Author Topic: Fernando Santos  (Read 196718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Fernando Santos
« Reply #4500 on: October 26, 2009, 00:44:13 »
Δηλαδη ρε Αποστολε δεν τρελλαινεσαι οχι οτι χανουμε αλλα οτι χανουμε ΜΟΝΙΜΑ με κατεβασμενα χερια? Δεν μπορει να μην εχει ευθυνη ο προπονητης σε αυτο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4501 on: October 26, 2009, 00:44:45 »
φιλε apostole ειτε με σαντος ειτε με καποιον αλλον με αυτο το μπατζετ 3-4ος θα εισαι μια ζωη και βεβαια πρωταθλητισμος ουτε για πλακα[[[απλα με καποιον αλλον ισως παιξεις λιγο καλυτερο ποιο στρωτο ποδοσφαιρο[[[και απο την αεκ ειχε φυγει γιατι δεν βλεποταν

Αυτο με τα μπατζετ ειναι τεραστιο παραμυθι και δεν ισχυει,ειδικα στα προτυπα που οργανωνεται πλεον ο ΠΑΟΚ το μπατζετ το ισοσταθμιζεις με σωστες επιλογες,σκαουτινγκ ,υποδομες και τεχνικο τιμ.
  Αν περιμενεις τον μεγιστανα για να παρεις τιτλο ,περιμενεις τζαμπα.
   [μπορεις να παρεις κατσουρανη;;sisse;;;μελμπεργκ;;μαρεσκα;;;''''''οχι βεβαια]]]εγω δεν περιμενω κανεναν μεγιστανα αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα]]]]εκτος κι αν βαπτιζουμε παικταραδες παικτακια οπς τον σορλεν]]αλλα και πρωταθλημα να ποτε να μην δω ποτε παλι ΠΑΟΚ θα με                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #4502 on: October 26, 2009, 00:48:29 »
Κατσουρανη ? Γκαρσια-Βιτολο
Μελμπεργκ ? Κοντρερας,Μαλεζας
Γκαλλετι ?   Βιερινια

Μονο δεκαρι δεν εχω γιατι ο σαντο ηθελε 8 αμυντικα χαφ.

apostolos

• Guest
« Reply #4503 on: October 26, 2009, 00:49:02 »
Χάνω όμως πολύ λίγα ματς HOMO αυτό με ενδιαφέρει. Χάνω και φέρνω ισοπαλίες με το ΠΟΚ και είναι βέβαιο οτι θα πάρω κάποιο ντέρμπυ κάποια στιγμή και δεν χάνω από κανένα μπουρδέλο της κατηγορίας. Δεν νομίζω οτι στις 2 ήττες φέτος με gay και βάζελο χάσαμε με κάτω τα χέρια, μπάλλα καλή δεν παίξαμε αλλά ούτε και οι άλλοι παίξαν τίποτα, δεν σε πατήσαν κάτω αγωνιστικά, για το ότι έχει φοβίες και είναι χέστης ο Σάντος κανείς δεν λέει όχι...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4504 on: October 26, 2009, 00:56:46 »
Κατσουρανη ? Γκαρσια-Βιτολο
Μελμπεργκ ? Κοντρερας,Μαλεζας
Γκαλλετι ?   Βιερινια

Μονο δεκαρι δεν εχω γιατι ο σαντο ηθελε 8 αμυντικα χαφ.
    αδερφε Χωρις να θελω να μειωσω την αξια των παικτων μας δεν ειναι ιδιας αξιας]]]και τα σκουληκια βαπτιαν τους παικτες του παικταραδες και τωρα φαινεται τι γινεται]]]μονο ο βιερινια ισως γινει κατι πολυ μεγαλο]]]τωρα να συγκρινω μαλεζα με παικτη που επαιε στη γιουβεντους;;;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

northeagle_4

• Guest
« Reply #4505 on: October 26, 2009, 01:01:27 »
τον κοντρερας ?

ο μαλεζας αν ηταν ξενος δεν θα επαιζε ελλαδα.επισης κρινω συμφωνα με τις εμφανισεις τους στην ελλαδα που δεν απεχουν καθολου σε διαρκεια και ποιοτητα.

giannis80

• Guest
« Reply #4506 on: October 26, 2009, 01:02:23 »
Χάνω όμως πολύ λίγα ματς HOMO αυτό με ενδιαφέρει. Χάνω και φέρνω ισοπαλίες με το ΠΟΚ και είναι βέβαιο οτι θα πάρω κάποιο ντέρμπυ κάποια στιγμή και δεν χάνω από κανένα μπουρδέλο της κατηγορίας. Δεν νομίζω οτι στις 2 ήττες φέτος με gay και βάζελο χάσαμε με κάτω τα χέρια, μπάλλα καλή δεν παίξαμε αλλά ούτε και οι άλλοι παίξαν τίποτα, δεν σε πατήσαν κάτω αγωνιστικά, για το ότι έχει φοβίες και είναι χέστης ο Σάντος κανείς δεν λέει όχι...

