Author Topic: Fernando Santos  (Read 198016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #240 on: September 21, 2007, 04:42:03 »
simera kai i alli simantiki synentevxi na doume ti tha mas pei kai o coach,me problimatizei ligo to oti den exei katalixei se systima kai sxima,ektos apo thn amyna exoume akousei gia deka diaforetika sximata,me problimatizei giati mallon den blepei avto pou thelei me kanena apo avta,ektos ama thelei apla na dei diafora pramata kai exei eidi apofasisei.pantos apo oti fainetai exei poly douleia mprosta tou.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: September 21, 2007, 15:59:22 »
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20070921143650562

"Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε χτίσει την ομάδα που θέλουμε. Ο καιρός είναι ελάχιστος, είμαστε εδώ 15 μέρες και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σκληρά. Το βέβαιο είναι ότι έχουν καταλάβει τον τρόπο που σκέφτομαι και είναι ανοιχτός ο δρόμος για να φτιάξουμε τα πλάνα μας στο γήπεδο, ώστε ο μόνος στόχος να είναι η νίκη. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή θα παρουσιαστούμε δυνατοί, καθώς είναι πολύ σημαντικός και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι θα είναι ο πρώτος στην Τούμπα, θα δείξουμε στον κόσμο μας τις δυνατότητές μας, τη δουλειά που έχουμε κάνει τις μέρες που πέρασαν.

Έχω ήδη έτοιμη στο μυαλό μου την ενδεκάδα. Υ πάρχουν βέβαια προβλήματα, αλλά δεν είναι μεγάλα. Ο Χριστοδουλόπουλος για παράδειγμα είναι τραυματίας, ο Βρύζας δεν είναι έτοιμος 100%, ο Γεωργιάδης έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις λίγες ημέρες πριν, ο Ηλιάδης επέστρεψε και αυτός πρόσφατα στους κανονικούς ρυθμούς. Αλλά στο μυαλό μου έχω έτοιμα όλα τα πλάνα αναφορικά με τους παίκτες που θα αγωνιστούν. Θα υπάρχουν διαφορές σε σχέση με την Ξάνθη. Όλοι οι προπονητές έχουν διαφορετική φιλοσοφία, δεν υπάρχει καλύτερος ή χειρότερος, όμως σίγουρα θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί.

Δεν είναι εύκολο να δείξουμε την εικόνα που θέλω τόσο γρήγορα, αλλά ελπίζω να φανεί η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι εμείς δεν θα προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας στο στυλ της αντίπαλης ομάδας, αλλά θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχουμε μελετήσει ότι είναι απαραίτητο πριν το παιχνίδι, αλλά ότι σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και θα τον αντιμετωπίζουμε κατάλληλα. Θα μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές, θα τους αναλύσω τις σκέψεις μου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ηρακλής έχει στις τάξεις του παίκτες με πείρα και κυρίως επικίνδυνους επιθετικούς. Θα τονίσω την ανάγκη να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας.

Xθες ήταν μία πολύ σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί αυτό ποτέ, αλλά θεωρώ ότι είναι εντυπωσιακό. Εύχομαι και ελπίζω αυτές οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

Ο Iliev είναι ένα μεγάλο όνομα στην αγορά, έχει μεγάλες δυνατότητες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι γι' αυτόν το λόγο πρέπει να αγωνίζεται. Πρέπει να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού που έχουμε, να δουλέψει σκληρά. Εγώ πάντα στηρίζομαι στους παίκτες που δουλεύουν, αυτοί εξάλλου στο τέλος παίρνουν και τις ευκαιρίες. Έχουμε 24 ποδοσφαιριστές και όλοι είναι πολύ καλοί. Εγώ βέβαια θα προτιμούσα 20, γιατί με πολλούς παίκτες δεν είναι εύκολο να δουλεύψει κάποιος. Είναι κατανοητό νομίζω ότι είναι πιο εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου σε έναν μικρό αριθμό παικτών. Τώρα η κατάσταση είναι δεδομένη, ο Δεκέμβριος ωστόσο είναι κοντά και θα αναθεωρήσουμε τα πράγματα. Γενικότερος σκοπός μας είναι να φτιάξουμε ένα σύνολο που θα παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να πετυχαίνουμε γκολ, να μη βασιζόμαστε σε έναν ή δύο παίκτες. Έτσι θα μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τις δυσκολίες, ως σύνολο.

