Author Topic: Fernando Santos  (Read 192031 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #5100 on: December 29, 2009, 17:37:38 »
βεβαιως και δεν ειναι σωστο και συγνωμη αν το κανα αθελα μου.
ομως αυτα που αναφερω ειναι πραγματικα γεγονοτα.σωστα?
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
« Reply #5101 on: January 03, 2010, 18:37:11 »
Σάντος: «Θέλουμε Κύπελλο και Τσάμπιονς Λίγκ»

Το σκεπτικό του ΠΑΟΚ σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν ή θα γίνουν, ανέλυσε ο Φερνάντο Σάντος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή "ΣΚΑΪ Γκολ".

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρχικά έκανε ένα μίνι απολογισμό για τον πρώτο γύρο μίλησε ακόμη για την επικείμενη επιστροφή Ζαγοράκη, το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ και ποια ήταν η ευχή του για τη νέα χρονιά. Αναλυτικά:   

-Ποια είναι η αποτίμησή σας για την πορεία του ΠΑΟΚ στον α΄ γύρο του Πρωταθλήματος;

-«Δεν μπορούμε  να πούμε ότι ο α΄ γύρος  ήταν εξαιρετικός για τον ΠΑΟΚ. Μπορούμε, όμως, να πούμε ότι ήταν  ένας καλός γύρος, αν αναλογιστούμε  και τους διάφορους αρνητικούς  παράγοντες, που αντιμετωπίσαμε  καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου μέχρι σήμερα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ήταν, ο πολύ μικρός χρόνος προετοιμασίας το καλοκαίρι, το γεγονός ότι είχαμε τραυματισμούς σημαντικών ποδοσφαιριστών όπως ο Μουσλίμοβιτς, ο Φιλομένο ή ο Κοντρέρας και φυσικά η αργοπορημένη ενσωμάτωση στην ομάδα του Βιεϊρίνια και του Βιτόλο. Επαναλαμβάνω, εξαιρετική σεζόν δεν μπορούμε να πούμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, ωστόσο θα μπορούσαμε να έχουμε πέντε με έξι βαθμούς παραπάνω. Σε κάποια παιχνίδια δικαιούμασταν να τους πάρουμε, σε άλλα τους χάσαμε από δικά μας λάθη.

Συνοψίζοντας, κάνουμε  μία καλή σεζόν μέχρι τώρα και  περιμένουμε περισσότερα στο  β΄ γύρο που ακολουθεί.

Άλλωστε, στα τελευταία  ματς η ομάδα έχει αποκτήσει το ρυθμό της, βγάζει καλά αποτελέσματα και όχι μόνο, στον αγωνιστικό χώρο και γι΄ αυτό ευελπιστούμε ότι ο β΄ γύρος θα είναι καλύτερος από τον α΄ και θα πετύχουμε τους στόχους μας». 

Γνωρίζοντας το ιδιότυπο σύστημα διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, μήπως ο προγραμματισμός που έχετε κάνει είναι η ομάδα να φορμάρεται όσο πλησιάζουμε στα πλέι-οφ;

-«Σε καμία περίπτωση  δεν μπορούμε να κοιτάμε το  μακροπρόθεσμο μέλλον. Όταν και  εφόσον έρθουν τα πλέι-οφ, δηλαδή. Πάντα έχουμε το στόχο να  βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως  τελευταίο, με το μυαλό μας  μόνο στη νίκη. Και μετά, όταν  έχει περάσει το συγκεκριμένο  παιχνίδι, να κοιτάμε το επόμενο. Ποτέ δεν επιδιώκουμε να έχει η ομάδα φόρμα σε μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Θέλουμε να βρίσκεται συνεχώς σε καλή αγωνιστική κατάσταση». 

-Αν ζητούσαμε από έναν οπαδό του ΠΑΟΚ μία ευχή για το 2010 θα μας έλεγε: Έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο. Είναι μία ρεαλιστική ευχή για τη νέα χρονιά;

-«Αυτή είναι ευχή  όχι μόνο των οπαδών, αλλά και  του προπονητή, των παικτών  και της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Αυτό θέλουμε και αυτό ευχόμαστε  όλοι μας. Είναι μία καθολική  ευχή και θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να την πετύχουμε. Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε να πάμε όσο το δυνατό πιο καλά, αν είναι δυνατά καλύτερα και από πέρυσι.