Ο Σάντος το αρνείται.Λέει, δεν είμαι συντηρητικός, είμαι ρεαλιστής.Ναι, συμφωνώ με τον Δον.Αλλά κι εγώ ρεαλιστής είμαι που λέω οτι σε 10 παιχνίδια τα τελευταία 3 χρόνια με αντίπαλο το ΠΟΚ, κάναμε συνολικά μιάμιση ευκαιρία.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #4507 on: October 26, 2009, 01:03:53 »
ρε σαμπαθ δεν ειναι ιδιας αξιας αλλα δεν ειναι και τοσης μεγαλης διαφορρας που δικαιολογουν αυτην την αγωνιστικη αποδοση ή ακομα και τους 10+ βαθμους απο κορυφη.

Οι συγκεκριμενοι γκαρσια-βιτολο, κοντρερας, βιειρινια χωρουσαν σε οποιαδηποτε ομαδα.

Δλδ ο ντουντου που πεφτει ολη την ωρα για φαουλ, ο παπαδοπουλος που παιζει με τα χερια, ο καντε , βυντρα και ο σαριεγκι και τοσοι αλλοι ειναι καλυτεροι?

Αυτοι κανουν την διαφορα των 10βαθμων?

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4508 on: October 26, 2009, 01:04:12 »
σαμπαθ ο κατσουρανης που επαιξε και θεωρειται καλυτερος?μην μικραινετε συνεχεια τους παιχτες και την ομαδα.απο ροστερ εχουμε ενα απο τα καλυτερα.-

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4509 on: October 26, 2009, 01:09:08 »
Εμ αυτο ειναι το ζητημα ρε Αποστολε. Αφου πια και γω παω να παραδεχθω οπως και συ οτι εχει φοβιες και ειναι χεστης ο Σαντος (πιστεψε με, το ακουω εδω και πολυ καιρο αλλα παντα αντιστεκομουνα στην ιδεα...) τοτε πως λες "πως ειναι βεβαιο πως θα παρω καποιο ντερμπυ καποια στιγμη"?
Να στο πω αλλιως:
Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ-ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΑΟΚ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΗΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ?
Και φυσικα δεν ειναι αυτοσκοπος η νικη για τον ΠΑΟΚ αλλα η διεκδικηση της. Ε ναι ρε πουστη μου, η πρωτη χρονια της σαρδελας ας πουμε ηταν χρονια για ξεσκαρταρισμα υλικου, μεταβατικη.
Η δευτερη με συντηρητισμο/στρατηγικη/αυτοσυγκρατηση σε πηγε αρκετα ψηλα.
Εισαι στην τριτη χρονια, εχεις καλο υλικο, ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΑΙΞΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ, ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Κι αν το χασεις απο γκαντεμια/διατησια η αλλους ασταθμητους παραγοντες κανεις δεν θα πει τιποτα.
Κανε την ομαδα να παιξει λιγο μπαλα ρε Σαντος και αμα δεν ερθει το αποτελεσμα δεν θα πει κανεις τιποτα. Αλλα ουτε μπαλα ουτε προσπαθεια ουτε αποτελεσμα μας γυρναει το μυαλο. Και σε αυτο φταινε κατα τη γνωμη μου ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Και μια υποθετικη ερωτηση: αν σημερα αντι στο ΟΑΚΑ παιζαμε στην Τουμπα αραγε θα ειχε διαφορετικη εικονα η ομαδα?
Εγω δε νομιζω...φοβαμαι οτι δημιουργειται μια νοοτροπια ομαδουλας στους παιχτες. Και αυτη η νοοτροπια ειναι σιγουρα και θεμα του προπονητη.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #4510 on: October 26, 2009, 01:12:53 »
φοβασαι οτι δημιουργειται μια νοοτροπια ομαδουλας στους παιχτες, HOMO;

Για μικρή προσωπικότητα, χαρακτήρα, εμπειρία, τύχη και σφάλματα του διαιτητή Σπάθα έκανε λόγο ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αυτή τη φορά δεν μπήκε μπροστά από τους ποδοσφαιριστές του ως «κυματοθραύστης» αλλά παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει καλύτερο ρόστερ...
οι συνέχεια εδώ http://www.sportnet.gr/report.php?id=203043

