Author Topic: Fernando Santos  (Read 192492 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

northeagle_4

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #5200 on: January 21, 2010, 21:14:59 »
τραγικο το αρθρο.
Δον να απαγορεψεις χτες τις δηλωσεις των παικτων για το ματς με τον απογονο,φερτε το διπλο και μετα πετα απαγγειλτε μου και την ομηρου οδυσσεια.....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5201 on: January 21, 2010, 21:36:51 »
Στο φιλαράκο σου να μη δίνεις άλλοθι αποτυχίας πριν από παιχνίδια με τις πουτάνες του στόλου.
Είσαι τελείως άκυρος φίλε μου...θα μας τους βγάλεις και κουμπάρους σε λίγο εσύ!
Μην βγάζεις άλλο κόμπλεξ προς το πρόσωπο του για το καλό το δικό σου!
Ωπα ρε φίλε! Τι έγινε με απειλείς από το πληκτρολόγιο; Ποιο καλό δικό μου θα μου το εξηγήσεις λίγο, για να καταλάβω γιατί είμαι λίγο χαζούλης και δεν τα πιάνω. Θα με κάνεις ντα; Θα περιμένω να μου εξηγήσεις ποιο είναι το καλό μου.

Όσο για το κόμπλεξ που έχω εγώ απέναντι στον Σάντος, βγάλτε ρε τις παρωπίδες στα μυαλά σας. Θα σκάσω με όλους εσάς ρε πούστη μου. Βγαίνει ένα χανούμι του κερατά και εξευτελίζει τον ΠΑΟΚ με τον χειρότερο δυνατό τρόπο με ένα κατάπταιστο κείμενο κι εσύ μαζί με τον Μάκη (που κι αυτός δεν ξεκολλά το μυαλό του με τίποτα στο συγκεκριμένο), τα βάζετε με μένα που τον ξεφωνίζω ρε;

Και που σαι ψηλέ. Φυσικά και είναι φίλος του ο σαμπράκος. Απλά εσύ δεν το ξέρεις και μέσα στην αθωότητά σου θεωρείς πως ο άλλος έγραψε απλά τη γνώμη του. Του στρώνει το δρόμο να την κάνει και του δίνει και άλλοθι. Αυτό κάνει. Κι εγώ που είμαι ο κομπλεξικός αντι-Σαντικός, αντί να χαρώ εξοργίζομαι και τον σκυλοβρίζω για να πάψει να βάζει ιδέες στον προπονητή μας, για να μη φύγει.

Εγώ ο κομπλεξικός τον σκυλοβρίζω γιατί παρόλο που στ' αρχίδια μου αν μείνει ο Σάντος, θεωρώ απαράδεκτο να απευθύνεται ένα χανούμι στον όποιον προπονητή του ΠΑΟΚ και να του λέει φύγε από τη  μικρή ομάδα προπονηταρά ή βάλ' τους μέσα καμιά δεκάρα εκατομμύρια.

Ο Σάντος αν φύγει θα έχει λιποτακτήσει και πουλήσει τον Ζαγοράκη, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΦΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Στρώνουν κάτι τέτοιοι πούστηδες το δρόμο, κατηγορώντας και πάλι "τις συνθήκες στη Θεσσαλονίκη". Ποιες συνθήκες ρε; Δεν καταλαβαίνετε ότι λέει ψέματα; Που δηλαδή υπάρχουν καλύτερες συνθήκες για έναν προπονητή; Στους κάτω που γίνεται το φύγε συ έλα εσύ; Με αυτή τη διοίκηση ο όποιος προπονητής είναι βασιλιάς. Και η πλειοψηφία του κόσμου τον θέλει.

