Author Topic: Fernando Santos  (Read 195102 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4580 on: October 27, 2009, 14:32:26 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=42350
«Τι φοβάστε και δεν παίζετε;»

Εξαλλος μπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρά το ότι το σκορ ήταν στο 1-1 έβαλε τις φωνές στους παίκτες του. «Δεν καταλαβαίνω τι φοβάστε και δεν παίζετε. Δεν είναι εικόνα αυτή» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου. Με το ζόρι 18άδα για ΟΦΗ.

«Δεν είναι εικόνα αυτή»

Για ακόμη ένα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ για να αντιδράσει έπρεπε να βρεθεί πίσω στο σκορ. Το τι ευθύνεται για τη συγκεκριμένη φοβία των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει στους Θεσσαλονικείς. Ο Σάντος στο ημίχρονο του αγώνα του ΟΑΚΑ, μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να φωνάζει στους παίκτες. «Προσπαθώ να καταλάβω τι φοβάστε και δεν παίζετε. Βγείτε μπροστά να κάνετε το παιχνίδι σας και ό,τι βγει. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος.

Τα δε εφη ο ΜΕΓΑΣ αντιπροσωπος κοουτς του επιθετικου ποδοσφαιρου. Δεν γουσταρει ρε γατακια ποδοσφαιριστες του ΠΑΟΚ να σας βλεπει πισω. Μπροστα ρε με μαγκια και αρχιδια 80 κιλα το ενα οπως σας εχει διδαξει τοσα χρονια ο δασκαλος-μηχανικος. Οχι πισω γιατι ξενερωνει ο μαιτρ του ολοκληρωτικου-επιθετικου ποδοσφαιρου αυτα σας μαθαινε τοσο καιρο.

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ.

Το οτι ο κοσμος πλεον δεν τον γουσταρει στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ το εχουνε πλεον καταλαβει και οι τελευταιοι δημοσιογραφοι-κατα φαντασιαν παραγοντες και τρεχουν να σωσουν οτι σωζεται. Δεν σωζεται τιποτα ρε μαλακες γιατι απλουστατα ο "μηχανικος" της σφαλιαρας δεν θελει και δεν μπορει να σωθει απο μονος του ο ιδιος. Αι σιχτιρ τα ειπα και ξαλαφρωσα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

mGm

• Guest
« Reply #4581 on: October 27, 2009, 14:43:19 »
Αν και ειμαι απο αυτους που υποστηριζουν οτι ο φερναντος πρεπει να μεινει μεχρι το τελος της χρονιας οτι κι αν γινει...να ρωτησω...
Ειναι τυχαιο οτι στην τελευταια μεγαλη νικη (σε εκταση σκορ) επι του παο (4-1) προπονητης του βαζελου ηταν ο φερναντος?
Επισης ενα φιλος γαυρος μου ψιθυρισε κατι το οποιο δεν το εχω διασταυρωσει...ο Σαντος λεει δεν εχει κερδισει ποτε ντερμπι στην Ελλαδα ανεξαρτητως ομαδας που προπονουσε!!! Αληθευει? Μπορει κανεις να απαντησει με σιγουρια?

northeagle_4

• Guest
« Reply #4582 on: October 27, 2009, 14:46:18 »
Moνο κυπελλο και ενα ντερμπυ κουλα-ζελας.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4583 on: October 27, 2009, 15:21:49 »
Η περίπτωση του Λίνο σου φαίνεται τόσο αθώα ; Δεν εννοώ από ηθικής πλευράς, αλλά ότι μας φόρτωσε έναν μέτριο από την χώρα του με αρκετά ψηλό κασέ.
Μισο λεπτο. Κατ αρχην ο Λινο για μενα δεν ειναι μετριος αλλα καλος παιχτης.
Ομως και ετσι να ειναι νομιζω οτι κανουμε παρα πολλοι απο εμας καποια λαθη. Αναλογα με το τι θελουμε να αποδειξουμε χρεωνουμε επιτυχεις μεταγραφες στονΣαντος ή στο Ζηση. Και το αντιστροφο.
Αν πουμε οτι Λινο ειναι  προσωπικη επιλογη Σαντος και ειναι κακος, ο Φρουτζα που ηταν προσωπικη επιλογη Ζηση ηταν καλος? Θελω να πω λοιπον οτι οι μεταγραφες ειναι με κοινο σχεδιασμο διοικησης/προπονητη/τεχνικου διευθυντη. Ειτε αυτες ειναι καλες ειτε κακες. Η ευθυνη ή τα ευσημα τους βαραινει ολους απο κοινου. Ακομα και τις προσωπικες επιλογες δεν ειμαστε σε θεση να τις αποδωσουμε σε καποιον ξεχωριστα αφου δε ξερουμε τι ακριβως εχει συζητηθει και ποιες ειναι οι συνθηκες στις διαπραγματευσεις κλπ. Κανεις απο μας δεν μπορει να μιλησει γι αυτα γιατι απλα δε ξερουμε. Οι εξαιρεσεις ειναι ελαχιστες.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #4584 on: October 27, 2009, 15:32:58 »
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά για να νιώσει ένας προπονητής ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι Έλληνας, ώστε να ξέρει τι παίζει. Και τέτοιος δεν νομίζω ότι υπάρχει...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4585 on: October 27, 2009, 15:33:34 »
Κατ' αρχην, κανενας απο τους παιχτες που ηρθαν λογω Σαντος δε με χαλαει. Καλυτερους τους δεν ειχαμε. Τωρα αυτα τα 'σκοτεινα' παιχνιδια με μανατζερς, μισθους, μεταγραφες, σιγουρα παιζουν στο ποδοσφαιρο. Ειναι ομως ατιμο και ανανδρο να αφηνουμε εστω και υπονια για τετοιες κατηγοριες αν δεν εχουμε αποδειξεις.

Το θεμα τον μεταγραφων το βλεπω και γω με τη λογικη του Homo. Αναγνωριζω την καλη ή κακη συμβολη του Βρυζα, του Σαντος, του scouter, αλλα οι μεταγραφες ειναι του ΠΑΟΚ. Σαν ΠΑΟΚ αγοραζεις την παιχτουρα ή το παλτο. Δε χρεωνεις τη επιτυχια ή αποτυχια σε ενα ατομο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4586 on: October 27, 2009, 15:45:49 »
Λοιπον επειδη το σαλταρισμα που εφαγα απο την Κυριακη, συνεχιζεται θα γραψω με οποια σειρα μου ερχεται στο κεφαλι.
Ναι σαλταρα γιατι ειδα τελικα οτι δε μπορω. Οχι απο αδυναμια, δε νομιζω μεχρι τωρα οτι απεχω τοοοοοσο πολυ απο τις ομαδες του ΠΟΚ, αλλα απο αδυναμια του προπονητη μας. Η αδυναμια του ειναι τοσο στη διαχειριση του υλικου που εχει στα χερια του, αλλα οπως ξεκαθαρα φανηκε σε ολον τον κοσμο αδυναμια στην νοοτροπια της ομαδας. Την οποια δε μπορει να εμπνευσει στους παιχτες και πλεον το βλεπουν ολοι.
1. Κι αν αυριο-μεθαυριο ο Ζησης πχ με μια δηλωση τον στηριξει κι αλλο και ζητησει να κανουμε και εμεις το ιδιο, τι γινεται?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Προσωπικα τουμπεκιαζομαι, θεωρω πως η χρονια θα χαθει ολοκληρωτικα, το μονο που μαλλον θα καταφερω ειναι αλλη μια εξοδος στο Γιουροπα Ληγκ. Αλλα απο την αλλη πρεπει να συνταχθω με το Ζηση, ειτε μου αρεσει η επιλογη του ειτε οχι. Τι εχει μεγαλυτερη σημασια? Η ενοτητα και η συσπειρωση γυρω απο το Ζηση ή μια ακομα αποτυχημενη χρονια. Θα διαλεξω το πρωτο.
2. Θελω αποδειξη με ντοκουμεντα να δω εγω και οσοι εδω μεσα εφαγαν τρελλο στραβωμα απο την Κυριακη με το Σαντος  αν ειμαστε ενα μικρο/μεγαλο/ανυπαρκτο/τεραστιο ποσοστο του συνολου του κοσμου του ΠΑΟΚ. Δηλαδη αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ σκεφτεται κατα πλειοψηφια οπως εμεις ή οχι. Για να ψαχτω μηπως εχω αδικο.
3.Και τωρα τα δυσκολα....Θα σας καραφλιασω τωρα, ειδικα οσους με ξερουν καλα.
Δεν περιμενα οτι θα το ελεγα αυτο που θα πω. Μαλλον για να το διατυπωσω καλυτερα, προσευχομουν να μην το ξανα πω. Λοιπον ε,,,χμμμμ....
Θελω πισω τον Αγγελο Αναστασιαδη!
Γιατι?με ποιες προυποθεσεις?Που αποσκοπω? θα σας πω σε λιγο στο αντιστοιχο τοπικ.(μη βαρατε ρε!)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

mpougatsas

• Guest
« Reply #4587 on: October 27, 2009, 15:46:57 »
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά για να νιώσει ένας προπονητής ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι Έλληνας, ώστε να ξέρει τι παίζει. Και τέτοιος δεν νομίζω ότι υπάρχει...

όχι απαραίτητα.. ούτε ο Γκαρσία είναι έλληνας ούτε ο Βιερίνια αλλά βλέπεις κινήσεις και δηλώσεις και καταλαβαίνεις οτι έχουν καταλάβει που παίζουν.. βλέπεις και του santos και τραβάς τα μαλλια σου

makptol

• Guest
« Reply #4588 on: October 27, 2009, 15:52:08 »
μονο η λεξη Αγγελος ειναι αιτια εμφυλιου και το ξερεις πολυ καλα .....εγω οτι πει ο ζησης θα τον στηριξω θεωρω
μεγαλο λαθος να φυγει ο σαντος τωρα αν θελει ο ζησης να τον αλλαξει τον μαιο οχι τωρα και δεν θα το κανει....
τον αγγελο τον σεβομαι σαν προπονητη και ανθρωπο με ολα τα λαθη του ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #4589 on: October 27, 2009, 16:03:30 »
Καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλά για να νιώσει ένας προπονητής ΠΑΟΚ κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι Έλληνας, ώστε να ξέρει τι παίζει.
Και τέτοιος δεν νομίζω ότι υπάρχει...

ΥΠΑΡΧΩ .
αλέφαντος-4
στραβό στόμα: εγώ μ'αυτό το υλικό παίρνω πρωτάθλημα για πλάκα

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4590 on: October 27, 2009, 16:05:32 »
Ντα3! ευτυχώς που έχουμε ματς!

αν χαζέψαν οι Μods ΤΟΣΟ!!! φανταστείτε τι θα γινόταν με πλήρη αγωνιστική απραξία στο τοπικ!

:P :P :P

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4591 on: October 27, 2009, 16:09:51 »
δεν ξερω αν πλεον ο αγγελος τωρα που περασαν τα χρονια εχει την ιδια διορατικοτητα και ικανοτητα σαν προπονητης οπως πριν 10-15 χρονια{π.χ. ο μπαγεβιτς ειναι τελειως ξεπερασμενος}...λαθη εκανε αλλα ποτε δεν προδωσε τον ΠΑΟΚ και βεβαια ποτε δεν ηταν εχθρος του οπως καποιοι αλλοι που πριν λιγο καιρο ηρθαν στην ομαδα μας και δεν μιλησε κανεις..εγω παντως προσωπικα θα τον ηθελα
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kospatras

• Guest
« Reply #4592 on: October 27, 2009, 16:17:29 »
κι αν ο ζησης εφερνε τον αγγελο?δεν λεω τωρα.το καλοκαιρι ας πουμε.θα σκοτωθουμε τοτε?

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4593 on: October 27, 2009, 16:22:45 »
Με κούρασε αυτή η αναφορά στον τύπο περί εντολών του Σάντος που δεν εισακούονται από τους παίκτες. Ακόμα και έτσι να συνέβη και αν όντως η ομάδα δεν πειθάρχησε στις εντολές για "επιθετικό ποδόσφαιρο" που ο σάντος έδωσε, εγώ αναρωτιέμαι και σ' αυτήν την περίπτωση ποιος φταίει για την εικόνα της ομάδας. Και επειδή "βγήκε προς τα έξω" πως σε πολλά ματς (όπως π.χ. με το γαυρο στην Τούμπα), όταν η ομάδα γύρισε ανεξήγητα πίσω, ότι αυτός λυσσαλέα ζητούσε να ξαναβγουν μπροστά, πάλι αναρωτιέμαι ποιος φέρει την ευθύνη.
Δε θα μιλήσω για μπάλα, με καλύπτουν τα στατιστικά του PAOKCURE-GALANIS SPORTS DATA.
Γενικά απορώ, πώς κατάφερε την περσινή εικόνα ομάδας-οικογένειας να τη διαλύσει φέτος σε λίγους μήνες. Είναι προφανές ότι οι παίκτες τον έχουν γραμμένο. Η απάθεια και η αγγαρεία των παικτών φέτος στον αγωνιστικό χώρο αντιφάσκει έκδηλα με το περσινό πάθος να γυρίσουν ματς ακόμα και στο '90. Δεν ξέρω τίποτα από τα άδυτα των αποδυτηρίων, αλλά το κλίμα είναι πολύ στραβό, και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Αν κλονίστηκαν ισορροπίες στα αποδυτήρια, κάποιος όφειλε έγκαιρα να βάλει τάξη. Αυτός δεν είμαι εγώ. Αν απαιτούνταν η συνδρομή της διοίκησης, να τη ζητούσε. Αφεντικό αυτός είναι στα αποδυτήρια.
Και μην ακούω ότι είναι το θύμα, γιατί σε περίπτωση συνομωσίας των παικτών να τον φάνε αδυνατεί να τα βάλει με όλους. Πέρσι πώς είχε επιβληθεί με τους ίδιους προβληματικούς χαρακτήρες στην ομάδα? Φέτος τι στο διάολο άλλαξε και γίνονται/ακούγονται διάφορα? Πώς και γιατί έχασε τα ερείσματα στους παίκτες και κάνουν ό,τι θέλουν, όπως θέλουν μέσα στο γήπεδο?
Ακόμα και έτσι να είναι ρε σάντος, πάλι οι "άλλοι" φταίνε, πάλι οι σαρδέλες φταίνε? Εσύ τίποτα, διόλου, καθόλου, κομματάκι ευθύνης? Και που μπήκες έξαλλος στο ημίχρονο και είπες αυτά που είπες, τι στο διάολο άλλαξε προς το καλύτερο?
Ο Θεός να βάλει το πόδι του αύριο...
Ηοmo με μπριζώνεις να επαναφέρω αβατάρ Άγγελου  ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4594 on: October 27, 2009, 16:26:42 »
Αγγελος, σαλπι-γιδι ποτε ξανα, γιατι θα σκοτωθουμε μεταξυ μας. Εγω τον Αγγελο τον αγαπαω και δε του χρεωνω οσα του χρεωνουν πολλοι απο μας, αλλα σαν προπονητη τον θεωρω λιγο, παλιομοδιτη και 'γραφικο' οχι με κακη εννοια.

Στα του Φερναντου τωρα. Δεν με επεισε ποτε οτι ειναι προπονητης που μπορει να κανει διαφορα σε μια ομαδα. Σε καμμια απο τις ομαδες που ειχε στην ελλαδα. Εχει καλα, εχει στραβα, γενικα τιποτε το ιδιαιτερο. Για μενα ειναι ενας Βουκοτιτς με καλυτερο βιογραφικο.
Καθαρα για ποδοσφαιρικους λογους πρεπει να μεινει ως το τελος. Σε καθε αλλο σεναριο, θα χαθουν και τα πλευ-οφ.

Απο κει και περα βγαζω τα οπαδικα γυαλια και βλεπω μερικα δεδομενα:

- Εχει τις καλυτερες εργασιακες συνθηκες που ειχε ο προπονητης του ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια. Οτι εχει να δωσει, μπορει να το δωσει χωρις τα εξωγηπεδικα προβληματα των προκατοχων του.

- Βλεποντας τα δεδομενα και το υλικο στον ΠΑΟΚ, ανακοινωσε ενα μακροπροθεσμο πλανο για την αγωνιστηκη αναταση της ομαδας. Χωρις οπαδικη πιεση, χωρις να του βαζουν λογια στο στομα. Αυτο το πλανο τελεινει το Μαιο, οποτε θα κανουμε και απολογισμο. Μεχρι στιγμης παντως, δε δειχνει οτι μπορει να πετυχει το στοχο του.

