Author Topic: Fernando Santos  (Read 197459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #860 on: January 22, 2008, 03:06:45 »
O Poet htan poly logikos s'AUTO TO POST..
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #861 on: January 22, 2008, 03:21:34 »
re paidia edo ta lene kai oi idioi oi paixtes monoi tous o santos mas peiraxe?
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Poet

• Guest
« Reply #862 on: January 22, 2008, 05:35:01 »
επειδη Poet εγραψες κατι δημοσια σ'αυτο το φορουμ για τον σαντος
θα σου γραψω κι εγω δημοσια.πρωτον σ'αυτο το φορουμ μπαινουν και δημοσιογραφοι.αρα αυτη η μαλακια που ειπες μπορει αυριο
μεθαυριο να αναπαραχθει με αποτελεσμα να βλαψει τον ΠΑΟΚ(ακομα κι αληθεια να ειναι).δευτερον αυτο μπορει να το αναπαραγουν
ατομα απο δω μεσα η ατομα απο τα αλλα φορουμ που γραφεις η ατομα απο το περιβαλλον σου και να φτασει σε να σημειο
που σε μια ενδεχομενη γκελα να λενε ολοι οτι χασαμε γι'αυτο το λογο.αρα παλι βλαπτεις τον ΠΑΟΚ για μενα γιατι φετος χανουμε
γιατι δεν υπαρχει ουτε ενας παικτης με προσωπικοτητα σ'αυτη την ομαδα και ουτε ενας που να ξερει τι εχει η μπαλα μεσα(ισχυει για ολους
αυτο που πιστευω πλεον).αρα χανουμε την ουσια.τριτον εχω την εντυπωση οτι στον βαζελο δεν δεχτηκε την αποζημιωση που του δινανε.δεν ειμαι σιγουρος αλλα καποιοι ΠΑΟΚαρχες σε καθε αλλαγη διοηκησης θυμουνται και τα μη δεδουλευμενα(ετσι γιατι ειμαι και εγω εμπαθης).και τεταρτον αληθεια απο που το εμαθες.πεστο και σε εμας.αφου μας λες αυτο που εμαθες να μας πεις κι αυτον που σου το ειπε.ε ρε εμπαθεια...
υ.γ δεν ειμαι υπερ τριετιας(εννοω τυφλης εμπιστοσυνης) σαντος στον ΠΑΟΚ,δεν ειμαι και γκαβος.κανει λαθη ο πορτογαλος.αλλα δεν θελω να φυγει προπονητης απο τον ΠΑΟΚ χωρις πρωτα να κανει προετοιμασια και σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να αποδειξει αν μπορει να ανεβασει επιπεδο την ομαδα
κι οσοι νομιζουν το αντιθετο διαβαστε τι εγραφα οταν εφυγε ο παρασχος
Αν θέλει να γράψει κάτι ο δημοσιογράφος θα το γράψει και αν θέλει να κάνει υπεύθυνα τη δουλειά του θα την κάνει. Δεν αποτελεί πηγή πληροφορίας για τον υπεύθυνο δημοσιογράφο ένα ανώνυμο post σε ένα forum. Μπορεί να αποτελέσει όμως αιτία αναζήτησης. Όποιος λοιπόν είναι μάγκας δημοσιογράφος και ωραίος και αναζητήσει και βρεί κάτι, και κρίνει ότι πρέπει να το γράψει, ας το γράψει.
Όσον αφορά το πρόσωπο που μου το είπε αυτό, προφανώς και είναι μη ανακοινώσιμο το όνομα, γιατί αν ήταν έτσι εύκολα να δίνουμε ανθρώπους, θα είχε τεράστια προβλήματα η διοίκηση και αυτό δεν το θέλουμε. Καλύτερα να με πούν ότι λέω παπαριές, καλύτερα να με πούν ακόμα και κακοπροαίρετο, παρά να δώσω ένα όνομα και να γίνουν όλα μ@υνί!!!
Προφανώς λοιπόν μην ζητάς ψίλο στα άχυρα. Περιορίσου στο νόημα του post λοιπόν και όχι στις τεχνικές λεπτομέρειες.

