Author Topic: Fernando Santos  (Read 195211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #4740 on: November 03, 2009, 18:42:36 »
Ελλαδα 2009
2πλο ταμπλο
το αεκακι κι αυτο εκτος
Αποφασιστε
Νικας βαζελο, αεκακι
Χανεις απο τελη και σερρες
Νικας τα μικρα ολα
χανεις τα ντερμπι και προσπαθεις για τ καλυτερο κοντα στους πρωτους 2
διαλεχτε
μεση οδος δεν υπαρχει
το εχουμε ΔΕΙ
ΙΣΤΟΡΙΚΑ

--ας προσπαθησουμε μπας και παιξουμε ΛΙΓΟ καλυτερη μπαλα, να παρουμε ΚΑΝΕΝΑ ντερμπυ, αλλα κατα τα αλλα ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ
1 ΕΡΩΤΗΜΑ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
2)ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΓΑΥΡΟ-ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ-ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ 2-3 ΑΠΟ ΠΑΣ ΚΑΙ 2 ΠΑΟΚΙΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

baron

• Guest
« Reply #4741 on: November 03, 2009, 18:56:57 »
και τι να κάνουμε ρε συ biv να τουμπεκιαστούμε δηλαδή..  επειδή μπήκε ένα γκολ στο 90 και ρίξαμε και 35αρα στο μπάσκετ όλα καλά και δεν τρέχει μία..  με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..  Εμένα δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με εκφράζει πως να το πω.. να μη μιλήσω? να περιμένω πότε θα έρθει άλλος για να μιλήσω υπέρ του και μόνο γιατί μόνο έτσι στηρίζω την ομάδα?
όχι φίλε.. εγώ τουλάχιστον αυτό που με χαλάει θα το λέω (η παράδοση που φιάχνεται με ποκ είναι κάτι που με χαλάει αφάνταστα εδω και πολύ καιρό, γι αυτό και το προηγούμενο ποστ μου) αν μπορεί ο Σάντος ας παίξει μπάλα με αεκ κι ας με κάνει ρόμπα γι αυτά που του καταλογίζω
κατα αρχην βαλαμε πολλες φορες γκολ στο 90 λες να ειναι τυχαιο ?
δεν λεμε να μην κριτικαρετε αλλα ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.....

XXXXXXXXX και έχεις τύχη που οι Admins σου επιτρέπουν να βρίζεις άνετα και ατιμώρητα. Το ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ η ΟΧΙ το κάθε ΠΑΟΚΙ που εκφράζει κάτι άλλο από αυτό XXXXXXXXXXXXXXXX είναι PAOKTZHDIKH δουλειά.

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ADMINS:

Έως ποτε XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX και κάνει ότι θέλει?
« Last Edit: November 03, 2009, 19:08:42 by Capricorn »

baron

• Guest
« Reply #4742 on: November 03, 2009, 19:19:24 »
Τέλεια. !!! Μια χαρά!!!

Ας αναρωτηθούμε τώρα όλοι μαζί ΤΙ ΗΘΕΛΕ να πει ο μπουγάτσας με αυτά που έγραψε... να σας πω εγώ:

Να στιγματίσει την διοίκηση ως ανίκανη -αφού στηρίζει τον Santos έως το καλοκαίρι ας πούμε...

Να ξεκινήσει κίνηση κατά τις διοίκησης...

Να διάσπαση τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Να βάλει φωτιά στο topic...

Ευχαριστώ λοιπόν κύριε Admin. Αφού την πλήρωσε η μαλαματίνα, οι αλήτες χουλιγκάνοι του ΠΑΟΚ, η θύρα 1, η θύρα 4, οι χαπάκηδες και τόσοι άλλοι τώρα θα φιμωθούν και οι τελευταίοι... Αίντε ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4743 on: November 03, 2009, 20:10:53 »
Ρε παιδιά, δεν είναι ανάγκη ούτε να μαλώνουμε μεταξύ μας, ούτε να αρχίζουμε τα μπινελίκια. Φόρουμ είναι και λογικό να υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις από τη στιγμή που είμαστε τόσοι πολλοί εδώ μέσα. Δεν μπορούμε να πούμε επιτέλους την άποψή μας χωρίς να γίνουμε κώλος; Ας σεβαστούμε τον συνομιλητή μας, ακόμα κι αν υποστηρίζει κάτι διαφορετικό από μας. Στην τελική ο καθένας από την πλευρά του δίκιο έχει. Αυτοί που μαλώνετε μεταξύ σας, αύριο αγκαλιά θα πανηγυρίζετε εντός και εκτός γηπέδου τις επιτυχίες της ομάδας και αγκαλιά θα κλαίτε στις λύπες.

