Author Topic: Fernando Santos  (Read 197264 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #5140 on: January 12, 2010, 01:13:25 »
@paokcure: συγνωμη κιολας που στο λεω ετσι ωμα αλλα εισαι εμπαθεις με τον σαντος φιλε.
Κώστα δεν με κατάλαβες καθόλου ρε φίλε και με ονομάζεις εμπαθή μετά από ένα post το οποίο ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως το έγραψα γιατί διαφωνώ με την ανανέωση συμβολαίου του. Δεν πρόσεξες ίσως που έγραψα πως θεωρώ δεδομένη την παραμονή του και αυτό το λέω εδώ και καιρό. Μόνο αν ο ίδιος δεν θελήσει να μείνει δεν θα είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Άρα κλείνουμε με αυτό το θέμα και πάμε στην ουσία.

Εγώ αυτό που λέω και δεν έχει καμία εμπάθεια είναι το εξής απλό. Ο Σάντος ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ, που όπως λένε τα παιδιά προηγουμένως θα έχει παίξει όλους τους στόχους, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΟΡΥΦΗ.

Αν γίνει αυτό τότε θα έχει ανάψει η σπίθα που του χρόνου θα σπρώξει την ομάδα εκεί που ούτε ο ορθολογικός Σάντος μπορεί να διανοηθεί. Αυτό είναι το στοιχείο που λείπει ακόμη στη σχέση Σάντος-οπαδών.

Δεν είμαι εμπαθής όταν καταγράφω μια πραγματικότητα. Αυτή την πραγματικότητα ο προπονητής έχει κάθε ευκαιρία να την αλλάξει ΟΡΙΣΤΙΚΑ παίρνοντας το κύπελλο ή γαμώντας τις αθηναϊκές πουτάνες και πάνω απ' όλα παίζοντας ως ΠΑΟΚ κι όχι σαν κωλοπετινίτσα μαχεύοντας ντόρτια στα Play off.

Γιατί αν από τρίτος ξαναπέσεις τέταρτος και μείνεις άτιτλος, τότε συγγνώμη ρε φίλε, αλλά δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα τα ξαναπούμε τότε. Μέχρι τότε να ξέρεις ότι για μένα δεν υπάρχει καμία εμπάθεια, όσο ο ΠΑΟΚ πάει καλά. Εγώ θα τον αγαπάω πιο πολύ απ' όλους αν τα καταφέρει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

baron

• Guest
« Reply #5141 on: January 12, 2010, 01:21:48 »
και κάτι από έναν εμπαθή:

Ο santos θα μείνει μόνον εάν
-δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο στον ορίζοντα
-στα play off η ομάδα δείξει νικητής και πάρει από τον gay το CL

Τίτλο δεν περιμένω. Το μέλλον προσμένω. Και το μέλλον είναι οι όμιλοι του CL.

kostas4

• Guest
« Reply #5142 on: January 12, 2010, 01:35:57 »
και για πες μου πως θα παρεις το cl απο τον gay?με 30εκατ ευρω διαφορα στο μπατζετ?
εχετε δει την πρωτη δεκαδα του πρωταθληματος με βαση την αξια των παιχτων?δεν εχουμε ουτε ενα παιχτη μεσα.την πρωτη εικοσαδα?μονο τον κοντρερας.
μπατζετ: τεταρτοι και με διαφορα 10εκατ απο την αεκ

αυτο δεν σημαινει οτι τον δικαιολογω για την αδυναμια του στα ντερμπυ, καθε αλλο.αλλα να τα βλεπουμε ολα.αν ειχα μεγαλυτερο μπατζετ απο τον βαζελο και εχανα το πρωταθληματα θα το θεωρουσα μεγαλη αποτυχια

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5143 on: January 12, 2010, 01:41:54 »
Ωχ ρε φίλε! Γαμώ τα μπάτζετ μου γαμώ. Πάλι την ίδια συζήτηση θα ανοίξουμε; Δηλαδή θα τον δικαιολογήσεις κι αν μας περάσει και η κούλα; Αλλά άντε κομμάτια να γίνει και έστω πως η αγύμναστη κόκκινη πουτάνα δεν χτυπιέται (που μαλακίες λέτε αλλά για να γίνεται κουβέντα συμφωνώ).

