Author Topic: Fernando Santos  (Read 192135 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #6280 on: August 09, 2010, 17:48:27 »
Τώρα κάποιοι από εσάς ξύνεστε, στο τέλος του 2008 θυμάστε που όλο το γήπεδο φώναζε σάντος γαμήσου και άντε παραιτήσου ? Τότε τι λέγαμε όλοι ? Αχ τι καλός και άγιος που είναι ο Σάντος ? Μέχρι το χειμώνα που δν είχε νικήσει κανένα ντέρμπι μεγάλο τι λέγαμε ? Τι καταπληκτικά συστήματα που βγάζει ο Σάντος ? Αν δν έμπαινε εκείνο το γκολ του Ίβιτς στο 80 φεύγα με τις γριές ο Σάντος θα έιχε πάρει τον μπούλο.... Πρόπερσι την 4αρα με τον Θρασύβουλο την θυμάστε ? Όχι ε ? Ε ναι τότε ήταν νέος προπονητής και οι παίκτες ήταν σαρδέλες , αλλά για κάτσε να θυμηθώ με τους αστακούς τι είχε κάνει με τα Γιάννενα ? Πω πω ναι φοβερό ματς και εκείνο με ανεπανάληπτη τακτική . Συγγνώμη έχετε δίκιο πάλι το στάδιο τότε ήταν χάλια , για αυτό όταν είχαμε πάει στο πρωτάθλημα μετά από ένα μήνα είχαμε χάσει....
   Και εκείνη η καταπληκτική τακτική στο παιχνίδι με τους απίθανους της Βαλερέγκα ? Που λέγαμε όλοι λήξτο λήξτο να τελειώσει ? Αααα ναι εκεί ακόμα δν είχε στηθεί η ομάδα .... Μετά από ένα μήνα με τους Ολλανδούς ? Πίσω πίσω πίσω να κρατήσουμε την ισοπαλία μέσα στην  Τούμπα....
   Με τον ρούλη στο χαριλάου αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε περίοδο για αυτό δν παίξαμε καλά... Η μάλλον οι παίκτες πάλι θα φταίγανε....
Πάλι με τον ρούλη αλλά αυτή την φορά πέρσι πριν το παιχνίδι με την αποβολή του Μπαλάφα στο σκουλικάου θυμάστε ?  Όχι ε ? Τα τελευταία 10-15 λεπτά θυμάστε που παίζαμε άμυνα για να μην φάμε γκολ ??? Ε ?
   Τα περσινά πλέυ ωχ θέλετε να τα θυμηθούμε ή όχι ??? Αφήστε τα γιατί θα γίνουμε κακοί και δν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ τώρα...
Θέτε και άλλο ?

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΥΤΙΛΙ....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6281 on: August 10, 2010, 11:45:52 »
αυτο ονομαζεται κομπλεξ.-

