Author Topic: Fernando Santos  (Read 192495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #6220 on: June 29, 2010, 13:28:17 »
Η αποθέωση της εμπάθειας αυτό το τόπικ....

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #6221 on: June 29, 2010, 13:42:14 »
+1 apostolos....
την πουστιά δε μπορώ να καταλάβω που τη βλέπετε...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6222 on: June 29, 2010, 14:32:00 »
καμια εμπαθεια, μη βιαζεστε κατευθειαν με τις ηθικοπλασιες

ημουν απολυτα ξεκαθαρος

με ενδιαφερει ΜΟΝΟ ο ΠΑΟΚ
οποιος κανει πραγματα που ειναι εναντια σε αυτο που επιθυμει ο ΠΑΟΚ , για μενα καιγεται και αντε στο καλο

και δεν καταλαβα, θα εχουμε στο PAOK WORLD Official Forum > ΠΑΟΚ > Ποδόσφαιρο - Football > Προπονητές, τον προπονητη της εθνικης ελλαδας?

Κατα τα αλλα, αν η πολιτικη του φορουμ ειναι να παραμενουν και οι πρωην προπονητες, στο τοπικ των προπονητων του ΠΑΟΚ, παω πασο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6223 on: June 29, 2010, 14:49:59 »
Θα το θέσω σε μιά άλλη βάση το θέμα. Ο Σάντος μοιάζει με μια γκόμενα που την είχαμε καιρό, την ψήναμε και μας έψηνε, όταν έφτασε ο καιρός να την γαμήσουμε μας είπε no και πάει να γαμηθεί με αυτόν που μας έφαγε την προηγούμενη γκόμενα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6224 on: June 29, 2010, 15:13:15 »
Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι γράφω στα @@ μου που έφυγε, αλλα το να συνάψει συμφωνία με τον πούστη τον Πιλάβιο που g@μάεϊ την ομάδα μας κάθε μέρα, μα κάθε μέρα είναι τόσο ΔΥΣΚΟΛΟ να το καταλάβετε, ότι δεν είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ αλλα πουστιά του πορτογάλου που μεσούσης της σαιζόν, έγραψε στα @@ του αυτούς που τον στήριζαν.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

fatal_invasion

• Guest
« Reply #6225 on: June 29, 2010, 17:08:00 »
Θα το θέσω σε μιά άλλη βάση το θέμα. Ο Σάντος μοιάζει με μια γκόμενα που την είχαμε καιρό, την ψήναμε και μας έψηνε, όταν έφτασε ο καιρός να την γαμήσουμε μας είπε no και πάει να γαμηθεί με αυτόν που μας έφαγε την προηγούμενη γκόμενα.

Εγώ θα το θέσω αλλιώς,γιατί σας αρέσει ως συνήθως να κάνουμε παραλληλισμούς με γκόμενες.

Είναι μια τύπισα λοιπόν γίνεται το φλερτ και δένει το γλυκό.Σου ξεκαθαρίζει όμως εγώ αυτά και αυτά μπορώ.Η τύπισσα στην αρχή δε συμπεριφέρεται καλά στη σχέση και την βρίζουν όλοι οι φίλοι του δικού της.Κάποια στιγμή αφού όλα ηρεμούνε και ζούνε μια χαρά κάνει νερά ο άντρας.

Ε και μετά γαμιέται η υπόθεση.Λίγο η πίεση προς το πρόσωπο της.Λίγο ότι ο άντρας δε την εξασφαλίζει την ζωή που θέλει την κάνει.

Φταίει λοιπόν η γκόμενα;Φταίει ο τυπάς; Ή μήπως σόνι και καλά πρέπει να βρούμε κάποιον που να φταίει,που να αναθεματίζουμε για να ικανοποιήσουμε τις ΠΑΟΚσήδικες ψυχικές μας διαταραχές;

ive4

• Guest
« Reply #6226 on: June 29, 2010, 20:58:55 »
Να κυκλοφορείς 3 χρόνια με την καλύτερη γκόμενα και μετά να την λες πουτάνα, επειδή πήγε με άλλον. Εκεί θα του τα τρώει χωρίς να δουλεύει. Εσένα σε τίμησε αρκετά, στο χέρι σου είναι να βρεις τώρα καλύτερη γκόμενα. Αντί να ασχολείσαι με την πρώην. 

apostolos

• Guest
« Reply #6227 on: June 29, 2010, 23:55:23 »
Μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι γράφω στα @@ μου που έφυγε, αλλα το να συνάψει συμφωνία με τον πούστη τον Πιλάβιο που g@μάεϊ την ομάδα μας κάθε μέρα, μα κάθε μέρα είναι τόσο ΔΥΣΚΟΛΟ να το καταλάβετε, ότι δεν είναι ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ αλλα πουστιά του πορτογάλου που μεσούσης της σαιζόν, έγραψε στα @@ του αυτούς που τον στήριζαν.

Τι λες ρε matador? Ο Σάντος είχε πρόταση από το Ζαγοράκη πέρσι τον Αύγουστο και τα είχαν βρει. Άρχισε τα σούρτα φέρτα μετά ο πρόεδρος, πάγωσε το θέμα όσο ήταν ο Ζήσης πρόεδρος, πιάσαμε Φλεβάρη Μάρτη και εκεί ο Σάντος θες με τη σφαγή στο Χαριλάου, θες με τις οικονομικές δυσκολίες εκτίμησε καλώς ή κακώς οτι με τις υπάρχουσες συνθήκες πιο πάνω δεν μπορεί να πάει με τον ΠΑΟΚ. Έτσι το είδε. Βάλε οτι δεν είχε και όρεξη να ασχοληθεί ξανά με σύλλογο και την πίεση που έχει το όλο θέμα αλλά με την πιο χαλαρή φάση μιας εθνικής και τελείωσε η υπόθεση... Τι αχαριστία και πράσινα άλογα? Ή μήπως νομίζεις ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ να πει Α, ο Πιλάβιος πηδάει τον ΠΑΟΚ, ε κι εγώ δεν του μιλάω.... Εδώ τον αρχιπολέμιο της ομάδος μας τον βάλαμε στο διοικητικό μας συμβούλιο και τον κάναμε και μεγαλομέτοχο και δεν μιλήσανε οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες και απαιτείς από τον Σάντος να πει δεν μιλάω στον Πιλάβιο? Πάτε καλά ρε παιδιά?

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6228 on: June 30, 2010, 00:56:54 »
Ας αλλάξει ενότητα το τόπικ, παρακαλώ. Εδώ μόνο ΠΑΟΚ.

Dimitris69

• Guest
« Reply #6229 on: June 30, 2010, 01:10:47 »
Φτανει με τον Σαντος. Ας κανει οτι θελει. Οσο για τον Ζαγορακη που ειχε φυγει για λιγο και αυτος κρυωσε...αμαν.
Ενταξει καλα εκανε, ας παει νοτια να ζεσταθει. Τον μονο ονομα που θα πρεπει να ακουγεται πλεον ειναι του Μπερετα...

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6230 on: June 30, 2010, 12:40:47 »

Τι λες ρε matador? Ο Σάντος είχε πρόταση από το Ζαγοράκη πέρσι τον Αύγουστο και τα είχαν βρει. Άρχισε τα σούρτα φέρτα μετά ο πρόεδρος, πάγωσε το θέμα όσο ήταν ο Ζήσης πρόεδρος, πιάσαμε Φλεβάρη Μάρτη και εκεί ο Σάντος θες με τη σφαγή στο Χαριλάου, θες με τις οικονομικές δυσκολίες εκτίμησε καλώς ή κακώς οτι με τις υπάρχουσες συνθήκες πιο πάνω δεν μπορεί να πάει με τον ΠΑΟΚ. Έτσι το είδε. Βάλε οτι δεν είχε και όρεξη να ασχοληθεί ξανά με σύλλογο και την πίεση που έχει το όλο θέμα αλλά με την πιο χαλαρή φάση μιας εθνικής και τελείωσε η υπόθεση... Τι αχαριστία και πράσινα άλογα? Ή μήπως νομίζεις ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ να πει Α, ο Πιλάβιος πηδάει τον ΠΑΟΚ, ε κι εγώ δεν του μιλάω.... Εδώ τον αρχιπολέμιο της ομάδος μας τον βάλαμε στο διοικητικό μας συμβούλιο και τον κάναμε και μεγαλομέτοχο και δεν μιλήσανε οι ίδιοι οι ΠΑΟΚτσήδες και απαιτείς από τον Σάντος να πει δεν μιλάω στον Πιλάβιο? Πάτε καλά ρε παιδιά?

Ρε συ απόστολε, για πουστιά μίλησα, δεν μίλησα για αχαριστία. Ο πορτογάλος στην τελευταία συνέντευξη μας άφησε να καταλάβουμε ότι θέλει να ξεκουραστεί. Επίσης το να κανεις συμφωνία με έναν πούστη όπως είναι ο πιλάβιος, μας αφήνει να καταλάβουμε ότι ο ψαράς πέρασε 3 χρονια εδώ και δεν "ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ".
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #6231 on: June 30, 2010, 13:09:15 »
Ας αλλάξει ενότητα το τόπικ, παρακαλώ. Εδώ μόνο ΠΑΟΚ.