Οι απόψεις μου ταυτίζονται με τις απόψεις της Διοίκησης και αυτό είναι και το πιο λογικό νομίζω. Η σκληρή δουλειά για τα επόμενα τρία χρόνια είναι το δεδομένο. Ξεκινάμε τώρα και θα κάνουμε τις προσπάθειές μας για να αλλάξουμε τα πράγματα. Θα υπάρξουν στιγμές χαράς και σίγουρα άλλες που θα είναι δυσάρεστες. Εγώ δουλεύω πάντα ελεύθερα και ανεπηρέαστος. Θέλω πάντα να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω. Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε.

Στην καριέρα μου έχω παίξει σε γήπεδα με 80.000 κόσμο. Αν το δικό μας γήπεδο γεμίσει αύριο, αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει και μας δείχνει την εμπιστοσύνη του. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε τη στήριξή των φιλάθλων μας και φυσικά να τους κάνουμε περήφανους και χαρούμενους. Οι παίκτες μου θα μπουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Αν το καταφέρουν, θα έχω συμβάλλει σε αυτό και εγώ. Αν χάσουν, θα είμαι πάλι εγώ ο υπεύθυνος."
Oh great God, If you really exist
For many years, I am asking you why
Why are the innoc

kostas4

• Guest
« Reply #242 on: September 21, 2007, 16:10:21 »
μετα απο χρονια εχουμε εναν προπονητη που μπορουμε να εμπιστευτουμε.σαντος προχωρα και αλλαξε επιτελους την νοοτροπια αυτης της ομαδας και οποιος δεν μπορει και δεν αντεχει στις προπονησεις τον μπουλο.απο εδω και στο εξης να παιζουν μονο οσοι το αντεχουν και εχουν τα @@,οι υπολοιποι εξω απο τον ΠΑΟΚ.
πολυ σωστα μιλησε και για τον ιλιεφ,αν δεν θελει το ιδιο ισχυει και για αυτον.σαντος ξεσκισε τους στις προπονησεις και εμεις ειμαστε μαζι σου

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #243 on: September 23, 2007, 15:04:44 »
http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=16921_0_1_0_C

Συγχαρητήρια στους παίκτες

"Είδα πολλά πράγματα από αυτά που περίμενα", τόνισε αρχικά ο Σάντος στις δηλώσεις του για να συνεχίσει: ""Αυτή η νίκη θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να μεγαλώσει. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δουλεύαμε σκληρά στις προπονήσεις και περίμενα κάτι καλό από αυτούς σήμερα. Στο α' ημίχρονο πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, το οποίο προήλθε από μία στημένη φάση στην οποία δουλέψαμε πολύ τις τελευταίες μέρες. Για ένα περίεργο λόγο στην είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας στη συνέχεια. Αρκετές φορές η μπάλα περνούσε από την άμυνα στην επίθεση με ψηλές μπαλιές και αυτό ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να γίνει. Έπρεπε να έχουμε υπομονή για να κρατάμε σωστά την μπάλα. Αν είχαμε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο όπως συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης πετύχαμε και πάλι ένα γρήγορο γκολ, είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα και παίξαμε καλύτερα. Ήμασταν πιο δυνατοί", τόνισε ο Πορτογάλος.

Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά

Ο Σάντος ρωτήθηκε αν τελικά οι παίκτες κατάφεραν να πετύχουν κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, τα οποία ο ίδιος δεν θεωρούσε δεδομένα. "Ελπίζω στη συνέχεια να πάμε ακόμη καλύτερα. Δεν ήμουν δυσαρεστημένος, με την ομάδα, ούτε είμαι τώρα υπερικανοποιημένος. . Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε για την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αλλά και για να έχουμε ηρεμία. Ωστόσο προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε ακόμη μακριά από αυτό που περιμένω ότι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο".

Σε ερώτηση σχετικά με το τι είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια και παρουσιάστηκαν ακόμη καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, εξήγησε ότι: "Για περίπου 20΄ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν είχαμε το έλεγχο και την κατοχή της μπάλας όπως θέλαμε. Δεν μπορούμε να τρέχουμε μόνο από εδώ και από εκεί χωρίς να έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτόν τον τομέα".

Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί

Ο Φερνάντο Σάντος δε δίστασε να αφήσει εκτός 11άδας τον Βρύζα και τον Γεωργιάδη που δεν ήταν 100% έτοιμοι, ενώ άφησε εκτός 18άδας τον Ίλιεφ! "Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για την ομάδα και όλοι είναι το ίδιο για μένα. Αυτός που είναι καλύτερα και πιο έτοιμος θα παίζει. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες όχι μόνο από αυτούς που ξεκίνησαν στην αρχική 11άδα, αλλά και από αυτούς που πέρασαν αλλαγές.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος

Ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. "Αυτό που ζήσαμε ήταν φανταστικό! Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας σε κάθε παιχνίδι".

