Author Topic: Fernando Santos  (Read 192512 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #6080 on: May 19, 2010, 00:19:06 »
Σαντος αμα φυγεις.....Αντε και γαμησου ρε μαλακα........!

σ'αγαπαω ρε.....!

12 Μαιου ειχα γραψει το παραπανω....

17 Μαιου το τηρησα και σε εβρισα ρε πορτογαλε, αφου και εφυγες...

18 Μαιου αφου και το ανακοινωσες τελικα...

ΦΥΓΕ...

να ξες οτι περασαμε καλα....!

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #6081 on: May 19, 2010, 01:12:06 »

αυτο για τον μεγαλο δασκαλο που ειπαν και οι 4κιδες..... κριμα παντος και τον γουσταρα τον ατιμο και δεν τρωω παππα οτι και καλα κουραστηκε, τεσπα.....
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #6082 on: May 19, 2010, 01:15:54 »
γεια σου δάσκαλε και ευχαριστώ

αλλα να ξέρεις κάποια μέρα θα μετανιώσεις που έφυγες από τον ΠΑΟΚ αλλα θα είναι αργά
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #6083 on: May 19, 2010, 03:30:05 »
ΘΑ ΜΟΥ φανει τοσο παραξενο να μην βλεπω τα μουτρα του στον παγκο.......αληθεια σας το λεω και γω δεν ανησηχουσα πια για το αν θα τρωγαμε γκολ....ηλπιζα οτι λυσαμε το θεμα προπονητη για μια ΑΚΟΜΑ 5ΕΤΙΑ...τι κριμα :'( :'( :'( :'( :'( :'(
I AM REALLY SAD...........

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #6084 on: May 19, 2010, 03:33:22 »
....ευχαριστώ που έκανες τον ΠΑΟΚ πάλι ΠΑΟΚ.... αντίο coach

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #6085 on: May 19, 2010, 04:47:52 »
ΚΥΡΙΟΣ ΗΡΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ

εχε γεια el mechanico....(απαιτουμε να γραφτεις πρωτα στο ΤΕΕ  :P ;D)

ολοι μας κακα τα ψεμματα λιγο μας πειραξε η φυγη του αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απο ολους κ ολα..συνεχιζουμε κ χωρις αυτον
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #6086 on: May 19, 2010, 12:12:16 »
Obrigado capitão

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #6087 on: May 19, 2010, 12:46:26 »
Αντιο Φερναντο και σε ευχαριστουμε για ολα. Ευχομαι να μην παρεις την εθνικη Ελλαδος, δεν θα ηθελα να σε βλεπω εδω αλλο στην ελληνικη μιζερια.

Εγινες οροσημο στην ιστορια του ΠΑΟΚ... και ειναι πολυ λιγοι αυτοι που το καταφεραν αυτο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

jmjyiannis

• Guest
« Reply #6088 on: May 19, 2010, 15:54:50 »
Μακάρι να μη πάρει τη Εθνικη Ελλάδος.
Θα ειναι τοσο αδικο αφεντικά του να είναι ο Πιλάβιος και η παρέα του και να νοσταλγησει και ο ιδιος τη μοναδική επικοινωνια του με τον Ζαγορ και την απιστευτη εμπιστοσύνη που του έδειξαν ανρθωποι που ξέραν απο ποδόσφαιρο και οχι δημόσιες σχέσεις.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #6089 on: May 19, 2010, 16:03:25 »
Είναι στην φύση μας να ψάχνουμε τους λόγους που κάποιος δεν δέχεται να παραμείνει στην ομάδα μας.

Νομίζουμε ότι την καψούρα που τραβάμε εμείς για την ομάδα μας, την έχουν και όλοι οι επαγγελματίες που δουλεύουν στον ΠΑΟΚ.

Νομίζουμε ότι είμαστε ο ομφαλός της γης. Δικαιολογημένα, επειδή είμαστε οπαδοί και κάθε οπαδός βλέπει τα πράγματα έτσι για την ομάδα του.

Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Όσο το καταλάβουμε γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο για την ψυχική μας ηρεμία.
Ο κύριος Σάντος ήρθε ως επαγγελματίας για να κάνει μια δουλειά, τέλειωσε το συμβόλαιο του και αποχωρεί. Έτσι απλά. Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται ως επιτυχημένος και σε άλλους αποτυχημένος. Θεμιτό, ανάλογα με το πως κρίνει και αξιολογεί ο καθένας μας το υλικό της ομάδας και την προστασία που του πρόσφερε σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο η διοίκηση.

