Author Topic: Fernando Santos  (Read 191969 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4860 on: November 23, 2009, 12:00:09 »
Το καλύτερο ματς που έχει κάνει μέχρι τώρα στην ομάδα.
Σε όλες τις ήττες είχε το μεγαλύτερο μερίδιο ας έχει και στις νίκες!!

αυτο ειναι και το δικαιο

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #4861 on: November 23, 2009, 12:29:16 »
+4

Συγχαρητηρια Δον! Αντε και το διπλακι τωρα  ;)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4862 on: November 24, 2009, 13:32:13 »
για αλλη μια φορα μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας....

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=6465791

Με δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», ο τεχνικός του «δικέφαλου» επεσήμανε πως η ομάδα του πάει βάσει πλάνου, παραδεχόμενος βέβαια, πως η υπόθεση τίτλος δεν είναι εύκολη υπόθεση: «Το πλάνο που έχουμε είναι για τρία χρόνια. Είμαστε στον δεύτερο χρόνο και ο σύλλογος μεγαλώνει, αλλά δεν σκεφτόμαστε ακόμη το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Και πρόσθεσε σχετικά με τα φαβορί για το πρωτάθλημα: «Οι ανταγωνιστές μας, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, είναι πιο δυνατοί. Εμείς θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Όσο για το ντέρμπι με τον Άρη; «Ήταν πολύ καλό που νικήσαμε τον Άρη. Είναι ένα ντέρμπι σαν το Σπόρτινγκ-Μπενφίκα. Ελπίζουμε η σεζόν να εξελιχθεί όπως έχουμε σχεδιάσει και η ομάδα να συνεχίσει να βελτιώνεται, όπως κάνει μέχρι τώρα».

Τέλος, σχολίασε την απόφαση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να αφήσει το ποδόσφαιρο για να γίνει τεχνικός διευθυντής: «Μιλήσαμε και τον υποστήριξα στην απόφασή του. Ήταν δική του επιλογή και θα κάνει καλό σε όλους, παρόλο που θα μπορούσε ακόμη να αγωνίζεται. Πλέον ανήκει σε ένα άλλο πεδίο».

κλειστο το ρημαδι....ο σαντος ειναι να μιλαει μονο για ποδοσφαιρο, τακτικη κλπ...μη το ρωτατε για στοχους, ΠΟΚ κλπ γαμω το κεφαλι μου....

αντε να προβοκαρω λιγο γιατι δεν αντεχεται βδομαδα απολυτης συμπνοιας και αισιοδοξιας πριν απο ντερμπι στην αθηνα... :P

kostas4

• Guest
« Reply #4863 on: November 24, 2009, 13:36:59 »
τι περιμενες να πει?οτι τον μαη θα ειμαστε καλα?

τα θετικα του να εχουμε εναν προπονητη για πολλα χρονια ηδη εχουν αρχισει να φαινονται στην ΟΜΑΔΑ.ειμαστε πλεον σοβαρη ομαδα και οχι καφενειο.εγω τον ΠΑΟΚ τον εμπιστευομαι γιατι ξερω τι να περιμενω και ξερω οτι για να χασουμε ενα παιχνιδι θα ματωσουν οι αντιπαλοι.αυτο που ειχε πει ο βρυζας πριν απο 1-2 χρονια πλεον ισχυει και το εχουμε πετυχει

οσο για τα 2 ή 3 χρονια και εγω πιστευω οτι ειμαστε στον 2ο χρονο.τον 1ο χρονο προετοιμασια ειχε κανει ο παρασχος και οι επιλογες παιχτων ηταν βιαστικες και φτηνες.
του χρονου με μερικες ποιοτικες προσθηκες και τον ιδιο προπονητη για 4 χρονια στην ομαδα πιστευω οτι θα χτυπησουμε το πρωταθλημα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4864 on: November 24, 2009, 14:00:46 »
το κεφαλι μας μπορούμε να το χτυπήσουμε. το πρωταθλημα δε νομίζω. πρωταθλητισμός είναι διαφορετικό από πρωτάθλημα όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές. Δε νομίζω να έχουμε τη δυνατότητα παρασκηνιακά να αντέξουμε στην πίεση του κέντρου. στα κέντρα αποφάσεων είναι αποδεδειγμένο πως δε μας φοβούνται. Είναι άλλο να είσαι κοντά στον πρωτοπόρο και άλλο να χτυπάς πρωτάθλημα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4865 on: November 24, 2009, 14:21:29 »
Μια χαρά τα είπε! Άσε που από Νασιονάλ το να ανεβείς σε Μπενφίκα είναι άλμα.  ;D

