Author Topic: Fernando Santos  (Read 198347 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #680 on: January 20, 2008, 17:38:38 »
Pragmatika pou to pame pou to fernoume pali auto einai to zhthma....H megalh ayth proswpikothta....Poso polu mikrainoun kapoioi ton PAOK, se poso stena oria ton topothetoun...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #681 on: January 20, 2008, 17:42:42 »
Δηλαδή τι θέλετε ρε;
Να μην γράψει ο ΡΟΕΤ αυτά που σκέφτεται επειδή δεν θέλετε να ακούτε κάποια πράγματα;
Δεν θέλετε να ακούτε ότι με χειρότερο υλικό ο άγγελος τα πήγε χίλιες φορές καλύτερα;
Είναι υποκειμενικό αυτό; Δείχνει εμπάθεια προς τον σάντος;
Αν δεν μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας ότι 66 βαθμοί απολογισμός είναι καλύτερα από 40, μάλλον εσείς είστε οι εμπαθείς.
Και εμ πάση περιπτώσει, ας παίξει μπάλα η ομάδα να το βουλώσουμε και να μην σκεφτόμαστε το αυτονόητο.
φιλε λιακο αστους..δεν ειμαστε Παοκτσηδες εμεις κ ασκουμε κριτικη στον Ζαγορακη........ετσι πιστευουν...apaoki 13 δεν θα πεις σε κανεναν Παοκτση τι να υποστηριζει...

Athinaios--4

• Guest
« Reply #682 on: January 20, 2008, 17:48:51 »
Ειπα τρακοσιες φορες να μην απαντήσω στο γαμωtopic αλλά με χαλατε την ψυχολογία ρε πούστη μου. Θέλετε Αγγελάρα να σας ανανεώνει τον Κούτση και τον Γιασεμάκη επειδή τον Μάιο θα είμαστε καλά με τα παλτά ή θέλετε έναν προπονητή που έχει απαιτήσεις και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με Γκόνζέλζ και Ίλιεφ; Ούτε κι εγώ δεν γουστάρω το δημόσιο άδειασμα των παικτών αλλά ρε POET εσύ από την πρώτη στιγμή που ήρθε δεν τον πήγαινες και απλώς περίμενες τη στιγμή που θα στραβώσει λίγο το κλίμα για τον πορτογάλο για να βγάλεις όλη τη χολή. Ξεκώλα με τον Σάντος και άρχισε να υποστηρίζεις Εθνική Κύπρου που έχει υπερ-προπονητή ψυχάρα.

Profanos kapoioi vlepete to fantasma tou Aggelou. Ti katheste kai lete tora??? O Poet eipe oti ekane o Aggelos tis kalyteres metagrafes i oti epairne to 100% apo kathe paixti?? An diafoneite min arxizete na lete asxeta. Eipe xekathara opos k ego oti o Santos exei euthynes gia tin os tora kaki agonistiki katastasi tis omadas. Diafoneite?? Bravo sas! Theoreite oti xtypame ton Thodori?? Lypamai alla den katalavainete!! Theoreite oti theloume na fygei o Santos?? Lathos. Toulaxiston ego de thelo! Ola ta alla peri Aggelou einai vlakeies.
Autos loipon pou de symvivazetai me Iliev na xerei oti auti tin stigmi exei autous tous paixtes k na kanei oti kalytero mporei.
An de goustarei na fygei. Siga mi tou agorasoume ti misi Manchester

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #683 on: January 20, 2008, 17:55:48 »
Λοιπόν αφήστε τον Αγγελο στην ησυχία του, το θέμα μας είναι ο σημερινός προπονητής μας που λέγεται

ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΣΑΝΤΟΣ και παρακαλώ να μείνουμε εδώ δεν χρειάζεται να ξεκινήσει καινούριος εμφύλιος.

