχημα συναισθηματα μου δημιουργηθηκαν ειναι αποκυημα της φαντασιας μου. Οτι ο κοσμος θα συνεχισει να στηριζει ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ...ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ... Να στε καλα, και συγνωμη μεσα απο την καρδια μου σε οσους στεναχωρησα!
otan leo ego oti,tsampa ta grafoume edo mesa,kai oti o kathenas kanei oti thelei,den me akoute,telos panton synexiste padia,synexiste.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #995 on: January 31, 2008, 23:23:32 »
BIANCONERO,
yparxei kai h allh apopsh, tespa, 8elei wra, pare thn apanthsh moy me pm. Kanonika omws kapoia pragmata poy 8elw na diafvnhsw mazi soy prepei na ta pw dhmosia. tespa pare ena pm gia arxh kai vlepoyme.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #996 on: January 31, 2008, 23:39:51 »
Santos γατακι να δουμε που θα κρυφτεις τωρα με ΦΡΟΥΝΤΖΑ χαχαχαχαχααχαχα

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #997 on: February 01, 2008, 02:58:43 »
Aderfia ypomoni gia Santos.Pano apo ola stirixi sti dioikisi kai ston proedro.Kai sto kato kato den ftaiei o portogallos an oi plagioi stelnoun eleftheres sentres sta peristeria.Pantos stin agonistiki ptosi tou PAOK ftaiei kai o G,X pou fainetai kourasmenos kai mas anebaze ena klik parapano.opos kai o Konstantinidis sernetai.Toulaxiston o Zagor xerei apo mpalla kalytera apo mas opote as ton afisoume isixo ton Santos
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #998 on: February 01, 2008, 10:40:57 »
Καλώς λοιπόν. Το πρόβλημα δεν είναι ότι μας κάνει να σκεφτόμαστε κάποια πράγματα η ομάδα κι ο σάντος.
Το πρόβλημα είναι ότι λέμε τις σκέψεις μας σε ένα φόρουμ.
Εγώ πάντως δεν θεωρώ τον κόσμο άβουλο που κατευθύνεται ανάλογα με τις διαθέσεις των ΜΜΕ.
Και φυσικά ούτε θεωρώ ότι κινδυνεύει η στήριξη στη διοίκηση Ζαγοράκη.
Εγώ έδωσα 420 ευρά και πήρα το διαρκείας μου και θα το ξαναπάρω του χρόνου.
Αλλά δυστυχώς πάνω από το φετινό νούμερο δεν βλέπω να πουλάμε. Γιατί υπάρχουν πάρα πολύς κόσμος που δηλώνουν μεν ΠΑΟΚ αλλά είναι κατ'αρχάς ποδοσφαιρόφιλοι. Και τους χρειάζεσαι αυτούς για να μην μικρύνεις τη δυναμική σου. Και θα μπορούσες να τους έχεις από φέτος αλλά δεν προβλέπω να τους έχεις λόγω ομάδας.
Αυτά προς το παρόν

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #999 on: February 01, 2008, 14:55:42 »
ÓÜíôïò: «Êéíïýìáóôå âÜóåé ó÷åäßïõ»

Ãéá ôéò ìåôáãñáöéêÝò êéíÞóåéò ôïõ ÐÁÏÊ áíáöÝñèçêå ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ï ïðïßïò ôüíéóå üôé ïé «áóðñüìáõñïé» êéíïýíôáé âÜóåé ó÷åäßïõ ãéá ôï ìÝëëïí.

