Author Topic: Fernando Santos  (Read 194278 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

moutsouris2

• Guest
Απ: Fernando Santos
« Reply #4440 on: October 10, 2009, 14:51:17 »
Θα πω σε όλους σας ένα περιστατικό που είδα μόλις πριν από λίγο. Σε αγώνα παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ. Η μία ομάδα έχανε 0-2, γυρνάει το παιχνίδι ο προπονητής σε 4-4-2 και το κάνουν 3-2. Στα τελευταία λεπτά φωνάζει ο προπονητής απ' έξω σε δύο χαφ να πάνε στη θέση τους και αυτοί τον "γράφουν" κανονικότατα και χάνουν την μπάλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και δέχονται αντεπίθεση και παραλίγο να φάνε γκολ. Μέχρι το 0-2 έπαιζε 4-5-1. Έφαγαν δύο γκολ χωρίς να απειληθούν και έχοντας δύο δοκάρια και δύο κλασσικές ευκαιρίες.Όταν γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 γινόταν το έλα να δεις και κάτσε να ακούσεις. Και όμως κέρδισαν τελικά με 4-2. Το ποδόσφαιρο είναι τέτοιο άθλημα, οι παίκτες κάνουν τον προπονητή και αυτοί τον "πουλάν".
Ας ηρεμήσουμε όλοι με τον κ.Σάντος. Και εγώ θέλω να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά πρώτα θέλω το αποτέλεσμα. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και η παιδεία μου. Ποιός από εμάς θα έδινε χρόνο στον Βενγκέρ μετά τον αποκλεισμό τους από τον ΠΑΟΚ? Να χαλαρώσουμε λίγο και να το δούμε και λίγο σαν διασκέδαση. Δεν είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου το τέλος του κόσμου, ούτε η κατάκτηση του σύμπαντος.
Η "δουλειά" μας είναι στην κερκίδα και η όποια βοήθεια μπορούμε να δώσουμε από εκεί. Και οι γνώσεις των περισσοτέρων φτάνει μέχρι τη γραμμή.
Ας δώσουμε ακόμη μία φορά στήριξη σ' όλους μέσα στη διοίκηση και στο αγωνιστικό τμήμα. Και ενωμένοι να φτιάξουμε ξανά το κλίμα στην ομάδα. Και θετική ενέργεια.

chiltsid

• Guest
« Reply #4441 on: October 10, 2009, 15:02:18 »
φευγει ο προπονητης το καλοκαιρι και δεν το πηρα χαμπαρι?
εβγαλε καμια ανακοινωση η ΠΑΕ και λεει:''φιλαθλε του ΠΑΟΚ,ποιος θες να ειναι ο επομενος προπονητης,ο προεδρος ζηταει την συμβουλη σου''?
μπααααα μαλλον συνεχιζουμε απο κει που σταματησαμε...

euboia4

• Guest
« Reply #4442 on: October 10, 2009, 15:14:14 »
Εγώ δεν θέλω βεγκέρ.

θέλω έναν ξένο ("ιταλοισπανογαλλογeρμανοολλανδο"), νέο,
ξένο προς τα ελληνικά με όρεξη για δουλειά. εάν είναι να μου έρθει ένας από τους περιηγητές των ελληνικών γηπέδων ας μείνει ο Santos,

Με  Zήση ανοίγει πιστεύω η Ιταλία. Και αν με το ταγάρι τον Tsύριλλο δεν έπιασε, με προπονητή ποιος ξέρει?
το ποιο δυσκολο πραγμα για τις ελληνικες ομαδες ειναι να βρουν αξιολογο προπονητη
γιατι ο προπονητης
εαν ειναι ονομα δεν ερχεται στην Ελλαδα εκτος εαν του ριξουν στα ποδια τσουβαλια με χρυσο
εαν ειναι εξελιξιμος σε χρονο dt σε καποια προταση απο εξω εχει φυγει
εαν ειναι αγνωστος και νεαρος στα πρωτα ασχημα αποτελεσματα τον εχουν διωξει

η ομαδα εχει καποια κενα στο ροστερ της αλλα δεν ειναι και τραγικα τα πραγματα,στην Ελλαδα παιζουμε και οχι στην Ισπανια.Εγω συνεχιζω να πιστευω στην ομαδα και τον προπονητη και οταν η ψυχολογια μας ανεβει θα δουμε τον πραγματικο ΠΑΟΚ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4443 on: October 10, 2009, 15:19:07 »
δηλαδη ειναι κακο να γραφεις μεσα σε ενα forum τη γνωμη σου για την ομαδα;;;

δεν στειλαμε και γραμμα στη παε,ουτε κραξαμε κανεναν,ουτε στα ραδιοφωνα βγηκαμε,ουτε στο γηπεδο αποδοκιμασαμε κανεναν....

