Author Topic: Fernando Santos  (Read 192587 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #6200 on: June 28, 2010, 20:52:54 »
καλά δε παιζόμαστε...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #6201 on: June 28, 2010, 20:58:09 »
ο αναστασιαδης αποθεωθηκε και απο την στιγμη που εφυγε χλευαζεται και μηδενιζετε απο πολλους, ο μπαγεβιτς αποθεωθηκε και απο την στιγμη που εφυγε χλευαζεται και μηδενιζετε απο πολλους, ο σαντος αποθεωθηκε και απο την στιγμη που εφυγε χλευαζεται και μηδενιζετε απο πολλους

μηπως δεν φταινε οι προπονητες τελικα και φταιει τιποτα αλλο;

GeorgT

• Guest
« Reply #6202 on: June 28, 2010, 21:01:10 »
Καλα δεν αποθεώθηκε κιόλας ο Σαντο!!   ::) ::) Περισσότερο κράξιμο έφαγε παρα αποθέωση!!   ;D ;D

Απλα στο τελος έφυγε επιτυχημένος για συνολικό του έργο στα 3 χρονια!! (αν κ για μενα η αποχώρηση ηταν λίγο πστικη)

northeagle_4

• Guest
« Reply #6203 on: June 28, 2010, 21:05:13 »
Εγω ακομα απορω για ποιον λογο ασχολουμαστε ακομα με τον συγκεκριμενο προπονητη ενω εχουμε καινουριο.Ηρθε ,προσφερε,εφυγε.Απλα πραγματα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6204 on: June 28, 2010, 21:20:10 »
το αν αδιαφορεις για το σαντος κιουρ, ειναι προφανες απο τα γραφομενα σου, δε χρειαζεται διευκρινηση :P.
Ειλικρινά τον έχω γραμμένο στ' αρχίδια μου, ιδίως αφού πήγε στην επο.
Τον ευχαρίστησα πολλάκις για όσα προσέφερε και αυτό δεν χωράει συζήτηση (αν και δεν συζητάμε τι του προσέφερε ο ΠΑΟΚ που ανέστησε τη καριέρα του και του άνοιξε το δρόμο για μία ευχάριστη και πλούσια πορεία προς τη σύνταξη), αλλά από κει και πέρα υπάρχουν πάρα πολλοί μύθοι που με κουράζει να τους ακούω να επαναλαμβάνονται. Δεν τα έχω με το Σάντος. Με την "κληρονομιά" του τα έχω. Αυτές τις πούτσες μπλε περί ειλικρίνιας, περί αγαπούσε τον ΠΑΟΚ και κυρίως αυτό που με καίει και αυτό που με τρελαίνει, η αιώνια παπαριά για την άδικη πίεση που δεχόταν εδώ πάνω. Αυτό το πράγμα δεν το αντέχω.
Γι' αυτό χαιρέκακα το ομολογώ περιμένω ανυπόμονα το πρώτο κλαρίνο για να θαυμάσω το παράθυρο με πάνω δεξιά τον Γεωργίου, κάτω αριστερά τον Αλέφαντο και στα άλλα δύο παράθυρα τον κεκέ τον παυλόπουλο του alter, έναν συνδικαλιστή άσχετο με το ποδόσφαιρο και παρέμβαση του Μάκη να τον κράζουν για το σύστημα που κατέβασε και τις αλλαγές που έκανε αργά. Στην πολιτισμένη και προχώ πρωτεύουσα. Τότε θα σκέφτομαι όλα αυτά που πιπιλίζουν μόνιμα οι "κριτές της κακιάς Θεσσαλονίκης" που κάνει κακό στον ΠΑΟΚ και θα γελάω με τη ψυχή μου.