Στα του topic τώρα. Ο Σάντος είναι αυτός που είναι και δεν αλλάζει στα 55 του. Εμείς αλλάζουμε εύκολα τον τρόπο σκέψης μας που είμαστε και μικρότεροί του; Όπως ο καθένας μας στην δουλειά του έχει τα θετικά και τα αρνητικά του σημεία, έτσι κι αυτός. Για αυτούς που τον γουστάρουνε, ας μην ξεσκίζουν αυτούς που δεν τον πάνε. Αυτοί που δεν τον γουστάρουνε ας κάνουν την κριτική τους χωρίς υπερβολές και άκομψους χαρακτηρισμούς. Είναι δεδομένο ότι ο Σάντος θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Κάποιος είπε ότι η διοίκηση τον στηρίζει. Ναι, τον στηρίζει, αλλά με ημερομηνία λήξεως. Μέχρι τον Μάιο. Και τον στηρίζει για να μην γίνει η ομάδα μπουρδέλο μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Γιατί λοιπόν να πλακωνόμαστε για μια κατάσταση που θεωρείται (και είναι) δεδομένη;

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4744 on: November 03, 2009, 20:16:34 »
και τι να κάνουμε ρε συ biv να τουμπεκιαστούμε δηλαδή..  επειδή μπήκε ένα γκολ στο 90 και ρίξαμε και 35αρα στο μπάσκετ όλα καλά και δεν τρέχει μία..  με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..  Εμένα δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με εκφράζει πως να το πω.. να μη μιλήσω? να περιμένω πότε θα έρθει άλλος για να μιλήσω υπέρ του και μόνο γιατί μόνο έτσι στηρίζω την ομάδα?
όχι φίλε.. εγώ τουλάχιστον αυτό που με χαλάει θα το λέω (η παράδοση που φιάχνεται με ποκ είναι κάτι που με χαλάει αφάνταστα εδω και πολύ καιρό, γι αυτό και το προηγούμενο ποστ μου) αν μπορεί ο Σάντος ας παίξει μπάλα με αεκ κι ας με κάνει ρόμπα γι αυτά που του καταλογίζω
μελος στον Α.Σ. εισαι φιλε?
ετσι καταρχας βοηθας τον ΠΑΟΚ κ στο μπασκετ κ στο ποδοσφαιρο..κ παντου..
εμεις ξεκιναμε αναποδα..ξεκιναμε απο τους προπονητες,παμε στους παικτες μετα στην διοικηση..το ζητημα σε αυτη την ομαδα ειναι
η σταθεροτητα στη διοικηση..σε ολα τα αθληματα.απο ποτε εχουμε την πολυτελεια να το ξεπερναμε αυτο?

το λεω αυτο γιατι εβαλες κ την 35αρα μεσα..

mpougatsas

• Guest
« Reply #4745 on: November 03, 2009, 21:09:35 »
έβαλα την 35άρα μέσα γιατί αν δεν υπήρχε αυτή ίσως να μην περνούσε τόσο στο ντούκου,όπως και πέρασε τελικά, η κατ εμε προβληματική εμφάνιση την κυριακή στην Τούμπα και για κανένα άλλο λόγο.
Μέλος στον Α.Σ. δεν είμαι..  αυτό τι συμαίνει οτι δεν μπορώ να πάρω θέση για το τι βλέπω σαν ΠΑΟΚ στο γήπεδο??
Το είπε κι ο baron αλλά μάλλον δεν έγινε κατανοητό.. κρητική στον Σάντος κάνουμε.. καμιά σχέση με πόλεμο στη διοίκηση και μη στήριξη σ αυτήν.. όσοι κάθεστε σ' αυτό απλά δεν πιάνεται την ουσία των όσων γράφουμε κι αυτό δεν βοηθάει την κουβέντα νομίζω
Εγω θα θελα να βγει κάποιος και να επιχειρηματολογήσει υπερ του Σάντος και να μας δείξει και μας οτι έχουμε άδικο που του την λέμε γιατί έτσι κι έτσι κι έτσι.. με το να την λέει ο ένας στον άλλο δεν πάμε μπροστά  

ive4

• Guest
« Reply #4746 on: November 03, 2009, 22:50:43 »
Τα φόρουμ σημαίνουν και γκρίνια και διαφορετικές απόψεις. Αλλιώς θα έγραφε ένας και όλοι οι υπόλοιποι θα υπογράφαμε από κάτω.