Poet

• Guest
« Reply #863 on: January 22, 2008, 05:46:58 »
Αλήθεια αυτό το 3 χρόνια πάλι τί είναι; Τόσο σίγουροι είμαστε ότι στο 6μηνο δεν θα ψάχνουμε για προπονητή και δεν θα παρακάλαμε τον Σάντος να μην ζητήσει τα μή δεδουλευμένα; Όπως είπε και ένας σύντροφος παραπάνω, 1 χρόνος με option ανανέωσης δεν έφτανε;

poet το πρωτο σου μυνημα για σαντος ουτε καλοσωρισες ουτε καλη επιτυχια........... :)
ειναι να μην αντιπαθεις καποιον .......... ;D
και αυτο με τα δεδουλευμενα το ειχες αναφερει στο πρωτο σου ποστ αλλα και στο τελευταιο.........
ταχα σου ειπε καποιος και ναχαμε να λεγαμε ...................
POET ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡ ΕΙΠΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ..........ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ............... :)
Απο την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον Σάντος και τις ικανότητές του!!!  ;D ;D ;D

Απο την άλλη αναρωτιέμαι, τόσο έξω να έπεσε ο Ζαγόρ με την επιλογή Σάντος; Ξέρεις συμβαίνει κάτι περίεργο στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ του Ντέμη, λειτουργεί σαν πρότυπο σε αρκετές φάσεις. Εν τω μεταξύ και ο Νικολαϊδης είχε καλή γνώμη για τον Σάντος, ο Ζαγοράκης επίσης, περνούσαν καλά λέει στις προπονήσεις, σοβαρός προπονητής ήταν, τουλάχιστον σοβαρότερος απο όσους τα τελευταία χρόνια πέρασαν απ'τον ΠΑΟΚ ... τον έφαγε τον παπά ο Ζαγόρ. Έμεινε και ελεύθερος, ήταν και ξένος, και μέτρησε πολύ το ξένος ... βάλε bold ... ξένος και τον φάγαμε το ρυτιδιασμένο τον παπά!!!  ;D ;D ;D

Και τώρα, δεν ξέρεις τί να κάνεις. Να τον στείλεις, τα γ@μησες όλα ... να τον κρατήσεις, αναρωτιέσαι, θα μου την βγάλει; ... να του μιλήσεις για να διορθώσει κάποια πράγματα ... υπάρχει πρόβλημα ... ο Ζαγοράκης ντρέπεται, του είναι λίγο δύσκολο να του μιλήσει τον DON FERNANDO σαν αφεντικό, ακόμα τον βλέπει και τον σέβεται σαν προπονητή .... ο Ζησάκος μόνο αν κάτσει και του τα πεί, που είναι λίγο πιό θρασύς σ'αυτά τα θέματα απο τον Ζαγόρ.

Για κοίτα ρε πρόβλημα που έχουμε 6 παρα τέταρτο το πρωΐ .... ούτε καφέ δεν ήπιαμε ακόμα!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #864 on: January 22, 2008, 06:54:26 »
Γιατι ηπια εγω?Εφτιαξα καφε και πριν καν πιω αρχισα να διαβαζω το ποστ σου και κολλησα  ;D

Αφηστε παιδια το θεμα σαντος, μονο φαγωμαρα προκαλουνε τετοια θεματα

Δεν ειμαστε και με γουμενο να λεμε οτι βρωμαει, ουτε με βουκοτιτς να λεμε δεν μας κανει

Αφηστε τον ανθρωπο να δουλεψει και επιτελους ας αφησουμε εναν προπονητη οσο λεεο το συμβολαιο του

thomas

• Guest
« Reply #865 on: January 22, 2008, 08:40:21 »
Αλήθεια αυτό το 3 χρόνια πάλι τί είναι; Τόσο σίγουροι είμαστε ότι στο 6μηνο δεν θα ψάχνουμε για προπονητή και δεν θα παρακάλαμε τον Σάντος να μην ζητήσει τα μή δεδουλευμένα; Όπως είπε και ένας σύντροφος παραπάνω, 1 χρόνος με option ανανέωσης δεν έφτανε;