Δεν σου είπα να βγει δεύτερος. Να βγει τρίτος θέλω. Μπορεί να μη κάνει κλαρίνα και να παίξει στα ίσα στα Play off; Να πειστούν όλοι πως μπορεί και παραπάνω; Δεν λέω τίποτα τρελό. Αλλά αν βγει πάλι 4ος μετά τα Play off και μας έχει περάσει και η φετινή κούλα, ε συγγνώμη αλλά τότε τι να συζητάμε.

Γαμώ τα μπάτζετ μου γαμώ. Μιζέρια και κακομοιριά και δικαιολογίες.

Εγώ πιστεύω πως θα τους γαμήσουμε όλους και αφού υπολειπόμαστε σε μπάτζετ, τότε να εκμεταλευτούμε πως εμείς έχουμε έναν μεγάλο προπονητή, ενώ ο γκέη θα έχει ή τον ανύπαρκτο παραλία Ζίκο ή τον μαθητευόμενο Μπάντοβιτς και η κούλα είναι ομάδα ανέκδοτο που μόνο η χρόνια μιζέρια και το κόμπλεξ την κάνουν σοβαρή αντίπαλο φέτος.

Είδες πως βρίσκεις πλεονεκτήματα αν θέλεις; Αν όμως δεν θέλεις τότε θα σου βρω κι εγώ άλλες τόσες δικαιολογίες για να βγεις τέταρτος και να χαίρεσαι από πάνω.
« Last Edit: January 12, 2010, 01:47:46 by PAOKCURE »

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #5144 on: January 12, 2010, 01:44:15 »
Το θεμα ειναι να το παλεψουμε για τα καλα..Ας το παλεψουμε και ας βγουμε τριτοι.
Θα δουμε και την μεθεπομενη αγωνιστικη βεβαια,αλλα τα δειγματα για τα ντερμπυ δεν ειναι και τα καλυτερα μεχρι στιγμης..
ΠΑΟΚ G4Α

fatal_invasion

• Guest
« Reply #5145 on: January 12, 2010, 03:46:16 »
Στην ελλάδα, τα μπάτζετ δε κάνουν τον πρωταθλητή.

Αν δεν είχαμε τα 2 ακυρωθέν γκολ στην αρχή.Θα μα σταν 4 πάνω.Το ότι οι άλλοι 2 είναι πάνω από εμάς,οφείλεται ότι σε ματς που εμείς θα φέρναμε Χ,αυτοί προστατεύονται και πέρνουν την νίκη.Τόσο απλά.Το ίδιο έργο χρόνια τώρα,όσο τουλάχιστον καταλαβαίνω από ΠΑΟΚ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #5146 on: January 12, 2010, 04:14:49 »
Αν ειχαμε κερδισει τον γαυρο θα ειμασταν απο πανω του. Αυτη ειναι η διαφορα. Ακομα και αυτοι μπορουν να σου πουνε οτι θα ειχανε 4 βαθμους παραπανω με τα ακυρωμενα με καβαλα και γρια. Κοιταμε την ομαδα μας και παμε για το διπλο μεσα στον πειραια αφου κερδισουμε την τριπολιτσα.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5147 on: January 12, 2010, 10:43:48 »
Εγώ πιστεύω πως θα τους γαμήσουμε όλους και αφού υπολειπόμαστε σε μπάτζετ, τότε να εκμεταλευτούμε πως εμείς έχουμε έναν μεγάλο προπονητή, ενώ ο γκέη θα έχει ή τον ανύπαρκτο παραλία Ζίκο ή τον μαθητευόμενο Μπάντοβιτς
αυτο ισχυει.ΑΛΛΑ ειναι δυνατον να ελπιζουμε οτι θ αφησουμε εκτος τσαμπιονς λιγκ μια ομαδα που αν τα βρει σκουρα αγωνιστικα θα επιστρατευσει τις γνωστες τακτικες της?...οι φιλιπινεζες με σφυριχτρες θα καθαρισουν για παρτυ του θρηνου ακομα μια φορα...ειναι κατι παραπανω απο δεδομενο.
ΥΓ=μιας και το ανεφερες αυτο αδερφε PAOKCURE,θυμηθηκα τι ελεγες περσι πριν το ματς με gay στον πειραια στο κυπελο.ησουν ο μονος νομιζω που με τοση σιγουρια υποστηριξες οτι θας μας σφαξουν.
τι τους εμποδιζει να κανουν το ιδιο και φετος?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

