Author Topic: Fernando Santos  (Read 195192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4720 on: November 02, 2009, 23:21:40 »
ναι. σιγουρα. σε αυτο συμφωνούμε.γιαυτό είχα και κεφαλαια το ΔΕΝ. Σαν ένα κόμπλεξ που βγαίνει και σε παίχτες και σε προπονητη ειδικά όταν παίζουμε με ΠΟΚ. Και σίγουρα αυτό αν δεν έρθει κανένα καλό αποτέλεσμα θα γίνεται όλο και πιο έντονο.

ive4

• Guest
« Reply #4721 on: November 03, 2009, 08:51:21 »
Σε αναμετρήσεις για την 9η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Πόρτο-Μπελενένσες 1-1
Ναβάλ-Λεϊσόες 1-0
Mπράγκα-Μπενφίκα 2-0
Ολανένσε-Ρίο Αβε 0-1
Πάσος Φερέιρα-Λεϊρία 0-1
Nασιονάλ-Σετούμπαλ 2-1
Σπόρτινγκ Λισ.-Μαρίτιμο 1-1
Ακαντέμικα-Γκιμαράες 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 9 αγώνες)
Μπράγκα 25
Μπενφίκα 22
Πόρτο 20
Ρίο Αβε 14
Νασιονάλ 14
Λεϊρία 13
Σπόρτινγκ Λ. 13
Μαρίτιμο 12

Φαντάζομαι ότι αυτά τα πράγματα στο μυαλό του μεγάλου προπονητή μας θα φαντάζουν εξωγήινα και τρελλά. Να πάρει η Μπελενένσες Χ στο Πόρτο; Να προηγείται η Μπράγκα στο πρωτάθλημα ; Τυχαία είναι τυχαία, ξου ξου!

apostolos

• Guest
« Reply #4722 on: November 03, 2009, 10:21:40 »
Παιδιά έχει αρχίσει και κουράζει.

makptol

• Guest
« Reply #4723 on: November 03, 2009, 10:37:03 »
xaxaxa ......ρε τι αλλο θα γραψατε και η εμπαθεια εχει τα ορια της ουτε για τα σκουληκια γραφουμε τοσες κακιες οσες για αυτον τον ανθρωπο τι να πω......πρεπει να του δειξουμε σεβασμο σαν προπονητη του ΠΑΟΚ τον φριγκερ πολυ περισσοτερο καλα
του φερθηκαμε......ελεος.......

veron

• Guest
« Reply #4724 on: November 03, 2009, 12:28:29 »
Αδελφέ makptol περιμένω να μου πεις πως ακριβώς το ποστ μου δείχνει ασέβια, κακία, εμπάθεια για τον προπονητη του ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #4725 on: November 03, 2009, 13:29:44 »
sto σχολιο του pesrea αναφερομαι φιλε μου οχι σε σενα...... ;)

veron

• Guest
« Reply #4726 on: November 03, 2009, 13:50:17 »
Εντάξει τότε makptol εγώ τον πληθυντικό έιδα, για αυτό ρώτησα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4727 on: November 03, 2009, 14:50:38 »
eνταξει μαγκες ας χαλαρωσουμε λιγο ειδικα απο τη στιγμη που κερδιζουμε....

ας δουμε π.χ. τι νικες με το ζορι παιρνει ο βαζελος που εχει μεσα σισεδες αρχηγο απο εθνικη βραζιλιας,κατσουρανη σαλπι κ.λ.π.  ενω εμεις αν εξαιρεσουμε καποιους πολυ χαμηλοτερης αξιας παικτες....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #4728 on: November 03, 2009, 17:01:00 »
sabbath σόρυ κιόλας αλλά στα παπάρια μας τι κάνει ο βάζελος και το κάθε ποκεμον

apostole kai makptol να με συγχωρείται αν κουράζω αλλά και εμένα με έχει κουράσει αυτή η κατάντια με τα χαμένα ντέρμπι γιατί περι κατάντιας πρόκειται το οτι δεν μπορείς να σηκώσεις κεφάλι τόσο καιρό κόντρα στους πραγματικούς σου αντιπάλους και αρκείσαι στο να κερδίζεις τον ρούλη και τους λοιπούς από κάτω

Δε λέω ούτε να φύγει ούτε να μείνει απλά παραθέτω το τι έχει κάνει ως τώρα, σήμερα μια βδομάδα πριν το ματς με αεκ, ετσί για να μην ξεχνιόμαστε...                 

ο ΠΑΟΚ επί Σάντος κόντρα στο ποκ
---------------------------------------- 1η Χρονιά ---------------------------------------
29-09-2007     Super League        Panathinaikos    2 - 0    PAOK                          H
03-11-2007     Super League   gay-ros Piraeus    2 - 1    PAOK                            H
30-12-2007     Super League               AEK    2 - 0    PAOK                                H
27-01-2008     Super League              PAOK    0 - 1    Panathinaikos                    H
23-02-2008     Super League              PAOK    1 - 1    gay-ros Piraeus                 I
13-04-2008     Super League              PAOK    0 - 4    AEK                                 H
----------------------------------------- 2η Χρονιά --------------------------------------
14-09-2008     Super League              PAOK    1 - 1    AEK                                 I
19-10-2008     Super League              PAOK    0 - 0    Panathinaikos                    I
16-11-2008     Super League   gay-ros Piraeus   2 - 0    PAOK                             H
11-01-2009     Super League             AEK    1 - 0    PAOK                                  H
04-02-2009     Cup                              PAOK        1 - 0    gay-ros Piraeus           N  :05a:
08-02-2009     Super League          Panathinaikos    3 - 0    PAOK                         H
04-03-2009     Cup                  gay-ros Piraeus    2 - 0  PAOK                             H
08-03-2009     Super League              PAOK    0 - 0    gay-ros Piraeus                   I
----------------------------------- 2η Χρονιά (Πλει-Οφ) ----------------------------------
10-05-2009     Super League              PAOK    0 - 1    Panathinaikos                     H
17-05-2009     Super League              PAOK    0 - 1    AEK                                  H
20-05-2009     Super League               AEK    3 - 1    PAOK                                 H
24-05-2009     Super League          Panathinaikos    4 - 1    PAOK                         H
---------------------------------------- 3η Χρονιά ---------------------------------------
20-09-2009     Super League               PAOK        1 - 2 gay-ros Piraeus                H
25-10-2009     Super League          Panathinaikos    2 - 1    PAOK                         H
28-11-2009     Super League                 AEK                 PAOK                             ??
------------------------------------------------------------------------------------------                                   
                         Συνολικά        ΠΑΟΚ 1Ν-4Ι-15Η     8 - 34      ποκ  15Ν-4Ι-1Η

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4729 on: November 03, 2009, 17:32:06 »
Μας τα χετε κανει τσουρεκια με τον Σαντος!

Ειναι ο προπονητης του ΠΑΟΚ τελος!

Αν ποτε αποφασισει ο Βρυζας να τον διωξει συζηταμε!

Μπορειτε απλα να λετε την γνωμη σας.. ειτε τον γουσταρετε ειτε οχι... αλλα οχι αυτο το πραγμα ρε πουστη μου.. εχουμε 1,5 μηνα που τον εχουμε ξεσκισει τον ανθρωπο εδω μεσα.. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ!

Εχω πει και γω επανηλλειμενες φορες οτι δεν τον θεωρω καταλληλο για να φτασει τον ΠΑΟΚ εκει που ονειρευομαι.. αλλα οταν βλεπω οτι η διοικηση τον στηριζει και συνεχιζει μαζι του.. δεν μπορω καθε 3 και λιγο να βγαινω και να τον λιδωρω!
Το γαμησαμε και ψοφησε το θεμα!

Ναι ειναι λουζερ στα ντερμπυ.. ναι φοβαται και την σκια του οταν κατεβαινει Αθηνα.. ναι δεν εχει ενα γαμημενο δευτερο μπουφαν να φορεσει(και αυτο το κριτικαρουμε.. ΠΑΟΚ εισαι) ναι εχει χιλια δυο στραβα!

Αμα φυγει δηλαδη τωρα τι θα γινει? θα κανουμε 21/21 στο πρωταθλημα και θα παρουμε την κουπα? θα παμε Καραισκακη και οακα με τον νεο προπονητη που θα κατεβασει το ακρως επιθετικο 4-2-4 και θα ριξει ντορτια?
Θα παρουμε το κυπελλο για χαβαλε αποκλειωντας με 2 νικες στα ημιτελικα τον βαζελο και γαμωντας το σκουλικι στον τελικο?

Δεν νομιζω... οποτε υπομονη να βγει αυτη η χρονια με τον Σαντος.. και το καλοκαιρι βλεπουμε.. ηδη ο Βρυζας απο τωρα εχει ολο τον χρονο μπροστα του να σκεφτει και να βρει την καλυτερη λυση για τον παγκο του ΠΑΟΚ!
Αφου τον εμπιστευομαστε τον Ζηση ας τον αφησουμε να κανει οτι αυτος θεωρει σωστο στο θεμα του προπονητη!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4730 on: November 03, 2009, 17:44:02 »
δεν το κλειδωνουμε να το ξανα ανοιξουμε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ λεω εγω;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

euboia4

• Guest
« Reply #4731 on: November 03, 2009, 17:44:22 »
Εγω στηριζω την διοικηση
αρκει να φερει τον προπονητη που γουσταρω εγω,τους παιχτες που γουσταρω εγω,τους συνεργατες της διοικησης που γουσταρω εγω,να φτιαξει γηπεδο εκει που γουστραρω εγω,να διωξει τους παιχτες που δεν γουσταρω εγω και να φτιαξει την μπουτικ και το ΠΑΟΚ τραβελ οπως γουσταρω εγω.
Εγω στηριζω την διοικηση

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4732 on: November 03, 2009, 18:00:06 »
εγω παλι δεν καταλαβαινω  γιατι οι περισσοτεροι που τον αντιπαθουν γουσταρουν τοσο πολυ να
εκφραζονται δημοσια, τη στιγμη που δεν υπαρχει περιπτωση να τους ακουσει κανεις απο την διοικηση.

πραγματικα ειναι να απορει κανεις γιατι εχουμε την αναγκη να κατηγορουμε κ να κατακρινουμε δημοσια
τον προπονητη της ομαδας που αγαπαμε,κ θελουμε να τον διωξουμε, οταν η διοικηση που αγαπαμε τον στηριζει.

μονο κακο στην ομαδα κανουμε,κ δεν μπορουμε να το καταλαβουμε..

ας συζηταμε μια δυο μερες μετα τον αγωνα για την αποδοση του, την αποδοση της ομαδας,απολυτα κατανοητο.
 αλλα οχι αυτο το πραγμα.ειναι βαρια αρρωστια..κ πιστευω οτι ειναι δειγμα εμπαθειας-αντιπαθειας..

κεγω ετσι λειτουργουσα οταν ειχαμε τις προηγουμενες διοικησεις(κ το ιδιο ισως εκανα την πρωτη χρονια του ζαγορακη.) ολα μου φταιγανε,δεν ειχα που να ξεσπασω, με εφταιγαν τα πιονια κ οχι αυτοι που τα κινουσαν..
τωρα ομως? ολα εχουν αλλαξει μεσα μου κ βλεπω τον ΠΑΟΚ διαφορετικα,προσπαθω να κανω πραγματα
που θα τον βοηθησουν πραγματικα..μακροχρονια σε βαθος χρονου..

ΠΑΟΚ - ΕΝΟΤΗΤΑ

mpougatsas

• Guest
« Reply #4733 on: November 03, 2009, 18:09:35 »
και τι να κάνουμε ρε συ biv να τουμπεκιαστούμε δηλαδή..  επειδή μπήκε ένα γκολ στο 90 και ρίξαμε και 35αρα στο μπάσκετ όλα καλά και δεν τρέχει μία..  με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..  Εμένα δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με εκφράζει πως να το πω.. να μη μιλήσω? να περιμένω πότε θα έρθει άλλος για να μιλήσω υπέρ του και μόνο γιατί μόνο έτσι στηρίζω την ομάδα?
όχι φίλε.. εγώ τουλάχιστον αυτό που με χαλάει θα το λέω (η παράδοση που φιάχνεται με ποκ είναι κάτι που με χαλάει αφάνταστα εδω και πολύ καιρό, γι αυτό και το προηγούμενο ποστ μου) αν μπορεί ο Σάντος ας παίξει μπάλα με αεκ κι ας με κάνει ρόμπα γι αυτά που του καταλογίζω

makptol

• Guest
« Reply #4734 on: November 03, 2009, 18:11:54 »
Εγω στηριζω την διοικηση
αρκει να φερει τον προπονητη που γουσταρω εγω,τους παιχτες που γουσταρω εγω,τους συνεργατες της διοικησης που γουσταρω εγω,να φτιαξει γηπεδο εκει που γουστραρω εγω,να διωξει τους παιχτες που δεν γουσταρω εγω και να φτιαξει την μπουτικ και το ΠΑΟΚ τραβελ οπως γουσταρω εγω.
Εγω στηριζω την διοικηση

τα ειπες ολα με λιγες λεξεις   ;D ;D.....τα παντα ολα που λεει και η φιλιππενεζα του κοκκαλη.... ;D ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4735 on: November 03, 2009, 18:14:46 »
και τι να κάνουμε ρε συ biv να τουμπεκιαστούμε δηλαδή..  επειδή μπήκε ένα γκολ στο 90 και ρίξαμε και 35αρα στο μπάσκετ όλα καλά και δεν τρέχει μία..  με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..  Εμένα δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με εκφράζει πως να το πω.. να μη μιλήσω? να περιμένω πότε θα έρθει άλλος για να μιλήσω υπέρ του και μόνο γιατί μόνο έτσι στηρίζω την ομάδα?
όχι φίλε.. εγώ τουλάχιστον αυτό που με χαλάει θα το λέω (η παράδοση που φιάχνεται με ποκ είναι κάτι που με χαλάει αφάνταστα εδω και πολύ καιρό, γι αυτό και το προηγούμενο ποστ μου) αν μπορεί ο Σάντος ας παίξει μπάλα με αεκ κι ας με κάνει ρόμπα γι αυτά που του καταλογίζω

Να το λες ρε φιλε οτι σε πειραζει και σε ενοχλει αλλωστε για αυτο ειναι το φορουμ οχι μονο να συμφωνουμε.. και γω το κανω εννοειτε αυτο!
Μαλλον δεν καταλαβες τι ηθελα να πω...
Εχουμε ποσο καιρο που καθε μερα σε ολα τα τοπικ μιλαμε για Σαντος!
Νισαφι πια! λες και το μονο προβλημα μας ειναι ο προπονητης.. και αμα φυγει αυριο καθαρισαμε!

makptol

• Guest
« Reply #4736 on: November 03, 2009, 18:17:50 »
και τι να κάνουμε ρε συ biv να τουμπεκιαστούμε δηλαδή..  επειδή μπήκε ένα γκολ στο 90 και ρίξαμε και 35αρα στο μπάσκετ όλα καλά και δεν τρέχει μία..  με Ξάνθη σκέτη απογοήτευση ήμασταν..  Εμένα δεν μ αρέσει αυτό που βλέπω, δεν με εκφράζει πως να το πω.. να μη μιλήσω? να περιμένω πότε θα έρθει άλλος για να μιλήσω υπέρ του και μόνο γιατί μόνο έτσι στηρίζω την ομάδα?
κατα αρχην βαλαμε πολλες φορες γκολ στο 90 λες να ειναι τυχαιο ?
δεν λεμε να μην κριτικαρετε αλλα ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4737 on: November 03, 2009, 18:20:32 »
ΣΤΗΡΙΞΗ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #4738 on: November 03, 2009, 18:21:49 »
Με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή δεν θα βάλουμε γκολ στο 90 και θα λείξει 0-0 με κάνα πανθρακικό εντός.
Και τότε αν βγούνε και το πούνε όποιοι το πούνε,θα υποστηρίζουν οι υπόλοιποι ότι κράζουνε με την πρώτη στραβή.
Δε χρειάζεται να γίνει η στραβή για να τονίσουμε μερικά πράγματα.

Όπως και να 'χει το θέμα δεν οδηγεί πουθενά.Προσωπικά ούτε εγώ αντέχω να βλέπω έτσι τον ΠΑΟΚ.Δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε από το να περιμένουμε.Τόσα χρόνια το κάναμε,ας συνεχίσουμε.

mpougatsas

• Guest
« Reply #4739 on: November 03, 2009, 18:30:58 »
κατα αρχην βαλαμε πολλες φορες γκολ στο 90 λες να ειναι τυχαιο ?
δεν λεμε να μην κριτικαρετε αλλα ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΝΩ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ.....
Αν παίζαμε μπάλα για 90 λεπτά και το βάζαμε δεν θα το ανέφερα, αλλά δεν έγινε έτσι.. δύο φάσεις είχαμε σ όλο το παιχνίδι και η Ξάνθη άλλες 2 πιο επικύνδινες. ναι, απο κωλοφαρδία κεδισαμε και τιποτα άλλο αν θες τη γνώμη μου.
Λέμε τα ίδια γιατί αυτά τα ίδια είναι που μας ενοχλούν και επαναλαμβάνονται.. προσωπικά δεν έχω καμιά εμπάθια.. ας αρχίζει να παίζει μπάλα η ομάδα επιθετικά και να κερδίζει και το ποκ τουλάχιστον εδω μέσα κι ας μείνει χίλια χρόνια ο santos... που λέει κι ο λόγος
« Last Edit: November 03, 2009, 18:36:33 by mpougatsas »