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6282 on: August 10, 2010, 12:51:47 »
Τιμή μου αν έτσι είναι οι κομπλεξικοί ΠΑΟΚτσήδες.
;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #6283 on: August 10, 2010, 16:26:22 »
Απλά μερικές φορές προσεγγίζουμε την τακτική της μικρο-κριτικής, δηλαδή απομονώνουμε τα αρνητικά στοιχεία (Θρασύβουλοι, ντόρτια από Γιάννενα κλπ) παραβλέποντας ότι αυτός ο άνθρωπος, ως επικεφαλής του τεχνικού τιμ, πέτυχε αρκετά πράγματα με την ομάδα και την ανέβασε σκαλί αγωνιστικά. Μην μας φτάνετε στο σημείο να παριστάνουμε τα Σαντόσκυλα, είναι πολύ κουραστικό. Όπως επίσης είναι κουραστικό από την άλλη πλευρά να στολίζεται με βρισίδια ένας επαγγελματίας που πρόσφερε και απήλθε, όπως έχουν φύγει τόσοι και τόσοι σημαντικοί και ο Π.Α.Ο.Κ. έμεινε.
Μπορεί σε έναν οπαδό να αρέσει ή να μην αρέσει το ποδόσφαιρο Σάντος, μπορεί άλλος να στράβωνε με τη φάτσα του, αλλά είναι τουλάχιστον αχάριστο να τον φορτώνουμε με ένα κάρο βρισίδια επειδή έληξε το συμβόλαιό του, και διάλεξε να πάει εκλέκτορας σε μία εθνική αντί να συνεχίσει το πλάνο.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #6284 on: August 10, 2010, 16:40:27 »
αν ομως δεν βγεναμε δευτερο τριτοι δεν θα εφευγε γιατι θα ηταν αποτυχημενο το πλανο
κι εγινε αεροπλανο ;D
αρα μονο την παρτη του κοιτουσε η ομαδα σταρχιδια του
κι εμας στ αρχιδια μας θα πουμε και μια μαλακια παραπανω
μας περνει αλωστε :biggrin:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6285 on: August 10, 2010, 21:30:30 »
Οπως και να εχει εφυγε πηγε σε ξενη ομαδα (και εχθρικη) προς τον ΠΑΟΚ μου ειναι εντελως αδιαφορος και προσωπικα του ευχομαι να αποτυχει γιατι η ομαδα που προπονει μου ειναι αντιπαθης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #6286 on: August 10, 2010, 21:56:09 »
Πραγματικά στ' αρχίδια μου που πήγε ο Σάντος από τη στιγμή που δεν προπονεί Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ. Αυτό θα ήταν για μένα στραβή. Ο άνθρωπος με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που έχει, (όπως όλοι μας) κατάφερε να φτάσει την ομάδα σε ένα υψηλό επίπεδο που είχαμε χρόνια να δούμε. Το θέμα είναι να διαχειριστούμε σωστά την παρακαταθήκη που άφησε φεύγοντας. Να κρατήσουμε για παράδειγμα τα θετικά στοιχεία που αυτός δημιούργησε (άμυνα, δεμένο σύνολο, καλά αποδυτήρια) και πατώντας πάνω σε αυτά να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο. Ξέρω πολύ καλά ότι για τον ΠΑΟΚτσή θα υπάρχει πάντα αυτό το "γιατί", αλλά προσωπικά αν τον πετύχω στο δρόμο πρώτα θα μου βγει το "ευχαριστώ". Άλλωστε το "γιατί" το ψάχνετε σε λάθος άτομο. Όσο για την Εθνική, ποτέ δεν την υποστήριζα, αλλά πιστεύω ότι με τον Σάντος ίσως δούμε πιο αξιοκρατική επιλογή παικτών και λιγότερο καφενείο ομάδα.

ive4

• Guest
« Reply #6287 on: August 10, 2010, 22:03:22 »
Φαντάσου δηλαδή να τον διώχναμε την πρώτη χρονιά τι θα λέγαμε τώρα, πόσο άσχετο και αλήτη θα τον είχαμε βγάλει.
Χωρίς ποτέ να τον συμπάθησα τρομερά, νομίζω ότι είναι αδιανόητο να τον κατηγορούμε, ξέροντας που μας έφτασε, επειδή δεν έπαιζε επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακόμα περισσότερο αδιανόητο είναι να μιλάμε τόσο παθιασμένα εναντίον του, όταν ξέρουμε πως έφυγε και η κριτική αυτή απλά μας γυρνάει πίσω.

Θα μπορούσατε να φανταστείτε τους οπαδούς της Λιμόζ που πήραν το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ με τον Μάλκοβιτς, να τον κατηγορούσαν επειδή δεν έπαιζαν ωραίο επιθετικό μπάσκετ ;
Πόσες φορές βγήκαμε δεύτεροι τα τελευταία (βάλτε όσα θέλετε) χρόνια και μας χάλασε που παίζαμε αμυντικά ;
Και αν ο Μάλκοβιτς πήγαινε μετά στην Εθνική Γαλλίας να τον βρίζαν γι αυτό ;;
Καλά λένε ότι οι λαοί επηρρεάζονται πολύ από το κλίμα. Εδώ η ζέστη διαστέλλει τα μυαλά μας.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6288 on: August 10, 2010, 22:08:52 »
+4

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6289 on: August 11, 2010, 00:04:20 »
Έμεινα από σεβασμό στον Ζαγοράκη»
10 Αυγ 2010 21:52, Από PAOK24

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος στην ιστοσελίδα contra.gr και στην Άννα Σαλαπάτα. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, είπε αρκετά ενδιαφέροντα, από τα οποία απομονώσαμε, όσα αφορούν τον ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά, τα όσα είπε και αφορούν τον ΠΑΟΚ...

- Βλέποντας τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ στην Τούμπα νιώσατε την ανάγκη να ήσασταν στον πάγκο;
Οχι. Είναι μια απόφαση που είχα πάρει εδώ και πολύ καιρό. Ήμουν προετοιμασμένος για μια τέτοια στιγμή και δεν επιτρέπω να με παρασύρουν τα συναισθήματα.

- Δακρύσατε, όμως, μετά το τέλος του αγώνα...
Δεν έκλαψα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν συγκινήθηκα που έχασε ο ΠΑΟΚ. Είναι φυσιολογικό να λυπηθώ που αποκλείστηκε η ομάδα που έζησα τόσες στιγμές.

- Πιστεύετε ότι εσείς θα μπορούσατε να έχετε κάνει κάτι καλύτερο;
Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν θα ήταν σωστό. Αυτό που πιστεύω είναι ότι ο ΠΑΟΚ στάθηκε άτυχος. Από την πλευρά μου, έφερα εις πέρας το πλάνο που μου είχε ανατεθεί, όπως το έχω πει πολλές φορές και ας μην το πιστεύουν κάποιοι. Κουράστηκα από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το στρες που απαιτεί μια ομάδα. Μετά από 25 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης σε καθημερινή βάση θέλησα να σταματήσω. Αν δεν ένιωθα τόσο πιεσμένος, θα μπορούσα να συνεχίσω σε κάποια άλλη ομάδα για τους κακοπροαίρετους. Όμως δεν το έκανα.

- Κάποιοι, όμως, αναρωτιούνται πως γίνεται να δηλώνετε κουρασμένος και λίγο μετά να αναλαμβάνετε την Εθνική ομάδα. Τόσο γρήγορα ξεκουραστήκατε;
Δεν έχει καμία σχέση η μία δουλειά με την άλλη. Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να ρωτήσει τον πρόεδρο, τον Βρύζα ή τους συνεργάτες μου ότι την απόφαση αυτή την είχα πάρει και τους την είχα ανακοινώσει ένα χρόνο πριν. Ακριβώς επειδή τους σέβομαι πολύ. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα αλλά μου λείπει και η χώρα μου. Η δουλειά που απαιτεί ένας σύλλογος με κρατάει μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αν είχα πάει σε άλλη ομάδα, ναι να με κατηγορήσουν. Επίσης, οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο όνειρό μου ήταν να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδος. Μου εμφανίστηκε αυτή η ευκαιρία και δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ, αν και έχω δεχτεί τρεις φορές πρόταση από την Εθνική της χώρας μου και δεν πήγα. Μία από αυτές ήταν μόλις είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό το 2004 και δεν μπορούσα να την αποδεχτώ.

- Γιατί προτιμήσατε την Εθνική Ελλάδας;
Για μένα η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Αυτό οφείλεται στον τρόπο που με αγκάλιασε ο κόσμος στην Ελλάδα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Όταν είμαι στην Πορτογαλία μου λείπει η Ελλάδα και το αντίθετο. Ο κόσμος στην πατρίδα μου δεν μπορεί να καταλάβει αυτή την αγάπη μου για την Ελλάδα. Είναι σαν να έχω αναλάβει την Εθνική της χώρας μου. Νομίζω ότι το αποκορύφωμα ενός προπονητή είναι να αναλάβει μια μέρα μια Εθνική ομάδα.

- Για μια μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ τίθεται και θέμα ηθικής για την αποχώρησή σας...
Από σεβασμό στον Ζαγοράκη έμεινα τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ και εξάντλησα το συμβόλαιό μου. Αν δεν τον σεβόμουν, θα είχα φύγει πολύ εύκολα στα δύσκολα. Είχα προτάσεις από ομάδες που τα οικονομικά τους δεδομένα ήταν απλησίαστα για τον ΠΑΟΚ. Από σεβασμό δεν έφυγα. Όσοι λένε ότι είχα ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια, έχω ήδη πει ότι αυτό δεν ίσχυε, ήταν μια κίνηση τακτικής για να κρατήσουμε τα αποδυτήρια τη δεδομένη στιγμή. Ποτέ δεν υπήρξε δέσμευση από την μεριά μου για τη συνέχεια της συνεργασίας μου. Και αν θυμάστε καλά όταν είχε φύγει ο πρόεδρος είχα θέσει την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης.

- Λίγοι προπονητές του ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει να γίνουν αποδεκτοί και να εξαντλήσουν το συμβόλαιό τους...
Οι προπονητές μόνοι τους δεν μπορούν να κερδίσουν, αλλά ούτε να χάσουν. Ηταν συνολική η δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ. Αυτό που μένει στο τέλος όμως είναι ο σεβασμός που εισπράττω για τη δουλειά μου και με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι κάτι που το ένιωσα ακόμη και τώρα που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια αγάπη που νομίζω ότι την ανταποδίδω κι εγώ. Η ζωή, όμως, είναι γεμάτη από χαρά και από πίκρα και πολλές φορές πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

- Πάντως σας έχουν κατηγορήσει ότι δεν δεθήκατε συναισθηματικά με την κερκίδα...
Αυτό έχει να κάνει με τον χαρακτήρα μου. Σε όποια ομάδα έχω δουλέψει δεν ανοίγομαι και δεν εκδηλώνομαι. Άλλοι είναι περισσότερο εκδηλωτικοί κι άλλοι λιγότερο. Δεν είναι κάτι που κάνω συνειδητά. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κανένας στον ΠΑΟΚ πιο παθιασμένος από μένα. Μπορεί να μην φαινόταν αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Στην Πορτογαλία οι δημοσιογράφοι μού έλεγαν ότι βάζουν στοιχήματα ποιος θα καταφέρει να με βγάλει φωτογραφία να χαμογελάω! Για τον ΠΑΟΚ σας διαβεβαιώ έδινα το 200% της ψυχής μου και της ενέργειάς μου.

- Υπάρχει μία φωτογραφία σας όπου χαμογελάτε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκη...
Αλήθεια; (γέλια...)

- Αληθεύει ότι είχατε πρόταση από τον Ολυμπιακό πρόσφατα;
Οχι. Δεν είχα επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό.

- Όταν ήρθατε στην Ελλάδα το όνειρο σας ήταν ένας τίτλος. Συνεχίζεται να ονειρεύεστε;
Συνεχίζω να ονειρεύομαι και να έχω το ίδιο όνειρο.

- Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σας ξαναδούμε σε σύλλογο;
Μόνο σε δύο περιπτώσεις: να αναλάβω μια ομάδα για συναισθηματικούς λόγους, ας πούμε για παράδειγμα την Εστορίλ ή να αναλάβω μια ομάδα που να διαθέτει τις προϋποθέσεις για μεγάλους στόχους.

- Πώς σχολιάζετε τις σύντομες θητείες του Μάριο Μπερέτα και του Εβαλντ Λίνεν;
Πάντα φταίει και πληρώνει ένας. Άλλες φορές είναι δίκαιο και άλλες όχι. Είναι πολλές οι φορές που δεν αξιολογείται η δουλειά του προπονητή, ενώ δεν σκέφτονται ότι οι επιλογές δεν είναι του εκάστοτε προπονητή. Ακόμη μου φαίνεται παράξενο. Πιστεύω ότι καλύτερα να μην φέρεις έναν προπονητή, αν δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει και αν δεν του δώσεις τις κατάλληλες συνθήκες. Σιγουρα οι διοικήσεις θέλουν νίκες και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει. Όμως τις περισσότερες φόρες έχουν άγνοια από την καθημερινότητα των ομάδων και τα προβλήματά τους.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6290 on: August 11, 2010, 00:09:30 »
Καλό το ανέκδοτο για τη συνενόηση με την εθνική μόλις μετά το μουντιάλ.

Όσο για το κοροϊδιλίκι για την επέκταση του συμβολαίου του, δεν ισχύει μόνο για τους παίκτες, αλλά - κυρίως - και για μας.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #6291 on: August 11, 2010, 00:45:37 »
Ειναι γεγονος egoist οτι μεσα απο τον κυνισμο του πορτογαλου διεκρινες παντα ενα ιδιοτυπο χιουμορ.Ο τυπος ειχε συμφωνησει μηνες πριν και το δουλεμα στον κοσμο απο τις δυο πλευρες μαλλον πηγαινε συννεφο....

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #6292 on: August 11, 2010, 00:53:29 »
Δεν θα ήταν πρέπον να πεις οκτώβριο μήνα ότι ο προπονητής φεύγει τέλος της σεζον ότι και να γίνει. Μπουρδέλα θα γινόταν όλα. Καλά έκαναν και το έκρυψαν.

Η μαλακία της διοίκσης είναι ότι πίστευε ότι ο Σάντος θα αλλάξει γνώμη και θα μεταπειστεί και ότι εμπιστεύτικαν τον Κονσεισαο.
Ενώ έπρεπε να είχα ήδη έτοιμο προπονητή μετά τα play off.
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #6293 on: August 11, 2010, 08:04:52 »
Δεν θα ήταν πρέπον να πεις οκτώβριο μήνα ότι ο προπονητής φεύγει τέλος της σεζον ότι και να γίνει.

