δεν εισαι ο μονος τυμπανιστη..η βασικη διαφορα μας με τους 2 πρωτους ειναι αρχικα στο μπατζετ αλλα κυριως στην ποιοτητα των ποδοσφαιριστων
τσαγκ
1. η εμπειρια του και οι ομαδες που τον εχουν εμπιστευτει και μονο σε ωγαζουν λαθος
2. δες τις δηλωσεις των παικτων οπως και το οτι παιρνει το μεγιστο απο τους παικτες που παιζουν καθε κυριακη
3. η ομαδα προσεχει την αμυνα της και αυτο ειναι σωστο. Αυτο το υλικο εχει και το αξιοποιει οπως νομιζει οτι μπορει να αποδωσει. Τοε χει πει και πολλες φορες κατα καιρους. Εξαλλου δεν νομιζω να υπηρχε προπονητης στα 6.5 δισ που να εκανε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο
4. εκανε μια αναφορα στην νασιοναλ αν θυμαμαι καλα, αλλο ηθελε να πει, το ειπε λαθος και το δεσανε οσοι δεν τον γουσταρουν σκοινι κορδονι
ο σαντος εχει κανει λαθη στην θητεια του στον ΠΑΟΚ σιγουρα αλλα ειναι καλος και σοβαρος προπονητης..το ζητημα ειναι να του δωσει και η διοικηση τα καταλληλα εφοδια (ηρεμια εχουμε, εμπιστοσυνη εχει, προπονητικο εχει και καλυτερο συντομα) δηλαδη καλυτερους παικτες ωστε να ανεβει και η ομαδα μερικα σκαλια παραπανω
Σχετικά με το 1. μάτια έχω και βλέπω, δεν χρειάζομαι κανέναν υπεύθυνο ομάδας να μου αποδείξει αν ξέρει ο Σάντος να κοουτσάρει. Δεν τον έχω δει ποτέ να αλλάζει την ροή ενός αγώνα με κάποια αλλαγή, είτε εσωτερική είτε κανονική. Ειδικά δε εάν φάμε γκολ πρώτοι εκεί η ομάδα τα παρατάει, ειδικά στα ντέρμπυ.
Σχετικά με το 2. εγώ βλέπω σε πολλές περιπτώσεις παίκτες να σέρνονται και να κάνουν κια του κεφαλιού τους. Αν έτσι παίρνει το 100% των δυνατοτήτων τους τότε πάω πάσο.
Σχετικά με το 3. συμφωνώ ότι τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα, αλλά ρε φίλε με τον Σάντος εκεί τελειώνουν κιόλας! Οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Ειδικά δε στα ντέρμπυ το σχέδιο είναι πάντα το ίδιο: κοιτάμε να μη φάμε γκολ και αν μπορέσει να βγει μια αντεπίθεση να κλέψουμε το ματς. Αυτήν την αίσθηση δίνει ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπυ. Φοβισμένη ομάδα λες και αντιμετωπίζει την μεικτή κόσμου. Μέχρι και με την νεκρή ΑΕΚ ρε! Έλεος
Επίσης είναι τρελό να λες ότι δεν υπάρχει προπονητής να στρώσει τον ΠΑΟΚ και ότι ο Σάντος είναι η μόνη λύση!! Μην τρελαθούμε!!
Σχετικά με το 4. δεν αναφέρομαι στη δήλωση με την Νασιονάλ αλλά στις δηλώσεις μετά από τα ντέρμπυ όπου παραδέχεται την, και καλά, ανωτερότητα των υπολοίπων και ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε τέτοιο επίπεδο ακόμη. Και αλήθεια να είναι αυτό, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο προπονητής του ΠΑΟΚ να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Απλά δεν γίνεται ρε παιδί μου πως το λένε. Πες ό,τι αρλούμπα θες αλλά όχι αυτό το πράγμα.
@tasoylis30
την σταθερότητα στην έχει προσφέρει η διοίκηση την οποία εμπιστεύεται ο κόσμος και όχι ο Σάντος. Όποιος και να ήταν στη θέση του Σάντος, δεν υπήρχε ούτε μία στο εκατομμύριο να μην είχε πρσδώσει σταθερότητα στον αγωνιστικό τομέα.
Για μένα ο Σάντος είναι απλά ένας καλός προπονητής αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί καλύτεροι, για να μην πω και φθηνότεροι ταυτόχρονα, προπονητές. Κάποια στιγμή θα το δει αυτό και ο Ζαγόρ, που θα πάει.
@diegito4
Φυσικά και θα είναι αποτυχημένοι όλοι διοίκηση και τεχνικό τιμ εάν στο τέλος του 3ετούς πλάνου δεν διεκδικείς πρωτάθλημα. Δε σου λέω με το ζόρι να το σηκωσεις αλλά μέχρι 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος τουλάχιστον να είσαι διεκδικητής του τίτλου. Δεν νομίζεις ότι εάν αποτύχει ο Σάντος πρέπει να αποχωρήσει? Καλά για την διοίκηση δεν ισχύει το ίδιο προφανώς γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη λύση (εκτός από έναν επενδυτή, που δυστυχώς αυτά μόνο στα παραμύθια γίνονται)