τουλαχιστον εγω...
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #4444 on: October 10, 2009, 15:28:57 »
δημιουργειται θεμα ομως φιλε μου..
κ μην ξεχνας οτι αυτη η συζητηση γινεται στο τοπικ που αφορα τον σαντος..αυτο δηλαδη που λεμε οτι στηριζουμε..θεωρω οτι τον υποτιμαει μια τετοια κουβεντα..
αν την εκαναν δημοσιογραφοι την ιδια κουβεντα θα τους θεωρουσαμε εχθρους μας..

πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι την επομενη μερα πρεπει να ειμαστε πιο σοβαροι σε δημοσιες τοποθετησεις κ να στηριξουμε με περισσοτερη διαθεση αυτο που αγαπαμε κ οσους συμμετεχουν σε αυτο..

μπορεις ανετα να κανεις μια τετοια κουβεντα σε ενα τοπικ με αλλη διαθεση ή σε ενα καφενειο..γιατι απο οτι καταλαβα δεν θελετε αλλαγη του σαντος αλλα κανετε χαβαλε..

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #4445 on: October 10, 2009, 16:16:01 »
φευγει ο προπονητης το καλοκαιρι και δεν το πηρα χαμπαρι?
εβγαλε καμια ανακοινωση η ΠΑΕ και λεει:''φιλαθλε του ΠΑΟΚ,ποιος θες να ειναι ο επομενος προπονητης,ο προεδρος ζηταει την συμβουλη σου''?
μπααααα μαλλον συνεχιζουμε απο κει που σταματησαμε...

+1

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

zagorakis

• Guest
« Reply #4446 on: October 14, 2009, 15:26:01 »
Συνέντευξη Τύπου του Fernando Santos

Ο προπονητής της ομάδας Fernando Santos ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2009/10 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009 (13.00) στο γήπεδο της Τούμπας (2ος όροφος - Αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου).

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14H9DB0C6&extLang=

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #4447 on: October 15, 2009, 14:32:01 »
Για τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την παραίτηση Ζαγοράκη, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. Ο Πορτογάλος προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει η προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τον πρώην πρόεδρο, ενώ άφησε ανοιχτό το μέλλον του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Αρχικά, μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Είναι προτιμότερο να έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεσή σου. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχεις πολλούς απόντες. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εμπόδιο στην προσπάθεια να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο. Που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, το ακριβώς αντίθετο. Εχουμε όμως την αυτοπεποίθηση πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Αρκεί να δείξουμε διάθεση, αποφασιστικότητα και θέληση, στοιχεία που δείξαμε σε όλα τα ματς μέχρι τώρα εκτός από το δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι Σάββατο άρα οι διεθνείς έχουν μία μέρα λιγότερη ξεκούρασης. Θα μιλήσω μαζί τους και θα δω σε τι κατάσταση βρίσκονται για να ξέρω σε ποιους μπορώ να υπολογίζω. Πάντως έχω καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας. Ο Χαλκιάς δεν θα αγωνιστεί επειδή δεν έπαιξε με την Εθνική; Δεν παίζει ρόλο τι έκαναν οι διεθνείς με τις Εθνικές ομάδες. Το παράξενο είναι αυτό που έγινε. Να μην παίζουν παίκτες με τις ομάδες τους και μετά να παίζουν με τις Εθνικές.

Σχετικά με τους τραυματίες, ο Σάντος είπε: Δεν υπολογίζω τους Βιτόλο, Φιλομένο και Αμπουμπακαρί για το Σάββατο γιατί δεν είναι ακόμα 100& έτοιμοι. Ο Σνάουτσνερ είναι πιο κοντά στην επιστροφή και σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε για κάποιο διάστημα στη δεύτερη ομάδα για να αποκτήσει ρυθμό αγώνων. Από κει και πέρα είμαι πολύ ευχαριστημένος που την επόμενη εβδομάδα θα έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες.

Οσον αφορά στην παραίτηση Ζαγοράκη, ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε: Ηταν κάτι εντελώς ξαφνικό. Δεν τον περίμεναν οι ποδοσφαιριστές, αλλά ξεπεράστηκε σχετικά εύκολα και ανώδυνα. Από τη στιγμή που η διαδοχή ήταν ομαλή, αφού ο νέος πρόεδρος είναι κοντά στην ομάδα σχεδόν από την αρχή που ξεκίνησε αυτή η νέα προσπάθεια για τον ΠΑΟΚ. Είναι επίσης συνεχώς παρών στις προπονήσεις και οι παίκτες έχουν αρκετά καλές σχέσεις μαζί του. Εννοείται ότι όλοι οι παίκτες έτρεφαν μεγάλο σεβασμό στον Θοδωρή Ζαγοράκη, αλλά είναι επαγγελματίες και βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Σε ερώτηση για το πως αντέδρασε όταν έμαθε τα νέα από τον Ζαγοράκη, απάντησε: Οταν έμαθα για την αποχώρηση του Ζαγοράκη είχαμε μια τηλεφωνική επικοινωνία. Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα του τηλεφώνησα για να μάθω τους λόγους, ώστε να μπορέσω να πάρω τη δική μου απόφαση. Κατάλαβα ότι η απόφασή του ήταν οριστική. Ο ίδιος μου εξέφρασε τη θέλησή του παρά την αποχώρησή του να συνεχιστεί το επιτυχημένο πλάνο με εμένα προπονητή. Εμεινα έκπληκτος και εγώ από την απόφασή του. Ξέρετε ότι με τον πρώην πρόεδρο με συνδέει πολύ δυνατή και στενή σχέση και όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που έκανα εκείνη την μέρα εκφράζοντας τη δική μου θέση ήταν να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση του νέου προέδρου. Οχι λόγο έλλειψης σεβασμού στον ΠΑΟΚ, αλλά γιατί θεώρησα ότι αυτός ήταν ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσω τον σύλλογο. Και με τον κ.Βρύζα έχω καλή σχέση τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, η οποία δυνάμωσε τόσο το διάστημα που τον είχα ποδοσφαιριστή όσο και το διάστημα που ήταν τεχνικός διευθυντής. Ο ίδιος μου είπε ότι θέλει να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ και δέχθηκε με την ίδια αποφασιστικότητα και διάθεση που είχα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα την ομάδα. Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι τηρείται το πλάνο, έμεινα.

Σχετικά με το μέλλον του, ο Φερνάντο Σάντος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα: Πρέπει να μιλήσουμε με τον νέο πρόεδρο για να δούμε τι είναι το καλύτερο για όλες τις πλευρές. Αυτός είναι που θα καθορίσει τη στρατηγική και την τακτική του συλλόγου. Από κει και πέρα θα πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις με γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Οσον αφορά στη θέση του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε: Δεν είναι δουλειά μου να αποφασίσω. Ο πρόεδρος μου ζήτησε τη γνώμη μου και του την είπα, αλλά αυτές τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο προπονητής. Εγώ ασχολούμαι με την ομάδα και τις προπονήσεις, με την ενδεκάδα, αυτές είναι οι αρμοδιότητές μου. Η στρατηγική και η οργάνωση της ομάδας είναι δουλειά του προέδρου. Λόγω της πολύ καλής σχέσης που έχει αναπτυχθεί με τον κ.Βρύζα, συζητήσαμε πολλές φορές γι'αυτό το θέμα αλλά την απόφαση θα την πάρει ο ίδιος. Εγώ του ανέλυσα διαφορετικά μοντέλα οργάνωσης και λειτουργίας ποδοσφαιρικών τμημάτων, κάποια από τα οποία προβλέπουν θέση τεχνικού διευθυντή και κάποια άλλα όχι. Εγώ προσωπικά έχω γνωρίσει επιτυχίες και με τα δύο μοντέλα.

Ερωτηθείς για το αν αισθάνεται πίεση, ήταν ξεκάθαρος: Εγώ προσωπικά δεν νιώθω πίεση, το έχω πει πολλές φορές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχω πίεση; Αν ο φόβος είναι το ενδεχόμενο να φύγω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν φοβάμαι αν θα φύγω. Τέτοιου είδους πιέσεις δεν αισθάνομαι. Είμαι 50 χρόνια στο ποδόσφαιρο και 30 χρόνια προπονητής και πλέον αυτά τα ζητήματα δεν με απασχολούν. Είναι αλήθεια πως επειδή είμαι κάπως "κρύος" σαν χαρακτήρας, ήταν ιδιαίτερα έντονος ο τρόπος που πανηγύρισα το γκολ που πετύχαμε με τον Ηρακλή. Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η τελευταία που θα αντιδράσω έτσι. Είναι η φυσιολογική αντίδραση κάποιου που βλέπει ότι η ομάδα του τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και δυστυχώς λόγω αστάθμητων παραγόντων δεν έχει μετατρέψει την καλή απόδοση σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Με τον Ηρακλή ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς.