Γνώριζα ότι ο Σάντος θα φύγει από τα τέλη Μαρτίου - αρχές Απριλίου. Το είχε πει ο Ροζάριο που είναι στενός συνεργάτης του.
Όσα επικαλέστηκε για κούραση είναι αλήθεια, αλλά η μισή αλήθεια. Είναι απαιτητικός ο ΠΑΟΚ (ΜΜΕ, οπαδοί) και σε κάθε κακό ή καλό αποτέλεσμα η πίεση και η κριτική που ασκούν στους διοικούντες, υπαλλήλους της ΠΑΕ είναι δεδομένη και πολλές φορές ανυπόφορη σε βαθμό που τους κουράζει.
Κάτι που δεν είπε (ή μπορεί να το είπε και δεν το πήρα χαμπάρι), είναι ότι θέλει να εργαστεί σε εθνική ομάδα. Αυτό το καλοκαίρι είναι το Μουντιάλ. Είναι γνωστό ότι τα περισσότερα συμβόλαια προπονητών εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στο Μουντιάλ (αλλά και αυτών που δεν συμμετέχουν) τελειώνουν με την λήξη μεγάλων διοργανώσεων (Μουντιάλ, Euro, κλπ). Άρα λύνονται πολλά συμβόλαια και το σίγουρο είναι ότι με την δουλειά που έδειξε ο Σάντος τα τελευταία 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, θα έχει προτάσεις ικανοποιητικές για αυτόν.

Θα ήθελα προσωπικά να παραμείνει για τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Η προοπτική εισόδου της ομάδας μας στο Champions League και τα οικονομικά έσοδα που θα έφερνε αυτή στα ταμεία της ΠΑΕ, είναι μια τεράστια ανάσα. Ο Σάντος γνωρίζει από έξω και ανακατωτά τα χαρακτηριστικά του κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο ρόστερ μας. Το θέμα όμως είναι ότι η απόφαση του δεν άλλαξε και πρέπει να πορευτούμε με νέο προπονητή. Ελπίζω η επιλογή της διοίκησης της ΠΑΕ να είναι η καλύτερη δυνατή και να εμπιστευθεί τον νέο προπονητή (όπως και να τον λένε) όχι για 3, αλλά για 13 χρόνια. Επειδή οι μεγάλες ομάδες αγωνιστικά ή θα έχουν χρήματα ή έναν προπονητή για πολλά χρόνια. Αυτό διδάσκει η ιστορία.

Κύριε Σάντος, σε ευχαριστώ για την προσφορά σου στον ΠΑΟΚ. Μακάρι να μπορούσαμε να σου προσφέρουμε μεγαλύτερα όπλα στην προσπάθεια που έκανες για πρωταθλητισμό, αλλά δυστυχώς μέχρι εκεί έφταναν οι δυνάμεις μας και κάποια λάθη που κάναμε. Σε ευχαριστώ που άφησες μια φτιαγμένη ομάδα και ελπίζω ο συνεχιστής του έργου σου να δώσει ακόμα παραπάνω από εσένα και να πανηγυρίσουμε του χρόνου τον τίτλο του πρωταθλητή.
gdaou
"γάβροι=κότες"

neotoumpiotis

• Guest
« Reply #6090 on: May 19, 2010, 17:55:35 »
Ωραίο βιντεάκι για Σάντος... ιεδικά το τσιγάρο

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/paok-santos_mia_sxesh_dynath.156861.html

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6091 on: May 20, 2010, 00:37:25 »
Επιτέλους ρε μυρουδιά καρπουζά. Go home, go village ρε.  ;D ;D Δεν αντέχω να βλέπω άλλο να παίζεις το σύστημα όσα πάνε κι όσα έρθουν. Ρε είσαι εντελώς παλαβός και κατέβηκες με 5 επιθετικούς!!!! κι ένα αμυντικό χαφ στο σκουληκίδης; Κράτα και καμιά πισινή βρε αθεόφοβε που και που. Η χαρά του over έχουμε γίνει ;D ;D   Ή το άλλο, που όπου σου καπνίσει βάζεις 2-3 παιδάκια μέσα. Χάνουμε ρε και να βάζεις δύο 18χρονα; Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο ρεεεεεε να ψήνεις παίχτες.  ;D ;D