SATAN4

• Guest
« Reply #5148 on: January 12, 2010, 11:42:37 »
αν νομιζεται οτι θα βγουμε δευτεροι ειστε πολυ γελασμενοι.δεν υπαρχει τετοια περιπτωση...
Δ Ε Ν Σ Ε Α Φ Η Ν Ο Υ Ν  οπως κ να εχει.για το κυπελο το συζηταμε.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5149 on: January 12, 2010, 13:39:06 »
Ρε μάγκες γιατί με στενοχωρείται; Εκατό φορές έγραψα πως δεν έχει σημασία αν βγεις 2ος όσο το να το προσπαθήσεις κι ας σε σφάξουν. Και εσείς όλοι μαόλοι σχολιάζετε το πως να βγεις 2ος με μικρότερο μπάτζετ, με διαιτητές που θα σε σφάζουν και όλα τα χιλιοειπωμένα. Πως διάολο να το γράψω. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τα χτυπήσει όλα μέχρι τέλους.
Χαίρω πολύ πως θα με σφάξουν. Πάνε εσύ λέω σαν ΠΑΟΚ, πάτησέ τους κάτω και ας σε σφάξουν. Ή ας σε πάρουν με προσωπικές ενέργειες οι όπως πιστεύετε "παιχταράδες". ΑΣΧΕΤΟ. Η ουσία είναι να πιστέψει ο λαός πως ο ΠΑΟΚ είναι στο σωστό δρόμο για την κορυφή. Να πούνε όλοι ναι ρε, με αυτόν τον προπονητή και καλύτερους παίχτες θα τους γαμήσω όλους.
Αυτό μόνο λέω ο καψερός.

Τώρα αν αρχίσετε τη μίρλα πως πάντα θα μας σφάζουν και πάντα θα έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ, τότε δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

SATAN4

• Guest
« Reply #5150 on: January 12, 2010, 13:50:08 »
Σωστα  κ αυτα που λες φιλε μου ΑΛΛΑ....
βαρεθηκα εχω δεν εχω ομαδα να ειμαι στο ιδιο εργο θεατης....
εχω να δω χαιρι απο οταν ημουν στο γυμνασιο κ ειμαι της αποψης οτι οσο υπαρχει κοκαλης δεν προκειται να δουμε τιποτα οχι μονο εμεις αλλα ουτε κ αλλη ομαδα εκτος ισως του βαζελου.την καλυτερη μπαλα την επαιζες ολη τη δεκαετια του 70 και παλι αυτα που πηρες πολυ λιγα σε σχεση με αυτα που επρεπε να παρεις.κ μπατζετ να αποκτησεις ξερουν αυτοι πως να σε σφαξουν με η χωρις γαντι.το κυπελο ειναι αλλη υποοθεση γιατι δε σου δινει τα φραγκα του CL.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5151 on: January 12, 2010, 13:52:40 »
Παντα μας σφαζανε, παντα ειχαν μεγαλυτερο μπατζετ και αυτο θα γινεται μεχρι την επομενη εποχη παγετωνων. Αυτοι ειναι κρατος, πραγματικο κρατος οχι σαν σχημα λογου. Εμεις παντα θα ειμαστε οι απλυτοι μεταναστες απο την τουρκια που και χαρη μας κανουν που μας ανεχονται στη χωρα τους. Ο Cure εχει απολυτο δικιο σ'αυτα που λεει και ας μην το αντιλαμβανονται μερικοι.
Το οτι θα κανουν τα παντα για να βγει ο γαυρος τσου λου το ξερουμε, το ζουμε δεκαετιες τωρα. Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει να κατεβασουμε το βρακι απο μονοι μας και να στηθουμε και στα τεσσερα. Να περιμενουμε με το σουγια στην κωλοτσεπη και ας ερθουν να προσπαθησουν μας στησουν στα τεσσερα. Το ξερω οτι θα ερθουν δεκα νταγλαραδες και θα μας βαλουν κατω στο τελος, αλλα μερικες μαχαιριες στα πλευρα θα τις αρπαξουν και θα μας θυμουνται για καιρο.
Τετοια φιλοσοφια θελουμε μηχανικε να περασεις στην ομαδα. Εδω ειναι ΠΑΟΚ.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
« Reply #5152 on: January 12, 2010, 13:53:43 »
Πέρυσι τα play off ήταν εις βάρος μας. Φέτος ο πεθαμένος gay έχει το πρόβλημα να uperspis8ei τα κεκτημένα. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα. Εγώ ποντάρω στον Garcia, Christiano, σε μια συμπαγή άμυνα και στον ΛΑΟ μας να το κλέψουμε το CL και ο gay να παei να γαμηθεί. Το Budget δεν είναι θέμα.