- Παρα πολλα στοιχεια δειχνουν οτι υστερει πολυ στο θεμα νοοτροπιας και ψυχολογικου χειρισμου της ομαδας. Ειναι ρεαλιστης και παει για το αποτελεσμα εκει που νομιζει οτι τον περνει, και δειχνει να εχει προβλημα στα σημαντικα παιχνιδια. Για μια μικρομεσαια ομαδα αυτο δεν ειναι κακο. Για μια μεγαλη ομαδα ομως, η νικη εναντιων των αιωνιων εχθρων της δεν ειναι απλα 3 χαμενα ή κερδισμενα πονταλακια. Ο Σαντος δε θεωρει τον ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα, και δεν καταλαβαινει γιατι πρεπει να κερδισει τις, κατ'αυτον', ανωτερες ομαδες, εφοσον κερδιζει τις ξανθες και τα γιαννενα και μενει σε καλη βαθμολογικη θεση.

Τα γενικα συμπερασματα σε μερικους μηνες. Η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως για τη γρια ή για το τυρι, ο Σαντος θα ηταν πρωτης κλασσης επιλογη. Ο ΠΑΟΚ ομως χρειαζεται προπονητη που θα του αλλαξει επιπεδο, και ο Σαντος 100 χρονια να μεινει, δε θα το καταφερει ποτε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4595 on: October 27, 2009, 16:31:32 »
κι αν ο ζησης εφερνε τον αγγελο?δεν λεω τωρα.το καλοκαιρι ας πουμε.θα σκοτωθουμε τοτε?
ξεχαστε τα αυτα..
ο ζησης οταν αποφασισει να αλλαξει προπονητη θα φερει ξενο καταρτισμενο προπονητη..
κ μην κανετε εικασιες με το μυαλο σας οτι λογω αρσεναλ εχουν καλες σχεσεις ή ο βρυζας τον θεωρει μεγαλο προπονητη.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4596 on: October 27, 2009, 16:35:03 »
για τον ζηση δεν ξερω]]αν τον εφερνε ο ζαγορακης δεν θα γινοταν τιποτα παντως]]ετσι πιστευω
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #4597 on: October 27, 2009, 16:37:18 »
Ώριμο και θετικό οτι κάνουμε κριτική χωρίς κραυγές. Παρόλο που ούτε εγώ ζεσταίνομαι με τον Πορτογάλο, θεωρώ άκαιρο κ άκυρο να μιλάμε για διάδοχη κατάσταση ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η' ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ. Νομίζω (και οι περισσότεροι θα συμφωνήσετε), πως ο Σάντος θα αποτελεί παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, είναι κάτι που το χω πίστη μου, αν λίγο πέφτω μέσα στην ιδιοσυγκρασία του λύκου που πάει το καράβι κ ακούει στ' ονομα Ζήσης. Επειδή όμως η εικόνα η συνολική οδηγει στην αλήθεια, ας κάνουμε όλοι υπομονή ως το καλοκαίρι για να κάνουμε ταμείο. Ούτως ή άλλως η ομάδα δείχνει να βαδίζει εύκολα-δύσκολα στον μοναδικό "στόχο" που είναι τα πλέυ οφφ (αν είναι ποτέ δυνατόν να έχει στόχο ο ΠΑΟΚ την πρώτη πεντάδα), όσο για το Κύπελλο, ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις.
Δεν θέλω να φύγει ο Σάντος ΤΩΡΑ. Θέλω να φύγει το καλοκαίρι. Ακόμα κ κούπα να με σηκώσει φέτος. Για μένα ο κύκλος (το πρόσημο είπαμε στο τέλος) έκλεισε ή κλείνει. Φόβος μου τεράστιος είναι να μην καεί ο επόμενος.....Κ δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο (που θα μπορούσε να έρθει υπό προυποθέσεις στον ΠΑΟΚ) που να πετύχαινε το τεράστιο come back για το οποίο διψάμε όλοι με το υπάρχον υλικό, και σε αγωνιστική νοοτροπία, αλλά και σε συμπεριφορές.

Πολλοί απο μας, αγαπάμε τον Άγγελο, σαν να αγαπάμε μέλος της οικογένειας μας. Προτιμώ όμως να τον κρατήσω μέσα μου για όσα (καλά κ κακά) έκανε , παρά να τον δω στην Τούμπα, η μισή να τον αποθεώνει κ η μισή να κράζει.

« Last Edit: October 27, 2009, 16:48:01 by CLUB LARISA »

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #4598 on: October 27, 2009, 16:57:08 »

Ναι!
No Gods,No Masters

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4599 on: October 27, 2009, 17:01:23 »
άνετα....