Διώξτε τον επιτέλους και πάρτε έναν συντηρητικό προπονητή να φτιάξει την άμυνα. Τα μυαλά μας πονάνε   ;D ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #6092 on: May 20, 2010, 00:48:28 »

senag2

• Guest
« Reply #6093 on: May 20, 2010, 00:49:08 »
Έχω αηδιάσει πραγματικά με όσους έχουν όνειρο να δουν μια μέρα ολόκληρο τον ΠΑΟΚ να τους μοιάζει σε μυαλά και νοοτροπία (φτου φτου) και κάθε τρεις και λίγο την πέφτουν μες χαρακτηρισμούς σε όσους διαφωνούν μαζί τους. Ξερόλες λέει ο ένας, ζώα που στραβοστομιάζουν περιγράφει ο άλλος και να σου και τα προσκυνήματα.
Τι καλά που θα ήταν να βγει ο Ζαγοράκης μία μέρα και να ανακοινώσει το νέο διοικητικό σχήμα που θα αποτελείται από τον Παναγιώτη Φασούλα, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Μπάμπη τον Σουγιά και ο λαός ακούγοντάς την είδηση να κουνήσει το κεφάλι και να πει "ε για να τους προτείνει ο Θόδωρος κάτι θα ξέρει... άλλωστε γούμενο είχα". Παράλληλα ο νέος προπονητής που θα ανακοινωθεί να είναι το τριτοξάδερφος αυτού που τον επιλέγει και να σου ανακοινώνεται πως το κριτήριο που μέτρησε είναι πως στο σχολικό πρωτάθλημα της κωμόπολης που ζούσε είχε σαρώσει όλους τους τίτλους. Και ο ΠΑΟΚτσής των ονείρων τους να κουνήσει το κεφάλι λέγοντας "τόσα χρόνια μπάλα έχει παίξει ο τριτοξάδερφος, ξέρει καλύτερα". Την ίδια στιγμή να βγει με στραβό στόμα ο Βιολίδης και να το παίζει θιγμένος και καλά και να ανακοινώνει άνοιγμα 3 εκατομμυρίων ευρώ από την περασμένη περίοδο και γι' αυτό η ομάδα αποφάσισε να μην διεκδικήσει καν την είσοδο στους ομίλους, που άλλωστε είναι ουτοπικό να το ονειρεύεσαι αφού έχεις να περάσεις 262326 γύρους και ο οπαδός του ΠΑΟΚ να κουνάει την ουρά... ουπς συγγνώμη το κεφάλι συγκαταβατικά και γεμάτος ρεαλισμό να λέει "έτσι είναι, ας πάω στη τράπεζα να πληρώσω και θα εμπιστευτώ τυφλά τον Χ Βιολίδη που τον ήξερα από χθες". Εν τω μεταξύ ο ίδιος ΠΑΟΚτσής θα σηκώνει στα χέρια περήφανα τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Σαλπιγγίδη και όταν θα υποδεχθεί τον προπονητή του ολυμπιακού και τέως δικό του θα σηκωθεί κύριος να τον χειροκροτήσει για όσα πρόσφερε δωρεάν τα 3 χρόνια της παρουσίας του και που φεύγοντας του είπε μέσα στα μούτρα πως θεωρεί την ομάδα μας τόσο μικρή και ασήμαντη που έχει πιάσει ταβάνι και δεν έχει ελπίδα να κονομήσει από την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚτσής θα δεχτεί το ρεαλισμό και τη ψυχρή αλήθεια του μεγάλου προπονητή, που για να θεωρήσει μεγάλη ομάδα κάποια πρέπει αυτή να έχει βαθιές τσέπες και θα του δώσει και ανθοδέσμη για το πολύτιμο μάθημα που μας έκανε: πως πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως είμαστε και θα είμαστε ομάδα 2ης ταχύτητας.