Τέλος, κλείνοντας αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο πλάνο που έχει για τον ΠΑOK. "Έχουμε ένα πλάνο και συνεχίζουμε με βάση αυτό. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι και πήραμε τρεις βαθμούς. Μπροστά μας έχουμε έναν μεγάλο δρόμο και μας περιμένουν πολλά παιχνίδια. Εμείς θα παίζουμε πάντα για τη νίκη. Άλλες φορές θα τα καταφέρνουμε άλλες όχι. Προσπαθούμε όμως να κάνουμε έναν ΠΑΟΚ που θα κερδίζει όλους τους αγώνες".
----------------

φανηκε η δουλεια του απο το 1ο ματς. Οι παικτες ηξεραν που επαιζαν και υπηρχε μια ταξη και κυκλοφορια στο παιχνιδι μας. Υπηρχαν και κακα διαστηματα αλλα ειναι αρχη ακομα..

μπραβο συνεχισε ετσι..

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #244 on: September 27, 2007, 19:21:32 »
Σάντος: "Να βοηθήσουμε την ομάδα"

Ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θοδωρή Ζαγοράκη, γι αυτό και είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και στο επόμενο παιχνίδι του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό. Αυτά επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη.

"Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θόδωρο Ζαγοράκη. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ελπίζω ότι όλα θα λυθούν και θα αφοσιωθούμε στο ματς που έχουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο καλύτερος τρόπος αυτός για να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι.

Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έρχεται. Και όχι μόνο σε αυτόν, αλλά και σε ότι άλλη αγωνιστική υποχρέωση έχουν, με την έννοια ότι επιθυμούν την βελτίωση της ομάδας. Τώρα αν μετά την προπόνηση σκέφτονται κάτι άλλο δεν το ξέρω. Δεν είμαστε ακόμη απόλυτα έτοιμοι, δεν υπάρχει, όμως, η αμφιβολία ότι θα ανταποκριθούμε όπως χρειάζεται στην αναμέτρηση του Σαββάτου. Εχω εμπιστοσύνη στον πρόεδρο. Είμαι προπονητής και πρέπει να στηριχτώ στη δουλειά μου".

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όλα δίνουν τρεις βαθμούς Δεν υπάρχει λιγότερο ή περισσότερο σημαντικός αντίπαλος. Ξέρουμε ότι έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο που πάει για το πρωτάθλημα. Εχει καλούς παίκτες και έναν προπονητή που τον γνωρίζω καλά. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, όπως τον Ηρακλή που αντιμετωπίσαμε την περασμένη εβδομάδα, αλλά όπως και κάθε άλλον μας αντίπαλο. Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστούμε 90 λεπτά απέναντι του και όταν τελειώσει το ματς θα δούμε αν η φιλοσοφία μας έχει αποδώσει και σε αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι πρέπει να παίζουμε με κάθε αντίπαλο το ίδιο. Η στάση για κάθε αντίπαλο να είναι η ίδια και είναι θεμελιώδες ζήτημα να αποκτηθούν από τους παίκτες τέτοιες συνήθειες . Σεβασμός στον αντίπαλο, αλλά όχι φόβος. Αυτές οι αντιλήψεις αποκτώνται με τον καιρό και όχι από τη μια μέρα στην άλλη. Ισως αυτό να ήταν ένα από τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΟΚ. Μέσα στην Τούμπα με τον κόσμο ήταν δυνατός, αλλά εκτός δεν είχε την ίδια δυναμική

Ο Κωνσταντινίδης ανέβασε πυρετό, ο Σνάουτσνερ ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις. Διαθέτουμε, όμως, εικοσιτέσσερις ποδοσφαιριστές, μαζί με τους τερματοφύλακες, στους οποίους έχω εμπιστοσύνη. Είμαστε μια ομάδα με χαρακτήρα και ελπίζουμε στη νίκη".

