Author Topic: Fernando Santos  (Read 197637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Fernando Santos
« Reply #5600 on: April 06, 2010, 20:26:17 »
τελικα ουτε φετος η ανασταση του Θεανθρωπου δεν φωτισε κανεναν;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ten ten

• Κερκίδα
  • *
« Reply #5601 on: April 06, 2010, 23:49:25 »
αδερφε cosmopaok ενας αναγνωστης ειμαι.διαβαζω εδω και καιρο και ειπα να σχολιασω.αμα χαλαω την πιατσα σθγνωμη για την ενοχληση.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #5602 on: April 07, 2010, 00:43:31 »
Παντως καλο θα ητανε να φυγει ο Σαντος και να φερουμε τον Φελιξ Μαγκατ ή τον Αρσεν Βενγκερ....Θα ειναι πολυ μαλακες αν δεν το κανουν αυτο.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

makptol

• Guest
« Reply #5603 on: April 07, 2010, 01:03:06 »
να φυγει να φυγει να παει αλλου εξ αλλου προπονητες αξιας ουρα κανουν στα γραφεια να αναλαβουν......:))))))
αμαν καναμε να ερθει ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ πρεπει σωνει και καλα να αρχισουμε το ψαξιμο απο την αρχη για αλλον καλλιτερο (?) οπου το ποιο πιθανο ειναι
να φαμε τουλαχιστον 2-3 χρονια σε λαθος επιλογες η επιλογες ρισκου που το ποιο πιθανον ειναι να μην αντεξουν την πιεση της τουμπας.....

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5604 on: April 07, 2010, 01:28:37 »
Παιδιά κι εγώ υπέρ Santos είμαι και θέλω να μείνει με τα 1000.

Μην κάνουμε όμως το λάθος να δημιουργούμε μονοι μας αδιέξοδα κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.Όλοι θυμάστε τι γράφαμε όταν έφυγε ο Ζαγοράκης.Είχα χάσει κι εγώ την γη κάτω από τα πόδια μου.Ήρθε ήσυχα όμως ο Ζhσαρος,ηρέμησε η ομάδα,έστρωσε και κάναμε σερί επιτυχών αποτελεσμάτων
Μακάρι να μείνει ο Santos,έχει ανάγει το ποδόσφαιρο σε μαθηματική επιστήμη:βλέπεις πως παίζει η ομάδα και λες με βάση τις πιθανότητες σήμερα κατά 85% κερδίζω αν κάτι δεν στραβώσει.Η σήμερα 100% κερδίζω,δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω.Έχει καταφέρει να μειώσει στο ελάχιστο την επιρροή του παράγοντα τύχη στην εξέλιξη ενός αγώνα.Γίαυτό τον θαυμάζω.

Αλλα προσοχή:μην πέφτουμε στην παγίδα του ότι δεν υπάρχει αύριο αν φύγει ο Santos.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5605 on: April 07, 2010, 09:20:12 »
Παντως καλο θα ητανε να φυγει ο Σαντος και να φερουμε τον Φελιξ Μαγκατ ή τον Αρσεν Βενγκερ....Θα ειναι πολυ μαλακες αν δεν το κανουν αυτο.....

Πολύ σωστός αδερφέ. Νομίζω οτι κι ο Μουρίνιο αν χάσει το καμπιονάτο τελικά και αποκλειστεί απο τη μπαρτσελόνα θα είναι ένας πολύ καλός αντικαταστάτης του Σάντος.
Ας σοβαρευτούν επιτέλους εκεί στη διοίκηση που κάνουν κουμάντο με τα λεφτά μας!
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #5606 on: April 07, 2010, 10:08:32 »
για μενα ο Σαντος θα κριθει μετα τα πλευ οφ χωρις να μηδενισω το εργο του που πραγματικα εκανε μια ομαδα που χαιρεσαι να την βλεπεις και στην μεγαλυτερη διαρκεια συνδιαστηκε και με καλα αποτελεσματα αν δεν βγει στην χειροτερη 2ος στα πλευ οφ δεν υπαρχει λογος για μενα να μεινει.
 Εκει θα κριθουν για μενα ολοι μετα τα τελευταια 8 ματς.