@north
ακριβώς επειδή αυτές τις παπαριές φίλε μου θα τις ξανακούσουμε πολύ σύντομα και ειλικρινά δεν τη παλεύω άλλο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

makptol

• Guest
« Reply #6205 on: June 28, 2010, 22:24:00 »
Εγω ακομα απορω για ποιον λογο ασχολουμαστε ακομα με τον συγκεκριμενο προπονητη ενω εχουμε καινουριο.Ηρθε ,προσφερε,εφυγε.Απλα πραγματα.

ετσι ειναι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #6206 on: June 28, 2010, 22:25:56 »
προσωπικα ποτε δεν σε πηγαινα, αντε εκανα καπως τουμπεκι για χαρη της ομαδας, παραδεχτηκα τα καλα που εκανες αλλα τωρα μπορω επιτελους να εκφραστω ανετα. αντε κ γαμησου λοιπον.

Μαρία αυτό δεν είναι βρισιά που του ειπες αλλά ευχή. ;D ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6207 on: June 28, 2010, 22:28:21 »
προσωπικα ποτε δεν σε πηγαινα, αντε εκανα καπως τουμπεκι για χαρη της ομαδας, παραδεχτηκα τα καλα που εκανες αλλα τωρα μπορω επιτελους να εκφραστω ανετα. αντε κ γαμησου λοιπον.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

mpougatsas

• Guest
« Reply #6208 on: June 28, 2010, 22:34:13 »
καλά δε παιζόμαστε...

:-\

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6209 on: June 29, 2010, 09:34:19 »
north αδερφε μου να σου πω γιατι ασχολουμαστε? γιατι ενω ολοι οι υποστηρικτες του λετε εδω μεσα να τον κρινουμε επαγγελματικα ,γιατι δεν ηταν ποτε οπαδος κλπ κλπ, αυτος τελικα φερθηκε αντιεπαγγελματικα. ειχε κλεισει απο τον μαρτη.και επειδη εμενα μαλον μ αρεσε που εφυγε ,θα μπορουσε να κανει κατι πολυ σωστο ,επαγγελματικο και ξηγημενο.
να πει εξαρχης οτι φευγω ,θελω να ππαω εθνικη, θα μεινω ομως μεχρι αυγουστο να δω το δημιουργημα μου να μπει σε ομιλους. το ξαναλεω. με αυτον θα ειχαμε περισσοτερες ελπιδες οχι γιατι ειναι καλυτερος του μπερετα αλλα γιατι ηξερε την ομαδα.και παρε και τον δερμιτζακη στην προετοιμασια και 2-3 μηνες οσο μεινει ς μαθαινει και συνεχιζει πανω στο δικο σου πλανο αφου αυτο ηθελε και η διοικηση. αυτη η προταση θα ειχε πολλα ωφελη για μενα.
υ.γ  ο σαντος θα ειχε φυγει νυχτα και με τις πετρες αν δεν ειχε περασει στα προκριματικα. για χαρη του αλλα και λογω ζαγορ(γαμω τις πλατες που του εβαλες και εσυ) .θυμιζω,
απκλεισμος απο βουλη ,πας αποκλεισμος απο χερενφεν αποτυχια περυσι στα προκριματικα 9η θεση την πρωτη χρονια ηττα με κατεβασμενα χερια στο μηλο φετος (απωλεια τιτλου)και αλλα μικρα ας μην τα αναφερω τωρα.
σαλτα γαμησου εσυ και η εθνικη σου
υ.γ2  μπερετα γαμα τους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #6210 on: June 29, 2010, 10:52:43 »
Εμενα αυτό που με τρελαίνει είναι το ότι έκλεισε συμφωνία με αυτόν που τον γάμησε στο νταχάου.

Πορτογάλε αει γαμήσου παλιόπουστα, ξεφτιλισμένε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #6211 on: June 29, 2010, 11:40:46 »
Βασικα το ειχε γραψει ο στελας πολύ πριν τα πλευ οφ οτι θα εφευγε γιαυτον τον λόγο. Παλιό αρθρο θα ψάξω να το βρώ.