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4511 on: October 26, 2009, 01:17:39 »
μονο και μονο απο τις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους θα επρεπε να φυγει. σημερα στην εξεδρα διαβασα οτι ειναι και αεκ στην ελλαδα. και να εισαι δε το λες. τελος.
επισης για τους πονηρους το συμβολαιο του αναστασιαδη ληγει τελος του μηνα και δεν εχει ανανεωσει -δεν θελει λενε- με την εθνικη της κυπρου. οποιος θελει κανει συνειρμους. απλα να προσθεσω οτι ο βρυζας τον γουσταρει πολυ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

apostolos

• Guest
« Reply #4512 on: October 26, 2009, 01:19:22 »
Tι να πω, αν όντως κατεβαίνουμε τόσο χεσμένοι, κάτι το οποίο εγώ δεν βλέπω, βλέπω όμως έναν συντηρητισμό και αν πιστεύετε οτι μας αλλοιώνει αυτός ο άνθρωπος τόσο πολύ ρε παιδιά εντάξει. Να βρούμε κάποιον με άγνοια κινδύνου. Αλλά να είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και τις συνέπειες. Θα επιστρέψουμε σε εποχές και ματς που θα χάνουμε 3-2 με ευκαιρίες, θα χάνεις ΚΑΙ από μικρούς κάποια ματς λόγω πιο ανοικτού παιχνιδιού και τότε δεν ξέρω αν θα μας αρέσει αυτό. Θα βλέπεις πιο ωραία μπάλλα θα βάζει και κανέναν πιτσιρικά. Ας ακολουθήσουμε αυτό το μοτίβο. Εγώ ανοικτός είμαι σε όλα. Αλλά αν το αποφασίσουμε αυτό και το κάνουμε, μην αρχίσει στις ήττες πάλι το κράξιμο, αυτό θέλαμε αυτό θα στηριξουμε. Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος να στηρίζει την  προσπάθεια με τα θετικά και τα αρνητικά της. Η προσπάθεια Σάντος είναι αυτή: συντηρητικό ποδόσφαιρο, αποτέλεσμα, 30ρηδες. Δεν μας κάνει? οκ. Πάμε στο άλλο, αλλά θα υποστούμε και τις συνέπειες.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #4513 on: October 26, 2009, 01:21:31 »
απλα να προσθεσω οτι ο βρυζας τον γουσταρει πολυ

απο τοτε που τον εβαλε να κουρευτει...

giannis80

• Guest
« Reply #4514 on: October 26, 2009, 01:22:58 »
Σιγά μην έρθει ο ''70% ποσοστό νικών'' στον ΠΑΟΚ. Καταρχήν, έχουμε ελάχιστους ορθόδοξους για να πάνε στο Όρος για να τα βρουν εσωτερικά με τον εαυτό τους και δεύτερον, έχουμε πολλούς μαλλιάδες.Θα δεχτεί ο γκαρσία, ο ίβιτς, ο κούτσια, ο βερόν να κουρευτούν επειδή θα το πει ο προπονητής?

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #4515 on: October 26, 2009, 01:24:36 »
Μέχρι το καλοκαίρι θα κάνω τουμπεκί για τον Σάντος.Τότε όμως θέλω άλλο προπονητή.

υ.γ.Σε καμία περίπτωση φανατικό χριστιανό/μουσουλμάνο/βουδιστή που θα τρέχει τους παίχτες σε Α.Όρος/Μέκκα/Θιβέτ και θα τους ζητάει να κουρευτούν.
No Gods,No Masters

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #4516 on: October 26, 2009, 01:26:04 »
καλα δεν τον πηραμε κιολας αλλα οι επομενες 10 μερες θα δειξουν. οσο υπαρχει το θεμα σαντος μετα απο καθε στραβη και οσο δεν ανανεωνει ο αλλος  ειναι ενα πιθανο σεναριο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4517 on: October 26, 2009, 01:27:48 »
μονο και μονο απο τις δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους θα επρεπε να φυγει. σημερα στην εξεδρα διαβασα οτι ειναι και αεκ στην ελλαδα. και να εισαι δε το λες. τελος.
επισης για τους πονηρους το συμβολαιο του αναστασιαδη ληγει τελος του μηνα και δεν εχει ανανεωσει -δεν θελει λενε- με την εθνικη της κυπρου. οποιος θελει κανει συνειρμους. απλα να προσθεσω οτι ο βρυζας τον γουσταρει πολυ

Με το συμπαθειο κιολας.. αλλα ουτε καν να το σκεφτεστε καποιοι για επιστροφη του εν λογω κυριου! ας παει να γινει μοναχος και να πινει τα κρασια του και τα τσιπουρα του με τους παππαδες...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4518 on: October 26, 2009, 01:29:21 »
δεν μπορω αλλο να διαβαζω απο παοκτσηδες για τον εν λογω προπονητη..τι κολλημα ρε γμτ..δεν  πηγαινεις μπροστα ετσι..
θλιβομαι

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #4519 on: October 26, 2009, 01:31:36 »
Καλα μπανε περιττο να σου πω τι φωτιες αναβεις. Απο αυριο θα δεις τι θα γινει εδω μεσα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