Author Topic: Fernando Santos  (Read 197135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

North_pole

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #520 on: January 18, 2008, 18:36:19 »
manos4 με πρόλαβες.
Θεωρώ μάλλον ατυχή την παρομοίωση του Σάντος όχι γιατί δεν έχει δίκαιο, αλλά γιατί δεν πρέπει να λες τίποτε που μπορεί να παρερμηνευθεί και που μπορεί ο καθένας να του δώσει διαφορετική ερμηνεία από αυτή που επιθυμείς. Εκεί βρίσκεται η "ατυχία" του Σάντος, στο ότι έκανε μια δήλωση που έδωσε τροφή για συζητήσεις. Αν δεν έκανε αυτή τη δήλωση του ο Σάντος με τι θα ασχολούμασταν σήμερα; Ισως όχι εμείς αλλά οι δημοσιογράφοι σίγουρα. Από εκεί και πέρα αναλωνόμαστε σε δυιλίσεις του κώνωπα και είμαστε έτοιμοι να καταπιούμε την κάμηλο. Οπου κουνούπι=δήλωση Σάντος και Καμήλα=Χρέη. Αντε τώρα να σας δώ να σχολιάζετε και την δική μου παρομοίωση για καμιά 50αριά σελίδες ;D

Poet

• Guest
« Reply #521 on: January 18, 2008, 18:38:24 »
Ο αστακός της προπονητικής, με σαρδέλλες παίκτες που μάζεψαν 23 βαθμούς στον πρώτο γύρο, πώς έφαγε 4 απο το Θρασύβουλο;;; Εξηγείται;;;

Ή μήπως μας προέκυψε άλλος Άγγελος εδώ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

Για τον μόνο λόγο που δεν έχω αρχίσει τα μπινελίκια, είναι γιατί ακόμα είναι προπονητής μας. Νομίζω όμως ότι ο Ζαγοράκης άρχισε να καταλαβαίνει περι τίνος ακριβώς πρόκειται. Του έχει βάλει τον πάγο του ... έννοια σας!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #522 on: January 18, 2008, 18:42:36 »
δεν νομ ιζω φιλε.ο ζαγορακης τον ειχε προπονητη τον σαντος.οποτε τον ξερει καλυτετα απο εμας και γιαυτο ματωσε και το ταμειο του για να τον φερει και επεμενε να τον κλεισει για 5 οχι για 3 χρονια.ας μη βιαζομαστε.ο χρονος θα δειξει.

Poet

• Guest
« Reply #523 on: January 18, 2008, 18:43:03 »
Αααα ... μήπως θέλει να στείλει κατα την ομάδα της καρδιάς του τις σαρδέλλες Φερνάντες και Χριστοδουλόπουλο; Λέω εγώ τώρα!!! Υποθέσεις κάνω!!! Αφού διατηρεί και τρέφει και αισθήματα για την Κούλα ... γιατί όχι;

Ο προπονητής δεν είναι για να κάνει δηλώσεις. Να το βουλώσει και να πάρει το μάτς με τη γριά, αυτή είναι η δουλειά του. Δεν γουστάρουμε την αλήθεια του, δεν τον πληρώνουμε για να μας λέει την όποια αλήθεια πιστεύει αυτός. Τον πληρώνουμε να προπονεί την ομάδα και να την κάνει να νικάει. Νίκη με τη γριά, γιατί εύκολα αντιστρέφονται οι ρόλοι και στη θέση της σαρδέλλας μπορεί να βρεθεί κανένας άλλος!!!

Poet

• Guest
« Reply #524 on: January 18, 2008, 18:45:48 »
δεν νομ ιζω φιλε.ο ζαγορακης τον ειχε προπονητη τον σαντος.οποτε τον ξερει καλυτετα απο εμας και γιαυτο ματωσε και το ταμειο του για να τον φερει και επεμενε να τον κλεισει για 5 οχι για 3 χρονια.ας μη βιαζομαστε.ο χρονος θα δειξει.
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά να ξέρεις ότι η γνώμη ενός ανθρώπου αναπροσαρμόζεται κι'όλας.
Σου θυμίζω την ιστορία με τους πιτσιρικάδες, τις δηλώσεις που έκανε ο Σάντος και τί βγήκε και δήλωσε ο Ζαγοράκης, ότι κανένας παίκτης δεν δίνεται δανεικός και τελικά ο Σάντος τα μάζεψε.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #525 on: January 18, 2008, 18:46:51 »
αντε ρε διωξτε τον και αυτον και φερτε πισω τον αγγελο η τον πορτοφολα για να παιζουμε μπουνιες καθε κυριακη μεταξυ μας στην ΤΟΥΜΠΑ.η ομαδα μεχρι το 2010 εχει προπονητη τον FERNANDO SANTOS.μετα βλεπουμε...