ÁíáëõôéêÜ, óôçí êáèéåñùìÝíç åâäïìáäéáßá óõíÝíôåõîç Ôýðïõ, ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, äÞëùóå: «Ðïëý Ýìðåéñïò ï ÊïíóåúóÜï, Ý÷åé ðáßîåé óå êÜðïéåò áðü ôéò ìåãáëýôåñåò ïìÜäåò ôïõ êüóìïõ. ÂÝâáéá äåí åßíáé ðéá ôüóï íÝïò, áëëÜ áõôü äåí åßíáé áñíçôéêüò ðáñÜãïíôáò, áíôéèÝôùò ç ïìÜäá ÷ñåéÜæåôáé Ýìðåéñïõò ðáßêôåò, üðùò åßíáé ï ÃåùñãéÜäçò, ðïõ åßíáé ðïëý óçìáíôéêüò ãéá ôçí ïìÜäá. Ï ÃêÜâñáíóéôò åßíáé ðïëý êáëüò ðáßêôçò, åßíáé óõíçèéóìÝíïò óå ìåãÜëåò áíáìåôñÞóåéò, öÝôïò Ýðáéîå óôï ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Ðéóôåýù ðñáãìáôéêÜ üôé áõôïß ïé äýï èá óõíåéóöÝñïõí óå ðïéüôçôá êáé ðåßñá, ðïõ ÷ñåéáæüìáóôå. Ï Ìïëäáâüò åßíáé äéáöïñåôéêÞ ðåñßðôùóç, åéëéêñéíÜ äåí ôïí ãíùñßæù, áëëÜ Ý÷ïõìå êáëÝò óõóôÜóåéò. ¸ñ÷åôáé ìå äéáöïñåôéêÜ êñéôÞñéá êáé Üëëåò ðáñáìÝôñïõò. ÅÜí åðáëçèåõôïýí ïé ðëçñïöïñßåò, ôüóï ôï êáëýôåñï, áí ü÷é� Ðñïöáíþò åßíáé óçìáíôéêïß ôþñá ïé ðáßêôåò áõôïß, áëëÜ êéíïýìáóôå âÜóç ó÷åäßïõ ãéá ôï ìÝëëïí. Ìå âÜóç áõôü ôï ó÷Ýäéï, ðñÝðåé íá äéáìïñöþóïõìå ðñïûðïèÝóåéò ãéá íá ðñïóåããßóïõìå ìå Üëëï ôñüðï ôï ìÝëëïí. Ãéá ôïõò ôñåéò õðü äïêéìÞ, ï Ýíáò áðïññßöèçêå, ôïõò Üëëïõò äýï èá ôïõò îáíáäþ, äåí åßíáé åýêïëï óå ìéá-äõï ìÝñåò íá ôïõò êñßíù. ’ìá Ýðñåðå íá ðÜñù ôþñá áðüöáóç, èá Ýëåãá üôé äåí èá Þôáí óôçí åíäåêÜäá. Ï ÃêáíÝæïò äåß÷íåé íá Ý÷åé ðïéüôçôá, ï Üëëïò åßíáé äéáöïñåôéêüò, ìéëÜåé ìüíï ñùóéêÜ, Üñá ÷ñåéÜæåôáé ÷ñüíïò, äå èá ðÜñù âåâéáóìÝíç áðüöáóç, üðïéá ðÜñù èá åßíáé ãéá ôï êáëü ôïõ ÐÁÏÊ. Ìå êÜðïéïõò Üëëïõò ðáßêôåò äå óõìöùíÞóáìå ãéá äéÜöïñïõò ëüãïõò. ÐÜíôá ëÝù üôé õðÜñ÷åé êßíäõíïò íá êÜíïõìå ëÜèç. Ìå ôïí ÊïíóåúóÜï ìßëçóá ãéá Ýíá äåêÜëåðôï, ôç ÄåõôÝñá èá åßíáé åäþ. Ç áíôßäñáóÞ ôïõ ðïõ èá äïõëÝøïìå ìáæß Þôáí èåôéêÞ. ÐïôÝ äå äéáóôáõñùèÞêáìå óå ïìÜäá, üôáí ðÞãå óôçí Ðüñôï, åãþ Ýöåõãá. ¸ðáéîå áíáñßèìçôåò öïñÝò óôçí ÅèíéêÞ Ðïñôïãáëßáò. ’ìá äåí åíäéáöåñüôáí