Χωρίς πλάκα τώρα. Φυσικά και πρόκειται για "με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω" και θα έπρεπε να πει ΞΑΝΑ μεγαλώνει ο σύλλογος κι όχι σκέτο μεγαλώνει, αλλά εγώ προσωπικά βαρέθηκα να στέκομαι στις δηλώσεις του και κυρίως να χαλιέμαι από αυτές. Θα κοιτάζω μόνο πως παίζει η ομάδα και στ' αρχίδια μου οι απόψεις του. Βέβαια κάποιοι προσπαθούν να τις κάνουν και φιλοσοφία του λαού, αλλά θεωρώ πως ο ΠΑΟΚτσής ποτέ δεν είναι δυνατόν να νιώσει τόσο μίζερος, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να το πετύχουν, οπότε δεν αξίζει ούτε γι' αυτό να σκάμε. Στο κάτω κάτω ας παίζει ο ΠΑΟΚ όπως προχθές και ας γαμήσει και την κούλα και δεν πάει να λέει ότι θέλει. Δεν πα να πιστεύει πως είμαστε και στην αρχή του πλάνου αν βολεύεται...

Το θέμα είναι τι φιλοσοφία έχει η διοίκηση για τον ΠΑΟΚ και αυτό θα το δούμε στην απόφαση που θα πάρει. Εκτός να την έχει πάρει κι εμείς το μαθαίνουμε από τη συγκεκριμένη συνέντευξη. Εύχομαι ο Βρύζας να μη κάνει το ίδιο λάθος με τον Ζαγοράκη και βιαστεί χωρίς λόγο να κλείσει το θέμα.

Αν και μεταξύ μας, για όποιον καταλαβαίνει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, οι πιθανότητες να μην είναι ο Σάντος του χρόνου προπονητής μας είναι λιγότερες από 5%. Μόνο αν γίνουν πράματα και θάματα θα αλλάξει αυτό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4866 on: November 24, 2009, 14:36:55 »
Αν οι δηλωσεις του ειναι αυτες οπως γραφτηκαν, ειναι οντως γυριστη.Λεω ΑΝ.
Θα μαθουμε να μετραμε τωρα αν ειμαστε στη δευτερη ή τριτη χρονια Σαντος?
Χθες του ειπα μπραβο, αυθορμητα, χωρις να εχω διαβασει πριν το παραμικρο. Πιστευα οτι ΟΝΤΩΣ το αξιζε.
Τωρα με τη δηλωση αυτη παλι με ξενερωσε, την πεταξε παλι την κοτσανα του.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4867 on: November 24, 2009, 15:15:49 »
οτι και να πει ο σαντος,οτι και να πει ο οποιοσδηποτε για μενα η ομαδα θελει 3 παικταραδες μεσα στο ροστερ για να χτυπησει πρωταθλημα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4868 on: November 24, 2009, 15:33:54 »
Καταρχήν όσον αφορά ότι είπε δεύτερο χρόνο απλά ...  :ο :ο :ο
Τώρα αν αυτό είναι άποψη k vryza παο πάσο, αλλιώς ξανά  :ο :ο :ο
τι να πω, μιλάει στους πορτογάλους λες k είμαστε στην εποχή του χαλκού k δεν θα μαθαίναμε ποτε στην ελλάδα τα λεγόμενα του
Από εκεί που πίστευα ότι το καλοκαίρι σίγουρα θα φύγει τώρα καταλαβαίνω ότι ίσος υπάρχει σκέψη ανανέωσης, έστω k έναν χρόνο, για να έχουμε τριετές (version 2.0) πλάνο.
τι να πω, μονο από Vryza και Κονσεϊσάο περιμένω εξήγηση πλέον
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4869 on: November 24, 2009, 15:39:15 »
Οι δηλώσεις είναι για κατανάλωση.

