Author Topic: Fernando Santos  (Read 198972 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #5300 on: February 01, 2010, 10:24:15 »
Just for the record  δεν είχε δίκιο για όλα. Ένα από τα άδικα ήταν το θέμα Γκαρσία και ένα σχετικό δεύτερο τα αχρείαστα πειράματα με τους ρόμβους που οδήγησαν στον αποκλεισμό από την Ευρώπη, όταν θα έπρεπε η ομάδα να παίξει με το περσινό σχήμα που ήξερε και δεν είχε προλάβει να μάθει να παίζει αλλιώς. Ο ίδιος το είπε πολύ πρόσφατα και μάλιστα είπε πως το τωρινό σχήμα (εννοούσε με τους 2 απίστευτους κέρβερους στο κέντρο) προέκυψε στη πορεία και καλά έκανε, γιατί αυτή είναι η καλύτερη version του ΠΑΟΚ. Προς τιμήν του το είπε.

Από και και πέρα δεν υπάρχει τίποτα στραβό να του καταλογίσεις. Η ομάδα που δημιούργησε με δουλειά, υπομονή κι επιμονή στις απόψεις του, είναι αυτό το σύνολο που μας κάνει ευτυχισμένους και που γίνεται όλο και καλύτερο. Το σύνολο που έχει ως χαρακτηριστικό του την ΠΑΟΚτσήδικη νοοτροπία, όπως την είχε εκφράσει ο ίδιος ο Ζήσης. "Η ήττα είναι μη αποδεκτή στον ΠΑΟΚ!".

Πλέον ο προπονητής μας έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας για το μέλλον, ασχέτως του τι θα επιτύχουμε στο τέλος της σεζόν. Πλέον όλοι είδαμε το δρόμο του και το φως στο βάθος του τούνελ. Πλέον όλοι έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν τον άνθρωπο να διαχειριστεί τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς, που για όποιον αντιλαμβάνεται τα σημάδια θα μας τρελάνει τελείως. Μα τελείως! Γιατί σε αυτή την καλοκουρδισμένη μηχανή θα προστεθούν 3 παιχταράδες τουλάχιστον.

Ο λόγος που απάντησα δεν είναι φυσικά για να πω κάτι αρνητικό για τον Σάντος, αλλά για να μάθουμε επιτέλους να μη τα βάζουμε όλα στο μπλέντερ και να βλέπουμε χωρίς παρωπίδες τα πράγματα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5301 on: February 02, 2010, 20:18:38 »
Ξέρω πως ίσως το πάρετε στραβά τέτοια ώρα, αλλά μιλάω εντελώς σοβαρά και δεν επικαλούμαι κανένα Ι3 ψυχολογικό όπως ο parizianos.  8) Ούτε περιμένω καμία κατάλληλη στιγμή να το πω, αφού δεν μπορώ να καταλάβω ούτε πότε θα έρθει αυτή, ούτε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαλύσουμε την ομάδα. Ο καθένας λοιπόν θα λέει ότι γουστάρει και ό,τι καταλαβαίνει, όποτε γουστάρει να το πει.

Εμένα λοιπόν η γνώμη μου είναι πως σήμερα αναδείχτηκε η δουλειά του προπονητή! Η ομάδα είναι εντελώς αυτοματοποιημένη γιατί έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχει μάθει να αυτοσχεδιάζει σε χωράφια, δεν ξέρει πλέον να παίζει μπάλα, ενώ οι άλλοι είναι κατσαπλιάδες και βρήκαν την υγειά τους στις λάσπες. Κάναμε πολύ κόπο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά φτάσαμε. Και δεν θέλω να πάω ποτέ πίσω στο γιούρια παλικάρια. Είμαι σίγουρος πως και με την Κάτω Ραχούλα να παίξουμε σε λίμνη ή βούρκο θα χάσουμε. Στ' αρχίδια μου όμως να κερδίζω σε σταύλους.

Και κάτι ακόμη πιο σημαντικό απ' όλα. Εγώ στο βλέμμα αυτού του ανθρώπου είδα σήμερα πόνο και συντριβή, κάτι που για μένα είναι απείρως σημαντικότερο από κάθε αγωνιστικό και κάθε τι που με πείραζε. Ας μου πούνε κάποιοι πως είμαι βλάκας και τρώω εύκολα παπά. Γνώμη τους και ποιος νοιάζεται στ' αλήθεια;

Εμένα με νοιάζει το πως νιώθει κάποιος μέσα του τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι πάντα το ζητούμενο για μένα με τον οποιονδήποτε μέσα ή έξω από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα είδα κάποιον να νιώθει ΠΑΟΚ. Να βιώνει τον πόνο του ΠΑΟΚτσή αληθινά. Αυτό για μένα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και για την ομάδα είναι εγγύηση για το μέλλον.

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #5302 on: February 02, 2010, 20:24:02 »
Μπράβο ρε CURE, τα είπες όλα.
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #5303 on: February 02, 2010, 20:25:17 »
συμφωνω απολυτα με το πρωτο σκελος. οπως λες και με τη κατω ραχουλα να παιξουμε σε βουρκο μπορει να χασουμε...το ειπε και ο φιλος dimarko στο λαιβ...

για το δευτερο σκελος επιφυλασσομαι...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #5304 on: February 02, 2010, 20:26:00 »
Ξέρω πως ίσως το πάρετε στραβά τέτοια ώρα, αλλά μιλάω εντελώς σοβαρά και δεν επικαλούμαι κανένα Ι3 ψυχολογικό όπως ο parizianos.  8) Ούτε περιμένω καμία κατάλληλη στιγμή να το πω, αφού δεν μπορώ να καταλάβω ούτε πότε θα έρθει αυτή, ούτε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαλύσουμε την ομάδα. Ο καθένας λοιπόν θα λέει ότι γουστάρει και ό,τι καταλαβαίνει, όποτε γουστάρει να το πει.

Εμένα λοιπόν η γνώμη μου είναι πως σήμερα αναδείχτηκε η δουλειά του προπονητή! Η ομάδα είναι εντελώς αυτοματοποιημένη γιατί έχει μάθει να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχει μάθει να αυτοσχεδιάζει σε χωράφια, δεν ξέρει πλέον να παίζει μπάλα, ενώ οι άλλοι είναι κατσαπλιάδες και βρήκαν την υγειά τους στις λάσπες. Κάναμε πολύ κόπο να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, αλλά φτάσαμε. Και δεν θέλω να πάω ποτέ πίσω στο γιούρια παλικάρια. Είμαι σίγουρος πως και με την Κάτω Ραχούλα να παίξουμε σε λίμνη ή βούρκο θα χάσουμε. Στ' αρχίδια μου όμως να κερδίζω σε σταύλους.

Και κάτι ακόμη πιο σημαντικό απ' όλα. Εγώ στο βλέμμα αυτού του ανθρώπου είδα σήμερα πόνο και συντριβή, κάτι που για μένα είναι απείρως σημαντικότερο από κάθε αγωνιστικό και κάθε τι που με πείραζε. Ας μου πούνε κάποιοι πως είμαι βλάκας και τρώω εύκολα παπά. Γνώμη τους και ποιος νοιάζεται στ' αλήθεια;

Εμένα με νοιάζει το πως νιώθει κάποιος μέσα του τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι πάντα το ζητούμενο για μένα με τον οποιονδήποτε μέσα ή έξω από τον ΠΑΟΚ. Σήμερα είδα κάποιον να νιώθει ΠΑΟΚ. Να βιώνει τον πόνο του ΠΑΟΚτσή αληθινά. Αυτό για μένα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και για την ομάδα είναι εγγύηση για το μέλλον.

makptol

• Guest
« Reply #5305 on: February 02, 2010, 20:41:48 »

ετσι ειναι .....το κερατο μου πανω απο ΔΥΟ μηνες χωρις ηττα και χωρις  φαμε γκολ σε αυτο το κρισιμο ματς ειμασταν αλλου μονο στο χωραφι των ιωαννινων δεν ειμασταν....... :( :(
εχουμε το πρωταθλημα στο ιδιο χωραφι καιρος να αποδειξουμε τι αξιζουμε εξ αλλου το γιαννενο θα εμφανιστει αδιαφορο το ενδιαφερει το κυπελο
....... ;)

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5306 on: February 02, 2010, 21:00:58 »
εγω πιστευω οτι ο προπονητης πρεπει να κριθει συμφωνα με τους στοχους που θα κατακτα η ομαδα.

αναμενω μεχρι το τελος του πρωταθληματος.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5307 on: February 02, 2010, 21:23:14 »

Δηλαδη αν προπονητης ητανε ο αλεφαντος (φτου φτου) θα εκανε τουμπες απο την χαρα του? Σου βαζουνε 4 γκολ τα γιαννενα στο ρελαντι, με τους γιαννιωτες να ασχολουνται με την καβαλα σε καποια φαση και ο Σαντος θα επρεπε να κανει τι? Υπηρχε περιπτωση να μην ητανε ετσι?