Οσο βλέπεις το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίου και είσαι μόλις τρίτος 10 βαθμούς πίσω τη χρονιά που θα πήγαινες για πρωταθλητισμό και παίζεις και άθλιο ποδόσφαιρο, τότε τι να λες ;
Παρόλα αυτά το βρίσκω λογικό να τον κρίνουμε στο τέλος, εφόσον μαθηματικά δεν έχει κριθεί τίποτα.
Ούτε θα βρίσω την διοίκηση επειδή τον κρατάει. Το αντίθετο.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #4747 on: November 03, 2009, 23:05:53 »
Ρε μλκες ειναι παρα πολυ απλο.

Αφου ετσι κ αλλιως ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ.

Ουτε θα παιξουμε καλυτερη μπαλα απο την γκρινια.

@persea, οσον αφορα την αποδοση, ολες οι ομαδες σημερα που μιλαμε παιζουν κακο ποδοσφαιρο. Απλα γαυροβαζελοι εχουν σφυριγματα και πηραν διαφορα 10 βαθμων ακρως πλασματικη.

Μπαλα παιζει μονο ο εργοτελης και ακομα μια μικρη. Αλλα αυτες μια αγωνιστικη θα χανουν μια θα κερδιζουν.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4748 on: November 04, 2009, 10:26:00 »
Καλο ποδοσφαιρο σ'αυτο το πρωταθλημα δεν παιζει να δουμε ουτε απο τον ΠΑΟΚ, ουτε απο κανενα. Καλως ή κακως, τα πονταλακια ειναι εκεινα που εχουν σημασια και διαμορφωνουν καταστασεις. Οσο κερδιζει ο Σαντος ειναι ολα καλα, οσο πεταει ποντους στα σκουπιδια, οπως με γαυρο και ατρομητο, θα ακουγεται μια υποκωφη μουρμουρα. Σ'αυτο το αθλημα τη μια βδομαδα εισαι ηρωας και την αλλη εχεις την θηλια στο λαιμο.
Ενα ειναι το μοναδικο δεδομενο μεχρι στιγμης. Φερναντο Σαντος ως το τελος των αγωνιστικων υποχρεωσεων του ΠΑΟΚ για φετος, και μετα κανουμε τη σουμα. Μετα ομως, ουτε τωρα, ουτε τα χριστουγεννα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #4749 on: November 04, 2009, 13:36:09 »
με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..
δεν ισχυει!!!περα για περα αστοχη η συγκεκριμενη αποψη σου.η ομαδα πηρε παληκαρισια νικη και μιλαω πολυ σοβαρα!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4750 on: November 08, 2009, 01:57:46 »
Η ομάδα παίζει κάθε αγώνα και χειρότερα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς σχέδιο, χωρίς κινήσεις, χωρίς πάθος και με απίστευτα φοβικά σύνδρομα και βγαίνει ο αρχιτέκτονας αυτού του σιχάματος στο τέλος να κράξει ΞΑΝΑ τους παίχτες και να μας πει πως έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!! Βρε άντε σάλτα και γ....

Δικαίωμά σας να τρώτε το παραμύθι του ανίκανου και να νομίζετε πως είναι προπονητής. Δικαίωμά μου όμως να λέω ότι γουστάρω και όποιος κουράζεται να μη διαβάζει. Άντε γιατί πιο κουρασμένος από μένα δεν υπάρχει στον κόσμο όλο. Όσοι γουστάρετε παραμύθιασμα και πανηγύρια χαρείτε τώρα που μας έχει ανοίξει, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Ιδίως για όσους πετάνε αετό και θα προσγειωθούν απότομα.

Άντε να διώξουμε τώρα κι αυτούς τους παίχτες. Ούτε αυτοί του κάνουν του μαιτρ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4751 on: November 08, 2009, 03:36:54 »
Συμφωνω 100% με τον Κιουρ. Το εγραψα και μετα το παιχνιδι. Βριζει τους παιχτες που ο ιδιος εχει φερει, ο ιδιος εχει προπονησει και εχει διαλεξει. 2 χρονια στην ομαδα εισαι Δον...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

makptol

• Guest
« Reply #4752 on: November 08, 2009, 04:26:37 »
Η ομάδα παίζει κάθε αγώνα και χειρότερα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς σχέδιο, χωρίς κινήσεις, χωρίς πάθος και με απίστευτα φοβικά σύνδρομα και βγαίνει ο αρχιτέκτονας αυτού του σιχάματος στο τέλος να κράξει ΞΑΝΑ τους παίχτες και να μας πει πως έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!! Βρε άντε σάλτα και γ....