Επίσης, ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε για το αν ισχύει η προφορική συμφωνία που είχε κάνει με τον Ζαγοράκη για ανανέωση του συμβολαίου του: Από τη στιγμή που έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεση του Ζήση Βρύζα, οτιδήποτε έχει γίνει στο παρελθόν έχει τελειώσει. Είμαστε πλέον σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Οπότε όλες οι πιθανότητες είναι ανοιχτές. Είπα στον νέο πρόεδρο πως πάνω απ'όλα με ενδιαφέρει το καλύτερο για την ομάδα. Η διοίκηση θα αποφασίσει ποιο είναι αυτό.

Τέλος, σε ερώτηση για τη βαθμολογία και τη διαφορά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, απάντησε: Σίγουρα είναι δύο ομάδες που έχουν κάνει το καλύτερο ξεκίνημα. Είναι όμως δεδομένο πως κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Σε μας πέφτει το μπαλάκι να μπορέσουμε να ανέβουμε στη βαθμολογία στο προσεχές διάστημα, αφήνοντας πίσω μας μια σειρά αγώνων που θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Κανείς δεν έχει στεφθεί πρωταθλητής από την 6η αγωνιστική. Εχει δρόμο ακόμα.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/252621.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #4448 on: October 16, 2009, 00:53:00 »
Τις διάβασα τρεις φορές τις δηλώσεις του. Πάντοτε μιλάει μετρημένα. Έτσι έκανε και τώρα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μου βγάλει από το μυαλό πως το καλοκαίρι μας κουνάει μαντήλι. Ανεξαρτήτως πορείας.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #4449 on: October 16, 2009, 01:00:25 »
και εγω ετσι λεω
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4450 on: October 16, 2009, 01:37:59 »
Τις διάβασα τρεις φορές τις δηλώσεις του. Πάντοτε μιλάει μετρημένα. Έτσι έκανε και τώρα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μου βγάλει από το μυαλό πως το καλοκαίρι μας κουνάει μαντήλι. Ανεξαρτήτως πορείας.

οχι θ ασχολειτε με μας τους μαλακες

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #4451 on: October 16, 2009, 09:45:26 »

+1926

Δεν καθεται ο Σαντος χωρις τον Ζαγορ. Θα εφευγε και τωρα, αλλα επειδη ειναι επαγγελματιας με τα ολα του και σιγουρα κατοπιν συνομιλιας με τον Ζαγορ, θα μεινει μεχρι τον Μαιο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #4452 on: October 16, 2009, 12:30:41 »

οχι θ ασχολειτε με μας τους μαλακες

Ε ας πάει Πορτογαλία να τον απολύουν Αύγουστο.
Πάντως δε βλέπω να υπάρχει θέμα Σάντος για φέτος οπότε τζάμπα λέμε.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4453 on: October 17, 2009, 01:56:04 »
δεν παιζόμαστε.... απλά εν παιζόμαστε.
Μα τι λέτε ρε παίδες? είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και το έχετε δέσει και κόμπο πως θα φύγει? δε ξέρετε πως θα πάει η χρονιά! Δε ξέρετε τι έχει πει με το Βρύζα! Δε ξέρετε τι υπάρχει στο κεφάλι του Βρύζα! Δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για τέτοια διάθεση. τι να πω ρε παιδι μου..... τρελαίνομαι δηλαδη...

Δε λέω, μπορεί να γίνει έτσι όπως τα λέτε, αλλα είναι απίστευτο να συζητάμε και μάλιστα με τέτοια σιγουριά οτι καλοκαίρι φεύγει!

makptol

• Guest
« Reply #4454 on: October 17, 2009, 01:59:49 »
ηρεμηστε ως το τελος του πρωταθληματος ειναι σιγουρα ο σαντος .....μπορειται μεχρι τοτε να χαλαρωσετε και απλα να στηριξετε την
ομαδα μας τον ΠΑΟΚ ?   :) :)

zagorakis

• Guest
« Reply #4455 on: October 18, 2009, 00:51:12 »
Σάντος: «Αφιερωμένη σε Ζαγοράκη, Βρύζα και Μπιζέρα»

Ο Φερνάντο Σάντος ήταν ικανοποιημένος από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα και μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη αυτή στον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Ζήση Βρύζα αλλά και τον Μπιζέρα. Πιο αναλυτικά: «Ήταν μία δίκαιη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ. Ο ΠΑΣ ήταν καλά τοποθετημένος και μας δυσκόλεψε αρκετά. Πάντα όταν είχε την μπάλα στα πόδια της η ομάδα των Ιωαννίνων, έψαχνε τις προϋποθέσεις για γκολ κάτι που έκανε το παιχνίδι αμφίρροπο. Είχαν μία σημαντική ευκαιρία με ένα φάουλ. Εκεί είχαμε τύχη όμως το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες στιγμές. Από εκεί και πέρα καταφέραμε κι εμείς με μία στημένη φάση να βάλουμε το γκολ, καταφέραμε να βάλουμε πολύ σύντομα και ένα δεύτερο τέρμα, κάτι που απελευθέρωσε τους παίκτες μου. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βάλουμε και ένα τρίτο γκολ για να τελειώσουμε οριστικά το παιχνίδι. Γενικά στο δεύτερο ημίχρονο πάντως δεν αγωνιστήκαμε πολύ καλά και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν κρατάγαμε την μπάλα μπροστά και είναι κρίμα γιατί είχαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Η ομάδα μας πολλές φορές κοβόταν στα δύο. Βέβαια στο δεύτερο ημίχρονο ούτε ο ΠΑΣ κατάφερε να μας δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία και γι΄ αυτό λέμε ότι ήταν μία δίκαιη νίκη. Αυτή τη νίκη θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Μπιζέρα που τραυματίστηκε στην προπόνηση και βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο. Ευτυχώς η κατάσταση του δεν είναι τόσο άσχημη όσο θα μπορούσε. Επίσης θα θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στρον κ. Ζαγοράκη που ήταν τόσο καιρό μαζί μας, μας στήριξε και έφτιαξε όλο αυτό το πλάνο. Και βέβαια στον καινούριο πρόεδρο τον κ. Βρύζα, που είχε την πρώτη του παρουσία στον προεδρικό θώκο και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες». Για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε κάπως αργά τον Κουτσιανικούλη είπε: «Υπήρχαν οι χώροι όμως δεν τους εκμεταλλευτήκαμε γιατί δεν κρατούσαμε την μπάλα στα πόδια για να ανέβει όλη η ομάδα. Δεν θέλουμε το ποδόσφαιρο μας να βασίζεται στις αντεπιθέσεις όμως δυστυχώς στο δεύτερο ημίχρονο αυτό κάναμε συνέχεια. Θα έπρεπε να είχαμε φθάσει με καλύτερη οργάνωση και περισσότερους παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, ώστε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες».

http://www.metrosport.gr/archives/32829

ive4

• Guest
« Reply #4456 on: October 18, 2009, 00:54:47 »
για ένα ακόμα ματς δε φάγαμε γκολ και ουσιαστικά μας κάναν ελάχιστες ευκαιρίες. Ελπίζω και με τον βάζελο να μην έχουμε τα περσινά.

northeagle_4

• Guest
« Reply #4457 on: October 18, 2009, 06:50:49 »
Οταν η ομαδα κερδιζει και εχει 4 ματς σερι να φαει γκολ θα πει οτι αρχιζει και στρωνει τουλαχιστον ανασταλτικα η ομαδα.το οτι το σεντερ φορ μας ασχετα που και αυτος δεν βοηθησε τον εαυτο του δεν πηρε ουτε μια μπαλια ειδικα στην περιοχη ομως προβληματιζει πολυ.
 Οσο κερδιζει ο ΠΑΟΚ ολα ειναι καλα.

ive4

• Guest
« Reply #4458 on: October 18, 2009, 22:16:08 »
και περσι από τέτοια σερί ερχόμασταν και τα φάγαμε μαζεμένα από τον βάζελο... Ελπίζω να δούμε άλλον ΠΑΟΚ, τρίτη χρονιά του Σάντος είναι ρε γαμτ.

MetroStar

• Guest
« Reply #4459 on: October 19, 2009, 13:36:28 »
Λέτε να πάρουμε τον Βαλβέρδε? Ετοιμάζει την Βιγιαρεάλ για πρωταθλητισμό.... στην Segunda División