North_pole

• Guest
« Reply #526 on: January 18, 2008, 18:50:05 »
Εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι και πρώτος μάγκας, προβλέπω να είναι λίγα τα ψωμιά του Πορτογάλλου!!!
Και χαίρεσαι γι'αυτό; Για να ξαναρχίσουμε το ο ένας μου βρωμάει, ο άλλος μου μυρίζει; (Ο joker4 ήταν πολύ πιο καυστικός και συμφωνώ απόλυτα)
Στο κάτω κάτω ο Σάντος είναι Πορτογάλος και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη διαφορά στην κουλτούρα, τον τρόπο έκφρασης, όλα. Ηδη οι προπονητές της κερκίδας άρχισαν να κράζουν. Ο Σάντος προσπαθεί να φτιάξει ομάδα (λέει) ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και πρέπει να τον κρίνουμε διαφορετικά από ότι αν διεκδικούσαμε πρωτάθλημα. Δεν έχει βελτίωση η ομάδα μας σε σχέση με πέρσι; Ακόμη και στα αποτελέσματα! Δεν έχουν βελτίωση ατομική κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπαιάνο, ο Ιλιεφ; Εχουμε την τάση να τα μηδενίζουμε όλα και αυτό είναι κακό ΚΑΙ για μας ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ.

manos4

• Guest
« Reply #527 on: January 18, 2008, 18:51:14 »
Εγώ πάντως επειδή ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι και πρώτος μάγκας, προβλέπω να είναι λίγα τα ψωμιά του Πορτογάλλου!!!

καλα ουτε στην γωνια να τον περιμενες τον σαντος τρελλη χαρα βγαζεις που βρηκες νομιζεις πατημα για να τον διωξουμε ....................... ???
σιγουρα ο ζαγορακης ξερει.................ισως και να χαιρεσε αδικα........... ;)

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #528 on: January 18, 2008, 18:51:36 »
επειδη ψαχνομαστε και ισως  χαθουμε και παμε την κουβεντα αλλου,με υποθεσεις και οτι να ναι....για να μην ξεχνιομαστε ο Σαντος εκανε αυτες της δηλωσεις-Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια διαφορετική ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Ψάχνει την ταυτότητα του. Είναι ισπανικής σχολής, λόγω και του προπονητή».

Για την κριτική που του ασκούν: «Δεν υπήρχε άλλος για να παίξει αριστερά. Οι Κωνσταντινίδης και Γκονζάλες δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Οταν κερδίζαμε έλεγαν μπράβο στον Σάντος, τώρα ασκούν κριτική. Δε γίνεται έτσι».

Για το υλικό του ΠΑΟΚ και την μεταγραφική ενίσχυση: «Αυτό που κάνει ο Βρύζας στην Ιταλία είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για να είναι μεγάλος ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται 6-7 παίκτες μεγάλης ποιότητας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλο όνομα, μεγάλο κόσμο αλλά μέτρια ομάδα. Είναι σα να είμαστε μια μεγάλη ονομαστή οικογένεια, στο τραπέζι να έχουμε σαρδέλες και να λέμε ότι έχουμε αστακούς. Θέλει ο κόσμος να βλέπει σαρδέλες και όχι αστακό; Με αυτή την ποιότητα ο ΠΑΟΚ ποτέ δε θα τερματίσει στη 2η, 3η, ή 4η θέση. Πολύ δύσκολο θα είναι και το να μπούμε στα πλέι οφ. Αν μπορέσουμε, πάντως, να πάρουμε τώρα ποιοτικούς παίκτες για του χρόνου, θα τους πάρουμε».
 http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=54682
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

manos4

• Guest
« Reply #529 on: January 18, 2008, 18:53:44 »
αντε ρε διωξτε τον και αυτον και φερτε πισω τον αγγελο η τον πορτοφολα για να παιζουμε μπουνιες καθε κυριακη μεταξυ μας στην ΤΟΥΜΠΑ.η ομαδα μεχρι το 2010 εχει προπονητη τον FERNANDO SANTOS.μετα βλεπουμε...