Τα 100 κιλά αρχίδια του GARCIA εάν δείξουν όλοι στα play off του χρόνου θα ιδωθούμε όλοι στο OLD TRAFFORD.

Αίντε santos κουνήσου και ταρακούνησε τους

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5153 on: January 12, 2010, 14:00:49 »
Έτσι ακριβώς. Μακάρι να ξαναφτάσουμε στη δοξασμένη δεκαετία του 70, να έχουμε την καλύτερη ομάδα κι ας μας σφάζουν οι πούστηδες. Ο ΠΑΟΚ όμως πάλι θα γιγαντώνεται και θα πολλαπλασιάζεται. Και εν τέλει ας μείνουν τα Τέμπη έτσι για πάντα.

Μη ξενερώνετε ρε γαμώ το. Μη τους κάνουμε τη χάρη να τους τα παραδώσουμε όλα χωρίς πόλεμο. Μη συμβιβάζεστε ρε γαμώ το ρεαλισμό μου. Ο ΠΑΟΚ είσαι. Ξέρεις πως θα σε σφάξουν. Οφείλεις να τους γαμήσεις, έστω και σφαγμένος. Οφείλεις να μη τους δώσεις τίποτα χωρίς πόλεμο.

SATAN4

• Guest
« Reply #5154 on: January 12, 2010, 14:04:39 »
αυτο ειναι το πιο σιγουρο.εγω σαν οπαδος αμαχητι δεν επεσα ποτε.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ Κ Η ΟΜΑΔΑ.κ η ομαδα στα ντερμπι ειναι λιγη κ με ποναει πολυ αυτο.

baron

• Guest
« Reply #5155 on: January 12, 2010, 14:07:55 »
 :prosk: :prosk: :prosk:

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #5156 on: January 12, 2010, 14:49:54 »
Μη ξενερώνετε ρε γαμώ το. Μη τους κάνουμε τη χάρη να τους τα παραδώσουμε όλα χωρίς πόλεμο. Μη συμβιβάζεστε ρε γαμώ το ρεαλισμό μου. Ο ΠΑΟΚ είσαι. Ξέρεις πως θα σε σφάξουν. Οφείλεις να τους γαμήσεις, έστω και σφαγμένος. Οφείλεις να μη τους δώσεις τίποτα χωρίς πόλεμο.
αλλωστε αυτο σημαινει ΠΑΟΚ!!!!!!!
και γαμω τα ποστ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #5157 on: January 12, 2010, 19:29:25 »
Αυτό μου θυμίζει:

- Take everything you can !