íá Ýñèåé óôïí ÐÁÏÊ êáé íá óõíåñãáóôåß ìå ôïí ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, äåí èá åß÷å Ýñèåé. Ïé ðëçñïöïñßåò ðïõ Ýëáâá åßíáé üôé èá Ýñèåé ãéá íá âïçèÞóåé áìÝóùò. Ïé äýï áõôïß ðáßêôåò èá ìáò âïçèÞóïõí ìå äýï èåìåëéþäç óôïé÷åßá. Ðñþôïí, ç ãíþóç ôïõ ðáé÷íéäéïý. ÐñïÝñ÷ïíôáé áðü ÷þñåò üðïõ êõñéáñ÷åß ç ïìáäéêÞ ðñïóðÜèåéá. Äåýôåñïí, íá öÝñïõí êÜðïéá ãáëÞíç óôçí ïìÜäá, ìå ôçí Ýííïéá üôé äåí èá ôñïìïêñáôçèïýí áí ðÜåé êáëÜ Þ ü÷é ôï ìáôò. Åßíáé Ýìðåéñïé ðáßêôåò êáé äåí èá ôá ÷Üíïõí ôüóï åýêïëá. Áõôü åßíáé èåìåëéþäåò óôïé÷åßï. ÐÜíôá áíáìÝíïõìå êáé åõåëðéóôïýìå üôé èá ðáñïõóéÜóïõìå êÜôé êáëýôåñï. Ôï âáóéêü æÞôçìá åßíáé íá ðáßîïõìå ïìáäéêÜ, íá åßìáóôå óõìðáãåßò, ìéá ïìÜäá ðïõ èá áìýíåôáé êáëÜ êáé èá åðéôßèåôáé êáëÜ. Íá ðáßîïõìå ùò ïìÜäá. Óôï ðñïçãïýìåíï ðáé÷íßäé, ðñïóáñìüóôçêå óôïí ôñüðï ðïõ Ýðáéæå ï Ðáíáèçíáúêüò. Ãíùñßæïõìå ôïí ÐÁÏ, îÝñïõìå üôé Ý÷åé äýï ãñÞãïñïõò åðéèåôéêïýò, Üñá èåþñçóá üôé ç êáëýôåñç ëýóç èá Þôáí íá ðñïóáñìïóôþ óôï ðáé÷íßäé ôïõ. Êáé äåí ôï ìåôÜíéùóá. ÁìöéâÜëëù ðïëý åÜí äå äå÷üìáóôáí ôï ãêïë, åÜí èá êÝñäéæå ï Ðáíáèçíáúêüò. Åßäá ôï ìáôò äýï öïñÝò óôçí ôçëåüñáóç, áí äåí ôñþãáìå ôï ãêïë, äåí Þìáóôáí êáôþôåñïé ôïõ áíôéðÜëïõ. Óôï 4-4-2 Þ óôï 4-3-3 ïé áêñáßïé ðáßêôåò Ý÷ïõí äéáöïñåôéêÜ ÷áñáêôçñéóôéêÜ. Ïé ðáßêôåò äåí áëëÜæïõí ôá ðëÜíá, áëëÜ ôá áðïôåëÝóìáôá. Ôï ó÷Ýäéï ôïõ ÐÁÏÊ äåí áëëÜæåé. ¸íá áðü ôá êáëýôåñá ðáé÷íßäéá ðïõ Ýðáéîå ç ïìÜäá, ôï Ý÷áóå, ìå ôçí ÎÜíèç. ÅìÝíá ìå åíäéáöÝñåé íá åðéêåíôñùèþ óôï ó÷Ýäéï ôïõ ÐÁÏÊ. Åêåßíï ðïõ äåóìåýôçêá, êáé óõíå÷ßæù íá äåóìåýïìáé, åßíáé üôé ìüëéò åðéôåõ÷èåß áõôü ôï ó÷Ýäéï, ï ÐÁÏÊ èá êõíçãÜåé ôéò èÝóåéò ãéá ÔóÜìðéïíò Ëéãê. Áò ìçí õðÜñ÷åé åììïíÞ ãéá ôç äÞëùóÞ ìïõ ãéá ôéò óáñäÝëåò êáé ôïõò áóôáêïýò, Þôáí ìßá ìåôáöïñÜ ðïõ ÷ñçóéìïðïßçóá».

áðü http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=22748_0_1_0_C