Του δίνει και δεύτερο άλλοθι παρακάτω και την ίδια γραμμή κρατάει και ο καραγκιοζάκος ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που δουλεύει εκεί. Και μαζί με τα δύο άλλοθι ρίχνει και το δηλητήριο για τον Βρύζα, όπως σας έγραψα και χθες ότι σιγά σιγά περνάει αυτό ύπουλα και πούστικα από τα ΜΜΕ.
Διαβάστε τι λέει με ανοιχτά μυαλά. Εδώ μας λέει ο παλιόπουστας ότι ο τεράστιος προπονητής Σάντος έχει εκτοξεύσει μια ομαδούλα με χαζό κόσμο, η οποία δεν φτάνει που είναι πιο φτωχή από τις άλλες, αλλά επιπλέον και τα λίγα λεφτά που είχε, πήγε και τα πέταξε ένας άσχετος (μαντέψτε ποιος) για να αγοράσει πιτσιρικάδες και μεσήληκους "ταβανάτους" παίχτες, που έχουν επιχειρήσει ανεπιτυχώς να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο. Τι λες μωρή λούγκρα γαμώ το σπίτι σου; Ενώ τα παιχτάκια του γαύρου έχουν φτάσει σε υψηλότερο επίπεδο; Τα παιχτάκια β εθνικής Βραζιλίας και Αργεντινής και οι αποτυχημένοι και υπερκοστολογημένοι ξένοι δεν είναι οι αντίπαλοί μας; Οι κάθε λογής ντιόγκο, όσκαρ, λεντέσμα, λούα λούα, καντέ, μπιάρσμιρ και δεν συμμαζεύεται είναι αυτοί που δεν τους φτάνουμε; Ποιοι παίχτες μας ρε απέτυχαν να φτάσουν σε υψηλότερο επίπεδο; Ο Γκαρσία μπινέ, ο Κοντρέρας πούστη, μήπως ο Σορλέν, ο Βιτόλο, ο Εντίνιο, ο Λίνο, ο Σαβίνι και ποιοι άλλοι. Ποιος ρε βλάκα στη κοπρολίγκα πέτυχε στο υψηλότερο επίπεδο. Ούτε καν ο Σισέ ρε βλάκα δημοσιοβλάχε.

Και μετά να σου και το μπάτζετ. Σας ρωτάω όλους ρε. Όταν ήρθε ο Σάντος υπήρχε καμία ένδειξη πως στο μέλλον θα φτάσουμε έστω και να πλησιάσουμε το μπάτζετ των άλλων; ΟΧΙ! Τότε το μπάτζετ βγαίνει από τη συζήτηση.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε έναν προπονητή για πολλά χρόνια να βασιστεί στη δουλειά του και να κερδίσει έδαφος από τους χαμουτζήδες που σαν ζώα αλλάζουν κάθε τρίμηνο προπονητές.
Επίσης ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στη δουλειά και τις γνώσεις των ανθρώπων του, και έτσι καταφέρνει να καλύψει το έδαφος από τη διαφορά χρημάτων, που όμως ξοδεύονται κάτω είτε από κλέφτες, είτε από βλάκες.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να έχει απόλυτη επίγνωση ότι θα πολεμήσει με τη δουλειά του το χρήμα και πως αυτό απαιτεί η ομάδα αυτή. Αν ο Χ προπονητής θέλει έτοιμους παιχταράδες για να πάρει πρωτάθλημα τότε αν είναι έντιμος, δεν θα υπογράψει σε μια φτωχή ομάδα, που ζει από το υστέρημα των οπαδών της, αλλά παρόλα αυτά απαιτεί να πρωταγωνιστεί. Σαν κύριος θα πει εκ των προτέρων "κύριοι αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα" και θα την κάνει να έρθει ένας άλλος που θα το πιστέψει.

Ο Σάντος λοιπόν οφείλει να σεβαστεί τα παντελόνια που φοράει και να τιμήσει την τεράστια εμπιστοσύνη του ΠΑΟΚ στο πρόσωπό του και να ανανεώσει το συμβόλαιό του για 2 ακόμη χρόνια. Να μην το κάνει όμως λέγοντας πως εγώ για να χτυπήσω πρωτάθλημα θέλω διπλάσιο μπάτζετ, γιατί αυτό θα είναι πουστιά για να μην ανανεώσει. Να το κάνει βασιζόμενος στη δουλειά του και να πει έχω τ' αρχίδια να τα καταφέρω και θα το προσπαθήσω. Να αποδείξει αυτό που είπε πως τα πρωταθλήματα δεν παίρνονται μόνο με χρήμα.
Αν κρυφτεί πίσω από το μπάτζετ και δεν ανανεώσει θα αποδείξει ακόμη και στους πιο τυφλούς υποστηρικτές του, πως απλά χρησιμοποίησε τον ΠΑΟΚ για να διώξει κάποιες ρετσινιές από πάνω του και θα κυνηγήσει να πάει σε μια ομάδα που θα του αγοράζει ό,τι γουστάρει, για να κάνει τεμπέλικα τη δουλειά του.

Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τα παραπάνω απλά πραγματάκια, μάλλον έχει κάποια δυσκολία.

Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή μ' αρχίδια τεράστια. Αν ο Σάντος ανανεώσει με σκοπό να πάρει πρωτάθλημα του χρόνου, τότε θα έχει βγαλει έξω τ' αρχίδια του και θα μας τα έχει δείξει. Αν κρυφτεί πίσω από φτηνές δικαιολογίες, όπως το μπάτζετ ή ότι ο ΠΑΟΚ έπιασε ταβάνι, τότε στο καλό να πάει αλλά προπονητές με φουστάνια δεν έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ασχέτως λοιπόν τι λέει ο κάθε μπάσταρδος χαμουτζής, η απόφαση του Σάντος θα είναι αυτή που θα δείξει σε ποιον προπονητή ποντάραμε τα όνειρά μας.

Αυτό υποστηρίζει ο κομπλεξικός αντι-Σαντικός. Αν αυτά για σας είναι πόλεμος στον Σάντος, για μένα είναι ύμνος στον Σάντος με αρχίδια και κόλαφος στον Σάντος με φουστάνια. Θα δούμε τι θα ισχύσει στο τέλος.
« Last Edit: January 21, 2010, 21:55:15 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #5202 on: January 21, 2010, 21:46:39 »
Καλα τα λεει ο γιαννωτης. Το αρθρο εχει πολλα παραγματα που δεν στεκουν με τιποτα. Και αλλα τοσο αβανταδορικα, ενω δεν εχει καμμια αναγκη ο Σαντος για τετοιου ειδους αβαντα. Πως την ειδε ο Σαμπρακος? μελετητης του ΠΑΟΚ?

Αυτό που λέει ο σαμπράκος ότι η μπενφίκα έπαιζε καλή μπάλα επί σάντος πριν 3-4 χρόνια, λόγω στοιχήματος είχε τύχει να δω το παιχνίδι μπενφίκα - πόρτο με την διαφορά +2 υπέρ της πόρτο. Πραγματικά την είχε ξεπατώσει την πόρτο, δυό δοκάρια η μπενφίκα, έχαναν μαλιά η μπενφίκιοι και κάνει η πόρτο 0-1 ή από κόρνερ ή από φάουλ από τα πλάγια κατά το 55, στο τέλος είχε ισοφαρίσει η  μπενφίκα. Για την ιστορία το πρωτάθλημα το είχε χάσει ο σάντος τότε με 1 πόντο διαφορά από την πόρτο και τον έστειλαν από την μπενφίκα, με αποτέλεσμα δυό χρόνια να μην βγούν ούτε C.L. Έπαιζαν καλά τότε, με νούνο ασις μέσα λουϊζάο, νούνο γκόμεζ, πετί και σιμάο, είχε και μια μπακάρα απο δεξιά δεν θυμάμαι πως τον λέγανε, πάνω κάτω ήταν συνέχεια. Δεν ξέρω για τον σαμπράκο αν την είδε παοκολόγος ή αβανταδόρος του σάντος, πάντως τα αποτελέσματα της αεκ τα είδαμε μετά την φυγή του σάντος. Μπάλα επαιξε το χανούμι μόνο όταν έφτιαξε ομάδα που δεν μπορούσε να την πληρώσει, κάτι που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε. Με την ψυχρή λογική αν το δείς του χρόνου ο ΠΑΟΚ με τον ίδιο κορμό,
Χαλκιά,κοντρέρας,γκαρσία,βιερίνια,λίνο,βιτόλο, τον ίδιο προπονητή και μόνο τρεις μεταγραφές, μία φοράκλα, ένα χαφ δυνατό (ας είναι και ο ίβιτς του τελευταίου διμήνου όμως) και ένα δεξί μπακ τύπου λίνο, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ανετότατα ο σάντος και μπάλα καλή θα παίξουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5203 on: January 21, 2010, 22:52:37 »
Πες τα ρε Cure, γιατι πραγματικα με εχουν γυρισει τα μυαλα με το ποσο ευκολα τσιμπαμε σαν λαος και μας κανουν πουτανα για την πλακα τους τα ζωα οι δημοσιοβλακες. Καθομαστε τωρα και ασχολουμαστε με τις πιπες που γραφει ο καθε σαμπρακος??? Τι σαμπρακος ρε, τι ειναι αυτο, τρωγεται???
Ρε πατε καλα? Λιγο μυαλο γαμω την πουτανα μου. Ποιος ειναι ο καθε σαμπρακος και τι ρολο βαραει που θα βαλει τον ΠΑΟΚ στο στομα του και θα καθομαστε εμεις να δινουμε σημασια στο τι λεει? Ο ΠΑΟΚ ειναι στο κατωφλι να περασει σε μια περιοδο αυτονομιας και απεξαρτησης απο τα λαμογια και εμεις αντι να αφοσιωθουμε ολοκληρωτικα στον σκοπο, ασχολουμαστε με σαμπρακους, σαλπιγιδια και τον καθε τυχαρπαστο που το παλευει να γινει celebrity μεσω της δυναμικης του ΠΑΟΚ μας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #5204 on: January 22, 2010, 00:27:02 »
και εσεις ακομα ριχνετε ευθυνες στον Φερναντο για τα αρνητικα αποτεεσματαμε ομαδες του ποκ

εχω την εντυπωση οτι θα παμε παρα πολυ καλα !!!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,7575.20.html

Me Knol i' choris Me iliadi sto kentro i' Orfano,ta vazelia tha liosoun

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8112.0.html

Προγνωση : Mε Τουμπα καζανι,καλη ψυχολογια και παικτες με προσωπικοτητα νομιζω οτι ευκολα ,δυσκολα το ματς θα ειναι δικο μας.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9108.100.html

οσο αντικειμενικα να το δω οι πιθανοτητες ειναι 1:20-X:50-2:30 μονο αν παιξουμε χαλια μπορουμε να χασουμε με την γνωστη καλη αποδοση μας το ματς ακομα και στο Χ ειναι υπερβαση για την κουλα.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9869.40.html

Δεν εχω κανενα αγχος ,σαν ηδη να καταγραφτηκε η πρωτη νικη μας σε ντερμπυ φετος.Εχω καλυτερη ομαδα,μεγαλυτερο λαο και απιστευτες σηκωμαρες και τελος οταν ο μπανε ανοιγει τοπικ υπαρχει μονο εναν αποτελεσμα  ;D

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,10591.0.html

Πιστευω οτι ο γαυρος ειναι αστεια ομαδα και απο τυχη δεν εχασε με την καβαλα.
Ειμαστε πολυ καλυτερη παρα τις απουσιες και την γκινια.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11100.20.html

1-3 Ivic,Musli,Fotakis .-

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,11339.100.html

stelukos

• Guest
« Reply #5205 on: January 22, 2010, 00:27:15 »
Τι να πεις για κάποιους εδώ μέσα.

Είναι άνθρωποι που πραγματικά βάζουν τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλους. Άλλοι παπαγαλίζουν και τσιμπάνε ότι τους λέει κάθε δημοσιοΒΛΑΚΑΣ.

Πραγματικά εσάς που τσιμπάτε δεν σας καταλαβαίνω.

Συμφωνώ απόλυτα με τον baron.

ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝ-FORUM-ITH ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ???? Ή ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΒΛΑΧΟ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ, ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΕ??? ΠΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ???

