Author Topic: Fernando Santos  (Read 198342 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cure

• Αλλαγή
Απ: Fernando Santos
« Reply #4240 on: September 23, 2009, 21:15:22 »
Σήμερα για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε ο Σάντος είδα έναν προπονητή του ΠΑΟΚ, έναν προπονητή όπως θα ήθελα να είναι πάντα και όχι όταν φτάνουμε στο αμήν.

3 πράγματα άλλαξαν, μικρά μικρά αλλά συνάμα και τόσο σημαντικά.

1. Γρήγορες και σωστές αλλαγές. Δεν παίζεις Κουτσιανικούλη; Έξω στο ημίχρονο! Εκεί βέβαια λες πως στον πιτσιρικά μπορεί να κάνει τη μαγκιά. Αλλά στο 60 πέρνα έξω κι εσύ Ίβιτς. Αυτό είναι! Όχι στο 85 και στο 89 αλλαγές για να τρελαινόμαστε εντελώς!
Βέβαια είχαμε και πάλι κρούσμα βεντετισμού αφού ο κακομαθημένος περιπατητής άρχισε να ζητάει το λόγο από τον Σάντος!!!!!!!! Εκεί χτυπάς το κεφάλι σου γιατί αυτός ο μέτριος παίχτης θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο και πολύ μεγάλο παίχτη! Φαίνεται πιστεύει τις βαθολογίες των δημοσιογράφων που τον γλύφουν

2. Ο ΠΑΟΚ δεν κάθησε πίσω καμία στιγμή. Ούτε με 10 παίχτες. Η νοοτροπία της ομάδας που λέμε, ήταν για νίκη. Δεν ήταν ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει για να μη χάσει, αλλά για να κερδίσει. Κι όταν για Χ λόγους, ατυχία ή εν προκειμένω για το γαμιόλη το κοράκι δεν νικάει να τα έχει καλά η ομάδα με τη συνείδησή της.

3. Αφόρητη πίεση ψηλά. Αυτό έπρεπε να γίνει και στο ματς με το γαύρο και με κάθε άλλη πουτανίτσα του Ελλαδιστάν. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να βγάλει τη μπάλα σωστά με τέτοια πίεση.

3 απλές διαφορές αλλά τόσο σημαντικές. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έπαιζε καθαρά για να μη χάσει. Τώρα που φτάσαμε στο αμήν και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη έδειξε πως ξέρει να παίζει για να κερδίσει. Αυτό που ονειρεύεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής.

Κανένας πραγματικός ΠΑΟΚτσής δεν είναι εμπαθής. Αυτό που βλέπουμε αυτό λέμε. Υπάρχει τεράστια διαφορά στις δύο ισοπαλίες της ομάδας στη Τρίπολη και στη Ν. Σμύρνη. Διαφορά νοοτροπίας. Τόσο απλά
« Last Edit: September 23, 2009, 21:42:11 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #4241 on: September 23, 2009, 21:24:33 »
PAOKCURE σημερα δηλαδη ειδες την ομαδα να παιζει για να κερδισει??

Ο προπονητης μπορει να ηθελε αδερφε, αλλα οι παιχτες οχι...Δες ξανα το ματς ηρεμα να δεις την αδιαφορια των παιχτων..Απλα με τη σφαγη που εγινε, θα καλυφθει ομορφα και ωραια η αδιαφορια τους..

Πλεον δυστυχως για μενα, ο προπονητης μας μετραει μερες.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

moutsouris2

• Guest
« Reply #4242 on: September 23, 2009, 21:26:31 »
Τον αγώνα τον είδα περιστασιακά και δεν έχω άποψη. Μακάρι η ανάληση που έκανε παραπάνω ο paokcure να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αν ήταν έτσι σαφώς και κανένας δεν θα γκρινιάξει για τον προπονητή.

mpougatsas

• Guest
« Reply #4243 on: September 23, 2009, 21:28:13 »
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ 0-1 ΣΗΜΕΡΑ...

ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ

και την κυριακή 2-1 έληξε biv(τι γκολάρα αυτή του φιλομένο, ε?), και στο χέρενφειν 0-1(για το γιουρόπα πότε παίζουμε την άλλη βδομάδα ή την μεθεπόμενη?) και στα πλει οφ γαμήσαμε και τα ντέρμπι τα χουμε ψωμοτύρι πια και και και...  

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #4244 on: September 23, 2009, 21:37:43 »
PAOKCURE σημερα δηλαδη ειδες την ομαδα να παιζει για να κερδισει??

Ο προπονητης μπορει να ηθελε αδερφε, αλλα οι παιχτες οχι...Δες ξανα το ματς ηρεμα να δεις την αδιαφορια των παιχτων..Απλα με τη σφαγη που εγινε, θα καλυφθει ομορφα και ωραια η αδιαφορια τους..

Πλεον δυστυχως για μενα, ο προπονητης μας μετραει μερες.
Νομίζω πως είναι βαριά τα πόδια τους ακόμη και δεν είναι αδιάφοροι. Αλλά η ομάδα ήταν ξεκάθαρα ψηλά και πίεζε ακόμη και με δέκα παίχτες! Αυτό δεν το έκανε ούτε με 11 μέχρι προχθές. Και ούτε γιόμες είχαμε σήμερα. Τέλος πάντων μπορεί να κάνω και λάθος.