Ας γίνουμε επιτέλους ρεαλιστές! Ας εμπιστευτούμε επιτέλους τυφλά τους διοικούνταες! Σκάστε και πληρώστε επιτέλους μαλακισμένα! Απαγορεύονται οι προβληματισμοί και οι ερωτήσεις. Φορέστε το πιο λαμπερό χαμόγελο και φωνάξτε γιούχου. Γιατί πρέπει επιτέλους να απαλλαχτείτε από αυτή την αρρώστια που σας κρατάει μικρούς και ασήμαντους, την αρρώστια του να ψάχνετε τα πάντα. Γίνεται γαύροι να τα καταπίνετε όλα και να πανηγυρίζετε τίτλους. Χάιλ γαμώ τη τρέλα μου, χάιλ γαμώ το νεο-ΠΑΟΚτσή σας γαμώ. όσο και να σκούζετε δεν θα σας περάσει

Απαραίτητη διευκρίνιση για μυαλά... ιδιαίτερα: Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το νέο προπονητή, ίσα ίσα που βρήκα τόσα θετικά και πάνω απ' όλα είπα τόσες φορές ότι η ευθύνη είναι αυτού που πρέπει, του Σέρτζιο και ωφείλουμε να τη στηρίξουμε. Ούτε λέω κλέφτη κανένα στη διοίκηση. Ούτε λέω ότι ο Σάντος θα πάει στο γάυρο γιατί δεν είμαι μάντης. Λέω πως είναι απίστευτο που ενοχλούνται κάποιοι από την 100% φυσιολογικότατη αντίδραση και τον εύλογο προβληματισμό αδερφών ΠΑΟΚτσήδων για κάποιες κινήσεις που γίνονται. Ο ΠΑΟΚ είναι ο λαός του και κανείς άλλος. Αυτό λέω μέσα στην υπερβολή του post.

Καταρχήν όλα αυτα που λές τα αναιρείς στο τέλος. Και θα σου δώσω λόγους για τους οποίους ο Κόστας και ο κάθε Κόστας ενώ ΟΝΤΩΣ είναι ρίσκο και ΟΥΤΕ και εγώ συμφωνώ με την επιλογή, έχει και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ θετικά.
1. Είναι νέος, φιλόδοξος προπονητής και, άν έρθει, έρχεται σε ομάδα με φιλοδοξίες, όραμα και με ενδεχόμενη συνεργασία θα κοιτάξει να καταξιώσει τον ΠΑΟΚ και να καταξιωθεί απο αυτόν.
2. Είναι προπονητής που κοντρολάρεται και δεν θα ζητήσει να δώσεις εκατ. ευρώ να αλλάξεις το ρόστερ. Άκουσα και παπαριές του τύπου Βαλβέρδε, Φατίχ Τερίμ κτλ που α) έχουν πάνω απο 1,5-2 μύρια κασέ β) θα θέλουν παίχτες άλλους για να κάνουν ομάδα και ο ΠΑΟΚ δεν έχει λεφτά. Απλά.
3. Είναι οικονομική λύση= περισότερος χώρος στο μπάτζετ για παίχτες και οι παίχτες είναι περιουσιακά στοιχεία όχι ο προπονητής.
4. Ταιριάζει στο υπάρχον ρόστερ γιατί απλά είναι της πορτογαλικής σχολής. Η μετάβαση δεν θα είναι και τόσο οδυνηρή για τους παίχτες.
5. Πήρε μια κάποια Olhanense, την έβγαλε πρωταθλήτρια Β΄ Πορτογαλίας και την κράτησε στην κατηγορία. Προσωπικά για ένα μαθητούδι προπονητή δεν το θεωρώ και εύκολο. Άλλο να είσαι ο Γκουαρντιόλα και να παίρνεις την Μπάρτσα στον αυτόματο πιλότο με γαλαξιακό μπάτζετ και υλικό και άλλο να παίρνεις μια ανύπαρκτη ομαδούλα, να την ανεβάζεις και να την κρατάς στην κατηγορία. Ποιό έχει μεγαλύτερο βαθμο δυσκολίας;
6. Θα πάρει μια ομάδα έτοιμη και δουλεμένη απο προπονητή που ξέρει και είχε προσωπικά ως παίχτης. Δεν θα ξεκινήσει απο το 0 όπως ο Σάντος.
7. Έχει παραστάσεις απο μεγάλες ομάδες και διοργανώσεις ώς παίχτης, έχει προσωπικότητα ως πρώην αρχηγός στην Πόρτο για 4 χρόνια και στην τελική έφαγε και μπουκέτο απο τον George Weah σε αγώνα Πόρτο Μίλαν στο CL το 1997 γιατί τον έλεγε "μαιμού" σε όλο τον αγώνα  ;D .