Ο καθρέφτης πάντα είναι το γήπεδο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4870 on: November 24, 2009, 15:50:06 »
Σαφως. Ας πηγαινει καλα η ομαδα και ας δηλωνει οτι γουσταρει

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4871 on: November 24, 2009, 16:08:39 »
Τι ειπε δλδ και σας ξενερωσε? :o
ΠΑΟΚ G4Α

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #4872 on: November 24, 2009, 16:26:57 »
ÔæÜìðá ÷áëéÝóôå!
Ôé åßðå äçëáäÞ ðïõ óáò ÷Üëáóå;;;
Ç Ìðåíößêá åßíáé 2ç êáé ç Óðüñôéíãê 6!
Ðïëý êïíôÜ óôï ÐÁÏÊ-áñçò ëïéðüí!

Åðßóçò åßðå ðùò åßíáé óôï 2ï ÷ñüíï. ÏÊ, åäþ ëßãï ìáò ìðÝñäåøå áëëÜ Üìá ôá äåéò ôá ðñÜãìáôá ëßãï ðéï áíôéêåéìåíéêÜ ôüôå ôïí ðñþôï ÷ñüíï äåí ìðïñåßò íá ôïõ ôï ÷ñåþóåéò.

Ôï áðïôÝëåóìá ôïõ íá áëëÜæåé ìßá ïìÜäá óõíÝ÷åéá ðñïðïíçôÞ ôï Ý÷ïõìå äåé ìå áñíçôéêÜ áðïôåëÝóìáôá ôéò ðåñéóóüôåñåò öïñÝò. Åßäáìå êáé ôïí Êïýðåñ….

ÅìÝíá äåí ìå ÷áëÜåé êáèüëïõ ôï íá óõíå÷ßóåé ï ÓÜíôïò óôïí ÐÁÏÊ. Áõôü áðü ìüíï ôïõ èá ôï èåùñÞóù ìÜëéóôá êáé åðéôõ÷ßá ãéáôß èá ìïõ äåßîåé ðùò ç ïìÜäá ìïõ åðéôÝëïõò Ý÷åé áëëÜîåé åðßðåäï ìÝóù ôçò íïïôñïðßáò! Ìüíï ïé ðïëý ìåãÜëïé óýëëïãïé åìðéóôåýïíôáé äéá÷ñïíéêÜ Ýíáí ðñïðïíçôÞ….êáé óôçí ÅëëÜäá õðÜñ÷åé ìüíï ìßá ïìÜäá ó áõôü ôï åðßðåäï Üó÷åôá áí ïé êÜëðéêïé ôßôëïé ôïõò äåí ôï äåß÷íïõí.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

makptol

• Guest
« Reply #4873 on: November 24, 2009, 17:07:31 »

Αν και μεταξύ μας, για όποιον καταλαβαίνει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, οι πιθανότητες να μην είναι ο Σάντος του χρόνου προπονητής μας είναι λιγότερες από 5%. Μόνο αν γίνουν πράματα και θάματα θα αλλάξει αυτό.

+1.000.000 ..... ;D ;D ;D ;D
συμφωνφ μαζυ σου αδερφε....... ;)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4874 on: November 24, 2009, 19:29:08 »
Παραθέτω ένα λινκ με μια άποψη για το σάντος που με εκφράζει αρκετά.
http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=1029:%CF%80%CE%B1%CE%BF%CE%BA-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%82&Itemid=97

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί σε τίποτα τη χαρά που θα νιώσω αν με διαψεύσει ο σάντος. Άλλωστε μετά τον περσινό β' γύρο (και πριν τα πλει οφ) ήμουν από τους πρώτους που έδιναν συγχαρητήρια στο σάντο παρά τις όποιες επιφυλάξεις μου.