Το σημαντικό είναι αυτό που λες για το μέλλον του. Εγώ το είπα πως είμαι σίγουρος πως όποια απόφαση παρθεί την Κυριακή το βράδυ θα είναι η σωστή. Συμφωνώ ή όχι με το δικό μου το μυαλό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #4245 on: September 23, 2009, 21:40:46 »
πολύ σωστή η άποψη του cure, με βρίσκει 100% σύμφωνο. ΔΕΝ πρέπει να φτάνουμε όμως στο αμην όμως ρε γαμώτο για να ξυπνάμε, μου φαίνεται ο σάντος τόσα χρόνια στο ελλαδιστάν κόλλησε ελληνικές συνήθειες. Άσχετο αλλά από πέρσι παρατήρησα κάτι που και φέτος είναι εμφανές. Όταν παίζουμε με 10 σκυλιάζουνε περισσότερο οι δικοί μας ή κάνω λάθος ? ΄Μήπως μας ταιριάζει αυτό το ύφος ποδοσφαίρου ?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #4246 on: September 23, 2009, 21:45:46 »
@PAOKCURE
άσχετο αλλά όταν βγήκε ο περιπατητης γνώμη μου είναι ότι του είπε σορρυ...δεν μπορούσα κάτι αλλο..και ο Σαντος τον χτύπησε απλά στο κεφαλι σαν να λέει " δεν πειραζει δε πειράζει...". μην τα διαλύουμε όλα!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #4247 on: September 23, 2009, 21:53:36 »
Σήμερα για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε ο Σάντος είδα έναν προπονητή του ΠΑΟΚ, έναν προπονητή όπως θα ήθελα να είναι πάντα και όχι όταν φτάνουμε στο αμήν.

3 πράγματα άλλαξαν, μικρά μικρά αλλά συνάμα και τόσο σημαντικά.

1. Γρήγορες και σωστές αλλαγές. Δεν παίζεις Κουτσιανικούλη; Έξω στο ημίχρονο! Εκεί βέβαια λες πως στον πιτσιρικά μπορεί να κάνει τη μαγκιά. Αλλά στο 60 πέρνα έξω κι εσύ Ίβιτς. Αυτό είναι! Όχι στο 85 και στο 89 αλλαγές για να τρελαινόμαστε εντελώς!
Βέβαια είχαμε και πάλι κρούσμα βεντετισμού αφού ο κακομαθημένος περιπατητής άρχισε να ζητάει το λόγο από τον Σάντος!!!!!!!! Εκεί χτυπάς το κεφάλι σου γιατί αυτός ο μέτριος παίχτης θεωρεί τον εαυτό του αναντικατάστατο και πολύ μεγάλο παίχτη! Φαίνεται πιστεύει τις βαθολογίες των δημοσιογράφων που τον γλύφουν

2. Ο ΠΑΟΚ δεν κάθησε πίσω καμία στιγμή. Ούτε με 10 παίχτες. Η νοοτροπία της ομάδας που λέμε, ήταν για νίκη. Δεν ήταν ευχαριστημένη με την ισοπαλία. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει για να μη χάσει, αλλά για να κερδίσει. Κι όταν για Χ λόγους, ατυχία ή εν προκειμένω για το γαμιόλη το κοράκι δεν νικάει να τα έχει καλά η ομάδα με τη συνείδησή της.

3. Αφόρητη πίεση ψηλά. Αυτό έπρεπε να γίνει και στο ματς με το γαύρο και με κάθε άλλη πουτανίτσα του Ελλαδιστάν. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να βγάλει τη μπάλα σωστά με τέτοια πίεση.

3 απλές διαφορές αλλά τόσο σημαντικές. Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα έπαιζε καθαρά για να μη χάσει. Τώρα που φτάσαμε στο αμήν και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη έδειξε πως ξέρει να παίζει για να κερδίσει. Αυτό που ονειρεύεται ο κάθε ΠΑΟΚτσής.

Κανένας πραγματικός ΠΑΟΚτσής δεν είναι εμπαθής. Αυτό που βλέπουμε αυτό λέμε. Υπάρχει τεράστια διαφορά στις δύο ισοπαλίες της ομάδας στη Τρίπολη και στη Ν. Σμύρνη. Διαφορά νοοτροπίας. Τόσο απλά

Μπραβο ρε φιλαρακι... Χαιρομαι που ακομη και την στιγμη που τα μυαλα μας υποφερουν ...υπαρχει λογικη σκεψη και οχι γενικος αφορισμος...

Συμφωνω απολυτα με τις 3 παρατηρησεις σου...

Το κριμα ειναι γιατι τα μουνια οταν σε βλεπουν πληγωμενο προσπαθουν πασει θυσια να σε αποτελειωσουν..

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

giannis80

• Guest
« Reply #4248 on: September 23, 2009, 21:55:33 »
@PAOKCURE
άσχετο αλλά όταν βγήκε ο περιπατητης γνώμη μου είναι ότι του είπε σορρυ...δεν μπορούσα κάτι αλλο..και ο Σαντος τον χτύπησε απλά στο κεφαλι σαν να λέει " δεν πειραζει δε πειράζει...". μην τα διαλύουμε όλα!

Ναι,κι εγώ αυτήν την άποψη έχω.Σαν να του λέει ''δεν μου βγήκε το παιχνίδι, μου πήγαν όλα λάθος'', του έδωσε και το χέρι, δεν νομίζω να ζητάει εξηγήσεις,

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #4249 on: September 23, 2009, 22:47:33 »
για να λέμε πάντως και τη σκαφη σκάφη, βγάζει τον ανύπαρκτο κουτσιανικούλη για τον ανύπαρκτο κονσεισάο και τούμπαλιν. τα ίδια και με σαβίνι-λίνο. μπρος γκρεμός και πισω ρέμα.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #4250 on: September 23, 2009, 23:19:18 »
παιδες επιτελους καναμε 3 αλλαγες στο 60!!!!η αμυνα παλι ηταν για κλαματα!!!ο ιταλος(καραφλος)δεν κανει για βασικος,τελος
καλο στησιμο απο Σαντος αλλα πολυ φοβαμαι οτι ειναι πολυ αργα η αποφαση μαλλον εχει βγει!!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4251 on: September 24, 2009, 00:54:16 »
δεν εκανες καλη προετοιμασια φετος....καηκε ολη η ομαδα....

υποθετω οτι δεν εγινε σκληρη προετοιμασια για να μην ειναι πιασμενα τα ποδια των παικτων και να μπορεσουμε να περασουμε στους ομιλους.....

δεν περασαμε ομως ουτε στους ομιλους αλλα και οι παικτες τραυματιζονται συνεχεια...

παρε τον μπουλο....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

MetroStar

• Guest
« Reply #4252 on: September 24, 2009, 01:00:37 »
''Ο Σάντος δεν θα προλάβει την παρέλαση.''

Δεν λέω ότι το θέλω, δε λέω ότι είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει, απλά κάνω μια πρόβλεψη.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4253 on: September 24, 2009, 01:03:12 »
σαμπαθ το αντιθετο πρεπει να εγινε με την προετοιμασια

MetroStar

• Guest
« Reply #4254 on: September 24, 2009, 01:06:03 »
Έλα Σάντος δες εδώ γιατί δε σε βλέπω να την βλέπεις από κοντά...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #4255 on: September 24, 2009, 01:07:19 »
σαμπαθ το αντιθετο πρεπει να εγινε με την προετοιμασια

δηλαδη;;
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #4256 on: September 24, 2009, 01:09:41 »
οτι εκαναν πολυ δυνατη προετοιμασια και μπηκαν σφιγμενοι σε συνεχομενα παιχνιδια.αυτο πιστευω.δεν ημουν μπροστα στις προπονησεις.αλλα δεν νομιζω να ειναι απροπονητοι.με σαντος τεχνικο πολυ δυσκολο αυτο

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4257 on: September 24, 2009, 01:19:54 »
Καταρχην δεν ειναι ολα θλασεις αλλα και χτυπηματα απο αντιπαλους.
Επισης δεν το βρισκω λογικο να φυγει ο σαντος για τους εξης λογους
1.Η ομαδα ΔΕΝ ειναι χειροτερη απο περυσι,πειτε μου ενα παιχνιδι,μονο ενα,που ο αντιπαλος επαιξε καλυτερα και δικαιουταν την νικη.
2.4 ολοκληροι βαθμοι χαθηκαν ειτε απο προσωπικο λαθος ενος και μονο παικτη(τριπολη) ή απο σφαγη(πανιωνιο)
3.ΔΕΝ εχουμε δει ακομα πληρη την ομαδα!Εννοω με κοντρερας αμυνα,βιτολο κεντρο,μουν ή σναουτσνερ δεξια
4.Η κυκλοφορια μπαλας,δεν νομιζω να το αμφισβητει κανεις αυτο,ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο περυσι
5.Η αμυνα ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ απο περυσι αλλα! δεν την εχουμε δει ακομα πληρης!!ΟΥΤΕ καν κατα τα 3/4

ΥΓ.Διπλακι θα σου παρει ο σαντος και οι παικτες την κυριακη χωρις φορ.. ;)
ΠΑΟΚ G4Α

nomercy4

• Guest
« Reply #4258 on: September 24, 2009, 01:39:37 »
καλύτερα με santos έως το τέλος...είναι μεγα λάθος να φύγει τώρα..θα χαθεί η χρονια..ενώ ακόμα είμαστε στην αρχή και μπορούμε να κάνουμε την επιστροφή!!
με τίποτα αλλαγή προπονητή κατά την άποψη μου..αλλαγή σε πρόσωπα στην ενδεκάδα ναι..τρίξιμο τις διοίκησης σε παίχτες αδιάφορους ναι..αλλα με τίποτα αλλαγή προπονητή

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4259 on: September 24, 2009, 01:45:29 »
σύμφωνο.... όχι αλλαγή τώρα.