Εγώ φίλε CURE έχω δηλώσει επανελλημένα ότι τον πουτάνας γιο τον κοντό ΔΕΝ ΤΟΝ θέλω στην ομάδα γιατι θα διχάσει -όχι γιατί δεν είναι καλός και δε θα προσφέρει- και σου λέω τώρα ότι όταν άκουσα το όνομα του Κόστα κόντεψα να πέσω ξερός, και σε μένα μου φάνηκε κίνηση "δημοσίων σχέσεων"η τριτοξάδερφος όπως λες. Αλλά ρε φίλε μάθετε λίγο να είστε και ρεαλιστές. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ Η ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ, και στο κάτω κάτω της γραφής ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή να τα ισοπεδώσουμε όλα;;; ΟΧΙ το καθήκον μας θα πάμε να κάνουμε και θα βάλουμε το χέρι στην τσέπη όπως κάναμε εδώ και 3 χρόνια. Δώστε στον όποιο άνθρωπο έρθει την ευκαιρία να δουλέψει και αν όντως δεν μπορεί το παλικάρι γκρινιάξτε ρε μάγκες και εγώ μαζί σας! Αλλά όχι ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ να τρελαινόμαστε.

Εγώ δεν θα εμπιστευτώ κανέναν Κόστα, Μώστα, Χώστα, Τεριμ, Βαλβέδε , Μουρίνιο ΟΣΟ μικρο ή μεγάλο "όνομα" είναι αν δεν δώ δουλειά. Τον Σάντος δεν τον ήθελα ούτε εγώ, γιατι όπως και πολλούς άλλους δεν αρέσκομαι με το παιχνίδι του, αλλα ο άνθρωπος έδειξε ΕΡΓΟ και αποδείχθηκε λίρα 100 για τον ΠΑΟΚ των χιλίων προβλημάτων με έβγαλε γούστα, είπε ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλιτισμο σε 3 χρόνια, ο ΠΑΟΚ έκανε σε 2, έφυγε το βουλώνω και τον ευχαριστώ.

Την διοίκηση όμως την ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και ξέρω -ώς τώρα γιατι ποτέ δεν ξέρεις σ'αυτην την χώρα- ότι και τα λεφτά που σκάω απο το υστέρημα μου πιάνουν τόπο και ότι ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ -κατα τη γνώμη μου και τοων όσων έχουν πράξει ώς τώρα- ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. Έτσι πιστεύω, ΕΛΠΙΖΩ και στηρίζω ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ.

Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ είναι ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ και όσο αυτοί ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ακολουθούν το μότο τους, τόσο θα στηρίζω αυτούς και τις επιλογές τους ΕΝΘΕΡΜΑ όπως ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ. Και θα σε παρακαλούσα να μην βιάζεσαι να κολλάς ταμπελάκια "πρόβατο" ή "Ζαγορόσκυλο" με τ αλεγόμενα σου χωρίς να κάνεις κουβέντα πρώτα γιατί μερικοί -όχι εγώ- θίγονται.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #6094 on: May 20, 2010, 01:10:48 »
Επιτέλους ρε μυρουδιά καρπουζά. Go home, go village ρε.  ;D ;D Δεν αντέχω να βλέπω άλλο να παίζεις το σύστημα όσα πάνε κι όσα έρθουν. Ρε είσαι εντελώς παλαβός και κατέβηκες με 5 επιθετικούς!!!! κι ένα αμυντικό χαφ στο σκουληκίδης; Κράτα και καμιά πισινή βρε αθεόφοβε που και που. Η χαρά του over έχουμε γίνει ;D ;D   Ή το άλλο, που όπου σου καπνίσει βάζεις 2-3 παιδάκια μέσα. Χάνουμε ρε και να βάζεις δύο 18χρονα; Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο ρεεεεεε να ψήνεις παίχτες.  ;D ;D

Διώξτε τον επιτέλους και πάρτε έναν συντηρητικό προπονητή να φτιάξει την άμυνα. Τα μυαλά μας πονάνε   ;D ;D