:thumbok:

strANGER-4

• Guest
« Reply #530 on: January 18, 2008, 18:53:59 »
H' mhpws o Santos ftaiei gia thn ntropiastikh 4ara apo ton Thrasuvoyla pou ekane enan oloklhro kosmo na ahdiasei kai tous gurisei thn plath?
Όχι ... φταίει ο Παράσχος ... ο Ντουμιτρέσκου ... ο Βούκοτιτς ... ίσως και ο Χατζηπετρής. Πάντως ο Σάντος γιατί να φταίει;;  ;D

dhladh XREIAZETAI PROPONHTARAS GIA NA KERDISEIS TON THRASUVOYLA THS B ETHNIKHS??!!?? ELEOS re poet
Ε όχι και δεν φταίει και καθόλου. Να μας τρελλάνεις θέλεις; Δηλαδή για τα καλά αποτελέσματα αιτία είναι ο Σάντος και για την 4άρα φταέι ο Χατζηπετρής;

gia mena prosopika exei elaxisto meridio euthunhs ews mhdeniko...Tetoia paixnidia ta kerdizei apla h fanela kai oi paiktes...Alla dustuxws epeidh oi perissoteroi apo tous paiktes einai gatakia den mporesan na kanoun oute kan mia aksiopreph htta...

yg. Gia na mhn anaferthoume kai sthn 7ara apo thn mpraounsvaigk, alla tha mou peis oti htan filiko, htan se akatallhlh wra me paiktes aupnous kai me peiramatismous apo ton mega proponhtara Parasxa, pou einai ligo polu fthnes dikaiologies..

polaret

• Guest
« Reply #531 on: January 18, 2008, 18:58:16 »
Στάλθηκε από: eptalofitis
Εισαγωγή παράθεσης
Ε δε νομίζω ρε polaret πως δε ξέρει ο κάθε παίκτης για τι είναι ικανός και σε ποια κατηγορία ανήκει... Περισσότερο όμως το είπε για τους υπολοίπους (και για εμάς) λέγοντας πως δε γίνεται να καθόμαστε και να βλέπουμε τις σαρδέλες και να περιμένουμε να γίνουν ξαφνικά αστακοί!

Ρε φιλε παει 20,000 καθε κυριακη και χειροκροτει την ομαδα  δεν ξερει ο κοσμος τι βλεπει ,του ζητησε ο κοσμος ευθηνες ,απλα παει και χειροκροτει

Στάλθηκε από: strANGER-4
Oi idioi oi paiktes dustuxws exoun hdh kseftilistei dhmosia kai anepanorthota me thn 4ara apo ton voylh kai me thn httopatheia tous sta ektos edras paixnidia (ektos apo auto me ton gauro)...Den perimenan kanenan Santos gia na tous meiwsei to ithiko..auto to exoun ''kataferei'' monoi tous me thn mexri stigmhs apodosh tous...

Eimai sigouros oti exei milhsei kai kat idian stous podosfairistes pou tous thewrei ligous...Apla to kanei thema kai dhmosia giati polu apla apantaei stis erwthseis twn dhmosiografwn pou ton prizoun se kathe sunenteuksh tupou gia tous stoxous tou PAOK , tous paiktes pou upologizei ktl

Γι αυτο που αναφερεις σιγουρα δεν εχουν ευθηνη μονο οι παικτες ,μην τρελαθουμε τωρα.
Η δουλεια του προπονητη καλος Η κακως ειναι να τους ανεβαζει το ηθικο που συμφωνω οτι δεν εχουνε και οχι να τους φτυνει καταμουτρα και ΔΗΜΟΣΙΑ.
Αν στο κατω κατω δεν πιστευει αυτους που βαζει να παιξουν  να βαλει αλλους να δοκιμασει (εχει και αλλους )
Τελικα επειδη δεν το καταλαβαινω εξηγηστε μου ποιο το κερδος του ΠΑΟΚ αν βγεις και πεις ΔΗΜΟΣΙΑ οτι πολλοι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι για τον πουτσο ?ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?

Poet

• Guest
« Reply #532 on: January 18, 2008, 19:03:03 »
Και χαίρεσαι γι'αυτό; Για να ξαναρχίσουμε το ο ένας μου βρωμάει, ο άλλος μου μυρίζει;

Όχι. Για να πάρουμε έναν καλύτερο απο αυτόν, έναν αρσενικό που αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Δεν μπορείς να χλευάζεις τους παίκτες και ταυτόχρονα ο Πρόεδρος να μιλάει για γιορτή στο γήπεδο. Τί γιορτή; Γιορτή της σαρδέλλας; Και δεν το είπε αυτό κανείς και το λέει ο Σάντος; Με 600 χιλ. το χρόνο, κάνεις τη δουλειά σου και δεν υποτιμάς ούτε αυτούς που σου έδωσαν, ούτε αυτούς που έχεις. Αυτό απαιτεί η στοιχειώδης ευπρέπεια την οποία δυστυχώς την στερείται.