poet το πρωτο σου μυνημα για σαντος ουτε καλοσωρισες ουτε καλη επιτυχια........... :)
ειναι να μην αντιπαθεις καποιον .......... ;D
και αυτο με τα δεδουλευμενα το ειχες αναφερει στο πρωτο σου ποστ αλλα και στο τελευταιο.........
ταχα σου ειπε καποιος και ναχαμε να λεγαμε ...................
POET ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡ ΕΙΠΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ..........ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ............... :)
Απο την αρχή είχα εμπιστοσύνη στον Σάντος και τις ικανότητές του!!!  ;D ;D ;D

Απο την άλλη αναρωτιέμαι, τόσο έξω να έπεσε ο Ζαγόρ με την επιλογή Σάντος; Ξέρεις συμβαίνει κάτι περίεργο στον ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ του Ντέμη, λειτουργεί σαν πρότυπο σε αρκετές φάσεις. Εν τω μεταξύ και ο Νικολαϊδης είχε καλή γνώμη για τον Σάντος, ο Ζαγοράκης επίσης, περνούσαν καλά λέει στις προπονήσεις, σοβαρός προπονητής ήταν, τουλάχιστον σοβαρότερος απο όσους τα τελευταία χρόνια πέρασαν απ'τον ΠΑΟΚ ... τον έφαγε τον παπά ο Ζαγόρ. Έμεινε και ελεύθερος, ήταν και ξένος, και μέτρησε πολύ το ξένος ... βάλε bold ... ξένος και τον φάγαμε το ρυτιδιασμένο τον παπά!!!  ;D ;D ;D

Και τώρα, δεν ξέρεις τί να κάνεις. Να τον στείλεις, τα γ@μησες όλα ... να τον κρατήσεις, αναρωτιέσαι, θα μου την βγάλει; ... να του μιλήσεις για να διορθώσει κάποια πράγματα ... υπάρχει πρόβλημα ... ο Ζαγοράκης ντρέπεται, του είναι λίγο δύσκολο να του μιλήσει τον DON FERNANDO σαν αφεντικό, ακόμα τον βλέπει και τον σέβεται σαν προπονητή .... ο Ζησάκος μόνο αν κάτσει και του τα πεί, που είναι λίγο πιό θρασύς σ'αυτά τα θέματα απο τον Ζαγόρ.

Για κοίτα ρε πρόβλημα που έχουμε 6 παρα τέταρτο το πρωΐ .... ούτε καφέ δεν ήπιαμε ακόμα!!!
To έχεις παρακάνει λίγο αδερφέ με τον Σάντος,δείχνεις μεγάλη εμπάθεια...Φάγαμε το ρυτιδιασμένο τον παπά...ΕΛΕΟΣ!Ο Ζαγοράκης ντρέπεται να μιλήσει....ΕΛΕΟΣ!Ξέρεις έχουμε καταλάβει όλοι ότι δεν γουστάρεις τον Σάντος,έγινε κατανοητό οκ?Όποιος θέλει να του ξεκαθαρίσεις και πάλι θα σου στείλει pm.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ.Για να μην σχολιάσω αυτά που λες για τον Ντέμη.Φτάνει ρε φιλαράκι,καλοπροαίρετα στο λέω,άφησε τον Σάντος να δείξει έργο φτάνει ο λιθοβολισμός,τόσους περίεργους έχουμε ανεχτεί τόσα χρόνια προς τι τόση εμπάθεια?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #866 on: January 22, 2008, 09:08:11 »
Ma den milaw gia tipota apo ayta. Egw gia to ergo Santos milhsa re Geo...

Kai an den ton katalaves pws to egrapsa, to ksanalew alliws, na piaseis to nohma:

oyte prwta8lhtismo alla oyte kai ananewsh, oyte empeiroys na kaneis kormo alla oyte neoys na kaneis mellontiko xtisimo, oyte stoxos kseka8aros to Uefa alla oyte na 8ysiasoyme to Uefa pros xarin as poyme dokimhs allwn paixtwn, mia oi paixtes einai kaloi kai toys pisteyw, mia einai sardeles DHLADH mia trypa sto nero .....