Πάντως, μιας και μιλάμε για τους οπαδούς μας, νομίζω ότι  όλοι εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται  στις προπονήσεις καθημερινά και  τους αγώνες. Προσπαθούμε να γινόμαστε  καλύτεροι για να φέρουμε τον  ΠΑΟΚ στη θέση που του αξίζει».   

-Ο νέος χρόνος θα φέρει και νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για σας;

-«Νομίζω ότι έχουμε  μιλήσει αρκετά γι' αυτό το  ζήτημα. Πάντα υπάρχει το κατάλληλο  τάιμινγκ για να συζητήσουμε  ξανά το θέμα. Ο ΠΑΟΚ είναι  πάνω απ' όλα με γνώμονα αυτό, ό,τι κι αν γίνει, θα είναι  για το καλό του ΠΑΟΚ». 

-Το σχόλιό σας για την ενδεχόμενη επιστροφή Ζαγοράκη στην ΠΑΕ;

-«Δεν μου αρμόζει  να πω κάτι επ ' αυτού. Είναι  θέμα διοίκησης Εγώ είχα και  έχω καλή επαγγελματική και  προσωπική σχέση τόσο με τον  Ζαγοράκη, όσο και με τον Βρύζα,  τους δύο προέδρους. Δεν έχω εγώ δικαίωμα να αποφασίσω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για το καλό του ΠΑΟΚ. Σημασία, άλλωστε έχει  να ανέβει ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ». 

-Διανύουμε μεταγραφική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κριστιάνο, δοκίμασε τον Οκβουνβάνε. Που θα κλείσει τελικά ο κύκλος των μεταγραφών του Γενάρη;

-«Είναι δύσκολη  περίοδος αυτή του Γενάρη, με  πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Οι  ελεύθεροι παίκτες που κυκλοφορούν  είναι άπραγοι για μεγάλο διάστημα, οπότε είναι ρίσκο να κάνεις  μία τέτοιου είδους μεταγραφή.  Και οι υπόλοιποι που ανήκουν σε συλλόγους, αν δεν τους θέλουν οι ομάδες τους δύσκολα θα κάνουν για τη δική σου ομάδα. Έχουμε κάνει ήδη μία μεταγραφή και το σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνουμε μεταγραφές για να λέμε ότι γεμίσαμε το ρόστερ. Αν βρούμε περιπτώσεις παικτών πάνω σ΄ αυτά που ζητάμε τότε θα κάνουμε μεταγραφές, αλλιώς όχι.

Η απόκτηση του Κριστιάνο  είναι σημαντική για τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για το υπόλοιπο της σεζόν ,αλλά και το για μέλλον της ομάδας. Ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Δυστυχώς, ως τώρα δεν  έκανε τις προπονήσεις που θέλαμε. Έχασε δέκα μέρες, και αυτό θα φαίνεται και στις επόμενες προπονήσεις. Χρειάζεται χρόνο να βρει τα πατήματά του, αφού ήταν ένα μήνα εκτός δράσης». 

-Ποιον παίκτη της Σούπερ Λίγκας θεωρείτε ως τώρα MVP του Πρωταθλήματος;

-«Το πιο σημαντικό είναι ποιος θα αναδειχθεί MVP στο τέλος. Όποιον και να επιλέξεις τώρα στα μισά θα είναι... τζάμπα MVP. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μία αρχή: Αν είσαι στα μισά και μείνεις στα μισά δεν έκανες τίποτα...» 

-Κλείνοντας, θα θέλαμε μια ευχή για τη νέα χρονιά:

-«Σε όλο τον  κόσμο εύχομαι πάνω απ' όλα  υγεία και ειρήνη. Για τον ΠΑΟΚ, ειδικότερα, επιτυχίες που θα  σημαίνουν και ευτυχία για  τον υπέροχο κόσμο του».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/63281-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BA