συμφωνώ.
ότι συζητιέται πλέον για αυτόν έχει να κάνει με την υστεροφημία του και μόνο.

πάντως είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε αν η συμφωνία με το πιλάβιο έγινε από τον μάρτη όπως ακούγεται.
αν είναι αλήθεια αυτό, ο σάντος τα σκάτωσε και εκθέτει ανεπανόρθωτα όλους εμάς που τον στηρίξαμε.
αυτό όμως είναι θέμα ιστορίας.
κοιτάμε μπροστά έχουμε πολλή δουλειά αυτόν τον μήνα.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #6232 on: June 30, 2010, 13:16:11 »
και τα τόπικ αναστασιάδη, τζιτζιφρίνγκερ, βούκοτιτς, ντουμιτρέσκου κτλ. δεν πήγαν πουθενά ρε παιδιά....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #6233 on: July 01, 2010, 18:20:20 »
ΕΘΝΙΚΗ: Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Σάντος

Και επίσημα πλέον ο Φερνάντο Σάντος είναι από σήμερα ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας, διαδεχόμενος τον Οτο Ρεχάγκελ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ για τον 56χρονο Πορτογάλο τεχνικό αναφέρει τα εξής: «Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου προπονητή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, την Παρασκευή 2 Ιουλίου και ώρα 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου King George».
http://www.metrosport.gr/ethniki-anakinothike-i-proslipsi-tou-santos

κ εγω ο μαλάκας ψάχνω που θα πάω 5 μέρες να ξεκουραστώ!! Πάρε με ρε Φερνάντο 5 μερούλες στην εθνική να ξεκουραστεί το κορμάκι μου!

Πέρα από το χαβαλέ, ούτε που με νοιάζει που πήγε και τι θα κάνει, τον ευχαριστώ για ότι πρόσφερε και τέλος, αν δεν ήθελε μία φορά να μείνει εγώ δεν τον θέλω δέκα.

υπάρχει βέβαια το αν.. αλλά..
τέλος.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
« Reply #6234 on: July 02, 2010, 15:37:58 »
Ψάχνετε δικαιολογίες και αρχίσατε πάλι τις ηθικολογίες και τις μπαρούφες.. Αν είναι να λέμε ψέμματα μεταξύ μας καήκαμε!!
 Πρόσφερε δεν πρόσφερε δεν με ενδιαφέρει και πολύ (πρόσφερε βέβαια και το ξέρετε όλοι σας).
Το έπαιξε επαγγελματίας και αφού ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ Θεόδωρος Ζαγοράκης (ένιωσα ένα δέος και μόνο που είπα το όνομα του) δεν μπόρεσε να του προσφέρει τις μεταγραφές που του ζήτησε για να μείνει καλά έκανε και έφυγε.. Σιγά μη κάτσει να ξεφτιλιστεί (έτσι σκέφτηκε λέω εγώ).

Όμως ρε μαλάκα Σάντος μη με πουλάς τρέλα και μου λες ότι τάχα κουράστηκες και πρέπει να ξεκουραστείς και αρχίδια.. Ή τουλάχιστον πες μας που πήγες και ξεκουράστηκες τόσο γρήγορα να το κάνουμε και εμείς.
Μη με πουλάς τρέλα και με λες ότι μόνο με τον πούστη τον κοντό ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το πρωτάθλημα ( αυτό είχε δηλώσει πριν φύγει) και ήξερες ότι θα έρθει, τοτε κατσε και παρε πρωτάθλημα!
Τον Αναστασιάδη τον κράζαμε επειδή δεν μας είπε την αλήθεια.. τώρα που ο ''καθηγητής'' Σάντος μας κορόΐδεψε με την πιο αστεία δικαιολογία έγινε καθαρά επαγγελματίας και ξεκάθαρος για κάποιους!
Βγες και πες ρε μαλάκα θέλω συμβόλαιο μεγαλύτερο και θα πάω στην εθνική. πες ότι ο μεγαλειότατος δεν μου κάνει μεταγραφές και φεύγω! Να είσαι αρχιδάτος όμως και να πεις αλήθεια! Μόνο για καβούρια και αστακούς έλεγες την αλήθεια..

Μόνο αυτό θα έπρεπε να μας ενοχλεί στην ουσία και όχι αν πρόσφερε ή δεν πρόσφερε!! Το ψέμα του που κόστισε περίπου 2.000.000 ευρώ!! που δεν μου πήρε έναν τίτλο με το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων. Προπονητής έβγαλε ομάδα σε προκριματικά C.L και έφυγε!! Τόση στήριξη γαμιόλη δεν βρήκες πουθενά.. Σε άλλες ομάδες σε έδιωξαν στους 3-4 μήνες...