@PAOKCURE, απευθυνόμενος ειδικά σε σένα και βλέποντας ότι χαλιέσαι με κάποιους από δω μέσα, θα σου πω το εξής: προσωπικά με το σάντος δεν έχω (είμαι σίγουρος ούτε κι εσύ), προσωπικά με κάποιον από το φόρουμ δεν έχω ούτε θέλω να αποκτήσω (υποθέτω ούτε κι εσύ), οπότε μου είναι πολύ εύκολο να γράψω μια άποψη που με θίγει προσωπικά στ' αρχίδια μου. Κάντο κι εσύ, ένα φόρουμ είναι άλλωστε

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4875 on: November 24, 2009, 19:50:44 »
αν αρχισουν οι νικες εναντίον του ΠΟΚ πιστεύω θα αλλάξουν 180 μοίρες όσοι τώρα γκρινιάζουν για τον Σάντος

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4876 on: November 24, 2009, 20:47:08 »
εγω μαγκες οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο το πιστευω....

επισης οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα εναντιων των ομαδων του ποκ επισης το πιστευω....

συνολικα ομως βαθμολογικα στο πρωταθλημα δεν πιστευω οτι υπαρχει προπονητης που θα μπορουσε να μας εχει υψηλοτερα.......και περσι και φετος....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4877 on: November 24, 2009, 20:48:11 »
εννοείται jmjyiannis. και δεν ειναι κακό να αλλάξουν 180 μοιρες οσοι γκρινιάζουν. Εξάλλου, παράλληλα με όσους γκρινιάζουν, θα έχει αλλάξει και ο δον 180 μοιρες  παιρνοντας νικες εναντια στο ποκ ;D

---
παίζει παντως, θεωριτικά γιατι πρακτικά δε το γνωρίζουμε, και αυτό που λέει ο sabbath παραπάνω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4878 on: November 25, 2009, 14:40:11 »
@PAOKCURE, απευθυνόμενος ειδικά σε σένα και βλέποντας ότι χαλιέσαι με κάποιους από δω μέσα, θα σου πω το εξής: προσωπικά με το σάντος δεν έχω (είμαι σίγουρος ούτε κι εσύ), προσωπικά με κάποιον από το φόρουμ δεν έχω ούτε θέλω να αποκτήσω (υποθέτω ούτε κι εσύ), οπότε μου είναι πολύ εύκολο να γράψω μια άποψη που με θίγει προσωπικά στ' αρχίδια μου. Κάντο κι εσύ, ένα φόρουμ είναι άλλωστε
Φίλε liakos αν είναι να γράφω στ' αρχίδια μου τις απόψεις με τις οποίες διαφωνώ εδώ μέσα, θα γράφω μια φορά το μήνα ;D
Εμένα μου αρέσει η αντιπαράθεση γιατί πραγματικά παίρνω πράγματα από τις αντίθετες γνώμες και όσο δεν χαλάμε τις καρδιές μας θα το κάνω. Ακριβώς επειδή είναι forum και κυρίως το συγκεκριμένο forum. Γιατί αν σταματήσω να απαντάω, τότε είτε μπαίνω εδώ, είτε ακούω στο ράδιο κόλκα ή λαγογιάννη, θα μου φαίνεται το ίδιο. Ξέρεις, λογοκρισία κάθε αντίθετης φωνής κυρίως για τον προπονητή στο στυλ "τόλμησες να εκφράσεις άποψη ρε άσχετε;"
Ε ας μην αφήσουμε να γίνει έτσι και το PAOKWORLD που το αγαπάμε όλοι γι' αυτό που είναι  ;)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4879 on: November 25, 2009, 14:48:15 »
εγω μαγκες οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ μπορει να παιξει καλυτερο ποδοσφαιρο το πιστευω....

επισης οτι υπαρχουν δεκαδες προπονητες με τους οποιους ο ΠΑΟΚ θα μπορουσε να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα εναντιων των ομαδων του ποκ επισης το πιστευω....

συνολικα ομως βαθμολογικα στο πρωταθλημα δεν πιστευω οτι υπαρχει προπονητης που θα μπορουσε να μας εχει υψηλοτερα.......και περσι και φετος....
παρα πολυ σωστες οι επισημανσεις σου!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!