Επαγγελματιες ειναι και περνουν τα λεφτα που δεν θα δουμε εμεις ποτε. Δεν μπορω να συμφωνησω με αυτο που λες...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6294 on: August 11, 2010, 15:28:11 »
Ζήτω ο Σάντος. Ευχαριστώ ρε δάσκαλε του πως να τα έχεις καλά με το κώλο σου που ήσουν πάντα ειλικρινής. Έτσι τουλάχιστον λένε όλοι. Άσχετα αν μας φλόμωσες το πρώτο χρόνο στο παραμύθι και εσύ διέλυες την ομάδα και τον τρίτο χρόνο είχες συμφωνήσει με τον πιλάφιο από τότε που αποκλείστηκες από τη ψαροταβέρνα του Σόλιντ.
Εγώ όμως το κόβω μαχαίρι γιατί είμαι κομπλεξικός μαζί σου επειδή δεν έπαιζες επιθετικό ποδόσφαιρο... Εσύ που μεγάλωσες τον ΠΑΟΚ και τον έκανες από τίποτα ένα χεσμένο κάτι. Respect master!

By the way καλή συνεργασία με τον Βρύζα στην εθνική μπανανίας. Άντε πάρτε και τον Ζαγοράκη. Έτσι κι αλλιώς τη μαριονέτα κάνει εδώ πάνω. Κάτω είναι το real thing.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6295 on: August 11, 2010, 16:19:13 »
αντε γαμησου παπαρι γαμω την Ελλαδα σου!!!!ΤΕΛΟΣ!!Ενταξει βρηκες βοηθο?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

fatal_invasion

• Guest
« Reply #6296 on: August 11, 2010, 16:22:49 »
Για τις επιλογές του Βρύζα,ο Σάντος φταίει;
Η ιστορία μου θυμίζει 2 γυναίκες να μαλώνουν για ένα γκόμενο,ο τυπάς να προτιμά μια από της 2,και η άλλη να είναι έτοιμη να την ξεμαλλιάσει.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #6297 on: August 11, 2010, 18:07:24 »
δηλαδη ρε fatal εσενα το μυαλο σου δεν παει εκει που παει το δικο μου>??

μακαρι να εβγαινε καποιος και να ελεγε την αληθεια και να ημουν μαλακας εγω,αλλα οσο δεν βγαινει (και μην το περιμενεις κιολας)
τοσο θα εχω στο μυαλο μου οτι του ειχε κανει προταση ο σαντος εδω και μηνες!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

fatal_invasion

• Guest
« Reply #6298 on: August 11, 2010, 20:42:51 »
Δε με νοιάζει φίλε kainsta ο Santos.Ο Βρύζας είναι υπεύθυνος των πράξεων του και μόνος αυτός.
Έτσι όπως το γράφεται είναι σαν να υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του ΠΑΟΚ από Πιλάβιο και Εθνική Ελλάδος.
Δηλαδή αυτοί τρυπήσαν τον ΠΑΟΚ,ή οι δικοί μας που δε μπορούν να βρούνε μια άκρη.
Άμα είσαι καλά στο περιβάλλον σου και αγαπάς αυτό που κάνεις(ουδέν λόγος αμφισβήτησης για τον Βρύζα) τότε δε φεύγεις.
Αν θα έφευγε και θα έμενε ξέμπαρκος ή αν θα πάει στην Εθνική Ελλάδος,λίγο με νοιάζει.Το ότι φεύγει από τον ΠΑΟΚ με νοιάζει.
Και μακάρι μεσα από εκεί να βοηθηθεί και ο ΠΑΟΚ.
Και μακάρι και να μας στείλει παίκτες.
Και μακάρι με το καλό να γυρίσει και να ξαναβοηθήσει τον ΠΑΟΚ όταν μπορέσει και το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Ο Βρύζας έφυγε.ΤΕΛΟΣ.

Να δούμε τι θα κάνουμε με τους κυρίους στη Διοίκηση τώρα.
Καλό θα είναι να βγει να μιλήσει γιατί τα όρια των ήδη πιο light (πρώην heavy) υποστηρικτών του έχουν αρχίσει να στενεύουν.
Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω εγώ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #6299 on: August 11, 2010, 22:53:51 »
Κατσούφη αγέλαστε μαλάκα... ΓΑΜΙΕΣΑΙ και το ξέρεις... Μας έκανες πουτάνα..

Να πιάσει πάτο αυτή η μαλακία της χαβούζας ρε μπάσταρδοι....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...