Αφηστε παιδια το θεμα σαντος, μονο φαγωμαρα προκαλουνε τετοια θεματα
Κοίτα, ο Σάντος κατάφερε το ακατόρθωτο. Μιά τέτοια συσπείρωση σε ένα και μόνο πρόσωπο, στο Θοδωρή Ζαγοράκη, κατάφερε μέσα σε 5 μήνες και τη διέσπασε σε 2 ομάδες, σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Σάντος και σε αυτούς που τον κατηγορούν.
Αν το σκεφτείς αυτό, δεν είναι μικρό ατόπημα. Μπορεί εγώ να κριτικάρω τον Σάντος απ'την αρχή που ήρθε, να λέω χίλια δυό κουλά, δεν μ'αρέσει η φάτσα του, δεν μ'αρέσει που φοράει το ίδιο μπουφάν, χίλιες δυό μαλακίες. Πού τα λέω όμως; Σε ένα φόρουμ με συνοπαδούς μου. Δεν βγήκα στο ράδιο να το φωνάξω.
Λέτε, αφήστε την κριτική στον Σάντος κάνει κακό. Φανταστείτε πόσο κακό κάνει μιά δική μας κριτική εδώ μέσα στο Σάντος, που δεν έχουμε και πόστα και ρόλους στον ΠΑΟΚ, με το πόσο κακό έκανε η δημοσιοποιημένη κριτική του καθ'ύλην αρμόδιου προσώπου για τους παίκτες του!!! Μπορείτε να καταλάβετε την κλίμακα των μεγεθών ναί η όχι. Γι'αυτό φίλοι που υποστηρίζεται τον Σάντος, και καλά κάνετε και τον υποστηρίζετε, δικαίωμά σας είναι και επιλογή σας, να ξέρετε ότι η αιτία της κατάστασης δεν είναι η δική μας ανώνυμη και περιορισμένη σ'ένα forum κριτική, αλλά η αιτία είναι σε αυτόν που υποστηρίζετε. Μάθετε λοιπόν και βάλτε τα πράγματα σε μιά τάξη γιατί και εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές και πρέπει ξανά μανά να ιεραρχώ τις καταστάσεις.
Η φαγωμάρα λοιπόν καλό δεν κάνει. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Εξ'άλλου όλοι βιώνουμε τα καλά της απόλυτης συναίνεσης και σύμπλευσης. Έχουμε την καλύτερη διοίκηση που είχαμε ποτέ απο καταβολής Επαγγελματικού πρωταθλήματος, τα παιδιά της διοίκησης δουλεύουν σοβαρά και κάνουν θαύματα. Το πρώτο εξάμηνο οι πληρωμές ήταν 6,5 εκ. Ευρώ. Απο αυτά τα 4,5 εκ. πήγαν σε οφειλές προς τρίτους, παλιά συμβόλαια, παίκτες, προπονητές, η τωρινή ομάδα πληρώνεται κανονικά, οι υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα προσφυγών και όλα αυτά μέσα σε έξι μήνες. Εμείς λοιπόν αυτό που μπορούμε και που πρόκειται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας ότι τον μοναδικό επενδυτή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο λαός του.
Για να μην σχολιάσω αυτά που λες για τον Ντέμη
Είναι δεδομένο αυτό που σου λέω για τον Ντέμη και το ξαναγράφω. Η ΑΕΚ και το πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, λειτουργεί αρκετές φορές σαν πρότυπο για εμάς. Ακόμα και τα ΜΜΕ παρομοίασαν την κίνηση Ζάγοράκη με την κίνηση Νικολαϊδη. Πρόσεξε. Δεν σου λέω ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν και οι ίδιοι άνθρωποι για να ανοίξουν αντίστοιχες πόρτες. Θα μπορούσα να το πώ ... αλλά δεν το λέω. Ας το πει κανένας άλλος ... αν ξέρει

. Εγώ μέχρι εδώ, τα υπόλοιπα μόνο σε προσωπική συζήτηση.
Πάντως σκέφτομαι, γιατί σε πείραξε αυτό που έγραψα για τον Ντέμη; Θεωρείς υποτιμητικό να ακολουθούμε τα πατήματα κάποιου άλλου γι'αυτό;
άφησε τον Σάντος να δείξει έργο φτάνει ο λιθοβολισμός,τόσους περίεργους έχουμε ανεχτεί τόσα χρόνια προς τι τόση εμπάθεια?
Απο τη στιγμή που ήρθε ο Σάντος και μετά, εγώ σταμάτησα την κριτική. Μίλησα μόνο όταν δεν παλευόταν η κατάσταση, στις 4 φορές που μίλησε υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες. Δεν τον κρατάει κανείς να μην μπορεί να μας δείξει τη δουλειά του. Αυτό θέλω εγώ. Να με διαψεύσει. Να με κάνει κότα λυράτη μπορεί;;; Να με ξεφτυλίσει;;; Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα; Μπορεί αυτή την ομάδα με τις σαρδέλλες και τους Σολομούς Νότιας Αφρικής να την βγάλει στην Ευρώπη;;; Διέψευσέ με ρε Σάντος!!! Κάνε με ρόμπα!!! Αυτό θέλω. Μα θα το βουλώσω και δεν πρόκειται να ξανανοίξω το στόμα μου.
Παρ'όλα αυτά τί βλέπουμε μέχρι τώρα εδώ και πέντε μήνες;;; Eγώ πιστεύω ότι βλέπουμε ένα έργο που μου φαίνεται ιδιαίτερα γνωστό, που το έχω ξαναδεί πολλές φορές, και πάλι όμως δεν φωνάζω Σάντος τον μπούλο, λέω ότι η διοίκηση πρέπει να τον συνετίσει, να τον βάλει λίγο στη θέση του και πιστεύω ότι την Πέμπτη θα το δούμε αυτό, όχι με άλλο τρόπο, με αυτό που είπε ο HOMO παραπάνω, θέτοντας στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.