Author Topic: Fernando Santos  (Read 196637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Fernando Santos
« Reply #4300 on: September 25, 2009, 19:22:59 »
Φιλε δες ξανα το ματς με νιονιο και βγαλε τις δυο φασεις που σφαχτηκαμε...Ειδικα δες το α ημιχρονο την εσκεμμενη αδιαφορια των παιχτων...Και μη με πει κανεις οτι και καλα ειχαν χαλια ψυχολογια και παπαριες....Με ομαδα που την ειχε 0-3 στο ημιχρονο ο αστερας παιζανε...

Πιστευω οτι οι κλικες κανουνε κουμαντο πλεον και ο Σαντος θα "παριατηθει" την κυριακη το βραδυ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ...ΜΑΚΑΡΙ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

mpougatsas

• Guest
« Reply #4301 on: September 25, 2009, 19:51:00 »
εγώ πάλι πιστεύω οτι μετά το παιχνίδι στο οακα θα ''παραιτηθεί''.. (εκτός αν γυρίσει το σύμπαν ανάποδα και πάρει αποτέλεσμα)

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4302 on: September 25, 2009, 23:18:44 »
εγω εχω να πω οτι και μια στο εκατομμυριο αν ισχυει αυτο που λεει ο αιρον(δεν σε αμφισβητω αλλα δεν θελω να το πιστεψω) μαζι με τον σαντος να φυγουν και οι παικτες...αυτο ακριβως το πραγμα πληρωσαμε την πρωτη χρονια του ζαγορακη...την νοοτροπια του καθε παικτη οτι εγω μπορω να διωξω τον προπονητη...και για να το παω και ακομα παραπερα...το τραμπουκο μετα δεν το γλυτωνουν.κι αυτο οσο "μαγκες" κι αν ειναι δεν νομιζω να το θελουν

γιατι αν δεν καταλαβατε καλα...ολοι εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε κι οχι με καποιανου το μερος...δεν γινεται να φταιει μονο ο πορτογαλος σε καποια θεματα για να μην παμε και στο αλλο ακρο

υ.γ τωρα αμα πω οτι αν ισχυουν ολα αυτα(δεν μπορω να το πιστεψω παντως) προερχονται απο προσωπολατρεια σε ορισμενους παικτες θα ειμαι λαθος;

υ.γ2 σας παρακαλω μονο μην προδικαζετε αποτελεσματα γιατι καποιοι ετοιμαζονται για αποβαση.πως στον πουτσο με τοσο χαλια ψυχολογια αυτος ο κοσμος ειναι εκει στο πλευρο της ομαδας ενας θεος ξερει...και πως στον πουτσο οι επαγγελματιες(παικτες,προπονητες) δεν μπορουν ουτε στο ελαχιστο να νιωσουν  σαν εμας
παλι ακατανοητο μου φαινεται

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4303 on: September 25, 2009, 23:37:18 »
@εγω εχω να πω οτι και μια στο εκατομμυριο αν ισχυει αυτο που λεει ο αιρον(δεν σε αμφισβητω αλλα δεν θελω να το πιστεψω) μαζι με τον σαντος να φυγουν και οι παικτες

+4

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4304 on: September 25, 2009, 23:47:49 »
O προπονητης Σαντος ειναι τελειωμενος ηδη...Δυστυχως, οι παιχτες θα κανουνε οτι πρεπει την κυριακη για να τον διωξουν.
Δεν θέλω να το πιστέψω πως θα χάσουν για να τον φάνε, αλλά δεν μπορώ να μη το δεχτω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει. Σε όλο τον κόσμο γίνεται. Ας ευχηθούμε να μη το δούμε.
Έχω όμως την αίσθηση πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραιτηθεί ο ίδιος, ακόμη κι αν νικήσουμε.

Πρώτον γιατί όπως ο Γκαγκάτσης έτσι και ο Σάντος αγαπάνε τον Ζαγοράκη και τον ξέρουν ως χαρακτήρα. Όπως ο ακατανόμαστος έτσι και ο Σάντος ίσως θελήσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.
Δεύτερος λόγος που είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο είναι το γαμημένο "ΠΑΟΚ είσαι". Αν χάσουμε, έστω και όπως λέει ο IRON θέλοντας οι παίχτες να τον φάνε, επειδή αυτό δεν αποδεικνύεται, θα είναι πιο εύκολο να δεχτούν τη φυγή του οι οπαδοί που είναι υπέρ του λυγίζοντας από τη 1 νίκη στα 5. Αν όμως κερδίσει και φύγει τότε τη γαμήσαμε τελείως γιατί σε κάθε στραβό αποτέλεσμα του επόμενου θα υπάρχουν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες να λένε "εμ ο Σάντος μας έφταιγε, λουστείτε τα τώρα προπονητοφάγοι" κτλ κτλ. Αυτό ακριβώς που λέμε "ΠΑΟΚ είσαι" και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοούμε για την hard rock ράτσα μας.

Και μιας και πιάσαμε τα σενάρια ας αναφέρω ένα ακόμη για να έχουν κάποια φιλαράκια υλικό να με κράζουν και στο μέλλον. Δώστε βάση: Αν φύγει ο Σάντος ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ένας που έχει κράξει δημοσίως τον γαύρο για τον τρόπο που παίζει, περιγελώντας τον. Αυτό δεν το έχει κάνει μόνο ένας τα τελευταία χρόνια, για να μη νομίζετε πως όλα είναι εύκολα σε αυτή τη ζωή.  ;D
« Last Edit: September 26, 2009, 00:07:51 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #4305 on: September 25, 2009, 23:53:59 »
@εγω εχω να πω οτι και μια στο εκατομμυριο αν ισχυει αυτο που λεει ο αιρον(δεν σε αμφισβητω αλλα δεν θελω να το πιστεψω) μαζι με τον σαντος να φυγουν και οι παικτες

+4

όχι απλά να φύγουν, με  κλωτσιές κι όλας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #4306 on: September 26, 2009, 00:49:39 »
O προπονητης Σαντος ειναι τελειωμενος ηδη...Δυστυχως, οι παιχτες θα κανουνε οτι πρεπει την κυριακη για να τον διωξουν.
Δεν θέλω να το πιστέψω πως θα χάσουν για να τον φάνε, αλλά δεν μπορώ να μη το δεχτω ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει. Σε όλο τον κόσμο γίνεται. Ας ευχηθούμε να μη το δούμε.
Έχω όμως την αίσθηση πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραιτηθεί ο ίδιος, ακόμη κι αν νικήσουμε.

Πρώτον γιατί όπως ο Γκαγκάτσης έτσι και ο Σάντος αγαπάνε τον Ζαγοράκη και τον ξέρουν ως χαρακτήρα. Όπως ο ακατανόμαστος έτσι και ο Σάντος ίσως θελήσει να τον βγάλει από τη δύσκολη θέση.
Δεύτερος λόγος που είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο είναι το γαμημένο "ΠΑΟΚ είσαι". Αν χάσουμε, έστω και όπως λέει ο IRON θέλοντας οι παίχτες να τον φάνε, επειδή αυτό δεν αποδεικνύεται, θα είναι πιο εύκολο να δεχτούν τη φυγή του οι οπαδοί που είναι υπέρ του λυγίζοντας από τη 1 νίκη στα 5. Αν όμως κερδίσει και φύγει τότε τη γαμήσαμε τελείως γιατί σε κάθε στραβό αποτέλεσμα του επόμενου θα υπάρχουν οι μισοί ΠΑΟΚτσήδες να λένε "εμ ο Σάντος μας έφταιγε, λουστείτε τα τώρα προπονητοφάγοι" κτλ κτλ. Αυτό ακριβώς που λέμε "ΠΑΟΚ είσαι" και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοούμε για την hard rock ράτσα μας.

Και μιας και πιάσαμε τα σενάρια ας αναφέρω ένα ακόμη για να έχουν κάποια φιλαράκια υλικό να με κράζουν και στο μέλλον. Δώστε βάση: Αν φύγει ο Σάντος ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι ένας που έχει κράξει δημοσίως τον γαύρο για τον τρόπο που παίζει, περιγελώντας τον. Αυτό δεν το έχει κάνει μόνο ένας τα τελευταία χρόνια, για να μη νομίζετε πως όλα είναι εύκολα σε αυτή τη ζωή.  ;D

καλα τον μυρωδια τον τσιχλα μας εφερες;αντε ρε παενε απο δω...ΠΑΟΚ εισαι  :D

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
« Reply #4307 on: September 26, 2009, 01:03:36 »
εαν φυγει ο σαντος, μολις ακουσω την κλασικη ατακα απο τον επομενο προπονητη "πρεπει ο κοσμος να κανει υπομονη γιατι ειμαστε μια νεα ομαδα" εκει σε λεω θα τα χασω. αυτη η ατακα με σκοτωνει. ελπιζω και πιστευω πως δε θα φυγει ο προπονητης.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #4308 on: September 26, 2009, 01:41:54 »
απιστευτα μεγαλη κουβεντα ειπες thanos....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

makptol

• Guest
« Reply #4309 on: September 26, 2009, 01:44:54 »
εγω στηριζω απολυτα τον προπονητη μας αλλα πρωτα απο ολα ειμαι ΠΑΟΚ οτι
και να γινει εγω θα ειμαι εκει να στηριζω την ομαδα μας .....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #4310 on: September 26, 2009, 02:44:01 »
Φερναντο λιωστους στα στημενα γιατι το θεμα κατανταει γελοιο

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
« Reply #4311 on: September 26, 2009, 04:05:10 »
υ.γ2 σας παρακαλω μονο μην προδικαζετε αποτελεσματα γιατι καποιοι ετοιμαζονται για αποβαση.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ...
 :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
 >:( >:( >:(

makptol

• Guest
« Reply #4312 on: September 26, 2009, 04:16:04 »
2.    ΠΑΟΚ      30    18    9    3    39    16    +23

για τον σαντος που απο την στιγμη που ηρθε πιστευω τον αδικησαμε και ειμαστε ολο προκαταληψη .....
2008-2009   18 νικες 9 ισοπαλιες 3 ηττες καλλιτερη αμυνα στην ιστορια μας στην α εθνικη με 16 γκολ
και στην τουμπα 11 νικες 4 ισοπαλιες ......μακαρι αυτα τα στατιστικα να τα κανουμε στο μελλον συχνοτερα
αλλα να παμε και ακομη καλλιτερα αλλα μεχρι τοτε η πορεια με σαντος  το 2008-2009 θα ειναι μια απο τις καλλιτερες
στην ιστορια μας .......

makptol

• Guest
« Reply #4313 on: September 26, 2009, 04:36:04 »
εαν φυγει ο σαντος, μολις ακουσω την κλασικη ατακα απο τον επομενο προπονητη "πρεπει ο κοσμος να κανει υπομονη γιατι ειμαστε μια νεα ομαδα" εκει σε λεω θα τα χασω. αυτη η ατακα με σκοτωνει. ελπιζω και πιστευω πως δε θα φυγει ο προπονητης.

μα φιλε μου ακριβως αυτο θα ακουσεις ....γιαυτο ειναι απαραιτητο ο σαντος να ειναι σε ολη την σαιζον που μολις τωρα αρχισε
..........

apostolos

• Guest
« Reply #4314 on: September 26, 2009, 13:02:52 »
2.    ΠΑΟΚ      30    18    9    3    39    16    +23

για τον σαντος που απο την στιγμη που ηρθε πιστευω τον αδικησαμε και ειμαστε ολο προκαταληψη .....
2008-2009   18 νικες 9 ισοπαλιες 3 ηττες καλλιτερη αμυνα στην ιστορια μας στην α εθνικη με 16 γκολ
και στην τουμπα 11 νικες 4 ισοπαλιες ......

Κι αυτός ο άνθρωπος με μια τέτοια σαιζόν που δεν ξανάκανε ποτέ ο ΠΑΟΚ αποκαλείται έτσι για πλάκα, αβίαστα ηττοπαθής.... Αλλά βέβαια να παίρνουμε τα ντέρμπυ, κι ας μας κάνει η Παναχαϊκή το 0-3, 3-3, κι ας βγαίνουμε 20 βαθμούς από τον πρώτο τα τελευταία 20 χρόνια, όχι αυτό δεν είναι ηττοπάθεια, αυτό είναι νοοτροπία πρωταθλητή...

baron

• Guest
« Reply #4315 on: September 26, 2009, 13:17:27 »
...σκόπιμα μου φαίνεται εξαιρούνται τα play off. Εκεί που κρίθηκε η χρονια δηλαδή. Ας καθόμαστε λοιπόν να απαριθμούμε τις νίκες του santos επί του λεβαδειακού, του πας της καβαλας του πυρσού γρεβενών.

Οι νίκες αυτές είναι βαρβάτες και φτιάχνουν την στατιστική.

Αυτό που θα μείνει όμως στην ιστορία είναι η αλήθεια:

Όλα τα derby χαμένα (έτσι δημιουργούνται οι παραδόσεις) και η κλασική τεταρτη θέση, (έτσι διατηρούμε την παράδοση).

Περιττό να πούμε ότι τελειωσε ΚΑΙ η φετινή season.
Αυτά θα γράψει η ιστορία.

apostolos

• Guest
« Reply #4316 on: September 26, 2009, 13:20:56 »
Εντάξει, ας φέρουμε αυτούς που ούτε τους Πυρσούς Γρεβενων δεν μπορούσαν να κερδίσουν... Με κάτι ρόστερ που ήταν φωτιά...

baron

• Guest
« Reply #4317 on: September 26, 2009, 13:25:40 »
Ποιον δηλ?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #4318 on: September 26, 2009, 14:48:13 »
το πρωτάθλημα είναι 30 αγωνιστικές
σε αυτές πέρυσι βγήκες δεύτερος...
στο mini πρωτάθλημα μεταξύ 4 ομάδων βγήκες τρίτος...
άλλο το ένα άλλο το άλλο
δεν χρειάζεται να τα αναμειγνύουμε και τα δυο μαζί
άλλο rpotathlima άλλο playoff...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4319 on: September 26, 2009, 15:06:39 »
Φυσικά όμως άλλη αξία έχει η 2η θέση όταν το διακύβευμα είναι η συμμετοχή στο ΤΣ.Λ., και άλλη αξία όταν απλώς πλασαρίζεσαι καλύτερα εν όψει του πραγματικού στόχου. Και εκεί καταρρέεις...