Όλη η ουσία σε λίγες γραμμές. Ποιός ο λόγος να χαλάτε τις καρδιές σας για να προεξοφλήσετε προτίμηση στο "να μείνει" ή "να φύγει" απο τη στιγμή που η αξιολόγηση τρέχει. Πολλοί συμπεριφέρεστε σαν να τέλειωσε η χρονιά ενώ στην ουσία τώρα αρχίζει. ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ. ΕΙΛΗΜΜΕΝΟ δεν είναι τίποτα, οπότε τσάμπα χωριζεστε σε στρατόπεδα και χαλιέστε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5607 on: April 07, 2010, 10:33:12 »
+1 και απο μενα.
Και γω εχω γνωμη για το Σαντος, μεχρι αυτη τη στιγμη, περιμενω και τα πλεηοφ να δω αν θα την διατηρησω ή θα την αλλαξω.Η αξιολογηση ακομα τρεχει.

Επιπλεον, περα απο τον παραπανω λογο νομιζω οτι αυτη τη στιγμη η προπονητολογια, η μεταγραφολογια, και γενικοτερα η πασης φυσης φημολογια μονο κακο μπορει να κανει στην ομαδα, τους παιχτες και τη διοικηση. Και φυσικα τον κοσμο. Μπορει να αποσυντονισει και να αποπροσανατολισει την ομαδα απο το στοχο της. Και ολοι συμφωνουμε οτι μεχρι τελους πρεπει να παμε ενωμενοι και συγκεντρωμενοι, σωστα?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5608 on: April 07, 2010, 11:12:07 »
για μενα ο Σαντος θα κριθει μετα τα πλευ οφ χωρις να μηδενισω το εργο του που πραγματικα εκανε μια ομαδα που χαιρεσαι να την βλεπεις και στην μεγαλυτερη διαρκεια συνδιαστηκε και με καλα αποτελεσματα αν δεν βγει στην χειροτερη 2ος στα πλευ οφ δεν υπαρχει λογος για μενα να μεινει.
 Εκει θα κριθουν για μενα ολοι μετα τα τελευταια 8 ματς.

Όλη η ουσία σε λίγες γραμμές. Ποιός ο λόγος να χαλάτε τις καρδιές σας για να προεξοφλήσετε προτίμηση στο "να μείνει" ή "να φύγει" απο τη στιγμή που η αξιολόγηση τρέχει. Πολλοί συμπεριφέρεστε σαν να τέλειωσε η χρονιά ενώ στην ουσία τώρα αρχίζει. ΟΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ. ΕΙΛΗΜΜΕΝΟ δεν είναι τίποτα, οπότε τσάμπα χωριζεστε σε στρατόπεδα και χαλιέστε.

δλδ ρε νορθ εκανε ομαδα που χαιρεσαι να τη βλεπεις με μπατζετ 8 εκ, ειναι σιγουρα η μοναδικη ΟΜΑΔΑ της σουπερλιγκ, αλλα αν κατι στραβωσει στα πλει οφ οπως στραβωσε στο τελευταιο μηνα με ξεκινημα τη σφαγη σπαθα, οπως στραβωσε περυσι στα πλει οφ παλι με σφαγη (αν κ με χειροτερη ομαδα περυσι) θα εχει αποτυχει και θα πρεπει να ψαχνουμε αλλον?? τι λογικη ειναι αυτη?

η αναζητηση του μρ περφεκτ συνεχιζεται λοιπον...που θα φτιαξει την ομαδαρα που εφτιαξε ο σαντος, που δε θα περναει αγωνιστικες κρισεις, που θα π[αιζει πιο επιθετικα (ετσι γιατι απο το πολυ μπουρπου μπουρουυ μας εχει μεινει η αμυτνικογενεια του σαντος), και που θα λεει κ τπτ πορωτικο για το λαο...

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #5609 on: April 07, 2010, 11:12:33 »
Κατά την προσφιλή μας φετεινή τακτική ακόμη ένα "παιχνίδι" επικοινωνιακά έχει ήδη χαθεί.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #5610 on: April 07, 2010, 11:47:57 »
Σωστος ο toy. Δεν φταινε οι οπαδοι ομως αλλα καταρχην η Διοικηση που για μενα αυτα τα ζητηματα τα κοβει μαχαιρι την ιδια μερα. Δεν υπαρχει κουβεντα για προπονητη παικτες κι εγω δεν ξερω τι αλλο πριν τα play-off. Αυτα ομως ειναι η συνεχεια γιαμ μενα παρα πολλων λαθων της Διοικησης εδω και ενα μηνα λιγο πριν το στησιμο με το ληκι. Ειτε ακολουθει τις εξελιξεις ειτε τις υπερπηδαει αλλα παντα σε λαθος timing. Τον καιρο αυτον που επρεπε να δειξει ικανοτητες για μενα ειναι κατω των απαιτησεων που εχει η ομαδα. Αλλα δενγραφω τα υπολοιπα οταν τελειωσει το πρωταθλημα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #5611 on: April 07, 2010, 12:40:17 »
αδερφε cosmopaok ενας αναγνωστης ειμαι.διαβαζω εδω και καιρο και ειπα να σχολιασω.αμα χαλαω την πιατσα σθγνωμη για την ενοχληση.

Καμία πιάτσα δεν χαλάς, δεν μπορείς όμως να κατηγορείς ένα άλλο μέλος του φόρουμ χωρίς να τεκμηριώνεις , χωρίς να εξηγείς τίποτα. Εσυ απλά χαρακτήρισες τον baron ύπουλο
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

baron

• Guest
« Reply #5612 on: April 07, 2010, 13:10:16 »
Το θέμα δεν είναι εάν εγώ θέλω να μείνει η να φύγει. Ούτε θα ρωτήσουν εμάς για το θέμα ούτε έχουμε λόγο στο ποιος θα έρθει εάν φύγει ο santos. Ότι έκανε δουλειά δεν το αμφισβητεί κανεις άλλωστε.

Ο santos το είπε ξεκάθαρα και με εκβιαστικό τρόπο ότι θα φύγει. Όταν ένας προπονητής σε ανύποπτο χρόνο δηλώνει ότι "... θέλω 3 παίκτες....αλλιώς..." τι μας είπε? Ότι θα κάτσω? Πιστεύει κανεις εδώ μέσα σοβαρά ότι το αίτημα του μπορεί να καλυφθεί από την διοίκηση?
Με τι χρήματα? Και για να βάλω και λίγο αλάτι στην πληγή με "ύπουλο τρόπο" -Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση ο Viherinia να φοράει είδη τα πράσινα, και ο κοντοπουτανος να ψάχνει για σπίτι στο panorama... -εγώ αυτό ούτε το υπονοώ ούτε το ξέρω. Άρα οποιος υποστηρίζει " ο santos πρέπει να μείνει" η ξέρει πιο πολλά από εμενα η απλώς εκφράζει επιθυμία χωρίς  γνώση και επαφή με τα πραγματικά γεγονότα.

Και μια φράση για τον φίλο που σχολίασε την φράση μου για το ότι επιθυμώ ευρωπαίο-- και του θύμισε παλιό τραγούδι: Δεν μου λες dike μου ο santos αφρικανός ζουλού είναι η ευρωπαίος?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #5613 on: April 07, 2010, 14:01:02 »
give piece a chance..my brothers

ive4

• Guest
« Reply #5614 on: April 07, 2010, 14:05:35 »

Πολύ σωστός αδερφέ. Νομίζω οτι κι ο Μουρίνιο αν χάσει το καμπιονάτο τελικά και αποκλειστεί απο τη μπαρτσελόνα θα είναι ένας πολύ καλός αντικαταστάτης του Σάντος.
Ας σοβαρευτούν επιτέλους εκεί στη διοίκηση που κάνουν κουμάντο με τα λεφτά μας!

Είναι απόλυτα λογικό να αναζητήσουμε καλύτερο προπονητή.
Μη το γελάμε. Φανταζόταν κανείς πριν 5 χρόνια ότι ο Κούπερ πχ θα ερχόταν Ελλάδα ;
Ο Ζαγοράκης έχει και όνομα και είναι και απόλυτα αξιόπιστος. Μετά την στήριξη στον Σάντο σε πολύ δύσκολες στιγμές, οποιοσδήποτε σοβαρός προπονητής που θέλει να δημιουργήσει θα επέλεγε τον ΠΑΟΚ.

northeagle_4

• Guest
« Reply #5615 on: April 07, 2010, 15:32:30 »
Η διοικηση ανεβαλλε τις συζητησεις για μετα τα πλευ οφ και πολυ ορθα επραξε κατα την γνωμη μου.Αυτη η κουβεντα που γινετε τωρα για μενα ειναι εντελως ανουσια και ανοφελη απο την στιγμη που δεν ξερουμε που τελικα θα καταληξουμε.
 Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκιναει και δεν τελειωνει σε κανεναν Σαντος.

Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω τι σας επιασε και μιλατε τωρα για τον πορτογαλλο οταν μεσα σε εναν μηνα θα παιξεις ολη την χρονια.

υγ.Και dave ναι ,ολα και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα υπο κανονικες συνθηκες.

Lipton4

• Guest
« Reply #5616 on: April 07, 2010, 17:51:55 »
Εχω την αίσθηση (χωρίς να προέρχεται από συγκεκριμένη πληροφόρηση) ότι το θέμα Σάντος δεν θα κλείσει μετά τα πλέι οφ, αλλά αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Ισως και νωρίτερα...

http://www.betboss.gr/index.php?module=News&func=display&sid=11123

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5617 on: April 07, 2010, 17:58:10 »
Η διοικηση ανεβαλλε τις συζητησεις για μετα τα πλευ οφ και πολυ ορθα επραξε κατα την γνωμη μου.Αυτη η κουβεντα που γινετε τωρα για μενα ειναι εντελως ανουσια και ανοφελη απο την στιγμη που δεν ξερουμε που τελικα θα καταληξουμε.
 Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκιναει και δεν τελειωνει σε κανεναν Σαντος.

Ειλικρινα αδυνατω να καταλαβω τι σας επιασε και μιλατε τωρα για τον πορτογαλλο οταν μεσα σε εναν μηνα θα παιξεις ολη την χρονια.

υγ.Και dave ναι ,ολα και ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα υπο κανονικες συνθηκες.

το αποτελεσμα ειναι οτι εχουμε ομαδα πραγματικη, την καλυτερα οργανωμενη στο πρωταθλημα, που μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε οπουδηποτε και που κυνηγησε το πρωταθλημα παροτι ξεκινησε τη χρονια μιση χωρις παιχτες κλειδια.
εμεις για να πιστεψουμε οτι ο σαντος μπορει να φερει τιτλο πρεπει να το δουμε, αλλιως πιστη σαυτον το προπονητη δε προκειται να υπαρξει...μονο παραμιλητα καθε κυριακη για την ομαδαρα και τηη μπαλαρα που ξεχνιουνται μεστις 2 στραβες...

northeagle_4

• Guest
« Reply #5618 on: April 07, 2010, 18:05:18 »
προφανως δεν με καταλβαινεις και με βαζεις να συζηταω για ενα θεμα που στην συγκεκριμενη περιοδο για μενα ειναι επικινδυνο οπως και οτιδηποτε αποσπαει την προσοχη μας απο τον στοχο που ειναι να βγεις τσου λου ή στην χειροτερη 2ος.Ας επικεντρωσουμε εκει και μετα με χειροπιαστα αποτελεσματα μιλαμε και για σαντο και για αραμπατζη και για οτι τραβαει η ψυχη μας.αλλωστες το καλοκαιρι θα ναι μακρυ με αυτα που ακουμε.
 εγω δεν αμφισβητησα οτι καναμε πρωταθλητισμο και ειμαστε η καλυτερα δομημενη ομαδα φετος οποτε δεν χρειαζεται αυτο το επιχειρημα.

zagorakis

• Guest
« Reply #5619 on: April 11, 2010, 23:01:14 »
ÓÜíôïò: «Åßìáé âÝâáéïò üôé èá åßìáóôå êáëýôåñïé óôá ðëÝé ïö»

«Áí áíáëïãéóôïýìå ôéò åõêáéñßåò ðïõ äçìéïýñãçóå ç êÜèå ïìÜäá, êáèþò äåí èõìÜìáé íá íéþóáìå ôïí ðñáãìáôéêü êßíäõíï áðü ôçí ÊáâÜëá, èåùñþ üôé ðåôý÷áìå ìéá äßêáéç íßêç. Åìåßò ðñïóðáèÞóáìå êáé èåùñþ üôé êáôáöÝñáìå íá êÜíïõìå êÜðïéåò êáëÝò åðéèåôéêÝò ðñïóðÜèåéåò. ¹ôáí óçìáíôéêÞ ç íßêç, ãéáôß èÝëáìå íá áöÞóïõìå ðßóù ôá ôåëåõôáßá áíåðéôõ÷Þ áðïôåëÝóìáôá. Ãé’ áõôü èÝëáìå ðïëý ôïõò âáèìïýò, áëëÜ êáé ãéá íá åðÝëèåé ç óôáèåñüôçôá óôçí ïìÜäá êáé êõñßùò, ìåãáëýôåñç çñåìßá. ÖÜíçêå åîÜëëïõ ç íåõñéêüôçôá ðïõ åß÷áìå óå êÜðïéåò ðåñéðôþóåéò, üôáí äçëáäÞ åß÷áìå åìåßò ôçí ìðÜëá óôá ðüäéá ìáò, üðïõ äåí Þìáóôáí êáëïß. ×Üóáìå ðÜóåò, ðáñüôé äåí ðéåóôÞêáìå. Áõôü åß÷å íá êÜíåé ìå ôïí õðÝñìåôñï åíèïõóéáóìü ãéá ôç íßêç, áöïý áõôü äçìéïýñãçóå íåõñéêüôçôá êáé Üã÷ïò. Êáé ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò üñéæå ç êáñäéÜ êáé ü÷é ôï ìõáëü, ðñÜãìá ðïõ äåí ðñÝðåé íá óõìâáßíåé. Åßíáé ìéá óçìáíôéêÞ íßêç, áðü ôç óôéãìÞ ðïõ áêïëïõèåß êáé ç äéáäéêáóßá ôùí ðëÝé ïö».

Ãéá ôï íÝï óýóôçìá ðïõ äïêßìáóå áëëÜ êáé ãéá ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ ÷ñçóéìïðïéÞèçêáí, ï ÐïñôïãÜëïò ôå÷íéêüò åßðå: «¹ôáí ìéá êáëÞ åõêáéñßá ãéá íá ãßíïõí äïêéìÝò. ÈÝëïõìå åîÜëëïõ íá äïêéìÜóïõìå ôéò åðéëïãÝò ðïõ Ý÷ïõìå. Ôá ðëÝé ïö ðåñéëáìâÜíïõí Ýîé áãþíåò óå ìéêñü ÷ñïíéêü äéÜóôçìá, ðñÜãìá ðïõ óçìáßíåé üôé åßíáé áäýíáôï íá ðáßîåé Ýíáò ðïäïóöáéñéóôÞò êáé óôá Ýîé. ÐñÝðåé ëïéðüí íá Ý÷ïõìå õðüøç ìáò êÜèå åíáëëáêôéêÞ ëýóç, ãé’ áõôü ðåéñáìáôéóôÞêáìå».

¼óï ãéá ôï áí Ýìåéíå éêáíïðïéçìÝíïò áðü ôçí áðüäïóç ôïõ äéêåöÜëïõ, õðïãñÜììéóå: «Ìéá áðüäïóç óáí ôç óçìåñéíÞ äåí åßíáé áñêåôÞ ãéá ôá ðëÝé ïö. Åßìáé âÝâáéïò üôé ç ïìÜäá èá ðáñïõóéÜóåé áõôü ðïõ ìðïñåß óôá ðëÝé ïö. ¸÷ù åìðéóôïóýíç óôïõò ðáßêôåò. Ôï ðéï óçìáíôéêü óôïí óçìåñéíü áãþíá äåí Þôáí ôüóï ç áðüäïóç üóï ç íßêç, ãéáôß åß÷å ðëçãùèåß ç øõ÷ïëïãßá ôçò ïìÜäáò. ¹ôáí ëïéðüí ìéá êáëÞ íßêç áðü ðëåõñÜò çèéêïý. Óôá ðëÝé ïö, åííïåßôáé üôé Ý÷ïõìå õøçëïýò óôü÷ïõò êáé èá ðñÝðåé íá êÜíïõìå ìéá ðñïóðÜèåéá ðáñáðÜíù».

http://www.metrosport.gr/santos-ime-veveos-oti-tha-imaste-kaliteri-sta-plei-of