Δικαίωμά σας να τρώτε το παραμύθι του ανίκανου και να νομίζετε πως είναι προπονητής. Δικαίωμά μου όμως να λέω ότι γουστάρω και όποιος κουράζεται να μη διαβάζει. Άντε γιατί πιο κουρασμένος από μένα δεν υπάρχει στον κόσμο όλο. Όσοι γουστάρετε παραμύθιασμα και πανηγύρια χαρείτε τώρα που μας έχει ανοίξει, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Ιδίως για όσους πετάνε αετό και θα προσγειωθούν απότομα.

να διωξουμε τον μαιτρ παλι χασαμε σημερα με τον ηρα 1-0 με την ψυχη στο στομα με την ξανθη 1-0 παλι το ιδιο
με τον πανθρακικο οντως χαλια αλλα παλι κερδισαμε γαμοτο ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΜΑΣ
..... ;D ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΔΗ Η ΜΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΙΤΡ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΧΑΣΕΙ ΦΤΑΙΕΙ ........ΦΥΓΕ ΡΕ ΜΑΙΤΡ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ...... :) :)

κραταω την νικη PAOKCURE και συνεχισουμε .......κανω καλα η οχι ?   ;)

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #4753 on: November 08, 2009, 09:14:46 »
Και αυτή τη φορά υπήρξες πολύ αστοχος και λάθος σε όσα είπες.
Λες στους παιχτες σου πως έτσι δε θα γίνεται μεγάλη ομάδα, δηλαδη τους περνάς το μηνυμα πως ειστε μικρή ομαδα (νασιοναλ π.χ.) και πως πρεπει να κανετε αυτα που σας λεω για να γίνετε μια ομάδα μεγαλη με παίχτες (π.χ. κατσουρανης) που θα κανουν τη διαφορα.
Λοιπον, δον πολυ λαθος το πας το πραμα. πολυ λαθος. Κανονικα πρεπει να λες στους παιχτες σου πως εισαστε η μεγαλύτερη ομαδα της χωρας και ωφείλετε να μπαινετε στο γηπεδο ως παιχτες της μεγαλύτερης ομάδας και να μην συμπεριφερεστε ως παιχτες καποιας άλλης μικρότερης.
ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ μικρής ομάδας τόσο το πρόβλημα θα συνεχίζεται.
Εν τέλει, δε ζητώ να πεις ψεματα, ούτε να τους παραμυθίασεις.Την αλήθεια να πεις ρε γμτ!!!! ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ!!
---

Δε ξερω τι γινεται αλλά ή εγω έχω τρελαθεί και μου ξυνίζουν και παρεξηγώ υπερβολικά τις δηλώσεις του ή όντως αυτός καθε φορά το μαλακίζει. Για τη δουλειά του δε μιλάω γιατί δε τη ξέρω αυτή τη δουλειά. Αλλά για τις δηλώσεις του που μικράινουν το ΠΑΟΚ θα τα ακούει. 

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #4754 on: November 08, 2009, 09:57:29 »

PAOKCURE έχω την αίσθηση ότι η απόφαση έχει ληφθεί από το Ζήση για αλλαγή προπονητή το καλοκαίρι. Δυστυχώς σε αυτη τη χώρα μετράει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα γράφει μόνος 3ος για τώρα. Ξέρουμε όλοι ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση και αλλον να φέρει τώρα πάλι play-off θα παίξεις και πάλι Europa League θα βγεις λογικά. Οπότε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε με αυτό που βλέπουμε. Δυστυχώς. Έχε εμπιστοσύνη στο Ζήση
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4755 on: November 08, 2009, 12:04:51 »
Παρότι δε δίνω μεγάλη σημασία στις δηλώσεις οποιουδήποτε, θα ήθελα μια φορά να αναλάβει την ευθύνη για το αίσχος που βλέπουμε. Και να μη μας γυρίζει δυο χρόνια πίσω όταν μιλούσε για σαρδέλες.
Μέχρι στιγμής τον έχω ακούσει να δηλώνει ικανοποιημένος σε ματς που δεν βλεπόταν η ομάδα, ή να κατηγορεί τους παίκτες.