Σχολιάζοντας αν αισθάνεται την ανάγκη να πάρει ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό, ο Σάντος ανέφερε:
"Η λέξη ρεβάνς δεν υπάρχει για μένα. Η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό τελείωσε με δική μου θέληση. Δεν έχω κανέναν λόγο να αισθάνομαι κάτι για πράγμα που ανήκει στο παρελθόν. Το παρελθόν πάντα υπάρχει, αλλά ότι σχετίζεται με αυτό μπαίνει στο άλμπουμ των αναμνήσεων. Τώρα είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Θέλω να υπάρχει μεγαλύτερη συνέπεια και ισορροπία στην ομάδα. Να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτά, βέβαια, είναι πράγματα που πετυχαίνεις με το χρόνο και δεν επιθυμώ να κατακερματίσω την ομάδα. Στο στυλ ότι τώρα να βελτιώσουμε την επίθεση, ύστερα να φτιάξουμε την άμυνα. Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να βελτιωθούμε. Μερικά πράγματα ίσως να έχουν σημειώσει καλυτέρευση. Σημαντικότερο είναι η ψυχολογία να βρίσκεται σε ισορροπία. Ούτε να υπάρχει απόλυτα ευφορία , ούτε κατάθλιψη. Εδώ αν κερδίζεις 3-0 πετάς στα σύννεφα και αυτό είναι άσχημο. Αντίθετα, αν χάνεις με το ίδιο σκορ είσαι καταδικασμένος ψυχολογικά, κάτι που είναι ακόμη χειρότερο. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό για την ομάδα, πρέπει να το θεμελιώσουμε αυτό και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε".

http://www.supersport.gr/default.asp?aid=%20133209
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

mitsos_g4

• Guest
« Reply #245 on: September 27, 2007, 23:16:30 »
re paidia peite m ligo kai eseis tin apopsi sas...den niwthetai alliws me ton santos ston pagko mas..?kapws pio sigoura san na exoume kuros ws omada pleon..paizontas podosfairo xwris fovo kai kunigwntas tin ousia...kserei ti zitaei apo tin omada tou mesa sto gipedo kai den parataei to paixnidi mexri na liksei...e ??? ??? poia einai i apopsi sas?

northeagle_4

• Guest
« Reply #246 on: September 27, 2007, 23:21:42 »
Σιγουρα ξερεις οτι εχεις προπονητη στον παγκο που θα βελτιωσει και την ομαδα αλλα και τους παικτες ατομικα,τα αλλα θα κριθουν με τον καιρο το χωρις φοβο και παω για την νικη θα φανει στην πορεια.καθε κυριακη να κανουμε ενα βημα μπροστα θα κερδισουμε και θα χασουμε ματς λογικο ειναι οσο και να μην γουσταρουμε την ηττα.

BLACK DOG

• Guest
« Reply #247 on: September 28, 2007, 00:29:37 »
η ουσια ειναι να παιζεις καθε κυριακη λες και δεν υπαρχει αυριο.το αν μετραει ο Σαντος
εγω προσωπικα θα τον κρινω εκ του αποτελεσματος και συμφωνα με την εικονα που θα βλεπω σε καθε αγωνα.το προβλημα μας ειναι τοσα χρονια τα εκτος εδρας παιχνιδια ειδικα στην μπασταρδουπολη.ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα καταφερει να μας αλλαξει την ψυχολογια σαν ομαδα στα εκτος.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: October 05, 2007, 15:10:01 »
apo paokfc.gr

"Το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν για εμάς αμυντικά καλό, καθώς οργανωτικά παρουσιάσαμε μία καλή εικόνα. Παίξαμε γενικά καλά και μόνο στις στημένες φάσεις είχαμε προβλήματα. Είδα με μεγάλη προσοχή το βίντεο του αγώνα και λέω με σιγουριά ότι τιμωρηθήκαμε στις στημένες φάσεις. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Πρέπει να διατηρήσουμε την οργάνωσή μας στην άμυνα και σιγά σιγά να τη βελτιώσουμε. Χρειαζόμαστε δουλειά στον τομέα της διατήρηση της μπάλας. Eπιθετικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο. Χάνουμε εύκολα την μπάλα και δεν έχουμε καλό έλεγχο στη χρονική διάρκεια που απαιτείται για να οργανώσουμε σωστά μία επίθεση. Είναι ένα θέμα στο οποίο δουλέψαμε πολύ την εβδομάδα που πέρασε και αισιοδοξώ ότι αύριο στο γήπεδο θα το δείξουμε αυτό.