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #684 on: January 20, 2008, 18:06:22 »
@apostolos
Το ζήτημα είναι αν ισχύει ο ισχυρισμός και η δικαιολογία του σάντου ότι με αυτούς τους παίχτες δεν πας ούτε για 5ος!
Και με το πολύ πρόσφατο παράδειγμα του 2004 μπορείς να αντιληφθείς ότι δεν ισχύει.
Όλα τα υπόλοιπα προέκυψαν και από τις αντιδράσεις όσων βλέπουν φαντάσματα ή φοβούνται να πουν το όνομα του αναστασιάδη λες και θα επιφέρει κατάρα.
Το ποιος μικραίνει τον ΠΑΟΚ, ασ' το κατά μέρους λοιπόν, γιατί τότε είναι που δεν θα βγάλουμε άκρη

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #685 on: January 20, 2008, 18:08:14 »
Ο poet έγραψε αυτά που σκέφτονται αρκετοί για τον Σάντος αλλά δεν τα έχουν πει δημοσίως΄μέχρι σήμερα σεβόμενοι τις επιλογές Ζαγοράκη και το κλίμα που επικρατεί και επιβάλει απόλυτη στήριξη στην ομάδα. Όμως ο Σάντος παίρνει 600 χιλιάρικα και τα΄παίρνει απο φέτος, δεν θα τα πάρει του χρόνου ούτε σε 3 χρόνια. Κριτική στον σάντος δεν σημαίνει αμφισβήτηση ούτε του Ζαγοράκη ούτε της ομάδας.  Η σύγκριση του Σάντος όχι με τον άγγελο αλλά με όποιον προπονητή του  ΠΑΟΚ δούλεψε με το ίδιο υλικό και με πολύ χειρότερες συνθήκες οπαδικά και διοικητικά είναι αναπόφευκτη.      
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

thomas

• Guest
« Reply #686 on: January 20, 2008, 18:24:23 »

chiltsid

• Guest
« Reply #687 on: January 20, 2008, 18:29:40 »
gia osous kanoun avtin thn sygkrisi,tis omadas pou bgike 3 tote me thn simerini,as tous thymiso loipon oti gia mena o paok ebgaine 3 kai 4os,epeidi den eixe antipalo,poly apla.thymithitai pioi htan oi antipaloi sou tote kai se ti katastasi kai des tora pou kanan bimata mprosta poso dynatoi omada exeis pragmaitka.
ekeini h omada me aggelo proponiti,ama htan to 2007 tha htan sthn idia thesi me thn torini,mporei kai pio kato.
me liga logia oso oi alloi kanan bimata mprosta esy emenes tosa xronia dystixos stasimos,apo fetos kaneis pali bimata proodou se ola ta epipeda.
ennoeite o santos prepei na bgazei to maximum apo kathe paikti.
eseis pou tora lete kanete kritiki ston santos,gia deite ta prota paixnidia tis omadas kai sygkrinete ta me ta torina,ama den breite diafora sthn omada kai ston tropo pou paizei,den ftaio ego.mporei mikri alla yparxei,mia arxi einai kai avti.
oso gia thn kritiki,allo einai na krazeis kai na bgazeis xoli kai allo na kaneis kosmia kritiki.eseis oi pio poly dystixos kanete to proto.
ennoeite kai prepei na lete thn gnomi sas,kaneis den mporei na sas to apagorevsi.alla panta na prosexoume ti leme,pos to leme kai pos tha to parei o antipalos sou gia na se kanei kako(mme).
to thema trabixtike arketa paidia,as to stamatisoume edo kai na afisoume sthn akri tis diloseis kai na koitaxoume pos na boithisoume kai emeis pio poly paiktes,coach kai dioikisi.

apostolos

• Guest
« Reply #688 on: January 20, 2008, 18:35:34 »
@apostolos
Το ζήτημα είναι αν ισχύει ο ισχυρισμός και η δικαιολογία του σάντου ότι με αυτούς τους παίχτες δεν πας ούτε για 5ος!
Και με το πολύ πρόσφατο παράδειγμα του 2004 μπορείς να αντιληφθείς ότι δεν ισχύει.
Όλα τα υπόλοιπα προέκυψαν και από τις αντιδράσεις όσων βλέπουν φαντάσματα ή φοβούνται να πουν το όνομα του αναστασιάδη λες και θα επιφέρει κατάρα.
Το ποιος μικραίνει τον ΠΑΟΚ, ασ' το κατά μέρους λοιπόν, γιατί τότε είναι που δεν θα βγάλουμε άκρη

Liako an pas pisw na deis eimai o prwtos pou postara kai malista arnhtika gia tis dhlwseis Santos.
Allo auto omws kai allo na mpainei o allos edw kai na mas leei oti an htan akoma o goumenos edw tha kanan parti me ton Santos kai tha ta arpazane kai oti o Aggelos tha ekane ton Balafa Bekenbauer....
Kai ton aggelo na eixame twra egw tha ton sthriza. Ayth einai h diafora mas. Opws sthriksa kai Voukotits Ntoumi kai Parasxo...Alloi einai oi proponhtofagoi.....Oso gia to mikrainei kapoios ton PAOK isws na akougetai vary, alla den mporei kathe ma kathe fora pou ginetai mia suzhthsh gia ta proponhtika tou PAOK h koubenta na katalahgei ekei...Den katalhgei pote kapou allou para mono ekei...Les kai den uparxei kati allo gia auth thn omada...Alla mono autos o proponhths..E etsi loipon otan sundeetai ena proswpo toso polu me kati polu megalutero opws ena swmateio kai dh ton PAOK, mikrainei h eikona tou swmateiou...Auto einai olo....Den eipa oti ginetai epithdes apo kapoious h kati tetoio...Telospantwn exei parapaei h koubenta kai den vgainei pouthena mou fainetai...As kanei o kathenas o,ti nomizei kalutero....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #689 on: January 20, 2008, 18:36:21 »
Τι έγινε ρε παιδιά? Αρχίσαμε να γράφουμε στο paokworld αυτά που κράζαμε για το forum της ΠΑΕ?

Λοιπόν...
Ο Σάντος έκανε κάποιες δηλώσεις που μιλούσε για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών μας. Συμφωνώ με τις δηλώσεις του, όχι όμως με τα παραδείγματα για σαρδέλες και αστακούς. Δεν είναι ώρα για νέα παρατσούκλια.

Εγώ συνΠΑΟΚκτσήδες μου ξέρω ότι ο Σάντος έκανε αυτές τις δηλώσεις, αφού πρώτα προσπάθησε πάμπολλες φορές με προσωπικές συζητήσεις με τους παίκτες, να πάρει από αυτούς, αυτό που ήθελε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς για αυτούς, ο Σάντος δοκίμασε και με έναν άλλο τρόπο.
Κάποιοι λέτε ότι τους αδίκησε και θα επηρεάσει τους παίκτες ποδοσφαιρικά. Κατάλοιπα Άγγελου σας έμειναν μου φαίνεται. Τα παιδιά, έτσι... Τα παιδιά, αλλιώς... κλπ
Εμένα αν κάποιος ερχόταν στην δουλειά μου να μου πει ότι είμαι λίγος, θα σκύλιαζα τόσο πολύ να του αποδείξω ότι έχει λάθος και όταν του το έδειχνα με τις πράξεις μου, θα πήγαινα δίπλα του, θα την έβγαζα και θα τον κατουρούσα δείχνοντας του ότι φοράω παντελόνια και ότι δεν είμαι φλώρος για να μασάω από λόγια του αέρα.
Αν δεν μπορούν οι ποδοσφαιριστές μας να αποδείξουν μέσα στο γήπεδο στον Σάντος ότι κάνει λάθος, τότε πράγματι δεν μπορούν ποδοσφαιρικά και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους το καλοκαίρι για αυτούς.

Το ξέρετε ότι αν δω κάτι που είναι στραβό, θα το γράψω είτε αφορά τον προπονητή είτε την διοίκηση και τον Ζαγοράκη. Δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν ξέρω ότι με τα γραφόμενα μου κάνω καλό στον ΠΑΟΚ και όχι ζημιά.
Λοιπόν... προσπάθησα και δέχτηκα ότι εγώ είμαι οπαδός και η θέση μου δεν είναι στην διοίκηση της ΠΑΕ.
Σε αυτήν την θέση προσπαθήσαμε και βάλαμε έναν άνθρωπο που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και είναι ατόφιος αρσενικός και τίμιος.
Αυτός διοικεί σήμερα και όχι εγώ ή κάποιος άλλος οπαδός.
Αυτός αποφασίζει αν μας κάνει ο προπονητής ή όχι.
Αυτός θα αποφασίσει πότε θα φύγει ο προπονητής και ποιος θα είναι ο καινούργιος.
Μέχρι τότε θα είμαστε εδώ, θα τα συζητάμε, αλλά δεν θα ξεφεύγουμε απο την θέση μας που είναι η θέση του οπαδού και όχι της διοίκησης.

ΥΓ. Δυστυχώς κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει και συνεχίζουν να γράφουν για φαντάσματα. Ας το κάνω πιο λιανά
μπας και το καταλάβουν.
Προπονητής του ΠΑΟΚ δεν θα ξαναγίνουν οι Μπάγεβιτς και Αναστασιάδης με αυτή την διοίκηση. Δεν είναι κάτι που επιβάλλαμε εμείς (συνδεσμίτες, οπαδοί) στον Ζαγοράκη, αλλά δικιά του απόφαση. Όσοι το καταλάβατε έχει καλώς, όσοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε, συνεχίστε να γράφετε και να τους αναπολείτε. Ανάμνηση είναι και έτσι θα μείνουν.

Φεύγω για να προλάβω να πάω στο γήπεδο. Με την νίκη ρε.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Athinaios--4

• Guest
« Reply #690 on: January 20, 2008, 18:51:13 »
Τι έγινε ρε παιδιά? Αρχίσαμε να γράφουμε στο paokworld αυτά που κράζαμε για το forum της ΠΑΕ?

Εμένα αν κάποιος ερχόταν στην δουλειά μου να μου πει ότι είμαι λίγος, θα σκύλιαζα τόσο πολύ να του αποδείξω ότι έχει λάθος και όταν του το έδειχνα με τις πράξεις μου, θα πήγαινα δίπλα του, θα την έβγαζα και θα τον κατουρούσα δείχνοντας του ότι φοράω παντελόνια και ότι δεν είμαι φλώρος για να μασάω από λόγια του αέρα.

An erxotan k sto elege nai. An evgaine omos se ena synedrio mprosta se olo ton kosmo kai mprosta se atoma k apo alles etairies k elege oti dystyxos emeis san etairia de mporoume na pame mprosta me auto to xamilo epipedou tou... . ?
Tote tha se ethige sigoura . Lathos nomizo o tropos tou

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #691 on: January 20, 2008, 18:51:25 »
Άλλο σάντος άλλο ζαγοράκης. Κανείς δεν ξεχνά που ήμασταν, αλλά μάλλον κάποιοι ξεχνάν οτι όπου και να ήμασταν είχαμε απαιτήσεις απο την ομάδα.  Τέλος έχω δει οπαδούς ομάδων με πολύ περισσότερους τίτλους και και πιο σταθερές διοικήσεις να κράζουν στην πρώτη στραβή.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Andreas

• Guest
« Reply #692 on: January 20, 2008, 20:58:44 »

Μερικοί έχετε όρεξη
« Last Edit: January 20, 2008, 21:06:19 by tsakalaki »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #693 on: January 20, 2008, 21:04:41 »
δεν τίθεται θέμα προπονητή

Επίσης να παραθέσω κάτι που διάβασα παλιότερα και με βρήκε απόλυτα σύμφωνο. Θα μιλήσουμε λοιπόν με μια αναλογία. Ας υποθέσουμε ότι έχεις μια ορχήστρα που το μόνο τραγούδι που ξέρει να παίζει είναι το "Φεγγαράκι μου λαμπρό" κι αυτό με το ζόρι. Και προσλαμβάνεις για την ορχήστρα αυτή έναν πολύ καλό μαέστρο διώχνοντας αυτόν που έχεις. Βελτίωση θα δεις αλλά, ε, δεν μπορεί να περιμένεις μέσα σε 4 μήνες να σου βγάζει αυτή η ίδια ορχήστρα Μπετόβεν...

Συνοψίζοντας, οι επιλογές είναι δύο: ή αφήνεις τον προπονητή (για 1η φορά μετά από πολλά χρόνια) να δουλέψει ή... η αλλη λύση είναι το γνωστό πλέον χάπι "fukitol" http://www.paokg4.org/entropy.asp?articleid=551
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #694 on: January 20, 2008, 21:05:25 »
Anamenomeno apotelesma an anlogistei kaneis tin ekpliktiki poiotia paikton opos o Katsiampis , Giannoulis , Giantsis , Poursanidis , Maurogenidis ktl.
Pou na antistathoun oi dikoi mas se mia omada me paiktes pagkosmiou fimis!!
Monos tou paleuai o exairetikos mas proponitis. Dystyxos omos den exei ergaleia sta xeria tou . Sygnomi Fernando . Sygnomi pragmatika pou se anagkazoume ESY  o TERASTIOS  na asxoleisai me paiktakia tis seiras!!
Tin psyxologiki katastasi tis omadas tin edexe me ton pio xaraktiristiko tropo i apodosi kai to yfos tou G.X .
Karagkiozako elpizo na exeis idi etoimes tis valitses sou .

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #695 on: January 20, 2008, 21:08:08 »
Αν νομίζετε ότι φταίνε μόνο οι παίκτες για το χάλι που βλέπουμε, κάνετε τεράστιο λάθος.
Δεν ξαναγράφω για σάντο γιατί κάθε βδομάδα ξεφτιλίζεται περισσότερο στα μάτια μου.
Ο καθένας ας βάλει το δικό του όριο κάτω από το οποίο θα ασκήσει κριτική. Χωρίς τη φετινή τούμπα πάντως είναι προφανές ότι θα ήμασταν κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Και κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ατυχία.
Ελπίζω να έχει δίκιο ο Ζαγοράκης που τον στηρίζει

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #696 on: January 20, 2008, 21:09:15 »
σηκω φυγε ρε πορτογαλε..εκανες ανω κατω την ομαδα με τις μπαρουφες που πεταξες......εμεις δηλαδη που βλεπουμε τι γινεται μ αυτον τον επικινδυνο δεν ειμαστε παοκτσηδες.....φυγε χτες ρε επικινδυνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manos4

• Guest
« Reply #697 on: January 20, 2008, 21:10:16 »
ela μωρε ψυχολογια και τριχες ...........ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ .....δεν εχουν λιγο αν δεν εχουν ταλεντο
........αναστησαμε το τιποτα ο ηρακλης σαν ομαδα ειναι της πλακας............

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #698 on: January 20, 2008, 21:11:29 »
otan en eti 2008 pezeis stin grami me gx kai apo tin alli me laki....pisw konstantinidi....pios santos twra kai pios parasxos...eftixws pou den eida bruza simera allagi na pathw kardiako....
My Own WoRST ENeMy.....

manos4

• Guest
« Reply #699 on: January 20, 2008, 21:12:24 »
σηκω φυγε ρε πορτογαλε..εκανες ανω κατω την ομαδα με τις μπαρουφες που πεταξες......εμεις δηλαδη που βλεπουμε τι γινεται μ αυτον τον επικινδυνο δεν ειμαστε παοκτσηδες.....φυγε χτες ρε επικινδυνε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αν φυγει ο πορτογαλλος οι παικτες θα ΜΕΤΑΜΟΡΦΟΘΟΥΝ ?
πιστευει κανενας στα θαυματα.................?