Έχω την αίσθηση ότι ούτε η προπέρσινη χρονιά ούτε ο περσινός πρώτος γύρος ήταν τυχαίος. Θα δυσκολευόμαστε πολύ σε όλα τα εκτός έδρας.
Τεςπα, κάναμε το πρώτο διπλό και συνεχίζουμε. Ελπίζω να κάνουμε δεύτερο γύρο σαν τον περσινό. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4756 on: November 08, 2009, 12:54:05 »
Πρώτη φορά βλέπω προπονητή να κατηγορεί συνέχεια τους παίκτες του ότι φταίνε αυτοί για όλα τα αποτελέσματα, λες και αυτός δν έχει μερίδιο ευθύνης, ή λες και ήρθε εχθές στην ομάδα και δν ξέρει τους παίκτες. Συμφωνώ με τον κιουρ 100% . Το ότι κερδίζουμε αυτό δν σημαίνει ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε όπως και πέρσι πολύ κωλόφαρδοι (και με ξάνθη και με γριά στο τέλος τα βάλαμε ) σε κάποια ματς και η αμάδα δν παίζει την μπάλα που θελουμε, ας μη γελιόμαστε. Ο Σάντος αυτά που μπορεί να κάνει αυτά κάνει. Ο άνθρωπος είναι περιορισμένων δυνατοτήτων τι να πούμε τώρα, μέχρι και στην Πορτογαλία δν τν γουστάρουνε. Και δν λέω λόγια του αέρα, έχω μιλήσει με αρκετούς πορτογάλλους λόγω της δουλείας μου τυχαίνει να βρίσκομαι αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια εις την ιβηρική χερσόνησο  ;D . Και για όσους λέτε ότι δν είναι σωστό να αλλάζουμε προπονητη στα μέσα της χρονιάς θα ήθελα να σας θυμησω την σεζόν 1996-1997 όταν ήρθε για πρώτη φορά ο άγγελος στη μέση της σεζόν. Και ομάδα έκανε και έπερνε τα αποτελέσματα. Έτσι και αλλιώς ο γενάρης κοντά είναι αν θέλει να πάρει παίκτες καινούριους και να συμπληρώσει το ρόστερ είναι εύκολο. Παρεπιπτόντως κάποιοι μη σπάζεστε τόσο πολύ με τις απόψεις των αλλωνών , φόρουμ είναι ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει, στα πλαίσια του λογικού.
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #4757 on: November 08, 2009, 14:06:58 »

Πάντα με βρίσκεις σύμφωνο σε ότι γράφεις.... Όσο πάμε και χειρότερα...
Βασικά το μπαμ από αρκετούς και η ανώμαλη προσγείωση θα γίνει σε περίπτωση που κάνουμε πατάτα με τον ρούλη την κυριακή..
Εκεί να σε δω μετά Δον Φερνάντο Σάντος ποιος θα φταίει.. Οι παίχτες;;; Ο Κόσμος;;; Η η διοίκηση που σε κρατάει..
Όπως γράφει και η παράθεση παραπάνω.. Δικαίωμά μου να λέω ότι θέλω..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #4758 on: November 08, 2009, 14:27:20 »
Δεν νομιζω για το χτεσινο να εχει την μεγαλυτερη  ευθηνη ειδικα μετα το 65'.Για την γενικη προσεγγιση και νοοτροπια που περναει στην ομαδα ΝΑΙ.Αλλα για το χθεσινο ειναι κυριως θεμα παικτων ,τακτικης παιδειας και συγκεντρωσης οπως λεει και ο Κομανταντε Παμπλο.
  Αυτον τον προπονητη πλεον τον κρινω μονο απο το αποτελεσμα και μαλιστα αυτηρα οπως ζηταει και ο ιδιος.Στα του ομορφου ποδοσφαιρου που θα συνδιθαζει και αποτελσμα η ελπιδα με σαντο με εχει εγκαταλειψη γιαυτο παρακαλαω τουλαχιστον για την ουσια των 3 ποντων τουλαχιστον σε καθε ματς.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4759 on: November 08, 2009, 14:31:09 »
Η ομάδα παίζει κάθε αγώνα και χειρότερα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς αυτοματισμούς, χωρίς σχέδιο, χωρίς κινήσεις, χωρίς πάθος και με απίστευτα φοβικά σύνδρομα

κ ομως στα πρωτα 5 ματς 6 βαθμοι, στα επομενα 5 12 βαθμοι και μια προκριση στο κυπελλο...

οχι τπτ αλλο, αλλα για να βλεπουμε ολη την εικονα οχι μονο οτι θελουμε. κ παρεπιπτοντως συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες