Εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι και πρώτος μάγκας, προβλέπω να είναι λίγα τα ψωμιά του Πορτογάλλου!!!
Και χαίρεσαι γι'αυτό; Για να ξαναρχίσουμε το ο ένας μου βρωμάει, ο άλλος μου μυρίζει;
Όχι. Για να πάρουμε έναν καλύτερο απο αυτόν, έναν αρσενικό που αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Δεν μπορείς να χλευάζεις τους παίκτες και ταυτόχρονα ο Πρόεδρος να μιλάει για γιορτή στο γήπεδο. Τί γιορτή;
Γιορτή της σαρδέλλας; Και δεν το είπε αυτό κανείς και το λέει ο Σάντος; Με 600 χιλ. το χρόνο, κάνεις τη δουλειά σου και δεν υποτιμάς ούτε αυτούς που σου έδωσαν, ούτε αυτούς που έχεις. Αυτό απαιτεί η στοιχειώδης ευπρέπεια την οποία δυστυχώς την στερείται.
Στο κάτω κάτω ο Σάντος είναι Πορτογάλος και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη διαφορά στην κουλτούρα, τον τρόπο έκφρασης, όλα.
Ναι αλλά κάποιος δεν πρέπει να του μιλήσει για το Rexona?
Ο Σάντος προσπαθεί να φτιάξει ομάδα (λέει) ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και πρέπει να τον κρίνουμε διαφορετικά από ότι αν διεκδικούσαμε πρωτάθλημα.
Ναι αλλά απολαμβάνει και μιά ασυλία, ελέω Ζαγοράκη, άνευ προηγουμένου.
Δεν έχει βελτίωση η ομάδα μας σε σχέση με πέρσι;
Ελάχιστες διαφορές βλέπω εγώ σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική τη φετινή.
Ακόμη και στα αποτελέσματα!
Τα αποτελέσματα ενίοτε είναι περιστασιακά, όπως και η ήττα απο την Ξάνθη, έτσι και κάποιες νίκες μας ήρθαν κωλόφαρδα.
Δεν έχουν βελτίωση ατομική κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπαιάνο, ο Ιλιεφ; Εχουμε την τάση να τα μηδενίζουμε όλα και αυτό είναι κακό ΚΑΙ για μας ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αν είμαι μηδενιστής. Πάντως τον Μπαϊάνο τον θεωρώ κατσίκι μεγάλης ολκής που αδίκως έκατσε μέσα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εις βάρος του Μπαλάφα που ήταν κορυφαίος αλλά θεωρείται και αυτός σαρδέλλα και νομίζω ότι τον Βραζιλιάνο τον έχει διαρκώς στην ομάδα για να του χαφιεδεύει τί γίνεται στα αποδυτήρια. Ή άμυνά του είναι και το κόλλημά του.
Για τον Ίλιεφ μέχρι προχθές μας τον είχε για πέταμα, μετά τον χρησιμοποίησε, τουμπεκιάστηκε επειδή έδειξε ότι ξέρει το τόπι και απο προχθές πάλι δεν τον υπολογίζει.