Τραγικότατος Cure. Ακυρώθηκε σημερα με το χειροτερο τρόπο ο μυθος που εχουν τα μεσα δημιουργήσει για το προσωπο του περι σοβαροτητας και ψυχραιμιας!
Καμια σοβαρότητα και καμια ψυχραιμια...
Σε παιχνίδι φωτια, όπου η αγωνια εκτινασσεται στο κατακορυφο και τα νευρα ειναι τεντωμενα περιμενεις απο τον Σαντος να λειτουργησει τουλαχιστον με στοιχειωδη ψυχραιμια. Αν' αυτου, τα χανει τελειως και τα κανει σκατα στις αλλαγες. Βαζει μεσα τον Μιλιεβιτς ενω θα μπορουσε να τοποθετήσει στη θεση του τον πολυ πιο εμπειρο σε τετοιες περιστάσεις Μωυσιαδη. Το χειροτερο βεβαια, ειναι που ενω ημασταν πισω στο σκορ και καιγομασταν οσο τα λεπτα παιρνουσαν αυτος κοιμαται στον παγκο και θυμαται την τελευταια αλλαγη στο 84. Και παλι συμπεριφέρεται σαν χέστης και τοποθετει τον Ευθυμιάδη αντι του Καρασαλίδη ενός περισσότερο επιθετικογενή παίχτη.
Τραγικος ο δον για άλλη μια φορα  :P

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #6095 on: May 20, 2010, 02:08:19 »
Φίλε senag2 πιθανότατα δεν κατάλαβες το πνεύμα μου στο συγκεκριμένο που παραθέτεις. Εκεί τα παραδείγματα είναι για να χαμε να λέγαμε, τα μεγαλοποιώ για να υποστηρίξω το δικαίωμά μου να προβληματίζομαι για την ομάδα ΜΟΥ.

Επί της ουσίας έχω γράψει ακόμα περισσότερα θετικά σε άλλο-σοβαρό post για τον Κόστα. Για να μην επαναλαμβάνομαι, βρίσκω κι εγώ πολλά καλά (καλύτερα κι απ' το να έμενε ο Σάντος) και κάποιες επιφυλάξεις μου τις πέρνει ο άνεμος της εμπιστοσύνης στη διοίκηση. Τα ίδια πάνω κάτω με σένα έχω πει. Αν δεν βαριέσαι ψάξε λίγο πίσω και θα δεις ότι δεν έχει νόημα να μου λες όσα μου λες.

Στο μόνο που διαφωνούμε είναι στο δικαίωμα ή όχι του να εκφράζουμε την άποψή μας για την ομάδα. Κανείς μα κανείς στον κόσμο δεν ξέρει το καλό της ομάδας του περισσότερο από τον οπαδό της. Ακόμη και στη περίπτωση Σάντος αποδείχθηκε αυτό, αλλά είναι ένα θέμα που δεν πρόκειται να συζητήσω γιατί δεν θα το καταλάβει κανείς απ όσους δεν θέλουν να το καταλάβουν, ακόμα κι αν τους τα είπε προχθές στα ίσα ο ίδιος ο Σάντος.
« Last Edit: May 20, 2010, 02:13:58 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #6096 on: May 20, 2010, 09:59:43 »
Professor Ελ Μεκάνικο, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια.
Θα θυμόμαστε από σένα: την μεθοδικότητα της δουλειάς σου, τον σεβασμό και την πειθαρχία στην ομάδα, το χαμηλό σου προφίλ και τον επαγγελματισμό σου.
Λάθη έκανες πολλά, περισσότερες όμως ήταν οι καλές σου στιγμές. Το έργο σου έπιασε τόπο και ήδη δίνει καρπούς.
Είσαι, πλέον, κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.  

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #6097 on: May 20, 2010, 12:39:26 »
το σημαντικοτερο απο ολα για τον καινουργιο προπονητη ειναι να κερδισει τα αποδυτηρια οπως ο Σαντος που μετα και απο τεραστιες πατατες και κραξιμο οι παικτες τον στηριζαν....

Παραδειγματα απο τις ομαδες της χαβουζας που ενω ειχανε μεγαλυτερο μπατζετ και αξιολογους παικτες ,ειναι μπουρδελα....!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

bagos1

• Guest
« Reply #6098 on: May 20, 2010, 12:51:09 »
ρε κρυόκωλε καρπουζά έρχεται ο τσιρίλο να σε αγκαλιάσει και μας ανατριχιάζει όλους και εσυ ούτε καν συκώνεις το χέρι να τον αγκαλιάσεις και το κρατάς κάτω λες και ειναι αναπηρο ΟΥΣΤ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #6099 on: May 20, 2010, 18:55:46 »