Αναφορικά με το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσω στις θέσεις που πονάμε, θέλω να πω ότι είναι κάτι που μας απασχολεί, αλλά γνωρίζουμε ότι όποιος και να χρησιμοποιηθεί θα προσπαθήσει για το καλύτερο. Ξέραμε μέχρι πρόσφατα ότι o Sznaucner θα αγωνιζόταν, είχαμε όμως την ατυχία και θα αποφασίσω στη σημερινή προπόνηση ποιος θα τον αντικαταστήσει. Δεν υπάρχουν παίκτες που έχουν την ταμπέλα "βασικοί", αλλά τονίζω ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα. Θα αγωνιστούν αυτοί που στη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα μου έδειξαν ότι μπορώ να τους εμπιστευτώ. Έχουμε μερικά μικρά προβλήματα τραυματισμών, αλλά μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε, διότι μέσα από τις προπονήσεις δουλέψαμε πάνω σε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι κάναμε μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσουμε τον αγωνιστικό χώρο στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις, ώστε να μειώσουμε τα προβλήματα τραυματισμών στη διάρκεια προπονήσεων. Αυτό όπως καταλαβαίνετε βοηθάει πολύ και στη βελτίωση της εικόνας μας μέσα στο γήπεδο, καθώς θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Iliev είναι ένας παίκτης με ικανότητες, τον γνωρίζω καλύτερα από οποιονδήποτε. Τον είχα και αντίπαλο πριν από 6 χρόνια σε έναν αγώνα της ομάδας μου κόντρα στην Partizan Βελιγραδίου. Τον έχω παρακολουθήσει και σε άλλα παιχνίδια και έχω εικόνα για το τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, για να πάρει μία θέση μέσα στην ενδεκάδα θα πρέπει να δώσει μάχη, όπως όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ποια είναι η καλύτερη θέση γι' αυτόν και σε αυτό θα βοηθήσει και ο ίδιος.

Ο τρόπος που αγωνιζόμαστε είναι συγκεκριμένος. Αυτόν θέλω να περάσω στους παίκτες μου. Οι αυτοματισμοί που θα ενσωματωθούν στη φιλοσοφία μας στη διάρκεια του χρόνου, θα είναι αυτοί που θα μας δώσουν και ταυτότητα. Ένας έχει την μπάλα και οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να τον βοηθούν με τις κινήσεις τους. Πρέπει να γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, ο τρόπος σκέψης τους να είναι σχεδόν κοινός. Αυτό επιτυγχάνεται με πολλή δουλειά πάνω στην τακτική. Σας γνωρίζω ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται σε τεράστιο βαθμό σε αυτόν τον τομέα, αν και δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα για αυτούς στις προπονήσεις. Έχω παίξει 20 χρόνια ποδόσφαιρο και γνωρίζω ότι είναι από τα πιο κουραστικά σημεία των προετοιμασιών πριν το παιχνίδι. Οι ασκήσεις τακτικής όμως δίνουν στην ομάδα τη συνοχή που πρέπει. Είναι οι πιο πολύπλοκες ασκήσεις, οι πιο κουραστικές. Πάντα θα υπάρχουν παρόλα αυτά πράγματα που θα μπορούν να βελτιωθούν, καθώς ποτέ μπορεί να επιτευχθεί το τέλειο. Μέσα από τη δουλειά θα φανεί σύντομα η δουλειά μας σε αυτόν το τομέα, το πιστεύω βαθιά.

Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το περασμένο. Είναι εμφανές ότι ο ΟΦΗ προσπαθεί να σκοράρει και όχι μόνο να μη χάσει. Πέτυχε 8 γκολ μέχρι σήμερα και αμυντικά παρουσίασε μία ασταθή εικόνα. Περιμένω μία ομάδα που θα παίξει ανοιχτά και δεν θα κλειστεί πίσω με μόνο στόχο να μην δεχτεί γκολ. Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή είχα τονίσει ότι μία νίκη δεν σημαίνει ότι γίναμε υπερομάδα. Ήρθε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μας προσγείωσε. Δεν θα μπούμε στη λογική αυτή όμως, να δίνουμε σημασία μεμονωμένα στα αποτελέσματα κάθε εβδομάδας. Αυτό συνέβαινε τα τελευταία 22 χρόνια. Κερδίσαμε, άρα όλα είναι καλά. Χάσαμε, άρα όλα είναι προβληματικά. Θα βάλουμε τέλος σε αυτό. Εμείς θα οικοδομήσουμε έναν ικανό και δυνατό ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παλεύει μόνο για τις πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως αν έρθουν κάποιες άσχημες στιγμές. Θα χαράξουμε μία γραμμή και θα την ακολουθήσουμε ότι και να γίνει.

Η ημερομηνία 4 Οκτωβρίου 1999 για εμάς είναι σημαντική. Χάσαμε παιδιά που αγαπούν αυτόν το σύλλογο όσο τίποτα άλλο. Την Κυριακή θα πάμε όλοι στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή και ο μόνος τρόπος για να τους τιμήσουμε, εκτός από την παρουσία μας εκεί, είναι την Κυριακή στην Τούμπα να δώσουμε το 120% των δυνατοτήτων μας και να αφιερώσουμε τη νίκη σε αυτούς."
Why are the innoc

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #249 on: October 06, 2007, 13:43:29 »
Autos einai proponhths! Empneei sigouria.

Offline Valantis

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: October 08, 2007, 10:31:34 »
apo: http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=61598

Ç åêôßìçóç ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç åßíáé äåäïìÝíç. Ï ÐïñôïãÜëïò óå óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñá÷þñçóå óôçí «A’ Bola» áðïêÜëõøå üôé ï ðñüåäñïò ôïõ ÐÁÏÊ Þôáí ç âáóéêÞ áéôßá ðïõ áðïöÜóéóå íá Ýñèåé óôçí Èåóóáëïíßêç êáé óôç óõíÝ÷åéá ï ëáüò ôïõ. «¹ñèá óôïí ÐÁÏÊ ãéá ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç êáé ìåôÜ ãéá ôï ëáü ôïõ», Þôáí ôá ðñþôá ëüãéá ôïõ ÓÜíôïò óôçí ðïñôïãáëéêÞ åöçìåñßäá, ï ïðïßïò ìåôáîý Üëëùí äÞëùóå üôé ï ÐÁÏÊ ôïõ èõìßæåé ôéò ôñåéò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôçò ÷þñáò ôïõ.

«Äåí ðåñßìåíá üôé èá ãõñßóù óôçí ÅëëÜäá óå ôüóï óýíôïìï ÷ñïíéêü äéÜóôçìá. Êáé üìùò ôá Ýöåñå Ýôóé ç ôý÷ç ðïõ åßìáé îáíÜ óå ãíþñéìï ðåñéâÜëëïí êáé äßðëá êáé Ýíáí Üíèñùðï ðïõ èáýìáæá ôçí åðï÷Þ ðïõ Þôáí ðïäïóöáéñéóôÞò êáé óõíå÷ßæù ôþñá ðïõ áðïöÜóéóå íá áó÷ïëçèåß ìå ôá äéïéêçôéêÜ. ÊáôÜ 90% ðñÝðåé íá ðù üôé áõôüò Þôáí êáé ï âáóéêüò ëüãïò ðïõ áðïöÜóéóá íá áíáëÜâù ôçí ôå÷íéêÞ çãåóßá êáé ôï Üëëï 10% ï êüóìïò ôïõ, ðïõ åßíáé åêðëçêôéêüò êáé âïçèÜåé ôçí ïìÜäá üðïõ êé áí áãùíßæåôáé, íéêÜåé Þ ÷Üíåé... Ðéóôåýù ìÜëéóôá ðùò ç äýíáìç áõôÞò ôçò ïìÜäáò åßíáé ï ëáüò ôçò, ï ïðïßïò åßíáé ï äåýôåñïò ìåãáëýôåñïò óå ðëÞèïò óôçí ÅëëÜäá».

Ï ÐïñôïãÜëïò ðñïðïíçôÞò áíáöÝñèçêå óôï ðùò êëåßóôçêå ç óõìöùíßá ìå ôïí ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ óôï Ìüíá÷ï ìåôÜ ôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÎÜíèç: «ÓõíáíôÞèçêá ÄåõôÝñá óôï Ìüíá÷ï ìå ôïí ÈïäùñÞ ÆáãïñÜêç êé Ýíá óõíåñãÜôç ôïõ êáé ðïëý óýíôïìá ôá âñÞêáìå. Ìïõ ðñüôåéíå íá ìåßíù ðÝíôå ÷ñüíéá êáé íá êÜíïõìå ìáæß ìåãÜëç îáíÜ ôçí ïìÜäá, áëëÜ ôïõ åßðå üôé ôá èåùñþ ðïëëÜ êáé åßíáé êáëýôåñá ôñßá Óôá äýï ðñþôá èá êïéôÜîïõìå íá îåðåñÜóïõìå ôá äéÜöïñá ïéêïíïìéêÞò öýóåùò ðñïâëÞìáôá ðïõ áíôéìåôùðßæåé ï óýëëïãïò êáé èá ðçãáßíïõìå óéãÜ óéãÜ êáé ìå óôü÷ï ôçí Ýîïäï óôï Êýðåëëï UEFA.