Αδερφέ @HOMO PAOKUS
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Όταν μιλάς για έργο Σάντος.....έμμεσα...φωτογραφίζεις το έργο Ζαγοράκη που είναι και ο τελικός αποδέκτης όλων όσων γίνονται στον ΠΑΟΚ. Γιατί διαχωρίζεις τον Σάντος? Πιστεύεις ότι δεν συζητάει τεχνικά και αγωνιστικά θέματα με τον Ζαγοράκη?  Τα περί πρωταθλητισμού, ανανέωσης, μελλοντικό χτίσιμο, uefa, δοκιμής παικτών κλπ. δεν αφορούν μόνο Σάντος....αλλά και τον Ζαγοράκη.....

Γιατί έτσι όπως πάμε ..στην επόμενη στραβή θα αρχίσουμε να πυροβολούμε τον Θοδωρή. Αν δεν έχουμε αρχίσει ήδη να το κάνουμε....
Oxi aderfe moy @Geo_68, den symfwnw oti ayta pane paketo. Den ti8etai kanena tetoio 8ema, toylaxiston gia mena. Genikotera , prepei na einai kapoios poly pyrovolhmenos gia na mhn dei to ergo Zagorakh. Gia mena, epanalamvanw oti h prospa8eia toy trypietai apo toys prwhn sympaiktes toy prwtistws, kai ton nyn proponhth kata deytero logo.DEN 8elw allagh proponhth, to ksanalew. Afypnish 8elw. Kai pali prwtistws apo toys paixtes. Pisteyw oti akoma kai me opoiondhpote, akoma kai ton pio mapa proponhth toy kosmoy, enas swstos epagellamatias kanei atomikh proponhsh p.x gia na veltiwsei thn texnikh toy h th fysikh toy katastash. To pagwnw to 8ema kapoy edw, ksefyge kai me dikh moy ey8ynh, perimenw synenteuksh Teo. Provlepw oti 8a sthriksei Santos (kai ayto einai logiko kai swsto) alla taytoxrona 8a 8esei kai stoxo to Uefa. Epishs pws 8a kanei kapoia metagrafh, ki as mhn einai ths apolyths eggkrishs toy Santos.
Idwmen.

ps: EMEIS MAZI GIA MIA ZWH

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #867 on: January 22, 2008, 09:40:29 »
esy ki o Geo_68 dhladh ? :inlove:

sorry gia to offtopic, alla 8a eskaza an den to'grafa.....  ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #868 on: January 22, 2008, 09:50:35 »
Οι παίκτες που έχουμε εκτός από γατάκια είναι και αλεπούδες! Τους έκραξε δημόσια ο Σάντος, για να τους χτυπήσει στο φιλότιμο, και αυτά τα ταγάρια πήγανε να τον φάνε με την απόδοσή τους. Μόλις όμως είδανε ότι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι και στηρίζει απόλυτα Ζαγοράκη - Σάντος, μόλις κατάλαβαν ποιος είναι το αφεντικό άρχισαν να συμφωνούν με τον Σάντος. Για αυτό έχουν βγει με τη σειρά και λένε ότι τελικά ο προπονητής είχε δίκιο και καταλαβαίνουμε γιατί τα είπε αυτά κλπ

Το χειρότερο ξέρετε ποιοι είναι? ότι τον Σάντος τον στηρίζουν με δηλώσεις τους οι ξένοι παίκτες! Τα δικά μας τα λαμόγια (νεοελληνική κουλτούρα βλέπεις...), οι ντόπιοι παικταράδες μας, μόκο!

Θα κριθείτε όλοι σας και μάλιστα πολύ αυστηρά τη κυριακή. Κανονίστε να μπείτε πάλι στο τριπάκι να κάνετε αγγαρεία για να στρέψετε τον κόσμο εναντίον του Σάντος. Σας έχουμε πάρει χαμπάρι και σας περιμένουμε...

