Author Topic: Fernando Santos  (Read 195544 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4420 on: October 08, 2009, 13:23:43 »
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΕΣΤΟΡΙΛ "ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ"

:04a:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #4421 on: October 09, 2009, 14:30:21 »
Σε ολο τον τυπο βλεπω μια προσπαθεια συνδεσης της φυγης του Θοδωρου με την ενδεχομενη φυγη Σαντος...

Γαμω το μουνι που σας ξερναγε η απαντηση μου.

Το τι θα κανει ο Ζησης ρε καριολες ειναι δικια του υποθεση. Τα κορακια και οι γαμημενες υαινες της δημοσιογραφιας προσπαθουν να δημιουργησουν κλιμα...

Σαντος σεβαστο εισαι επαγγελματιας αλλα πλεον τωρα πρεπει να το παρεις προσωπικα το θεμα. Ο πολεμος που εχεις δεχτει απο τα μμε (αλλα και εκ των εσω..) πρεπει να σε αναγκασει να (ξανα)αποδειξεις σε ολους ποιος εισαι.

ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4422 on: October 09, 2009, 14:42:15 »
βαρατε τωρα ελευθερα

bagos1

• Guest
« Reply #4423 on: October 09, 2009, 15:05:03 »
ο ζησης ειτανε α πρωτεργατης της πρότασης για αννανεωση της συνεργασίας με τον σαντος για αλλα 2 χρονια, οποτε δεν προκειται να συμβει τιποτα, εκτος αμα ο μηχανικος εχει αλλη γνωμη

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #4424 on: October 09, 2009, 15:10:34 »
κατσε να κανουμε μια ηττα σε ντερμπι φιλε να δεις τι εχει να γινει

kostas4

• Guest
« Reply #4425 on: October 09, 2009, 15:12:30 »
νομιζω οτι η παραμονη του σαντος τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας ειναι η καλυτερη επιλογη.η ομαδα χρειαζεται ηρεμια στα αποδυτηρια και μια αλλαγη προπονητη μονο κακο θα προκαλεσει

bagos1

• Guest
« Reply #4426 on: October 09, 2009, 15:13:19 »
το οτι αμα γινει ηττα θα υπαρχει γκρινια ειναι το πλεον φυσιολογικο ΠΑΟΚ ειμαστε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4427 on: October 09, 2009, 16:01:31 »
νομιζω οτι η παραμονη του σαντος τουλαχιστον μεχρι το τελος της χρονιας ειναι η καλυτερη επιλογη.

Η παραμονη οποιουδηποτε προπονητη μεχρι το τελος της χρονιας ειναι η καλυτερη επιλογη. Προπονητη κατα τη διαρκεια των αγωνιστικων υποχρεωσεων μονο αμπαλοι παραγοντες, σαν τον κατασκοπο, διωχνουν. Ο Ζησαρος μονο αμπαλος δεν ειναι.

κατσε να κανουμε μια ηττα σε ντερμπι φιλε να δεις τι εχει να γινει

Της πουτανας να γινει και ετσι πρεπει. Ξερεις εσυ καμια ομαδα να χανει ντερμπυ και να κανει μετα παρτακι με κοκτειλ?

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4428 on: October 09, 2009, 16:12:47 »
Είπανε πριν λίγο στα ράδιο ότι ο Σάντος άκουσε τον Ζήση και συνεχίζει κανονικά.

Όσο για το τι θα γίνει στη πρώτη στραβή, ότι και να γίνει καλά θα κάνει να γίνει. Το παράξενο είναι να μη γίνεται τίποτα στον ΠΑΟΚ όταν χάνει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

BIANCONERO

• Guest
« Reply #4429 on: October 09, 2009, 16:18:32 »
Ετσι....οτι και να γινει καλα θα κανει να γινει. Λιγα σουτια στις κερκιδες δεν ελειπαν ποτε απο την Τουμπα. Καιρος να αρχισουν να πεφτουν και για σωστους λογους!  ;D
Δον, μη μασας μια....

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4430 on: October 09, 2009, 16:52:48 »
Μπορεί ο Βρύζας να μην είχε προπονητή τον Σαντος αλλάμε τη συνεργασία τους εδειξε πως τον θέλει πιο πολυ αποτι ισως θα τον ήθελε ο Ζαγορακης.

Το συμβόλαιο ισχύει. Ο Βρύζας έχει το ίδιο όραμα για τον ΠΑΟΚ και ξέρει πως ο Σαντος είναι από τα βασικά εξαρτήματα για να τρέξει το τρένο στις ράγες.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4431 on: October 09, 2009, 19:58:12 »
τον ειχε 6 μηνες προπονητη ,δεν θυμασαι καλα, και μαλιστα ο Σαντος τον ειχε συμβουλευσει να σταματησει το ποδοσφαιρο
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

jmjyiannis

• Guest
« Reply #4432 on: October 09, 2009, 21:39:17 »
ναι ενταξει. πασο. απλα θεωρω πως ελαχιστα επαιξε μπαλα ο Βρυζας όταν επεστρεψε γιατι ετοιμάζοταν για το πόστο του.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4433 on: October 10, 2009, 00:18:31 »
O άνθρωπος είπε αν θέλετε φεύγω και δεν θέλω ούτε φράγκο αποζημείωση. Αυτό σημαίνει πως σέβεται και την πρασπάθεια όλων μας για εξυγίανση.Αν μη τι άλλο χρειάζεται τουλάχιστον τον σεβασμό μας ο πορτογάλος.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
« Reply #4434 on: October 10, 2009, 00:26:21 »
εγω πιστευω οτι σαν ανθρωπο και σαν προπονητη σεβαστηκαμε καθολου πολλοι απο μας και δεν ειναι σωστο αυτο......

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #4435 on: October 10, 2009, 02:10:17 »
Για το Ζηση δεν ανησυχω, το Δον Φερναντο ειναι που τον βλεπω χλωμο.

Αναμονη για αντιδρασεις στην πρωτη στραβη...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4436 on: October 10, 2009, 12:40:41 »
εγω το καλοκαιρι θελω να ρθει ενας προπονητης περισσοτερο επιθετικογενης απο τον σαντος και που να εχει παραδοση στο να αναδεικνυει νεους παικτες....θα ηθελα στον ΠΑΟΚ ενα προπονητη στο στυλ βενγκερ...

στην τελικη ειτε ειναι ο σαντος ειτε ο μουρινιο ειτε καποιος αλλος τους 2 του ποκ δεν τους συναγωνιζεσαι με το μπατζετ που εχεις...αντε το αεκακι ειναι σε μαυρα χαλια...για ουεφα ειμαστε ετσι κι αλλιως....

τα παραπανω στοιχεια ομως τα θεωρω πολυ σημαντικα....

αλλα το καλοκαιρι,οχι τωρα....

εχω εμπιστοσυνη στον βρυζα.... ;) ;)

« Last Edit: October 10, 2009, 12:45:44 by sabbath »
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #4437 on: October 10, 2009, 13:08:38 »
sabbath ολος ο πλανητης ενα wenger ψαχνει, αλλα που να τον βρεις.  ;)
ο Σαντος πρεπει να βγαλει τι χρονια πασει θυσια. Δε θελει μυαλο για να το καταλαβουμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
« Reply #4438 on: October 10, 2009, 13:42:48 »
Εγώ δεν θέλω βεγκέρ.

θέλω έναν ξένο ("ιταλοισπανογαλλογeρμανοολλανδο"), νέο,
ξένο προς τα ελληνικά με όρεξη για δουλειά. εάν είναι να μου έρθει ένας από τους περιηγητές των ελληνικών γηπέδων ας μείνει ο Santos,

Με  Zήση ανοίγει πιστεύω η Ιταλία. Και αν με το ταγάρι τον Tsύριλλο δεν έπιασε, με προπονητή ποιος ξέρει?

kostas4

• Guest
« Reply #4439 on: October 10, 2009, 14:25:48 »
ναι μια που εχει βγαλει και πολλους πετυχημενους προπονητες η ιταλια και ειδικα που παιζουν το επιθετικο ποδοσφαιρο που θελουν ολοι.