Οσο για το αλλο που λες Κιουρ κι εγω το σκεφτηκα αλλα δεν με πειθει. Ο ΠΑΟΚ επαιζε (κατα την δηλωση ολων) τον πρωταρχικο του στοχο. Να σκιστουνε ολοι και να κερδισουνε. Ναι βουρκος γιατι δηλαδη? Πρωτη φορα θα παιξουνε ο παιχτες και θα προπονησει ο Δον σε βουρκο? Δεν λεμε οτι οι παιχτες μας ειναι σκυλοι? Ειδα παιχτες που η φανελα τους ητανε ακομα ασπρη και χωρις λασπη. Τωρα αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Για μενα ητανε σημερα μια μερα που μας χρωσταγε η τυχη μας. Σημερα μας γαμισε, απλα. Αφενος γιατι καναμε του κοσμου τις μαλακιες και δεχτηκαμε 4 φτηνα (το ενα πιο φτηνα απο το αλλο) γκολ και κατα δευτερο γιατι η ομαδα μπηκε μεσα με την λογικη οτι τσουκου τσουκου θα περασουμε. Κριμα πραγματικα γιατι οι παιχτες αδικησαν τους εαυτους του.

Οσο γι αυτους που λενε δεν τρεχει τιποτα, παμε για το πρωταθλημα να θυμισω οτι τα ιδια λεγανε και λεγαμε μετα την χερενφεεν για το κυπελλο.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #5308 on: February 02, 2010, 21:31:00 »
εξ αλλου το γιαννενο θα εμφανιστει αδιαφορο
....... ;)

Κάτι τέτοια έγραφαν ορισμένοι και πριν το σημερινό ματς και είδα πόσο αδιάφορο εμφανίστηκε σήμερα.. :-\
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

makptol

• Guest
« Reply #5309 on: February 02, 2010, 21:55:54 »
ειρωνικα το λεω τι αδιαφορα ισα ισα οσοι μπηκανε σκυλιασανε να αποδειξουνε οτι αξιζουνε και σε αυτο το χωραφι που θελει απλα δυναμη το καταφερανε.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5310 on: February 02, 2010, 22:15:54 »
Φίλε GkaZ4 δεν προσπαθώ να περάσω άποψη. Απλά έτσι το είδα. Τουλάχιστον ξέρετε όλοι από το παρελθόν που τον έχω σκίσει ότι δεν λέω κάτι για να προστατέψω και καλά την ομάδα, αλλά απλά αυτό που πιστεύω.

Όσο για το βλέμμα, έχω δει από χιλιάδες προπονητές, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, τη φάτσα τους σε ήττες που πονάνε. Εμένα επιμένω πως αυτό που είδα μου άρεσε. Όπως επίσης κι ότι δεν έκανε τον καραγκιόζη από ένα σημείο και μετά. Τότε θα έπεφτε στα μάτια μου.

Αλλά τα κόβω εδώ και ξαναλέω ότι καταλαβαίνω τον οποιονδήποτε όπως κι αν εκφραστεί τέτοια ώρα, με όποιον κι αν τα βάλει. Εκτός από τους καραγκιόζηδες που βγαίνουν σαν τα κοράκια δικαιωμένοι και λένε όλους τους άλλους ηλίθιους. Το ίδιο είπα και για όσους δικαιώθηκαν από την ανάποδη τις προάλλες.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5311 on: February 02, 2010, 22:20:29 »
ειρωνικα το λεω τι αδιαφορα ισα ισα οσοι μπηκανε σκυλιασανε να αποδειξουνε οτι αξιζουνε και σε αυτο το χωραφι που θελει απλα δυναμη το καταφερανε.....

Μην συγκρίνεις δύναμη, πιο δυνατούς παίκτες έχεις.

Εαν σε κάτι ήτανε καλύτεροι, ήταν οτι το γήπεδο αυτο το παίξανε περισσότερες φορές απο εμας.

Ήτανε λάσπη που κολλάει. Τουλάχιστον γλιτώσαμε χιαστους.