Πάιξτε πάλι σαν δημόσιοι υπάλληλοι και εδώ θα είμαστε για να τα πούμε και από κοντά
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Poet

• Guest
« Reply #869 on: January 22, 2008, 10:13:06 »
Αφηστε παιδια το θεμα σαντος, μονο φαγωμαρα προκαλουνε τετοια θεματα
Κοίτα, ο Σάντος κατάφερε το ακατόρθωτο. Μιά τέτοια συσπείρωση σε ένα και μόνο πρόσωπο, στο Θοδωρή Ζαγοράκη, κατάφερε μέσα σε 5 μήνες και τη διέσπασε σε 2 ομάδες, σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Σάντος και σε αυτούς που τον κατηγορούν.

Αν το σκεφτείς αυτό, δεν είναι μικρό ατόπημα. Μπορεί εγώ να κριτικάρω τον Σάντος απ'την αρχή που ήρθε, να λέω χίλια δυό κουλά, δεν μ'αρέσει η φάτσα του, δεν μ'αρέσει που φοράει το ίδιο μπουφάν, χίλιες δυό μαλακίες. Πού τα λέω όμως; Σε ένα φόρουμ με συνοπαδούς μου. Δεν βγήκα στο ράδιο να το φωνάξω.

Λέτε, αφήστε την κριτική στον Σάντος κάνει κακό. Φανταστείτε πόσο κακό κάνει μιά δική μας κριτική εδώ μέσα στο Σάντος, που δεν έχουμε και πόστα και ρόλους στον ΠΑΟΚ, με το πόσο κακό έκανε η δημοσιοποιημένη κριτική του καθ'ύλην αρμόδιου προσώπου για τους παίκτες του!!! Μπορείτε να καταλάβετε την κλίμακα των μεγεθών ναί η όχι. Γι'αυτό φίλοι που υποστηρίζεται τον Σάντος, και καλά κάνετε και τον υποστηρίζετε, δικαίωμά σας είναι και επιλογή σας, να ξέρετε ότι η αιτία της κατάστασης δεν είναι η δική μας ανώνυμη και περιορισμένη σ'ένα forum κριτική, αλλά η αιτία είναι σε αυτόν που υποστηρίζετε. Μάθετε λοιπόν και βάλτε τα πράγματα σε μιά τάξη γιατί και εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές και πρέπει ξανά μανά να ιεραρχώ τις καταστάσεις.

Η φαγωμάρα λοιπόν καλό δεν κάνει. Σε αυτό συμφωνούμε όλοι. Εξ'άλλου όλοι βιώνουμε τα καλά της απόλυτης συναίνεσης και σύμπλευσης. Έχουμε την καλύτερη διοίκηση που είχαμε ποτέ απο καταβολής Επαγγελματικού πρωταθλήματος, τα παιδιά της διοίκησης δουλεύουν σοβαρά και κάνουν θαύματα. Το πρώτο εξάμηνο οι πληρωμές ήταν 6,5 εκ. Ευρώ. Απο αυτά τα 4,5 εκ. πήγαν σε οφειλές προς τρίτους, παλιά συμβόλαια, παίκτες, προπονητές, η τωρινή ομάδα πληρώνεται κανονικά, οι υπάλληλοι πληρώνονται κανονικά, δεν υπάρχουν προβλήματα προσφυγών και όλα αυτά μέσα σε έξι μήνες. Εμείς λοιπόν αυτό που μπορούμε και που πρόκειται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτή την προσπάθεια, αποδεικνύοντας ότι τον μοναδικό επενδυτή που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο λαός του.

Για να μην σχολιάσω αυτά που λες για τον Ντέμη

Είναι δεδομένο αυτό που σου λέω για τον Ντέμη και το ξαναγράφω. Η ΑΕΚ και το πώς αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, λειτουργεί αρκετές φορές σαν πρότυπο για εμάς. Ακόμα και τα ΜΜΕ παρομοίασαν την κίνηση Ζάγοράκη με την κίνηση Νικολαϊδη. Πρόσεξε. Δεν σου λέω ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκαν και οι ίδιοι άνθρωποι για να ανοίξουν αντίστοιχες πόρτες. Θα μπορούσα να το πώ ... αλλά δεν το λέω. Ας το πει κανένας άλλος ... αν ξέρει  ;D. Εγώ μέχρι εδώ, τα υπόλοιπα μόνο σε προσωπική συζήτηση.
Πάντως σκέφτομαι, γιατί σε πείραξε αυτό που έγραψα για τον Ντέμη; Θεωρείς υποτιμητικό να ακολουθούμε τα πατήματα κάποιου άλλου γι'αυτό;

άφησε τον Σάντος να δείξει έργο φτάνει ο λιθοβολισμός,τόσους περίεργους έχουμε ανεχτεί τόσα χρόνια προς τι τόση εμπάθεια?
Απο τη στιγμή που ήρθε ο Σάντος και μετά, εγώ σταμάτησα την κριτική. Μίλησα μόνο όταν δεν παλευόταν η κατάσταση, στις 4 φορές που μίλησε υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ και τους παίκτες. Δεν τον κρατάει κανείς να μην μπορεί να μας δείξει τη δουλειά του. Αυτό θέλω εγώ. Να με διαψεύσει. Να με κάνει κότα λυράτη μπορεί;;; Να με ξεφτυλίσει;;; Μπορεί να πάρει πρωτάθλημα; Μπορεί αυτή την ομάδα με τις σαρδέλλες και τους Σολομούς Νότιας Αφρικής να την βγάλει στην Ευρώπη;;; Διέψευσέ με ρε Σάντος!!! Κάνε με ρόμπα!!! Αυτό θέλω. Μα θα το βουλώσω και δεν πρόκειται να ξανανοίξω το στόμα μου.
Παρ'όλα αυτά τί βλέπουμε μέχρι τώρα εδώ και πέντε μήνες;;; Eγώ πιστεύω ότι βλέπουμε ένα έργο που μου φαίνεται ιδιαίτερα γνωστό, που το έχω ξαναδεί πολλές φορές, και πάλι όμως δεν φωνάζω Σάντος τον μπούλο, λέω ότι η διοίκηση πρέπει να τον συνετίσει, να τον βάλει λίγο στη θέση του και πιστεύω ότι την Πέμπτη θα το δούμε αυτό, όχι με άλλο τρόπο, με αυτό που είπε ο HOMO παραπάνω, θέτοντας στόχο την έξοδο στην Ευρώπη.
« Last Edit: January 22, 2008, 10:19:26 by Poet »

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #870 on: January 22, 2008, 10:31:29 »
Εγώ poet να υποθέσω  πως η πηγή σου καλύπτεται απο το δημοσιογραφικό απόρρητο. Καλά κάνεις και τα λες και εμείς θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Θόδωρο και όταν μας πει πως ο κύριος δεν κάνει και παίρνει πόδι τότε θα τον κράξω.

Μετά απο χρόνια μας αξίωσε ο Θεός να έχουμε να έχουμε πρόεδρο με @@ και όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.

Και λάθη θα κάνει κανείς δεν είναι ''άσφαλτος'' θα γίνουν όμως χωρίς πρόθεση και θα πονέσει όπως θα πονέσουμε και εμείς.
Καποιοι λοιπόν θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτόν που παράτησε τα πάντα και με το κύρος του μόνο, παλεύει με Θεούς και δαίμονες για την αγαπημένη του ομάδα, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Νομίζει πως έχει τον κόσμο δίπλα του, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΓΩ. Εσείς τι λέτε;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #871 on: January 22, 2008, 10:34:11 »
Και οσο για την ταύτιση με τον κοντό ''ρουφιάνο'' όπως τον αποκαλούνε οι οπαδοί της ομάδας του, άσε εδώ μέσα δεν περνάει την αφήνουμε για αυτούς που τρώνε παραμύθι απο τα μμε.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

apostolos

• Guest
« Reply #872 on: January 22, 2008, 10:35:45 »
esy ki o Geo_68 dhladh ? :inlove:

sorry gia to offtopic, alla 8a eskaza an den to'grafa.....  ;D

Sixamere upoglwssie.... ;D Ti tha ginei re by the way me ayth th moutza? Tha thn trwme polu kairo akoma sth mapa? :P Ante vale kati allo...den paei allo me auto to pragma ekei pera....
Sorry epishs gia to off topic...