Στο κάτω κάτω ο Σάντος είναι Πορτογάλος και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη διαφορά στην κουλτούρα, τον τρόπο έκφρασης, όλα.
Ναι αλλά κάποιος δεν πρέπει να του μιλήσει για το Rexona?

Ο Σάντος προσπαθεί να φτιάξει ομάδα (λέει) ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα και πρέπει να τον κρίνουμε διαφορετικά από ότι αν διεκδικούσαμε πρωτάθλημα.
Ναι αλλά απολαμβάνει και μιά ασυλία, ελέω Ζαγοράκη, άνευ προηγουμένου.

Δεν έχει βελτίωση η ομάδα μας σε σχέση με πέρσι;
Ελάχιστες διαφορές βλέπω εγώ σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική τη φετινή.

Ακόμη και στα αποτελέσματα!
Τα αποτελέσματα ενίοτε είναι περιστασιακά, όπως και η ήττα απο την Ξάνθη, έτσι και κάποιες νίκες μας ήρθαν κωλόφαρδα.

Δεν έχουν βελτίωση ατομική κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπαιάνο, ο Ιλιεφ; Εχουμε την τάση να τα μηδενίζουμε όλα και αυτό είναι κακό ΚΑΙ για μας ΚΑΙ για τον ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αν είμαι μηδενιστής. Πάντως τον Μπαϊάνο τον θεωρώ κατσίκι μεγάλης ολκής που αδίκως έκατσε μέσα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εις βάρος του Μπαλάφα που ήταν κορυφαίος αλλά θεωρείται και αυτός σαρδέλλα και νομίζω ότι τον Βραζιλιάνο τον έχει διαρκώς στην ομάδα για να του χαφιεδεύει τί γίνεται στα αποδυτήρια. Ή άμυνά του είναι και το κόλλημά του.

Για τον Ίλιεφ μέχρι προχθές μας τον είχε για πέταμα, μετά τον χρησιμοποίησε, τουμπεκιάστηκε επειδή έδειξε ότι ξέρει το τόπι και απο προχθές πάλι δεν τον υπολογίζει.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #533 on: January 18, 2008, 19:09:52 »
Παντως και μονο που ασχολουμαστε με αυτο το θεμα στη μεση του πρωταθληματος,και δίνουμε τροφή σε αυτούς που θέλουν να μας δουν να φαγωνόμαστε μεταξύ μας...είναι λάθος για μένα η δήλωση.
apostolos σιγα-σιγα πιστευω οτι θα ερθεις στα λογια μου.
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

demis-g4

• Guest
« Reply #534 on: January 18, 2008, 19:13:17 »
Mh ksexnate oti o Santos eipe oti otan ton rwthse to paidi tou an mporei na ginei podosfairisths autos tou eipe 'gie mou ksexna to gine kati allo'. Giati na mh to pei kai stous paixtes.Autoi einai h apopsh tou...kai sto katw katw oloi to kseroume kai oi paixtes to kseroun oti 8a ginoun megales allages sto roster. Opoios de 8a exei thn poiothta 8a fugei. Kai einai pragma fusiologiko..H' mhpws den to exoume ksanakousei pote oti otan paei enas kainourgios proponhths se mia omada paei kai leei se paixtes na broun omada giati den tous upologizei..kai h pragmatikothta einai auth...opoios de mporei eutuxos h' distuxos 8a fugei..

strANGER-4

• Guest
« Reply #535 on: January 18, 2008, 19:17:55 »
Δεν ξέρω αν είμαι μηδενιστής. Πάντως τον Μπαϊάνο τον θεωρώ κατσίκι μεγάλης ολκής που αδίκως έκατσε μέσα στο παιχνίδι με την Ξάνθη, εις βάρος του Μπαλάφα που ήταν κορυφαίος αλλά θεωρείται και αυτός σαρδέλλα και νομίζω ότι τον Βραζιλιάνο τον έχει διαρκώς στην ομάδα για να του χαφιεδεύει τί γίνεται στα αποδυτήρια. Ή άμυνά του είναι και το κόλλημά του.

Για τον Ίλιεφ μέχρι προχθές μας τον είχε για πέταμα, μετά τον χρησιμοποίησε, τουμπεκιάστηκε επειδή έδειξε ότι ξέρει το τόπι και απο προχθές πάλι δεν τον υπολογίζει.

O Biano katsiki olkhs? malista...Exeis auth th stigmh kanenan kalutero mpaladoro apo ton Biano? einai o monos o opoios mporei na krathsei mpala sto kentro kai na prwotheitai..kai ton vazei anagkastika amuntiko xaf (thesh pou den mporei na thn paiksei kala) eleipsh alloy...An eixame enan kalo amuntiko xaf kai ton Biano dekari h omada tha epaize teleiws diaforetiko podosfairo...

Oson afora ton Iliev o o Iliev htan anetoimos xwris proetoimasia otan hrthe...Ton upologize na ton valei kai prin apo enan mhna alla traumatisthke kai den mporese na ton valei...kai allwste to eixe deiksei kai stis proponhseis o Santos oti ton upologize kai to eixe dhlwsei kai sthn sunenteuksh tupou...Apotherapeuthke kai ton evale me thn Ksanthi kai pisteuw oti tha ton vlepoume polu suxna apo dw kai pera...Mhn leme kai o,ti theloume...

polaret

• Guest
« Reply #536 on: January 18, 2008, 19:18:10 »
Στάλθηκε από: demis-g4
Εισαγωγή παράθεσης
Mh ksexnate oti o Santos eipe oti otan ton rwthse to paidi tou an mporei na ginei podosfairisths autos tou eipe 'gie mou ksexna to gine kati allo'. Giati na mh to pei kai stous paixtes.Autoi einai h apopsh tou...kai sto katw katw oloi to kseroume kai oi paixtes to kseroun oti 8a ginoun megales allages sto roster. Opoios de 8a exei thn poiothta 8a fugei. Kai einai pragma fusiologiko..H' mhpws den to exoume ksanakousei pote oti otan paei enas kainourgios proponhths se mia omada paei kai leei se paixtes na broun omada giati den tous upologizei..kai h pragmatikothta einai auth...opoios de mporei eutuxos h' distuxos 8a fugei..
γι  αυτο που γραφεις δεν υπαρχει κανενα θεμα ,ολα καλα
αλλα ξαναρωτω

Τελικα επειδη δεν το καταλαβαινω εξηγηστε μου ποιο το κερδος του ΠΑΟΚ αν βγεις και πεις ΔΗΜΟΣΙΑ οτι πολλοι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι για τον πουτσο ?ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ?

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #537 on: January 18, 2008, 19:22:23 »
αδερφε με τη λεξη σαρδελα δεν ειπε οτι ειναι για τον πουτσο...απλα δεν μπορουν να παρουν το πρωταθλημα.

strANGER-4

• Guest
« Reply #538 on: January 18, 2008, 19:30:38 »
[/quote]

Re polaret soy apanthsa kai pio panw..Se mia suntenteuksh tupou otan se rwtane gia thn gnwmh twn paiktwn sou kai poios o stoxos tou PAOK ktl prepei na apanthseis...Kai opws eipe kai o bozik oi paiktes autoi den tou kanoun gia na ftasei ton PAOK sthn 1h h' 2h thesh (stoxo pou o idios evale mazi me ton zagorakh ap'th stigmh pou hrthe)...Dhladh pws eprepe na apanthsh kata th gnwmh sou? Na apanthsei diplwmatika gia na ikanopoihsei mono kai mono ton kosmo? (ton kosmo pou kserei ti exei o PAOK) Den tis exete varethei orismenoi tis dhlwseis uperaisiodoksias? Den goustarete pou epitelous akoute alitheies? ti na pw re gamwto...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #539 on: January 18, 2008, 19:38:52 »
Egw na dextw oti isws kai na htan akaires oi dhlwseis h oti en telei
8a mporouse na mhn htan toso epikritikos gia tous paixtes.
Omws den eipe kati diaforetiko apo auto pou leei h pleiopshfia kai edw
mesa kai oswn erxontai sthn Toumba. Twra an 8a petyxei auto to hlektrosok
(giati egw etsi to eklamvanw) 8a fanei apo thn kuriakh ews kai to telos tou
prwta8lhmatos. Edw 8a maste oloi kai 8a ta 3anapoume kai na sa ste sigouroi
oti oloi 8a kri8oun gia ta osa prosferoun sthn omada.
Pantws mou pro3enei megalh entypwsh h eukolia me thn opoia orismenoi edw
mesa ekto3euoun varies kathgories kata enos an8rwpou pou toulaxiston mexri
twra apolamvanei ths empistosynhs toso tou kosmou oso kai ths dioikhshs.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