Ε άντε γαμήσου στο φινάλε...
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6235 on: July 02, 2010, 15:52:56 »
Εμενα δε μου βγαζεις απο το μυαλό οτι από το Μαρτη ειχε ξεκινησει το παρασκήνιο.Και ο Ζαγορ τα ήξερε από τότε.Ολα τα αλλα ειναι για να γραφουν οι εφημεριδες

Για μενα εισαι ο καλυτερος προπονητής από όσους εζησα στην ομαδα.Ευχαριστούμε για αλλη μια φορα

Καλη αποτυχια στη νεα σου δουλεια
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6236 on: July 02, 2010, 16:16:37 »
Δον καλά γαμήσια στο μπουρδέλο που ανέλαβες εύχομαι να μην σταυρώσεις ούτε ισοπαλία. Αυτή η πουστάρα δε που σε προσέλαβε μόλις πλησίασες και χτυπούσες το πρωτάθλημα από την αγαπημένη του ομάδα και σου έκανε πρόταση αυτοί που τον κάναν αρχηγό ευχομαι πολύ σύντομα να τον στείλουν εκεί που ήταν, δηλαδή κλητήρας. Και να μην καλείς παίκτες από τον ΠΑΟΚ γιατί στα αρχίδια μας η εθνική σας.
 ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
« Last Edit: July 02, 2010, 16:22:07 by tasoylis30 »
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #6237 on: July 02, 2010, 17:10:05 »
Βλέπω μερικούς που ΤΩΡΑ τους έπιασαν τα σεκλέτια για το πότε έκλεισε ο Σάντος στην Εθνική. Τώρα βγήκαν κ οι αδυναμίες του κ το πόσο "μουνόπανο" είναι, ενω όλη τη χρονιά, πίναμε νερό στο όνομά του...Για όλα φταίει ο κοιμήσας ο Σάντος που του ανακοίνωσαν απο τις αγαπημένες φυλλάδες τους οτι ανανέωσε για άλλα 2 χρόνια κ μετα του παν παρε τ αρχιδια μας κ μετα τον ξαναπαρακαλούσαν....

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΓΤ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ Ν ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Φτάνει πια. Λίγο έλεος....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6238 on: July 06, 2010, 22:25:14 »
- Εφόσον το 2012 βρεθείς αντιμέτωπος με την Πορτογαλία, ποιον εθνικό ύμνο θα τραγουδήσεις;

«Θα τραγουδήσω τον ελληνικό! Εννοώ πως δεν θα τραγουδήσω, καθώς δεν γνωρίζω εάν μπορώ. Πάντως ως προπονητής οφείλω να είμαι 100% με την Ελλάδα. Είμαι επαγγελματίας! Την χώρα μου βέβαια ποτέ δεν την αφήνω και πάντοτε βρίσκεται πρώτη στην καρδιά μου. Σε αυτή την περίπτωση φυσικά μιλάμε για ποδόσφαιρο και εφόσον θα είμαι με την Ελλάδα, στην Πορτογαλία θα έχω πρόβλημα. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα το καταλάβουν. Λέγεται πως το μόνο που δεν αλλάζει κανείς είναι ομάδα. Εγώ υποστηρίζω το αντίθετο. Δεν αλλάζεις γυναίκα και θρησκεία, αλά το λέω αυτό διότι είμαι επαγγελματίας. Σε κάποιον επαγγελματία πρέπει να του δίνεις δουλειά. Με τι θα ζήσει δηλαδή; Με τι θα ταΐσει την οικογένεια του; Εγώ δεν προδίδω τη μητέρα πατρίδα, απλά μιλάμε για ποδόσφαιρο. Εάν για παράδειγμα υπήρχε πόλεμος μεταξύ της Ελλάδας και την Πορτογαλίας, τότε θα μιλούσαμε για διαφορετικές καταστάσεις».

http://www.exedrasports.gr/football/nationalteam/article/?aid=68798

Δεν μπορω να κατααλβω πως βγηκαν τοσο χαζες κουβεντες απο τον Δον. Τα μπερδεψε ολα, τα κανε αχταρμα για να πει το αυτονοητο. Οτι να ναι Δον...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #6239 on: July 17, 2010, 20:52:37 »
Το φάντασμά σου έκανε πολλές βόλτες  πάνω από την οθόνη μου σήμερα.
Όποιος δεν το είδε και στη δική του είναι ψεύτης!!!!!!!!!!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