Óôç óõíÝ÷åéá, óôï ôñßôï, ï óôü÷ïò ìáò èá åßíáé ôï ðñùôÜèëçìá. Ãéá ìÝíá åßíáé óçìáíôéêü íá ìðïñÝóïõìå íá äçìéïõñãÞóïõìå ìßá áêáäçìßá íÝùí ðáéêôþí ðïõ èá ìðïñåß ï ÐÁÏÊ êÜðïéá óôéãìÞ íá åíéó÷ýåé ôçí ðñþôç ôïõ ïìÜäá ìå ðáßêôåò äéêïýò ôïõ êáé íá ìç ÷ñåéÜæåôáé êÜèå ÷ñüíï íá êÜíåé ìåôáãñáöÝò ðïõ åßíáé ïéêïíïìéêÜ áóýìöïñåò».

Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò ìéëÜåé ìå ôá êáëýôåñá ëüãéá ãéá ôçí Èåóóáëïíßêç ôçí ïðïßá êáé âñßóêåé åîßóïõ üìïñöç ìå ôçí ÁèÞíá, åíþ ðïíôÜñåé ðïëëÜ óôçí Ôïýìðá, üðïõ äýóêïëá èá öåýãåé ìå ðüíôï ï êÜèå áíôßðáëïò. «Ï ÐÁÏÊ èõìßæåé óå ðïëëÜ ôéò ôñåéò ìåãÜëåò ïìÜäåò ôçò Ðïñôïãáëßáò. Ôçí Ðüñôï, ôçí Ìðåíößêá êáé ôç Óðüñôéíãê».
Why are the innoc

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #251 on: October 08, 2007, 13:50:07 »
apo paokfc.gr

Δεν θα μπούμε στη λογική αυτή όμως, να δίνουμε σημασία μεμονωμένα στα αποτελέσματα κάθε εβδομάδας. Αυτό συνέβαινε τα τελευταία 22 χρόνια. Κερδίσαμε, άρα όλα είναι καλά. Χάσαμε, άρα όλα είναι προβληματικά. Θα βάλουμε τέλος σε αυτό. Εμείς θα οικοδομήσουμε έναν ικανό και δυνατό ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παλεύει μόνο για τις πρώτες θέσεις, ανεξαρτήτως αν έρθουν κάποιες άσχημες στιγμές.
Ρε τον Φερνάντο. Αυτός έχει βάλει στόχο να με τρελάνει τελείως :ambulance:
Μετράει τα χρόνια ρε ο τύπος από το πρωτάθλημα και γενικά μιλάει σαν προπονητής του ΠΑΟΚ του μυαλού μας :inlove:
Φανταστείτε τι τους λέει στ' αποδυτήρια  :book:
Εμ τι θα έφερνε ο Ζαγοράκης. Έναν με τα ίδια μυαλά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #252 on: October 08, 2007, 13:56:42 »
Pragmatika autos o proponhths me empneei sigouria...

Fainetai o an8rwpos den einai kana lamogio pou hr8e gia na kanei plaka...Sobaros k metrhmenos

k  epitelous 8a prepei na afhsoume ena proponhth gia arketa xronia na deiksei ergo.

opws kanoun oi perissoteres megales omades (Arsenal ,Man utd ktl..)

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #253 on: October 08, 2007, 14:09:03 »
Paidia an ton krathsoume 3-5 xronia, na eiste sigouroi oti tha mas kanei OMADA me ta ola ths. Ta panta tha eksartithoun apo ti triklopodies tha faei O SKYLOS apo ta diafora kentra kai poso tha anteksei.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #254 on: October 08, 2007, 17:44:12 »
ψηλοσυμφωνο αδερφε Matador...αλλα για μενα ρολο μεγαλο παιζει ο κοσμος να ειναι διπλα στη διοικηση και στην ομαδα αυτα τα 3 χρονια...αν δεν φαει το παραμυθη απο στημενες ραδιοφωνικες αλητειες τυπου ζαγορα(αυτος και σημερα δημιουργουσε εκπομπη με στημενα σκουληκιαρικα μηνυματα)-μπουζου(αστα να πανε)πετρουλακη(τρελη αβαντα σε παντακ για να παει μπροστα η ομαδα του...τη να φαει)...τοτε σε 3 χρονια θα μπαινουμε σε ομιλους του τσουλου στο καυτατζογλειο...η ΤΟΥΜΠΑ τοτε θα χτιζετε ;)...αλλα θα εχει ερθει πλεον η καταξιωση...και ολο το μελλον θα ειναι μπροστα μας....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kostas4