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5102 on: January 06, 2010, 21:34:58 »
Ενα μεγαλο μπραβο στο Σαντος για την εικονα σε τρια σερί ματς...
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

northeagle_4

• Guest
« Reply #5103 on: January 07, 2010, 08:09:30 »
3 βαθμοι ,καλη εμφανιση κατα διαστηματα,εξαφανιση αντιπαλου. :thumbok:

stelukos

• Guest
« Reply #5104 on: January 07, 2010, 10:15:59 »
εχουμε κανενα λινκ με ολη την συνεντευξη για τον αγωνα με τον νιονιο?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5105 on: January 07, 2010, 14:58:36 »
Είπα ο μαλάκας πως τα δύο προηγούμενα ματς κάτι έδειξαν πως αλλάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας. Τι παπαριές! Τίποτα δεν αλλάζει, ούτε και πρόκειται. Η φιλοσοφία ήταν και θα μείνει "έβαλα γκολ, όλοι πίσω ωρε παλικάρια να κρατήσουμε την πόλη".
Και άντε κάθεσαι πίσω. Να μην έχεις ούτε ένα σχέδιο αντεπίθεσης και να κοιτάς ρολόι από το 50';

Θα μου πεις με τι ασχολείσαι ρε μαλάκα; Νομίζεις ρε άσχετε ότι αυτό το στυλ δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ; Ποιον ΠΑΟΚ ρε βλάκα; Τον παλιό ή τον ΠΑΟΚ των νεο-ΠΑΟΚτσήδων; Εδώ σε θέλω μάστορα. Ε λοιπόν για το νεο-ΠΑΟΚτσή που φώναζε "Σαλπιγγίδης οε οε οε" αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πάνω κι από τα όνειρά τους. Λίγο το έχεις μία ομάδα δεύτερης ταχύτητας να νικάει έστω και μισό μηδέν εντός έδρας και να φιγουράρει τρίτη στη βαθμολογία; Όχι φυσικά!
Τώρα καταλαβαίνω που έκανα λάθος τόσο καιρό. Είναι ρε μαλάκα cure δυνατόν αυτός που φώναζε "Σαλιγγίδης οε οε οε" να έχει έστω και την παραμικρή απαίτηση από την ομάδα; Πας καλά ρε! Άντε κάνε μας τη χάρη και μη μας χαλάς τη ζαχαρένια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5106 on: January 07, 2010, 15:03:04 »
ανεβαινουν οι παιχτες,ανεβαινει κ ο σαντος κ το αντιστροφο.εμενα ετσι μου φαινεται στα τελευταια ματς.μακαρι η ολη φαση να συνεχισει ετσι...

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #5107 on: January 07, 2010, 15:04:02 »
 ρε cure τα εχεις παρει στο κρανιο και κραζεις τα παντα και ολα σε ενοχλουν!!!!!φυσικα και εχεις το δικιο σου με αυτους που φωναζαν το ονομα του κοντου χτες!!μην γραφεις τιποτα για την ωρα γιατι στο τελος θα χασεις το δικιο σου αδερφε!!!!ηρεμησε και τα ξαναλεμε!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

SATAN4

• Guest
« Reply #5108 on: January 07, 2010, 15:11:30 »
respect μονο και μονο για την υπογραφη σου φιλε.

SATAN4

• Guest
« Reply #5109 on: January 07, 2010, 15:12:07 »
..φιλε CURE..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #5110 on: January 07, 2010, 16:32:26 »
Έκανε αλλαγή πριν το 77... :P
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #5111 on: January 07, 2010, 17:38:22 »
Θα μου πεις με τι ασχολείσαι ρε μαλάκα; Νομίζεις ρε άσχετε ότι αυτό το στυλ δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ; Ποιον ΠΑΟΚ ρε βλάκα; Τον παλιό ή τον ΠΑΟΚ των νεο-ΠΑΟΚτσήδων; Εδώ σε θέλω μάστορα. Ε λοιπόν για το νεο-ΠΑΟΚτσή που φώναζε "Σαλπιγγίδης οε οε οε" αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πάνω κι από τα όνειρά τους. Λίγο το έχεις μία ομάδα δεύτερης ταχύτητας να νικάει έστω και μισό μηδέν εντός έδρας και να φιγουράρει τρίτη στη βαθμολογία; Όχι φυσικά!
Τώρα καταλαβαίνω που έκανα λάθος τόσο καιρό. Είναι ρε μαλάκα cure δυνατόν αυτός που φώναζε "Σαλιγγίδης οε οε οε" να έχει έστω και την παραμικρή απαίτηση από την ομάδα; Πας καλά ρε! Άντε κάνε μας τη χάρη και μη μας χαλάς τη ζαχαρένια
Συμφωνω μαζί σου σε αυτό, αν και οτι γραφεις το γραφεις απο εμπαθεια στον Σαντος. χωρις να λεω οτι δεν εχεις επιχειρήματα.