- Give nothing back !

dorian.it

• Guest
« Reply #5158 on: January 13, 2010, 17:16:06 »
αυτό είναι που θέλω να δω από τον santos να περάσει στους παίκτες
να πάνε να παίξουν με πάθος
να πολεμήσουν για a πάρου το διπλό
και αν δεν έρθει τότε είναι all υπόθεση
αλλα όχι μονο και μονο επειδή παίζουμε στην αθηνα να φοβούνται a βάλουν τα πόδια και με έναν επι8eτικο
θέλω να τους δω να skuliazou
όσο για τα λεφτά του CHL είναι όντως παρα πολλά για να σ αφήσουν αλλα ας το παλέψουμε
θέλω να τους κοιτάμε στα ματια

zagorakis

• Guest
« Reply #5159 on: January 14, 2010, 14:41:38 »
Σάντος: «Δύσκολο, αλλά θα νικήσουμε»

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, παρά τις απουσίες, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε ο Φερνάντο Σάντος. «Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, δε θα είναι εύκολο καθώς ο Αστέρας είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, είναι επιθετική στον αμυντικό τομέα, πιέζει δηλαδή πολύ τον αντίπαλο» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου και συνέχισε: «Ωστόσο εμείς ξέροντας τις δυσκολίες είμαστε πεπεισμένοι ότι κάνοντας ένα καλό παιχνίδι θα πάρουμε τη νίκη. Από την άλλη είναι αλήθεια ότι έχουμε πάλι απουσίες, αλλά έτσι κι αλλιώς κάποιοι λείπουν εδώ και καιρό. Με τους παίκτες που θα είναι σε θέση να αγωνιστούν, θα μπορέσουμε να φέρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για τον Κριστιάνο ανέφερε: «Είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πια σε πολύ καλή κατάσταση από ότι πριν από δυο εβδομάδες, οπότε βρίσκεται σε επιθυμητή κατάσταση για να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες μας, είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή».
Για το Λούσιο Φιλομένο υπογράμμισε: «Ο Φιλομένο σίγουρα δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, όσο ο Κριστιάνο, αυτό είναι φυσιολογικό, αφού είχε τραυματισμό που τον κράτησε για δύο και πλέον μήνες εκτός ομάδας, αγωνίστηκε ήδη δύο φορές, αποκτά σιγά-σιγά ένα ρυθμό. Είναι στη διάθεσή μας, μπορεί να αγωνιστεί, θα δούμε πόσο. Και βέβαια από τη στιγμή που θα μάθουμε αύριο για τον Παπάζογλου, αν θα είναι στη διάθεσή μας, είμαι σίγουρος ότι ο Φιλομένο θα ανταποκριθεί άριστα σε ό,τι του ζητηθεί».
Για τα τρία ματς που έρχονται την επόμενη εβδομάδα και το χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του, τόνισε: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο τριών παιχνιδιών με παίκτες που θα πάρουν πολύ ή λίγο χρόνο. Κάθε φορά θα βάζω αυτούς που θεωρώ πιο έτοιμους, μετά θα δούμε την αντίδραση κάθε παίκτη στην κούραση που θα επέλθει μετά από κάθε παιχνίδι. Σε κάθε ματς αγωνίζονται αυτοί που εγώ θεωρώ καλύτεροι στο να κάνουν αυτά που θέλω».
Για το αμυντικό ρεκόρ των συνεχόμενων αγώνων, ο Σάντος είπε: «Εμείς δεν προσπαθούμε να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι. Σίγουρα είναι θετικό, αλλά δεν το κυνηγάμε, όμως έρχεται μέσα από την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε και ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία».