• Guest
« Reply #255 on: October 12, 2007, 18:13:09 »
Στην προπόνηση συμμετείχαν και τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, μετά από πρόσκληση του Φερνάντο Σάντος. Πρόκειται για τους Γουνελά, Παπαστεργίου, Γεωργίου και Τσουκαλά.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/171492.html

Αλλαξε τα ολα!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #256 on: October 13, 2007, 02:13:38 »
poli wrea....opios den a3izi 8a feugi, an i mikri pezoun me pa8os giati oxi na paroun tin 8esi autou pou pezi vasikos kai den to ektima....

goudas4

• Guest
« Reply #257 on: October 13, 2007, 04:48:18 »
Pantws egw tha symfwnisw apolyta me tin Thyra 4 pou ypostirizei pws o Santos einai
o anthrwpos kleidi gia polles ekselikseis ston PAOK...
Pisteuw pws einai poly aksiopistos proponitis kai ama meinei kairo stin omada tha mporesei
na deixei spoudaio ergo, idiaitera an ferei kapoies kales metagrafes!
Elpizw na kataferei (estw kai me auto to yliko pros to paron) na ftiaksei ligo me tin omada kathws
polla pragmata krinontai apo to agwnistiko kommati dystyxws...
Arxis genomenis apo to mats me to skouliki, to opoio thewrw poly simantiko oxi epeidi paizoume me
tin geitonia tis papanastasiou alla epeidi tha krinei arketa pragmata stin symperifora tou kosmou
apenanti sto agwnistiko tmima!

chiltsid

• Guest
« Reply #258 on: October 15, 2007, 00:41:48 »
den katalava giati ebale merika pitsirikia mono liga lepta,afou opos eipe,mia kali proponisi htan baltous ligo na lithoun ta podia tous.
tespa mporei na skeftetai kamia ekplixi me to skouliki.
pantos tha prepei avtin thn bdomada tha balei ta dynata tou,giati oi paiktes einai ligo poly down.tora ama antapokrithoun se avta pou tha thelei na tous perasei,tha doume.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: October 15, 2007, 14:32:55 »
«Το ματς αυτό σημαίνει πολλά»

Ο Φερνάντο Σάντος άκουσε τους φίλους του ΠΑΟΚ να ζητούν επιτακτικά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Αρη και παραδέχθηκε χθες μετά το φιλικό με τη Σαχτιάρ ότι το παιχνίδι αυτό είναι ξεχωριστό για την ομάδα του.

«Οπως σε όλο τον κόσμο τα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά για τους φιλάθλους μιας ομάδας. Ετσι και για μας, το παιχνίδι με τον Αρη είναι ιδιαίτερο και σημαίνει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας που στο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ήταν εντελώς αρνητική. Σίγουρα η ψυχολογία είναι ένας βασικός παράγοντας για την επιτυχία μιας ομάδας, αλλά το πιο σημαντικό είναι η δουλειά και μέσα από αυτήν προσπαθούμε να βελτιωθούμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος πάντως από την εμφάνιση των παικτών απέναντι στους Ουκρανούς. «Ηταν για μας μια πολύ καλή προπόνηση. Στον τομέα της τακτικής είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Ξέρω ότι είχαν απέναντί τους μια μεγάλη ομάδα όπως η Σαχτιάρ. Και το λέω αυτό αφού στο παρελθόν προσπάθησα να πάρω στην Μπενφίκα κάποιους ποδοσφαιριστές που τελικά κατέληξαν στην ομάδα αυτή με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε καλά τις θέσεις μας και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να επιτεθούμε. Χρειάστηκε να δοκιμάσω κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, όπως τον Μελίσση στο δεξί άκρο της άμυνας και για πρώτη φορά τον Δημήτρη Ορφανό σε θέση στόπερ. Σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος, αλλά έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε ακόμη».

Ο Σάντος ρωτήθηκε για την προχθεσινή επιτυχία της εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι με τη Βοσνία. «Θεωρώ ότι η πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του EURO είναι δεδομένη και πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Και αυτό γιατί θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας. Δύο ομάδες υποστηρίζω για το Κύπελλο σε αυτήν τη διοργάνωση, την Ελλάδα και την Πορτογαλία και ελπίζω να είναι και οι δύο στον τελικό όπως έγινε στο προηγούμενο ΕURΟ».

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=592424
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!