Νομιζω δεν εχω γραψει σχεδον ποτέ σαυτο το τοπικ.
Θα ασχοληθώ μια φορά και τέλος.

Ο Σαντος αυτο που δουλευει ειναι τακτική. Αλλα τακτική κυριως χωρις την μπάλα στα ποδια μας. Αυτην την λενε συνηθως αμυντική τακτικη. Στη μπαλα πλεον, για να παιζεις σαν ομαδα κορυφαιου επιπεδου πρεπει να παιζεις αμυντικη και επιθετικη τακτικη σε πληρη ισσοροπια.

ΕΙναι ξεκαθαρο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μεσα στις 2 πρωτες ή μπορει και η καλυτερη ομάδα στο πρωταθλημα οταν αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ την μπάλα στα πόδια της.
Το που βρισκονται οι παικτες, πως καλυπτουν χωρους κλπ. Ειμαστε η πιο σωστα οργανωμενη ομαδα σε αυτον τον τομέα. Πραγματικα δεν υπαρχει αλλη ομαδα καλυτερη σε αυτον τον τομεα ΚΑΙ αυτο ειναι εργο Σαντος.

Το προβλημα λοιπον ερχεται οταν εχουμε την κατοχη της μπάλας. Δεν ξερουμε τι να την κανουμε οταν την εχουμε. Ειναι δεδομενο οτι η ομαδα ΔΕΝ ειναι δουλεμενη με την μπαλα στα ποδια. 2 χρονια τωρα, μια ατυπη κυκλοφορια στην αμυνα και με πασες μεσω αμυντικων χαφ στα πλαινα μπακ ή εξτρεμ βγαζουμε καμια σεντρα. Δεν εχουμε δει τπτ αλλο σαν αναπτυξη.
Ο Σαντος για να πετυχει την επιθετικη τακτικη, οτι θα το ζηταει μονο μεσω μεταγραφών καλών και ποιοτικων παικτων. Γιαυτο ΘΑ ζηταει συνεχεια παικτες. Ειμαστε απτις λιγες ομαδες που σε 16 ματς δεν εχουμε βγάλει ποτε αντεπιθεση. (εχουμε βγαλει αλλα ελαχιστες). Περσι επικρατουσε η αποψη εχουμε αργους παικτες (στα ακρα κυριως, βλέπε σορλεν, σερτζιο) γιαυτο δεν μπορουσαμε ...και φετος που εχουμε γρηγορους παλι δεν βγάζουμε αντεπιθεσεις.

Επισης ο Σαντος (αποψη μου) εχει συγκεκριμενο ρυθμό για την εξελιξη της ομαδας και αυτος μοιαζει να ειναι αργός. Αυτο που θελει να παιξει μπορει να το πετυχει σε 2-3 χρονια , αφου χρονο με χρονο και με καλυτερους παικτες καθε φορα θα ανεβαζει επιπεδο.

Απλά αυτο που γραφει ο cure στην τελευταια παραγραφο ειναι ανησυχητικο. ΟΧΙ όμως οσον αφορα τον Σαντος και την αποψη που εχουμε για αυτόν, αλλα οσον αφορά το κομμάτι στα οπαδικα του ΠΑΟΚ, οποτε και μεταφερομαστε σε άλλο τοπικ.

apostolos

• Guest
« Reply #5112 on: January 07, 2010, 22:09:24 »
Λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι, έχεi αρχίσει να κουράζει αυτό το νεοΠΑΟΚτσης. Όποιος δεν συμφωνεί με σας σε οποιοδήποτε θέμα είναι ο νεοΠΑΟΚτσης. Στηρίζουν κάποιοι Σάντος, είσαι νεοΠΑΟΚτσης. Κάποιοι θέλουν τον τάπα πίσω κακώς κατά τη γνώμη μου, αλλά παραμένει σεβαστό, νεοΠΑΟΚτσηδες. Κάποιοι δεν τους πειράζει που ο ΠΑΟΚ δεν είναι φουλ επίθεση αλλά τουλάχιστον δεν χάνει από την κάθε κωλοπετινίτσα νεοΠΑΟΚτσήδες κι αυτοί.... Στηρίζεις έναν πιτσιρικά που τον βρίζει όλο το γήπεδο, τι κάνεις ρε ξέρεις τι κάναμε εμείς το 80 σε κάτι τέτοιους σου λένε, νεο ΠΑΟΚτσης πάλι.
Τελευταία φορά που ποστάρω και κρίμα που θα είναι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ όμως να νιώθω οτι συνεχώς τοποθετούμαι σε κάποια "όχθη" ντε και καλά, ΔΕΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Το αποφεύγω και όμως έρχεται ο άλλος και με τοποθετεί με το ζόρι. Με κάνει να τον βλέπω στην κόντρα. Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Μαζί φάγαμε έστω κι εδώ μέσα τουλάχιστον ΤΑ ΣΚΑΤΑ εν έτει 2005 και 2006, μαζί στηρίξαμε τις επόμενες προσπάθειες αλλά γιατί? Μάταια. Για να είναι ο κλασσικός ΠΑΟΚτσης απέναντι στον νεο ΠΑΟΚτση σήμερα. Εγώ λοιπόν σε αυτό το πανηγύρι που προφανέστατα πολλούς από εσάς σας κάνει και ηδονίζεστε ατελείωτα δεν μπαίνω. Καλά να τα περάσετε.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #5113 on: January 07, 2010, 22:20:17 »
το εγραψα κ πιο πανω αλλα βγηκε κινεζικα απο το κινητο(εχουμε καμια εξηγηση για αυτο αληθεια?)
δεν ειμαι κ σαντος φαν, αλλα βλεπω τους παιχτες να ανεβαινουν σιγα σιγα, οπως κ ο σαντος κ το αντιστροφο. σα να παει να βρεθει μια καλη χημεια. καπως ετσι μου φαινεται τις τελευταιες αγωνιστικες. κ αν συνεχιστει αυτο το καλο παρε δωσε μονο καλο θα κανει στην ομαδα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #5114 on: January 08, 2010, 02:51:08 »
Ο Σαντος αυτο που δουλευει ειναι τακτική. Αλλα τακτική κυριως χωρις την μπάλα στα ποδια μας. Αυτην την λενε συνηθως αμυντική τακτικη. Στη μπαλα πλεον, για να παιζεις σαν ομαδα κορυφαιου επιπεδου πρεπει να παιζεις αμυντικη και επιθετικη τακτικη σε πληρη ισσοροπια.

ΕΙναι ξεκαθαρο οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μεσα στις 2 πρωτες ή μπορει και η καλυτερη ομάδα στο πρωταθλημα οταν αυτή ΔΕΝ ΕΧΕΙ την μπάλα στα πόδια της.
Το που βρισκονται οι παικτες, πως καλυπτουν χωρους κλπ. Ειμαστε η πιο σωστα οργανωμενη ομαδα σε αυτον τον τομέα. Πραγματικα δεν υπαρχει αλλη ομαδα καλυτερη σε αυτον τον τομεα ΚΑΙ αυτο ειναι εργο Σαντος.

Το προβλημα λοιπον ερχεται οταν εχουμε την κατοχη της μπάλας. Δεν ξερουμε τι να την κανουμε οταν την εχουμε. Ειναι δεδομενο οτι η ομαδα ΔΕΝ ειναι δουλεμενη με την μπαλα στα ποδια. 2 χρονια τωρα, μια ατυπη κυκλοφορια στην αμυνα και με πασες μεσω αμυντικων χαφ στα πλαινα μπακ ή εξτρεμ βγαζουμε καμια σεντρα. Δεν εχουμε δει τπτ αλλο σαν αναπτυξη.
Ο Σαντος για να πετυχει την επιθετικη τακτικη, οτι θα το ζηταει μονο μεσω μεταγραφών καλών και ποιοτικων παικτων. Γιαυτο ΘΑ ζηταει συνεχεια παικτες. Ειμαστε απτις λιγες ομαδες που σε 16 ματς δεν εχουμε βγάλει ποτε αντεπιθεση. (εχουμε βγαλει αλλα ελαχιστες). Περσι επικρατουσε η αποψη εχουμε αργους παικτες (στα ακρα κυριως, βλέπε σορλεν, σερτζιο) γιαυτο δεν μπορουσαμε ...και φετος που εχουμε γρηγορους παλι δεν βγάζουμε αντεπιθεσεις.