Για τον Εντίνιο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Είμαστε πολύ κοντά σε αυτή τη μεταγραφή. Από τη στιγμή που δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Για τον ίδιο τον παίκτη, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από την πλειονότητα των παικτών που έχουμε, οπότε σε αυτήν την προοπτική μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, αν έρθει. Θα περιμένουμε διότι ακόμα δεν είναι σίγουρο. Δεν είναι εύκολο σε αυτήν την περίοδο να γίνουν μεταγραφές που θα βοηθήσουν σίγουρα. Οπότε ψάχνουμε επιλογές σίγουρες. Στην περίπτωσή του υπάρχει το εξτρά πλεονέκτημα το ότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και δε θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής. Και αυτό γιατί σε πολλές περιπτώσεις παικτών που έρχονται δανεικοί για έξι μήνες, ο δεύτερος γύρος είναι τρεις μήνες, χρειάζονται ένα διάστημα, οπότε δεν προλαβαίνουν να δείξουν τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκαν. Αυτός αν τελικώς αποκτηθεί, θα προλάβει να τα δείξει. Τα στοιχεία του μπορούν να βελτιώσουν τη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση, ένας τομέας που δεν τον έχουμε εκμεταλλευτεί τόσο πολύ».
Για την πολύ καλή πορεία του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, υποστήριξε: «Υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ομάδα πλέον. Παράδειγμα στην εμφάνιση των Βιτόλο, Βιεϊρίνια, ενώ βρήκαμε δεξί μπακ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αυτής της θέσης, ενώ στην αρχή της χρονιάς το ψάχναμε. Οπότε ήταν φυσιολογικό ότι αφού βρέθηκε η βάση και βρήκαν ένα ρυθμό σίγουρα η ομάδα θα ωρίμαζε παιχνίδι με παιχνίδι».
Όσο για το αν γίνει τρίτη μεταγραφική κίνηση, διευκρίνισε: «Σίγουρα αν υπάρξει κάποια πολύ καλή ευκαιρία, θα την κυνηγήσουμε, αλλά αυτά είναι θέματα τα οποία επαφίενται κυρίως των κυρίων Βρύζα και Κονσεϊσάο, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να προχωρήσουμε σε τρίτη κίνηση».
Για τους Βερόν και Μπιζέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός σημείωσε: «Κατά την άποψή μου και χωρίς να έχω κάτι εναντίον των παικτών, είναι καλοί άνθρωποι, για το καλό τους το επαγγελματικό και του ΠΑΟΚ, θα ήταν να βρουν άλλη ομάδα να αγωνιστούν ως το τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι και οι δύο έχουν φιλοδοξίες και θέλουν να πετύχουν πράγματα, και αυτή τη στιγμή δεν είναι μέσα στις πρώτες επιλογές του ΠΑΟΚ».
Για το δέσιμο των Γκαρσία-Βιτόλο στη μεσαία γραμμή, σχολίασε: «Με τη Χέρενφεν ο Βιτόλο είχε-δεν είχε δύο εβδομάδες, και το πλάνο μας ήταν κάπως διαφορετικό. Είναι αλήθεια ότι ο προπονητής οφείλει να έχει την ευελιξία να προσαρμόζει με βάση τα δεδομένα που έχει. Όπως για παράδειγμα οι τραυματισμοί ή οι μεταγραφές που δεν έγιναν. Εκμεταλλευτήκαμε τα τρεξίματα του Βιτόλο, συν τα χαρακτηριστικά του Γκαρσία. Ναι μεν αρχικά δεν είχα αυτό το πλάνο, αλλά στην πράξη βλέπουμε ότι έτσι είναι πολύ καλύτερα. Σίγουρα έχει να κάνει και με όλη την ομάδα, αν για παράδειγμα δεν ανέβει ο Λίνο ή ο Αραμπατζής, δεν θα μπορέσουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητας να πετύχουμε γκολ. Οπότε σίγουρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι δύο αυτοί με τα τρεξίματα και τον αμυντικό τομέα, βοηθούν κι άλλους να ανέβουν και να βοηθήσουν στην επίθεση».
Για τα συμβόλαια των παικτών, που λήγουν, είπε: «Έχω κάνει τις εισηγήσεις μου, κατέθεσα την άποψή μου για αυτούς που τελειώνουν τα συμβόλαια, πιστεύω ότι η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει».

http://www.metrosport.gr/santos-%C2%ABdiskolo-alla-tha-nikisoume%C2%BB