Προς όλους,

για όλους,

με αγάπη.

northeagle_4

• Guest
« Reply #5206 on: January 22, 2010, 00:36:14 »
Φετος εχω σχεδον το απολυτο εκτος απο 2 Χ ολα τα υπολοιπα νικες ,ειδικα με scouser  μετραμε τρελλο σερι 8 στα 8 ΚΥΡΙΕ ΛΙΚ  :21: :21: :21:

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5207 on: January 22, 2010, 00:47:29 »
κυριε σαντος, ελπιζω να μη χασετε 2η φορα απο ...βοηθο προπονητη. πιστευω οτι ο βοηθος προπονητη, θα παιξει ακριβως οπως και στην ΤΟΥΜΠΑ. δεν τον εχω ικανο για τιποτα παραπανω αλλωστε. ελπιζω κυριε σαντος να μαθατε/μαθετε καλα το μαθημα σας ως την κυριακη.
και προς Θεου! ΟΧΙ κουστουμι στον βρωμοπειραια! καφε δερματινο κ παπουτσι 10 νουμερα μεγαλυτερο, οπως (σχεδον) παντα. ασε το κουστουμι να τους το ραψουμε εκει.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5208 on: January 22, 2010, 01:08:25 »
ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΝ-FORUM-ITH ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Huh Ή ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΕΣ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΤΩ ΗΛΙΘΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ??? ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ???

Προς όλους,

για όλους,

με αγάπη.

stelukos

• Guest
« Reply #5209 on: January 22, 2010, 01:20:44 »
Áí ôï ãñÜöåéò ãéá ìÝíá…

Ôï ìÞíõìá ðÞãáéíå áëëïý êáé äåí Ý÷åé êáìéÜ ó÷Ýóç ìå áõôÜ ðïõ Ýãñáøåò åóý ðñéí. ÌÜëëïí äåí ìå êáôÜëáâåò Þ äåí ôá Ýãñáøá åãþ êáëÜ. Óõìöùíþ áðüëõôá ìå ôï ðáñáðÜíù ðïóô óïõ êáé áõôü óôçí ïõóßá áíáäåéêíýù…

Áí ðÜëé ü÷é

Êáé ðÜëé óõìöùíþ…

Êáé ðÜëé ìå áãÜðç.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5210 on: January 22, 2010, 10:24:40 »
Όχι ρε φίλε, δεν σου την είπα προς Θεού. Απλά μου άρεσε όπως το έγραψες έτσι σε στυλ ανακοίνωσης και το έκλεψα. Επειδή έχω την τάση να λέω πολλά και να μη με πιάνει εύκολα ο άλλος, μόλις το διάβασα το δικό σου γέλασα με την αντίθεση και είπα να πως πρέπει να τα γράφεις... και το χρησιμοποίησα.
Sorry που δεν έβαλα καμιά φατσούλα στο τέλος να το υποδεικνύει, αλλά δεν ήθελα να το χαλάσω.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #5211 on: January 22, 2010, 14:08:20 »
Όταν σου λένε για το καλό σου εσύ το καταλαβαίνεις ότι θα έρθω και θα σε κοπανήσω?...δικαίωμα σου να πιστευεις ότι θέλεις ρε φίλε...εγώ απλά σου μίλησα μόνο για τα φιλαράκια που είπες και εσύ μου ανάλυσες το κυπριακό...τεσπα...επειδή το λες και μόνος σου...
Επειδή έχω την τάση να λέω πολλά και να μη με πιάνει εύκολα ο άλλος
λες πολλά και δεν πιάνεις όμως και τους άλλους!!!

Φιλικά...πάνω απο 5 σειρές δικό σου ποστ δεν διαβάζω γι'αυτό μην μπεις στην διαδικασία της παράθεσης και απάντησης! ;)

Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5212 on: January 22, 2010, 14:20:45 »
1. Σε παρεξήγησα φίλε, αλλά δώσε μου ένα δίκιο στο πως πήρα από το "κόψε το κόμπλεξ για το καλό σου". Έστω κι έτσι sorry για το υφάκι μου
2. Καλά κάνεις και δεν διαβάζεις τα κατεβατά μου. Το συγκεκριμένο όμως δεν το έγραψα για να σου απαντήσω, αλλά με αφορμή το χανούμι ήθελα να βγάλω πολλά από μέσα μου σχετικά με τον Σάντος, για τα οποία δεν με καταλαβαίνουν κάποιοι που με κατηγορούν.
Για να σε βοηθήσω αφού δεν το διάβασες και με είπες κομπλεξικό με τον Σάντος, η άποψή μου είναι η εξής. Αν έχει τ' αρχίδια θα ανανεώσει για να πάρει πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα τον παραδεχτώ. Χωρίς μα μου. 5 σειρές ακριβώς  ;)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #5213 on: January 22, 2010, 21:40:20 »
με μπερδεψατε...πλακωνεστε η οχι;ειναι γκαντεμης ο νορθ η οχι;

και γιατι τοσες αγαπες;αφου περασανε τα χριστουγεννα...

φιλικα με αγαπη και απο μενα(για να μαι μες στο κλιμα)  :D

legones

• Guest
« Reply #5214 on: January 23, 2010, 13:32:24 »
και για να ξεμπερδευτούμε όλοι...
Μεγάλε δάσκαλε Santos φέρε μας το πρωτάθλημα φέτος γιατί μόνο εσύ μπορείς με το στριμόκωλο ποδόσφαιρο να ανατρέψεις το -10!!
 :D :D :D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #5215 on: January 23, 2010, 14:08:46 »
Fernando, σου το εχω ξαναπει, στο λεω μια φορα ακομα:
Μπες και γαμησε τους, μην μασας, ειμαστε καλυτεροι, παιξε για την νικη!ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5216 on: January 23, 2010, 16:02:12 »

Πριν λίγο στο www.sporpaparonio.gr

E tu jogo amigo HOMO esto fumo parlare. Soi trainere la PAOK e pero ksero tutiro giocare con campeon a casa, stare honefa mono Europa Ligue. Non sono loko vamos per vitoria e a per tuto trefire klarino. Non fraga stin traka e non budget quo vandis? Vamos giocare a classiko opisthen la centra e non klarinare. Sensu PAOK=

Εσύ μπορείς να λες φίλε HOMO ό,τι σε καπνίσει. Εγώ είμαι όμως προπονητής στον ΠΑΟΚ και αυτό που ξέρω είναι ότι παίζουμε με τον πρωταθλητή στην έδρα του, ενώ εμείς ούτε ΟΥΕΦΑ βγήκαμε. Δεν είμαι τρελός να πάω για νίκη και να κάνω τελικά το κλαρίνο. Χωρίς λεφτά και μπάτζετ που να πάμε; Πάμε να παίξουμε στο κλάσικο κλειστά και να μη χάσουμε. ΠΑΟΚ είσαι.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #5217 on: January 23, 2010, 16:41:36 »

Vamos giocare a classiko opisthen la centra e non klarinare. Sensu PAOK=

Χαχαχα  ΘΕΟΣ!!  :'( :'( :'( :a1006: :a1006:

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #5218 on: January 23, 2010, 17:33:16 »
Παναθηναικος : 3 παιχνιδια min αν παρει πρωταθλημα
Ολυμπιακος : 3 παιχνιδια min μαζι με των πλαυ οφ
ΑΕΚ : 3 παιχνιδια min μαζι με των πλαυ οφ
Αρης : 3 παιχνιδια min μαζι με των πλαυ οφ

+το κυπελο.

Δεν ειμαστε εμεις που θα αγχωνομαστε αν θα μεινει ο Σαντος, αυτος ειναι που πρεπει να αγχωνεται. Ας περιμενουμε τον Μαιο την καταληξη αυτων των ντερμπυ και κρινουμε.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #5219 on: January 23, 2010, 17:38:38 »
Ρε αφηστε ησυχο αυτο το τοπικ ολοι ετοιμοι να τον κατασπαραξετε ειστε τον ανθρωπο...

Αυριο σε πιθανη ηττα μας εδω θα ουρλιαζετε οτι ειναι παλι looser...

Σε τυγχον νικη μας ακομα και ισοπαλια- το τοπικ του προπονητη ουτε θα υπαρχει στα πρωτα 10 που ανανεωνονται συνεχως..

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