Πάντως του σαντου του ξυθηκε το αρχιδι αν πηρε πρωταθλημα ή οχι.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #6212 on: June 29, 2010, 12:05:34 »
η αχαριστια σε ολο της το μεγαλειο.ποτε δε θα σεβαστειτε τις αποφασεις του αλλουνου και το δικαιωμα του να κανει οτι θελει.υπεγραψε 3 χρονια οτι υποσχεθηκε το εκανε και με το παραπανω κι απο εκει και μετα τελος.ο καθενας τραβαει το δρομο του.συμπεριφερεστε λες και πηγε στο γαυρο η στο ερπετο.
αλλα βλεπετε ποσο λιγοι ειστε μπροστα του σαν προσωπικοτητες ορισμενοι?οταν ο φερναντο εφαγε μπουκαλια απο τη θυρα 1 την ωρα του αγωνα(!!!),οταν καποια ζωα μεχρι και καλαμποκια του πεταξαν μετα το ματς με το γαυρο,βγηκε και ειπε τπτ??ουτε ενα παραπονο δεν εκανε.
ΥΓ:εγω το θεωρω δεδομενο οτι καποια στιγμη ορισμενοι,οχι ολοι,θα την πεσετε μεχρι και στον γκαρσια.θα το δειτε εδω θα ειμαστε.οχι γιατι ειστε <<κομπλεξικοι ΠΑΟΚτσηδες>> αλλα γιατι οσο και να βριζετε την εθνικη ελλαδας το μικροβιο της γαμημενης ελληνικης νοοτροπιας θα το εχετε μεσα σας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #6213 on: June 29, 2010, 12:16:35 »
ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ και στον βαζελο του χτυπουσανε τον παγκο απο πανω του. και μενα με βριζει το αφεντικο χωρις λογο καθε μερα, πιθανον και σενα. αλλα επαιρνε και 600.000 που τοσο το επικαλειστε και ηξερε που ηρθε -ελλαδα ηρθε- και συγκριτικα με αλλους δεν εφαγε και τιποτε στην τελικη.και τετοια στηριξη απο διοικηση δεν την ειχε ποτε κανενας. και για μενα στο συνολο τον θεωρω αποτυχημενο. εχω κολοτρυπιδα εχω και γνωμη
ενα πραγμα δεν θα μαθουνε ολοι οσοι ερχονται εδω .μπορει να εχουμε το ελληνικο μικροβιο μεσα μας οπως λες αλλα αυτο σημαινει και αλλο. κιμπαριλικι και μπεσα . εχουμε και καλα ως λαος ,οχι μονο στραβα. του ξηγηθηκαμε καλα και δεν αναπεδωσε. τελος. να παει να γαμηθει και δεν ξαναγραφω για την παρτη του..τελος το τοπικ ελπιζω να κρατησω τον λογο μου.
υ.γ αχαριστος ηταν αυτος οχι εμεις.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

mpougatsas

• Guest
« Reply #6214 on: June 29, 2010, 12:18:00 »
Αν περιμαζέψεις έναν πεινασμένο σκύλο και τον ταϊσεις, δεν πρόκειται να σε δαγκώσει. Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα στο σκύλο και τον άνθρωπο Τουέην Μαρκ

Είναι ανθρώπινο να ακούς να σε κακολογούν μετά από μια ευεργεσία που έκανες Μέγας Αλέξανδρος

Η αχαριστία είναι παιδί της ευεργεσίας Πολύβιος(κι όχι Πιλάβιος)

Επακόλουθο της αχαριστίας είναι η αναισχυντία Ξενοφών

Η αχαριστία κάποιου, πολύ απέχει απ' το να ανταποκρίνεται επάξια στην ευεργεσία που δέχτηκε Kraus Karl

Μη ρίχνεις πέτρα στο πηγάδι που σε δρόσισε Πολύβιος(κι όχι Πιλάβιος)