ayth h mountza aderfe mou, den feygei apo 'kei ! na thn blepoun oi karagiozides stous opeious apey8inete,
kai kata ba8os na 3EROUN aytoi to gnwsto "you know who you are"....
« Last Edit: January 22, 2008, 10:48:42 by BillYpoglwssioS »

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #873 on: January 22, 2008, 10:57:41 »
[......perimenw synenteuksh Teo. Provlepw oti 8a sthriksei Santos (kai ayto einai logiko kai swsto) alla taytoxrona 8a 8esei kai stoxo to Uefa. Epishs pws 8a kanei kapoia metagrafh, ki as mhn einai ths apolyths eggkrishs toy Santos.
Idwmen.

Και εγώ αυτό περιμένω. Χρειάζεται επειγόντως ομαλοποίηση της κατάστασης, (επανα?)προσδιορισμό στόχων και κατ'επέκταση sold out με βάζελο την Κυριακή. Η Πέμπτη είναι κοντά....

Υ.Γ.:
Sixamere upoglwssie.... ;D Ti tha ginei re by the way me ayth th moutza? Tha thn trwme polu kairo akoma sth mapa? :P Ante vale kati allo...den paei allo me auto to pragma ekei pera....
Sorry epishs gia to off topic...

Αυτή η μούτζα ρε αδερφέ @BillYpoglwssioS μες τα μούτρα μας.....  :tsigaro:
Συμφωνώ με @apostolos.  :D

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #874 on: January 22, 2008, 12:01:49 »
Ξέρω ότι έχω καταντήσει κουραστικός να υπερασπίζομαι τον Σάντος αλλά δεν μπορώ να κλέινω τα μάτια σε δηλώσεις των ίδιων των παικτών!!!! ( Και μη με παρεξηγήσουν κάποιοι. Δεν με ενδιαφέρει καν αυτή τη στιγμή αν ο Σάντος είναι ή όχι καλός προπονητής. Αυτόν επέλεξε ο Ζαγορακης, αυτόν στηρίζω. Ο Ζαγοράκης έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, τα έχει ζήσει πιο κοντά από τον καθένα μας και η κρίση του για μένα μετράει πάρα πολύ)

Επόμενοι στη λίστα λοιπόν ο Μπαϊάνο: «Δεν κάνουμε στο γήπεδο αυτά που ζητά ο προπονητής από εμάς. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δεν μας ζήτησε ο προπονητής να μείνουμε πίσω. Είναι και θέμα νοοτροπίας» υποστήριξε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής

και ο Μελίσσης: «Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν βγάζουμε στο γήπεδο αυτό που δουλεύουμε, αλλά ότι αυτό που βγάζουμε δεν μας πηγαίνει πουθενά. Υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε άμεσα, γιατί υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια»

Όταν τα λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές εμείς καλό είναι να σωπαίνουμε. Ας αφήσουμε την κριτική για τη στιγμή που πρέπει. Και η στιγμή αυτή θα είναι όταν ο Σάντος θα έχει πάρει αυτός του παίκτες που θέλει (με βάση πάντα τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας) και όταν αυτός θα έχει κάνει την προετοιμασία. Συνεπώς κριτική στον Σάντος από τον επόμενο χειμώνα και έπειτα.

Μέχρι τότε ΠΑΟΚ ΟΛΕ και ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

υ.γ. Προς παίκτες ΠΑΟΚ: Εσείς φέρατε τον εαυτό σας σε αυτή τη θέση, εσείς μόνο μπορείτε να τον βγάλετε από αυτή. Λίγο φιλότιμο τίποτα άλλο

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #875 on: January 22, 2008, 12:11:55 »
@Tsag mou epitrepeis ena akoma highlight...

Δεν με ενδιαφέρει καν αυτή τη στιγμή αν ο Σάντος είναι ή όχι καλός προπονητής. Αυτόν επέλεξε ο Ζαγορακης, αυτόν στηρίζω. Ο Ζαγοράκης έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, τα έχει ζήσει πιο κοντά από τον καθένα μας και η κρίση του για μένα μετράει πάρα πολύ)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #876 on: January 22, 2008, 12:20:43 »
Και κάτι ακόμα. όλοι περιμένουν στη γωνία για να τον φάνε. Δημιουργούν κλιμα αμφισβήτησης και ενόψει συνεχόμενων δύσκολων παιχνιδιών θα γίνει πάρτυ σε περίπτωση άσχημου αποτελέσματος. Παράδειγμα: http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=54953

" Άνω κάτω έχει γίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ το τελευταίο τριήμερο μετά τα όσα υποστήριξε ο Φερνάντο Σάντος την Παρασκευή αλλά και την κακή εικόνα της ομάδας που είχε ως συνέπεια την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Για πρώτη φορά, από το ξεκίνημα της θητείας του στον «δικέφαλο», ο Πορτογάλος τεχνικός αμφισβητείται ανοικτά τόσο για τις δηλώσεις όσο και για τις καθαρά αγωνιστικές επιλογές του. Ο Σάντος εξακολουθεί, φυσικά, να απολαμβάνει την στήριξη του Θοδωρή Ζαγοράκη όμως το κλίμα για αυτόν δεν είναι καλό στην συμπρωτεύουσα και το κυριακάτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, χαρακτηρίζεται από πολλές πλευρές ως οριακό. "

Με λίγα λόγια ο μαϊντανός - πρόβατο Παοκτσής (και έχουμε μπόλικους τέτοιους) διαβάζει αυτό το άρθρο ή ακούει κάτι παρόμοιο στα ράδια από λαμόγια - δημοσιογράφους που δεν χάνουν ευκαιρία να μας χτυπήσουν και να σπείρουν διχόνοια. Έρχεται το ματς, βγαίνουν τα γατάκια - παίκτες, σε κάνουν αγγαρεία όπως με τη γριά και μετά τι? Βγαίνεις φορτωμένος και από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και πλακώνεις τον Σάντος στις κλωτσιές. Και μετά λύθηκε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ.

Μας χτυπάνε από παντού ρε!!! Ξυπνάτε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #877 on: January 22, 2008, 12:22:13 »
εγω θεωρω πως οι δηλωσεις του για σαρδελες
ηταν και λιγο εως αρκετα εκ του πονηρου,με σκοπο να προστατεψει και το δικο του κυρος και να φορτωσει αλλου τις αποτυχιες(χωρις να θεωρω πως εχει αδικο)...νομιζω ομως οτι τετοιες εκφρασεις απο προπονητη προς τους παικτες δεν λεγονται δημοσια αν θελει να διατηρησει το καλο κλιμα στα αποδυτηρια.....

ειμαι σιγουρος πως ακομα και ο ζαγορακης θα απογοητευτηκε απο τις δηλωσεις αυτες....

απο κει και περα ομως αν αλλαζεις προπονητη καθε 10-15 αγωνες δεν γινεται δουλεια,οποτε τον στηριζουμε και κανουμε υπομονη οτι τα πραγματα θα αλλαξουν προς το καλυτερο.....
Απόλυτα σωστος. Να σημειωσω ότι και το σχολιο του καρπετοπουλου στην sportday σημερα οτι ο πορτογαλος δειχνει να "βαριεται" χωρις στοχους ειναι σωστο. Αρα Ζαγορ στοχος το Ουεφα για να στρωσει και λιγο κολο ο Σαντος.Οποιος βαριεται παικτης, προπονητης,γυμναστης υπαλληλος, θυρωρος, καθαριστρια στην Τουμπα και στον ΠΑΟΚ μας, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Με την τρελα μας δεν παιζει κανεις!!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Poet

• Guest
« Reply #878 on: January 22, 2008, 12:23:57 »
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@.

Πείτε ότι θέλετε αλλά μη βρωμίζετε τα μάτια μας!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #879 on: January 22, 2008, 12:30:59 »
Χρήστο μην αρπάζεσαι. Έτσι γίνεται όταν θέλεις να τονίσεις κάτι. Αλλιώς δε θα σου έδινε αυτή τη δυνατότητα το φόρουμ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