Επισης ο Σαντος (αποψη μου) εχει συγκεκριμενο ρυθμό για την εξελιξη της ομαδας και αυτος μοιαζει να ειναι αργός. Αυτο που θελει να παιξει μπορει να το πετυχει σε 2-3 χρονια , αφου χρονο με χρονο και με καλυτερους παικτες καθε φορα θα ανεβαζει επιπεδο.
@chuck συμφωνώ απόλυτα μέχρι και στο κόμμα με αυτά που γράφεις. Θεωρώ υπερβολικό τον χαρακτηρισμό εμπαθής, επειδή αυτό ακριβώς το στυλ (και άλλα που τα λέω κατά καιρούς) δεν μου αρέσει και δεν θα μου αρέσει ποτέ.

Φίλε Απόστολε κανένας δεν σε βάζει απέναντι βαφτίζοντάς σε νεο-ΠΑΟΚτσή, εκτός αν φώναζες (που δεν θα το έκανες ακόμη κι αν ήσουν στον πυρήνα των βάζελων χθες) Σαλπιγγίδης και έβριζες τα αδέρφια σου ως μαστούρηδες από ραδιόφωνα και ιστοσελίδες. Ο χαρακτηρισμός δεν είναι επίθεση, αλλά άμυνα στο πρεζόνια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #5115 on: January 09, 2010, 21:35:09 »
κραζετε κραζετε για αυτον τον τεχνικο αλλα βλεπωντας αυτον τον ΠΑΟΚ με μερικους παικτες για κλαματα να παιρνει νικες με μηδεν παθητικο αναρωτιεμαι δεν βλεπετε οτι τα αποτελεσματα ερχονται λογω της δουλειας του, λογω της συνοχης που εχει αυτη η ομαδα;

απο τις καλυτερες αμυνες στην ευρωπη και αν χωλαινουμε επιθετικα για μενα φταιει κυριως η ποιοτητα των επιθετικογενων μας παικτων..δηλαδη αν σημερα αντι κουτσια και παπαζογλου ειχες 2 καλους παικτες θα φευγαμε με μια 5 απο τον λειβαδεια

επισης βλεπω τις αλλες ομαδες στο πρωταθλημα να παιζουν οτι να ειναι, χωρις συστηματα και χωρις προσανατολισμο στο γηπεδο..καμια αλλη ομαδα δεν ειναι τοσο ομαδα του προπονητητη της οσο εμεις

μπραβο φερναντο, πιστευω οτι αν ανεβασουμε και την ποιοτητα των παικτων σιγα σιγα θα ερθουν ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #5116 on: January 09, 2010, 21:40:41 »
Αμα θελαμε επιθετικο "εχθες" oπως λεμε σε αλλα τοπικ, θελουμε και ανανεωση του "προχθες"!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #5117 on: January 09, 2010, 21:44:22 »
Ετσι ειναι ακριβώς.Το οτι ειμαστε τρίτοι χωρίς σεντερφορ και με ενα ακρο να δουλεύει δεν ειναι αξιοθαύμαστο.Δηλαδή τι να λέμε για τους άλλους?Σε αυτόν και στους ζαγορ κ ζηση οφείλουμε ότι για μας που ζούμε μακριά που περπαταμε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.Εχουν μεγαλώσει το αγωνιστικό μέγεθος του ΠΑΟΚ.Ποτε στο παρελθόν ακομα κ με αγγελο οπως υποστηρίζουν ορισμενοι δεν είχα τόσο μεγαλω πιστεύω για εκτος εδρας νικη με μικρομεσαίες ομάδες.Γι'αυτό ρε Σαντος κανε επιτέλου μια σωστη ψυχολογική προετοιμασία για το ποκ.Γαμώ την τρέλα μου απόδειξε μας οτι μπορούμε και αυτό.Ετσι θα βουλώσεις τα στόματα ολονών.
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

makptol

• Guest
« Reply #5118 on: January 09, 2010, 21:54:30 »
ο σαντος παραδιδει μαθηματα ειμαστε κοντα να ερθουν και οι επιτυχιες με ΠΟΚ .........
εγω το ξαναλεω ζηση ανανεωσε σαντος τωρα αλλα 2 χρονια........
ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΗΜΕΡΑ.......

jmjyiannis

• Guest
« Reply #5119 on: January 09, 2010, 21:55:39 »
...απο τις καλυτερες αμυνες στην ευρωπη ...

οχι αδελφε. το έκανα ποστ στο topic του αγώνα. Δεν εχουμε από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρώπη. Μετά τη Λέγκια που έχει 7 παθητικό με 17 αγώνες, είμαστε η δέυτερη καλύτερη άμυνα στην ευρώπη!!!!