Μια εκδήλωση ευγνωμοσύνης είναι και το να μην κακολογείς τον ευεργέτη σου [Ουγγρική Παροιμία]

Σπάνια σκεπτόμαστε ό,τι έχουμε διαρκώς, όμως σκεπτόμαστε τι στερούμαστε Σοπενάουερ

http://el.wikiquote.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7_-_%CE%91%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #6215 on: June 29, 2010, 12:36:10 »
Ε ρε πούστη μου σκάλωμα...κουτσομπολίστικη εκπομπή θυμίζει το τόπικ του Σάντος...

Λες κ δεν υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί ο λαός...έλεος ρε παιδιά.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #6216 on: June 29, 2010, 12:38:41 »
εδω κουτσομπολιστικη εκπομπη θυμιζουν τοπικ συνδεσμων, στον Σαντος θα κολλησουμε...

Offline bristol

• Αποστολή
  • **
« Reply #6217 on: June 29, 2010, 12:42:39 »
Επαγγελματίας είναι, δικαίωμα του να πάει όπου γουστάρει..ούτε τον δύσκολο σου έκανε για να μείνει ούτε τίποτα...η διοίκηση το ήξερε απο τον Μάρτη ότι θα φύγει...
βάση της λογικής ορισμένων λεώ και εγώ '..αντε γαμήσου ξεφτιλισμένη διοίκηση που μας άφησες ένα μήνα χωρίς προπονητή....' (ευχή είναι...)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #6218 on: June 29, 2010, 12:44:53 »
 :lol: :lol: περιμενες να σοκαρεις δλδ μαυτη τη φραση εδω μεσα??  :D :D

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #6219 on: June 29, 2010, 12:50:29 »
ΡΕ ΣΥ ΝΙΚΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ και στον βαζελο του χτυπουσανε τον παγκο απο πανω του. και μενα με βριζει το αφεντικο χωρις λογο καθε μερα, πιθανον και σενα. αλλα επαιρνε και 600.000 που τοσο το επικαλειστε και ηξερε που ηρθε -ελλαδα ηρθε- και συγκριτικα με αλλους δεν εφαγε και τιποτε στην τελικη.και τετοια στηριξη απο διοικηση δεν την ειχε ποτε κανενας. και για μενα στο συνολο τον θεωρω αποτυχημενο. εχω κολοτρυπιδα εχω και γνωμη
ενα πραγμα δεν θα μαθουνε ολοι οσοι ερχονται εδω .μπορει να εχουμε το ελληνικο μικροβιο μεσα μας οπως λες αλλα αυτο σημαινει και αλλο. κιμπαριλικι και μπεσα . εχουμε και καλα ως λαος ,οχι μονο στραβα. του ξηγηθηκαμε καλα και δεν αναπεδωσε. τελος. να παει να γαμηθει και δεν ξαναγραφω για την παρτη του..τελος το τοπικ ελπιζω να κρατησω τον λογο μου.
υ.γ αχαριστος ηταν αυτος οχι εμεις.

+1

Επαγγελματίας είναι, δικαίωμα του να πάει όπου γουστάρει..ούτε τον δύσκολο σου έκανε για να μείνει ούτε τίποτα...η διοίκηση το ήξερε απο τον Μάρτη ότι θα φύγει...
βάση της λογικής ορισμένων λεώ και εγώ '..αντε γαμήσου ξεφτιλισμένη διοίκηση που μας άφησες ένα μήνα χωρίς προπονητή....' (ευχή είναι...)

-1

ΠΑΟΚ ειμαι, το συμφερον του ΠΑΟΚ κοιταω για το συμφερον του ΠΑΟΚ παλευω

Τον ηθελε ο ΠΑΟΚ και μας εκλασε - > κακο στον ΠΑΟΚ -> αντε στο καλο

και κατι αλλο

Παρακαλω το τοπικ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα