Τι έγινε ρε παιδιά? Αρχίσαμε να γράφουμε στο paokworld αυτά που κράζαμε για το forum της ΠΑΕ?
Λοιπόν...
Ο Σάντος έκανε κάποιες δηλώσεις που μιλούσε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Συμφωνώ με τις δηλώσεις του, όχι όμως με τα παραδείγματα για σαρδέλες και αστακούς. Δεν είναι ώρα για νέα παρατσούκλια.
Εγώ συνΠΑΟΚκτσήδες μου ξέρω ότι ο Σάντος έκανε αυτές τις δηλώσεις, αφού πρώτα προσπάθησε πάμπολλες φορές με προσωπικές συζητήσεις με τους παίκτες, να πάρει από αυτούς, αυτό που ήθελε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς για αυτούς, ο Σάντος δοκίμασε και με έναν άλλο τρόπο.
Κάποιοι λέτε ότι τους αδίκησε και θα επηρεάσει τους παίκτες ποδοσφαιρικά. Κατάλοιπα Άγγελου σας έμειναν μου φαίνεται. Τα παιδιά, έτσι... Τα παιδιά, αλλιώς... κλπ
Εμένα αν κάποιος ερχόταν στην δουλειά μου να μου πει ότι είμαι λίγος, θα σκύλιαζα τόσο πολύ να του αποδείξω ότι έχει λάθος και όταν του το έδειχνα με τις πράξεις μου, θα πήγαινα δίπλα του, θα την έβγαζα και θα τον κατουρούσα δείχνοντας του ότι φοράω παντελόνια και ότι δεν είμαι φλώρος για να μασάω από λόγια του αέρα.
Αν δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο στον Σάντος ότι κάνει λάθος, τότε πράγματι δεν μπορούν ποδοσφαιρικά και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους το καλοκαίρι για αυτούς.
Το ξέρετε ότι αν δω κάτι που είναι στραβό, θα το γράψω είτε αφορά τον προπονητή είτε την διοίκηση και τον Ζαγοράκη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν ξέρω ότι με τα γραφόμενα μου κάνω καλό στον ΠΑΟΚ και όχι ζημιά.
Λοιπόν... προσπάθησα και δέχτηκα ότι εγώ είμαι οπαδός και η θέση μου δεν είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ.
Σε αυτήν την θέση προσπαθήσαμε και βάλαμε έναν άνθρωπο που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι ατόφιος αρσενικός και τίμιος.
Αυτός διοικεί σήμερα και όχι εγώ ή κάποιος άλλος οπαδός.
Αυτός αποφασίζει αν μας κάνει ο προπονητής ή όχι.
Αυτός θα αποφασίσει πότε θα φύγει ο προπονητής και ποιος θα είναι ο καινούργιος.
Μέχρι τότε θα είμαστε εδώ, θα τα συζητάμε, αλλά δεν θα ξεφεύγουμε απο την θέση μας που είναι η θέση του οπαδού και όχι της διοίκησης.
ΥΓ. Δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει και συνεχίζουν να γράφουν για φαντάσματα. Ας το κάνω πιο λιανά
μπας και το καταλάβουν.
Προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα ξαναγίνουν οι Μπάγεβιτς και Αναστασιάδης με αυτή την διοίκηση. Δεν είναι κάτι που επιβάλλαμε εμείς (συνδεσμίτες, οπαδοί) στον Ζαγοράκη, αλλά δικιά του απόφαση. Όσοι το καταλάβατε έχει καλώς, όσοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε, συνεχίστε να γράφετε και να τους αναπολείτε. Ανάμνηση είναι και έτσι θα μείνουν.
Φεύγω για να προλάβω να πάω στο γήπεδο. Με την νίκη ρε.