Τελος, η Ιστορια θα πει πασ- ΠΑΟΚ 4-0. Πολύ δυνατη σφαλιάρα σε λάθος παιχνίδι.

dorian.it

• Guest
« Reply #5312 on: February 03, 2010, 00:43:50 »
παιδια καλα τ λεμε και για τον προπονητη μας που νοιωθει ΠΑΟΚ και για ολα
αλλα μηπως ,λεω μηπως  πηραν τα μυαλα μας αερα μετα το καραισκακη?ολοι μου ηταν απο συνεντευξη σε συνεντευξη, ολοι το ειχαμε περασμενο το ματς ουτε καν απο τα αποδητυρια αλλα απο την Θεσσαλονικη.

@ paokcure φιλε μου ειδα φετος παρα πολλους αυτοματισμους στον ΠΑΟΚ , αλλα δεν δεχομαι οτι επαγγελματιες δεν μπορουν να παιξουν μπαλα σ χωραφι!!! για ποιον μιλαμε? για τον πριγκηπα καρολο?
για ποδοσφαιριστες μιλαμε.που ειναι η σκληποτητα πυ περιγραφουμε απο τον γκαρσια κ τους υπολοιπους?

θα δεχτω πιο πολυ την εξηγηση οτι ηταν μια μερα που πηγαν ολα στραβα παρα το οτι δεν μπορουν ν τρεξουν σε λασπονερα

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #5313 on: February 03, 2010, 01:15:57 »
Σάντος τράβα αυτιά εκεί μέσα πριν χάσουμε και τον τελευταίο (και σοβαρότερο όλων) στόχο που μας απέμεινε...

Όλοι ελπίζουμε ότι το σημερινό ήταν μια κακή παρένθεση. Πόρωσέ τους και δώστους να καταλάβουν ότι ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν όλα τα εναπομείναντα ματς
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #5314 on: February 03, 2010, 21:10:36 »
εγω ειδα την ομαδα να μην παιζει μπαλα ουτε οταν η τουμπα ηταν χωραφι
σε γηπεδα με καλα τερεν τελευταια ειδικα ειχαμε στρωσει ειδαμε την δουλεια του
σαντος κα;ι διοτι παιζουμε απο αξονα που να παιξεις μπαλα στο χοιροστασιο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5315 on: February 03, 2010, 22:12:54 »
Ρε καρντάσια αυτό που λέτε για το βαρύ τερρέν εγώ δεν το καταλαβαίνω, ούτε μπορώ να το θεωρήσω ως την αιτία της ήττας με όσα είδε το πτωχό ποδοσφαιρικό μάτι μου. Και προχθές στην Τούμπα, παίζοντας σε καλύτερο και -το βασικότερο- γνώριμο τερρέν, για κλάματα ήμασταν, αλλά δυστυχώς δεν ακούσαμε το καμπανάκι. Προσωπικά πιστεύω ότι η εμφάνιση τραγέλαφος εχθές οφείλεται κατά βάση στη χαλάροτητα, στην αλαζονεία και την υπεροψία με την οποία μπήκε όλη η 11άδα, πλην Παπάζογλου ίσως. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Όταν ο μαύρος έτρεχε ειδικά στο τρίτο γκολ σαν σίφουνας μπαίνοντας από τα δεξία και αν θέλετε και σε χώρο όχι βαλτωμένο, και οι δικοί μας έδειχναν να τρέχουν σαν να τερματίζουν στο μαραθώνειο για να τον προλάβουν, ή όταν στο δεύτερο γκολ ο Γκαρσία μένει βιδωμένος στο χώμα και το πρώην σκουλήκι-γκαρσόνι-παλαιστής-ποδοσφαιριστής παίρνει κεφαλιά ανάμεσα σε 2 αμυντικούς, τι ψάχνουμε να βρούμε;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline NAI PE

• Αποστολή
  • **
« Reply #5316 on: February 06, 2010, 11:11:27 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=53390

«Ôïõ ÷ñüíïõ ðñùôÜèëçìá»
ÓÜââáôï 06/02/10

«Ï åðüìåíïò óôü÷ïò åßíáé ôçí íÝá óåæüí íá îåêéíÞóïõìå áðü ôçí ðñþôç ãñáììÞ ôçò áöåôçñßáò, þóôå íá ðáëÝøïõìå ãéá ôï ðñùôÜèëçìá», ôüíéóå ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, óå óõíÝíôåõîç ðïõ ðáñá÷þñçóå óôï ðïñôïãáëéêü ñáäéüöùíï. Ï Éâéôò îåðÝñáóå ôï ðñüâëçìá ìå ôçí ïóöõáëãßá êáé åßíáé Ýôïéìïò ãéá ôï íôÝñìðé ìå ôïí ÇñáêëÞ ôçí ÊõñéáêÞ (07/02).

«Íá ðÜìå ôïí ÐÁÏÊ åêåß ðïõ ðñÝðåé»

Ìå áöïñìÞ ôçí âñÜâåõóÞ ôïõ ùò êïñõöáßïõ ôå÷íéêïý ôçò ôåëåõôáßáò äåêáåôßáò óôçí ÅëëÜäá. Ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò, ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óôï «Radio Renascenca» ôçò Ðïñôïãáëßáò. Ï ÓÜíôïò áíáöÝñèçêå óôïõò óôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò áðü ôçí íÝá óåæüí, áëëÜ êáé óôï ìÝëëïí ôïõ óôïí ðÜãêï ôïõ ÄéêåöÜëïõ.

«Ôï ðñüôæåêô ãßíåôáé ìå óôü÷ï íá áíÝâåé êáé Üëëï ç ïìÜäá óôï áèëçôéêü êïììÜôé êáé óôü÷ïò åßíáé íá ìðåé ï ÐÁÏÊ óôçí èÝóç ôïõ áíÞêåé, âÜóåé ôçò éóôïñßáò ôïõ êáé ôïõ ìåãáëåßïõ ôçò ïìÜäáò. Ôá ðñÜãìáôá ðÜíå ðïëý êáëÜ êáé ôá äõï ôåëåõôáßá ÷ñüíéá ðáëåýïõìå ìå Ðáíáèçíáúêü êáé Ïëõìðéáêü ðáñÜ ôçí ôåñÜóôéá äéáöïñÜ óôï ìðÜôæåô.

Ôüóï êáéñü ï ÐÁÏÊ äåí Þôáí óôç èÝóç ðïõ ôïõ Üîéæå êáé ãé’ áõôü ðáëåýïõìå. Èá äïýìå ôé äñüìï èá ðÜñåé ç ïìÜäá óôï ìÝëëïí. ÌåôÜ ôç äïõëåéÜ ðïõ êÜíïõìå, ï åðüìåíïò óôü÷ïò åßíáé ôçí íÝá óåæüí íá îåêéíÞóïõìå áðü ôçí ðñþôç ãñáììÞ ôçò áöåôçñßáò, þóôå íá ðáëÝøïõìå ãéá ôï ðñùôÜèëçìá. Èá äïýìå áí ôåëéêÜ èá ìðïñÝóåé íá ãßíåé Ýôóé».

Ïóï ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ óôïí ðÜãêï ôçò ïìÜäáò, ï ÐïñôïãÜëïò öÜíçêå áéíéãìáôéêüò: « Èá ìéëÞóïõìå áñãüôåñá êáé üôáí èá åßíáé ç êáôÜëëçëç óôéãìÞ . Ï ÆáãïñÜêçò ìïõ ðñüôåéíå ôïí ðåñáóìÝíï ÓåðôÝìâñç íá ðáñáôåßíïõìå ôçí óõíåñãáóßá ìáò ãéá áêüìç äõï ÷ñüíéá, áëëÜ åãþ ôïõ áðÜíôçóá ðùò áõôü èá åßíáé êáëýôåñá íá ôï óõæçôÞóïõìå üôáí èá åßíáé ç êáôÜëëçëç óôéãìÞ».

ΠΑΟΚ ΑΡΡΩΣΤΙΑ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #5317 on: February 06, 2010, 12:00:31 »
ασε τα του χρονου και κοιτα τι θα καταφερεις φετος.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #5318 on: February 06, 2010, 12:16:12 »
Από του χρόνου σε του χρόνου πάμε. Πέρυσι δεν έλεγες ότι φέτος δεν θα παίξεις πλέυ οφ; Κανόνισε. Μας έβγαλες εκτός Γιουρόπα Λιγκ από κάποια Χέρενφεεν και εκτός κυπέλλου από το γιάννενο. Καλά τα προφεσοριλίκια, αλλά θέλουμε τίτλους. Στον ΠΑΟΚ είσαι προπονητής. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ προπονητή τον Σάντος, όπως ο ρούλης τον Κούπερ. Το αντίθετο συμβαίνει. Σακκουλέψου την.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5319 on: February 06, 2010, 12:21:20 »
Αλλη μια απογοητευτικη συνεντευξη Σαντος. Θελω να αγιασω και δεν μ΄αφηνουν οι διαβολοι.
Αιντε Σαντοοοοοοςςςς, εμεις το πιστευουμε, καιρος να το πιστεψεις κι εσυ! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!(εδω κολλαει)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